אליניב ברדה
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
הרבה מה"אופי" של הקבוצה זה פשוט כושר גופני ושחקנים מאומנים ומחויבים. וזה לגמרי עליו והצוות שבנה סביבו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1404 לייקים
לגמרי
אם רוצים 28 בעיטות אבל big chance אחד בלבד, קבלת החלטות ביזיונית של כולם פעם אחר פעם
-
- קיבל.ה 521 לייקים
ה25 דקות הראשונות היום היו וואו. משחק לחץ לא נורמלי. זה הכל מאמן.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1404 לייקים
שכחתי באמת שאמרתי למי שלידי באמצע המחצית הראשונה שהפועל עושה לחץ שפשוט לא רואים במחוזותינו, הצגההגלמוד מלוד כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 00:29 ה25 דקות הראשונות היום היו וואו. משחק לחץ לא נורמלי. זה הכל מאמן.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 122 לייקים
החילופים ניצחו את המשחק אבל כמעט גם הרגו אותו. היה חייב להוציא את פלקאו ולהשאיר את אלקוקין.
רינגו סטאר המלך
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
למה לא?7even כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 00:22באמת רשמת נוח?אנחנו בתהליך כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 00:13 דרך אגב אחריי הרצף של :
ב"ש חוץ
דרבי בית
נתניה חוץ
יש לנו רצף על הנייר מאוד נוח של :
טבריה בית
הפועל ירושלים חוץ
סכנין בית![]()
טבריה וסכנין בבית עם דחיפה של הקהל אלו משחקים שעל הנייר אנחנו צריכים לנצח
והפועל ירושלים חוץ כרגע הקבוצה הכי גרועה בליגה והפסידה את כל המשחקים שלה
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
אחריי סכנין בית, אנחנו נגד חיפה חוץ.דרסליה כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 00:18אין מכבי חיפה ברצף הראשון?אנחנו בתהליך כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 00:13 דרך אגב אחריי הרצף של :
ב"ש חוץ
דרבי בית
נתניה חוץ
יש לנו רצף על הנייר מאוד נוח של :
טבריה בית
הפועל ירושלים חוץ
סכנין בית
- Shacham
- קיבל.ה 1026 לייקים
חד משמעית. יש אלמנט של מזל (כמו הפנדל שצור הדף אתמול) אבל להגיד עליו תחת זה לעשות לו עוול.
וגם הספסל שלך שמורכב כולו משחקנים שבכל עונה קודמת היו פותחים, ורובם היו גם נחשבים הכוכבים שלך. כל חילוף שלך פוטנציאל לשנות את המשחק ותורם לזה שהיריבות נופלות מהרגליים במחציות השניות.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
בדיוקהפועל כתב:הרבה מה"אופי" של הקבוצה זה פשוט כושר גופני ושחקנים מאומנים ומחויבים. וזה לגמרי עליו והצוות שבנה סביבו
בינתיים בכל משחק עד עכשיו,היריבות במחצית השניה בקושי עמדו על הרגליים.והשחקנים שלנו רצו כאילו המשחק רק התחיל.
-
- קיבל.ה 970 לייקים
מלא מחמאות אבל צריך לתת את הדעת על הרבע שעה האחרונה פלוס תוספת הזמן. גם לפני הגול הפועל איבדו את האמצע ביחס למה שהיה עד דקה 75 ואחרי הגול הלכו אחורה בצורה לא אחראית. יכול להיות שנגמר האוויר כי הם באמת רצו כמו משוגעים, אבל זה היה עלול לעלות בשוויון נגד קבוצה שלא היתה במשחק עד הרבע שעה האחרונה
דבר נוסף זה קבלת החלטות. הפועל היו מצויינים אתמול במשחק הלחץ ובמעברים אבל מצבים אמיתיים אני כרגע יכול לחשוב על שניים של דאפה (חייב לאפס את הרגל), אחד של קרייב בחצי הראשון ונגיד לויזו ליד הקורה שם.
המון הבעיטות מטופשות מרחוק, סילבה כמה פעמים אחד על אחד ראש בקיר.
מבחינת מה שהיה על המגרש זה משחק של 3-4 להפועל. חייבים לתרגם למצבים איכותיים
דבר נוסף זה קבלת החלטות. הפועל היו מצויינים אתמול במשחק הלחץ ובמעברים אבל מצבים אמיתיים אני כרגע יכול לחשוב על שניים של דאפה (חייב לאפס את הרגל), אחד של קרייב בחצי הראשון ונגיד לויזו ליד הקורה שם.
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני חושב שברדה בגישה של הפסד או תיקו זה כמעט אותו דבר והולך אול אין ברבע שעה האחרונה לא רק מבחנת השחקנים שהוא מכניס אלא מבחינת הרוח שהוא משדר. זה נראה קצת הפקרות באמת וזו לא פעם ראשונה.redrony כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 09:17 מלא מחמאות אבל צריך לתת את הדעת על הרבע שעה האחרונה פלוס תוספת הזמן. גם לפני הגול הפועל איבדו את האמצע ביחס למה שהיה עד דקה 75 ואחרי הגול הלכו אחורה בצורה לא אחראית. יכול להיות שנגמר האוויר כי הם באמת רצו כמו משוגעים, אבל זה היה עלול לעלות בשוויון נגד קבוצה שלא היתה במשחק עד הרבע שעה האחרונה
לגבי החלק האחרון זה מאוד נכון וזה דורש יותר אימון ותיאום ואנחנו קבצה חדשה לגמרי. אני די סומך על ברדה פה. יש עם מה לעבוד בחלק הקדמי לשם שינוי (ואגב אנחנו עם 14 שערים ב 5 משחקים (וגם אם תנרמל את ההזיה באשדוד זה קצב בסדר גמור)
בודדות הקבוצות שלא ילכו אחורה במצב כזה.
טבעי לגמרי.
לגבי החילופים אני די מסכים עם זה.תיקו זה לא סוף העולם,התחושה שזה קצת מוגזם לפעמים ונראה משחק מבורדק מדי.
ומה מזל איזה מזל.עונה וחצי הבן אדם עם תוצאות הזויות.
אין מזל בדבר כזה ,פשוט אין.אם ואם ואם..ואם המשקוף מול ביתר נכנס,זה פחות מזל?דאפא מבקיע באחת ההזדמנויות שלו,פחות מזל?
שליטה מוחלטת,לכל חייזר שמגיע למגרש ברור מי היתה הקבוצה הטובה יותר אתמול.זה אומר הכל.
טבעי לגמרי.
לגבי החילופים אני די מסכים עם זה.תיקו זה לא סוף העולם,התחושה שזה קצת מוגזם לפעמים ונראה משחק מבורדק מדי.
ומה מזל איזה מזל.עונה וחצי הבן אדם עם תוצאות הזויות.
אין מזל בדבר כזה ,פשוט אין.אם ואם ואם..ואם המשקוף מול ביתר נכנס,זה פחות מזל?דאפא מבקיע באחת ההזדמנויות שלו,פחות מזל?
שליטה מוחלטת,לכל חייזר שמגיע למגרש ברור מי היתה הקבוצה הטובה יותר אתמול.זה אומר הכל.
זה נכון האמת מבחינה סטטיסטית מאז שעברו בכדורגל לנצחון של 3 נק ולא 2 לשחק על כל הקופה. תיקו בכדורגל זו תוצאה גרועה כמעט כמו הפסדאוגוסטוס היל כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 10:06אני חושב שברדה בגישה של הפסד או תיקו זה כמעט אותו דבר והולך אול אין ברבע שעה האחרונה לא רק מבחנת השחקנים שהוא מכניס אלא מבחינת הרוח שהוא משדר. זה נראה קצת הפקרות באמת וזו לא פעם ראשונה.redrony כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 09:17 מלא מחמאות אבל צריך לתת את הדעת על הרבע שעה האחרונה פלוס תוספת הזמן. גם לפני הגול הפועל איבדו את האמצע ביחס למה שהיה עד דקה 75 ואחרי הגול הלכו אחורה בצורה לא אחראית. יכול להיות שנגמר האוויר כי הם באמת רצו כמו משוגעים, אבל זה היה עלול לעלות בשוויון נגד קבוצה שלא היתה במשחק עד הרבע שעה האחרונה
לגבי החלק האחרון זה מאוד נכון וזה דורש יותר אימון ותיאום ואנחנו קבצה חדשה לגמרי. אני די סומך על ברדה פה. יש עם מה לעבוד בחלק הקדמי לשם שינוי (ואגב אנחנו עם 14 שערים ב 5 משחקים (וגם אם תנרמל את ההזיה באשדוד זה קצב בסדר גמור)
- SickleCell
- קיבל.ה 583 לייקים
צריך לזכור שהיו מלא החמצות אתמול ובמצב הגיוני של ניצול מצבים טוב יותר אנחנו מגיעים לרבע השעה האחרונה ביתרון של יותר משער. מהבחינה הזו זה הגיוני שהשחקנים ישרפו המון אנרגיה וייצרו מצב של יתרון גדול וכל מה שצריך לעשות זה להעלות איזה סילון מהספסל שיגמור את המשחק במתפרצת כשהקבוצה השנייה תוקפת עם יותר שחקנים. אתמול היה אנומאליה של ניצול מצבים ועל זה צריך לתת את הדעת יותר מאשר על הדקות האחרונות בהן נגמר לכולם האוויר.redrony כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 09:17 מלא מחמאות אבל צריך לתת את הדעת על הרבע שעה האחרונה פלוס תוספת הזמן. גם לפני הגול הפועל איבדו את האמצע ביחס למה שהיה עד דקה 75 ואחרי הגול הלכו אחורה בצורה לא אחראית. יכול להיות שנגמר האוויר כי הם באמת רצו כמו משוגעים, אבל זה היה עלול לעלות בשוויון נגד קבוצה שלא היתה במשחק עד הרבע שעה האחרונה
-
- קיבל.ה 970 לייקים
זה העניין, שלא היו החמצות.SickleCell כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 15:45צריך לזכור שהיו מלא החמצות אתמול ובמצב הגיוני של ניצול מצבים טוב יותר אנחנו מגיעים לרבע השעה האחרונה ביתרון של יותר משער. מהבחינה הזו זה הגיוני שהשחקנים ישרפו המון אנרגיה וייצרו מצב של יתרון גדול וכל מה שצריך לעשות זה להעלות איזה סילון מהספסל שיגמור את המשחק במתפרצת כשהקבוצה השנייה תוקפת עם יותר שחקנים. אתמול היה אנומאליה של ניצול מצבים ועל זה צריך לתת את הדעת יותר מאשר על הדקות האחרונות בהן נגמר לכולם האוויר.redrony כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 09:17 מלא מחמאות אבל צריך לתת את הדעת על הרבע שעה האחרונה פלוס תוספת הזמן. גם לפני הגול הפועל איבדו את האמצע ביחס למה שהיה עד דקה 75 ואחרי הגול הלכו אחורה בצורה לא אחראית. יכול להיות שנגמר האוויר כי הם באמת רצו כמו משוגעים, אבל זה היה עלול לעלות בשוויון נגד קבוצה שלא היתה במשחק עד הרבע שעה האחרונה
היה קרייב חצי ראשון נקרא לזה מצב סביר. דאפה חצי שני מהמסירה של ליידנר, עוד פעם דאפה מרוחב של לויזו וזהו. כל השאר היו רבעי מצבים.
- SickleCell
- קיבל.ה 583 לייקים
כן ההגדרה שלי של "החמצה" קצת רחבה כאן. התכוונתי למצבים שעם קצת יותר פירגון/שכל וריכוז נגמרים בשער.redrony כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 16:12זה העניין, שלא היו החמצות.SickleCell כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 15:45צריך לזכור שהיו מלא החמצות אתמול ובמצב הגיוני של ניצול מצבים טוב יותר אנחנו מגיעים לרבע השעה האחרונה ביתרון של יותר משער. מהבחינה הזו זה הגיוני שהשחקנים ישרפו המון אנרגיה וייצרו מצב של יתרון גדול וכל מה שצריך לעשות זה להעלות איזה סילון מהספסל שיגמור את המשחק במתפרצת כשהקבוצה השנייה תוקפת עם יותר שחקנים. אתמול היה אנומאליה של ניצול מצבים ועל זה צריך לתת את הדעת יותר מאשר על הדקות האחרונות בהן נגמר לכולם האוויר.redrony כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 09:17 מלא מחמאות אבל צריך לתת את הדעת על הרבע שעה האחרונה פלוס תוספת הזמן. גם לפני הגול הפועל איבדו את האמצע ביחס למה שהיה עד דקה 75 ואחרי הגול הלכו אחורה בצורה לא אחראית. יכול להיות שנגמר האוויר כי הם באמת רצו כמו משוגעים, אבל זה היה עלול לעלות בשוויון נגד קבוצה שלא היתה במשחק עד הרבע שעה האחרונה
היה קרייב חצי ראשון נקרא לזה מצב סביר. דאפה חצי שני מהמסירה של ליידנר, עוד פעם דאפה מרוחב של לויזו וזהו. כל השאר היו רבעי מצבים.
-
- קיבל.ה 970 לייקים
בדיוק!!! ולכן זה לא קשור לניצול מצבים אלא ליצירת מצבים. אני מוכן לסלוח לדאפה שהוא החמיץ מהמסירה של ליידנר (למרות שהוא יהיה חייב להתאפס מתישהו) יותר קשה לי לסלוח למורבוס על דריבל מיותר במקום למסור לטוריאל, או לסילבה שמערבב את עצמו עם אין סוף דריבלים במקום לבעוט לשערSickleCell כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 16:18כן ההגדרה שלי של "החמצה" קצת רחבה כאן. התכוונתי למצבים שעם קצת יותר פירגון/שכל וריכוז נגמרים בשער.redrony כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 16:12זה העניין, שלא היו החמצות.SickleCell כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 15:45
צריך לזכור שהיו מלא החמצות אתמול ובמצב הגיוני של ניצול מצבים טוב יותר אנחנו מגיעים לרבע השעה האחרונה ביתרון של יותר משער. מהבחינה הזו זה הגיוני שהשחקנים ישרפו המון אנרגיה וייצרו מצב של יתרון גדול וכל מה שצריך לעשות זה להעלות איזה סילון מהספסל שיגמור את המשחק במתפרצת כשהקבוצה השנייה תוקפת עם יותר שחקנים. אתמול היה אנומאליה של ניצול מצבים ועל זה צריך לתת את הדעת יותר מאשר על הדקות האחרונות בהן נגמר לכולם האוויר.
- SickleCell
- קיבל.ה 583 לייקים
טוב שהמשחק הזה הגיע בזמן בקיצור. ממש לשבת מול הווידיאו שלו עם השחקנים (כמו שהציעו פה איפשהו) וללמוד מה לא לעשות. המזל הוא שבאמת שחקני ההתקפה שלנו הם מוכשרים מאוד וזה רק עניין של זמן עד שהתיאום ביניהם יגיע לרמה בה הם יודעים להפוך התקפות למצבי הבקעה. אני מניח שצוות האימון מבין את זה וזה מה שיעבדו עליו באימונים. סך הכל ארבעה קשרים שלנו (לואיזו, בוסקילה (בלגאן משפטי), סילבה, קורין(פציעה)) הצטרפו מאוחר. יש הרבה מקום לאופטימיות כי הפוטנציאל בהתקפה מאוד גבוה ומה שמאחוריה לשם שינוי זה לא עולב אין סופי כמו שהתרגלנו אליו.redrony כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 16:22בדיוק!!! ולכן זה לא קשור לניצול מצבים אלא ליצירת מצבים. אני מוכן לסלוח לדאפה שהוא החמיץ מהמסירה של ליידנר (למרות שהוא יהיה חייב להתאפס מתישהו) יותר קשה לי לסלוח למורבוס על דריבל מיותר במקום למסור לטוריאל, או לסילבה שמערבב את עצמו עם אין סוף דריבלים במקום לבעוט לשערSickleCell כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 16:18כן ההגדרה שלי של "החמצה" קצת רחבה כאן. התכוונתי למצבים שעם קצת יותר פירגון/שכל וריכוז נגמרים בשער.
-
- קיבל.ה 970 לייקים
ברור, עולם אחר. משחקים כדורגל. בכלל בלומפילד נהיה מקום שכיף להגיע אליו.SickleCell כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 16:30טוב שהמשחק הזה הגיע בזמן בקיצור. ממש לשבת מול הווידיאו שלו עם השחקנים (כמו שהציעו פה איפשהו) וללמוד מה לא לעשות. המזל הוא שבאמת שחקני ההתקפה שלנו הם מוכשרים מאוד וזה רק עניין של זמן עד שהתיאום ביניהם יגיע לרמה בה הם יודעים להפוך התקפות למצבי הבקעה. אני מניח שצוות האימון מבין את זה וזה מה שיעבדו עליו באימונים. סך הכל ארבעה קשרים שלנו (לואיזו, בוסקילה (בלגאן משפטי), סילבה, קורין(פציעה)) הצטרפו מאוחר. יש הרבה מקום לאופטימיות כי הפוטנציאל בהתקפה מאוד גבוה ומה שמאחוריה לשם שינוי זה לא עולב אין סופי כמו שהתרגלנו אליו.redrony כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 16:22בדיוק!!! ולכן זה לא קשור לניצול מצבים אלא ליצירת מצבים. אני מוכן לסלוח לדאפה שהוא החמיץ מהמסירה של ליידנר (למרות שהוא יהיה חייב להתאפס מתישהו) יותר קשה לי לסלוח למורבוס על דריבל מיותר במקום למסור לטוריאל, או לסילבה שמערבב את עצמו עם אין סוף דריבלים במקום לבעוט לשערSickleCell כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 16:18
כן ההגדרה שלי של "החמצה" קצת רחבה כאן. התכוונתי למצבים שעם קצת יותר פירגון/שכל וריכוז נגמרים בשער.
מקווה שיבואו לשחק כדורגל גם בב״ש וגם בדרבי. לא להתבטל
עד כה כל הקרדיט מגיע לו. היום נגד ב״ש היה מבולגן. הפתיע עם בנימין, לא נורא. חילוף כפוי של פיבן, גם לא נורא.
אחרי, חילופים שבילגנו לנו את המשחק, עבד מול הפועל חיפה, נגד ב״ש נתקלנו בקונטרה ורק עזר להם לבסס שליטה.
מותר לשחק עם דאפה ואלטמן ביחד אגב. גם עם טוריאל ולואיזו.
למרות התוצאות הטובות, שהרבה מהן היו מאופי ושחקנים / מאמן ווינר- צריך לקבע יותר את ההרכב.
אחרי, חילופים שבילגנו לנו את המשחק, עבד מול הפועל חיפה, נגד ב״ש נתקלנו בקונטרה ורק עזר להם לבסס שליטה.
מותר לשחק עם דאפה ואלטמן ביחד אגב. גם עם טוריאל ולואיזו.
למרות התוצאות הטובות, שהרבה מהן היו מאופי ושחקנים / מאמן ווינר- צריך לקבע יותר את ההרכב.
-
- קיבל.ה 165 לייקים
מפריע לי כמו שאמרו קודם, שאין עדיין הרכב שרץ ולא ברור מי משחק איפה.

-
- קיבל.ה 443 לייקים
זאת לא נראית קבוצה מאומנת, זאת קבוצה שיש בה שחקנים טובים שנראה כאילו זרקו אותם למגרש והכל קם ונופל על הכישרון שלהם. אינסוף טעויות בהגנה, אין תבנית התקפה, קישור לא ברמה.
-
- קיבל.ה 399 לייקים
הייתי עולה עם לואיזו או קורין במקום בנימין היום
-
- קיבל.ה 1404 לייקים
הכין את הקבוצה טוב מאוד מאוד, איבד את המשחק עם החילופים
- Sin Queso
- קיבל.ה 706 לייקים
-
- קיבל.ה 2634 לייקים
לא חייבים להוציא בכח את טוריאל
-
- קיבל.ה 300 לייקים
מי שהגיב בשלילה - ליצן.
הדבר הכי טוב בקבוצה הזאת, זה המאמן.
הדבר הכי טוב בקבוצה הזאת, זה המאמן.
-
- קיבל.ה 443 לייקים
-
- קיבל.ה 2908 לייקים
מרוצה מאוד
העלמנו לגמרי את באר שבע מחצית ראשונה.
אם דאפה שם אחד מתוך השני מצבי גול בטוח שהיה אמור להיות, אנחנו כנראה מדברים אחרת.
שחקנים משחקים בקצב גבוה. מסכים שהחילופים לא פגעו.
העלמנו לגמרי את באר שבע מחצית ראשונה.
אם דאפה שם אחד מתוך השני מצבי גול בטוח שהיה אמור להיות, אנחנו כנראה מדברים אחרת.
שחקנים משחקים בקצב גבוה. מסכים שהחילופים לא פגעו.
- Sin Queso
- קיבל.ה 706 לייקים
-
- קיבל.ה 705 לייקים
קרייב היא חלש מצד שני את מי תכניס פאקינג אל ים?
היינו שווים ניצחון, העמיד טוב את הקבוצה, החילוף של בנימין היה בינגו, החמצה מזעזעת של דאפה ואדום ברור שלא קיבלנו והיינו מדברים אחרת
הבעיה שלי (יותר נכון 2 בעיות) זה מגן ימני שלא קיים, היום למקין עבר התעללות, וסילבה שמתגלה כבלוף
היינו שווים ניצחון, העמיד טוב את הקבוצה, החילוף של בנימין היה בינגו, החמצה מזעזעת של דאפה ואדום ברור שלא קיבלנו והיינו מדברים אחרת
הבעיה שלי (יותר נכון 2 בעיות) זה מגן ימני שלא קיים, היום למקין עבר התעללות, וסילבה שמתגלה כבלוף
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
הוציא את המקסימום לדעתי.
אם דאפה שם גול כמו שהיה צריך, אנחנו מדברים אחרת.
צריך להרעיל אותם לקראת הדרבי!
אם דאפה שם גול כמו שהיה צריך, אנחנו מדברים אחרת.
צריך להרעיל אותם לקראת הדרבי!
אוהבים אותך כולם 

- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 122 לייקים
לא חושב שאפשר להאשים אותו במשהו היום. הגול הראשון נבע גם מתנועה לא טובה של פיבן, שבמצב הנוכחי הוא עדיין האופציה הטובה ביותר למגן ימני. הפנדל נבע מעבירה מיותרת מאוד.
החילופים היו סבירים. מסכים שאפשר ואפילו צריך לנסות את אלטמן ודאפאא ביחד.
החילופים היו סבירים. מסכים שאפשר ואפילו צריך לנסות את אלטמן ודאפאא ביחד.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 443 לייקים
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא הבנתי מה הוא אמר לגבי הפנדל. מה הטענה שלו?
-
- קיבל.ה 335 לייקים
אסור להוציא את טוריאל
די עם זה
הכנה מעולה
די עם זה
הכנה מעולה
-
- קיבל.ה 596 לייקים
הוכיח שהפועל יכולה להתמודד מול כל קבוצה בליגה (למרות שעדיין לא שיחקנו נגד מכבי וחיפה, שהן באזורים של ביטר וב״ש), בטח במחצית הראשונה. אחת המחציות הכי טובות שראיתי מהפועל מזה הרבה זמן.
משחק שיצאתי ממנו מעודד. מי יודע, אולי באמת נצליח להביא דרבי העונה.
משחק שיצאתי ממנו מעודד. מי יודע, אולי באמת נצליח להביא דרבי העונה.
-
- קיבל.ה 177 לייקים
שמע אתה יצור, בנה קבוצה טובה וחזקה מאוד, שאתמול במגרש הכי קשה בארץ התקשתה במחצית השנייה והפסידה בקושי.
לא מאומנת הוא אומר לי..