אליניב ברדה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אדום לבן
קיבל.ה  50 לייקים

מרגיש שברדה זה כמו סימונה של אתלטיקו
לב , נשמה ,נאמנות ואומץ
נכון ,מדי פעם טועה בהרכבים
אבל הוא יודע להוציא מכל שחקן 200%
לגרום להם לרדת לגליצים בשבילו באהבה
יודע מול קבוצות טובות יותר להסתכל להם בלבן של העיניים.
אני רוצה אותו 10 שנים אצלנו כמו סימונה
לטעמי הוא הגורם המרכזי שהקהל שלנו מגיע עוד מהלאומית בכמויות גדולות
הוא החזיר אותנו לחיים מקצועית על הדשא
ברדה לב אדום
Red_man
קיבל.ה  1705 לייקים

חירפן אותי אתמול עם החילופים חשבתי שהם מאוחרים מדי ושהוא לא מגיב. שיחק אותה אין מה לומר. הוא לא מושלם ועושה ויעשה טעויות אבל יש מצב טוב שהוא האיש הנכון בזמן הנכון כדי להחזיר אותנו להיות אנחנו. אחלה ברדה שבעולם ומגיע לו להיות זה שמביא לנו תואר אחרי כל כך הרבה שנים.
כושר גופני גבוהה וקבוצה שנלחמת עד השריקה ולא משחקת בצורה נרפית
htafan99
קיבל.ה  165 לייקים

האימון היחידי שצריך לעשות כל השבוע הזה, זה להגנה.
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel:
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1263 לייקים

:heart:
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

זה ישמע מוזר אבל מרגיש לי שהוא לא עשה עבודה טובה בלהוריד את השחקנים לקרקע
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  98 לייקים

ברדה הו ברדה עולה :bow:

עושה בדיוק מה שמצופה ממנו, ומנחית אותם לקרקע.
הכין אותם בצורה מעולה למשחק הזה.
אוהבים אותך כולם :hapoel:
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

נתון שראיתי בטוויטר ונשמע נכון - מאז שברדה מונה מתוך 36 משחקים ניצחנו 30 (ועוד 3 תיקו ו3 הפסדים)
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

D&3 כתב:נתון שראיתי בטוויטר ונשמע נכון - מאז שברדה מונה מתוך 36 משחקים ניצחנו 30 (ועוד 3 תיקו ו3 הפסדים)
משחק אחד בלאומית כשבאנו אליו כדי לחגוג,ושכחנו שגם היה צריך לשחק.
אחד בגביע הטוטו.
והחצי גמר הגביע.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  583 לייקים

מה שאני אוהב בכל הסיפור של ברדה זה המסלול שהוא עשה. התחיל כשחקן ב״ש, עבר רגע בחיפה אבל אז הגיע אלינו והייתה אהבה גדולה. כשחזר לארץ הגיע לבאר שבע כי הפרוייקט שם קסם לו, להפוך אותה לקבוצה גדולה. כשהגיעה ההזדמנות מהפועל, אהבתו השנייה, הוא ידע להגיע אלינו כדי להוציא מועדון שהוא מחובר אליו מהבוץ. בכל מקום בו שיחק אהבו אותו כי היה שחקן נשמה וגם כוכב כדורגל. גם בקריירת האימון הוא מביא את אותה האנרגיה וזה מדהים לראות איך הקבוצה מהרגע הראשון שנחת פה, פשוט נדבקה בגישה שלו. בן אדם טוטאלי וכן שהמילה שלו היא מילה והוא פועל לפי מה שהוא מטיף לו. בקיצור מת עליו. גם בראיונות אחרי משחק הוא מפוכח מאוד ומזכיר לי את קשטן רק הרבה פחות אנטיפת כלפי התקשורת.
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

הפרוייקט קרץ לו זה קצת מעוות... הוא חזר למועדון האם שלו בעיר זה גדל ( לא יודע אם אנחנו אהבתו השניה גם, היה אהוב מאוד גם בחיפה ובטח שבגנק ובכלל הוא פשוט אדם נחמד שאוהבים ).
אני עדיין ספקן בקשר למאמן שהוא, גם ממה שהיה בבאר שבע וגם אצלנו, יש דברים אצלו שאני אוהב ויש כאלה שפחות ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שהוא יידע גם להשתפר ולתקן בעצמו דברים כי בניגוד ליותר מדי מאמני עבר - כולל מצליחים- הוא דמות כל כך חיובית שכיף לראות על הקווים ואם מגוטמן הטינופת והדפיקות המזויפות שלו על החזה הקאתי, לברדה אני רק רוצה לשיר בוקר, לחי יבשה.
ונרקומן
קיבל.ה  460 לייקים

D&3 כתב: 21 ספטמבר 2025, 12:41 נתון שראיתי בטוויטר ונשמע נכון - מאז שברדה מונה מתוך 36 משחקים ניצחנו 30 (ועוד 3 תיקו ו3 הפסדים)
וואו. ועוד מביעים עליו פה ביקורת לפעמים
תשתחוו יא טמבלים. לא זוכר דבר כזה שנים
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  583 לייקים

joshsoos כתב: 21 ספטמבר 2025, 17:53 הפרוייקט קרץ לו זה קצת מעוות... הוא חזר למועדון האם שלו בעיר זה גדל ( לא יודע אם אנחנו אהבתו השניה גם, היה אהוב מאוד גם בחיפה ובטח שבגנק ובכלל הוא פשוט אדם נחמד שאוהבים ).
אני עדיין ספקן בקשר למאמן שהוא, גם ממה שהיה בבאר שבע וגם אצלנו, יש דברים אצלו שאני אוהב ויש כאלה שפחות ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שהוא יידע גם להשתפר ולתקן בעצמו דברים כי בניגוד ליותר מדי מאמני עבר - כולל מצליחים- הוא דמות כל כך חיובית שכיף לראות על הקווים ואם מגוטמן הטינופת והדפיקות המזויפות שלו על החזה הקאתי, לברדה אני רק רוצה לשיר בוקר, לחי יבשה.
לא על קטנות שלא לצורך, לא ניסיתי לדייק. שחקן שגדל במועדון וחוזר לא אחרי שיאו זה מרגש. לדעתי יש מגמת שיפור כבר. אני חושב שעבודת הצוות שסביבו השתפרה והוא מקבל החלטות טובות יותר בחילופים. נראה גם שהשחקנים בכושר טוב יותר. מה שבטוח הוא שמתחילת הדרך ראית שיש מלא דברים שעובדים עליהם באימונים. לפניו הקבוצה לא נראתה כמו כלום במשך למעלה מעשור. הצניעות שלו מאפשרת לו ללמוד מטעויות.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  583 לייקים

SickleCell כתב: 21 ספטמבר 2025, 18:11
joshsoos כתב: 21 ספטמבר 2025, 17:53 הפרוייקט קרץ לו זה קצת מעוות... הוא חזר למועדון האם שלו בעיר זה גדל ( לא יודע אם אנחנו אהבתו השניה גם, היה אהוב מאוד גם בחיפה ובטח שבגנק ובכלל הוא פשוט אדם נחמד שאוהבים ).
לא אתעכב על הקטנות שלא לצורך, לא ניסיתי לדייק. שחקן שגדל במועדון וחוזר לא אחרי שיאו זה מרגש. לדעתי יש מגמת שיפור כבר. אני חושב שעבודת הצוות שסביבו השתפרה והוא מקבל החלטות טובות יותר בחילופים. נראה גם שהשחקנים בכושר טוב יותר. מה שבטוח הוא שמתחילת הדרך ראית שיש מלא דברים שעובדים עליהם באימונים. לפניו הקבוצה לא נראתה כמו כלום במשך למעלה מעשור. הצניעות שלו מאפשרת לו ללמוד מטעויות.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  398 לייקים

כתבתי את זה כבר באשכול ודווקא אחרי המשחקים האחרונים זה קצת מתחזק אצלי - אני בטוח שאת השינוי במנטליות והתדמית שהמועדון היה צריך הוא יהיה זה שיביא, לגבי הכדורגל וההישגים אני לא בטוח שזה יהיה הוא.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  525 לייקים

אני שמח מאוד שהוא התחיל יותר להעז.
הוצאת בנימין בהרכב על חשבון אלקוקין עשתה פלאים.
גם פיבן עולה יותר קדימה לעומת 2 המחזורים הראשונים שהוא לא עבר את החצי.
שינויים והתאמות קטנות כאלו משנות קבוצה שלמה, עובדה.
Adam
קיבל.ה  56 לייקים

D&3 כתב: 21 ספטמבר 2025, 12:41 נתון שראיתי בטוויטר ונשמע נכון - מאז שברדה מונה מתוך 36 משחקים ניצחנו 30 (ועוד 3 תיקו ו3 הפסדים)
אמנם רוב המשחקים היו בליגה שניה וזה פחות נחשב, אבל מעניין אם שבר שיאים.
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

SickleCell כתב: 21 ספטמבר 2025, 18:11
לא על קטנות שלא לצורך, לא ניסיתי לדייק. שחקן שגדל במועדון וחוזר לא אחרי שיאו זה מרגש. לדעתי יש מגמת שיפור כבר. אני חושב שעבודת הצוות שסביבו השתפרה והוא מקבל החלטות טובות יותר בחילופים. נראה גם שהשחקנים בכושר טוב יותר. מה שבטוח הוא שמתחילת הדרך ראית שיש מלא דברים שעובדים עליהם באימונים. לפניו הקבוצה לא נראתה כמו כלום במשך למעלה מעשור. הצניעות שלו מאפשרת לו ללמוד מטעויות.
הבעיה אצלו לא בחילופים אלא בהרכבים... בעיה שאפיינה אותו מהרגע הראשון אצלנו, הקבעון וההתעלמות מהדפוס הקבוע של הרכב גרוע שצריך חילופים שיצילו את המשחק. המערך העקום עם המגן הימני שהופך לבלם ( כי לא החזיק משני המגינים שהיו והחליט להביא לעמדה בלם ), תבניות התקפיות לא ברורות והסתמכות על יכולת אישית. בבאר שבע הוא היה ידוע כמאמן די הגנתי ובעונה השניה הקבוצה כבר די דעכה מה שהביא לפרידה ממנו. היתרונות שלו הם היכולת להעמיד ולייצב קבוצה, והוא מנטור ודמות סמכותית וחיובית שמוציא משחקנים הרבה יותר בזכות התכונות האלה. אם יידע ללמוד מטעויות ולתקן, הוא יהיה פה הרבה זמן. הלוואי כי בכל זאת- בוקר, לחי יבשה.
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

עושה עבודה מעולה בהפועל.
חייב לעבוד הרבה יותר על ההגנה, הסגירות, העמדה בנייחים.
כל התקפה של אשדוד אמש היתה חצי התקף לב
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

כמה תחת. אחוזיי הצלחה מטורפים מאז שהתחיל לאמן אצלנו, גם אם הם ירדו ב2 מחזורים הקרובים....
OMG עווופררר
Mario
קיבל.ה  376 לייקים

מטורף!!!!!!!
מאמן עם ביצים אבל מה זה ביצים !!!!
הלך על כל הקופה, שולט במשחק ובעיקר חי את השחקנים שלו ואת הרגע.
אפשר להגיד סוף סוף יש לנו מאמן !
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  419 לייקים

לדעתי התחרות המשוגעת על החולצת הרכב עשתה קצת רע בברכיים לכמה שחקנים היום, ומקווה שברדה פשוט יעשה רוטציה כדי לנסות למזער את זה. יש לנו חוד משוגע, שלא היה לנו שנים, וזה מספיק טוב כדי שלא יהיו חולצות הרכב מובטחות.

ועדיין, מאמן ענק, שהביא ניצחון מאוד מאוד קשה היום. גם כשלא הולך שום דבר בהתקפה אנחנו מביאים שלוש נקודות של וינריות וזה מדהים.

ושאפו על ההחלטה להוריד את אלקוקין וטוריאל, זה הביא את הנצחון היום.
בן לוז
קיבל.ה  399 לייקים

תכניס אותם לחדר, תנעל תדלת, תראה להם 7 פעמים את המשחק היום ושכל אחד יגיד מה הייתה ההחלטה הגרועה שהוא קיבל ומה הוא היה צריך לעשות
רבאק רק להיות מרוכזים ולקבל החלטות נכונות והיינו צריכים לשים חמישייה
הפועל חיפה פשוט נפלו מהרגליים
אל באנדי
קיבל.ה  537 לייקים

בן לוז כתב: 27 ספטמבר 2025, 22:00 תכניס אותם לחדר, תנעל תדלת, תראה להם 7 פעמים את המשחק היום ושכל אחד יגיד מה הייתה ההחלטה הגרועה שהוא קיבל ומה הוא היה צריך לעשות
רבאק רק להיות מרוכזים ולקבל החלטות נכונות והיינו צריכים לשים חמישייה
הפועל חיפה פשוט נפלו מהרגליים
וזה לפני בש ודרבי
שם עד שנגיע להזדמנןת נצטרך לנצל
לא יהיה הרבה כאלה
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  98 לייקים

אוהב אותו בכל ליבי
אוהבים אותך כולם :hapoel:
וינסנט
קיבל.ה  443 לייקים

שחזור של המשחק מול אשדוד לא משנה כמה פעמים מגיעים לרחבה עושים פעולות של מתנ״ס.
שיפסיק עם ההוראה של לבעוט מחוץ לרחבה ויעבוד איתם על תבנית התקפה יש שחקנים טובים.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  525 לייקים

13 מ15 זה מטורף וכל הכבוד לו על זה.
אנחנו נראים כמו קבוצה, לחץ טוב, מאורגנים ותמיד מחויבים וזה אני קודם כל שמח לראות.

אבל, במצב של 0:0 אני מצפה לברדה להעז קצת יותר
להוציא את פלקאו ולהכניס את אחד המחליפים שלנו (אלטמן, קורין, בוסקילה, לוזיו) ולא להוציא שחקניי התקפה בשחקניי התקפה.

מצפה לו עכשיו אתגר קשה מאוד מול ב"ש ומכבי, אף אחד לא יתלונן אם נעשה פה 0/6 כי הקבוצות האלו טובות מאיתנו לפחות ברמה אחת
מקווה שלא יהיו פה בזיונות.
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 27 ספטמבר 2025, 22:30 13 מ15 זה מטורף וכל הכבוד לו על זה.
אנחנו נראים כמו קבוצה, לחץ טוב, מאורגנים ותמיד מחויבים וזה אני קודם כל שמח לראות.

להוציא את פלקאו ולהכניס את אחד המחליפים שלנו (אלטמן, קורין, בוסקילה, לוזיו) ולא להוציא שחקניי התקפה בשחקניי התקפה.

מצפה לו עכשיו אתגר קשה מאוד מול ב"ש ומכבי, אף אחד לא יתלונן אם נעשה פה 0/6 כי הקבוצות האלו טובות מאיתנו לפחות ברמה אחת
לא מסכים. שלטנו באופן מוחלט באמצע ולא הפסקנו להחמיץ בגלל אנוכיות של שחקנים וקבלת החלטות רעה. בשביל מה להוציא קשר אמצע ולהסתכן בזה שהמשחק יתאזן?
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  525 לייקים

Niro כתב: 27 ספטמבר 2025, 22:32

לא מסכים. שלטנו באופן מוחלט באמצע ולא הפסקנו להחמיץ בגלל אנוכיות של שחקנים וקבלת החלטות רעה. בשביל מה להוציא קשר אמצע ולהסתכן בזה שהמשחק יתאזן?
מבטיח לך שאם היית שם את אלקוקין וקרייב באמצע ולא את פלקאו וקרייב באמצע, האמצע שלנו היה נראה אותו דבר ואפילו טוב יותר.
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 27 ספטמבר 2025, 22:34
Niro כתב: 27 ספטמבר 2025, 22:32

מבטיח לך שאם היית שם את אלקוקין וקרייב באמצע ולא את פלקאו וקרייב באמצע, האמצע שלנו היה נראה אותו דבר ואפילו טוב יותר.
הלוואי, אבל כנראה שלא נראה את זה לכל הפחות עד מחזור 8.
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

28 בעיטות ורק 5 למסגרת, אני מקווה שכואבת לו היד מהכאפות שהוא חילק אחרי המשחק לשחקנים
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  440 לייקים

אני עוד לא מביך איך באים בטענות אליו או לשיטת המשחק.
אנחנו נמצאים בתוך חלום מתוק שלא חווינו למעלה מעשור.
כל עוד זה נמשך מצויין.
דולימנגה99
קיבל.ה  110 לייקים

אליניב אליניב שלא ייגמר לעולם
דל פיירו
קיבל.ה  43 לייקים

תקשיבו הוא לא מושלם אבל הוא מאמן ממש טוב, תראו איך אנחנו נראים ומשחקים. התלונות עליו מזכיר לי שגם התלוננו על גוטמן. כאילו תמיד כשאנחנו טובים אז זה כי יש שחקנים טובים והמאמן שם רק במקרה.
חנהלה

עושה עם הקבוצה יופי של עבודה
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  525 לייקים

דרך אגב אחריי הרצף של :
ב"ש חוץ
דרבי בית
נתניה חוץ

יש לנו רצף על הנייר מאוד נוח של :
טבריה בית
הפועל ירושלים חוץ
סכנין בית
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 28 ספטמבר 2025, 00:13 דרך אגב אחריי הרצף של :
ב"ש חוץ
דרבי בית
נתניה חוץ

טבריה בית
הפועל ירושלים חוץ
סכנין בית
אין מכבי חיפה ברצף הראשון?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 28 ספטמבר 2025, 00:13 דרך אגב אחריי הרצף של :
ב"ש חוץ
דרבי בית
נתניה חוץ

טבריה בית
הפועל ירושלים חוץ
סכנין בית
באמת רשמת נוח? :)
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

D&3 כתב: 27 ספטמבר 2025, 22:44 28 בעיטות ורק 5 למסגרת, אני מקווה שכואבת לו היד מהכאפות שהוא חילק אחרי המשחק לשחקנים
וגם מתוך ה-5 האלה רובן לא היו מסוכנות.
דווקא הבעיטות היותר מסוכנות שלנו לא הלכו למסגרת (קרייב קורה ודאפה פעמיים סמוך לקורה).
yoni143
קיבל.ה  187 לייקים

עד עכשיו מנהל את הסגל נהדר, קבלת החלטות טובות במאני טיים, והרבה אופי❤️
שליחת תגובה