הפועל ביורוליג
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
הסימן שאלה הוא לגבי האם הוא שחקן טוב או לא, אלא עד כמה טוב הוא עדיין. לפני שהוא יצא ל-NBA הוא היה השחקן הכי טוב באירופה. אם היינו מקבלים את השחקן הזה הייתי מהמר עלינו גם לשישייה הראשונה.
אבל מיציץ' היום מבוגר יותר, שיחק פחות סדיר בשנתיים האחרונות וגם עבר פציעות פה ושם. גם לפני היורובאסקט לא חשבתי שזה סביר שנקבל את השחקן שהיה לפני, אבל כן שנקבל גארד ברמה של טופ 5 גארדים באירופה נניח.
כרגע הוא מסיר חלודה ומתאושש מפציעה וזה די ברור שהוא לא שם עדיין. מה שיהיה בהמשך יקבע לאן העונה שלנו תלך במידה רבה. בכל מקרה אני חושב שלכל הפחות נקבל רכז יורוליג טוב.
אבל מיציץ' היום מבוגר יותר, שיחק פחות סדיר בשנתיים האחרונות וגם עבר פציעות פה ושם. גם לפני היורובאסקט לא חשבתי שזה סביר שנקבל את השחקן שהיה לפני, אבל כן שנקבל גארד ברמה של טופ 5 גארדים באירופה נניח.
כרגע הוא מסיר חלודה ומתאושש מפציעה וזה די ברור שהוא לא שם עדיין. מה שיהיה בהמשך יקבע לאן העונה שלנו תלך במידה רבה. בכל מקרה אני חושב שלכל הפחות נקבל רכז יורוליג טוב.
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
אני אישית שמח שמכבי לקחו את ווקר ולא אנחנו.
היינו צריכים רכז ברמה גבוהה. לא עוד סקורר.
היינו צריכים רכז ברמה גבוהה. לא עוד סקורר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2790 לייקים
לא קשור לנושא אבל גל התלונות בפייסבוק על ההקרנה של המשחק נגד ברצלונה בבר (עלות של 50 שקל) ממש מוגזם , מבאס מאוד שזה המצב בקהל שהקבוצה לכאורה בשיא שלה ובמקום לשמוח זה מה שאנחנו רואים
-
- קיבל.ה 268 לייקים
*היורוליג פירסם תיקוני חוקה לעונה*:
1. אין אזהרות יותר על התנהגות/פלופים - טכנית מיידית
2. מאמן יורחק אם הוא, או מישהו מהספסל, ייכנס למגרש בזמן מתפרצת (חוק עתמאן), ריצה על הקווים בזמן המתפרצת, תוביל לטכנית.
3. שופטים יוכלו לבדוק 8 שניות למעבר החצי במוניטור ב-2 הדק' האחרונות ובהארכה
4. מאמן יוכל לקחת צ'לנג' על 8 שניות למעבר החצי, בכל שלב במשחק
5. השופטים יוכלו לגשת למוניטור בכל שלב במשחק לוודא האם זהות השחקן שביצע את העבירה, נכונה - למאמן, אין אפשרות לצ'לנג' באירוע הזה.
2. מאמן יורחק אם הוא, או מישהו מהספסל, ייכנס למגרש בזמן מתפרצת (חוק עתמאן), ריצה על הקווים בזמן המתפרצת, תוביל לטכנית.
5. השופטים יוכלו לגשת למוניטור בכל שלב במשחק לוודא האם זהות השחקן שביצע את העבירה, נכונה - למאמן, אין אפשרות לצ'לנג' באירוע הזה.
-
- קיבל.ה 23 לייקים
בבקשה, האם אפשר סקירה לגבי ברצלונה, נקודות חוזקה וחולשה,מי שחקני המפתח וכו'?
-
- קיבל.ה 268 לייקים
זה מקום שגם מוכר מזון ומשקאות, היו יכולים לחייב מינימום הזמנה 50 ש"ח, סה"כ נותנים לך מסך, בהרבה פאבים משדרים משחקי ליגת האלופות, אף אחד לא חושב לגבות על זה.
התחושה היא שבהפועל מתייחסים לאוהדים כארנק.
ועופר גם אמר את באופן מפורש בפודקאסט היידה
-
- קיבל.ה 2790 לייקים
בכל מקרה בכל בילויי היום אתה משלם סכום כלשהו ובמקרה הזה אתה מקבל גם בירה אני באמת לא רואה מה הבעיה
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
3+4 זה רק אם נשרקו 8 שניות, כלומר ניתן לבדוק או לקחת צ'לנג' רק אם שרקו ל-8 שניות וחושבים שלא היו. לא במקרה ההפוךbeny כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 12:49 *היורוליג פירסם תיקוני חוקה לעונה*:
-
- קיבל.ה 152 לייקים
הגריי זה מקום של הופעות, מאמין שזו הייתה דרישה של המקום והרווחים הם שלהם.
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
שאלה תיאורטית , נגיד והמועדון היה מרים צפיה משותפת במשחקי היורוליג בדרייב אין על המסך הגדול , עם מזנון והכל.
הייתם קונים לדבר כזה כרטיס? בכמה?
עושים לזה מנוי?
הייתם קונים לדבר כזה כרטיס? בכמה?
עושים לזה מנוי?
-
- קיבל.ה 731 לייקים
זה ברור לי לך ולכולםMaor כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 13:46הגריי זה מקום של הופעות, מאמין שזו הייתה דרישה של המקום והרווחים הם שלהם.
אבל זה לא מפריע לכל המרעילים להפיץ רעל.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
הפועל לא עושה מזה כסף, וזה כולל בירה,שדי מוצנע בפרסום שלהם כמה מפתיע, ולא מצויין גם בפוסט של המועדון משום מה. כמי שמתעסק גם באירועים כאלה, יש גם עלויות לא קטנות
אבל היו צריכים לרדת מהטריק של הבירה, להוריד ל30 פלוס פרסום של תפריטי האוכל והשתייה המיוחדים.
אבל היו צריכים לרדת מהטריק של הבירה, להוריד ל30 פלוס פרסום של תפריטי האוכל והשתייה המיוחדים.
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
שוב, לא אם גרמניה הייתה עושה, אלא אם קבוצה רוסית כלשהי הייתה גרמנית.teknoboy כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 14:05נדמה לי שכבר כתבתי את זה אבל הטיעון שלך לוקה בכמה בעיות.red in blood כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 19:36נראה לי שאתה פיספסת.
אם קבוצה רוסית כלשהי שהורחקה הייתה קבוצה מגרמניה, שפועלת בדיוק אותו דבר, האם היא הייתה מודחת?
לא? אז זה אפלייה על בסיס מוצא, וזה פסול.
הטענה שלך היא שזה בסדר להפלות ישראלים לפי מוצא, כי גם מפלים רוסים לפי מוצא. גזענות אחת לא מצדיקה גזענות נוספת.
הראשונה, הקבוצות הרוסיות לא הורחקו בגלל פעולות שלהן, אלא כי הוטלו סנקציות על רוסיה.
השנייה, לא אתה ולא אני יודעים מה היה קורה אם גרמניה הייתה עושה מה שרוסיה וישראל עשו, כי זה לא קרה כבר שמונים שנה.
השלישית, למועדוני כדורסל אין "מוצא". הן לא מוחרמות על רקע אתני. מה שכן יש להם זה שיוך מדינתי, והן מוחרמות בגלל סנקציות שהוטלו על המדינה שלהן. קל וחומר שאין פה גזענות.
מועדוני כדורסל, או כל גוף באשר הוא, זה אוסף של אנשים. אף אחד לא מדבר על הרישום התאגידי, זה לא מעניין אף אחד, מדובר על האנשים עצמם.
תטיל סנקציות וחרמות על אנשים ספציפיים, ועל גופים שהם מחליטים או פועלים בהם. אל תטיל סנקציות על קבוצות אנשים בגלל המוצא שלהם. וכן - שיוך למדינה זה דרך יפה יותר להגיד המוצא שלהם.
אתה לא יכול להסביר שמישהו/משהו נענשים בגלל איפה שהם מגיעים ממנו, ולא בגלל מעשים, ולנסות להסביר שזה בסדר ולא גזעני. זה לא עובד ככה.
תמיד מי שפועל בגזענות מסביר בסיבות טכניות למה הגזענות הספציפית שלו שונה ובסדר, ובפועל זה תמיד גזענות בשורה התחתונה ותמיד פסול.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
מתקרב...
קבוצה נוספת מסרבת לשחק מול יריבה מישראל, ביורוליג לא שוללים השעיה
נשיא טרפאני שארק האיטלקית, שאמורה לשחק נגד בני הרצליה בליגת האלופות, הודיע כי יפנה רשמית ל-FIBA בדרישה להדחת הקבוצה מישראל: "איננו יכולים להסכים לשחק מול קבוצה ממדינה שמבצעת טבח כזה". בנוסף, מנכ"ל היורוליג לא שולל אפשרות להשעיית הישראליות: "אנחנו מנתחים את המצב"
https://basketnews.com/news-232045-macc ... ZcKV6SYj7Q
Sent from my 22101320G using Tapatalk
קבוצה נוספת מסרבת לשחק מול יריבה מישראל, ביורוליג לא שוללים השעיה
נשיא טרפאני שארק האיטלקית, שאמורה לשחק נגד בני הרצליה בליגת האלופות, הודיע כי יפנה רשמית ל-FIBA בדרישה להדחת הקבוצה מישראל: "איננו יכולים להסכים לשחק מול קבוצה ממדינה שמבצעת טבח כזה". בנוסף, מנכ"ל היורוליג לא שולל אפשרות להשעיית הישראליות: "אנחנו מנתחים את המצב"
https://basketnews.com/news-232045-macc ... ZcKV6SYj7Q
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 29 ספטמבר 2025, 14:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1134 לייקים
מרגיש שכולם מחכים לגוף ה״אמיץ״ הראשון שישעה איזה קבוצה ישראלית והמפולת תתחיל מיד בכל שאר הענפים
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
בדיוקRed Wolf כתב:מרגיש שכולם מחכים לגוף ה״אמיץ״ הראשון שישעה איזה קבוצה ישראלית והמפולת תתחיל מיד בכל שאר הענפים
הכל תלוי במה שיקרה היום . אם הולכים לעיסקה אז הלחץ יפחת , אם לא זו תהיה נקודת השברו את הכלים ולא משחקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
1. אני פשוט לא מצליח להבין מה אתה רוצה.red in blood כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 14:321. שוב, לא אם גרמניה הייתה עושה, אלא אם קבוצה רוסית כלשהי הייתה גרמנית.teknoboy כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 14:05נדמה לי שכבר כתבתי את זה אבל הטיעון שלך לוקה בכמה בעיות.red in blood כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 19:36
נראה לי שאתה פיספסת.
אם קבוצה רוסית כלשהי שהורחקה הייתה קבוצה מגרמניה, שפועלת בדיוק אותו דבר, האם היא הייתה מודחת?
לא? אז זה אפלייה על בסיס מוצא, וזה פסול.
הטענה שלך היא שזה בסדר להפלות ישראלים לפי מוצא, כי גם מפלים רוסים לפי מוצא. גזענות אחת לא מצדיקה גזענות נוספת.
הראשונה, הקבוצות הרוסיות לא הורחקו בגלל פעולות שלהן, אלא כי הוטלו סנקציות על רוסיה.
השנייה, לא אתה ולא אני יודעים מה היה קורה אם גרמניה הייתה עושה מה שרוסיה וישראל עשו, כי זה לא קרה כבר שמונים שנה.
השלישית, למועדוני כדורסל אין "מוצא". הן לא מוחרמות על רקע אתני. מה שכן יש להם זה שיוך מדינתי, והן מוחרמות בגלל סנקציות שהוטלו על המדינה שלהן. קל וחומר שאין פה גזענות.
2. מועדוני כדורסל, או כל גוף באשר הוא, זה אוסף של אנשים. אף אחד לא מדבר על הרישום התאגידי, זה לא מעניין אף אחד, מדובר על האנשים עצמם.
3. תטיל סנקציות וחרמות על אנשים ספציפיים, ועל גופים שהם מחליטים או פועלים בהם. אל תטיל סנקציות על קבוצות אנשים בגלל המוצא שלהם.
4. וכן - שיוך למדינה זה דרך יפה יותר להגיד המוצא שלהם.
5. אתה לא יכול להסביר שמישהו/משהו נענשים בגלל איפה שהם מגיעים ממנו, ולא בגלל מעשים, ולנסות להסביר שזה בסדר ולא גזעני. זה לא עובד ככה.
תמיד מי שפועל בגזענות מסביר בסיבות טכניות למה הגזענות הספציפית שלו שונה ובסדר, ובפועל זה תמיד גזענות בשורה התחתונה ותמיד פסול.
"אם קבוצה רוסית הייתה גרמנית" - מה זה אומר בכלל?
שצסק"א הייתה מגרמניה? אז מן הסתם סנקציות שהוטלו על קבוצות מרוסיה לא היו מופעלות עליה.
מה אתה מנסה לטעון פה? שהפעילו עליהם סנקציות כי לא אוהבים רוסים? לא קשור בשום צורה לדברים שרוסיה, כמדינה, עושה?
2. כן מדובר על הרישום, כי ההרחקה היא למועדונים מהתאחדות ספורט של מדינה מסוימת, למשל רוסיה.
3. כשמדינה חוטאת יש שני מסלולים - יש בתי דין פליליים וכו' שבהם מענישים אנשים ספציפיים על מעשים ספציפיים, ויש את הקטע הזה שכשמדינה עושה דברים שהופכים אותה למוקצית, אז היא מוקצית.
4. לא, זה לא. נניח שיוחלט להרחיק קבוצות ישראליות ממפעלי אופ"א, אתה חושב שזה לא יחול על סכנין?
5. לא כל התייחסות לאדם כחלק מקולקטיב היא גזענות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1112 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
הזיה

- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
באמת הזייה, טורקיש איירלנס לא קשורה לליגה הזאת יותר.
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
אני חייב להודות שההודעה הזו מפריעה לי.
קודם כל, זה לא מה שהוא אמר. הוא אמר שבעיניו התמיכה של אוהדים חייבת להתבטא לא רק בעידוד אלא גם בתמיכה כספית, בין היתר כדי שהדבר הזה יוכל להחזיק את עצמו בטווח הארוך. למסגר את זה כ"אוהדים הם ארנק" זה בעיני נבזי.
דבר שני, כל בעלים של קבוצת ספורט מתייחס לאוהדים, בין היתר, כמקור הכנסה. כשקובעים מחיר של מנוי המחשבה היא למקסם את ההכנסות עבור הקבוצה ולא רק איך למלא את המגרש. ההבדל בין עופר למרבית הבעלים הוא שהוא גם משכיבה סכומים עצומים על הדרך. תשווה את זה לבעלים של מכבי שלא שמים כסף בכלל (או הניסנובים לצורך העניין בכדורגל), הם באמת משתמשים באוהדים כארנק שיממן להם את התחביב שהוא ניהול קבוצת כדורסל. להגיד דבר כזה על איש ששם כאלה סכומים על הקבוצה שלנו זה בעיני לא ראוי בלשון המעטה.
יש דברים בהתנהלות של עופר שאני מאוד לא אוהב (אני מדבר כרגע באופן כללי ופחות על אירועים נקודתיים), בעיקר הצורה שבה פעמים רבות הוא מנסה לעשות על האוהדים מניפולציות במקום לדבר באופן ישיר. יחד עם זאת, כולנו חווינו בשנים האחרונות רגעי אושר שלא דמיינו שיכולים לקרות, ואני חושב שהוא לכל הפחות הרוויח יחס הגון מאיתנו.
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
כל מילה וכל אות.הוקיץ' כתב:אני חייב להודות שההודעה הזו מפריעה לי.
קודם כל, זה לא מה שהוא אמר. הוא אמר שבעיניו התמיכה של אוהדים חייבת להתבטא לא רק בעידוד אלא גם בתמיכה כספית, בין היתר כדי שהדבר הזה יוכל להחזיק את עצמו בטווח הארוך. למסגר את זה כ"אוהדים הם ארנק" זה בעיני נבזי.
דבר שני, כל בעלים של קבוצת ספורט מתייחס לאוהדים, בין היתר, כמקור הכנסה. כשקובעים מחיר של מנוי המחשבה היא למקסם את ההכנסות עבור הקבוצה ולא רק איך למלא את המגרש. ההבדל בין עופר למרבית הבעלים הוא שהוא גם משכיבה סכומים עצומים על הדרך. תשווה את זה לבעלים של מכבי שלא שמים כסף בכלל (או הניסנובים לצורך העניין בכדורגל), הם באמת משתמשים באוהדים כארנק שיממן להם את התחביב שהוא ניהול קבוצת כדורסל. להגיד דבר כזה על איש ששם כאלה סכומים על הקבוצה שלנו זה בעיני לא ראוי בלשון המעטה.
יש דברים בהתנהלות של עופר שאני מאוד לא אוהב (אני מדבר כרגע באופן כללי ופחות על אירועים נקודתיים), בעיקר הצורה שבה פעמים רבות הוא מנסה לעשות על האוהדים מניפולציות במקום לדבר באופן ישיר. יחד עם זאת, כולנו חווינו בשנים האחרונות רגעי אושר שלא דמיינו שיכולים לקרות, ואני חושב שהוא לכל הפחות הרוויח יחס הגון מאיתנו.
אם כבר מחפשים ארנקים בכח, אם כבר מישהו פה ארנק של מישהו זה עופר ארנק שלנו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... players-2/
רשימת 50 השחקנים הטובים ביורוליג לפי יורוהופס.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
אין סיפור בעולם שהורד לפני מוטלי ואוטורומילפורד כתב:https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... players-2/
-
- קיבל.ה 1054 לייקים
לפני כמה חודשים פתחתי את האשכול הזה
והנה
הפועל אשכרה ביורוליג
אני לא מאמין. באמת.
והנה
הפועל אשכרה ביורוליג
אני לא מאמין. באמת.
-
- קיבל.ה 596 לייקים
בוקר טוב
היום ברצלונה (ואנחנו לא בעמדת נחיתות..)
תקופה מדהימה
היום ברצלונה (ואנחנו לא בעמדת נחיתות..)
תקופה מדהימה
אני צנוע
שנביא קודם את הווינר ונתקדם משם
עבורי צלחת אליפות אחרי סדרה מול מכבי זה התגשמות כל החלומות
שנביא קודם את הווינר ונתקדם משם
עבורי צלחת אליפות אחרי סדרה מול מכבי זה התגשמות כל החלומות
-
- קיבל.ה 27 לייקים
מישהו שעשה יורוליג פס שנתי? מתלבט מה היתרונות בזה, מניח (בזהירות, אי אפשר לדעת איתם) שלא נשודר בערוצי התשלום של ספורט5
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
לי יש את כל ערוצי הספורט,גם לא מאמין שביורוליג נשודר בערוצים בתשלום .חתול במגפיים כתב:מישהו שעשה יורוליג פס שנתי? מתלבט מה היתרונות בזה, מניח (בזהירות, אי אפשר לדעת איתם) שלא נשודר בערוצי התשלום של ספורט5
אבל גם מנוי שנתי ליורוליג טיוי.
הסיבה כי אני אוהב גם לשמוע שדרים אמריקאים.ושידור נטראלי.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
והכי חשובNati כתב:לי יש את כל ערוצי הספורט,גם לא מאמין שביורוליג נשודר בערוצים בתשלום .חתול במגפיים כתב:מישהו שעשה יורוליג פס שנתי? מתלבט מה היתרונות בזה, מניח (בזהירות, אי אפשר לדעת איתם) שלא נשודר בערוצי התשלום של ספורט5
כל המשחקים מוקלטים,אז גם אחרי שנים אפשר לצפות בהם.
-
- קיבל.ה 32 לייקים
לגבי סעיף 1, זה די ברור, לא?teknoboy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 15:18 1. אני פשוט לא מצליח להבין מה אתה רוצה.
שצסק"א הייתה מגרמניה? אז מן הסתם סנקציות שהוטלו על קבוצות מרוסיה לא היו מופעלות עליה.
מה אתה מנסה לטעון פה? שהפעילו עליהם סנקציות כי לא אוהבים רוסים? לא קשור בשום צורה לדברים שרוסיה, כמדינה, עושה?
2. כן מדובר על הרישום, כי ההרחקה היא למועדונים מהתאחדות ספורט של מדינה מסוימת, למשל רוסיה.
3. כשמדינה חוטאת יש שני מסלולים - יש בתי דין פליליים וכו' שבהם מענישים אנשים ספציפיים על מעשים ספציפיים, ויש את הקטע הזה שכשמדינה עושה דברים שהופכים אותה למוקצית, אז היא מוקצית.
4. לא, זה לא. נניח שיוחלט להרחיק קבוצות ישראליות ממפעלי אופ"א, אתה חושב שזה לא יחול על סכנין?
הדוגמה המובהקת היא ארה״ב שעושה מה שבא לה (עיראק, אפגניסטן) בלי שמישהו רציני מדבר על להטיל סנקציות עליה.
it's good to be the king.
לגבי 4, מן הסתם החרמות של אנשים ספציפיים הם על רקע מוצא - סקאזי היה מופיע אם הוא היה נולד בסכנין ולא בירושלים. לגבי ארגונים פורמליים יותר, הם אכן לא יכולים להפלות בצורה מופגנת כ״כ.
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
לגבי 1, מה שאתה מתאר זה "מה אם רוסיה הייתה גרמניה", לא מה שהוא כתב.רואה שחורות כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 14:04לגבי סעיף 1, זה די ברור, לא?teknoboy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 15:18 1. אני פשוט לא מצליח להבין מה אתה רוצה.
הדוגמה המובהקת היא ארה״ב שעושה מה שבא לה (עיראק, אפגניסטן) בלי שמישהו רציני מדבר על להטיל סנקציות עליה.
it's good to be the king.
לגבי 4, מן הסתם החרמות של אנשים ספציפיים הם על רקע מוצא - סקאזי היה מופיע אם הוא היה נולד בסכנין ולא בירושלים. לגבי ארגונים פורמליים יותר, הם אכן לא יכולים להפלות בצורה מופגנת כ״כ.
ונכון שמארה"ב היו מוכנים לספוג יותר חרא מאשר מרוסיה, אבל גם מישראל ספגו הרבה יותר חרא מאשר מרוסיה (רוסיה הוחרמה תוך שבוע, נדמה לי, מהפלישה לאוקראינה, לא אחרי שנתיים וכש3-5 אחוז מאזרחי אוקראינה נהרגו, התשתיות הושמדו וכו' וכו').
לגבי 4, מסכים שכשמדובר באנשים פרטיים שעוסקים בענייניהם הפרטיים (בניגוד למשל לאתלט שמייצג את המדינה שלנו) כמו סקאזי יש מקום ליחס יותר מותאם אישית, בוא נקרא לזה.
סקאזי ספציפית אם אני זוכר נכון התבטא בצורה די ג'נוסיידלית (או איך שלא אומרים את זה), ואם זה המצב אז אין לו כל כך למי לבוא בטענות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
יש במקרה למישהו קוד קופון ליורוליג טי וי? הנחה של כמה אחוזים. הבנתי שלאוהדי מכבי שלחו משהו כזה.Nati כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:31והכי חשובNati כתב:לי יש את כל ערוצי הספורט,גם לא מאמין שביורוליג נשודר בערוצים בתשלום .חתול במגפיים כתב:מישהו שעשה יורוליג פס שנתי? מתלבט מה היתרונות בזה, מניח (בזהירות, אי אפשר לדעת איתם) שלא נשודר בערוצי התשלום של ספורט5
כל המשחקים מוקלטים,אז גם אחרי שנים אפשר לצפות בהם.
-
- קיבל.ה 918 לייקים
ידידינו רדנקו נתן תשובה לגבי מקסימום מס השחקנים שניתן לרשום ביורוליג. מי שרוצה תשובה מפורטת ואיך המנגנון של להיכנס לרשימה ולצאת ממנה. מוזמן ללינק הבא:רדנקו כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 16:12המקסימום שניתן לרשום בכל העונה זה עשרים כולל החלפות שחקנים.אדום ותיק כתב:מבקש ממישהו שבקיא שיסביר לגבי רישום השחקנים.
האם עד 16 שחקנים שנכתב כאן , זה רישום לכל העונה, ומתוכם בוחרים 12 לכל משחק? כמה זמן לפני המשחק צריך להודיע מי ה 12 שנבחרו?
מתי ניתן להחליך שלחק בתוך מסגרת ה 16?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
לhttps://www.one.co.il/Article/25-26/2,17,5664,5 ... tml?ref=hp
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 399 לייקים
בתור אחד שבא מהכדורגל ורק ״אוהד כורסא״ בכדורסל מאז שיש את עופר, זה רק אני או שאין מספיק באזז סביב המשחק היום?
זה פעם ראשונה בהיסטוריה שלנו במשחק יורוליג ובנו פה קבוצה חלומית
אני מנסה להקביל לכדורגל למשחק פתיחה בליגת האלופות עם סגל מפוצץ כישרון ושמות ואני מניח ששבוע לפני אנשים לא היו נרדמים בלילה, וכל אתרי הספורט היו מתמקדים במשחק הזה, זה המצב גם כאן אצל רוב האוהדים? או שיש סוג של אדישות?
שואל בתמימות כי באמת אני קצת פחות מחובר לכדורסל אבל זאת ה״תחושה״
אני מנסה להקביל לכדורגל למשחק פתיחה בליגת האלופות עם סגל מפוצץ כישרון ושמות ואני מניח ששבוע לפני אנשים לא היו נרדמים בלילה, וכל אתרי הספורט היו מתמקדים במשחק הזה, זה המצב גם כאן אצל רוב האוהדים? או שיש סוג של אדישות?
באופן אישי אני סופר מתרגש אבל מה שאתה מדבר עליו מושפע גם מהמצב אצלנו בבית.בן לוז כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 17:39 בתור אחד שבא מהכדורגל ורק ״אוהד כורסא״ בכדורסל מאז שיש את עופר, זה רק אני או שאין מספיק באזז סביב המשחק היום?
- בונדר
- קיבל.ה 154 לייקים
רובנו מתרגשים, העובדה שלא מעט אוהדים מחרימים את משחקי הקבוצה פוגעת באווירה, לדעתי גם של מי שלא מחרים. אמירות של עופר השבוע בפודקאסט נשמעו כמו אולטימטום ואיומי עזיבה, גם זה פגע באווירה. בנוסף אם המשחקים היו בישראל היינו הרבה יותר מתרגשים. ובנוגע להשוואה לכדורגל, לרובנו הכדורגל יותר מרכזי, וחלמנו להגיע לליגת האלופות. מבחינתי להגיע ליורליג זה מגניב ומוזר לא פחות משזה מרגש. עצם הזכייה ביורקאפ יותר ריגשה אותי מההגעה ליורליג, וזכייה באליפות ישראל יותר תרגש אותי.בן לוז כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 17:39 בתור אחד שבא מהכדורגל ורק ״אוהד כורסא״ בכדורסל מאז שיש את עופר, זה רק אני או שאין מספיק באזז סביב המשחק היום?
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.