הפועל ביורוליג
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
עוד שלושה ימים משחק ראשון של הפועל אי פעם ביורוליג נגד ברצלונה.
אני בעד שנתעסק רק בזה בשלושה ימים האלה, מה אומרים?
אני בעד שנתעסק רק בזה בשלושה ימים האלה, מה אומרים?
-
- קיבל.ה 731 לייקים
-
- קיבל.ה 238 לייקים
לא צריך 3 מובילי כדור, במיוחד שאין לנו עמדה 4 יציבה.
הייתי מתחיל עם תומר אבל כנראה שקבוקלו יהיה שם ואיש חייב להיות כי הוא גם בסייז יכול לשמור.
אז אניס לא הייתי מכניס
הייתי מתחיל עם תומר אבל כנראה שקבוקלו יהיה שם ואיש חייב להיות כי הוא גם בסייז יכול לשמור.
אז אניס לא הייתי מכניס
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
לדעתי , אם אניס נרשם זה על חשבון בר.
הייתי מוסיף לרשימה שלך את פלטין וויינרייט (הגודל שלו ב3 ברמת יורוליג יהיה משמעותי).
אני לא חושב שאניס ואודיאסי (כמו שרשמתי פה הרבה פעמים) ישארו פה עוד הרבה זמן, אז לא נראה לי שירשמו אותם.
מה שאומר, שבטח הם ירשמו ואני אלך לזרוק את כל הרשימות שלי לפח.
הייתי מוסיף לרשימה שלך את פלטין וויינרייט (הגודל שלו ב3 ברמת יורוליג יהיה משמעותי).
אני לא חושב שאניס ואודיאסי (כמו שרשמתי פה הרבה פעמים) ישארו פה עוד הרבה זמן, אז לא נראה לי שירשמו אותם.
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
קחו בחשבון שחייבים להיות רשומים בסגל ליורוליג 13 שחקנים מינימום ו-16 מקסימום (סגל הקבוצה - לא הסגל למשחק שעומד על 12 שחקנים)
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1753 לייקים
לא תהיה בעיה עם המקסימום, זיו,שגב,סנדי כהן, וכנראה בלייזר לא יירשמו ליורוליג
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
תומר לא ישרוד את הטופ יורוליג בעמדה 4 אם הוא לא יבצע שיפור דרמטי במשחק שלו. בעיקר הגנתית.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2214 לייקים
השאלה(לא באמת שאלה)Nati כתב:אחלה צוותתא מרבוטא כתב:לפי ישראל היום מי שישדרו אותנו ברקנטי הם גיל ברק ואח של אורי שלף ז"ל
לאיזה צוות הדון ירשה לשדר את הדרבי?
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
פאקbeny כתב:דיברתי היום במשחק עם גיל ברק.
אמר שאת המשחק הראשון נ. ברצלונה ישדרו רסקין ועופר שלח וגם את הדרבי.
את המשחק נגד אנדולו ישדר הלפרין
סהמשך העונה הוא גם ישדר.
פנינו לעופר שידאג שמכביסטים לא ישדרו את הפועל
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
דייייי כבר להרוס את האשכול עם הפוליטיקה שלכם.El dudernio כתב:בבית משפט הייתי אומר שההגנה סימה אצ טיעונה.teknoboy כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 18:59לגבי צסק"א: מה זאת אומרת "לפעול אחרת"? היא לא הורחקה מהמפעלים בגלל משהו שהיא עשתה או בגלל פעולה שהיא נקטה. לא מבין את השאלה.El dudernio כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 11:43 אני יושב שלא הבנת.... השאלה היא האם צ'סקא מוסקבה יכל לפעול אחרת? או האם גם מילאנו היתה מודחת אם היתה פועלת כנו צסקא מוסקבה....
אם התשובות לשאלות הן לא, אז העונש לצסקא מוסבקה לא מוצדק
לגבי מילאנו: בדיוק הכדור בדולח שלי שמתקשר עם יקומים מקבילים נשבר, אז אני לא יכול לענות על שאלות בנוגע לעולם דמיוניים שקורים בהם דברים מדומיינים.
זאת בדיוק הנק' צסקא הורחקה לא בגלל מעשים שהיא עשתה אלא בגלל המוצא שלה.
יש לכם מספיק אשכולות לדבר על פוליטיקה
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
מאחר ויורוליג זה משהו חסר תקדים מבחינתנו, האם זה לגיטימי לשאול את השאלה כמה מראש פותחים אשכול משחק?
מצד אחד, זה אירוע מכונן, מצד שני, יהיו עכשיו משחקים כל יומיים/שלושה אז אשכול משחק ביום המשחק נשמע סביר.
מצד אחד, זה אירוע מכונן, מצד שני, יהיו עכשיו משחקים כל יומיים/שלושה אז אשכול משחק ביום המשחק נשמע סביר.
-
- קיבל.ה 596 לייקים
מישהו יודע/מדבר על מה הצפיה של כמויות קהל למשחק הראשון נגד ברצלונה ולדרבי ?
לתחושתי תהיה אוירת משחק אימון
כולכך חבל
לתחושתי תהיה אוירת משחק אימון
כולכך חבל
-
- קיבל.ה 1054 לייקים
הפועל שלי ביורוליג
לא ייאמן.
עצוב אבל שאנחנו מתעסקים במריבות בתוך הבית שלנו בימים האלו.
היה אמור להיות אחד מהימים המאושרים כאוהדי הפועל.
ממעמקי השאול.
לא ייאמן.
עצוב אבל שאנחנו מתעסקים במריבות בתוך הבית שלנו בימים האלו.
היה אמור להיות אחד מהימים המאושרים כאוהדי הפועל.
ממעמקי השאול.
-
- קיבל.ה 1753 לייקים
בגלל שזה משחק ראשון ויש לנו 3 ימים להעביר בהתרגשות עד שזה יקרה, אפשר כבר לפתוח אשכול משחק.
מה נעשה עכשיו 3 ימים?
-
- קיבל.ה 2791 לייקים
-
- קיבל.ה 918 לייקים
מבקש ממישהו שבקיא שיסביר לגבי רישום השחקנים.
האם עד 16 שחקנים שנכתב כאן , זה רישום לכל העונה, ומתוכם בוחרים 12 לכל משחק? כמה זמן לפני המשחק צריך להודיע מי ה 12 שנבחרו?
מתי ניתן להחליך שלחק בתוך מסגרת ה 16?
האם עד 16 שחקנים שנכתב כאן , זה רישום לכל העונה, ומתוכם בוחרים 12 לכל משחק? כמה זמן לפני המשחק צריך להודיע מי ה 12 שנבחרו?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
כמה שעות לפני, מן הסתם.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
נדמה לי שכבר כתבתי את זה אבל הטיעון שלך לוקה בכמה בעיות.red in blood כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 19:36נראה לי שאתה פיספסת.teknoboy כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 10:54אולי פספסת, אבל ה"מוצא" של הקבוצות הרוסיות שונה מזה של הישראליות, והן מוחרמות. לפי המבחן שהצעת פה זה תקין לגמרי. יש רף וכל מי שלא עומד בו לא יכול לשחק עם שאר הילדים.red in blood כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 01:04 כן, זה בפירוש היה רעיון רע. תאסור על אנשים ספציפיים להשתתף שם, תסרב לשתף פעולה עם גופים ממשלתיים, מעולה, אבל אל תחרים רק בגלל המוצא.
ההתאחדות הישראלית היא לא ממשלת ישראל, לא משפיעה על הממשלה ולא מורכבת על ידי הממשלה.
זה מבחן די פשוט, בסופו של דבר - האם האדם/גוף היה ממדינה אחרת אבל מתנהג באותה צורה בדיוק, האם אז היו מחרימים אותו?
אם התשובה היא לא, אז זה אפלייה על בסיס המוצא, וזה פסול.
מן הסתם, אם התשובה היא כן, זה אומר שהחרם ממוקד נכון. המחאה היא כנגד פעולות הממשלה, אז תפעל נגדה, ולא נגד כל מי שאתה יכול מאותו מוצא.
אם קבוצה רוסית כלשהי שהורחקה הייתה קבוצה מגרמניה, שפועלת בדיוק אותו דבר, האם היא הייתה מודחת?
לא? אז זה אפלייה על בסיס מוצא, וזה פסול.
הטענה שלך היא שזה בסדר להפלות ישראלים לפי מוצא, כי גם מפלים רוסים לפי מוצא. גזענות אחת לא מצדיקה גזענות נוספת.
הראשונה, הקבוצות הרוסיות לא הורחקו בגלל פעולות שלהן, אלא כי הוטלו סנקציות על רוסיה.
השנייה, לא אתה ולא אני יודעים מה היה קורה אם גרמניה הייתה עושה מה שרוסיה וישראל עשו, כי זה לא קרה כבר שמונים שנה.
השלישית, למועדוני כדורסל אין "מוצא". הן לא מוחרמות על רקע אתני. מה שכן יש להם זה שיוך מדינתי, והן מוחרמות בגלל סנקציות שהוטלו על המדינה שלהן. קל וחומר שאין פה גזענות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
צסק"א אינה אדם, ולכן אין לה "מוצא", שיוך אתני או גזע.El dudernio כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 23:30בבית משפט הייתי אומר שההגנה סימה אצ טיעונה.teknoboy כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 18:59לגבי צסק"א: מה זאת אומרת "לפעול אחרת"? היא לא הורחקה מהמפעלים בגלל משהו שהיא עשתה או בגלל פעולה שהיא נקטה. לא מבין את השאלה.El dudernio כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 11:43
אני יושב שלא הבנת.... השאלה היא האם צ'סקא מוסקבה יכל לפעול אחרת? או האם גם מילאנו היתה מודחת אם היתה פועלת כנו צסקא מוסקבה....
אם התשובות לשאלות הן לא, אז העונש לצסקא מוסבקה לא מוצדק
לגבי מילאנו: בדיוק הכדור בדולח שלי שמתקשר עם יקומים מקבילים נשבר, אז אני לא יכול לענות על שאלות בנוגע לעולם דמיוניים שקורים בהם דברים מדומיינים.
עריכה: אם מישהו רוצה להמשיך את הדיון הפילוסופי בשאלה "האם יש לתאגידים מוצא אתני" או את הדיון הפרוצדורלי בשאלה "האם חרם על קבוצות ממדינה X הוא בגלל מעשיהן או בגלל העובדה שהן משחקות במפעלים בינלאומיים מכוח היותן נציגות של מדינתן", אולי כדאי שנעשה את זה במקום נפרד.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1732 לייקים
בטח שיש. היא קבוצה רוסית, בדיוק כמו שהפועל ישראלית ומכבי גרמניתteknoboy כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 14:06צסק"א אינה אדם, ולכן אין לה "מוצא", שיוך אתני או גזע.El dudernio כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 23:30בבית משפט הייתי אומר שההגנה סימה אצ טיעונה.teknoboy כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 18:59
לגבי צסק"א: מה זאת אומרת "לפעול אחרת"? היא לא הורחקה מהמפעלים בגלל משהו שהיא עשתה או בגלל פעולה שהיא נקטה. לא מבין את השאלה.
עריכה: אם מישהו רוצה להמשיך את הדיון הפילוסופי בשאלה "האם יש לתאגידים מוצא אתני" או את הדיון הפרוצדורלי בשאלה "האם חרם על קבוצות ממדינה X הוא בגלל מעשיהן או בגלל העובדה שהן משחקות במפעלים בינלאומיים מכוח היותן נציגות של מדינתן", אולי כדאי שנעשה את זה במקום נפרד.
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
המקסימום שניתן לרשום בכל העונה זה עשרים כולל החלפות שחקנים.אדום ותיק כתב:מבקש ממישהו שבקיא שיסביר לגבי רישום השחקנים.
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
ההתחלה המשוגעת היא לא רק ברצלונה "בבית".
המשחקים לאחר מכן ביורוליג - אנאדולו בחוץ, דרבי(מהמשחקים הקלים יותר כביכול), ולנסיה בחוץ, פריס בחוץ, מונאקו, פרטיזן, אולימפיאקוס בחוץ.
פתיחה מהסרטים.
המשחקים לאחר מכן ביורוליג - אנאדולו בחוץ, דרבי(מהמשחקים הקלים יותר כביכול), ולנסיה בחוץ, פריס בחוץ, מונאקו, פרטיזן, אולימפיאקוס בחוץ.
פתיחה מהסרטים.
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
איזה רצף של 8 משחקים ביורוליג לא יקבל את ההגדרה של "מהסרטים"?
-
- קיבל.ה 480 לייקים
לדעתי לא ירשמו את יפתח זיו, בלייזר, איתי שגב וסנדי כהן שתכף לא פה,מילפורד כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 01:31 לדעתי , אם אניס נרשם זה על חשבון בר.
ירשמו את השאר וישמרו מקום אחד ל4 עתידי,
למה אתה חושב שאודיאסה לא פה? פציעה אחת והוא המחליף הבכיר לעמדת הסנטר, עונה ארוכה בטח ביורוליג...
מעניין מי ישאר מחוץ ל12? ירשם רק ישראלי אחד(תומר)?
כמי שנכח בשני המשחקים האחרונים אני מוחה בשמו של שגב
שחקן נשמה שנותן הכל על הפרקט כמו גיא פלטין
שחקן נשמה שנותן הכל על הפרקט כמו גיא פלטין
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
המחאה נרשמה , את מי אתה מוציא מהסגל בשבילו?
אני לא חושב שאודיאסה ואניס ישארו עוד הרבה זמן אם הם לא ישחקו לא בארץ ולא ביורוליג.
הם לא ברמה של שחקנים אחרים בסגל , אבל הם גם לא שחקנים כדי לחמם כיסאות ביציע (אפילו לא על הספסל..)
אני לא חושב שאודיאסה ואניס ישארו עוד הרבה זמן אם הם לא ישחקו לא בארץ ולא ביורוליג.
הם לא ברמה של שחקנים אחרים בסגל , אבל הם גם לא שחקנים כדי לחמם כיסאות ביציע (אפילו לא על הספסל..)
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
מתחיל שידור של ריאל מדריד נגד ולנסיה בגמר הסופרקאפ, מונטרו לא פותח, לא יודע אם בסגל.
אגב אנדולו אחרי שלקחנו להם את בריינט ואוטורו הצליח בכל זאת לבנות סגל רוצח ברמה גבוהה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אגב אנדולו אחרי שלקחנו להם את בריינט ואוטורו הצליח בכל זאת לבנות סגל רוצח ברמה גבוהה.
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
סעמק מעצבן לראות את ליילס בריאל מדריד
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
מונטרו פצוע לדעתי.
אומארי מור של ולנסיה חתיכת שחקן, איך הם אוהבים את הגארדים הדקיקים הזריזים.
ראיתי שביורוהופס התחזית לולנסיה היא מקום 19, לדעתי יסיימו הרבה יותר גבוה.
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
גם לדעתי יסיימו מעל 19, אני מתעב את המאמן השרמיט שלהם.Niro כתב:מונטרו פצוע לדעתי.
אומארי מור של ולנסיה חתיכת שחקן, איך הם אוהבים את הגארדים הדקיקים הזריזים.
ראיתי שביורוהופס התחזית לולנסיה היא מקום 19, לדעתי יסיימו הרבה יותר גבוה.
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
זה דווקא לכאורה לא פתיחה עד כדי כך רצחנית, דגש על לכאורה כי כמעט כל משחק ביורוליג הוא קשה.
מכבי, ולנסיה ופריז הן קבוצות שאמורות להיות בחצי התחתון של היורוליג (אם כי גם לדעתי ולנסיה אנדרייטד), ולא יפתיע לראות מחוץ לעשירייה גם את פרטיזן ואפילו את ברצלונה בסיטואציה מסוימת.
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
אני מניח שנצטרך לראות מה זה רמת חצי תחתון השנה.הוקיץ' כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 21:21זה דווקא לכאורה לא פתיחה עד כדי כך רצחנית, דגש על לכאורה כי כמעט כל משחק ביורוליג הוא קשה.
מכבי, ולנסיה ופריז הן קבוצות שאמורות להיות בחצי התחתון של היורוליג (אם כי גם לדעתי ולנסיה אנדרייטד), ולא יפתיע לראות מחוץ לעשירייה גם את פרטיזן ואפילו את ברצלונה בסיטואציה מסוימת.
כל ההערכות לגבינו אני שם בעירבון סופר מוגבל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 6995 לייקים
בפודקאסט הכדורסל הבכיר של אירופה, באסקטניוז, עשו פאוור רנקינגס לעונה הקרובה ביורוליג. למי שרוצה לראות:
https://youtu.be/Vg6WPL4xgIE?si=rMfAc5VF67doEzsE
החלק שבו מדברים עלינו מגיע בערך ב-42:30.
למי שאין כוח לראות, אנחנו דורגנו 9-10 יחד עם הכוכב האדום, כאשר מכבי דורגו 14.
בגדול הם מתפעלים מהאיכות והעומק המטורף אצלנו, אבל אומרים שכמו עם דובאי הם מתקשים להעריך אותנו בגלל היעדר המסורת וכמובן העובדה שאנחנו משחקים מחוץ לבית. מזכירים במילה את סימן השאלה לגבי האם הישראליות צריכות להשתתף, אבל בגדול רק אומרים שהיורוליג צריך לעקוב אחרי החלטות של גופים בינלאומיים ומתחמקים באלגנטיות מהסוגיה.
מעניין לראות את הפער בין סוכנויות ההימורים שמדרגות אותנו סביב מקום 5-6, לעומת כתבי הכדורסל שרובם שמים באזורים של 9-11.
אני אישית מסכים שקשה מאוד להעריך אותנו, גם בגלל היעדר הביתיות, אבל גם בגלל סימן השאלה שהוא מיציץ'. כל מקום שהוא בין 7-12 לא יפתיע אותי.
בגדול הם מתפעלים מהאיכות והעומק המטורף אצלנו, אבל אומרים שכמו עם דובאי הם מתקשים להעריך אותנו בגלל היעדר המסורת וכמובן העובדה שאנחנו משחקים מחוץ לבית. מזכירים במילה את סימן השאלה לגבי האם הישראליות צריכות להשתתף, אבל בגדול רק אומרים שהיורוליג צריך לעקוב אחרי החלטות של גופים בינלאומיים ומתחמקים באלגנטיות מהסוגיה.
מעניין לראות את הפער בין סוכנויות ההימורים שמדרגות אותנו סביב מקום 5-6, לעומת כתבי הכדורסל שרובם שמים באזורים של 9-11.
אני אישית מסכים שקשה מאוד להעריך אותנו, גם בגלל היעדר הביתיות, אבל גם בגלל סימן השאלה שהוא מיציץ'. כל מקום שהוא בין 7-12 לא יפתיע אותי.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
לא נעשה ניחושי טבלה כמו בפורום כדורגל?
-
- קיבל.ה 596 לייקים
מהתסכלות על הכרטיסים הנותרים זה אשכרה נראה כאילו יש למחר חצי אולם מלא.
-
- קיבל.ה 2791 לייקים
באמת שלא ברור לי למה מיציץ נחשב לסימן שאלה , היו לו כמה משחקים פחות טובים באליפות אירופה שזה משהו שיכול לקרות וזה לא אמור להטיל ספק באיזה שחקן הואהוקיץ' כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 22:02 בפודקאסט הכדורסל הבכיר של אירופה, באסקטניוז, עשו פאוור רנקינגס לעונה הקרובה ביורוליג. למי שרוצה לראות: