מנויים 2025/26
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
אני חייב להבין מאיפה הגיע הקטע הזה שהאולם הוא חזות הכל ובלעדיו אנחנו כבר לא אוהדי הפועל.
הרי עופר לא היה חייב להגיד שהוא יבנה אולם חדש, למיטב ידיעתי אף בעלים של קבוצת ספורט בארץ מעולם לא השתתף בבניית מגרש לקבוצה שלו (אולי אורי אלון בארנה?). הייתה לו כל לגיטימציה, בעיני לפחות, לבוא ולהגיד שהדרייב אין קטן עלינו, יש אלפי אנשים שרוצים לעשות מנוי ולא יכולים ואנחנו עוברים. אז מה? אז אם אנחנו משחקים ביד אליהו זו כבר לא הפועל?
לתחושתי, יש רבים שנתלים על העניין הזה כדי להסביר, אולי אפילו לעצמם, למה הם לא עושים מנוי. אצל חלק זה היעדר האולטראס והאווירה, אצל חלק זה עניין חברתי (החברים לא עושים אז גם אני לא), אצל חלק זה המהפך הרעיוני מקבוצת עמותה לקבוצה בבעלות פרטית, וכמובן יש את האולטראס שאצלם זה בכלל עניין של שליטה. לא קונה את זה שאנשים אשכרה לא עושים בגלל האולם. אולי בודדים.
הרי עופר לא היה חייב להגיד שהוא יבנה אולם חדש, למיטב ידיעתי אף בעלים של קבוצת ספורט בארץ מעולם לא השתתף בבניית מגרש לקבוצה שלו (אולי אורי אלון בארנה?). הייתה לו כל לגיטימציה, בעיני לפחות, לבוא ולהגיד שהדרייב אין קטן עלינו, יש אלפי אנשים שרוצים לעשות מנוי ולא יכולים ואנחנו עוברים. אז מה? אז אם אנחנו משחקים ביד אליהו זו כבר לא הפועל?
לתחושתי, יש רבים שנתלים על העניין הזה כדי להסביר, אולי אפילו לעצמם, למה הם לא עושים מנוי. אצל חלק זה היעדר האולטראס והאווירה, אצל חלק זה עניין חברתי (החברים לא עושים אז גם אני לא), אצל חלק זה המהפך הרעיוני מקבוצת עמותה לקבוצה בבעלות פרטית, וכמובן יש את האולטראס שאצלם זה בכלל עניין של שליטה. לא קונה את זה שאנשים אשכרה לא עושים בגלל האולם. אולי בודדים.
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
גם כשבנו את הדרייב אין , לא היה צורך ליותר מ3,400 מקומות.
נכון שנראה שהיום 7,000 מספיק לנו , אם אכן יהיו הצלחות לאורך זמן , זה מהר מאוד לא יספיק ואז נחזור לסיחרור הזה.
מה שכן , אם שנה שעברה היה נראה שצריך יד אליהו והשנה כמות המנויים ירדה משמעותית.
אולי השנה אפשר למצוא תמהיל (לא יודע אם זה בר ביצוע טכנית) של שילוב בין שני אולמות , אחד קטן יותר (דרייב אין או כמו שאנשים ממשיכים לטעון שיכול להיות רלוונטי חולון) למשחקי הליגה ה"קטנים" ויד אליהו לדרבי, ירושלים וחולון נגיד.
אבל עדיין , צריך לראות לאיזה מספרים באמת נגיע השנה , מעל 5,000 מנויים מצדיק יד אליהו לדעתי.
נכון שנראה שהיום 7,000 מספיק לנו , אם אכן יהיו הצלחות לאורך זמן , זה מהר מאוד לא יספיק ואז נחזור לסיחרור הזה.
מה שכן , אם שנה שעברה היה נראה שצריך יד אליהו והשנה כמות המנויים ירדה משמעותית.
אולי השנה אפשר למצוא תמהיל (לא יודע אם זה בר ביצוע טכנית) של שילוב בין שני אולמות , אחד קטן יותר (דרייב אין או כמו שאנשים ממשיכים לטעון שיכול להיות רלוונטי חולון) למשחקי הליגה ה"קטנים" ויד אליהו לדרבי, ירושלים וחולון נגיד.
אבל עדיין , צריך לראות לאיזה מספרים באמת נגיע השנה , מעל 5,000 מנויים מצדיק יד אליהו לדעתי.
-
- קיבל.ה 596 לייקים
הכל עניין של הצלחות.
כשיגיעו התארים בארץ, כל בלבלני הביצים מועדת הקישוט יסתמו את הפה והאולם יתחיל להתמלא.
אוהדי הפועל לא שונים מאוהדים אחרים בארץ. כולנו ישראלים. אין סרט כזה שאוהדי מכבי יותר אוהבים כדורסל מאוהדי הפועל, וההוכחה לכך תהיה כשהפועל תניף פה צלחות וגביעים.
כשיגיעו התארים בארץ, כל בלבלני הביצים מועדת הקישוט יסתמו את הפה והאולם יתחיל להתמלא.
אוהדי הפועל לא שונים מאוהדים אחרים בארץ. כולנו ישראלים. אין סרט כזה שאוהדי מכבי יותר אוהבים כדורסל מאוהדי הפועל, וההוכחה לכך תהיה כשהפועל תניף פה צלחות וגביעים.
- סומך
- קיבל.ה 1500 לייקים
חוסר הנוחות שלי הוא בעיקר בגלל תחושה שינאי מערבב אותי.
כמו שכתבו פה, הוא יכל לומר שהדרייב אין קטן עלינו והוא רוצה לעבור ליד אליהו.
אבל בגלל שזה דרש אישור של העמותה והוא חשש שלא יקבל, הוא התחיל לעשות פוליטיקה, ערבובים, מסכי עשן והפרד ומשול כדי להשיג את המעבר.
וזה מפריע לי מאוד שהבעלים של הקבוצה הוא גורם מערער שנהנה מחוסר יציבות כדי להשיג את מטרותיו. זה לא קול.
אבל בגלל שזה דרש אישור של העמותה והוא חשש שלא יקבל, הוא התחיל לעשות פוליטיקה, ערבובים, מסכי עשן והפרד ומשול כדי להשיג את המעבר.
וזה מפריע לי מאוד שהבעלים של הקבוצה הוא גורם מערער שנהנה מחוסר יציבות כדי להשיג את מטרותיו. זה לא קול.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 596 לייקים
כן הצלחות, לא הצלחות
כל המחרימים , אולטרס וכו'.
בסוף בסוף המוצר דפוק, ליגה שאתה לא יודע באיזה ימים ובאיזה שעות היא משחקת
משחקים שנגמרים ב30 הפרש קל
אני אישית חידשתי את המנוי שלי ומתכוון להגיע ל90 אחוז מהמשחקים אבל את המנוי של הילדה חידשתי רק בגלל שרציתי לתמוך במועדון
מאוד קשה לתכנן וקשה לי להמאין שלחצי מהמשחקים היא תוכל להגיע.
אז כל עוד לא מוכרים מנוי יורוליג ואנשים יודעים שיש כרטיסים בקופות, יהיה נורא קשה למכור את המנויים האלה לליגה וזה לא משנה באיזה טריקים ינסו להשתמש
דרך אגב, היו דיבורים על מנוי שחולקים בין אנשים או משהו כזה, בנתיים זה ירד ולא מדברים על זה בכלל
כל המחרימים , אולטרס וכו'.
בסוף בסוף המוצר דפוק, ליגה שאתה לא יודע באיזה ימים ובאיזה שעות היא משחקת
משחקים שנגמרים ב30 הפרש קל
אני אישית חידשתי את המנוי שלי ומתכוון להגיע ל90 אחוז מהמשחקים אבל את המנוי של הילדה חידשתי רק בגלל שרציתי לתמוך במועדון
מאוד קשה לתכנן וקשה לי להמאין שלחצי מהמשחקים היא תוכל להגיע.
אז כל עוד לא מוכרים מנוי יורוליג ואנשים יודעים שיש כרטיסים בקופות, יהיה נורא קשה למכור את המנויים האלה לליגה וזה לא משנה באיזה טריקים ינסו להשתמש
דרך אגב, היו דיבורים על מנוי שחולקים בין אנשים או משהו כזה, בנתיים זה ירד ולא מדברים על זה בכלל
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
אבל גם בטקסט הזה , אתה מסביר בדיוק למה האשמה היא על העמותה ולמה התנהלות העמותה גרמה לעופר להתנהל באופן שעכשיו אנחנו מלינים עליו.סומך כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:22 חוסר הנוחות שלי הוא בעיקר בגלל תחושה שינאי מערבב אותי.
-
- קיבל.ה 215 לייקים
אחת החולות שינאי הכניס ושיכנע אוהדים אחרים זה שאת האולטראס , הפועל לא באמת מעניינת .הוקיץ' כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 12:42לדעתי בסופו של דבר גם חלק מהמחרימים ישברו ויעשו.מילפורד כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 12:03 ממש לא (מבחינתי לפחות) כל אוהד הפועל שלא מגיע למשחקים של הפועל זה כואב לי , באמת.
ולכן , אם גם במצב הנוכחי , יש יותר מ4,000 מנויים (ועכשיו נפתח לקהל הרחב אז אפשרי שנעבור את ה5,000) , הפיתרון הכי רלוונטי למקסימום אוהדים ביציעים , זה יד אליהו. (וזה רק מנויים , בלי לדבר על כמה יותר יוכלו להגיע למשחקים הגדולים)
יש לא מעט אנשים שכרגע לא עושים והפועל בדמם (בניגוד לאולטראס, שבעיקר האולטראס בדמם), וקשה לי להאמין שהם יוותרו על הצ'אנס לראות כזו קבוצה של הפועל.
על הדבר הזה לא תהיה לו מחילה , בעלים שידוע לכל שלא אוהד הפועל ושלא נגיד אוהד מכבי לפחות היה , מסית אוהדי הפועל אלה באלה ...
-
- קיבל.ה 215 לייקים
במה אלפי אוהדי הפןעל נפגעים מאולטראס הפועל ?מילפורד כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 07:12 בשום שלב לא העלתי טענה לדברים שאתה כותב.
הטענות שלי הן ל״לא יקרה״ ול״אל תקנו מנויים״ שנכתבו במפורש בהודעות שיצאו מטעם האולטראס.
וזה אפילו בלי לדבר לנושא הקללות לינאי , אלימות כלפי עובדי הקבוצה וכדומה.
ועוד נקודה שאני חושב שמתפספסת , הסיפור פה הוא לא אולטראס מול ינאי, יש פה בין לבין אלפי אוהדי הפועל תל אביב שלמעשה נפגעים מהמעשים של האולטראס.
שזה לטעמי, חוטא לבסיס שבשבילו , אם בכלל, קיימים האולטראס מלחתחילה.
שמקללים את ינאי בכדורגל ? הם צועקים בוז .
מה מונע מאותם אלפים לעשות מנוי ליד אליהו ולראות את הפועל ההיסורית הזאת ?
איך זה שיש רק 3600 מנויים קשור לחרם של האולטראס ?
-
- קיבל.ה 215 לייקים
אנשים יכולים להגיד מה שבא להםבני12 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 11:09עשיתי מנוי לכדורגלRed roy כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 00:41למה בושה ?
עשית מנוי לרגל עם כל ההשקעה של ספרא ?
ואם כן ,
באת לגביע הטוטו בטרנר לתמוך בשחקנים ?
באת לגרין נגד ריינה ?
יותר הגיוני לא להגיע בגלל אידיאולוגיה ( נכונה או לא , זה לא קשור ) מאשר בגלל עצלות ( לא באמת ... אני לא מבקר אותך אם לא באת )
להתחיל להגיד אחד לשני בושה שלא מגיעים או עושים מנוי זה אף פעם לא ייגמר טוב .
לא יכולתי להגיע לטרנר אבל שלחתי את הילדים
הייתי בגרין
אנשים יכולים לא להגיע - זכותם
אנשים שלא מגיעים לא יכולים לאמר בושה על זה שאנשים לא מגיעים
אבל אתה צודק , תמיד היה ברור שמה שנכתב פה בפורום כמו , לא צריך אותם , הם רק מפריעים , בלעדיהם יהיה הרבה יותר קהל והרבה יותר טוב , זה סתם חרטה שחא קשור למציאות הרחבה .
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
הוא לא שכנע אף אחד.Red roy כתב:אחת החולות שינאי הכניס ושיכנע אוהדים אחרים זה שאת האולטראס , הפועל לא באמת מעניינת .הוקיץ' כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 12:42לדעתי בסופו של דבר גם חלק מהמחרימים ישברו ויעשו.מילפורד כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 12:03 ממש לא (מבחינתי לפחות) כל אוהד הפועל שלא מגיע למשחקים של הפועל זה כואב לי , באמת.
ולכן , אם גם במצב הנוכחי , יש יותר מ4,000 מנויים (ועכשיו נפתח לקהל הרחב אז אפשרי שנעבור את ה5,000) , הפיתרון הכי רלוונטי למקסימום אוהדים ביציעים , זה יד אליהו. (וזה רק מנויים , בלי לדבר על כמה יותר יוכלו להגיע למשחקים הגדולים)
יש לא מעט אנשים שכרגע לא עושים והפועל בדמם (בניגוד לאולטראס, שבעיקר האולטראס בדמם), וקשה לי להאמין שהם יוותרו על הצ'אנס לראות כזו קבוצה של הפועל.
על הדבר הזה לא תהיה לו מחילה , בעלים שידוע לכל שלא אוהד הפועל ושלא נגיד אוהד מכבי לפחות היה , מסית אוהדי הפועל אלה באלה ...
הל עשו את זה בעצמם בהתנהגות שלהם.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
צריך להסביר למה קריאה לחרם מנויים פוגעת בקבוצה?
צריך להסביר למה פגיעה בקבוצה פוגעת באוהדים שלה?
אמרתי במפורש לא פעם ולא פעמים, מי שלא טוב לא, שלא יבוא, מה זאת הקריאה הזאת לקהל לא לעשות מנויים?
- בונדר
- קיבל.ה 154 לייקים
אני יכול להגיד לך איך אני רואה את זה, במשך שנים קיבלתי את האולטראס, למרות שהייתה לי ביקורת בעיקר על העונשים שהקבוצה חוטפת בגללם בכדורגל והכדורסל. אחרי האלימות על הפרקט נגד אוהד הפועל חיפה, במשחק שעבר חלק לגמרי, אני למשל ישבתי איתם באותו יציע, הבנתי שזה כבר לא מקובל עליי, למרות העידוד.Red roy כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 17:30אחת החולות שינאי הכניס ושיכנע אוהדים אחרים זה שאת האולטראס , הפועל לא באמת מעניינת .הוקיץ' כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 12:42לדעתי בסופו של דבר גם חלק מהמחרימים ישברו ויעשו.מילפורד כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 12:03 ממש לא (מבחינתי לפחות) כל אוהד הפועל שלא מגיע למשחקים של הפועל זה כואב לי , באמת.
וכשאתם בוחרים גם לא להגיע לעודד, וגם לאיים ולקלל אוהדים (כנראה גם יותר מזה אבל יש גם הכחשות) אז קשה לי לראות את הטוב שאתם עושים. וכן, בכדורגל אני מעודד אתכם, וכנראה גם אם תחזרו בכדורסל אני אעודד אתכם. אבל כשאין עידוד ויש רק פעולות שליליות בעיניי קשה לי לתמוך בכם.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
זה לא אשכול שנאה לאולטראס
שחררו מזה די.
זה אשכול מנויים.
והשאלה בנושא הזה היא איך הגענו למצב שיש להפועל קבוצת חלומות ובקושי 3500 מנויים כשברור שהפוטנציאל קהל הוא גדול בהרבה.
יש פה הבעת חוסר אמון מטורפת.
והשאלה מה צריך לעשות לשנות את זה.
שחררו מזה די.
זה אשכול מנויים.
והשאלה בנושא הזה היא איך הגענו למצב שיש להפועל קבוצת חלומות ובקושי 3500 מנויים כשברור שהפוטנציאל קהל הוא גדול בהרבה.
והשאלה מה צריך לעשות לשנות את זה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
קודם כל , המספרים שעוד איכשהו הסתובבו זה 3,650 ועוד 500 ברשימת המתנה.
אם אלו המספרים , זה אומר שאנחנו באזור ה4,000 ולא בקושי 3,500.
מה שבטוח, שחזרה לאולם שהמקסומים בו זה 3,400 (פחות 10% לקבוצה אורחת) זה לא מה שיעזור להעלות את כמות המנויים.
אני חושב שהפרסום היום , פחות על עינייני העירייה , יותר על הקבוצת חשיבה הזאת שאמורה להיות מזומנת.
בשאיפה , העשרה נציגים האלה (שממה שהבנתי יבחרו בהגרלה) יהיו כאלה שיוכלו לשדר לציבור הרחב אמינות, ומשם נתקדם.
מקוה שהדבר הזה יקרה מהר.
אם אלו המספרים , זה אומר שאנחנו באזור ה4,000 ולא בקושי 3,500.
מה שבטוח, שחזרה לאולם שהמקסומים בו זה 3,400 (פחות 10% לקבוצה אורחת) זה לא מה שיעזור להעלות את כמות המנויים.
אני חושב שהפרסום היום , פחות על עינייני העירייה , יותר על הקבוצת חשיבה הזאת שאמורה להיות מזומנת.
בשאיפה , העשרה נציגים האלה (שממה שהבנתי יבחרו בהגרלה) יהיו כאלה שיוכלו לשדר לציבור הרחב אמינות, ומשם נתקדם.
מקוה שהדבר הזה יקרה מהר.
-
- קיבל.ה 983 לייקים
לא חושב שזה בהכרח הבעת חוסר אמון, והסבירו את זה טוב לפני.איש גדול כתב:זה לא אשכול שנאה לאולטראס
שחררו מזה די.
זה אשכול מנויים.
והשאלה בנושא הזה היא איך הגענו למצב שיש להפועל קבוצת חלומות ובקושי 3500 מנויים כשברור שהפוטניאל קהל הןא גדול בהרבה.
והשאלה מה צריך לעשןת לשנות את זה.
המספר הנמוך כנראה מורכב מכמה פרמטרים:
אולטראס שמחרים, כאלה שעשו מנוי שנה שעברה וחוזרים כעת לכדורגל, אנשים שמבינים שיורוליג לא יהיה השנה בישראל ולהשיג כרטיס ליד אליהו לא תהיה בעיה אז למה להתחייב מראש ולשלם על כל המשחקים? הרי הפער בין הפועל לרוב קבוצות הליגה כזה גדול שכל משחק יסתיים בתבוסה קלילה ונשאר רק להשיג כרטיס לדרבי או י-ם ויהיו אלפי כרטיסים פנויים לרכישה ממילא, וגם כאלו שלא מרגישים בנוח עם מה שקורה (קרע בקהל, התנהלות של עופר, יד אליהו, מחירי מנויים, הפועל סופיה, הרבה זרים וכדומה - כל אחד עם מה שמציק לו) ולכן יבואו למשחקים אבל לא ירכשו מנוי.
תחבר הכל ותקבל מספר נמוך יחסית של מנויים. אי האמון הוא רק חתיכה בפאזל הזה.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
המספרים שהסתובבו להבנתי זה מספרים אפילו מחמיאים מהמציאות כי יש עוד מנויים שנתנו ל ibi שכלולים בספירה.
אפשר לספר לעצמנו סיפורים עד מחרתיים.
ברור שבמצב רגיל בלי מחאה עם קבוצה כמו שיש היום (וגם פחות טובה) יד אליהו סולד אווט.
וכשזה המצב זה חד משמעית הבעת חוסר אמון של הקהל.
ברור שבמצב רגיל בלי מחאה עם קבוצה כמו שיש היום (וגם פחות טובה) יד אליהו סולד אווט.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1134 לייקים
אם היה יורוליג בארץ היה סולד אווט
אבל אין, ולא תיהיה בעיה להשיג כרטיסים למשחקים
וגם ככה לחצי מהמשחקים קשה להגיע )מישהו אמר קריית אתא ב17:00 באמצע שבוע?)
+ חרם והסתה נגד הקבוצה מוביל למספר "נמוך" של סולד אאוט בדרייב אין
ועכשיו כל מי שירצה לבוא יוכל
אבל אין, ולא תיהיה בעיה להשיג כרטיסים למשחקים
וגם ככה לחצי מהמשחקים קשה להגיע )מישהו אמר קריית אתא ב17:00 באמצע שבוע?)
+ חרם והסתה נגד הקבוצה מוביל למספר "נמוך" של סולד אאוט בדרייב אין
ועכשיו כל מי שירצה לבוא יוכל
- בונדר
- קיבל.ה 154 לייקים
זה נמוך בכל מקרה אבל לא הייתי מתייחס לibi בתור משהו רציני יותר מדי. ממה שפורסם על המבצע שלהם בכדורגל, זה דורש להשקיע 15,000, ולוותר על מתנת הצטרפות של 250₪. אין הטבה ללקוחות קיימים, ועכשיו זה גם אחרי המבצע של הכדורגל...איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 18:30 המספרים שהסתובבו להבנתי זה מספרים אפילו מחמיאים מהמציאות כי יש עוד מנויים שנתנו ל ibi שכלולים בספירה.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
אבל כמה מנויים הפועל הקצו להם ?בונדר כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 20:43זה נמוך בכל מקרה אבל לא הייתי מתייחס לibi בתור משהו רציני יותר מדי. ממה שפורסם על המבצע שלהם בכדורגל, זה דורש להשקיע 15,000, ולוותר על מתנת הצטרפות של 250₪. אין הטבה ללקוחות קיימים, ועכשיו זה גם אחרי המבצע של הכדורגל...איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 18:30 המספרים שהסתובבו להבנתי זה מספרים אפילו מחמיאים מהמציאות כי יש עוד מנויים שנתנו ל ibi שכלולים בספירה.
והאם בספירה של ה-3600 זה רק מנויים שכבר נקנו או שהכניסו בפנים את כל ההקצאה שנתנו להם?
יש חוסר שקיפות בכמות מנויים שנעשתה באמת
-
- קיבל.ה 215 לייקים
אתה עצמך , אתם כפורום סל בשדים , אמרתם כי אולטראס הפועל הם דבר שהקהל הרחב לא רוצה , אולטראס הפועל זה קומץ שרק פוגע והקהל הרחב הבין את זה כבר מזמן , אולטראס הפועל ברגע שהם לא יהיו , הפועל סל רק תצמח , וכו וכו וכו ..
עכשיו אתה מאשים את החרם של אותה "וועדת קישוט של 100 איש" בזה שאין 9000 אלף מנויים ?
קח אחריות ושינאי יקח אחריות
ינאי אמר במפורש שעכשיו "אהבה תנצח ולא השנאה" , תנו עבודה ותעזבו אחרים בשקט
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
א. מתי אמרתי שהקהל הרחב לא רוצה את האולטראס? או כל דבר אחר שכתבת בשורה הראשונה? (במקסימום אמרתי שאת האלימות של האולטראס אני לא רוצה ואתה לא מצליח לראות את ההבדל בין שני הדברים).
ב. לא מאשים את האולטראס בזה שאין 9,000 מנויים , אני אומר שזה לא מקומם ו/או זכותם לחשוב שזה מקומם להגיד לאנשים לא לקנות מנויים.
ג. בדיוק , לא רוצים לבוא? אל תבואו ותעזבו את האחרים בשקט.
ב. לא מאשים את האולטראס בזה שאין 9,000 מנויים , אני אומר שזה לא מקומם ו/או זכותם לחשוב שזה מקומם להגיד לאנשים לא לקנות מנויים.
-
- קיבל.ה 215 לייקים
א. נו באמת ...מילפורד כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 22:16 א. מתי אמרתי שהקהל הרחב לא רוצה את האולטראס? או כל דבר אחר שכתבת בשורה הראשונה? (במקסימום אמרתי שאת האלימות של האולטראס אני לא רוצה ואתה לא מצליח לראות את ההבדל בין שני הדברים).
ב. להגיד מותר להגיד הכל , אתה אומר , אני אומר , הם אומרים .
ג.הם לא באים ועזבו אותכם בשקט
-
- קיבל.ה 1732 לייקים
רוי הבעיה היחידה שהם לא עזבו בשקט.Red roy כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 22:45א. נו באמת ...מילפורד כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 22:16 א. מתי אמרתי שהקהל הרחב לא רוצה את האולטראס? או כל דבר אחר שכתבת בשורה הראשונה? (במקסימום אמרתי שאת האלימות של האולטראס אני לא רוצה ואתה לא מצליח לראות את ההבדל בין שני הדברים).
אני שומע לא פעם אנשים שרבים עם החברים שלהם, כי הם הולכים ליד אליהו והחברים לא...
בנוסף אחת הסיבות שאנשים לא באים זאת האווירה הלא נעימה שיש מסביב לקבוצה, וכמות הרעל שנשפכת מצד "אוהדים" היא בלתי נסבלת
-
- קיבל.ה 215 לייקים
מי יעזוב בשקט את אהבה הכי גדולה שלו ?El dudernio כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 00:39רוי הבעיה היחידה שהם לא עזבו בשקט.Red roy כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 22:45א. נו באמת ...מילפורד כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 22:16 א. מתי אמרתי שהקהל הרחב לא רוצה את האולטראס? או כל דבר אחר שכתבת בשורה הראשונה? (במקסימום אמרתי שאת האלימות של האולטראס אני לא רוצה ואתה לא מצליח לראות את ההבדל בין שני הדברים).
אני שומע לא פעם אנשים שרבים עם החברים שלהם, כי הם הולכים ליד אליהו והחברים לא...
בנוסף אחת הסיבות שאנשים לא באים זאת האווירה הלא נעימה שיש מסביב לקבוצה, וכמות הרעל שנשפכת מצד "אוהדים" היא בלתי נסבלת
סליחה שאני חוזר לנושא האשכול עם שאלה מעשית:
מתי תיפתח מכירת המנויים למנויים חדשים עם גישה לאתר בו ניתן לבצע את הרכישה ?
פורסם בזמנו שהמכירה תיפתח לקהל הרחב ב-18.09 . אנחנו ב-19.09 ואני לא מאתר שום מקום בו ניתן לבצע את הרכישה.
מתי תיפתח מכירת המנויים למנויים חדשים עם גישה לאתר בו ניתן לבצע את הרכישה ?
פורסם בזמנו שהמכירה תיפתח לקהל הרחב ב-18.09 . אנחנו ב-19.09 ואני לא מאתר שום מקום בו ניתן לבצע את הרכישה.
-
- קיבל.ה 50 לייקים
האם ניתן להמיר את שובר הזיכוי למנוי בשובר לחנות המועדון?
כרגע לא מעוניין לחדש מנוי, המחיר יקר לי מדי
אבל גם מתבאס לאבד את השובר, יש ברשותי 2
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
לאSexyRedBand כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 11:25 האם ניתן להמיר את שובר הזיכוי למנוי בשובר לחנות המועדון?
פחות מחודש לפתיחת משחקי הליגה ואף אחד לא יודע היכן ניתן לבצע רכישת מנוי חדש ? או תאריך מתי ניתן יהיה לקהל הלא מנויים לרכוש מנוי למשחקי הליגה ?
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
לא ראיתי פרסום רשמי , אבל להבנתי , כדי לאפשר עוד זמן למנויים שרצו לעבור ולטפל ברשימת המתנה הפתיחה לקהל הרחב נדחתה ליום ראשון.
לדעתי , לא בטוח שמי שיפנה ויבקש להמיר את הזיכוי למנויים בזיכוי בחנות יתקל בסירוב מוחלט.
במקרה שלי , נותר לי זכות שלא מומשה כי עברתי למקום זול יותר והזיכוי שלי היה גבוה ממה שעלו המנויים החדשים.
הוצע לי את ההפרש לקבל בזיכוי לחנות , מה שכרגע ביקשתי לשמר כזיכוי למידה ויהיו משחקים ביורוליג בארץ השנה, אפילו הצעתי שאם זה לא יקרה עד סוף העונה הנוכחית , אני מוותר על היתרה הזאת.
לדעתי , לא בטוח שמי שיפנה ויבקש להמיר את הזיכוי למנויים בזיכוי בחנות יתקל בסירוב מוחלט.
במקרה שלי , נותר לי זכות שלא מומשה כי עברתי למקום זול יותר והזיכוי שלי היה גבוה ממה שעלו המנויים החדשים.
הוצע לי את ההפרש לקבל בזיכוי לחנות , מה שכרגע ביקשתי לשמר כזיכוי למידה ויהיו משחקים ביורוליג בארץ השנה, אפילו הצעתי שאם זה לא יקרה עד סוף העונה הנוכחית , אני מוותר על היתרה הזאת.
תודה, אמתין לשבוע.. שבועיים הקרובים לפרסום רשמי.מילפורד כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 15:14 לא ראיתי פרסום רשמי , אבל להבנתי , כדי לאפשר עוד זמן למנויים שרצו לעבור ולטפל ברשימת המתנה הפתיחה לקהל הרחב נדחתה ליום ראשון.
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
-
- קיבל.ה 554 לייקים
היה די ברור שמספרי המנויים יצנחו. העונה שעברה הייתה חריגה, שילוב של אוהדים במדינה ששרויה עמוק במלחמה ומחפשים ריגוש ושקבוצת הכדורגל שבליגה לאומית קצת פחות מספקת, ומשיכה להצלחה המקצועית עם הסגל הטוב והמושקע שנבנה. אז אנשים עשו הרבה מנויים, גם לא בהכרח בעלויות שהיו עושים אחרת.
החרם של האולטראס כלל /השפיע אולי בלחץ על אלף אוהדים, והקמפיין בכל הרשתות הוסיף אני מניח עוד כמות של כמה מאות, אבל בעיקר הגיע לדעתי מהניצול והמשחק שלהם על הטעויות של עופר.
וכאן לדעתי הגורם המשפיע ביותר על מספר המנויים שלא חודשו- ההתנהלות של עופר ( וצחי לצידו ). הפוסט ההוא, פוסטים אחרים, הראיונות וההצהרות שבהם וחוסר הקריאה וההבנה של הקהל למרות הזמן שעובר ושדי מדהים אותי. לא יכול להיות שהם לא מבינים שיש אולי מאות אוהדי כדורסל נטו, שהם או אוהדי הפועל סל בלבד, או יותר סל מרגל ( ויש מצב שאני מגזים למעלה במספר הזה ). הפועל היא קודם כל כדורגל ותמיד הייתה, ורוב האוהדים של הסל הם קודם של הרגל. היא לא בנתה מותג נפרד כמו המחלה של שימון, היא לא גם הצליחה לבנות קהל יעד גדול כמו של חיפה או המחלה בכדורגל, בגלל הרבה שנים של חוסר הצלחה ( שבשנים האלה של המחלה ברגל תמיד היה את שימון שישמר את השם בתודעה וימשוך אוהדים שידבקו גם לרגל ). אז השנה הפועל רגל חזרה לליגת העל, עם הרבה התרגשות של אוהדים. ואין יורוליג בארץ, ולעשות מנוי לליגה שלנו בלבד, לראות משחקים שברובם יגמרו ב30 הפרש, בשעות הזויות שהמנהלת תוקעת ובעיקר בתמחיר שלמרות כל הטענות פה הוא ממש לא סביר בשביל כאלה משחקים- אלו הביאו בעיקר לדעתי לירידה. הם הביאו גם לזה שאני לא חידשתי ( בעיקר הידיעה שלא אגיע לחלק גדול מהמשחקים עקב השעות הפסיכיות, המרחק היחסית גדול שלי יחד עם הנסיעות לכדורגל. אני אשיג ניקובים למשחקים שכן אגיע כמו הרבה אחרים ). וגם אני התלבטתי עד הרגע האחרון ,כמו רבים גם בגלל הזיכוי שיילך לאיבוד וששילמנו עליו לא מעט כסף ושעופר לא השכיל להבין שלמרות שזה מה שאכן נאמר שיקרה, זה לא חכם ולא נכון ואתה מרחיק אוהדים ככה. אבל הוא וצחי חושבים שהם יודעים יותר טוב...וחבל, כי אפשר היה להביא עוד אוהדים עם מחשבה נכונה יותר על תמחור ועוד הצעות.
ועדיין,עם כל השטויות שהוא עושה בפוסטים וראיונות וכל ההתנהלות הלא נכונה מול קהל המנויים- אם היה פה יורוליג היו עושים עוד הרבה מנויים וזה למרות העלות הגדולה. ונכון, היו עושים גם כאלה שהם לא בהכרח אוהדים גדולים של הפועל, אבל כאמור חלק לא קטן של מי שהם כן הם בעצם נספחים של הכדורגל, וכאילו אין צעירים שעשו מנוי לבלומפילד כי זה טרנדי וכי חבר שלהם עשה.
אבל השנה לא יהיה יורוליג בישראל, ועם ההתנהלות של עופר והמנהלת והשעות ההזויות שלה, יהיה קשה להביא הרבה קהל ליד ושם וחבל. ברור לי שמול ההשקעה בסגל צריך גם להכניס כסף, אבל צריך גם לקרוא מציאות ואנחנו ממש ממש לא במקום של המחלה, שם יש מותג מבוסס ( על פשע אבל לא ניכנס לזה כאן... ) של הרבה שנים וסמל סטטוס שקשה לאנשים לוותר עליו, גם כשהם נדרשים לשלם מחירים הזויים על מנויי ליגה, מחירים שבאופן טבעי גם דחקו החוצה אוהדים שלא יכולים לעמוד בעלויות האלה ( וצריך לזכור גם את זה כשמתמחרים מנויים ב5000 שח פלוס גם אם נגיע למצב שיהיה לנו כבר הרבה יותר קהל מגרש שגרתי ).
מקווה מאוד מאוד שיהיו יוזמות ורעיונות למשוך קהל, גם אם זה לא באמת יהווה הכנסה משמעותית. בסופו של דבר מדובר במועדון בבניה, שקפץ קפיצת מדרגה עצומה בתקציב שלו תוך זמן קצר והמחשבה שזה יקרה אוטומטית בכל מצב גם עם הקהל, לא נכונה, זה לא ריאלי. זה לא הכדורגל עם קהל ענק שחלקו 'יצא לפגרה' ממושכת במשך שנים, זו בניה חדשה. לצערי הרב לאור ההתנהלות בשנה האחרונה, לא מאמין שזה יקרה, הלוואי שכן.
החרם של האולטראס כלל /השפיע אולי בלחץ על אלף אוהדים, והקמפיין בכל הרשתות הוסיף אני מניח עוד כמות של כמה מאות, אבל בעיקר הגיע לדעתי מהניצול והמשחק שלהם על הטעויות של עופר.
וכאן לדעתי הגורם המשפיע ביותר על מספר המנויים שלא חודשו- ההתנהלות של עופר ( וצחי לצידו ). הפוסט ההוא, פוסטים אחרים, הראיונות וההצהרות שבהם וחוסר הקריאה וההבנה של הקהל למרות הזמן שעובר ושדי מדהים אותי. לא יכול להיות שהם לא מבינים שיש אולי מאות אוהדי כדורסל נטו, שהם או אוהדי הפועל סל בלבד, או יותר סל מרגל ( ויש מצב שאני מגזים למעלה במספר הזה ). הפועל היא קודם כל כדורגל ותמיד הייתה, ורוב האוהדים של הסל הם קודם של הרגל. היא לא בנתה מותג נפרד כמו המחלה של שימון, היא לא גם הצליחה לבנות קהל יעד גדול כמו של חיפה או המחלה בכדורגל, בגלל הרבה שנים של חוסר הצלחה ( שבשנים האלה של המחלה ברגל תמיד היה את שימון שישמר את השם בתודעה וימשוך אוהדים שידבקו גם לרגל ). אז השנה הפועל רגל חזרה לליגת העל, עם הרבה התרגשות של אוהדים. ואין יורוליג בארץ, ולעשות מנוי לליגה שלנו בלבד, לראות משחקים שברובם יגמרו ב30 הפרש, בשעות הזויות שהמנהלת תוקעת ובעיקר בתמחיר שלמרות כל הטענות פה הוא ממש לא סביר בשביל כאלה משחקים- אלו הביאו בעיקר לדעתי לירידה. הם הביאו גם לזה שאני לא חידשתי ( בעיקר הידיעה שלא אגיע לחלק גדול מהמשחקים עקב השעות הפסיכיות, המרחק היחסית גדול שלי יחד עם הנסיעות לכדורגל. אני אשיג ניקובים למשחקים שכן אגיע כמו הרבה אחרים ). וגם אני התלבטתי עד הרגע האחרון ,כמו רבים גם בגלל הזיכוי שיילך לאיבוד וששילמנו עליו לא מעט כסף ושעופר לא השכיל להבין שלמרות שזה מה שאכן נאמר שיקרה, זה לא חכם ולא נכון ואתה מרחיק אוהדים ככה. אבל הוא וצחי חושבים שהם יודעים יותר טוב...וחבל, כי אפשר היה להביא עוד אוהדים עם מחשבה נכונה יותר על תמחור ועוד הצעות.
ועדיין,עם כל השטויות שהוא עושה בפוסטים וראיונות וכל ההתנהלות הלא נכונה מול קהל המנויים- אם היה פה יורוליג היו עושים עוד הרבה מנויים וזה למרות העלות הגדולה. ונכון, היו עושים גם כאלה שהם לא בהכרח אוהדים גדולים של הפועל, אבל כאמור חלק לא קטן של מי שהם כן הם בעצם נספחים של הכדורגל, וכאילו אין צעירים שעשו מנוי לבלומפילד כי זה טרנדי וכי חבר שלהם עשה.
אבל השנה לא יהיה יורוליג בישראל, ועם ההתנהלות של עופר והמנהלת והשעות ההזויות שלה, יהיה קשה להביא הרבה קהל ליד ושם וחבל. ברור לי שמול ההשקעה בסגל צריך גם להכניס כסף, אבל צריך גם לקרוא מציאות ואנחנו ממש ממש לא במקום של המחלה, שם יש מותג מבוסס ( על פשע אבל לא ניכנס לזה כאן... ) של הרבה שנים וסמל סטטוס שקשה לאנשים לוותר עליו, גם כשהם נדרשים לשלם מחירים הזויים על מנויי ליגה, מחירים שבאופן טבעי גם דחקו החוצה אוהדים שלא יכולים לעמוד בעלויות האלה ( וצריך לזכור גם את זה כשמתמחרים מנויים ב5000 שח פלוס גם אם נגיע למצב שיהיה לנו כבר הרבה יותר קהל מגרש שגרתי ).
מקווה מאוד מאוד שיהיו יוזמות ורעיונות למשוך קהל, גם אם זה לא באמת יהווה הכנסה משמעותית. בסופו של דבר מדובר במועדון בבניה, שקפץ קפיצת מדרגה עצומה בתקציב שלו תוך זמן קצר והמחשבה שזה יקרה אוטומטית בכל מצב גם עם הקהל, לא נכונה, זה לא ריאלי. זה לא הכדורגל עם קהל ענק שחלקו 'יצא לפגרה' ממושכת במשך שנים, זו בניה חדשה. לצערי הרב לאור ההתנהלות בשנה האחרונה, לא מאמין שזה יקרה, הלוואי שכן.
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
אני לא אתפלא אם ירחיקו מאירופה בזמן הקרוב מאוד מה שיגרום לזרים לנטוש לחלוטין. משק אוטרקי
-
- קיבל.ה 731 לייקים
כל מילהjoshsoos כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 21:10 היה די ברור שמספרי המנויים יצנחו. העונה שעברה הייתה חריגה, שילוב של אוהדים במדינה ששרויה עמוק במלחמה ומחפשים ריגוש ושקבוצת הכדורגל שבליגה לאומית קצת פחות מספקת, ומשיכה להצלחה המקצועית עם הסגל הטוב והמושקע שנבנה. אז אנשים עשו הרבה מנויים, גם לא בהכרח בעלויות שהיו עושים אחרת.
-
- קיבל.ה 983 לייקים
יורוליג זו ליגה פרטית. למכבי יש שם עדיין חברים והרי לא ירחיקו רק קבוצה ישראלית אחת ואותם ישאירו. אז יש ספרדיות וטורקיות שרוצות להרחיק את הישראליות ויש יווניות ואחרות שלא. להבדיל מאופ"א ששם מכבי בסיכון של הרחקה - דווקא בליגה פרטית אני די שקט.Red_man כתב:אני לא אתפלא אם ירחיקו מאירופה בזמן הקרוב מאוד מה שיגרום לזרים לנטוש לחלוטין. משק אוטרקי
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
הרחיקו את הרוסיות בלי למצמץ. אני לא אהיה מופתע אם ירחיקו אותנו מאופ״א ואז גם מפיב״א ואני מתקשה לראות את היורוליג לא מיישר קו. המצב גרוע בלי קשר להפועל והוא רק ילך ויחמירCharlie כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 23:08יורוליג זו ליגה פרטית. למכבי יש שם עדיין חברים והרי לא ירחיקו רק קבוצה ישראלית אחת ואותם ישאירו. אז יש ספרדיות וטורקיות שרוצות להרחיק את הישראליות ויש יווניות ואחרות שלא. להבדיל מאופ"א ששם מכבי בסיכון של הרחקה - דווקא בליגה פרטית אני די שקט.Red_man כתב:אני לא אתפלא אם ירחיקו מאירופה בזמן הקרוב מאוד מה שיגרום לזרים לנטוש לחלוטין. משק אוטרקי
-
- קיבל.ה 279 לייקים
מסכים עם כל מילה חוץ מזה שהחרם שווה בקושי אלף אוהדים.joshsoos כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 21:10 היה די ברור שמספרי המנויים יצנחו. העונה שעברה הייתה חריגה, שילוב של אוהדים במדינה ששרויה עמוק במלחמה ומחפשים ריגוש ושקבוצת הכדורגל שבליגה לאומית קצת פחות מספקת, ומשיכה להצלחה המקצועית עם הסגל הטוב והמושקע שנבנה. אז אנשים עשו הרבה מנויים, גם לא בהכרח בעלויות שהיו עושים אחרת.
הוא שווה הרבה יותר , למרות שגם עוד אלף מנויים זה משהו.
אבל חד משמעית מה שגרם לצניחה המשמעותית זה הקרקס שעופר עושה מהפועל כל שני וחמישי עם משהו חדש.
פעם זה סרטון מגוחך עם שמות של אוהדים , פעם זה מכתב התנתקות מביך מהאולטראס , פעם זה נגד השביתה של משפחות החטופים , פעם זה לשלוח את לאן לבטל לאוהד מנוי , פעם זה לקרוא לאוהד שמעביר ביקורת מכביסט וזה רק חלק מהדברים.
האמת ? גם לי זה כבר נמאס
למרות שחידשתי מנוי