מנויים 2025/26

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
הוקיץ'
קיבל.ה  6700 לייקים

אני חייב להבין מאיפה הגיע הקטע הזה שהאולם הוא חזות הכל ובלעדיו אנחנו כבר לא אוהדי הפועל.
הרי עופר לא היה חייב להגיד שהוא יבנה אולם חדש, למיטב ידיעתי אף בעלים של קבוצת ספורט בארץ מעולם לא השתתף בבניית מגרש לקבוצה שלו (אולי אורי אלון בארנה?). הייתה לו כל לגיטימציה, בעיני לפחות, לבוא ולהגיד שהדרייב אין קטן עלינו, יש אלפי אנשים שרוצים לעשות מנוי ולא יכולים ואנחנו עוברים. אז מה? אז אם אנחנו משחקים ביד אליהו זו כבר לא הפועל?
לתחושתי, יש רבים שנתלים על העניין הזה כדי להסביר, אולי אפילו לעצמם, למה הם לא עושים מנוי. אצל חלק זה היעדר האולטראס והאווירה, אצל חלק זה עניין חברתי (החברים לא עושים אז גם אני לא), אצל חלק זה המהפך הרעיוני מקבוצת עמותה לקבוצה בבעלות פרטית, וכמובן יש את האולטראס שאצלם זה בכלל עניין של שליטה. לא קונה את זה שאנשים אשכרה לא עושים בגלל האולם. אולי בודדים.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2753 לייקים

גם כשבנו את הדרייב אין , לא היה צורך ליותר מ3,400 מקומות.
נכון שנראה שהיום 7,000 מספיק לנו , אם אכן יהיו הצלחות לאורך זמן , זה מהר מאוד לא יספיק ואז נחזור לסיחרור הזה.
מה שכן , אם שנה שעברה היה נראה שצריך יד אליהו והשנה כמות המנויים ירדה משמעותית.
אולי השנה אפשר למצוא תמהיל (לא יודע אם זה בר ביצוע טכנית) של שילוב בין שני אולמות , אחד קטן יותר (דרייב אין או כמו שאנשים ממשיכים לטעון שיכול להיות רלוונטי חולון) למשחקי הליגה ה"קטנים" ויד אליהו לדרבי, ירושלים וחולון נגיד.
אבל עדיין , צריך לראות לאיזה מספרים באמת נגיע השנה , מעל 5,000 מנויים מצדיק יד אליהו לדעתי.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  554 לייקים

הכל עניין של הצלחות.
כשיגיעו התארים בארץ, כל בלבלני הביצים מועדת הקישוט יסתמו את הפה והאולם יתחיל להתמלא.
אוהדי הפועל לא שונים מאוהדים אחרים בארץ. כולנו ישראלים. אין סרט כזה שאוהדי מכבי יותר אוהבים כדורסל מאוהדי הפועל, וההוכחה לכך תהיה כשהפועל תניף פה צלחות וגביעים.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1469 לייקים

חוסר הנוחות שלי הוא בעיקר בגלל תחושה שינאי מערבב אותי.
כמו שכתבו פה, הוא יכל לומר שהדרייב אין קטן עלינו והוא רוצה לעבור ליד אליהו.
אבל בגלל שזה דרש אישור של העמותה והוא חשש שלא יקבל, הוא התחיל לעשות פוליטיקה, ערבובים, מסכי עשן והפרד ומשול כדי להשיג את המעבר.
וזה מפריע לי מאוד שהבעלים של הקבוצה הוא גורם מערער שנהנה מחוסר יציבות כדי להשיג את מטרותיו. זה לא קול.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
redead
קיבל.ה  580 לייקים

כן הצלחות, לא הצלחות
כל המחרימים , אולטרס וכו'.
בסוף בסוף המוצר דפוק, ליגה שאתה לא יודע באיזה ימים ובאיזה שעות היא משחקת
משחקים שנגמרים ב30 הפרש קל

אני אישית חידשתי את המנוי שלי ומתכוון להגיע ל90 אחוז מהמשחקים אבל את המנוי של הילדה חידשתי רק בגלל שרציתי לתמוך במועדון
מאוד קשה לתכנן וקשה לי להמאין שלחצי מהמשחקים היא תוכל להגיע.

אז כל עוד לא מוכרים מנוי יורוליג ואנשים יודעים שיש כרטיסים בקופות, יהיה נורא קשה למכור את המנויים האלה לליגה וזה לא משנה באיזה טריקים ינסו להשתמש
דרך אגב, היו דיבורים על מנוי שחולקים בין אנשים או משהו כזה, בנתיים זה ירד ולא מדברים על זה בכלל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2753 לייקים

סומך כתב: 18 ספטמבר 2025, 12:22 חוסר הנוחות שלי הוא בעיקר בגלל תחושה שינאי מערבב אותי.
כמו שכתבו פה, הוא יכל לומר שהדרייב אין קטן עלינו והוא רוצה לעבור ליד אליהו.
אבל בגלל שזה דרש אישור של העמותה והוא חשש שלא יקבל, הוא התחיל לעשות פוליטיקה, ערבובים, מסכי עשן והפרד ומשול כדי להשיג את המעבר.
וזה מפריע לי מאוד שהבעלים של הקבוצה הוא גורם מערער שנהנה מחוסר יציבות כדי להשיג את מטרותיו. זה לא קול.
אבל גם בטקסט הזה , אתה מסביר בדיוק למה האשמה היא על העמותה ולמה התנהלות העמותה גרמה לעופר להתנהל באופן שעכשיו אנחנו מלינים עליו.
שליחת תגובה