מדובר על אמרו לו?
בדרך כלל אני שומע אדוק, אבל את הפרק האחרון סגרתי אחרי 5 דקות מעצבים. כמה שטויות רצו שם.
מדובר על אמרו לו?
אם עופר היה מודיע מראש שהמעבר ליד אליהו קבוע ואין צפי ליציאה, אתה היית מקבל את אותה כמות מינויים שאנחנו רואים היום ואפילו פחות מכך.הוקיץ' כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:43 אני חייב להבין מאיפה הגיע הקטע הזה שהאולם הוא חזות הכל ובלעדיו אנחנו כבר לא אוהדי הפועל.
הרי עופר לא היה חייב להגיד שהוא יבנה אולם חדש, למיטב ידיעתי אף בעלים של קבוצת ספורט בארץ מעולם לא השתתף בבניית מגרש לקבוצה שלו (אולי אורי אלון בארנה?). הייתה לו כל לגיטימציה, בעיני לפחות, לבוא ולהגיד שהדרייב אין קטן עלינו, יש אלפי אנשים שרוצים לעשות מנוי ולא יכולים ואנחנו עוברים. אז מה? אז אם אנחנו משחקים ביד אליהו זו כבר לא הפועל?
לתחושתי, יש רבים שנתלים על העניין הזה כדי להסביר, אולי אפילו לעצמם, למה הם לא עושים מנוי. אצל חלק זה היעדר האולטראס והאווירה, אצל חלק זה עניין חברתי (החברים לא עושים אז גם אני לא), אצל חלק זה המהפך הרעיוני מקבוצת עמותה לקבוצה בבעלות פרטית, וכמובן יש את האולטראס שאצלם זה בכלל עניין של שליטה. לא קונה את זה שאנשים אשכרה לא עושים בגלל האולם. אולי בודדים.
אין לך מושג כמה מנויים היית מקבל במצב כזה. הכל פרי מוחך הקודח.Praškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:50אם עופר היה מודיע מראש שהמעבר ליד אליהו קבוע ואין צפי ליציאה, אתה היית מקבל את אותה כמות מינויים שאנחנו רואים היום ואפילו פחות מכך.הוקיץ' כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:43 אני חייב להבין מאיפה הגיע הקטע הזה שהאולם הוא חזות הכל ובלעדיו אנחנו כבר לא אוהדי הפועל.
הרי עופר לא היה חייב להגיד שהוא יבנה אולם חדש, למיטב ידיעתי אף בעלים של קבוצת ספורט בארץ מעולם לא השתתף בבניית מגרש לקבוצה שלו (אולי אורי אלון בארנה?). הייתה לו כל לגיטימציה, בעיני לפחות, לבוא ולהגיד שהדרייב אין קטן עלינו, יש אלפי אנשים שרוצים לעשות מנוי ולא יכולים ואנחנו עוברים. אז מה? אז אם אנחנו משחקים ביד אליהו זו כבר לא הפועל?
לתחושתי, יש רבים שנתלים על העניין הזה כדי להסביר, אולי אפילו לעצמם, למה הם לא עושים מנוי. אצל חלק זה היעדר האולטראס והאווירה, אצל חלק זה עניין חברתי (החברים לא עושים אז גם אני לא), אצל חלק זה המהפך הרעיוני מקבוצת עמותה לקבוצה בבעלות פרטית, וכמובן יש את האולטראס שאצלם זה בכלל עניין של שליטה. לא קונה את זה שאנשים אשכרה לא עושים בגלל האולם. אולי בודדים.
הזלזול שלך בקהל מעציב. ע״פ אותו הגיון שלך, אפשר גם לומר שרוב התומכים בעופר הם כאלה שלא החזיקו מנוי לדרייב-אין והכל מגיע ממניעים אישיים.
יצא פרק נוסף היום, היום זה לגיטימי להביא את אהרל'ה ויסברג ולהקניט את סיפור ההתנהלות סביב מוטלי. אחלה ספורט 5 מתחיל להיות שם.הוקיץ' כתב:מדובר על אמרו לו?
בדרך כלל אני שומע אדוק, אבל את הפרק האחרון סגרתי אחרי 5 דקות מעצבים. כמה שטויות רצו שם.
רק לך יש מושג. אני בטוח שאתה גם צפית מראש ש-50% מהמינויים של שנה שעברה ביד אליהו לא יחדשו.הוקיץ' כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:59אין לך מושג כמה מנויים היית מקבל במצב כזה. הכל פרי מוחך הקודח.Praškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:50אם עופר היה מודיע מראש שהמעבר ליד אליהו קבוע ואין צפי ליציאה, אתה היית מקבל את אותה כמות מינויים שאנחנו רואים היום ואפילו פחות מכך.הוקיץ' כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:43 אני חייב להבין מאיפה הגיע הקטע הזה שהאולם הוא חזות הכל ובלעדיו אנחנו כבר לא אוהדי הפועל.
הזלזול שלך בקהל מעציב. ע״פ אותו הגיון שלך, אפשר גם לומר שרוב התומכים בעופר הם כאלה שלא החזיקו מנוי לדרייב-אין והכל מגיע ממניעים אישיים.
לגבי המשפט השני, לא יודע איך הסקת את זה, אבל הייתי מציע שתבדוק את הלוגיקה שלך.
אכן בהם מדובר.הוקיץ' כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:45מדובר על אמרו לו?
"פרק מקצועי" עלק.גביזון כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:12יצא פרק נוסף היום, היום זה לגיטימי להביא את אהרל'ה ויסברג ולהקניט את סיפור ההתנהלות סביב מוטלי. אחלה ספורט 5 מתחיל להיות שם.הוקיץ' כתב:מדובר על אמרו לו?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הפוך, אין לי מושג, לכן כתבתי שזו הערכה.Praškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:13רק לך יש מושג. אני בטוח שאתה גם צפית מראש ש-50% מהמינויים של שנה שעברה ביד אליהו לא יחדשו.הוקיץ' כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:59אין לך מושג כמה מנויים היית מקבל במצב כזה. הכל פרי מוחך הקודח.Praškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:50 אם עופר היה מודיע מראש שהמעבר ליד אליהו קבוע ואין צפי ליציאה, אתה היית מקבל את אותה כמות מינויים שאנחנו רואים היום ואפילו פחות מכך.
לגבי המשפט השני, לא יודע איך הסקת את זה, אבל הייתי מציע שתבדוק את הלוגיקה שלך.
זכותך להגיע ולהצביע ברגליים בעד יד אליהו אבל אין לך שום זכות לא לכבד דעות של אחרים, חברים שלך ליציע שלא מוכנים לקבל את המצב.
יצא קול קורא לאולם של 10 אלף מקומות שיצא רק בגלל סיבה אחת - עופר ינאי, שאמר שרוצה לבנות אולם כזה אחרי שה7000 מקומות הוגדל לבקשתו).מילפורד כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:57 אני מסכים ש20,000 נשמע גדול מידי , איפשהו בין 10,000-16,000 זה המספר שצריך להיות לדעתי.
ולמיטב הבנתי זה גם מה שעופר חושב, אבל בסופו של דבר , זה פרוייקט של העירייה , שמיועד ל50 שנה קדימה וככל הנראה יגרור בהמשך את ההריסה של יד אליהו (מעניין אם אז הקהל של מכבי יגיב כמונו).
אם מישהו בעירייה חושב שמה שנכון להם , אם כבר נכנסים לפרוייקט כזה, זה אולם של 20,000 , לא רואה איך אנחנו נשנה את זה.
למי שלא יודע אגב, ע"פ חוק בישראל , מתקן כזה חייב להיות בבעלות של העירייה , גורם פרטי לא יכול לבנות לעצמו אולם כזה.
לפי איזה חוק? מודה שאני לא מכיר והייתי שמח לדעת.
אני לא אתחיל לחפש עכשיו מה כל אחד אמר ומתירדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:10אתה יכול להפנות אותי לכל במה הזו שמעליה עופר ינאי הבטיח שתוך שנתיים שלוש חוזרים לאולם שלנו?איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:35אנחנו כבר מעל שנה אחרי שהתחילה כל הסאגה הזאת.
ואחרי שבמועדון הבטיחו מעל כל במה אפשרית שיהיה אולם חדש תוך שנתיים שלוש.
אז לכולם כבר ברור ששנתיים שלוש זה לא יקח.
אבל כבר עברנו את השלב של דמי רצינות והבטחות ריקות.
אנשים רוצים לראות תכלס , ותכלס זה אומר פרוייקט סגור ונעול.
יש הבדל בין אולם זמני לבין אולם לשנתיים-שלוש.איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:25אני לא אתחיל לחפש עכשיו מה כל אחד אמר ומתירדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:10אתה יכול להפנות אותי לכל במה הזו שמעליה עופר ינאי הבטיח שתוך שנתיים שלוש חוזרים לאולם שלנו?איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:35
אנחנו כבר מעל שנה אחרי שהתחילה כל הסאגה הזאת.
ואחרי שבמועדון הבטיחו מעל כל במה אפשרית שיהיה אולם חדש תוך שנתיים שלוש.
אז לכולם כבר ברור ששנתיים שלוש זה לא יקח.
אבל כבר עברנו את השלב של דמי רצינות והבטחות ריקות.
אנשים רוצים לראות תכלס , ותכלס זה אומר פרוייקט סגור ונעול.
נאמר במפורש מעבר זמני.
אותי לא צריך לשכנע גם אני מנוי ליד אליהו וחידשתי אותו.
בשבילי האולם החדש הוא לא תנאי אבל בשביל הרבה אחרים כן
נשאלה השאלה מה צריך לעשות בשביל להגדיל את כמות המנויים.
אז זה מה שצריך , לסגור סופית את עניין האולם החדש.
לא עדכונים , לא דיבורים ולא חרטות כי מי שלא עשה מנוי לא קונה את זה.
ברגע שהאולם החדש יהיה סגור ונעול וחתום חלק גדול מאלה שמחרימים יפסיק להחרים.
זה הכל
עד היום שמעת מגורם בעירייה שהחלופה היחידה היא אולם של 20,000 מושבים או שזו רק ספוקלציה שמבוססת על הודעות מטעם הפועל וראשיה?מילפורד כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:57 אני מסכים ש20,000 נשמע גדול מידי , איפשהו בין 10,000-16,000 זה המספר שצריך להיות לדעתי.
ולמיטב הבנתי זה גם מה שעופר חושב, אבל בסופו של דבר , זה פרוייקט של העירייה , שמיועד ל50 שנה קדימה וככל הנראה יגרור בהמשך את ההריסה של יד אליהו (מעניין אם אז הקהל של מכבי יגיב כמונו).
אם מישהו בעירייה חושב שמה שנכון להם , אם כבר נכנסים לפרוייקט כזה, זה אולם של 20,000 , לא רואה איך אנחנו נשנה את זה.
למי שלא יודע אגב, ע"פ חוק בישראל , מתקן כזה חייב להיות בבעלות של העירייה , גורם פרטי לא יכול לבנות לעצמו אולם כזה.
כרגע ? לאPraškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:36אתה באמת חושב שהפועל תל אביב זקוקה לאולם של 20,000 מושבים?בני12 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:27אם הקרע יסתיים, אולם של 7000 יהיה קטן על הפועל עוד לפני שייגמר שלב התכנוןPraškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:24 מנותקים.
הפועל תל אביב לא צריכה אולם של 20,000 מושבים ולקהילת הפועל תל אביב המתפרקת אין זמן לחכות ליותר.
לא מבין מה עוד צריך לקרות כדי שמישהו יתעורר.
מי שמשלה את עצמו שבניית אולם כזה בישראל תסתיים בעשור הקרוב, לא חי בישראל 2025.
את כמות אולמות הענק (מעל 20,000) שמשרתים קבוצות כדורסל באירופה ובארה״ב אפשר לספור על כף יד אחת, אז הפועל חייבת אולם כזה???
תרחיב את הדרייב אין ל-10,000 מושבים וצא לדרך עכשיו בלי עיכובים ופגישות אין קץ.
ראיתי בטוויטר צילום מסך מסרטון שהמועדון הוציא (למיטב זכרוני כל הסרטון הוא חזרה אינסופית על המשפט שרואים פה, אאל"ט המשפט המלא היה "שנתיים-שלוש ואז חוזרים")
אני מתבסס על הציטוטים מהתקשורת/הפועל ומשיחות מסדרון פה ושם , ומסיק את המסקנות שלי, אם יגרילו להשתתף בדיונים שפורסמו היום , אני מקוה שיהיה לי יותר מידע.Praškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:29 עד היום שמעת מגורם בעירייה שהחלופה היחידה היא אולם של 20,000 מושבים או שזו רק ספוקלציה שמבוססת על הודעות מטעם הפועל וראשיה?
לא פוסל את האפשרות שהם אכן הגיעו למסקנה, בלי קשר להפועל, עדיין הטענה שלי שעופר צריך לייצג את טובת הפועל, ולנו אין צורך באולם של 20,000 מושבים אלא בפתרון מהיר וישים שיאפשר לאחות מחדש את הקרעים
כמו ששאלו אותי בכיוון ההפוך , שואלה בכיוון הזה , אתה יודע שככה זה התנהל?
זה בדיוק מה שכתבתי למעלה.
לא הבנתי.רדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:46זה בדיוק מה שכתבתי למעלה.
ששמעון היה היחיד שאני שמעתי נוקב בפרק הזמן הזה כי הוא תמיד רוצה להיות בסדר עם כולם.
לכל מי שיש קצת מושג היה ברור שזה לו"ז לא ריאלי בשום צורה.
אני די בטוח שכתבתי את זה פה בעבר כמה וכמה פעמים.
הכל כאן שאלה של טרייד אוף, סיכויים מול סיכונים.בני12 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:31כרגע ? לאPraškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:36אתה באמת חושב שהפועל תל אביב זקוקה לאולם של 20,000 מושבים?
את כמות אולמות הענק (מעל 20,000) שמשרתים קבוצות כדורסל באירופה ובארה״ב אפשר לספור על כף יד אחת, אז הפועל חייבת אולם כזה???
תרחיב את הדרייב אין ל-10,000 מושבים וצא לדרך עכשיו בלי עיכובים ופגישות אין קץ.
עוד 10-15 שנים ? כן
אתה חושב שתבנה עכשיו אולם של 10000 ואז עוד עשר שנים תבוא ותגיד הוא קטן עלי ויבנו לך אולם גדול יותר ?
מזכיר מה חשבו על אולם הדרייבאין לפני שהוא קם
מזכיר שאנשים רצו לחזור למושבה כי בלומפילד המחודש גדול עלינו
תראה יכול להיות שאפשר להריץ את הדברים יותר מהר ויכול להיות שלא , לא יודע לא בניתי אולם אף פעם לצערי.רדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:29יש הבדל בין אולם זמני לבין אולם לשנתיים-שלוש.איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:25אני לא אתחיל לחפש עכשיו מה כל אחד אמר ומתי
נאמר במפורש מעבר זמני.
זה הכל
מסכים אתך לחלוטין שנאמר שזה אולם זמני.
מסכים שהיה אפשר להגדיל את כמות המנויים אם היו סוגרים את ענין האולם החדש.
אבל זה לא יקרה לדעתי כי זה עדיין לא במצב שיכול להיות סגור.
מצד שני - העדכון הזה הוא פשוט רע כי הוא מעלה יותר שאלות מאשר נותן תשובות.
אי אפשר להבין ממנו כלום לגבי הלו"ז ולגבי איפה ומתי אמור להבנות אולם ומי יבנה אותו.
עוד לא הקשבתיגביזון כתב:יצא פרק נוסף היום, היום זה לגיטימי להביא את אהרל'ה ויסברג ולהקניט את סיפור ההתנהלות סביב מוטלי. אחלה ספורט 5 מתחיל להיות שם.הוקיץ' כתב:מדובר על אמרו לו?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
תגיד מה זה מבחינתך סגירה סופית של הנושא?איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:23תראה יכול להיות שאפשר להריץ את הדברים יותר מהר ויכול להיות שלא , לא יודע לא בניתי אולם אף פעם לצערי.רדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:29יש הבדל בין אולם זמני לבין אולם לשנתיים-שלוש.איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:25
אני לא אתחיל לחפש עכשיו מה כל אחד אמר ומתי
נאמר במפורש מעבר זמני.
זה הכל
אי אפשר להבין ממנו כלום לגבי הלו"ז ולגבי איפה ומתי אמור להבנות אולם ומי יבנה אותו.
השורה התחתונה היא שכל עוד הנושא הזה לא נסגר סופית נהיה ביד אליהו עם כמות מנויים קטנה.
אין שום דבר אחר שיגרום לכמות המנויים לעלות משמעותית חוץ מסגירה סופית של הנושא הזה.
נגיעNati כתב:עופר
אם אתה כבר פה
יש אפשרות שתבקש/ו לשנות את היום או השעה של חצי הגמר בגביע ווינר אם תגיע לשם?
זה פשוטporthos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:34תגיד מה זה מבחינתך סגירה סופית של הנושא?איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:23תראה יכול להיות שאפשר להריץ את הדברים יותר מהר ויכול להיות שלא , לא יודע לא בניתי אולם אף פעם לצערי.רדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:29
יש הבדל בין אולם זמני לבין אולם לשנתיים-שלוש.
השורה התחתונה היא שכל עוד הנושא הזה לא נסגר סופית נהיה ביד אליהו עם כמות מנויים קטנה.
אין שום דבר אחר שיגרום לכמות המנויים לעלות משמעותית חוץ מסגירה סופית של הנושא הזה.
להקים אולם זה עסק של שנים!
גם להרחיב אולם זה עסק של שנים!
מדובר באולם שלה עירייה, זה מצריך זמן של וועדות ואישורים ותכנונים, מה נראה לכם שזה ככה קורה מהרגע להרגע? ועד אז מה יהיה? האולם זה חזות הכל תגיד? הפועל לא מסמלת שום דבר פרט לאולם בו היא משחקת? וואלה לא נראה לי.
אמסלם אמר שנתיים שלוש נכון? הפועל עברו ליד אליהו בינואר 25, קצת פרופורציות.
מי שרוצה לבוא לראות את הקבוצה יבוא, ומי שלא לא.
דירה להשכיר/קבוצה להפקיר
אני לא רוצה להעליב אף אחד, אבל זה נשמע לי מטומטם ושרירותי.איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:45זה פשוטporthos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:34תגיד מה זה מבחינתך סגירה סופית של הנושא?איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:23
תראה יכול להיות שאפשר להריץ את הדברים יותר מהר ויכול להיות שלא , לא יודע לא בניתי אולם אף פעם לצערי.
מדובר באולם שלה עירייה, זה מצריך זמן של וועדות ואישורים ותכנונים, מה נראה לכם שזה ככה קורה מהרגע להרגע? ועד אז מה יהיה? האולם זה חזות הכל תגיד? הפועל לא מסמלת שום דבר פרט לאולם בו היא משחקת? וואלה לא נראה לי.
דירה להשכיר/קבוצה להפקיר
סגירה סופית של הנושא זה שיהיה ברור מעל כל צל של ספק שיהיה אולם.
שיהיו את כל החתימות שצריך שהעיריה והפועל יכריזו על זה ושיתחילו העבודות.
יש אנשים כמוני וכמוך שזה לא תנאי שלהם האולם ויש הרבה שזה כן.
אז אין בעיה כל עוד זה לא יסגר סופית נהיה 2-3 אלף איש ביד אליהו ברוב המשחקים.
במשחקים גדולים יהיו יותר.
זה המצב
אני לא חושב שזה ישנה משהו למרבית המחרימים, הלוואי ואני טועה.איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:45זה פשוטporthos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:34תגיד מה זה מבחינתך סגירה סופית של הנושא?איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:23
תראה יכול להיות שאפשר להריץ את הדברים יותר מהר ויכול להיות שלא , לא יודע לא בניתי אולם אף פעם לצערי.
דירה להשכיר/קבוצה להפקיר
זה המצב
המחרימים הם משהו כמו עשרה אחוז מכלל אלה שהיו מגיעים במצב אחר אבל כרגע לא עשו מנוי.הוקיץ' כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 14:02אני לא חושב שזה ישנה משהו למרבית המחרימים, הלוואי ואני טועה.איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:45זה פשוטporthos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:34
תגיד מה זה מבחינתך סגירה סופית של הנושא?
דירה להשכיר/קבוצה להפקיר
זה המצב
כשאני אומר מחרימים אני מתכוון למי שלא עושה מנוי כרגע. לא חושב שאיזשהי התפתחות עם האולם תשנה להם כי אני לא חושב שזה האישיו האמיתי פה.teknoboy כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 14:11המחרימים הם משהו כמו עשרה אחוז מכלל אלה שהיו מגיעים במצב אחר אבל כרגע לא עשו מנוי.הוקיץ' כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 14:02אני לא חושב שזה ישנה משהו למרבית המחרימים, הלוואי ואני טועה.איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:45
זה פשוט
זה המצב
אני מעולם לא ראיתי את הסרטון הזה. שמעתי את אמסלם אומר את זה כשהתראיין בכל מיני מקומות.teknoboy כתב:לא הבנתי.
שמעון אמסלם הפיק את הסרטון הזה לגמרי לבד והפיץ אותו בפלטפורמות של המועדון על דעת עצמו?
ואז כשהמועדון גילה שהפיצו בשמו הבטחות שהמועדון ידע שאי אפשר לקיים, אז לא טרחו לתקן את זה?
רגע מה מכבי? האולם המיועד יבנה במקום יד אליהו?Oferyy כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:30 הערה קטנה לטובת הדיון פה. כשהעירייה מדברת על 20 אלף היא מדברת על תצורת הופעה בתצורת כדורסל זה 15-16 אלף. העובדה שהקצו לזה 1.5 מיליון (בלי לבקש ממני) אומרת בעיני שזה יוצא לדרך. אני מקווה רק שהקהילה שלנו תמשיך לתמוך בקבוצה אחרת האולם הזה ישמש רק את מכבי וזו לא מטרת ההשקעה שלי
כבר די ברור שיד אליהו ייהרס בשניה שהאולם המדובר ייבנהcovid bryant כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 15:36רגע מה מכבי? האולם המיועד יבנה במקום יד אליהו?Oferyy כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:30 הערה קטנה לטובת הדיון פה. כשהעירייה מדברת על 20 אלף היא מדברת על תצורת הופעה בתצורת כדורסל זה 15-16 אלף. העובדה שהקצו לזה 1.5 מיליון (בלי לבקש ממני) אומרת בעיני שזה יוצא לדרך. אני מקווה רק שהקהילה שלנו תמשיך לתמוך בקבוצה אחרת האולם הזה ישמש רק את מכבי וזו לא מטרת ההשקעה שלי