בטוח אם היורוליג היה בארץ היו הרבה יותר מנויים .Nati כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:55לדעתי האווירה שהאולטרס יצרו מסביב לקבוצה השפיעו על הרבה אוהדים לא לקנות מנויים.Red roy כתב:וואלה גבר , כתבתי בנושא מליון הודעותמילפורד כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:03
אולי הכי דמגוגיה שהיתה פה.
אתה קורה לזה ״משחק ראשון בגביע ווינר״ כדי לטעון שהשוואה היא תפוחים לתפוחים, רק ששנה שעברה משחק ראשון בגביע ווינר היה חצי גמר, והשנה המשחק הראשון הוא בשלב בתים שאין שום ספק שנעבור אותו.
לא שאני יודע בודאות שלחצי גמר יגיעו יותר, וגם לא סותר את זה שהכמות שהיתה ביום שבת היתה מאכזבת.
האם היה רלוונטי לצפות לקהל יותר גדול במשחק כזה? לא יודע, בכלל לא בטוח.
האם בדרייב אין היה מגיע יותר קהל? גם בכלל לא בטוח.
מה שבטוח, זה שיש ביקוש ליותר מ3,000 המנויים שניתן לעשות בדרייב אין (כרגע מדובר פה על מעל 4,000, אני לא יודע לאמת את זה) ולאור זאת, צריך למצוא את הפיתרון שיאפשר לכמה שיותר אוהדים להגיע.
חבל מאוד לדעתי, שיש קבוצה של אוהדים שמעדיפה לשמר את האינטרס של עצמה , על פני לאפשר ליותר אוהדים להגיע.
זאת הטענה שלי לאורך כל הדרך.
זה בסדר גמור , מקובל ומבין מי שאומר ״אני לא מסוגל לבוא למשחקים ביד אליהו״ , מה שלא לעניין (לדעתי) זה שמישהו יגיד ״אני קורא לאחרים לא לעשות מנוי בגלל שאני לא מתכוון להגיע״.
לא קראתי לאף אחד לא לעשות מנוי
ניסיתי להסביר את הנקוה שלי וזה .
אמרתי וחזרתי על זה , מי שעשה מנוי שיעודד מכל הלב .
כמות המנויים השנה וכתבתי את זה גם שנה שעברה , כי זה היה ברור , היא אכזבה .
זה הכישלון הראשון של ינאי , והוא כל כךמשמעותי .
ודרך אגב ,לדעתי גם אם המשחק הראשון היה בליגה , נגיד נגד כלום כמו רעננה , לא היו באים יותר .
זה המוצר שינאי הצליח למכור
הזלזול של חלק מהאנשים ברגש זהות הוכיח את ההפך ,לפחות בנתיים
נוסף לזה שעכשיו יש אוהדים שיודעים שהם לא יוכלו להגיע לכל המשחקים.אז אומרים לעצמם שבשביל מה להם לקנות מנוי,כשלא תהיה להם בעיה להשיג כרטיס למשחקים שהם כן יכולים לבוא.
אבל מאמין שבמשך העונה יהיו הרבה משחקים עם הרבה יותר אוהדים.
יותר מזה,אם המשחקים ביורוליג היו בארץ,המנויים היו נחטפים.
גם שנה שעברה עם היורוקאפ ...
זו אחת התלונות לינאי , מה היה דחוף לעבור ליד אליהו עכשיו
אמרת תוך שנתיים שלוש יש מגרש להפועל , כבר שנה שעברה ראית שאת ארופה לא תארח בארץ בקרוב .
3 שנים ויש מגרש ביתי לנו , ככה כולנו הבנו אותו .
ואם בדרך נס היה אפשר לארח השנה ( למרות שהאיש לא טיפש , הוא ידע שזה לא יקרה , בטח לא השנה ) תגיד רק את היורוליג נשחק ביד אליהו .
האיש היה נעול , לדעתי גם מבחינה כספית הוא לא מרויח במעבר ליד אליהו ( שכירות , אבטחה וכו... ) יחסית לכרטיסים ומנויים שהוא מוכר כרגע לפחות .
אני האיש הקטן בטח לא אלמד אותו עסקים , אבל אני בטוח שהוא מרגיש כישלון במצב המנויים וכמות הקהל ביד אליהו .