מנויים 2025/26

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red roy
קיבל.ה  206 לייקים

Nati כתב: 16 ספטמבר 2025, 01:55
Red roy כתב:
מילפורד כתב: 16 ספטמבר 2025, 01:03

אולי הכי דמגוגיה שהיתה פה.
אתה קורה לזה ״משחק ראשון בגביע ווינר״ כדי לטעון שהשוואה היא תפוחים לתפוחים, רק ששנה שעברה משחק ראשון בגביע ווינר היה חצי גמר, והשנה המשחק הראשון הוא בשלב בתים שאין שום ספק שנעבור אותו.
לא שאני יודע בודאות שלחצי גמר יגיעו יותר, וגם לא סותר את זה שהכמות שהיתה ביום שבת היתה מאכזבת.
האם היה רלוונטי לצפות לקהל יותר גדול במשחק כזה? לא יודע, בכלל לא בטוח.
האם בדרייב אין היה מגיע יותר קהל? גם בכלל לא בטוח.

מה שבטוח, זה שיש ביקוש ליותר מ3,000 המנויים שניתן לעשות בדרייב אין (כרגע מדובר פה על מעל 4,000, אני לא יודע לאמת את זה) ולאור זאת, צריך למצוא את הפיתרון שיאפשר לכמה שיותר אוהדים להגיע.
חבל מאוד לדעתי, שיש קבוצה של אוהדים שמעדיפה לשמר את האינטרס של עצמה , על פני לאפשר ליותר אוהדים להגיע.
זאת הטענה שלי לאורך כל הדרך.
זה בסדר גמור , מקובל ומבין מי שאומר ״אני לא מסוגל לבוא למשחקים ביד אליהו״ , מה שלא לעניין (לדעתי) זה שמישהו יגיד ״אני קורא לאחרים לא לעשות מנוי בגלל שאני לא מתכוון להגיע״.
וואלה גבר , כתבתי בנושא מליון הודעות
לא קראתי לאף אחד לא לעשות מנוי
ניסיתי להסביר את הנקוה שלי וזה .
אמרתי וחזרתי על זה , מי שעשה מנוי שיעודד מכל הלב .

כמות המנויים השנה וכתבתי את זה גם שנה שעברה , כי זה היה ברור , היא אכזבה .
זה הכישלון הראשון של ינאי , והוא כל כךמשמעותי .

ודרך אגב ,לדעתי גם אם המשחק הראשון היה בליגה , נגיד נגד כלום כמו רעננה , לא היו באים יותר .
זה המוצר שינאי הצליח למכור

הזלזול של חלק מהאנשים ברגש זהות הוכיח את ההפך ,לפחות בנתיים
לדעתי האווירה שהאולטרס יצרו מסביב לקבוצה השפיעו על הרבה אוהדים לא לקנות מנויים.
נוסף לזה שעכשיו יש אוהדים שיודעים שהם לא יוכלו להגיע לכל המשחקים.אז אומרים לעצמם שבשביל מה להם לקנות מנוי,כשלא תהיה להם בעיה להשיג כרטיס למשחקים שהם כן יכולים לבוא.
אבל מאמין שבמשך העונה יהיו הרבה משחקים עם הרבה יותר אוהדים.
יותר מזה,אם המשחקים ביורוליג היו בארץ,המנויים היו נחטפים.
בטוח אם היורוליג היה בארץ היו הרבה יותר מנויים .
גם שנה שעברה עם היורוקאפ ...
זו אחת התלונות לינאי , מה היה דחוף לעבור ליד אליהו עכשיו
אמרת תוך שנתיים שלוש יש מגרש להפועל , כבר שנה שעברה ראית שאת ארופה לא תארח בארץ בקרוב .
3 שנים ויש מגרש ביתי לנו , ככה כולנו הבנו אותו .

ואם בדרך נס היה אפשר לארח השנה ( למרות שהאיש לא טיפש , הוא ידע שזה לא יקרה , בטח לא השנה ) תגיד רק את היורוליג נשחק ביד אליהו .

האיש היה נעול , לדעתי גם מבחינה כספית הוא לא מרויח במעבר ליד אליהו ( שכירות , אבטחה וכו... ) יחסית לכרטיסים ומנויים שהוא מוכר כרגע לפחות .

אני האיש הקטן בטח לא אלמד אותו עסקים , אבל אני בטוח שהוא מרגיש כישלון במצב המנויים וכמות הקהל ביד אליהו .
Nati
קיבל.ה  2107 לייקים

Red roy כתב:
Red roy כתב: וואלה גבר , כתבתי בנושא מליון הודעות
לא קראתי לאף אחד לא לעשות מנוי
ניסיתי להסביר את הנקוה שלי וזה .
אמרתי וחזרתי על זה , מי שעשה מנוי שיעודד מכל הלב .

כמות המנויים השנה וכתבתי את זה גם שנה שעברה , כי זה היה ברור , היא אכזבה .
זה הכישלון הראשון של ינאי , והוא כל כךמשמעותי .

ודרך אגב ,לדעתי גם אם המשחק הראשון היה בליגה , נגיד נגד כלום כמו רעננה , לא היו באים יותר .
זה המוצר שינאי הצליח למכור

הזלזול של חלק מהאנשים ברגש זהות הוכיח את ההפך ,לפחות בנתיים
נוסף לזה שעכשיו יש אוהדים שיודעים שהם לא יוכלו להגיע לכל המשחקים.אז אומרים לעצמם שבשביל מה להם לקנות מנוי,כשלא תהיה להם בעיה להשיג כרטיס למשחקים שהם כן יכולים לבוא.
אמרת תוך שנתיים שלוש יש מגרש להפועל , כבר שנה שעברה ראית שאת ארופה לא תארח בארץ בקרוב .

ואם בדרך נס היה אפשר לארח השנה ( למרות שהאיש לא טיפש , הוא ידע שזה לא יקרה , בטח לא השנה ) תגיד רק את היורוליג נשחק ביד אליהו .

האיש היה נעול , לדעתי גם מבחינה כספית הוא לא מרויח במעבר ליד אליהו ( שכירות , אבטחה וכו... ) יחסית לכרטיסים ומנויים שהוא מוכר כרגע לפחות .

אני האיש הקטן בטח לא אלמד אותו עסקים , אבל אני בטוח שהוא מרגיש כישלון במצב המנויים וכמות הקהל ביד אליהו .
היית מסכים בזמנו שאת המשחקים בליגת האלופות נשחק בר״ג?
Red roy
קיבל.ה  206 לייקים

Nati כתב: 16 ספטמבר 2025, 02:28
Red roy כתב:

ממש לא
בלומפילד יכל לארח את ליגת אלופות עם תיקונים קטנים .
היה קמפיין שלם שאוהדים שרוצים לבוא לא יוכלו כי בלומפילד קטן מדי .
קמפיין שלאינטרסנטים שרק כסף עניין אותם ולא רגש .
היתה חובה להלחם נגד מעבר שכזה .
לרמת גן בשביל עוד 5000 אוהדים שהיו באים אסור היה לעבור .
בטוח היו אוהדים שלא היה להם כרטיס , ככה זה ...

הדרייב אין זה סיפור אחר , כנראה ששם יש סיבות אובייקטיביות שלא ניתן היה לשנות .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 16 ספטמבר 2025, 02:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
Nati
קיבל.ה  2107 לייקים

Red roy כתב:
Red roy כתב: בטוח אם היורוליג היה בארץ היו הרבה יותר מנויים .

ממש לא
הדרייב אין כנראה שלא היה יכול מסיבות אובייקטיביות שלא ניתן היה לשנות .
כמו שאתה יודע,אני אוהב את האולטראס.
אבל הם צריכים להתיישר עם המצב שכרגע עד הבנייה של אצטדיון חדש(מבטיח לך שהוא יבנה)יד אליהו הוא האצטדיון הביתי שלנו.
האי השלמה שלהם עם המצב,פוגעת לנו בקבוצה.
Red roy
קיבל.ה  206 לייקים

Nati כתב: 16 ספטמבר 2025, 02:36
Red roy כתב:
ממש לא
אבל הם צריכים להתיישר עם המצב שכרגע עד הבנייה של אצטדיון חדש(מבטיח לך שהוא יבנה)יד אליהו הוא האצטדיון הביתי שלנו.
נתי נשמה
אתה יודע כמו שאני יודע , ששנינו מונעים רק מהפועל .
זין פוליטיקה וזין הכל .
לצערינו אנחנו עבר זקנים מדי .
רואים רק את הפועל .
תן לי טיפה קרדיט ( טיפה תאמין לי , כמובן לא חייב ) שאני אומר לך שהאיש לא הסכים ליצור טיפה של שיח , טיפה של גמישות וטיפה של הבנה .
זו כמובן זכותו המלאה.
הוא שם מליונים , הוא הבעלים , הבעיה היתה שהוא לא הבין מה זה מועדון ספורט לעומת עסק רגיל .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 16 ספטמבר 2025, 02:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
Nati
קיבל.ה  2107 לייקים

Red roy כתב:
Red roy כתב: ממש לא
נתי נשמה
זין פוליטיקה וזין הכל .
רואים רק את הפועל .
תן לי טיפה קרדיט שאני אומר לך שהאיש לא הסכים ליצור טיפה של שיח , טיפה של גמישות וטיפה של הבנה .
זו כמובן זכותו המלאה.
הוא שם מליונים , הוא הבעלים , הבעיה היתה שהוא לא הבין מה זה מועדון ספורט לעומת עסק רגיל .
אוקיי
הוא הבוס,והבוס תמיד צודק,גם כשהוא לא צודק.
הבנאדם לקח אותנו מהזבל לטופ של הטופ.
בסופו של דבר,צריך לשים את טובת הפועל לפני הכל.
Red roy
קיבל.ה  206 לייקים

Nati כתב: 16 ספטמבר 2025, 02:46
Red roy כתב:
נתי נשמה
זין פוליטיקה וזין הכל .
רואים רק את הפועל .
תן לי טיפה קרדיט שאני אומר לך שהאיש לא הסכים ליצור טיפה של שיח , טיפה של גמישות וטיפה של הבנה .
זו כמובן זכותו המלאה.
אוקיי
הוא הבוס,והבוס תמיד צודק,גם כשהוא לא צודק.
הבנאדם לקח אותנו מהזבל לטופ של הטופ.
בסופו של דבר,צריך לשים את טובת הפועל לפני הכל.

אני כל הזמן דואג להגיד , הוא הבוס , זכותו לעשות הכל .

לגבי זה שהוא לקח אותנו מהזבל כנראה לא נסכים ,
אבל רק טובת הפועל
ללא ספק , רק זה חשוב .

היום הפועל ? לא מכיר כל כך
אפילו אצל שאול הרגשתי משהו , היתה יכולה להיות שנאה או אהבה , השנה הזו אין כלום .
וזו אשמתו הבלעדית כי יש לו את התפיסה האמריקאית של ה nba . ופה זה לא ככה

ה 6500 אוהדי רגל שעשו מנוי שנה שעברה בליגה הלאומית עשו את זה בגלל רגש ושייכות , לא היתה ציפייה לשחק נגד ריאל מדריד ואפילו לא נגד מכבי , האנשים עשו מנוי כי זו הפועל .

ושוב , אנשים תקראו , שוב !!! זה רק אני
לא מבקר אף אחד אחר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2751 לייקים

בשום שלב לא העלתי טענה לדברים שאתה כותב.
הטענות שלי הן ל״לא יקרה״ ול״אל תקנו מנויים״ שנכתבו במפורש בהודעות שיצאו מטעם האולטראס.
וזה אפילו בלי לדבר לנושא הקללות לינאי , אלימות כלפי עובדי הקבוצה וכדומה.
ועוד נקודה שאני חושב שמתפספסת , הסיפור פה הוא לא אולטראס מול ינאי, יש פה בין לבין אלפי אוהדי הפועל תל אביב שלמעשה נפגעים מהמעשים של האולטראס.
שזה לטעמי, חוטא לבסיס שבשבילו , אם בכלל, קיימים האולטראס מלחתחילה.
בני12
קיבל.ה  1936 לייקים

Red roy כתב: 16 ספטמבר 2025, 00:41
בני12 כתב: 16 ספטמבר 2025, 00:35
Red roy כתב: 16 ספטמבר 2025, 00:26

הבעיה היא שאתה משוןה משחק ראשון בגביע ווינר בעונות קודמות למשחק ראשון בגביע ווינר השנה.
השנה עם כל ההייפ , יורוליג , סגל מטורף ,זו פשוט אכזבה ובושה שהגיעו רק 2800 איש .
ולא תצליח להפוך את זה
בושה של מי שלא מגיע
למה בושה ?
עשית מנוי לרגל עם כל ההשקעה של ספרא ?
ואם כן ,
באת לגביע הטוטו בטרנר לתמוך בשחקנים ?
באת לגרין נגד ריינה ?

יותר הגיוני לא להגיע בגלל אידיאולוגיה ( נכונה או לא , זה לא קשור ) מאשר בגלל עצלות ( לא באמת ... אני לא מבקר אותך אם לא באת )

להתחיל להגיד אחד לשני בושה שלא מגיעים או עושים מנוי זה אף פעם לא ייגמר טוב .
עשיתי מנוי לכדורגל
לא יכולתי להגיע לטרנר אבל שלחתי את הילדים
הייתי בגרין

אנשים יכולים לא להגיע - זכותם
אנשים שלא מגיעים לא יכולים לאמר בושה על זה שאנשים לא מגיעים
XM
קיבל.ה  89 לייקים

בקיצור תהיה השנה אווירת ליגת תיכונים בהיכל, יותר גרוע משנה שעברה. מבאס.
Red Or Dead
קיבל.ה  312 לייקים

רואה את הסטורים של מוטלי מבלומפילד, כואב הלב שהוא לא יכול להנות מהקהל המטורף הזה
red pepper
קיבל.ה  לייק אחד

מילפורד כתב: 16 ספטמבר 2025, 07:12 בשום שלב לא העלתי טענה לדברים שאתה כותב.
הטענות שלי הן ל״לא יקרה״ ול״אל תקנו מנויים״ שנכתבו במפורש בהודעות שיצאו מטעם האולטראס.
וזה אפילו בלי לדבר לנושא הקללות לינאי , אלימות כלפי עובדי הקבוצה וכדומה.
ועוד נקודה שאני חושב שמתפספסת , הסיפור פה הוא לא אולטראס מול ינאי, יש פה בין לבין אלפי אוהדי הפועל תל אביב שלמעשה נפגעים מהמעשים של האולטראס.
שזה לטעמי, חוטא לבסיס שבשבילו , אם בכלל, קיימים האולטראס מלחתחילה.
יש בין לבין אלפי אוהדים שהם לא אולטראס (אפילו לא קרוב לזה) שוויתרו על המנוי שלהם השנה. גם זו נקודה שמתפספסת.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2751 לייקים

ממש לא (מבחינתי לפחות) כל אוהד הפועל שלא מגיע למשחקים של הפועל זה כואב לי , באמת.
ולכן , אם גם במצב הנוכחי , יש יותר מ4,000 מנויים (ועכשיו נפתח לקהל הרחב אז אפשרי שנעבור את ה5,000) , הפיתרון הכי רלוונטי למקסימום אוהדים ביציעים , זה יד אליהו. (וזה רק מנויים , בלי לדבר על כמה יותר יוכלו להגיע למשחקים הגדולים)
הוקיץ'
קיבל.ה  6698 לייקים

מילפורד כתב: 16 ספטמבר 2025, 12:03 ממש לא (מבחינתי לפחות) כל אוהד הפועל שלא מגיע למשחקים של הפועל זה כואב לי , באמת.
ולכן , אם גם במצב הנוכחי , יש יותר מ4,000 מנויים (ועכשיו נפתח לקהל הרחב אז אפשרי שנעבור את ה5,000) , הפיתרון הכי רלוונטי למקסימום אוהדים ביציעים , זה יד אליהו. (וזה רק מנויים , בלי לדבר על כמה יותר יוכלו להגיע למשחקים הגדולים)
לדעתי בסופו של דבר גם חלק מהמחרימים ישברו ויעשו.
יש לא מעט אנשים שכרגע לא עושים והפועל בדמם (בניגוד לאולטראס, שבעיקר האולטראס בדמם), וקשה לי להאמין שהם יוותרו על הצ'אנס לראות כזו קבוצה של הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  733 לייקים

בני12 כתב: 15 ספטמבר 2025, 15:20
האדום הצורר כתב: 15 ספטמבר 2025, 15:06
מילפורד כתב: 15 ספטמבר 2025, 12:36

קודם כל, לא חשבתי שהגענו לביקוש של מעל 5,000 מנויים, אז לא חשבתי על להציע דבר כזה.
אחת הסיבות שעופר ינאי הוא עופר ינאי ואני זה אני היא שהוא חושב ביותר גדול ממני.
דבר שני, וזה בין הדברים שציינתי אותם בהבדל בין היום לבין לפני 20 שנה וגם היה נכון ללפני 3 שנים, לא היתה לנו קבוצה ברמת יורוליג אז , או יומרות להרים קבוצה ברמת יורוליג שלא לדבר על אשכרה להיות קבוצת יורוליג.
לעבור ליד אליהו ולעזוב את הבית שנאבקנו כל כך להקים בלי יכולת ריאלית לחזור אליו זה לחשוב בגדול? אתה כושל מלהבין שהבעיה היא לא ספציפית יד אליהו, אלא המעבר הקבוע ליד אליהו והעזיבה של הדרייב אין.
מה זה בלי יכולת ריאלית לחזור אליו ?
אם האולטראס יצליחו ועופר יעזוב ונחזור לשחק בחוג אפשר לחזור לדרייב-אין מחר בבוקר

מה הבעיה בלעזוב את הדרייב-אין ? מקדשי בטון ואבנים
כן הרי זה או עופר ינאי או חוג. אלו שתי האופציות היחידות שעומדות לפני קבוצת ספורט. נראה לך שבעלים קודמים בספורט הישראלי גם זכו להתייחסות דומה? נגיד אוהדי בית"ר אמרו לעצמם שזה או גאידמק או חוג? או חוגג או חוג? אוהדי ב"ש חשבו שזה או אלי זינו או חוג?
אינתי עומרי, הפועל.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  554 לייקים

כן, בעידן של היום זה לגמרי או מלא כסף או חוג.
כנראה שעוד לא הפנמת.
red pepper
קיבל.ה  לייק אחד

מילפורד כתב: 16 ספטמבר 2025, 12:03 ממש לא (מבחינתי לפחות) כל אוהד הפועל שלא מגיע למשחקים של הפועל זה כואב לי , באמת.
במצב הנוכחי יש יותר מ-50 אחוז מהמנויים של שנה שעברה שלא חידשו (3000-4500, תלוי לאיזה מספר לגבי כמות המנויים בשנה שעברה אתה מאמין). וזה בלי מנוי משולב ובמחירים סבירים ועם הקבוצה השנייה הכי יקרה באירופה. זו אמירה ברורה של הקהל נגד ההתנהלות של המועדון (כלומר ההתנהלות של עופר) באופן כללי ומן הסתם גם לגבי הצורה שבה נעשה המעבר, גם אם לא כולם כלפי המעבר עצמו.

אני מבין את הרצון והתקווה של עופר לקהל חדש שיחליף את הקהל הקודם המרגיז וכפוי הטובה, אבל חוששני שמי שלא עשה מנוי בשנה שעברה, ולא נרשם עדיין לרשימת ההמתנה, גם לא יעשה מנוי חדש השנה (במחיר יקר יותר ממחדש כמובן). אני מניח שייתכן ויהיו בודדים כאלה.

מעבר לזה, מבחינה כלכלית, 4000 ואפילו 5000 מנויים ביד אליהו שווים פחות נטו מ-3,000 מנויים בדרייב אין מכיוון שההוצאות בערך כפולות. כן, גם אם מוסיפים את ההכנסות ממכירת כרטיסים לדרבי ונגד ירושלים.
Money
קיבל.ה  986 לייקים

אני רק אגיד דבר אחד בנושא שמאוד מוזר לי.
וחשוב לציין שאני בעד פתרון שיביא חזרה את כל הקהל של הפועל להיות מאוחד כמו שהיה אתמול בבלומפילד.
מי שלא עושה מנוי כי עופר צייץ משהו זה בעיניי ההחלטה הכי הזויה שיש, זה במילים אחרות אומר חיפשתי משהו כדי להחרים וזאת הסיבה הראשונה שעלתה לי.
אני לא מסכים עם המון דברים שקורים כרגע בהפועל סל, אבל לזה בעיניי אין שום קשר. זאת הייתה החלטה ניהולית ושיווקית נוראית של עופר ואין קשר לקבוצה בכלל
shaharg
קיבל.ה  62 לייקים

מאיפה המספר של מעל 4000? לא ראיתי בשום מקום.
בני12
קיבל.ה  1936 לייקים

shaharg כתב: 16 ספטמבר 2025, 22:56
פרסום של עופר שחדשו 3650 ויש עוד 500 ברשימת המתנה
shaharg
קיבל.ה  62 לייקים

בני12 כתב: 16 ספטמבר 2025, 23:02
shaharg כתב: 16 ספטמבר 2025, 22:56
פרסום של עופר שחדשו 3650 ויש עוד 500 ברשימת המתנה
בקיצור לא משהו שאפשר לסמוך עליו (ואני בגדול בצד של עופר, פשוט קלירלי עונה שעברה הוא ניפח מספרים)
red.koko

פנו למישהו לגבי החלפת מקומות? נראה שבנושא הזה לא מקבל מענה כמה ימים, גם לא בוטסאפ
אוהד כורסא
קיבל.ה  610 לייקים

בספורט 5 מפרסמים ש3600 כולל המנויים שרכשו ibi.
מספרים מאוד נמוכים.
איש גדול
קיבל.ה  223 לייקים

יש רק דרך אחת לעלות את כמות המנויים ולהרגיע את המצב וזה לסגור את עניין בנית האולם החדש כמה שיותר מהר.
בסיטואציה הנוכחית רוב המשחקים של הפועל יראו כמו בית קברות
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3575 לייקים

red.koko כתב:פנו למישהו לגבי החלפת מקומות? נראה שבנושא הזה לא מקבל מענה כמה ימים, גם לא בוטסאפ
פנו ואמרו שיפנו אלי בהמשך כי מטפלים בהרבה, מבחינתי אין לחץ.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Charlie
קיבל.ה  941 לייקים

red.koko כתב:פנו למישהו לגבי החלפת מקומות? נראה שבנושא הזה לא מקבל מענה כמה ימים, גם לא בוטסאפ
פנו אלי ואל חברים שלי. כבר החלפנו מקומות.
Charlie
קיבל.ה  941 לייקים

אוהד כורסא כתב:בספורט 5 מפרסמים ש3600 כולל המנויים שרכשו ibi.
מספרים מאוד נמוכים.
בבחירות 1999 התמודד בני בגין, "נסיך הליכוד" בראש רשימה משותפת של מפלגות ימין בשם "האיחוד הלאומי". למרות הציפיות הגבוהות הרשימה קיבלה רק 4 מנדטים (הורכבה מ-3 מפלגות). באותו ערב אמר בגין ג׳וניור "אין שליח ציבור ללא ציבור", טען כי למעשה זו הצבעת אי אמון בהנהגתו ופרש מהחיים הפוליטיים.

אני מספר את הסיפור הזה מתוך חשש שגם עופר עלול להרגיש כך - זה לא רק האולטראס שלא בא, זה קהל גדול יותר שמצביע "אי אמון" בעופר ובדרך הניהול והכיוון שאליו הולכת הפועל תחת בעלותו.

אם הפועל תצליח להישאר ביורוליג גם בעונה הבאה, המשחקים יחזרו לישראל ואולי גם ניקח תואר מקומי - אז הקיץ הבא יהיה המבחן האמיתי. אם לא, עופר עלול לאבד את הפאשן ולתהות עבור מי הוא עושה את כל זה ולהוריד פרופיל ואף לעזוב. בינתיים סופיה היא תירוץ, ואולי היא רק סיפור שאנחנו מספרים כדי לרמות את עצמנו ונתעורר בסוף באוגוסט הבא.

ואולי הכל בסדר, הכל נלקח בחשבון ולעופר יש סבלנות והוא מודד את הדברים בטווח יותר גדול משנה שנתיים.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  465 לייקים

אוהד כורסא כתב: 17 ספטמבר 2025, 14:33 בספורט 5 מפרסמים ש3600 כולל המנויים שרכשו ibi.
מספרים מאוד נמוכים.
זה מספר מאוד נמוך ביחס לשנה שעברה, ובטח שביחס לפוטנציאל,
אבל אם תוריד את שנה שעברה - זה מספר המנויים הגדול ביותר בהיסטוריה של הפועל.
וזה כשיש עוד כמות מאוד גדולה שמחרימים.

אם אפשר וצריך יותר? ברור.
אבל בוא לא נעמיד פנים שזו כמות מאוד קטנה. זה שובר את תקרת הזכוכית שתמיד הייתה לנו.

אפשר וצריך להיות מתוסכלים מהבעיות והקרע, שמוביל לזה שהמון לא עושים עושים למרות שבסיטואציה אחרת הם היו קופצים על זה, ובאותה נשימה לשמוח על זה שהקהל של הפועל כן גדל, ולא להציג כל דבר ככישלון אוטומטי.
יש כאן פוטנציאל, ואם הקרע בקהל ייפתר (ואני לא אופטימי על זה האמת), יש כאן פוטנציאל ל-7,000-8,000 מנויים. זה משהו שלפני כמה שנים לא יכולתי לדמיין אפילו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  465 לייקים

איש גדול כתב: 17 ספטמבר 2025, 15:32 יש רק דרך אחת לעלות את כמות המנויים ולהרגיע את המצב וזה לסגור את עניין בנית האולם החדש כמה שיותר מהר.
אתה חושב שאם יכריזו מחר על חתימת חוזה על בניית אולם חדש, זה יפתור את הדברים ויבטל את החרם?
הקרע הוא כבר יותר עמוק מזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Nati
קיבל.ה  2107 לייקים

red in blood כתב:
אוהד כורסא כתב: 17 ספטמבר 2025, 14:33 בספורט 5 מפרסמים ש3600 כולל המנויים שרכשו ibi.
מספרים מאוד נמוכים.
זה מספר מאוד נמוך ביחס לשנה שעברה, ובטח שביחס לפוטנציאל,
אבל אם תוריד את שנה שעברה - זה מספר המנויים הגדול ביותר בהיסטוריה של הפועל.
וזה כשיש עוד כמות מאוד גדולה שמחרימים.

אם אפשר וצריך יותר? ברור.
אבל בוא לא נעמיד פנים שזו כמות מאוד קטנה. זה שובר את תקרת הזכוכית שתמיד הייתה לנו.

אפשר וצריך להיות מתוסכלים מהבעיות והקרע, שמוביל לזה שהמון לא עושים עושים למרות שבסיטואציה אחרת הם היו קופצים על זה, ובאותה נשימה לשמוח על זה שהקהל של הפועל כן גדל, ולא להציג כל דבר ככישלון אוטומטי.
יש כאן פוטנציאל, ואם הקרע בקהל ייפתר (ואני לא אופטימי על זה האמת), יש כאן פוטנציאל ל-7,000-8,000 מנויים. זה משהו שלפני כמה שנים לא יכולתי לדמיין אפילו.
יש עוד 500 ברשימת המתנה
איש גדול
קיבל.ה  223 לייקים

red in blood כתב: 18 ספטמבר 2025, 03:11
איש גדול כתב: 17 ספטמבר 2025, 15:32 יש רק דרך אחת לעלות את כמות המנויים ולהרגיע את המצב וזה לסגור את עניין בנית האולם החדש כמה שיותר מהר.
אתה חושב שאם יכריזו מחר על חתימת חוזה על בניית אולם חדש, זה יפתור את הדברים ויבטל את החרם?
הקרע הוא כבר יותר עמוק מזה.
החרם הוא רחב
יש את האולטראס שהם הקצה שלו ויש את את הקצה השני שזה אוהדים יותר מתונים שמרגישים שרימו אותם שאמרו להם שיד אליהו זמני אבל רוצים לבוא.
לדעתי הקצה השני והמתון יותר הוא חלק יותר גדול במחאה וברגע שיהיה אולם סגור הם יגיעו כן.
זה חד משמעית יעלה את כמות המנויים משמעותית
אוהד כורסא
קיבל.ה  610 לייקים

Charlie כתב: 17 ספטמבר 2025, 23:10
אוהד כורסא כתב:בספורט 5 מפרסמים ש3600 כולל המנויים שרכשו ibi.
מספרים מאוד נמוכים.
בבחירות 1999 התמודד בני בגין, "נסיך הליכוד" בראש רשימה משותפת של מפלגות ימין בשם "האיחוד הלאומי". למרות הציפיות הגבוהות הרשימה קיבלה רק 4 מנדטים (הורכבה מ-3 מפלגות). באותו ערב אמר בגין ג׳וניור "אין שליח ציבור ללא ציבור", טען כי למעשה זו הצבעת אי אמון בהנהגתו ופרש מהחיים הפוליטיים.

אני מספר את הסיפור הזה מתוך חשש שגם עופר עלול להרגיש כך - זה לא רק האולטראס שלא בא, זה קהל גדול יותר שמצביע "אי אמון" בעופר ובדרך הניהול והכיוון שאליו הולכת הפועל תחת בעלותו.

אם הפועל תצליח להישאר ביורוליג גם בעונה הבאה, המשחקים יחזרו לישראל ואולי גם ניקח תואר מקומי - אז הקיץ הבא יהיה המבחן האמיתי. אם לא, עופר עלול לאבד את הפאשן ולתהות עבור מי הוא עושה את כל זה ולהוריד פרופיל ואף לעזוב. בינתיים סופיה היא תירוץ, ואולי היא רק סיפור שאנחנו מספרים כדי לרמות את עצמנו ונתעורר בסוף באוגוסט הבא.

ואולי הכל בסדר, הכל נלקח בחשבון ולעופר יש סבלנות והוא מודד את הדברים בטווח יותר גדול משנה שנתיים.
בהנחה והוא יקיים את הבטחתו ויהיה שיפוץ - אז יהיה המבחן הגדול.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1467 לייקים

חלק מאי חידוש המנויים לדעתי גם נובע מההתלהבות מקבוצת הכדורגל ותחושה שבגלל שזה יד אליהו גם ככה יהיה יחסית קל להשיג כרטיסים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1883 לייקים
יצירת קשר:

סומך כתב: 18 ספטמבר 2025, 09:27 חלק מאי חידוש המנויים לדעתי גם נובע מההתלהבות מקבוצת הכדורגל ותחושה שבגלל שזה יד אליהו גם ככה יהיה יחסית קל להשיג כרטיסים
זה הסימפטומים. בכדורגל הרי גם אין בעיה להשיג כרטיס. ושם אין עונה היסטורית, סתם תקציב שולי צמרת ואחרי עשור של כשלון.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2751 לייקים

ישנתי על זה הלילה , ואני בהחלט חושב שחלק גדול מאי חידוש המנויים, מנצלים את נושא האולם ודברים אחרים כתירוץ כדי לא להודות בזה שיותר מעניין אותם הכדורגל, שנה שעברה הכדורגל היה בלאומית אז היה יותר מעניין לבוא לכדורסל ועכשיו כשהכדרוגל חזר לליגת העל , הם עברו לשם.
זה לא אמור להיות חדש לאף אחד שרוב הקהל הרבה יותר מתעניין בכדורגל , הכדורסל זה צדדי , ואפשר לנצל כל תירוץ כדי להתחמק מזה.
אגב, אני לא אומר את זה כטענה , אני אותו דבר בדיוק רק הפוך , לא עשיתי מנוי וכמעט לא הייתי במשחק כדורגל כבר 12 שנה (מאז שנולדה הבת השניה שלי) כי אני פשוט מתעדף את הכדורסל.

ה"פיתרון" לסוגייה הזאת לדעתי , הוא פשוט להביא הישגים לאורך זמן בכדורסל , נראה לי שעופר על זה...
אוהד כורסא
קיבל.ה  610 לייקים

מילפורד כתב: 18 ספטמבר 2025, 10:00 ישנתי על זה הלילה , ואני בהחלט חושב שחלק גדול מאי חידוש המנויים, מנצלים את נושא האולם ודברים אחרים כתירוץ כדי לא להודות בזה שיותר מעניין אותם הכדורגל, שנה שעברה הכדורגל היה בלאומית אז היה יותר מעניין לבוא לכדורסל ועכשיו כשהכדרוגל חזר לליגת העל , הם עברו לשם.
זה לא אמור להיות חדש לאף אחד שרוב הקהל הרבה יותר מתעניין בכדורגל , הכדורסל זה צדדי , ואפשר לנצל כל תירוץ כדי להתחמק מזה.
אגב, אני לא אומר את זה כטענה , אני אותו דבר בדיוק רק הפוך , לא עשיתי מנוי וכמעט לא הייתי במשחק כדורגל כבר 12 שנה (מאז שנולדה הבת השניה שלי) כי אני פשוט מתעדף את הכדורסל.

ה"פיתרון" לסוגייה הזאת לדעתי , הוא פשוט להביא הישגים לאורך זמן בכדורסל , נראה לי שעופר על זה...
אבל אז אין הצדקה לאולם גדול יותר מ7000 כמו התכנון המקורי. אני לא רואה איך אנחנו נהיים קהל של 20,000.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  109 לייקים

מילפורד כתב: 18 ספטמבר 2025, 10:00 ישנתי על זה הלילה , ואני בהחלט חושב שחלק גדול מאי חידוש המנויים, מנצלים את נושא האולם ודברים אחרים כתירוץ כדי לא להודות בזה שיותר מעניין אותם הכדורגל, שנה שעברה הכדורגל היה בלאומית אז היה יותר מעניין לבוא לכדורסל ועכשיו כשהכדרוגל חזר לליגת העל , הם עברו לשם.

לדעתי הטענה שלך לא מסתדרת עם כמויות הקהל שהגיעו ללאומית. יש קשר לספורט עצמו, הכדורגל יותר מרכזי לרובנו, אבל יש הרבה אנשים שבאים לכדורגל גם בשביל החוויה שהאולטראס מוביל. אני אישית חושב שזאת אחת הבעיות שלנו כקהל, המעמד של הארגון מעל תחומים אחרים, אבל אולי זה גם היה חלק מהדלק שהגיע את הפועל אוסישקין מליגה ב' להפועל תל אביב בליגת העל.
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
adom4
קיבל.ה  555 לייקים

בונדר כתב: 18 ספטמבר 2025, 11:01

לדעתי הטענה שלך לא מסתדרת עם כמויות הקהל שהגיעו ללאומית. יש קשר לספורט עצמו, הכדורגל יותר מרכזי לרובנו, אבל יש הרבה אנשים שבאים לכדורגל גם בשביל החוויה שהאולטראס מוביל. אני אישית חושב שזאת אחת הבעיות שלנו כקהל, המעמד של הארגון מעל תחומים אחרים, אבל אולי זה גם היה חלק מהדלק שהגיע את הפועל אוסישקין מליגה ב' להפועל תל אביב בליגת העל.
אם ספרא לא היה מגיע לדעתי הקהל היה מתייאש סופית מהכדורגל
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1809 לייקים

אוהד כורסא כתב: 18 ספטמבר 2025, 10:49

אבל אז אין הצדקה לאולם גדול יותר מ7000 כמו התכנון המקורי. אני לא רואה איך אנחנו נהיים קהל של 20,000.
ברגע שיהיה יורוליג בארץ (בתקווה שזה יקרה) יהיה קהל שימלא אולם.
יכול להית שחלק לא קטן מהם יהיו אנשים שלא היו אוהדי הפועל בעבר, אבל לדעתי יבואו בעיקר אוהדי הפועל שירצו לראות את הפועל מנצחת יורוליג.
ובכל מקרה זה ענין של זמן.
הרי גם אולם של 10,000 לא יבנה תוך שנה שנתיים גם אם החוזה מול העיריה יחתם מחר.
זה בכל מקרה פרוייקט של טווח ארוך.
גם הקבוצה, גם האולם וגם הקהל.
בני12
קיבל.ה  1936 לייקים

אוהד כורסא כתב: 18 ספטמבר 2025, 10:49

א. אולמות בסדר גודל הזה לא בונים לעשר שנים
ב. גידול טבעי (רואים את הפוטנציאל מהכדורגל) + הצלחות + יורוליג
שליחת תגובה