הפועל תל אביב - בית"ר ירושלים / מחזור 3
-
- קיבל.ה 438 לייקים
וחזרה לענין- אם ברדה יעלה עם למקין ובנימין אני התיאשתי סופית ממנו, לא מסוגל להעלות הרכב לא הזוי...
זה אומר שקורין, בוסקילה ואלקןקין יהיו על הספסל. אז גם השניים הראשונים רק חוזרים לכושר משחק, שישחקו מצידי מחצית כל אחד, ושאלקוקין יעלה 10. לא מסובך, אדון מאמן. תודה.
זה אומר שקורין, בוסקילה ואלקןקין יהיו על הספסל. אז גם השניים הראשונים רק חוזרים לכושר משחק, שישחקו מצידי מחצית כל אחד, ושאלקוקין יעלה 10. לא מסובך, אדון מאמן. תודה.
- 7even
- קיבל.ה 3239 לייקים
התייאשת ממה? מ 30 נצחונות מתוך 34 משחקים?
גם בנאדם שלא ראה בחיים משחק של הפועל ורואה נתון כזה מבין שכנראה המאמן מבין מה הוא עושה.
גם בנאדם שלא ראה בחיים משחק של הפועל ורואה נתון כזה מבין שכנראה המאמן מבין מה הוא עושה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 441 לייקים
אלטמן, קורין ובוסקילה בסגל.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 438 לייקים
ומי שראה את המשחקים האלה יודע שברובם הוא עלה עם הרכב לא מתאים, שבדרך כלל לא עשה כלום ואז 'נאלץ' לעשות חילופים ששינו את המשחק והביאו לנצחון. יכול להיות שאותך זה לא מייאש כי אתה לא באמת בא לראות כדורגל ולא חי את המשחק, או כל סיבה אחרת, איזה כיף לך.
-
- קיבל.ה 858 לייקים

קונה, בונקר מפואר, עם 1:0 קטן, כשהתשחורת מוציאה קצף מהשפתיים איך "הרסנו את החגיגה".
"נביס אותם 1:0" זה יספק.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 3239 לייקים
אני מצטער אבל חוק המספרים הגדולים משחק בענק לרעת הטענה שלך פה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 858 לייקים
בעבר בפורום "אדום לוהט" (הסבא של הפורום הזה), אחד המשתמשים ענה לי שאת הפועל באים לראות מנצחים. כדורגל אם יש, זה תוצר משני. כדורגל יפה רואים בטלויזיה.
כשנחזור להיות קבוצה מנצחת ובריאה, יבוא גם קצת כדורגל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 39 לייקים
בגדול אתה צודק, בכללי לאחר עונה בליגה הלאומית וקבוצה חדשה חשוב כמה שיותר לנצח "בכוח" את המשחק גם אם זה בכדורגל שלא הכי יפה לעין או לפעמים במשחק שמתבסס בעיקר על מתרפצות בקבוצות שלכאורה איכותיות ממך, ככל שמנצחים יותר ---- הביטחון עולה ---- כדורגל יותר משוחרר ---- כדורגל יפה לעין.אדום ותיק כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:55בעבר בפורום "אדום לוהט" (הסבא של הפורום הזה), אחד המשתמשים ענה לי שאת הפועל באים לראות מנצחים. כדורגל אם יש, זה תוצר משני. כדורגל יפה רואים בטלויזיה.
כשנחזור להיות קבוצה מנצחת ובריאה, יבוא גם קצת כדורגל.
זה לא מגיע ביום אחד, זה תהליך בוא נתחיל לנצח את אחת מהארבעת הגדולות ומשם נתקדם לכדורגל יפה.
-
- קיבל.ה 424 לייקים
איזה כיף זה להתרגש לקראת משחק גדול אחרי העונה האחרונה. יאללה הפועל להביא ברכיים
-
- קיבל.ה 2591 לייקים
מבחן ראשון אמיתי להפועל החדשה, חבל רק שעולים שוב עם למקין ובלי זר נוסף...
גם ההרחקה של סילבה מחזור קודם פוגעת בנו.
זה הרגע והזמן של פלקאו להתחיל לקחת רגליים
להילחם ולתת את הכל !
רק הפועל
גם ההרחקה של סילבה מחזור קודם פוגעת בנו.
זה הרגע והזמן של פלקאו להתחיל לקחת רגליים
להילחם ולתת את הכל !
רק הפועל
-
- קיבל.ה 166 לייקים
וואלה כן. לאלטמן יש הכי הרבה ניסיון בקבוצה במשחקים גדולים ובכללי. מי ששם לב הןא גם הוריד הרבה במשקל ונראה סוף סוף שחקן ולא בלרינה. תוסיף לזה שהוא רעב להוכיח לאוהדים ולברדה, וכמובן את זה שאין פשוט אין מישהו אחר לשים במקומו בטח שלא למקין שהקישור של בית"ר יאכל לארוחת בוקר.
-
- קיבל.ה 2591 לייקים
-
- קיבל.ה 2849 לייקים
לא הייתי פותח איתו. צריך שם בהתחלה המון קשיחות ואגרסיביות, שבזה נסאר יותר מתאים.
מעבר לזה, כדי למקסם את יכולת הפריצה של ליידנר, עדיף להכניס אותו מחצית שניה סביבות דקה 60.
מעבר לזה, כדי למקסם את יכולת הפריצה של ליידנר, עדיף להכניס אותו מחצית שניה סביבות דקה 60.
-
- קיבל.ה 161 לייקים
אני חושב שהבלוף של יאזן התנפץ בשני המשחקים האחרונים. צריך את ליידנר אם אנחנו לא רוצים לרדוף אחרי ביתר כל המשחק
-
- קיבל.ה 2849 לייקים
-
- קיבל.ה 1530 לייקים
ביתר משחקת בקצב גבוה ולוחצת גבוה מאוד מהרגע שיצחקי הגיע לשם.dino כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 12:06לא יודע מה זה לרדוף
הם ילחצו וישלטו במשחק וישחקו גבוה ואנחנו נצטרך לצאת מהר, יעיל ולסיים טוב. ככה יראה המשחק.
יש לנו כנראה כושר יותר טוב מהם.
ככה שבעיית כושר אין להם.
אנחנו נהיה חייבים לשחק היום חכם וסבלני, לחכות לטעות שלהם ולדהור קדימה ולעקוץ.
אין שום דרך אחרת לנצח את זה כרגע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 161 לייקים
לרדוף זה להכנס לפיגור מוקדם, כשאצילי יחגוג עם יאזן נאסר באגףdino כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 12:06לא יודע מה זה לרדוף
הם ילחצו וישלטו במשחק וישחקו גבוה ואנחנו נצטרך לצאת מהר, יעיל ולסיים טוב. ככה יראה המשחק.
-
- קיבל.ה 2849 לייקים
מאז שאלמוג כהן הגיע יותר נכון, כי גם נתניה שלו שיחקה ככה עד שעזב שם.L.S כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 12:28ביתר משחקת בקצב גבוה ולוחצת גבוה מאוד מהרגע שיצחקי הגיע לשם.
ככה שבעיית כושר אין להם.
אנחנו נהיה חייבים לשחק היום חכם וסבלני, לחכות לטעות שלהם ולדהור קדימה ולעקוץ.
אין שום דרך אחרת לנצח את זה כרגע
ולגבי איך יראה המשחק, זה גם מה שאני כתבתי, אותו דבר.
ולמען האמת, המבנה שלנו מותאם יותר לשחק נגד הקבוצות שבאות כפייבוריטיות ובאות לתקוף, מאשר לנצח את הקטנות.
כבר כתבתי.
-
- קיבל.ה 264 לייקים
-
- קיבל.ה 1393 לייקים
-
- קיבל.ה 441 לייקים
בושה אם בנימין לפני אלקוקין בעיניי.
רואה שחורות המקורי
- רדפוקס
- קיבל.ה 5585 לייקים
אין שום סיבה שהם ישלטו, יש להם בקישור את הילד הזה של חיפה שאומרים שהוא טוב ועוד זר בינוני מאוד ממה שראיתי - אין שם איזו עליונות.dino כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 12:06לא יודע מה זה לרדוף
החלק היחיד שמשמעותית איכותי יותר משלנו זאת ההתקפה שלהם.
-
- קיבל.ה 166 לייקים
אשמח שהשחקנים שלנו פחות ישברו רגליים, ויותר ישברו את השער של מיגל סילבה . יאללה טוריאל יאללה דאפהה
-
- קיבל.ה 940 לייקים
לא בטוח אם אני מבין מה אתה רוצה. בשורה התחתונה אני מקווה שמערכת תדע להתמודד עם תוצאות לא טובות גם במשחקים כאלהרדפוקס כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 17:13אוי לא רק לא קריאות למאמן וההנהלה, אני גם לא בטוח אם השחקנים יכלו להתמודד אם זה שיהיו כאלה שאפילו ימחאו להם כפיים בשער 5 אחרי תבוסה שכזו.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 15:56לא רואה כל כך איך זה קשור להלקאה עצמיתרדפוקס כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 15:15
הרבה זמן לא נתנו בצ׳יזבט האהוב על הקהל הלוחץ והרעיל שרוצח את נפשם העדינה של השחקנים ומקריס את המועדון אחרי הפסדים מול יריבות, אנחנו אשמים כמובן בעשור השחור הזה !
כל קהל אחר בליגה היה שורף את המועדון שלוש פעמים על הדברים שחווינו בעשור הזה, אבל אין כמו אוהדי הפועל בפורום שדים שמכורים להלקאה עצמית.
סופר כבר את הימים עד הפעם הבאה שהצ׳יזבט השחוק הזה יסופר פה שוב.
הפועל ת״א מועדון גדול בעיקר בגלל כמות האוהדים שלו ובגלל זה יש בו לחץ שאין במועדונים אחרים. תחשוב שמחר אנחנו מפסידים 0:4 לבית״ר וכבר מתחיל קריאות למאמן ולהנהלה ודברים שכבר היו בעבר. כדורגל זה דבר אמוציונלי בטח שמדובר בהפסדים נגד בית״ר ומכבי. תקשיב לפודקאסט הזה.
אין מה לעשות, הקהל משפיע ובהפועל בפרט.
-
- קיבל.ה 6668 לייקים
הילד הזה מחיפה זה ירין לוי, וממה שראיתי בעונה שעברה הוא כבר היום אחד הקשרים הטובים בליגה. לא מכיר את הזר שלהם.רדפוקס כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 13:13אין שום סיבה שהם ישלטו, יש להם בקישור את הילד הזה של חיפה שאומרים שהוא טוב ועוד זר בינוני מאוד ממה שראיתי - אין שם איזו עליונות.
לנו בעיני אין יכולת לשלוט בקישור כמעט מול אף קבוצה. עונה 8000 ברצף שנבנה אצלנו קישור כבד ולא אתלטי שמקשה מאוד על משחק לחץ באמצע. בנוסף, שני הקשרים שלנו הם מאוד מוגבלים בצפיפות ואין להם שום יכולת לקבל כדור עם הגב תחת לחץ ואז להסתובב קדימה ולפתוח את המשחק. שני האספקטים האלה מקשים מאוד על יצירת שליטה בקישור.
נכון להיום הדבר הכי אפקטיבי שאנחנו יכולים לעשות זה לשגר כדורים לעבר דאפה, ולקוות שהוא יצליח להשתלט ולהוריד לטוריאל, בוסקילה וכו'. לבנות משחק בצורה מסודרת אנחנו לא יכולים, בטח כשאלקוקין לא על המגרש.
-
- קיבל.ה 6668 לייקים
אני לא חושב שיש ספק שברדה מאמן טוב או שהוא עשה עבודה טובה בהפועל בעונה שעברה, אבל זה לא אומר שהוא חף החסרונות. ספציפית בחירת ההרכבים שלו הזויה, מה שפחות דפק אותנו שנה שעברה כי היינו באמת מאוד עליונים, אבל העונה בשני המשחקים זה היה בעוכרינו. עשינו מחציות ראשונות מזעזעות מול ק"ש וריינה והתחלנו לשחק רק אחרי החילופים.7even כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:49אני מצטער אבל חוק המספרים הגדולים משחק בענק לרעת הטענה שלך פה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5585 לייקים
אני מסכים עם כל הביקורת שלך עלינו, אני פשוט לא מחזיק מאוד מהקישור של בית״ר.הוקיץ' כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 14:27הילד הזה מחיפה זה ירין לוי, וממה שראיתי בעונה שעברה הוא כבר היום אחד הקשרים הטובים בליגה. לא מכיר את הזר שלהם.
לנו בעיני אין יכולת לשלוט בקישור כמעט מול אף קבוצה. עונה 8000 ברצף שנבנה אצלנו קישור כבד ולא אתלטי שמקשה מאוד על משחק לחץ באמצע. בנוסף, שני הקשרים שלנו הם מאוד מוגבלים בצפיפות ואין להם שום יכולת לקבל כדור עם הגב תחת לחץ ואז להסתובב קדימה ולפתוח את המשחק. שני האספקטים האלה מקשים מאוד על יצירת שליטה בקישור.
נכון להיום הדבר הכי אפקטיבי שאנחנו יכולים לעשות זה לשגר כדורים לעבר דאפה, ולקוות שהוא יצליח להשתלט ולהוריד לטוריאל, בוסקילה וכו'. לבנות משחק בצורה מסודרת אנחנו לא יכולים, בטח כשאלקוקין לא על המגרש.
יכול להיות שירין לוי הזה שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שאני חושב, לא ראיתי אותו מספיק מודה.
-
- קיבל.ה 980 לייקים
אתם יודעים,
יש בעיות ברכש של בקבוצה. שמרתיחות את הדעת.
אבל לא פחות משמעותי מזה זה שברדה רוצה לעלות היום עם עמית למקין ורן בנימין, שהראשון לא פותח באף קבוצה בלאומית והשני לא צריך להיות עדיין בהפועל(אלא בהשאלה).
שיש לך על הספסל את מור, קורין, אלטמן, אלקוקין ואפילו רוטמן.
ההחלטה לפתוח עם שניהם או אםילו המחשבה, מטרידה אותי הרבה יותר מרכש כזה או אחר
יש בעיות ברכש של בקבוצה. שמרתיחות את הדעת.
אבל לא פחות משמעותי מזה זה שברדה רוצה לעלות היום עם עמית למקין ורן בנימין, שהראשון לא פותח באף קבוצה בלאומית והשני לא צריך להיות עדיין בהפועל(אלא בהשאלה).
שיש לך על הספסל את מור, קורין, אלטמן, אלקוקין ואפילו רוטמן.
ההחלטה לפתוח עם שניהם או אםילו המחשבה, מטרידה אותי הרבה יותר מרכש כזה או אחר
- 7even
- קיבל.ה 3239 לייקים
אפשר להתסכל על זה גם במובן שבליגה הלאומית יותר קל לעשות את הניסויים האלה ולא צריך היה להיבהל מכל משהו שנראה לא הגיוני. עובדתית זה עבד לו במבחן התוצאה בענק.הוקיץ' כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 14:31אני לא חושב שיש ספק שברדה מאמן טוב או שהוא עשה עבודה טובה בהפועל בעונה שעברה, אבל זה לא אומר שהוא חף החסרונות. ספציפית בחירת ההרכבים שלו הזויה, מה שפחות דפק אותנו שנה שעברה כי היינו באמת מאוד עליונים, אבל העונה בשני המשחקים זה היה בעוכרינו. עשינו מחציות ראשונות מזעזעות מול ק"ש וריינה והתחלנו לשחק רק אחרי החילופים.
בליגת העל הוא דווקא עשה התאמות טובות עד כה תוך כדי המשחקים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2849 לייקים
אתה לא מצליח לשלוט מול ק״ש וריינה.רדפוקס כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 13:13אין שום סיבה שהם ישלטו, יש להם בקישור את הילד הזה של חיפה שאומרים שהוא טוב ועוד זר בינוני מאוד ממה שראיתי - אין שם איזו עליונות.
כמו שהוקיץ כתב, כרגע, אין לנו את היכולת לשלוט, אלא אם נהיה מול קבוצה בהבדלי רמות משמעותיים.
אנחנו בנויים על משחק מעבר מהיר. בתקווה שה10 שיבוא, יוכל קצת לאזן את זה ואז תהיה לנו פחות בעיה מול הקטנות.
מול הגדולות שבאות עליך באבו עלי, אני דווקא בטוב עם זה.
נתתי את דוגמת תקיפת הנמר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5585 לייקים
קשה לשלוט שאנחנו מניעים כדור מהבילד-אפ הזה של הברדהבול שמוביל לזה שהכדור עובר ליריבה במקרה הטוב.dino כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 14:48אתה לא מצליח לשלוט מול ק״ש וריינה.
כמו שהוקיץ כתב, כרגע, אין לנו את היכולת לשלוט, אלא אם נהיה מול קבוצה בהבדלי רמות משמעותיים.
אנחנו בנויים על משחק מעבר מהיר. בתקווה שה10 שיבוא, יוכל קצת לאזן את זה ואז תהיה לנו פחות בעיה מול הקטנות.
מול הגדולות שבאות עליך באבו עלי, אני דווקא בטוב עם זה.
נתתי את דוגמת תקיפת הנמר.
-
- קיבל.ה 438 לייקים
ניסוי זה לא משהו שחוזר על עצמו בצורה עקבית ושגרתית, בטח לא כשזה נכשל פעם אחר פעם. ככה לא עובד כדורגל בשום מקום, בוא נתחיל חרא עם הרכב פחות טוב ואז נחליף ונפתיע.7even כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 14:46אפשר להתסכל על זה גם במובן שבליגה הלאומית יותר קל לעשות את הניסויים האלה ולא צריך היה להיבהל מכל משהו שנראה לא הגיוני. עובדתית זה עבד לו במבחן התוצאה בענק.הוקיץ' כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 14:31אני לא חושב שיש ספק שברדה מאמן טוב או שהוא עשה עבודה טובה בהפועל בעונה שעברה, אבל זה לא אומר שהוא חף החסרונות. ספציפית בחירת ההרכבים שלו הזויה, מה שפחות דפק אותנו שנה שעברה כי היינו באמת מאוד עליונים, אבל העונה בשני המשחקים זה היה בעוכרינו. עשינו מחציות ראשונות מזעזעות מול ק"ש וריינה והתחלנו לשחק רק אחרי החילופים.
בליגת העל הוא דווקא עשה התאמות טובות עד כה תוך כדי המשחקים.
-
- קיבל.ה 1433 לייקים
יש לנו שחקן כזה שיכול להתעלק על אצילי ולהוציא אותו מאיזון? לא מקצועית גם מנטלית
- בז'רנו
- קיבל.ה 819 לייקים
כל עוד אנחנו בלי 10 ומגן ימני צריך פרופורציות.
זה משחק שאנחנו לא ממש פייבוריטים,אולי דחיפה חזקה מהקהל והתלהבות תוכל לאזן,אבל אנחנו עם כמה חורים ונקודות תורפה.
זה יכול להיגמר בסוף איזה 1-0 לנו או 3-0 לביתר ,אבל המשחק הזה בא לנו בטיימינג לא הכי טוב
זה משחק שאנחנו לא ממש פייבוריטים,אולי דחיפה חזקה מהקהל והתלהבות תוכל לאזן,אבל אנחנו עם כמה חורים ונקודות תורפה.
זה יכול להיגמר בסוף איזה 1-0 לנו או 3-0 לביתר ,אבל המשחק הזה בא לנו בטיימינג לא הכי טוב
-
- קיבל.ה 139 לייקים
לדעתי זה הדבר היחיד שפלקאו צריך לעשות במשחק.אוגוסטוס היל כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 15:04 יש לנו שחקן כזה שיכול להתעלק על אצילי ולהוציא אותו מאיזון? לא מקצועית גם מנטלית
- סומך
- קיבל.ה 1465 לייקים
גיא פלטין!אוגוסטוס היל כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 15:04 יש לנו שחקן כזה שיכול להתעלק על אצילי ולהוציא אותו מאיזון? לא מקצועית גם מנטלית
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה