הפועל תל אביב - בית"ר ירושלים / מחזור 3
-
- קיבל.ה 434 לייקים
10 לא 10 העמדה הכי קריטית זה קשר 6 וכרגע יש שם נגר שאין לו קשר לענף וכל משחק עד סוף העונה יהיה פחד אלוהים בגלל זה
-
- קיבל.ה 139 לייקים
לא יודע מה אתכם, מי שמדאיג אותי זה עומר אצילי.
-
- קיבל.ה 1059 לייקים
ההרכב שחייב לפתוח ביום שני
צור
ליינדר פיבן מאיימבו למקין
קראייב פלקאו
אלקוקין
בוסקילה טוריאל
דאפה
צור
ליינדר פיבן מאיימבו למקין
קראייב פלקאו
אלקוקין
בוסקילה טוריאל
דאפה
-
- קיבל.ה 1433 לייקים
כן זה. בנימין יכול להתחלף עם אלקוקין למשחק הזה.
-
- קיבל.ה 1059 לייקים
התכוונתי לבנימין ורוטמן באגף. ברור שבוסקילה בלי רגל צריך לפתוח שם לפניהם
-
- קיבל.ה 940 לייקים
מה שאני מקווה שייקחו את המשחק הזה בפרופורציות המתאימות. שמעתי את הפוד קאסט (המאוד חלש בעיניי) זו לא מציאה. ״משחק שמגדיר עונה״, ״לא מעניין אותי״, כל מיני כאלה. מחזור שלישי בעונה ראשונה של ספרא בליגת העל לא מגדיר כלום. גם לא המחזור העשירי וגם לא ה 30. מה שמגדיר זה התנהלות ומגמה
-
- קיבל.ה 565 לייקים
הבעיה הכי גדולה תהיה לעלות עם רוטמן ובנימין ביחד. שחקן אחד שלא עושה כלום על המגרש זה נורא, שניים זה קטסטרופה שאי אפשר לצאת ממנה.
אני מקווה מאוד שאו בנימין באמצע עם ליידנר ככנף שמאל ויאזן מגן, או רוטמן בכנף ואלקוקין כ-10.
לשמור את קורין ובוסקילה כחילופים שיכולים לשנות משהו במשחק. ומבחינתי שמי שעולה מגן שמאלי יקח את אצילי פרויקט, שירדוף אותו לא משנה איפה הוא במגרש ולא ייתן לו מטר אחד פנוי.
אני מקווה מאוד שאו בנימין באמצע עם ליידנר ככנף שמאל ויאזן מגן, או רוטמן בכנף ואלקוקין כ-10.
לשמור את קורין ובוסקילה כחילופים שיכולים לשנות משהו במשחק. ומבחינתי שמי שעולה מגן שמאלי יקח את אצילי פרויקט, שירדוף אותו לא משנה איפה הוא במגרש ולא ייתן לו מטר אחד פנוי.
-
- קיבל.ה 1530 לייקים
מי שצריך לקחת בפרופרציות זה אנחנו, האוהדים.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:12 מה שאני מקווה שייקחו את המשחק הזה בפרופורציות המתאימות. שמעתי את הפוד קאסט (המאוד חלש בעיניי) זו לא מציאה. ״משחק שמגדיר עונה״, ״לא מעניין אותי״, כל מיני כאלה. מחזור שלישי בעונה ראשונה של ספרא בליגת העל לא מגדיר כלום. גם לא המחזור העשירי וגם לא ה 30. מה שמגדיר זה התנהלות ומגמה
יש הייפ מטורף ולא ריאלי סביב הקבוצה כאילו שאנחנו רצים לאליפות ואם נפסיד משחק זה אסון.
הכל בסדר. זה עוד משחק בליגה עם כל המעמד והרעש מסביב.
גם אם נפסיד, באסה ממש אבל לא קרה כלום ויש לנו קבוצה חדשה שמתגבשת ועונה ארוכה מאוד לפנינו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2849 לייקים
הרכב שהייתי עולה(לא ריאלי שברדה יעלה ככה)
צור
בנימין
פיבן
מאיימבו
שיקו
נסאר
קרייב
פלקאו
אלקוקין
דאפה
אלטמן
מחצית שניה משנה למערך הרגיל
ליידנר/נסאר
טוריאל/בנימין
צור
בנימין
פיבן
מאיימבו
שיקו
נסאר
קרייב
פלקאו
אלקוקין
דאפה
אלטמן
מחצית שניה משנה למערך הרגיל
ליידנר/נסאר
טוריאל/בנימין
-
- קיבל.ה 166 לייקים
כל החלון העברות הזה בסוף מחזור 3 נגד ביתר , רן בנימין אמור לפתןח עם שחקן בן 18 למקין, נשבר הזין, אוי ואבוי אם בוסקילה ורוי קורין לא בסגל, במיוחד שסילבה מורחק.אנחנו בתהליך כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 18:09 ההרכב שתורגל היום באימון :
צור
ציקו מאיימבו פיבן
ליידנר פלקאו קרייב למקין
בנימין דאפה טוריאל
עדיף לא לעלות
-
- קיבל.ה 940 לייקים
רק על האוהדים דיברתי...L.S כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:27מי שצריך לקחת בפרופרציות זה אנחנו, האוהדים.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:12 מה שאני מקווה שייקחו את המשחק הזה בפרופורציות המתאימות. שמעתי את הפוד קאסט (המאוד חלש בעיניי) זו לא מציאה. ״משחק שמגדיר עונה״, ״לא מעניין אותי״, כל מיני כאלה. מחזור שלישי בעונה ראשונה של ספרא בליגת העל לא מגדיר כלום. גם לא המחזור העשירי וגם לא ה 30. מה שמגדיר זה התנהלות ומגמה
יש הייפ מטורף ולא ריאלי סביב הקבוצה כאילו שאנחנו רצים לאליפות ואם נפסיד משחק זה אסון.
גם אם נפסיד, באסה ממש אבל לא קרה כלום ויש לנו קבוצה חדשה שמתגבשת ועונה ארוכה מאוד לפנינו
רק צריך לקוות שאחד השינויים הגדולים זו היכולת של הצוות הניהולי והמקצועי לעמוד בלחץ של התגובות אחרי תוצאה לא טובה במשחק זה או אחר
- 7even
- קיבל.ה 3239 לייקים
שאלה, מתי הפועל ניצחה לאחרונה משחק בליגת העל בבלומפילד מלא?
כל מה שעולה לי מהזיכרון זה גמר הגביע, דרבים בליגה, המשחק ההוא מול אשדוד...
אני מדבר רק על בלומפילד מלא כמו שהולך להיות כנראה מחר (מינוס החציצה)
כל מה שעולה לי מהזיכרון זה גמר הגביע, דרבים בליגה, המשחק ההוא מול אשדוד...
אני מדבר רק על בלומפילד מלא כמו שהולך להיות כנראה מחר (מינוס החציצה)
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 5584 לייקים
הרבה זמן לא נתנו בצ׳יזבט האהוב על הקהל הלוחץ והרעיל שרוצח את נפשם העדינה של השחקנים ומקריס את המועדון אחרי הפסדים מול יריבות, אנחנו אשמים כמובן בעשור השחור הזה !redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 14:03רק על האוהדים דיברתי...L.S כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:27מי שצריך לקחת בפרופרציות זה אנחנו, האוהדים.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:12 מה שאני מקווה שייקחו את המשחק הזה בפרופורציות המתאימות. שמעתי את הפוד קאסט (המאוד חלש בעיניי) זו לא מציאה. ״משחק שמגדיר עונה״, ״לא מעניין אותי״, כל מיני כאלה. מחזור שלישי בעונה ראשונה של ספרא בליגת העל לא מגדיר כלום. גם לא המחזור העשירי וגם לא ה 30. מה שמגדיר זה התנהלות ומגמה
רק צריך לקוות שאחד השינויים הגדולים זו היכולת של הצוות הניהולי והמקצועי לעמוד בלחץ של התגובות אחרי תוצאה לא טובה במשחק זה או אחר
כל קהל אחר בליגה היה שורף את המועדון שלוש פעמים על הדברים שחווינו בעשור הזה, אבל אין כמו אוהדי הפועל בפורום שדים שמכורים להלקאה עצמית.
סופר כבר את הימים עד הפעם הבאה שהצ׳יזבט השחוק הזה יסופר פה שוב.
-
- קיבל.ה 1252 לייקים
הקהל של הפועל יכול להיות הכי תומך בארץ (והוא אכן כזה) ועדיין להלחיץ את השחקנים
הוא אפילו יכול להיות מושלם (והוא ממש לא כזה), אבל עצם זה שיש קהל גדול אוטומטית אולי מלחיץ חלק מהשחקנים, בטח בתקופות פחות טובות , ביחד עם זה שקהל גדול הרבה פעמים בא עם ציפיות גדולות
הוא אפילו יכול להיות מושלם (והוא ממש לא כזה), אבל עצם זה שיש קהל גדול אוטומטית אולי מלחיץ חלק מהשחקנים, בטח בתקופות פחות טובות , ביחד עם זה שקהל גדול הרבה פעמים בא עם ציפיות גדולות
-
- קיבל.ה 175 לייקים
אני אנסה לנסח זאת בעדינות, אבל זה לא מעניין את התחת.
שחקן מקבל מאות אלפי שקלים בשנה לשחק, אם יש לו פחד במה הוא לא במקצוע הנכון.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
לא רואה כל כך איך זה קשור להלקאה עצמיתרדפוקס כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 15:15הרבה זמן לא נתנו בצ׳יזבט האהוב על הקהל הלוחץ והרעיל שרוצח את נפשם העדינה של השחקנים ומקריס את המועדון אחרי הפסדים מול יריבות, אנחנו אשמים כמובן בעשור השחור הזה !redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 14:03רק על האוהדים דיברתי...L.S כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:27
מי שצריך לקחת בפרופרציות זה אנחנו, האוהדים.
כל קהל אחר בליגה היה שורף את המועדון שלוש פעמים על הדברים שחווינו בעשור הזה, אבל אין כמו אוהדי הפועל בפורום שדים שמכורים להלקאה עצמית.
הפועל ת״א מועדון גדול בעיקר בגלל כמות האוהדים שלו ובגלל זה יש בו לחץ שאין במועדונים אחרים. תחשוב שמחר אנחנו מפסידים 0:4 לבית״ר וכבר מתחיל קריאות למאמן ולהנהלה ודברים שכבר היו בעבר. כדורגל זה דבר אמוציונלי בטח שמדובר בהפסדים נגד בית״ר ומכבי. תקשיב לפודקאסט הזה.
אין מה לעשות, הקהל משפיע ובהפועל בפרט.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
שוב, זה לא קשור רק לשחקנים. מסכים שהם צריכים לדעת לעמוד בלחץ אבל לא כולם עומדים, זה דבר אחד. דבר שני יש פה מערכת ומערכת נורא קל להלחיץ וזה נובע מאווירה סביב הקבוצה, אוהדים שמגיעים לאימונים ומקללים. לא ראיתי מקרה שזה עזר בוא נגיד ככה.RedDrifter כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 15:31אני אנסה לנסח זאת בעדינות, אבל זה לא מעניין את התחת.
שחקן מקבל מאות אלפי שקלים בשנה לשחק, אם יש לו פחד במה הוא לא במקצוע הנכון.
האוהדים הם חלק מזה, התקשורת חלק מזה. אני מסכים ב 100% שזה בסוף על מי שמנהל את הקבוצה. הוא צריך לעמוד בלחצים האלה ולהשאיר את האנשים שהוא מאמין בהם וגם האנשים האלה צריכים לדעת לעמוד בלחצים ולהמשיל בדרך שהם מאמינים בה.
-
- קיבל.ה 1252 לייקים
מה בדיוק הופך שחקני כדורגל שאלוהים בירך אותם בכשרון עם הרגליים לכאלה שצריך להיות להם פחות פחד במה או חרדת ביצועים מהאדם הממוצע? מה רלוונטי כמה הם מרוויחים?
חלק גדול מהאנשים פה אם ינסו להסביר איפה נמצא הסוכר לקפה בבית שלהם מול 20000 איש יתחילו להתבלבל ולגמגם, אפילו אלה שמרוויחים ממש הרבה כסף
חלק גדול מהאנשים פה אם ינסו להסביר איפה נמצא הסוכר לקפה בבית שלהם מול 20000 איש יתחילו להתבלבל ולגמגם, אפילו אלה שמרוויחים ממש הרבה כסף
-
- קיבל.ה 565 לייקים
האמת אתה צודק, הם רק בני אדם.D&3 כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 16:13 מה בדיוק הופך שחקני כדורגל שאלוהים בירך אותם בכשרון עם הרגליים לכאלה שצריך להיות להם פחות פחד במה או חרדת ביצועים מהאדם הממוצע? מה רלוונטי כמה הם מרוויחים?
אבל אמורה להיות להם מעטפת מקצועית ומנטלית זה דבר ראשון.
וכדאי שהם יתרגלו, כי כל אחד מהם חולם לשחק ולהבקיע מול עשרות אלפים במועדונים גדולים באירופה. אם אתה לא יכול לתפקד בבלומפילד, תבחן מחדש את החיים שלך ככדורגלן, תעבוד על זה, תשפר את הקטע. אם אתה עושה במכנסיים כל פעם שבאים לראות אותך אתה לא יכול להיות כדורגלן מצליח, נקודה.
-
- קיבל.ה 264 לייקים
בשבילך זה עוד משחק.L.S כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:27מי שצריך לקחת בפרופרציות זה אנחנו, האוהדים.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:12 מה שאני מקווה שייקחו את המשחק הזה בפרופורציות המתאימות. שמעתי את הפוד קאסט (המאוד חלש בעיניי) זו לא מציאה. ״משחק שמגדיר עונה״, ״לא מעניין אותי״, כל מיני כאלה. מחזור שלישי בעונה ראשונה של ספרא בליגת העל לא מגדיר כלום. גם לא המחזור העשירי וגם לא ה 30. מה שמגדיר זה התנהלות ומגמה
בשבילי להפסיד לחיב"ר או לצהוב זה בהחלט אסון.
אלו שתי הקבוצות שלהפסיד להם אני לוקח ללב וקשה.
אצל אחת זה מסתכם ביריבות על רקע מוניציפלי, דרבי ויוקרה.
ה"שנאה" פה היא שנאה ספורטיבית.
הפסד הוא הפסד ספורטיבי.
אצל השניה זה הרבה יותר עמוק וקשה. יש פה יריבות אידיאולוגית של ממש.
השנאה פה היא אמיתית ועקרונית.
הפסד ליודו האלו הוא קטסרופה אמיתית, כי זה להפסיד לחושך, לכל מה שהרוע מייצג.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
אחלה ומה היית רוצה שיקרה אחרי ההפסדים האלה? כי על זה הדיון. אף אחד לא אוהב להפסיד בטח לא לבית״ר ומכביקובי כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 16:23בשבילך זה עוד משחק.L.S כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:27מי שצריך לקחת בפרופרציות זה אנחנו, האוהדים.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:12 מה שאני מקווה שייקחו את המשחק הזה בפרופורציות המתאימות. שמעתי את הפוד קאסט (המאוד חלש בעיניי) זו לא מציאה. ״משחק שמגדיר עונה״, ״לא מעניין אותי״, כל מיני כאלה. מחזור שלישי בעונה ראשונה של ספרא בליגת העל לא מגדיר כלום. גם לא המחזור העשירי וגם לא ה 30. מה שמגדיר זה התנהלות ומגמה
הפסד הוא הפסד ספורטיבי.
-
- קיבל.ה 264 לייקים
התגובה הייתה לאמירה "זה עוד משחק בליגה". סה טו.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 16:34אחלה ומה היית רוצה שיקרה אחרי ההפסדים האלה? כי על זה הדיון. אף אחד לא אוהב להפסיד בטח לא לבית״ר ומכביקובי כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 16:23בשבילך זה עוד משחק.L.S כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:27
מי שצריך לקחת בפרופרציות זה אנחנו, האוהדים.
הפסד הוא הפסד ספורטיבי.
-
- קיבל.ה 289 לייקים
אני פה באשכול טיפל'ה פאניקה מעורבבות בקורטוב רגשי נחיתות.
הניתוחים פה באשכול יותר עמוקים ניתוח התחורים שעברתי לפני חודשיים
בואו נקצר, בית"ר בנויים על לחץ גבוהה שהם די מתקשים לבצע בשלב זה של העונה ( ועם השחקנים שיש להם)
ועל עומר אצילי שבלי הנקודות שהביא עד כה כבר היו שורפים שם את יצחקי.
ההגנה שלהם לא עברה שיפור משנה שעברה הזרים שהגיעו רק נחתו והשוער המצחיק משנה שעברה הוא הזר היחיד שנשאר.
לשחק באחריות לצאת מהר קדימה לגבי אצילי שלוש ארבע קטינות בחולצה לבנה ובלי "תמיכה פנימית" שיפוזרו נכון באוזר קו ימין ואנחנו מסודרים.
הניתוחים פה באשכול יותר עמוקים ניתוח התחורים שעברתי לפני חודשיים
בואו נקצר, בית"ר בנויים על לחץ גבוהה שהם די מתקשים לבצע בשלב זה של העונה ( ועם השחקנים שיש להם)
ועל עומר אצילי שבלי הנקודות שהביא עד כה כבר היו שורפים שם את יצחקי.
ההגנה שלהם לא עברה שיפור משנה שעברה הזרים שהגיעו רק נחתו והשוער המצחיק משנה שעברה הוא הזר היחיד שנשאר.
לשחק באחריות לצאת מהר קדימה לגבי אצילי שלוש ארבע קטינות בחולצה לבנה ובלי "תמיכה פנימית" שיפוזרו נכון באוזר קו ימין ואנחנו מסודרים.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- רדפוקס
- קיבל.ה 5584 לייקים
אוי לא רק לא קריאות למאמן וההנהלה, אני גם לא בטוח אם השחקנים יכלו להתמודד אם זה שיהיו כאלה שאפילו ימחאו להם כפיים בשער 5 אחרי תבוסה שכזו.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 15:56לא רואה כל כך איך זה קשור להלקאה עצמיתרדפוקס כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 15:15הרבה זמן לא נתנו בצ׳יזבט האהוב על הקהל הלוחץ והרעיל שרוצח את נפשם העדינה של השחקנים ומקריס את המועדון אחרי הפסדים מול יריבות, אנחנו אשמים כמובן בעשור השחור הזה !
הפועל ת״א מועדון גדול בעיקר בגלל כמות האוהדים שלו ובגלל זה יש בו לחץ שאין במועדונים אחרים. תחשוב שמחר אנחנו מפסידים 0:4 לבית״ר וכבר מתחיל קריאות למאמן ולהנהלה ודברים שכבר היו בעבר. כדורגל זה דבר אמוציונלי בטח שמדובר בהפסדים נגד בית״ר ומכבי. תקשיב לפודקאסט הזה.
אין מה לעשות, הקהל משפיע ובהפועל בפרט.
מקרה אבוד. כנראה שנמשיך לדשדש עוד 20 שנה לפחות והמשתמשים אדום ו-רדפוקס גם אז ילחמו על זכותם להרעיל, לטנף ולזרוע ייאוש ודיכאון (ולהיתמם כאילו אין קשר בין הקהל לשחקנים) בפורום העלוב והלא מנוהל הזהL.S כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:27מי שצריך לקחת בפרופרציות זה אנחנו, האוהדים.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:12 מה שאני מקווה שייקחו את המשחק הזה בפרופורציות המתאימות. שמעתי את הפוד קאסט (המאוד חלש בעיניי) זו לא מציאה. ״משחק שמגדיר עונה״, ״לא מעניין אותי״, כל מיני כאלה. מחזור שלישי בעונה ראשונה של ספרא בליגת העל לא מגדיר כלום. גם לא המחזור העשירי וגם לא ה 30. מה שמגדיר זה התנהלות ומגמה
-
- קיבל.ה 1530 לייקים
בוא, אם נפסיד כנראה יום שלישי נשרף מבחינת עבודה.קובי כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 16:23בשבילך זה עוד משחק.L.S כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:27מי שצריך לקחת בפרופרציות זה אנחנו, האוהדים.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:12 מה שאני מקווה שייקחו את המשחק הזה בפרופורציות המתאימות. שמעתי את הפוד קאסט (המאוד חלש בעיניי) זו לא מציאה. ״משחק שמגדיר עונה״, ״לא מעניין אותי״, כל מיני כאלה. מחזור שלישי בעונה ראשונה של ספרא בליגת העל לא מגדיר כלום. גם לא המחזור העשירי וגם לא ה 30. מה שמגדיר זה התנהלות ומגמה
הפסד הוא הפסד ספורטיבי.
לא אקח את זה כאילו לא קרה כלום.
אבל ספציפית השנה, אני משתדל להסתכל ברמת המאקרו ולא ברמת המיקרו.
יותר חשוב לי לראות את הפועל עושה צעדים של חזרה למקומה הטבעי יותר ממשחק כזה או אחר, עם כל האמוציות.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5584 לייקים
ומי אתה?Red-Pride כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 18:08מקרה אבוד. כנראה שנמשיך לדשדש עוד 20 שנה לפחות והמשתמשים אדום ו-רדפוקס גם אז ילחמו על זכותם להרעיל, לטנף ולזרוע ייאוש ודיכאון (ולהיתמם כאילו אין קשר בין הקהל לשחקנים) בפורום העלוב והלא מנוהל הזהL.S כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:27מי שצריך לקחת בפרופרציות זה אנחנו, האוהדים.redrony כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:12 מה שאני מקווה שייקחו את המשחק הזה בפרופורציות המתאימות. שמעתי את הפוד קאסט (המאוד חלש בעיניי) זו לא מציאה. ״משחק שמגדיר עונה״, ״לא מעניין אותי״, כל מיני כאלה. מחזור שלישי בעונה ראשונה של ספרא בליגת העל לא מגדיר כלום. גם לא המחזור העשירי וגם לא ה 30. מה שמגדיר זה התנהלות ומגמה
-
- קיבל.ה 1059 לייקים
שוטר מחשבות חדש עם 5 הודעות (שכולן רעל, למען הסר ספק)
- רדפוקס
- קיבל.ה 5584 לייקים
12 אלף הודעות ב-5 שנים
ממוצע של 7 הודעות ביום
אין יותר פתטי מזה
בקרוב אשיק אשכול מעקב וניטור רעל עד שנמגר אותכם אחת ולתמיד
ממוצע של 7 הודעות ביום
אין יותר פתטי מזה
בקרוב אשיק אשכול מעקב וניטור רעל עד שנמגר אותכם אחת ולתמיד
-
- קיבל.ה 1059 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5584 לייקים
אין יותר פתטי ממשתמש חדש עם 8 הודעות שתוקף אישית משתמשים ללא שהייתה לו אינטרקציה כלשהי איתם ומחלק ציונים לניהול הפורום.
בכל אופן אני בטוח שכולם ממתינים בשקיקה לדבר הזה שאתה משיק, יש לזה קהל עצום וזה יצליח מאוד לדעתי.
-
- קיבל.ה 39 לייקים
מבחן חשוב מחר, אמנם זה עוד משחק של 3 נקודות בסוף אבל לדעתי זה איזשהו מבחן ראשון לבחון את איכות הקבוצה.
-
- קיבל.ה 173 לייקים
לדעתי אנחנו נפסיד בהפרש של 2 שערים, אנחנו עוד לא שם וביתר קבוצה חזקה
אבל....
אבל....
-
- קיבל.ה 289 לייקים
-
- קיבל.ה 438 לייקים