עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
לירון האדום
קיבל.ה  2580 לייקים

אוהד כורסא כתב: 09 ספטמבר 2025, 12:42
Nati כתב: 09 ספטמבר 2025, 10:44
אוהד כורסא כתב: איפה הבטיח שיקללו את הבת שלו והוא ישתוק?
אני מקווה שאתה צוחק
שואל בכנות, לא זכרתי הבטחה כזו. היא גם מאוד מוזרה.
הוא היה ציני
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  106 לייקים

לירון האדום כתב: 09 ספטמבר 2025, 12:17
iamgabormarton כתב: 09 ספטמבר 2025, 11:26
לירון האדום כתב: 09 ספטמבר 2025, 09:47

1. הבטיח שתוך שנתיים שלוש הפועל תחזור לאולם חדש - לא יקרה

2. הבטיח שיקיים את פסק הבורר - לא קרה
אהבתי שאחת מההבטחות זה הפרה עתידית.. כי החלטת שזה לא יקרה
אתה חושב שתוך שנה שנתיים (עברה שנה) אתה חוזר לדרייב אין או לאולם חדש?
רוצה להתערב על זה?
אני לא יודע, יכול להיות שפתאום אופציית הרחבת הדרייב אין תחזור לשולחן
אבל אני לא מתיימר לדעת את העתיד
וכמו שרשמו פה, פסק הבורר שווה כלום בפיתה כשהעמותה חטאה בתפקידה להעלות להצבעה
El dudernio
קיבל.ה  1695 לייקים

iamgabormarton כתב: 09 ספטמבר 2025, 13:12
iamgabormarton כתב: 09 ספטמבר 2025, 11:26

אהבתי שאחת מההבטחות זה הפרה עתידית.. כי החלטת שזה לא יקרה
רוצה להתערב על זה?
גם אם אופציית הדריב אין תחזור לשולחן זה לא יקח שנתיים. אבל אני גם לא זןכר הבטחה שלו שזה מה שיקח אלא יוצר אמירה של אמסלם שאנחנו עוברים ועוד שנתיים שלוש נחזור לאולם חדש משלנו.

אבל בלי קשר אני חושב שהאחזות במילה היא לא רלוונטית מה שחשוב זה הרוח של הדברים. ואם זה לא שנתיים אלא שלוש וחצי זה הפרה של הבטחה? נשמע לי מאוד ילדותי.
Red_man
קיבל.ה  1629 לייקים

teknoboy כתב: 09 ספטמבר 2025, 12:08
Red_man כתב: 09 ספטמבר 2025, 11:57
לירון האדום כתב: 09 ספטמבר 2025, 09:47

1. הבטיח שתוך שנתיים שלוש הפועל תחזור לאולם חדש - לא יקרה

2. הבטיח שיקיים את פסק הבורר - לא קרה
2. העמותה לא הלכה לבית משפט ולכן פסק הבורר הזה לא שווה אפילו את הנייר שהוא נכתב עליו.
אתה לא עורך דין במקרה?
באמת שלא הבנתי.
דבר ראשון - לפסקי בוררות אין שום משמעות? אז בשביל מה טורחים לקיים בוררויות?
דבר שני - עופר לא הצהיר לפני הבוררות שהוא יקיים את פסק הבורר גם אם יהיה לא מקובל עליו, ואז החליט לא לקיים את פסק הבורר כי הוא לא היה מקובל עליו?
(ושוב, אני אישית חשבתי ועדיין חושב שכל הרעיון בבוררות הוא שמקיימים את הפסק, אחרת מה הטעם בכל ההליך, אבל הוא טרח והכריז שהוא יעשה את המובן מאליו, לפני שהוא החליט לעשות את ההפך המוחלט)
יש לפסק בורר משמעות אם הולכים לבית משפט איתו לאישור פסק הבורר, מה כזה מסובך להבין? כתבו את זה כבר פה איזה מיליון פעם.
יש דרכים מאוד מסובכות שהן בדרך כלל מאוד ארוכות ויקרות לערער/לפסול פסק בורר.
למה כן ללכת? כי זה חוסך זמן וכסף בדרך כלל.
ההוא מפעם
קיבל.ה  283 לייקים

El dudernio כתב: 09 ספטמבר 2025, 06:23
ההוא מפעם כתב: 09 ספטמבר 2025, 02:32
ההוא מפעם כתב: 09 ספטמבר 2025, 02:15
המעשיות האלה מוציאות רע את עופר ואת החסידים שלו גם יחד
סיפור האולם הזה הוא חרטוט ברמת ההזיה שאיש חוץ מכת עופר ינאי לא לקח ברצינות. גם העירייה שתפרה לעופר את המכרז לפי דרישותיו עשתה את כי הוא בלבל להם את המוח ונמאס להם ממנו.
לא העירייה מעכבת את המכרז אתה המציאות עם עופר היה רוצה הוא יכל היה לקדם את הפרוייקט או לתבוע את העירייה על ההוצאות.
הפרוייט לא מתקדם כי הוא פנטזייה לא מציאותית ואדם כמוך יכול לבדוק ולראות את זה לבד.
לדוגמא : פיס ארנה ארנה עלה 400 מיליון ונכנה 15 שנה קודם בירושלים ועל תשתיות קיימות של טדי.
רז ב 2026 ( במקרה האופטימי ) תתחיל לכנות אולם בגודל דומה עם מגבלות של אולם קיים בת"א ובלי תשתיות וזה יעלה לך ..חצי מחיר :lol:

חבל להמשיך לדוש בשקר/מעשיה הזאת זה סתם מוציא אתכם רע
עדיף להגיד רצינו ולא יצא ולגמור עם הסיפור הזה במקום להמשיך להתגולל ברפש ולהמשיך להתבזות
אף אחד לא טען שזה יסתכם ב 400 מליון, הּסכם הוא כמה עופר שם מתוך עלות הבניה והעיריה שמה את השאר.
ומה זה רצינו ולא יצא? אני אומר עופר רוצה לא בטוח יקרה שלל סיבות. אני רק לא שוכב על הרצפה וצורח שאבא הבטיח.
אתה מביך את עצמך וחבל אתה ממש לא בכיוון ולא על העובדות
א. עופר העלה את הטענה שאפשר לבנות ב 250 מיליון ושהוא יגייס את הכסף
ב העירייה הוציאה קול קורא תפור במיוחד לעופר ודרישותיו, בהסכם כתוב בפירוש שהזוכה(עופר) יביא את ההצעה והעירייה תתמחר את ההצעה
אדגיש : העיריה לא מקבל את התמחור של עופר להצעה, עופר יביא את ההצעה עם התמחור שלו והעירייה תתמחר מצידה את העלות ותדאג לבניין
כלומר : העירייה תגבה מראש מעופר את הסכום שהיא מעריכה שיעלה בכסף הזה תבנה את האולם ותהיה אחראית לכל חריגה אבל מראש העירייה תגבה את הסכום שבעיריה מעריכים שתעלה הבנייה. ולא את הסכום שעופר מפנטז שאפשר לבנות בו אולם.
כמובן שאחרי שעברנו את השלב הראשון של ההגשה הכל התמסמס העירייה מעולם לא נדרשה לשבת לתמחר את העלות כי עופר לא הגיע בכלל לשלב הזה.
במקום לשמוע את האמת אנחנו שומעים האשמות , תרוצים ואגדות על אולם של 20,000 איש.
* איש יקר אני גם מפנה אותך לקרוא שוב את הקול קורא של המכרז הכל שם.

* אין לי בעיה עם זה שעופר לא בונה אולם, כי זאת מראש פנטזיה הזויה.
* יש לי בעיות קשות עם פנטזיות הזויות, שקרים ויותר מהכל עם להמשך להסתבך בהם ולהתפלש בהם.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2717 לייקים

זה לא נכון ומעולם לא נאמר שאפשר לבנות ב250 מיליון.
זה פשוט הסכום שהעירייה דרשה מהמשקיע בקול הקורא, עופר אמר שמבחינתו הוא אמר לעירייה שזה גם יכול לגדול ל350, אבל עדיין מדובר רק בחלק של ההשקעה "החיצונית" השאר אמור להגיע מהעירייה ו/או מוסדות מדינה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1936 לייקים

Red_man כתב: 09 ספטמבר 2025, 16:08
teknoboy כתב: 09 ספטמבר 2025, 12:08
Red_man כתב: 09 ספטמבר 2025, 11:57

2. העמותה לא הלכה לבית משפט ולכן פסק הבורר הזה לא שווה אפילו את הנייר שהוא נכתב עליו.
אתה לא עורך דין במקרה?
באמת שלא הבנתי.
דבר ראשון - לפסקי בוררות אין שום משמעות? אז בשביל מה טורחים לקיים בוררויות?
דבר שני - עופר לא הצהיר לפני הבוררות שהוא יקיים את פסק הבורר גם אם יהיה לא מקובל עליו, ואז החליט לא לקיים את פסק הבורר כי הוא לא היה מקובל עליו?
(ושוב, אני אישית חשבתי ועדיין חושב שכל הרעיון בבוררות הוא שמקיימים את הפסק, אחרת מה הטעם בכל ההליך, אבל הוא טרח והכריז שהוא יעשה את המובן מאליו, לפני שהוא החליט לעשות את ההפך המוחלט)
1. יש לפסק בורר משמעות אם הולכים לבית משפט איתו לאישור פסק הבורר, מה כזה מסובך להבין? כתבו את זה כבר פה איזה מיליון פעם.
2. יש דרכים מאוד מסובכות שהן בדרך כלל מאוד ארוכות ויקרות לערער/לפסול פסק בורר.
למה כן ללכת? כי זה חוסך זמן וכסף בדרך כלל.
1. הבנתי. הפרוצדורה לא הושלמה ולכן אין לפסק הזה תוקף של פסק דין. (באינטרנטים כתוב ש*אפשר* להגיש לבית משפט ולקבל תוקף של פסק דין, כדי ללכת איתו להוצל"פ למשל)
זה לא עונה על השאלה השנייה שלי. עופר הצהיר לפני הבוררות שהוא יקיים את פסק הבורר בכל מקרה, גם אם הוא לא יהיה מרוצה ממנו, נכון? ואז עשה בדיוק את ההפך, לא?

2. בינתיים החכמתי וגיליתי שהצדדים יכולים להסכים מראש על פרוצדורת הערעור, אבל למקרה שלנו זה מן הסתם לא רלוונטי כי הפרוצדורה גם ככה לא.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
האדום הצורר
קיבל.ה  730 לייקים

El dudernio כתב: 09 ספטמבר 2025, 13:46
רוצה להתערב על זה?
גם אם אופציית הדריב אין תחזור לשולחן זה לא יקח שנתיים. אבל אני גם לא זןכר הבטחה שלו שזה מה שיקח אלא יוצר אמירה של אמסלם שאנחנו עוברים ועוד שנתיים שלוש נחזור לאולם חדש משלנו.

אבל בלי קשר אני חושב שהאחזות במילה היא לא רלוונטית מה שחשוב זה הרוח של הדברים. ואם זה לא שנתיים אלא שלוש וחצי זה הפרה של הבטחה? נשמע לי מאוד ילדותי.
מה שילדותי, כמו שכבר כתבתי לך, זה לכתוב מלא שטויות בנושא שאינך מבין רק כדי לצאת טוב עם איזשהו צד מדומיין, בלי שיש לך מושג על מה אתה מדבר.
אינתי עומרי, הפועל.
El dudernio
קיבל.ה  1695 לייקים

האדום הצורר כתב: 09 ספטמבר 2025, 23:23
El dudernio כתב: 09 ספטמבר 2025, 13:46

מה שילדותי, כמו שכבר כתבתי לך, זה לכתוב מלא שטויות בנושא שאינך מבין רק כדי לצאת טוב עם איזשהו צד מדומיין, בלי שיש לך מושג על מה אתה מדבר.
וגם שאלתי אותך במה אתה מתעסק כי אני כן מתעסק קצת בנושא שקרוב לזה, מוזר שהתחמקת.

ובלי קשר לבכות כי הבטיחו לי ולא קיימו זה ילדותי אבל במקום להגיב ענייני ולנהל דיון מכבד אתה בוחר לתקוף אישית.

אני אשמח אם תסכים הפעם לענות לי במה כבודו עוסק. ומה מנע מהעיריה לקדם את התוכניות להרחבת הדרייב אין בהתאם לכל הקורא עליו עופר חתם.
ההוא מפעם
קיבל.ה  283 לייקים

מילפורד כתב: 09 ספטמבר 2025, 16:42 זה לא נכון ומעולם לא נאמר שאפשר לבנות ב250 מיליון.
זה פשוט הסכום שהעירייה דרשה מהמשקיע בקול הקורא, עופר אמר שמבחינתו הוא אמר לעירייה שזה גם יכול לגדול ל350, אבל עדיין מדובר רק בחלק של ההשקעה "החיצונית" השאר אמור להגיע מהעירייה ו/או מוסדות מדינה.
חבל שאתה מטעה פה אנשים על דברים שאו שאתה לא מבין או ששכחת.
הקלות בה אתה מזלזל בחברים שלך לדרך ולפורום מבאסת אותי גם ברמה החברתית( ציבורית ) וגם ברמה האישית
למה להתעצל ולכתוב דברים לא נכונים במקום ללכת לכל הקורא ו/או לעבור פה על דברים שחברינו המלומדים מצוות עו"ד נאמנה פרשו
פה כל אות ופסיק ?

למה שלא תשקיע 5 דקות לפני שאתה מבטל דברים שאנשים השקיעו וכתבו ומטעה בבורות את החברים שלך ?
אם לא כבוד לחברים כבוד לעצמך ולדברים שאתה כותב.

* יש פה כאלה שלא הייתי עונה להם, בהחלט אפשר להבין שיש להם מגבלה בהבנה
אתה לאומת זאת לא מקבל הקלות אין ספק שבגג 5 דקות של השקעה היית מוצא את התשובה הנכונה.
El dudernio
קיבל.ה  1695 לייקים

ההוא מפעם כתב: 10 ספטמבר 2025, 00:27
מילפורד כתב: 09 ספטמבר 2025, 16:42 זה לא נכון ומעולם לא נאמר שאפשר לבנות ב250 מיליון.
חבל שאתה מטעה פה אנשים על דברים שאו שאתה לא מבין או ששכחת.
הקלות בה אתה מזלזל בחברים שלך לדרך ולפורום מבאסת אותי גם ברמה החברתית( ציבורית ) וגם ברמה האישית
למה להתעצל ולכתוב דברים לא נכונים במקום ללכת לכל הקורא ו/או לעבור פה על דברים שחברינו המלומדים מצוות עו"ד נאמנה פרשו
פה כל אות ופסיק ?

למה שלא תשקיע 5 דקות לפני שאתה מבטל דברים שאנשים השקיעו וכתבו ומטעה בבורות את החברים שלך ?
אם לא כבוד לחברים כבוד לעצמך ולדברים שאתה כותב.

* יש פה כאלה שלא הייתי עונה להם, בהחלט אפשר להבין שיש להם מגבלה בהבנה
אתה לאומת זאת לא מקבל הקלות אין ספק שבגג 5 דקות של השקעה היית מוצא את התשובה הנכונה.
אבל הוא צודק.
ה 250 מליון מוגדרים כסכום משלים בגינו יזכה לשימוש באולם ל 24 + 11 חודש וכמה דברים נוספים.
הסכום הסופי יאןשר על ידי ועדת תכנון ויושלם על ידי העיריה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1936 לייקים

El dudernio כתב: 10 ספטמבר 2025, 00:05 לבכות כי הבטיחו לי ולא קיימו זה ילדותי
לצפות שהבטחות יקוימו זה ילדותי?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
El dudernio
קיבל.ה  1695 לייקים

teknoboy כתב: 10 ספטמבר 2025, 01:00
El dudernio כתב: 10 ספטמבר 2025, 00:05 לבכות כי הבטיחו לי ולא קיימו זה ילדותי
לצפות שהבטחות יקוימו זה ילדותי?
תלוי מה מהות ההבטחה ועד כמה קיומה תלוי במבטיח

למשל אם אני הייתי מבטיח לך שננצח השנה דרבי ברגל יש להבטחה הזאת משמעות?
אם ספרא יבטיח יש לה?
אם ברדה יבטיח?

בסופו של דבר כולנו יכולים להבטיח לך אבל להתעלם מהתלוצ שיש בין היכולת שלנו לממש את ההבטחה למימושה בפועל זה לא רציני

ברור שמבין ה 3 אני הכי חסר משמעות אבל גם ספרא וברדה לא יכולים להבטיח לך את זה כי הדבר לא תלוי רק בהם, אלא במשתנה זניח שנקרא מכבי תל אביב ובעוד שלל משתנים נוספים שאני לא בטוח שכעת נוכל להצביע על כולם. הדבר נכון גם לגבי עופר והשיפוץ.

אין ספק שעופר יכל לקדם יותר את הנושא אבל גם אין ספק הדבר הוא לא באחריותן הבלעדית ואפילו ניתן להגיד שהוא באחריות בלעדית של גורם נוסף. בדיוק כמו שגורל הדרבי כרגע תלוי במכבי יותר מבנו ככה גם גורל האולם.

הצפיה לכן מעופר לממש הבטחה שמימושה לא תלויה בו היא צפיה לא ראלית וילדותית. הצפיה מעופר אמורה להיות המשך דרישה והירתמות למהלך כך שהוא יטיב כמה שיותר עם הפועל תל אביב. ואת זה לפחות אני לא יכול להגיד כרגע שלא קורה. אבל לא אתנגד לשמוע דעות אחרות
ההוא מפעם
קיבל.ה  283 לייקים

אני לא מבין מה כל כך קשה להכנס 3 דקות לאתר של העירייה לקרוא את המסמך הכל כך חשוב הזה ?
מה גרם לאנשים לבזבז שעות על ויכוחים בגלל עצלנות של 3 דקות לבדוק את עצמם :
הדגשתי, הגדלתי קיווקוותי לכם ואם צריך גם אנקד לכם, העירייה מודיעה בכל צורה אפשרית שה 300 זה הערכה בלבד
את ההערכה הזאת הם נתנו על סמך החפירות של עופר, אבל נם מודיעים בפירוש שהם ייבדקו את העלויות בסוף התכנון והם ידרשו מעופר לשלם מראש את הואות הבנייה המוערכות ע"י העירייה. למה ? כי הם יודעים שאולם ב 300 מיליון זה בלבול מוח .

================================================================================================

.3.4 לאחר סיום התכנון המפורט, ואישורו על ידי העירייה, ולאחר קביעה סופית של השטחים שיוקמו
במסגרת הפרויקט בהתאם לתכנון המפורט, יערך אומדן מעודכן לדמי השימוש שעל המציע לשלם,
וכנגזרת – ייקבע הסכום המשלים שהמציע הזוכה יידרש להעמיד, כאמור, המהווה את ההפרש
בין עלות הפרויקט, בהתאם לתכנון המפורט, לבין סכום דמי השימוש והמימון העירוני בסך 50
מיליון ₪ הנ"ל.
במקרה שאומדן עלויות הפרויקט, בהתאם לתכנון המפורט, יעלה על הסך של 300 מיליון ,₪ שהינו
הסכום המוערך כיום לפרויקט, העירייה לא תהא מחוייבת להגדלת סכום המימון העירוני ו/או
לביצוע הפרויקט, והמציע הזוכה יידרש לשאת בעלות הנוספת ולהגדיל את הסכום המשלים,
כתנאי מקדמי לחתימה על חוזה רשות השימוש, שיפורט להלן, ולתחילת ביצוע עבודות הקמת

הפרויקט. ככל שהמציע הזוכה לא יהא מעוניין לשאת בעלות הנוספת, כאמור – לא יקודם
הפרויקט לביצוע,
ולא תהא למציע הזוכה כל טענה כלפי העירייה ו/או זכות להחזר כספי כלשהו,
ורואים בו כמי שהביא בחשבון בעת הגשת הצעתו לקול הקורא, כי הסכום המוערך לפרויקט, בסך
300 מיליון ₪ הינו בגדר אומדן והערכה בלבד, והוא יכול לגדול, בהתאם לתכנון המפורט, באופן
שיחייב את המציע הזוכה לשאת בעלויות הנוספות
, ככל שהוא יבקש לקדם את הפרויקט, בשים
לב לכך שהעירייה אינה מתחייבת לתשלום מעבר למימון העירוני בסך 50 מיליון .

==========================================================================================

@ El dudernio האם עכשיו אפשר להגיד שהנושא סגור סופית ולא יחזרו יותר מעשיות האולם ב 250 מיליון שקל ?
@ מילפורד
שליחת תגובה