עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
talb55
קיבל.ה  218 לייקים

כל פעם מחדש נופל לי האסימון לא לכתוב פה, ועדין אני חוזר על הטעות.
כמה שליליות, כמה חוסר אמון. מה הציפיה מלכתחילה לא להתחרות על שחקנים בגלל שיש סיכוי שהם יפחדו לבוא?
תסמין קוקו, שמבקרה יצא החוצה, אופייני להמון שחקנים שהעדיפו הצעות אחרות על פנינו בגלל המצב הבטחוני - זה לא קשור לתקציבים או לניהול מו״מ.
לירון האדום
קיבל.ה  2561 לייקים

H.T.A כתב: 06 ספטמבר 2025, 01:18
לירון האדום כתב:
H.T.A כתב: 05 ספטמבר 2025, 23:03
‏חח מה אתה אומר, זה אתה שקובע ותק לפי ניסוח השאלה?
‏כל יום עפים פה שמות בכמויות מסחריות, מצחיק לראות מה הפוסט עם שאלת Follow אפ עושה לכל טרחנים פה

Sent from my iPhone using Tapatalk
מה קשור ותק? על מה אתה מדבר?
שאלות קיטבג בא מסלנג צהלי של חיילים ״צעירים״ - חסרי ותק. חשבתי שזה מה שאתה רומז. או שסתם באת לזרוק שטויות לאויר?

"שאלת קיטבג היא ביטוי סלנג צה"לי המתאר שאלה שהתשובה עליה ברורה מראש וכן שהשואל יינזק מעצם הצגת השאלה, ולעיתים אף יגרום נזק גם לסובבים אותו."

שום קשר לוותק וצעיר.
עומרי דראגס
קיבל.ה  73 לייקים

talb55 כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:06 כל פעם מחדש נופל לי האסימון לא לכתוב פה, ועדין אני חוזר על הטעות.
כמה שליליות, כמה חוסר אמון. מה הציפיה מלכתחילה לא להתחרות על שחקנים בגלל שיש סיכוי שהם יפחדו לבוא?
תסמין קוקו, שמבקרה יצא החוצה, אופייני להמון שחקנים שהעדיפו הצעות אחרות על פנינו בגלל המצב הבטחוני - זה לא קשור לתקציבים או לניהול מו״מ.
עזוב, זה לא הפורום הקודם. הגירסה הנוכחית שלו היא מהגרועות שראיתי בחיי. זה יכול להתחרות בנענע צ׳אט של פעם עם כמות ההטרלות והילדים שנמצאים פה.
פשוט בלתי נסבל להיות פה. שיקבלו עידכונים כשהמועדון יעדכן. עד אז שימשיכו את החרטות האלה בינם לבין עצמם. חבל על האנרגיה.
שחר
קיבל.ה  1627 לייקים

talb55 כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:06 כל פעם מחדש נופל לי האסימון לא לכתוב פה, ועדין אני חוזר על הטעות.
אני לא מבין למה אתה מחשבן להם בכלל? תמיד יהיו את החמוצים שרק יחכו לאיזו הודעה שלילית כדי לעוט על השלל ולחגוג את זה.
לא חושב שזה קשור לפורום החדש או הקודם, אלה ההייטרים שבאמת מיותר להתייחס אליהם או לייחס להם משקל.
תמשיך לכתוב פה ושים זיין על כל הטמבלים.
קפבלנקה
קיבל.ה  535 לייקים

שחר כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:38
אני לא מבין למה אתה מחשבן להם בכלל? תמיד יהיו את החמוצים שרק יחכו לאיזו הודעה שלילית כדי לעוט על השלל ולחגוג את זה.
לא חושב שזה קשור לפורום החדש או הקודם, אלה ההייטרים שבאמת מיותר להתייחס אליהם או לייחס להם משקל.
אני לא חושב שהרוב זה הייט.

אני חושב שיש הרבה אוהדים שהם בצדק בטראומה מהניהול של השנים האחרונות. ירדנו בעשור האחרון פעמיים ליגה, החלפנו איזה 4-5 בעלויות, הדרדרנו למחוזות התהום. האוהדים חשדנים, טרחנים, מסתכלים על כל פעולה של המועדון בשבע עיניים, ובצדק.

מדברים על אמון? 13.5 אלף מנויים זה הצבעת האמון הכי אדירה שההנהלה הנוכחית הייתה יכולה לקבל. אחרי ההתרסקות שחווינו, וכמות הבגידות המקצועיות, הניהוליות, הכלכליות, אמון זה דבר שלוקח זמן לבנות.

אז מנסים לסמוך ורוצים להאמין. ועדיין יש ביקורת. לא כל ביקורת זה הייט. ואפשר להבין את זה אחרי מה שעברנו.
שחר
קיבל.ה  1627 לייקים

קפבלנקה כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:47
אני לא חושב שהרוב זה הייט.

אני חושב שיש הרבה אוהדים שהם בצדק בטראומה מהניהול של השנים האחרונות. ירדנו בעשור האחרון פעמיים ליגה, החלפנו איזה 4-5 בעלויות, הדרדרנו למחוזות התהום. האוהדים חשדנים, טרחנים, מסתכלים על כל פעולה של המועדון בשבע עיניים, ובצדק.

מדברים על אמון? 13.5 אלף מנויים זה הצבעת האמון הכי אדירה שההנהלה הנוכחית הייתה יכולה לקבל. אחרי ההתרסקות שחווינו, וכמות הבגידות המקצועיות, הניהוליות, הכלכליות, אמון זה דבר שלוקח זמן לבנות.

אז מנסים לסמוך ורוצים להאמין. ועדיין יש ביקורת. לא כל ביקורת זה הייט. ואפשר להבין את זה אחרי מה שעברנו.
הוא לא דיבר על היציע, אלא על הפורום והוא צודק.
תמיד אחרי כל ידיעה שלילית אתה תראה מייד את האלה הקבועים שכותבים "איפה כל המקורבים והיחצנים..." כאילו מישהו פה מקבל אחוזים ממנויים להפועל תל אביב.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1384 לייקים

כשמביאים 8 שחקנים בחלון אחד להרכב, בזמן מלחמה.
רובם סבבה פלוס והאמירה היא שאם לא יגיע 10 ומגן ימני זה חלון כשלון זה הזייה

מקווה ומשוכנע שלא יתפשרו גם במחיר של פיבן אלקוקין את בנימין עד ינואר
אדוםאדום
קיבל.ה  172 לייקים

כמה שאני מסכים עם השורה הראשונה
Dubi Dubkin
קיבל.ה  55 לייקים

בול
ותחשוב שנשארו לך שבועיים לשמוע תטרוניות
אתה מוסיף ערך ועניין פה
תתעלם מרעשיי הרקע
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1448 לייקים

יש פה שניים שלושה ליצנים טיפשים שמתיימרים להיות רציניים, מומחי מנג'ר שמחכים בפינה ובכל הודעה מפיצים את דעתם השווה לתחת
אבל לצערי ליצנות והפגנת טיפשות במרחב הציבורי הם לא סעיפים שבגינם האדמינים יכולים לנקוט פעולה כלשהי.
מציע שהמשתמשים הרציניים באמת ימשיכו להגיב ומה שנקרא "יקרא הציבור וישפוט"
בנוסף, אפשר ורצוי לשים את הליצנים על 'נודניק', ואפשר גם מדי פעם, באופן שקול ולא מתלהם ומבלי להכנס לפסים אישיים, להוכיח ליצן על ליצניותו כדי שבפעם הבאה אולי יהסס לפני שכותב הודעה שתשים אותו ללעג ולקלס. (במקרה כזה שימו לב שהליצן ינסה לגרור אתכם למטה, שם הוא מנוסה, לכן רצוי להמנע מלהגרר לקרב מהלומות)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
RedDrifter
קיבל.ה  164 לייקים

סומך כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:59 יש פה שניים שלושה ליצנים טיפשים שמתיימרים להיות רציניים, מומחי מנג'ר שמחכים בפינה ובכל הודעה מפיצים את דעתם השווה לתחת
אבל לצערי ליצנות והפגנת טיפשות במרחב הציבורי הם לא סעיפים שבגינם האדמינים יכולים לנקוט פעולה כלשהי.
בנוסף, אפשר ורצוי לשים את הליצנים על 'נודניק', ואפשר גם מדי פעם, באופן שקול ולא מתלהם ומבלי להכנס לפסים אישיים, להוכיח ליצן על ליצניותו כדי שבפעם הבאה אולי יהסס לפני שכותב הודעה שתשים אותו ללעג ולקלס. (במקרה כזה שימו לב שהליצן ינסה לגרור אתכם למטה, שם הוא מנוסה, לכן רצוי להמנע מלהגרר לקרב מהלומות)
אני קיבלתי אזהרה על החלק האחרון, לא מומלץ, אך מספק מאוד חייב להגיד
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1448 לייקים

RedDrifter כתב: 06 ספטמבר 2025, 11:09
סומך כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:59 יש פה שניים שלושה ליצנים טיפשים שמתיימרים להיות רציניים, מומחי מנג'ר שמחכים בפינה ובכל הודעה מפיצים את דעתם השווה לתחת
אני קיבלתי אזהרה על החלק האחרון, לא מומלץ, אך מספק מאוד חייב להגיד
אם התייחסת לתוכן לא היית אמור לקבל אזהרה, אלא אם, כפי שכתבתי בהודעה המקורית, נפלת למלכודת והגבת באופן אישי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  543 לייקים

לירון האדום כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:08
לירון האדום כתב:
מה קשור ותק? על מה אתה מדבר?
שאלות קיטבג בא מסלנג צהלי של חיילים ״צעירים״ - חסרי ותק. חשבתי שזה מה שאתה רומז. או שסתם באת לזרוק שטויות לאויר?

"שאלת קיטבג היא ביטוי סלנג צה"לי המתאר שאלה שהתשובה עליה ברורה מראש וכן שהשואל יינזק מעצם הצגת השאלה, ולעיתים אף יגרום נזק גם לסובבים אותו."

שום קשר לוותק וצעיר.
הקדמת אותי. הכוונה היא למקרה בו מישהו רואה קיטבג עזוב על הרצפה ושואל: ״של מי הקיטבג הזה?״ ומפקדו משיב ״שלך!״. כלומר שאלה שעדיף לא לשאול כי זו לא הבעיה שלך עד שהתערבת.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1448 לייקים

SickleCell כתב: 06 ספטמבר 2025, 11:36

שום קשר לוותק וצעיר.
הקדמת אותי. הכוונה היא למקרה בו מישהו רואה קיטבג עזוב על הרצפה ושואל: ״של מי הקיטבג הזה?״ ומפקדו משיב ״שלך!״. כלומר שאלה שעדיף לא לשאול כי זו לא הבעיה שלך עד שהתערבת.
ניטפוק קטן - הסיפור הוא כשחייל שואל את המפקד "צריך להביא קיטבג?" והמפקד משיב "כן"
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  543 לייקים

סומך כתב: 06 ספטמבר 2025, 12:12

שום קשר לוותק וצעיר.
ניטפוק קטן - הסיפור הוא כשחייל שואל את המפקד "צריך להביא קיטבג?" והמפקד משיב "כן"
יש כנראה גרסאות שונות. כשטיילתי בדרום אמריקה כמה חברים שלי ואני ניסינו ללמד אנשים את המשחק ״יניב״ תחת השם ״פרדי״. יש לא מעטים שקראו לזה ״פרדי״ אבל לגמרי לא מספיק.
סנטה קלאוס
קיבל.ה  138 לייקים

לנעול
המשתמש על שם רז שלמה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5555 לייקים

סנטה קלאוס כתב: 06 ספטמבר 2025, 12:26 לנעול
למה לנעול? ב-22.9 ינעלו, תמתין בסבלנות.
בינתיים האשכול הזה מספק רגעי פורמאלין וקרינג׳ שלא היו פה שנים ובעיקר מדמה מחלקה סגורה בצורה יפה.
arik89
קיבל.ה  134 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:54 כשמביאים 8 שחקנים בחלון אחד להרכב, בזמן מלחמה.

בתור מצטרף חדש לפיד פאניקה, ניסיתי לענות בדיוק על זה בהודעות הקודמות.
בוא נצא מנוקדת הנחה שאין שחור ולבן, ואם כן אנחנו בלבן - כי יש לנו את ספרא ונראה שזכינו ביציבות ניהולית, בלי עין הרע.
אבל אם הכוונה היא להתמודד על מקום רביעי ולעמוד בכבוד במשחקים מול הגדולות, אתה במצב לא טוב. לא כי לא השקעת כסף. אלא כי בנית לא נכון. אלקוקין נראה כמו ה-10 היחיד שלך, היחיד שיכול לנהל משחק. והוא לא משחק מספיק כי הוא לא מספיק פיזי ודנימי לברדה. קרייב גם הראה יכולת כלשהן לתפקיד, אבל הוא נראה יותר 6 במהותו והוא לא יכול לעשות הכל בבת אחת. פלקאו אולי קשר אחורי בסדר לליגת העל, אבל השילוב שלו עם קרייב לא נכון כל עוד אין מנהל משחק דומיננטי לפניהם.
מי יפגע מכך? קודם כל פלקאו, שנראה שגם אם יש לו יכולות הגנתיות להיות אנסומבו, הוא לא ימצא את הפוטנציאל שלו כי בהיעדר קשר שאמון על הקישור במסירות בין ההגנה להתקפה, ייאלץ לקחת חלק מהנטל של ניהול המשחק ויפשל. זה לא הוא.
גם החוסר בהתקפה (בהיעדר קישור) יגביר את הלחץ על ההגנה ויגרום להם לטעויות, כמו שראינו בשני המשחקים האחרונים.
מי עוד? דאפה, שהכדורים לא יגיעו אליו, והאוהדים יגידו שאולי הוא לא שווה את הכסף כי הוא לא כובש. אבל קשה לכבוש בלי לקבל את הכדור. סילבה, מאותה הסיבה, ויחד איתו טוריאל.
טוריאל יפגע גם מכך שאין מגן איתו על הקו. למעשה, אין מגן ימני טבעי אחד בסגל.
אולי הבאת שחקנים טובים, אבל חוסר האיזון יגרום לכך שלא תוציא מהם את המיטב. ואנחנו יוצאים מנקודת הנחה שכולם יהיה בריאים.
אם יביאו מנהל משחק למרכז ברמה גבוה, מגן ימני טוב ואת בוסקילה, אני מאמין שסה"כ בעונה בריאה יהיה בסדר. אבל זה לא המצב כרגע.
שחר
קיבל.ה  1627 לייקים

טוב, אז קלוז, כנראה כדי לפנות מקום לקוקו , שחררו את המגן הימני הקרואטי שלהם אנטוניו בוסק שחתם רק ביוני האחרון והוא יכול לעבור בחינם.
נראה בסך הכל מגן טוב לפי היוטיוב והנתונים שלו.
להביא.
Mendelson
קיבל.ה  349 לייקים

שחר כתב: 06 ספטמבר 2025, 12:47 טוב, אז קלוז, כנראה כדי לפנות מקום לקוקו , שחררו את המגן הימני הקרואטי שלהם אנטוניו בוסק שחתם רק ביוני האחרון והוא יכול לעבור בחינם.
להביא.
בדיוק ראיתי את זה, וחשבתי שזה מסמן את סוף חלום הקוקו שלנו. אבל ממה שקראתי על אנטוניו בוסק - שחרורו אותו כי היה מאוד מאוד חלש, והאשימו אותו בהפסד הצורב שלהם 7-2 בקונפרנס ליג, ועוד כמה הופעות חלשות שלו מאז שהגיע לשם לפני חודשיים. זה לא מאוד מבטיח.
dino
קיבל.ה  2849 לייקים

חרא של הורים שלא מאפשרים בחירות עצמאיות לילד שביוני יהיה בן 30.
עודף גוננות גם מזיקה לאישיות.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  988 לייקים

Mendelson כתב: 06 ספטמבר 2025, 12:58
שחר כתב: 06 ספטמבר 2025, 12:47 טוב, אז קלוז, כנראה כדי לפנות מקום לקוקו , שחררו את המגן הימני הקרואטי שלהם אנטוניו בוסק שחתם רק ביוני האחרון והוא יכול לעבור בחינם.
להביא.
בדיוק ראיתי את זה, וחשבתי שזה מסמן את סוף חלום הקוקו שלנו. אבל ממה שקראתי על אנטוניו בוסק - שחרורו אותו כי היה מאוד מאוד חלש, והאשימו אותו בהפסד הצורב שלהם 7-2 בקונפרנס ליג, ועוד כמה הופעות חלשות שלו מאז שהגיע לשם לפני חודשיים. זה לא מאוד מבטיח.
לדעתי זה כן אומר שקוקו או מישהו אחר סגורים שם כי נראה שאין להם ממש מגן ימני אחר בסגל, במשחקים האחרונים פתחו בעמדה הזאת אצלם כל מיני אלתורים.
ההוא מפעם
קיבל.ה  282 לייקים

שום קשר לוותק וצעיר.
מסתבר ש@לירון האדום גם צדק וגם טעה
הוא צדק בהסבר הכללי, אבל בפירוש טעה מסתבר שיש קשר לותק... הותיקים כמוהו מבינים את הפתגם הצעירים לא :D

השאלה המקורית היא לגבי תיזוזים שהיום למיטב ידיעתי אסורים : שאומרים לרוץ לגבעה ממול מודיעים על מסע מזורז והשאלה היא עם קיטבג או בלי והתשובה כמובן עם. כלומר על תהיה חכמולוג ואל תנסה להיות צדיק מידי כי זה יעלה לך ולחברים שלך שתעשו את הדבר היותר קשה.
( למיטב ידיעתי אסור היום לעשות מסע עם הקיטבגים אפילו לא מסע אלונקות שהקיבגים על האלונקה אבל אולי אני טועה )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
dino
קיבל.ה  2849 לייקים

מזכיר את הנאחס שעשה צנציפר אתמול שהיה דחוף לו להוציא ב6 בבוקר הודעה שמסתמן שקוקו יחתום היום(אתמול) על חוזה בהפועל.
אימפולסיבי כזה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5555 לייקים

dino כתב: 06 ספטמבר 2025, 13:42 מזכיר את הנאחס שעשה צנציפר אתמול שהיה דחוף לו להוציא ב6 בבוקר הודעה שמסתמן שקוקו יחתום היום(אתמול) על חוזה בהפועל.
אימפולסיבי כזה.
שום קשר לאימפולסיביות - הוא חייב להיות פרסום ראשון ואם במקרה הוא פרסום שיקרי הוא יודע שאין לזה שום השלכות לגביו, שיטת מצליח.
El dudernio
קיבל.ה  1686 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 06 ספטמבר 2025, 09:43
El dudernio כתב: 06 ספטמבר 2025, 09:36 פחות מעניין אותי שמות ספציפיים
זה שנכון להיום, שבועיים לפני סגירת החלון, שבוע לפני בית"ר עדין חסרים 4 שחקני סגל כשלפחות 2 מהם להרכב, זה כישלון ניהולי.

יכול להיות שיחתימו פה כוכבים ואז הוא יתגמד אבל נכון לנק' הזמן הנוכחית אי אפשר לתאר את זה אחרת
מצד שני כמות השחקנים החדשים שהיו צריכים להגיע זה באמת משימה קשה
מאיפה שהיינו לאיפה שאנחנו שואפים לדעתי צריך יותר מקיץ אחד
מקבל ולכן לא הייתי לחוץ לגבי גביע הטוטו ותחילת העונה אבל אנחנו כמעט חודש אחרי ועדין חסרים הרבה שחקנים, לא לדעתי אלא לדעת המנהל והמנכ"ל.
ספרא טבא
קיבל.ה  311 לייקים

בקושי התעדכנתי בשבועיים האחרונים
יש עדכונים על שמות? הנפצות? משהו? קוקו כבר לא יקרה, מה עוד יש?
שחר
קיבל.ה  1627 לייקים

נראה שאין קוקו לפי כל הסימנים, אבל זה לא קשור לקישורים שהבאת, כולם מצוטטים את הידיעה מלאקיפ מאתמול שכולנו מכירים.
שחר
קיבל.ה  1627 לייקים

אגב, הם הולכים לשלם סכום הזוי של 800 אלף יורו על גריטה העגלה מבאר שבע והחתימו את קורט זומה בשכר של משהו כמו מיליון יורו לעונה. בעל הבית שם די השתגע.
נערך לאחרונה על ידי שחר ב 06 ספטמבר 2025, 17:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
dino
קיבל.ה  2849 לייקים

נעבור הלאה לחששן הבא.
לחפש גרושים או רווקים עם הורים מאפשרים ומעודדי צמיחה ברקע
Niro
קיבל.ה  1341 לייקים

https://europeanleagues.com/transfer-windows/
עוד שישה ימים החלון יישאר פתוח באירופה רק אצלנו, בליגה הסרבית והסלובקית. אולי אז נצליח למצוא איזה תשוש נפש שעדיין לא מצא קבוצה ויסכים להגיע לארץ.
קפבלנקה
קיבל.ה  535 לייקים

מצד אחד, הצעה ממועדון עם מדינה רגועה ונוחה, שמשחק קבוע במפעלים אירופאיים, עם קורט זומה ומוערבות של מייקל סילבסטרה.

מצד שני, מועדון שלא עשה כלום בזירה הבינלאומית מאז 2013, ממדינה פח, במלחמה, עם מעורבות של ראש עיריית גבעתיים.

המממ, אכן התלבטות קשה.
htafan99
קיבל.ה  135 לייקים

מקווה ל welcome מחומש מחר
dino
קיבל.ה  2849 לייקים

קפבלנקה כתב: 06 ספטמבר 2025, 17:29 מצד אחד, הצעה ממועדון עם מדינה רגועה ונוחה, שמשחק קבוע במפעלים אירופאיים, עם קורט זומה ומוערבות של מייקל סילבסטרה.

מצד שני, מועדון שלא עשה כלום בזירה הבינלאומית מאז 2013, ממדינה פח, במלחמה, עם מעורבות של ראש עיריית גבעתיים.

המממ, אכן התלבטות קשה.

וגם יותר קל לקפוץ להורים לשישבת מרומניה
htafan99
קיבל.ה  135 לייקים

arik89 כתב: 06 ספטמבר 2025, 12:47
אוגוסטוס היל כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:54 כשמביאים 8 שחקנים בחלון אחד להרכב, בזמן מלחמה.

בתור מצטרף חדש לפיד פאניקה, ניסיתי לענות בדיוק על זה בהודעות הקודמות.
בוא נצא מנוקדת הנחה שאין שחור ולבן, ואם כן אנחנו בלבן - כי יש לנו את ספרא ונראה שזכינו ביציבות ניהולית, בלי עין הרע.
אבל אם הכוונה היא להתמודד על מקום רביעי ולעמוד בכבוד במשחקים מול הגדולות, אתה במצב לא טוב. לא כי לא השקעת כסף. אלא כי בנית לא נכון. אלקוקין נראה כמו ה-10 היחיד שלך, היחיד שיכול לנהל משחק. והוא לא משחק מספיק כי הוא לא מספיק פיזי ודנימי לברדה. קרייב גם הראה יכולת כלשהן לתפקיד, אבל הוא נראה יותר 6 במהותו והוא לא יכול לעשות הכל בבת אחת. פלקאו אולי קשר אחורי בסדר לליגת העל, אבל השילוב שלו עם קרייב לא נכון כל עוד אין מנהל משחק דומיננטי לפניהם.
מי יפגע מכך? קודם כל פלקאו, שנראה שגם אם יש לו יכולות הגנתיות להיות אנסומבו, הוא לא ימצא את הפוטנציאל שלו כי בהיעדר קשר שאמון על הקישור במסירות בין ההגנה להתקפה, ייאלץ לקחת חלק מהנטל של ניהול המשחק ויפשל. זה לא הוא.
גם החוסר בהתקפה (בהיעדר קישור) יגביר את הלחץ על ההגנה ויגרום להם לטעויות, כמו שראינו בשני המשחקים האחרונים.
מי עוד? דאפה, שהכדורים לא יגיעו אליו, והאוהדים יגידו שאולי הוא לא שווה את הכסף כי הוא לא כובש. אבל קשה לכבוש בלי לקבל את הכדור. סילבה, מאותה הסיבה, ויחד איתו טוריאל.
טוריאל יפגע גם מכך שאין מגן איתו על הקו. למעשה, אין מגן ימני טבעי אחד בסגל.
אולי הבאת שחקנים טובים, אבל חוסר האיזון יגרום לכך שלא תוציא מהם את המיטב. ואנחנו יוצאים מנקודת הנחה שכולם יהיה בריאים.
אם יביאו מנהל משחק למרכז ברמה גבוה, מגן ימני טוב ואת בוסקילה, אני מאמין שסה"כ בעונה בריאה יהיה בסדר. אבל זה לא המצב כרגע.
מדויק
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1049 לייקים

אדוםאדום כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:57
כמה שאני מסכים עם השורה הראשונה
- קודם כל, ובלי ציניות, אצטרף לכל המשתמשים ואביע תחנונים כנים שתמשיכו לדווח. אז הנה קיבלתם חיזוק גם ממני להתעלם מרעשי הרקע של משתמשים כמוני. ברוך השם אוטוטו נסגר החלון ולא תהיו חייבים להתמודד עם זה.
- אני לא מעריך את הבחירה שלא להתעלם מאותם משתמשים אלא לצאת עליהם, כמעט להסיט כנגדם לאורך הקיץ.
- הנרטיב ששלט בפורום הקיץ הזה הוא לא השליליות וחוסר האמון. להפך. מדובר בשקר.
- יש כנראה ציפיה שלא ינוהל פה דיון בנוגע למשמעויות המקצועיות של איכות וקצב ההחתמות אלא רק שנדון בשמועות ובאינדיקציות שעולות. מהות הפורום הזה היא לדון על הנעשה במועדון, כבדו את הדעות השונות.
- אני מאמין לפרימור וחושב שבאמת הרבה שיחות נפלו על מצב בטחוני ושבאמת עושים שם הכל.
- העובדה ששבוע בערך לסגירת החלון עוד מדברים פה על קושי האדיר בהחתמת שחקנים בגלל המצב הבטחוני, גורמת לי לתהות למה ממשיכים להתחרות על שחקנים בפרופיל גבוה כשיש סיכוי שהם לא יגיעו?
אפשר היה להביא שחקנים מישראל או עם עבר בישראל,
אפשר היה ללכת על סגל ישראלי חזק יותר ולבנות את הקבוצה דרך שמות כמו דן גלזר, דרוויש או ניב יהושע
- כמו שפרימור אמר, הכל ייבחן במבחן התוצאה. בינואר נדע אם הצלחנו או נכשלנו.
yoni143
קיבל.ה  155 לייקים

כל בר דעת שראה את משחקי גביע הטוטו ו2 המחזורים הראשונים, קולט שאין מגן ימני, ופיבן לא יכול לשחק שם. אלי דסה בלי קבוצה, שימו שם את הכסף אין שום סיבה שיסרב הןא בן 33 , יקבל משכורת טובה, יחזיר את הילדים והמשפחה לישראל וישחק מול 20 אלף בבלומפילד.

אם לא הוא. אז שיביאו מגן בולגרי, אנחנו בדרך כלל פוגעים בזרים מבולגריה. שקרייב ימליץ על מישהו, אי אפשר להפקיר את העמדה הזו.

לגבי שאר העמדות מאמין שמור בוסקילה זה החיזוק האחרון . הלוואי ואני טועה.
H.T.A
קיבל.ה  26 לייקים

ההוא מפעם כתב:
לירון האדום כתב: 06 ספטמבר 2025, 10:08 "שאלת קיטבג היא ביטוי סלנג צה"לי המתאר שאלה שהתשובה עליה ברורה מראש וכן שהשואל יינזק מעצם הצגת השאלה, ולעיתים אף יגרום נזק גם לסובבים אותו."

שום קשר לוותק וצעיר.
מסתבר ש[mention]לירון האדום[/mention] גם צדק וגם טעה
הוא צדק בהסבר הכללי, אבל בפירוש טעה מסתבר שיש קשר לותק... הותיקים כמוהו מבינים את הפתגם הצעירים לא :D

השאלה המקורית היא לגבי תיזוזים שהיום למיטב ידיעתי אסורים : שאומרים לרוץ לגבעה ממול מודיעים על מסע מזורז והשאלה היא עם קיטבג או בלי והתשובה כמובן עם. כלומר על תהיה חכמולוג ואל תנסה להיות צדיק מידי כי זה יעלה לך ולחברים שלך שתעשו את הדבר היותר קשה.
( למיטב ידיעתי אסור היום לעשות מסע עם הקיטבגים אפילו לא מסע אלונקות שהקיבגים על האלונקה אבל אולי אני טועה )
מקבל, תודה על התיקון.

סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  212 לייקים

שחר כתב: 06 ספטמבר 2025, 17:26 אגב, הם הולכים לשלם סכום הזוי של 800 אלף יורו על גריטה העגלה מבאר שבע והחתימו את קורט זומה בשכר של משהו כמו מיליון יורו לעונה. בעל הבית שם די השתגע.
דש לטוטו תמוז שחתם על חוזים הזויים שם ולא קיבל שכר בסוף
לא הייתי סומך עליהם
שליחת תגובה