כל פעם מחדש נופל לי האסימון לא לכתוב פה, ועדין אני חוזר על הטעות.
כמה שליליות, כמה חוסר אמון. מה הציפיה מלכתחילה לא להתחרות על שחקנים בגלל שיש סיכוי שהם יפחדו לבוא?
תסמין קוקו, שמבקרה יצא החוצה, אופייני להמון שחקנים שהעדיפו הצעות אחרות על פנינו בגלל המצב הבטחוני - זה לא קשור לתקציבים או לניהול מו״מ.
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 2561 לייקים
"שאלת קיטבג היא ביטוי סלנג צה"לי המתאר שאלה שהתשובה עליה ברורה מראש וכן שהשואל יינזק מעצם הצגת השאלה, ולעיתים אף יגרום נזק גם לסובבים אותו."
שום קשר לוותק וצעיר.
-
- קיבל.ה 72 לייקים
עזוב, זה לא הפורום הקודם. הגירסה הנוכחית שלו היא מהגרועות שראיתי בחיי. זה יכול להתחרות בנענע צ׳אט של פעם עם כמות ההטרלות והילדים שנמצאים פה.talb55 כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:06 כל פעם מחדש נופל לי האסימון לא לכתוב פה, ועדין אני חוזר על הטעות.
כמה שליליות, כמה חוסר אמון. מה הציפיה מלכתחילה לא להתחרות על שחקנים בגלל שיש סיכוי שהם יפחדו לבוא?
תסמין קוקו, שמבקרה יצא החוצה, אופייני להמון שחקנים שהעדיפו הצעות אחרות על פנינו בגלל המצב הבטחוני - זה לא קשור לתקציבים או לניהול מו״מ.
פשוט בלתי נסבל להיות פה. שיקבלו עידכונים כשהמועדון יעדכן. עד אז שימשיכו את החרטות האלה בינם לבין עצמם. חבל על האנרגיה.
-
- קיבל.ה 1626 לייקים
אני לא מבין למה אתה מחשבן להם בכלל? תמיד יהיו את החמוצים שרק יחכו לאיזו הודעה שלילית כדי לעוט על השלל ולחגוג את זה.talb55 כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:06 כל פעם מחדש נופל לי האסימון לא לכתוב פה, ועדין אני חוזר על הטעות.
לא חושב שזה קשור לפורום החדש או הקודם, אלה ההייטרים שבאמת מיותר להתייחס אליהם או לייחס להם משקל.
תמשיך לכתוב פה ושים זיין על כל הטמבלים.
-
- קיבל.ה 534 לייקים
אני לא חושב שהרוב זה הייט.שחר כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:38אני לא מבין למה אתה מחשבן להם בכלל? תמיד יהיו את החמוצים שרק יחכו לאיזו הודעה שלילית כדי לעוט על השלל ולחגוג את זה.talb55 כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:06 כל פעם מחדש נופל לי האסימון לא לכתוב פה, ועדין אני חוזר על הטעות.
לא חושב שזה קשור לפורום החדש או הקודם, אלה ההייטרים שבאמת מיותר להתייחס אליהם או לייחס להם משקל.
אני חושב שיש הרבה אוהדים שהם בצדק בטראומה מהניהול של השנים האחרונות. ירדנו בעשור האחרון פעמיים ליגה, החלפנו איזה 4-5 בעלויות, הדרדרנו למחוזות התהום. האוהדים חשדנים, טרחנים, מסתכלים על כל פעולה של המועדון בשבע עיניים, ובצדק.
מדברים על אמון? 13.5 אלף מנויים זה הצבעת האמון הכי אדירה שההנהלה הנוכחית הייתה יכולה לקבל. אחרי ההתרסקות שחווינו, וכמות הבגידות המקצועיות, הניהוליות, הכלכליות, אמון זה דבר שלוקח זמן לבנות.
אז מנסים לסמוך ורוצים להאמין. ועדיין יש ביקורת. לא כל ביקורת זה הייט. ואפשר להבין את זה אחרי מה שעברנו.
-
- קיבל.ה 1626 לייקים
הוא לא דיבר על היציע, אלא על הפורום והוא צודק.קפבלנקה כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:47אני לא חושב שהרוב זה הייט.שחר כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:38אני לא מבין למה אתה מחשבן להם בכלל? תמיד יהיו את החמוצים שרק יחכו לאיזו הודעה שלילית כדי לעוט על השלל ולחגוג את זה.talb55 כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:06 כל פעם מחדש נופל לי האסימון לא לכתוב פה, ועדין אני חוזר על הטעות.
אני חושב שיש הרבה אוהדים שהם בצדק בטראומה מהניהול של השנים האחרונות. ירדנו בעשור האחרון פעמיים ליגה, החלפנו איזה 4-5 בעלויות, הדרדרנו למחוזות התהום. האוהדים חשדנים, טרחנים, מסתכלים על כל פעולה של המועדון בשבע עיניים, ובצדק.
מדברים על אמון? 13.5 אלף מנויים זה הצבעת האמון הכי אדירה שההנהלה הנוכחית הייתה יכולה לקבל. אחרי ההתרסקות שחווינו, וכמות הבגידות המקצועיות, הניהוליות, הכלכליות, אמון זה דבר שלוקח זמן לבנות.
אז מנסים לסמוך ורוצים להאמין. ועדיין יש ביקורת. לא כל ביקורת זה הייט. ואפשר להבין את זה אחרי מה שעברנו.
תמיד אחרי כל ידיעה שלילית אתה תראה מייד את האלה הקבועים שכותבים "איפה כל המקורבים והיחצנים..." כאילו מישהו פה מקבל אחוזים ממנויים להפועל תל אביב.
-
- קיבל.ה 1382 לייקים
כשמביאים 8 שחקנים בחלון אחד להרכב, בזמן מלחמה.
רובם סבבה פלוס והאמירה היא שאם לא יגיע 10 ומגן ימני זה חלון כשלון זה הזייה
מקווה ומשוכנע שלא יתפשרו גם במחיר של פיבן אלקוקין את בנימין עד ינואר
-
- קיבל.ה 172 לייקים
כמה שאני מסכים עם השורה הראשונהtalb55 כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:06 כל פעם מחדש נופל לי האסימון לא לכתוב פה, ועדין אני חוזר על הטעות.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
בולשחר כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:38אני לא מבין למה אתה מחשבן להם בכלל? תמיד יהיו את החמוצים שרק יחכו לאיזו הודעה שלילית כדי לעוט על השלל ולחגוג את זה.talb55 כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:06 כל פעם מחדש נופל לי האסימון לא לכתוב פה, ועדין אני חוזר על הטעות.
ותחשוב שנשארו לך שבועיים לשמוע תטרוניות
אתה מוסיף ערך ועניין פה
תתעלם מרעשיי הרקע
- סומך
- קיבל.ה 1448 לייקים
יש פה שניים שלושה ליצנים טיפשים שמתיימרים להיות רציניים, מומחי מנג'ר שמחכים בפינה ובכל הודעה מפיצים את דעתם השווה לתחת
אבל לצערי ליצנות והפגנת טיפשות במרחב הציבורי הם לא סעיפים שבגינם האדמינים יכולים לנקוט פעולה כלשהי.
מציע שהמשתמשים הרציניים באמת ימשיכו להגיב ומה שנקרא "יקרא הציבור וישפוט"
בנוסף, אפשר ורצוי לשים את הליצנים על 'נודניק', ואפשר גם מדי פעם, באופן שקול ולא מתלהם ומבלי להכנס לפסים אישיים, להוכיח ליצן על ליצניותו כדי שבפעם הבאה אולי יהסס לפני שכותב הודעה שתשים אותו ללעג ולקלס. (במקרה כזה שימו לב שהליצן ינסה לגרור אתכם למטה, שם הוא מנוסה, לכן רצוי להמנע מלהגרר לקרב מהלומות)
אבל לצערי ליצנות והפגנת טיפשות במרחב הציבורי הם לא סעיפים שבגינם האדמינים יכולים לנקוט פעולה כלשהי.
בנוסף, אפשר ורצוי לשים את הליצנים על 'נודניק', ואפשר גם מדי פעם, באופן שקול ולא מתלהם ומבלי להכנס לפסים אישיים, להוכיח ליצן על ליצניותו כדי שבפעם הבאה אולי יהסס לפני שכותב הודעה שתשים אותו ללעג ולקלס. (במקרה כזה שימו לב שהליצן ינסה לגרור אתכם למטה, שם הוא מנוסה, לכן רצוי להמנע מלהגרר לקרב מהלומות)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אני קיבלתי אזהרה על החלק האחרון, לא מומלץ, אך מספק מאוד חייב להגידסומך כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:59 יש פה שניים שלושה ליצנים טיפשים שמתיימרים להיות רציניים, מומחי מנג'ר שמחכים בפינה ובכל הודעה מפיצים את דעתם השווה לתחת
- סומך
- קיבל.ה 1448 לייקים
אם התייחסת לתוכן לא היית אמור לקבל אזהרה, אלא אם, כפי שכתבתי בהודעה המקורית, נפלת למלכודת והגבת באופן אישי.RedDrifter כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 11:09אני קיבלתי אזהרה על החלק האחרון, לא מומלץ, אך מספק מאוד חייב להגידסומך כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:59 יש פה שניים שלושה ליצנים טיפשים שמתיימרים להיות רציניים, מומחי מנג'ר שמחכים בפינה ובכל הודעה מפיצים את דעתם השווה לתחת
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- SickleCell
- קיבל.ה 543 לייקים
הקדמת אותי. הכוונה היא למקרה בו מישהו רואה קיטבג עזוב על הרצפה ושואל: ״של מי הקיטבג הזה?״ ומפקדו משיב ״שלך!״. כלומר שאלה שעדיף לא לשאול כי זו לא הבעיה שלך עד שהתערבת.לירון האדום כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:08"שאלת קיטבג היא ביטוי סלנג צה"לי המתאר שאלה שהתשובה עליה ברורה מראש וכן שהשואל יינזק מעצם הצגת השאלה, ולעיתים אף יגרום נזק גם לסובבים אותו."
שום קשר לוותק וצעיר.
- סומך
- קיבל.ה 1448 לייקים
ניטפוק קטן - הסיפור הוא כשחייל שואל את המפקד "צריך להביא קיטבג?" והמפקד משיב "כן"SickleCell כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 11:36הקדמת אותי. הכוונה היא למקרה בו מישהו רואה קיטבג עזוב על הרצפה ושואל: ״של מי הקיטבג הזה?״ ומפקדו משיב ״שלך!״. כלומר שאלה שעדיף לא לשאול כי זו לא הבעיה שלך עד שהתערבת.לירון האדום כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:08"שאלת קיטבג היא ביטוי סלנג צה"לי המתאר שאלה שהתשובה עליה ברורה מראש וכן שהשואל יינזק מעצם הצגת השאלה, ולעיתים אף יגרום נזק גם לסובבים אותו."
שום קשר לוותק וצעיר.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- SickleCell
- קיבל.ה 543 לייקים
יש כנראה גרסאות שונות. כשטיילתי בדרום אמריקה כמה חברים שלי ואני ניסינו ללמד אנשים את המשחק ״יניב״ תחת השם ״פרדי״. יש לא מעטים שקראו לזה ״פרדי״ אבל לגמרי לא מספיק.סומך כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 12:12ניטפוק קטן - הסיפור הוא כשחייל שואל את המפקד "צריך להביא קיטבג?" והמפקד משיב "כן"SickleCell כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 11:36הקדמת אותי. הכוונה היא למקרה בו מישהו רואה קיטבג עזוב על הרצפה ושואל: ״של מי הקיטבג הזה?״ ומפקדו משיב ״שלך!״. כלומר שאלה שעדיף לא לשאול כי זו לא הבעיה שלך עד שהתערבת.לירון האדום כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:08
"שאלת קיטבג היא ביטוי סלנג צה"לי המתאר שאלה שהתשובה עליה ברורה מראש וכן שהשואל יינזק מעצם הצגת השאלה, ולעיתים אף יגרום נזק גם לסובבים אותו."
שום קשר לוותק וצעיר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5553 לייקים
למה לנעול? ב-22.9 ינעלו, תמתין בסבלנות.
בינתיים האשכול הזה מספק רגעי פורמאלין וקרינג׳ שלא היו פה שנים ובעיקר מדמה מחלקה סגורה בצורה יפה.
-
- קיבל.ה 134 לייקים
בתור מצטרף חדש לפיד פאניקה, ניסיתי לענות בדיוק על זה בהודעות הקודמות.אוגוסטוס היל כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:54 כשמביאים 8 שחקנים בחלון אחד להרכב, בזמן מלחמה.
בוא נצא מנוקדת הנחה שאין שחור ולבן, ואם כן אנחנו בלבן - כי יש לנו את ספרא ונראה שזכינו ביציבות ניהולית, בלי עין הרע.
אבל אם הכוונה היא להתמודד על מקום רביעי ולעמוד בכבוד במשחקים מול הגדולות, אתה במצב לא טוב. לא כי לא השקעת כסף. אלא כי בנית לא נכון. אלקוקין נראה כמו ה-10 היחיד שלך, היחיד שיכול לנהל משחק. והוא לא משחק מספיק כי הוא לא מספיק פיזי ודנימי לברדה. קרייב גם הראה יכולת כלשהן לתפקיד, אבל הוא נראה יותר 6 במהותו והוא לא יכול לעשות הכל בבת אחת. פלקאו אולי קשר אחורי בסדר לליגת העל, אבל השילוב שלו עם קרייב לא נכון כל עוד אין מנהל משחק דומיננטי לפניהם.
מי יפגע מכך? קודם כל פלקאו, שנראה שגם אם יש לו יכולות הגנתיות להיות אנסומבו, הוא לא ימצא את הפוטנציאל שלו כי בהיעדר קשר שאמון על הקישור במסירות בין ההגנה להתקפה, ייאלץ לקחת חלק מהנטל של ניהול המשחק ויפשל. זה לא הוא.
גם החוסר בהתקפה (בהיעדר קישור) יגביר את הלחץ על ההגנה ויגרום להם לטעויות, כמו שראינו בשני המשחקים האחרונים.
מי עוד? דאפה, שהכדורים לא יגיעו אליו, והאוהדים יגידו שאולי הוא לא שווה את הכסף כי הוא לא כובש. אבל קשה לכבוש בלי לקבל את הכדור. סילבה, מאותה הסיבה, ויחד איתו טוריאל.
טוריאל יפגע גם מכך שאין מגן איתו על הקו. למעשה, אין מגן ימני טבעי אחד בסגל.
אולי הבאת שחקנים טובים, אבל חוסר האיזון יגרום לכך שלא תוציא מהם את המיטב. ואנחנו יוצאים מנקודת הנחה שכולם יהיה בריאים.
אם יביאו מנהל משחק למרכז ברמה גבוה, מגן ימני טוב ואת בוסקילה, אני מאמין שסה"כ בעונה בריאה יהיה בסדר. אבל זה לא המצב כרגע.
-
- קיבל.ה 1626 לייקים
טוב, אז קלוז, כנראה כדי לפנות מקום לקוקו , שחררו את המגן הימני הקרואטי שלהם אנטוניו בוסק שחתם רק ביוני האחרון והוא יכול לעבור בחינם.
נראה בסך הכל מגן טוב לפי היוטיוב והנתונים שלו.
להביא.
נראה בסך הכל מגן טוב לפי היוטיוב והנתונים שלו.
להביא.
-
- קיבל.ה 349 לייקים
בדיוק ראיתי את זה, וחשבתי שזה מסמן את סוף חלום הקוקו שלנו. אבל ממה שקראתי על אנטוניו בוסק - שחרורו אותו כי היה מאוד מאוד חלש, והאשימו אותו בהפסד הצורב שלהם 7-2 בקונפרנס ליג, ועוד כמה הופעות חלשות שלו מאז שהגיע לשם לפני חודשיים. זה לא מאוד מבטיח.
-
- קיבל.ה 2847 לייקים
חרא של הורים שלא מאפשרים בחירות עצמאיות לילד שביוני יהיה בן 30.
עודף גוננות גם מזיקה לאישיות.
עודף גוננות גם מזיקה לאישיות.
- Shacham
- קיבל.ה 988 לייקים
לדעתי זה כן אומר שקוקו או מישהו אחר סגורים שם כי נראה שאין להם ממש מגן ימני אחר בסגל, במשחקים האחרונים פתחו בעמדה הזאת אצלם כל מיני אלתורים.
-
- קיבל.ה 281 לייקים
מסתבר ש@לירון האדום גם צדק וגם טעהSickleCell כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 11:36הקדמת אותי. הכוונה היא למקרה בו מישהו רואה קיטבג עזוב על הרצפה ושואל: ״של מי הקיטבג הזה?״ ומפקדו משיב ״שלך!״. כלומר שאלה שעדיף לא לשאול כי זו לא הבעיה שלך עד שהתערבת.לירון האדום כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:08"שאלת קיטבג היא ביטוי סלנג צה"לי המתאר שאלה שהתשובה עליה ברורה מראש וכן שהשואל יינזק מעצם הצגת השאלה, ולעיתים אף יגרום נזק גם לסובבים אותו."
שום קשר לוותק וצעיר.
הוא צדק בהסבר הכללי, אבל בפירוש טעה מסתבר שיש קשר לותק... הותיקים כמוהו מבינים את הפתגם הצעירים לא

השאלה המקורית היא לגבי תיזוזים שהיום למיטב ידיעתי אסורים : שאומרים לרוץ לגבעה ממול מודיעים על מסע מזורז והשאלה היא עם קיטבג או בלי והתשובה כמובן עם. כלומר על תהיה חכמולוג ואל תנסה להיות צדיק מידי כי זה יעלה לך ולחברים שלך שתעשו את הדבר היותר קשה.
( למיטב ידיעתי אסור היום לעשות מסע עם הקיטבגים אפילו לא מסע אלונקות שהקיבגים על האלונקה אבל אולי אני טועה )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2847 לייקים
מזכיר את הנאחס שעשה צנציפר אתמול שהיה דחוף לו להוציא ב6 בבוקר הודעה שמסתמן שקוקו יחתום היום(אתמול) על חוזה בהפועל.
אימפולסיבי כזה.
אימפולסיבי כזה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5553 לייקים
-
- קיבל.ה 1686 לייקים
מקבל ולכן לא הייתי לחוץ לגבי גביע הטוטו ותחילת העונה אבל אנחנו כמעט חודש אחרי ועדין חסרים הרבה שחקנים, לא לדעתי אלא לדעת המנהל והמנכ"ל.Giovanni Giorgio כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 09:43מצד שני כמות השחקנים החדשים שהיו צריכים להגיע זה באמת משימה קשהEl dudernio כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 09:36 פחות מעניין אותי שמות ספציפיים
זה שנכון להיום, שבועיים לפני סגירת החלון, שבוע לפני בית"ר עדין חסרים 4 שחקני סגל כשלפחות 2 מהם להרכב, זה כישלון ניהולי.
יכול להיות שיחתימו פה כוכבים ואז הוא יתגמד אבל נכון לנק' הזמן הנוכחית אי אפשר לתאר את זה אחרת
מאיפה שהיינו לאיפה שאנחנו שואפים לדעתי צריך יותר מקיץ אחד
-
- קיבל.ה 311 לייקים
בקושי התעדכנתי בשבועיים האחרונים
יש עדכונים על שמות? הנפצות? משהו? קוקו כבר לא יקרה, מה עוד יש?
יש עדכונים על שמות? הנפצות? משהו? קוקו כבר לא יקרה, מה עוד יש?