עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Nati
קיבל.ה  2064 לייקים

קירקגור כתב:
בני12 כתב: 26 אוגוסט 2025, 22:30
קירקגור כתב: 26 אוגוסט 2025, 21:18 לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.

אני לא חושב שהבעלים צריך להיות סוציאליסט שגדל בשער 5. אני כן חושב שיש ערכים מסויימים שהם ההצדקה של קיום המועדון הזה. יש סיבה שהוא הוקם. הוא התיימר לייצג משהו שחורג מהצלחה מקצועית. ואם יש מי שהערכים האלו ממש לא מדברים אליו (לא דווקא ינאי) ומה שחשוב לו זאת רק ההצלחה המקצועית, יש מספיק מועדונים כאלה בעולם ובארץ.
אתה מתכוון לעשירים כמו כבירי וטביב?
אולי לאלו שגדלו על ערכי הפועל כמו הניסנובים?
שאול, היו לו ערכים מתאימים?
כשגוזינסקי עזב, שמחת כי לא היו לו ערכים או התעצבת כי קבלנו בחזרה את שאול?
הבעיה שלי היא לא עם הערכים של הבעלים כאינדיבידואלים, אלא על המידה בה הערכים האלו משנים את פני המועדון.
טביב היה אדם לא ישר, וגם כבירי להתרשמותי לא.
עם הניסנובים לא הייתה לי בעיה ערכית.

אם אתה מנסה להוכיח שלמעשה אני לא חושב שרוב האנשים צריכים להיות הבעלים של הפועל - אני בהחלט חושב ככה. אני חושב שבעלים של הפועל צריך לעמוד בשלושה דברים:
1. הגינות ויושרה
2. יכולת כלכלית
3. התאמה להיסטוריה ולערכים של המועדון

אני מניח שגם ספרא הוא לא סוציאליסט, וגם המינצברגים לא, וזה בסדר. אנחנו לא בשנות ה30 של המאה ה20. בעייני זה גם דבר יפה שמגיעים קהלים חדשים. אני בעד שינוי, נגד מחיקה. בעד ללכת קדימה, נגד לרוץ ספרינט באמוק.
אז אתה חושב
עם כל הכבוד,לשמחתנו אתה במיעוט.
כי מתי תבין/ו הפועל היא קבוצת ספורט תחרותית שמתמודדת בליגות ספורט תחרותיות.
בליגות האלו לא מקבלים נקודות על הגינות ויושרה.
קירקגור
קיבל.ה  272 לייקים

בני12 כתב: 26 אוגוסט 2025, 23:15
קירקגור כתב: 26 אוגוסט 2025, 23:12

הבעיה שלי היא לא עם הערכים של הבעלים כאינדיבידואלים, אלא על המידה בה הערכים האלו משנים את פני המועדון.

אם אתה מנסה להוכיח שלמעשה אני לא חושב שרוב האנשים צריכים להיות הבעלים של הפועל - אני בהחלט חושב ככה. אני חושב שבעלים של הפועל צריך לעמוד בשלושה דברים:
1. הגינות ויושרה
2. יכולת כלכלית

אני מניח שגם ספרא הוא לא סוציאליסט, וגם המינצברגים לא, וזה בסדר. אנחנו לא בשנות ה30 של המאה ה20. בעייני זה גם דבר יפה שמגיעים קהלים חדשים. אני בעד שינוי, נגד מחיקה. בעד ללכת קדימה, נגד לרוץ ספרינט באמוק.
היחיד שעמד בשלושת הקריטריונים הללו היה אבי זיידנברג.
הבעיה שליכולת הכלכלית שלו היתה תקרת זכוכית מאד ברורה
יש בזה משהו. עם כי לדעתי גם ספרא כרגע שם. ואתה כמובן צודק שאין מי שהוא 100 בכל 3 הקטגוריות. אני מעדיף יכולות כלכליות בינוניות וחיבור גבוה לערכים, להיסטוריה, ולקהילה מאשר יכולות כלכליות גבוהות וחיבור נמוך לערכים, להיסטוריה, ולקהילה.

לדעתי צריך להיות לפחות איזון מסויים בין ה3. יש מי שיותר חשוב לו 1 ויש מי ש2 ויש מי ש3. לעופר יש את 2 בגדול, ואין לי טענות אליו בנוגע ל1. אבל לדעתי זה פשוט לא זה. אין פה מספיק איזון.
קירקגור
קיבל.ה  272 לייקים

Nati כתב: 26 אוגוסט 2025, 23:30
קירקגור כתב:

1. הגינות ויושרה
2. יכולת כלכלית

אז אתה חושב
עם כל הכבוד,לשמחתנו אתה במיעוט.
כי מתי תבין/ו הפועל היא קבוצת ספורט תחרותית שמתמודדת בליגות ספורט תחרותיות.
בליגות האלו לא מקבלים נקודות על הגינות ויושרה.
אני בהחלט בדעת מיעוט, ואני מנסה, למרות שאין לי אשליות לגבי סיכוי ההצלחה, להוביל רבים להצטרף לדעתי.

למה כנראה לא אצליח? כי רוב האנשים מעדיפים כסף ודימוי של מצליחנים על פני ערכים. כי ערכים והיסטוריה אלו מושגים מופשטים שלא ניתן לכמת. כי רוב האנשים נמשכים לאנשים חזקים.

הפועל היא קבוצה תחרותית, אתה צודק. אבל היא לא רק קבוצה תחרותית (לגבי ליגות תחרותיות אני לא בטוח. כמה תחרות יש כששחקן של קבוצה אחת מרוויח בשנה יותר מסגל + מאמנים של רוב קבוצות הליגה)?

הפועל גם מייצגת עבור אנשים רבים זכרונות, ערכים, קהילה, קבוצת שייכות. אם היא הייתה עסק תחרותי בלבד, להיות אוהד שלה היה מגוחך כמו להיות אוהד של קוקה קולה.
האדום הצורר
קיבל.ה  727 לייקים

בני 12 הלא יקר, יש איזשהו גבול מבחינתך? זאת אומרת ברגע שאיש עשיר מספיק אתה בעד שיהיה המנהל של הפועל ללא תלות בשום דבר אחר?
אינתי עומרי, הפועל.
בני12
קיבל.ה  1884 לייקים

האדום הצורר כתב: 26 אוגוסט 2025, 23:38 בני 12 הלא יקר, יש איזשהו גבול מבחינתך? זאת אומרת ברגע שאיש עשיר מספיק אתה בעד שיהיה המנהל של הפועל ללא תלות בשום דבר אחר?
1+2 של קירקגור (הגינות ויושרה ויכולת כלכלית),
שלא יהיה גזען, שיהיה נגד אלימות ושירצה לעשות טוב להפועל ת"א והקהל שלה.
מבחינתי עופר עומד בכל הקריטריונים הללו
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  88 לייקים

its-sick כתב: 26 אוגוסט 2025, 20:55 כשעופר ינאי עושה בושות הוא מבייש את כל הפועל, וזה כולל אותי ואותך.
אני מרגיש כמו בבון הר בתקופת גאידמק...
אותי יותר מבייש אוהד כמו פואד או אוהד שמרביץ לאוהדים ביציע
או לדוגמא שירי שואה
אני דיי בטוח בכללי שאוהד שמבייש משפיע יותר על כל הפועל מאשר בעלים
כנראה שזה פחות בסל הערכים שלכם
ranjef
קיבל.ה  1635 לייקים

קירקגור כתב:
קירקגור כתב: 26 אוגוסט 2025, 21:18
לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.

אני לא חושב שהבעלים צריך להיות סוציאליסט שגדל בשער 5. אני כן חושב שיש ערכים מסויימים שהם ההצדקה של קיום המועדון הזה. יש סיבה שהוא הוקם. הוא התיימר לייצג משהו שחורג מהצלחה מקצועית. ואם יש מי שהערכים האלו ממש לא מדברים אליו (לא דווקא ינאי) ומה שחשוב לו זאת רק ההצלחה המקצועית, יש מספיק מועדונים כאלה בעולם ובארץ.

1. הגינות ויושרה
2. יכולת כלכלית

מה זה "התאמה לערכים ולהיסטוריה של המועדון"?
מה זה הסיסמאות האלו?
הוא אמור להיות חבר של מייק לארגי?
לדעת את האינטרנציונל בע"פ?
ספרא יודע מי זה ג'ימי טורק?
מה זה העירבובים האלה?
אתה משתמש במילים גבוהות כביכול בעצם בלי שום תוכן מלמטה. אולי מפריע לך שהוא ימני או לא יודע מה. אף אחד לא יודע מה מצביע יענקלה שחר או אלונה ברקת. זה לא מעניין.
רק בהפועל (ואולי ביתר) יש את יצר ההרס העצמי הזה. עופר ינאי הוא הבעלים הכי טוב שהיה להפועל ב-50 שנה האחרונות, ואולי גם הבאות.
הוא מושלם? לא. אבל גם שאול, ניסנוב, כבירי, גוסינסקי ורמי כהן לא היו מושלמים.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  465 לייקים

בני12 כתב: 26 אוגוסט 2025, 23:59
האדום הצורר כתב: 26 אוגוסט 2025, 23:38 בני 12 הלא יקר, יש איזשהו גבול מבחינתך? זאת אומרת ברגע שאיש עשיר מספיק אתה בעד שיהיה המנהל של הפועל ללא תלות בשום דבר אחר?
1+2 של קירקגור (הגינות ויושרה ויכולת כלכלית),
שלא יהיה גזען, שיהיה נגד אלימות ושירצה לעשות טוב להפועל ת"א והקהל שלה.
מבחינתי עופר עומד בכל הקריטריונים הללו
אני אוסיף גם הצלחה.
מה לעשות, בעלים נמדד במבחן התוצאה. לא על עונה אחת, אבל כן בסופו של דבר על התוצאה.
אם למישהו יש את כל אלו, אבל הוא לא מצליח שוב ושוב, אני כן אדרוש שיפנה את הדרך למישהו אחר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Gania23
קיבל.ה  16 לייקים

אני לא כזה חובב כדורסל ולא מבין בזה הרבה אבל זה מטורף בעיניי שיש אוהדים שנגד עופר .
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  558 לייקים

לצדקני הפורום שלום. אם לאוהדים מסוימים יש ביקורת מסוימת נגד עופר או התנהלות המועדון, ואם (כמוני) הם מרגישים לא בנוח עם דברים מסוימים שקורים כחלק מהמעבר להיות קבוצת יורוליג,
אז זה לא אומר שהם אוטומטית תומכי אולטראס / שונאי עופר / רוצים בכישלון הקבוצה. לא צריך להגיד אוטומטית אמן על הכל. טוב שיש ריבוי דעות. בניגוד לשמועות, זה לא מחריב את המועדון.

נ.ב - אני קצת מודאג מזה שלא החתימו עדיין מחליף למחליף של סנדי כהן. בכל זאת, הולכת להיות עונה ארוכה, אתם יודעים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
Naktalin
קיבל.ה  5 לייקים

אתם כולכם מבלבלים את המוח על כל מיני דברים של ערכים או העדפה של כסף וכל מיני בילבולי ביצים אחרים, עופר ינאי הוא כל כך רחוק ממני בדעות אבל אחרי 40 שנה של חרא הדבר היחיד שמעניין אותי זה הסיכוי לראות את שימון מזרחי מת מדיכאון, ועופר זה כרגע הסיכוי היחיד שלנו לראות את זה וכל השאר לא מעניין, להיכנס ליורוליג היה הצעד הראשון לגמור אותו ואם נצליח להשאר שם וגם לקחת אליפות הוא גמור סופית וזהו, כל השאר לא מעניין כרגע

Sent from my iPhone using Tapatalk
איש גדול
קיבל.ה  154 לייקים

Gania23 כתב: 27 אוגוסט 2025, 06:01 אני לא כזה חובב כדורסל ולא מבין בזה הרבה אבל זה מטורף בעיניי שיש אוהדים שנגד עופר .

באתי עם חדשות מרעישות
לא כל מי שאומר משהו שהוא פחות מתחבר אליו בהתנהלות של עופר הוא נגדו.
אני יכול להגיד שאני בעד עופר אבל מצד שני גם בעד האולטראס.
אני חושב שבשני הצדדים האלה יש דברים שאני פחות מתחבר אליהם לפעמים אבל בשניהם היתרונות עולים על החסרונות.
אני חושב שהדבר הכי טוב להפועל הוא ששני הצדדים האלה יהיו חלק
יותר מזה
אני חושב שלהפועל יהיה מאןד קשה להמשיך להתקיים בצורה נורמלית בלי ששני הצדדים האלה חלק
בני12
קיבל.ה  1884 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 27 אוגוסט 2025, 07:38
נ.ב - אני קצת מודאג מזה שלא החתימו עדיין מחליף למחליף של סנדי כהן. בכל זאת, הולכת להיות עונה ארוכה, אתם יודעים.
שמור על עצמך
דאגות כאלה גורמות לאולקוס
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  88 לייקים

איש גדול כתב: 27 אוגוסט 2025, 08:40
Gania23 כתב: 27 אוגוסט 2025, 06:01 אני לא כזה חובב כדורסל ולא מבין בזה הרבה אבל זה מטורף בעיניי שיש אוהדים שנגד עופר .

באתי עם חדשות מרעישות
אני חושב שבשני הצדדים האלה יש דברים שאני פחות מתחבר אליהם לפעמים אבל בשניהם היתרונות עולים על החסרונות.
יותר מזה
אני חושב שלהפועל יהיה מאןד קשה להמשיך להתקיים בצורה נורמלית בלי ששני הצדדים האלה חלק
האמת לא מסכים איתך שחובה ששני הצדדים יהיו חלק... סוף סוף נעים ללכת עם הילדים למשחקים אחרי שנים של זוועה
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  88 לייקים

iamgabormarton כתב: 27 אוגוסט 2025, 09:16

באתי עם חדשות מרעישות
יותר מזה
האמת לא מסכים איתך שחובה ששני הצדדים יהיו חלק... סוף סוף נעים ללכת עם הילדים למשחקים אחרי שנים של זוועה
ואפילו לקחנו תואר בלי הצד השני
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2689 לייקים

אתה יודע שליד הכפתור של הציטוט שלחצת עליו יש כפתור עריכה , כן?
קירקגור
קיבל.ה  272 לייקים

ranjef כתב: 27 אוגוסט 2025, 01:12
קירקגור כתב:

1. הגינות ויושרה
2. יכולת כלכלית

מה זה "התאמה לערכים ולהיסטוריה של המועדון"?
מה זה הסיסמאות האלו?
הוא אמור להיות חבר של מייק לארגי?
לדעת את האינטרנציונל בע"פ?
ספרא יודע מי זה ג'ימי טורק?
מה זה העירבובים האלה?
אתה משתמש במילים גבוהות כביכול בעצם בלי שום תוכן מלמטה. אולי מפריע לך שהוא ימני או לא יודע מה. אף אחד לא יודע מה מצביע יענקלה שחר או אלונה ברקת. זה לא מעניין.
רק בהפועל (ואולי ביתר) יש את יצר ההרס העצמי הזה. עופר ינאי הוא הבעלים הכי טוב שהיה להפועל ב-50 שנה האחרונות, ואולי גם הבאות.
הוא מושלם? לא. אבל גם שאול, ניסנוב, כבירי, גוסינסקי ורמי כהן לא היו מושלמים.
ערבובים? סיסמאות בלי תוכן?
תקרא בבקשה את העמודים האחרונים פה.
הסברתי ופירטתי והדגמתי כל טענה שלי.
אבל נו מילא, כנראה שאם הייתי כותב "רק עופר!" לא היית כותב את זה.
איש גדול
קיבל.ה  154 לייקים

באתי עם חדשות מרעישות
יותר מזה
פופוליזם זול
גם עם האולטראס כיף להביא ילדים
תכף תגיד שלא הבאת את הילדים בשבת לכדורגל בגלל האולטראס
אוהד כורסא
קיבל.ה  591 לייקים

איש גדול כתב: 27 אוגוסט 2025, 10:31

באתי עם חדשות מרעישות
יותר מזה
פופוליזם זול
בחיים שלי לא הבאתי את הילדים שלי למשחקים של הפועל. השנה כנראה פעם ראשונה.
L.S
קיבל.ה  1456 לייקים

אוהד כורסא כתב: 27 אוגוסט 2025, 10:52

פופוליזם זול
אתה גם לא שולח אותם לבית הספר כי יש שם ילדים שמקללים?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
איש גדול
קיבל.ה  154 לייקים

אני בכלל לא מוכן לשתף פעולה עם הדמגוגיה הזאת
רוב המשחקים של הפועל גם בכדורגל וגם בכדורסל הם אחלה בילוי משפחתי והאולטראס עושים עושים אחלה אווירה.
יש מקרים חריגים ויש משחקים רגישים.
לרוב אין שום בעיה להגיע עם ילדים
אוהד כורסא
קיבל.ה  591 לייקים

L.S כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:32

פופוליזם זול
באופן אישי, למדתי שזה סבבה לקרוא לאנשים נאצים או להסתלבט על אסונות אישיים של אנשים אחרים (שאבא שלהם מת או הילד שלהם נפל מהמרפסת) רק כי הם מכביסטיים במגרשים. נאצי לא הייתה קללה לגיטימית בבית ספר בו גדלתי ובתור נער חשבתי שזה כן לגיטימי לקלל ככה אנשים. אני גם לא חושב שראיתי בשום מקום אחר שצוחקים על מישהו שהוא יתום או על קרוב שמת.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2689 לייקים

איש גדול כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:07 אני בכלל לא מוכן לשתף פעולה עם הדמגוגיה הזאת
רוב המשחקים של הפועל גם בכדורגל וגם בכדורסל הם אחלה בילוי משפחתי והאולטראס עושים עושים אחלה אווירה.
זה גם קצת דמגוגיה.
יצא לך פעם סתם לעמוד בתור בכניסה לאולם כשהאולטראס מגיעים ומחליטית שזה תורם להיכנס?
רק זה חוויה לא נעימה , בטח ובטח עם ילדים.
בואו לא ניתמם.
ואני מאוד אוהב ורוצה את העידוד של האולטראס ומקווה שהם יצטרפו חזרה.
קירקגור
קיבל.ה  272 לייקים

אוהד כורסא כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:08
באופן אישי, למדתי שזה סבבה לקרוא לאנשים נאצים או להסתלבט על אסונות אישיים של אנשים אחרים (שאבא שלהם מת או הילד שלהם נפל מהמרפסת) רק כי הם מכביסטיים במגרשים. נאצי לא הייתה קללה לגיטימית בבית ספר בו גדלתי ובתור נער חשבתי שזה כן לגיטימי לקלל ככה אנשים. אני גם לא חושב שראיתי בשום מקום אחר שצוחקים על מישהו שהוא יתום או על קרוב שמת.
אם חשבת (או אתה חושב) שזה לגיטימי לקלל אנשים, ומה שבעייתי זה המילה "נאצים", ולא עצם זה שאתה מקלל בן אדם, אז אני לא בטוח שהבעיה שלך היא האולטראס.

בלי קשר, קללות מכוערות היו במשחקים הרבה לפני האולטראס, ונמצאות בכל שער באצטדיון. לא חושב שלקרוא לאבי נימני נאצי זה יותר גרוע מלקלל שחקן של הפועל או את השופט בקללות הומופוביות או מיזוגניות. ואלה תופעות שקיימות בכל היציעים, ואפילו בשיעורים גבוהים יותר מאשר אצל האולטראס.
קירקגור
קיבל.ה  272 לייקים

מילפורד כתב: 27 אוגוסט 2025, 14:50
איש גדול כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:07 אני בכלל לא מוכן לשתף פעולה עם הדמגוגיה הזאת
זה גם קצת דמגוגיה.
יצא לך פעם סתם לעמוד בתור בכניסה לאולם כשהאולטראס מגיעים ומחליטית שזה תורם להיכנס?
רק זה חוויה לא נעימה , בטח ובטח עם ילדים.
בואו לא ניתמם.
ואני מאוד אוהב ורוצה את העידוד של האולטראס ומקווה שהם יצטרפו חזרה.
יצא לך להיות בשער 7 אחרי ששחקן שהקהל התלבש עלין עשה פעולה רעה? או אחרי שהשופט שרק שריקה גבולות נגדנו?
אני שמעתי תיאורים מיניים אלימים ופוגעניים שהרבה יותר מלחיץ אותי שהילדים שלי ישמעו מאשר את המילה "נאצי". במשחקים שהם לא דרבי או בית"ר יש הרבה יותר סיכוי לשמוע מילים לא נעימות מקרב הקהל הרחב מאשר מהאולטראס שמעודד לאורך המשחק.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2689 לייקים

אין ספק , אני מסכים עם זה ששומעים במגרשים דברים מאוד רעים מכל מיני כיוונים.
הייתי מעדיף שזה לא יהיה , אבל כמו שאומרים תמיד , זה לא אולם קונצרטים.

יש מקומות בהם אנשים לא אוהבים לשמוע דברים מסויימים ומגיבים לזה בשריקות בוז (נכון להיות בעיקר איזכורי שואה ולאחרונה קללות לעופר).

הגבול מבחינתי עובר כשזה מגיע למגע פיזי.
מה שתיארתי לעיל , זה חוויה של דחיפות , ראיתי גם יריקות והיו מקרים שגם יותר מזה , רק כי מישהו העיז להגיד להם שהיה לפניהם בתור.
שים לב שגם בתיאורים שהבאתי בהודעה קודמת שהתייחסתי למקרים שבהם התביישתי באוהדי הפועל, רוב ההתייחסות שלי היתה למעשי אלימות פיזית (כן הבאתי שם גם את הדוגמה של ביזוי טקס לזכר שוטרים שנפלו בשביעי לאוקטובר).
אוהד כורסא
קיבל.ה  591 לייקים

קירקגור כתב: 27 אוגוסט 2025, 15:49
אוהד כורסא כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:08

אם חשבת (או אתה חושב) שזה לגיטימי לקלל אנשים, ומה שבעייתי זה המילה "נאצים", ולא עצם זה שאתה מקלל בן אדם, אז אני לא בטוח שהבעיה שלך היא האולטראס.

בלי קשר, קללות מכוערות היו במשחקים הרבה לפני האולטראס, ונמצאות בכל שער באצטדיון. לא חושב שלקרוא לאבי נימני נאצי זה יותר גרוע מלקלל שחקן של הפועל או את השופט בקללות הומופוביות או מיזוגניות. ואלה תופעות שקיימות בכל היציעים, ואפילו בשיעורים גבוהים יותר מאשר אצל האולטראס.
לא הבנתי, אמרתי שלקחתי אותו ליציע של ביתר במקום? אמרתי שלקלל זה סבבה? התייחסתי לטענה שנחשפים לקללות גם בבית ספר. אבל נעצור את הדיון על חינוך פה, רק רציתי להעיר שהטענה שהאולטראס לא מונע מהורים להביא את ילדיהם היא שקרית. זה הכל.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1406 לייקים

ידוע לכל שהוא רצה לקנות את הצהוב ולא רצו למכור לו אז הוא ראה בנו תחליף.
מצב הבעלים בצהוב לא משהו וסביר שהם כן יישברו וימכרו עוד שנה שנתיים. יש מצב שהצלחה שלנו ביורוליג זה הלחץ שישבור אותם, וזה מה שינאי רוצה כדי לחזור לשם.
אז אל תיקשרו יותר מדי. נהנה כל עוד הכסף זורם, אבל יש אפשרות אמיתית שאנחנו נראה את אותו הכסף בדיק זורם לצד השני כשאנחנו מחפשים בעלים בטירוף.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
בני12
קיבל.ה  1884 לייקים

its-sick כתב: 27 אוגוסט 2025, 19:17 ידוע לכל שהוא רצה לקנות את הצהוב ולא רצו למכור לו אז הוא ראה בנו תחליף.
מצב הבעלים בצהוב לא משהו וסביר שהם כן יישברו וימכרו עוד שנה שנתיים. יש מצב שהצלחה שלנו ביורוליג זה הלחץ שישבור אותם, וזה מה שינאי רוצה כדי לחזור לשם.
אז אל תיקשרו יותר מדי. נהנה כל עוד הכסף זורם, אבל יש אפשרות אמיתית שאנחנו נראה את אותו הכסף בדיק זורם לצד השני כשאנחנו מחפשים בעלים בטירוף.
לא צריכה להיות בעיה
קירקגור אמר שיש המון אנשים עשירים שרק רוצים להשקיע בקבוצות ספורט עם קהל גדול

*נראה לי שהרצון לקנות את מכבי קצת עבר לו
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1868 לייקים
יצירת קשר:

its-sick כתב: 27 אוגוסט 2025, 19:17 ידוע לכל שהוא רצה לקנות את הצהוב ולא רצו למכור לו אז הוא ראה בנו תחליף.
אני הבנתי שגם היה ניסיון עם הפועל ירושלים מתישהו. בכל מקרה זה לא יותר מדי רלבנטי, היה ידוע שהוא לא אוהד הפועל כשנכנס וזה לא הפריע לאף אחד.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Xavi
קיבל.ה  1202 לייקים

כן כי כולם יודעים שמיץ' גולדהאר גדל בשער 11.
מה זה רלוונטי למשהו?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3169 לייקים

Xavi כתב: 28 אוגוסט 2025, 11:11 כן כי כולם יודעים שמיץ' גולדהאר גדל בשער 11.
מה זה רלוונטי למשהו?
זה לא.
אבל ממתי זוטות מפריעים למקהלה?
יחד, רק יחד! :heart:
קירקגור
קיבל.ה  272 לייקים

מה זה רלוונטי למשהו?
איפה ראית שמישהו פה טען שהבעלים של הפועל צריך להיות אוהד הפועל מילדות?
אשמח שתפנה לתגובה הספציפית שאתה מתייחס אליה עם ההודעה הזאת.
קירקגור
קיבל.ה  272 לייקים

7even כתב: 28 אוגוסט 2025, 11:13
מה זה רלוונטי למשהו?
זה לא.
אני פה כדי להזכיר שוב שנתפסת על שקרים, דמגוגיה, וצביעות - ואתה ממשיך לסרב לענות ולקחת אחריות על ההודעות שלך.
מקווה שתקבל מראה ליום ההולדת הבא.
בני12
קיבל.ה  1884 לייקים

קירקגור כתב: 28 אוגוסט 2025, 11:51
מה זה רלוונטי למשהו?
איציק רמז לכך
למרות שכל אוהדי הפועל שהיו בעלים היו הרבה יותר גרועים מכל בעלים אחר
קירקגור
קיבל.ה  272 לייקים

בני12 כתב: 28 אוגוסט 2025, 12:13
קירקגור כתב: 28 אוגוסט 2025, 11:51
מה זה רלוונטי למשהו?
איציק רמז לכך
למרות שכל אוהדי הפועל שהיו בעלים היו הרבה יותר גרועים מכל בעלים אחר
ייתכן שאתה מדבר על הודעה שלא ראיתי, אז סליחה על ההטרחה אם כן. אבל איפה ראית שאיציק רמז לכך שהבעלים של הפועל צריך להיות אוהד הפועל מילדות? יכול להפנות למשפט/פסקה ספציפית?
שלגיריס 2.0
קיבל.ה  24 לייקים

קירקגור כתב: 28 אוגוסט 2025, 11:54
7even כתב: 28 אוגוסט 2025, 11:13
מה זה רלוונטי למשהו?
זה לא.
אני פה כדי להזכיר שוב שנתפסת על שקרים, דמגוגיה, וצביעות - ואתה ממשיך לסרב לענות ולקחת אחריות על ההודעות שלך.
מקווה שתקבל מראה ליום ההולדת הבא.
ואני אוסיף גם הסתה פרועה
הנהלה זונה
שליחת תגובה