אז אתה חושבקירקגור כתב:הבעיה שלי היא לא עם הערכים של הבעלים כאינדיבידואלים, אלא על המידה בה הערכים האלו משנים את פני המועדון.בני12 כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 22:30אתה מתכוון לעשירים כמו כבירי וטביב?קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:18 לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.
אני לא חושב שהבעלים צריך להיות סוציאליסט שגדל בשער 5. אני כן חושב שיש ערכים מסויימים שהם ההצדקה של קיום המועדון הזה. יש סיבה שהוא הוקם. הוא התיימר לייצג משהו שחורג מהצלחה מקצועית. ואם יש מי שהערכים האלו ממש לא מדברים אליו (לא דווקא ינאי) ומה שחשוב לו זאת רק ההצלחה המקצועית, יש מספיק מועדונים כאלה בעולם ובארץ.
אולי לאלו שגדלו על ערכי הפועל כמו הניסנובים?
שאול, היו לו ערכים מתאימים?
כשגוזינסקי עזב, שמחת כי לא היו לו ערכים או התעצבת כי קבלנו בחזרה את שאול?
טביב היה אדם לא ישר, וגם כבירי להתרשמותי לא.
עם הניסנובים לא הייתה לי בעיה ערכית.
אם אתה מנסה להוכיח שלמעשה אני לא חושב שרוב האנשים צריכים להיות הבעלים של הפועל - אני בהחלט חושב ככה. אני חושב שבעלים של הפועל צריך לעמוד בשלושה דברים:
1. הגינות ויושרה
2. יכולת כלכלית
3. התאמה להיסטוריה ולערכים של המועדון
אני מניח שגם ספרא הוא לא סוציאליסט, וגם המינצברגים לא, וזה בסדר. אנחנו לא בשנות ה30 של המאה ה20. בעייני זה גם דבר יפה שמגיעים קהלים חדשים. אני בעד שינוי, נגד מחיקה. בעד ללכת קדימה, נגד לרוץ ספרינט באמוק.
עם כל הכבוד,לשמחתנו אתה במיעוט.
כי מתי תבין/ו הפועל היא קבוצת ספורט תחרותית שמתמודדת בליגות ספורט תחרותיות.
בליגות האלו לא מקבלים נקודות על הגינות ויושרה.