עופר ינאי
- הפועל
- קיבל.ה 1866 לייקים
- יצירת קשר:
אולי החמצתי, למה האימון בסופיה ולא בישראל?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 6487 לייקים
-
- קיבל.ה 1630 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2675 לייקים
אגב טוויטר, אפילו היה הסבר הגיוני ורציני ללמה עופר כותב באנגלית שם.
זה אמנם לא עונה על השאלה , למה מלחתחילה הוא כותב שם, אבל זה גם משהו.
זה אמנם לא עונה על השאלה , למה מלחתחילה הוא כותב שם, אבל זה גם משהו.
- הפועל
- קיבל.ה 1866 לייקים
- יצירת קשר:
- מילפורד
- קיבל.ה 2675 לייקים
רוב השחקנים שנמצאים שם הם הזרים.
להבנתי, כרגע הדירות ששכרו להם נמצאות בסופיה, זה יהיה הבסיס וכשיגיעו לארץ למשחקי הליגה הם יהיו בבתי מלון.
כלומר, סופיה זה הבית שלהם בינתיים , הגיוני ששם יהיו האימונים.
נאמר שכשיגיעו לארץ לגביע ווינר יערך אימון פתוח לקהל בארץ
להבנתי, כרגע הדירות ששכרו להם נמצאות בסופיה, זה יהיה הבסיס וכשיגיעו לארץ למשחקי הליגה הם יהיו בבתי מלון.
כלומר, סופיה זה הבית שלהם בינתיים , הגיוני ששם יהיו האימונים.
נאמר שכשיגיעו לארץ לגביע ווינר יערך אימון פתוח לקהל בארץ
-
- קיבל.ה 147 לייקים
זה הגיוני שזה הסידור
אני לא בטוח שהגיוני שהפןעל תל אביב תגור בסופיה
לדעתי השילוב של האנשים שיוצרים אנטי והיורוליג לא משוחק בארץ והשטויות שעופר לפעמים אומר יצר איזשהו ריחוק בעייתי.
משהו באווירה יוצר ריחוק
מקווה שזה הפגרה וברגע שהיא תיגמר ההרגשה הזאת תעבור.
- הפועל
- קיבל.ה 1866 לייקים
- יצירת קשר:
הגיוני שיהיו שם אימונים. הגיוני אולי אפילו שיהיו שם ה-אימונים, כלומר רובם.
אימון פתיחה זה אירוע חגיגי, משהו לחבר את האוהדים. זה מובן מאליו. זה שהוא מתקיים לא בישראל, זה קצת צורם.
ועוד עם כל הדיבורים של עופר שמה שהוא עושה זה בגלל החטופים ולשמח את עם ישראל במלחמה וכו' וכו'
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2675 לייקים
לגבי זה שגרים בסופיה , דובר על זה כבר ואפילו שיתפתי פה סימולציה שעשיתי שמראה שזה מוריד משמעותית את כמות הטיסות ואת אורכן.
לגבי אימון הפתיחה החגיגי , כמו שנאמר , יהיה אחד כזה לקראת גביע ווינר בארץ עם השחקני נבחרת.
אז מה הטענה , שהאימון הממש ראשון לא יהיה האימון החגיגי עם האוהדים? לי זה פחות מפריע.
לגבי אימון הפתיחה החגיגי , כמו שנאמר , יהיה אחד כזה לקראת גביע ווינר בארץ עם השחקני נבחרת.
אז מה הטענה , שהאימון הממש ראשון לא יהיה האימון החגיגי עם האוהדים? לי זה פחות מפריע.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
למה זה כזה אכפת לכם איפה הם גרים? אני ״פוגש״ את האנשים האלה גם ככה רק במשחק אז אם הם בארץ בזמן המשחק מה אכפת לכם איפה הם ישנים ומתאמנים?
לגבי האימון פתוח זה תמיד היה שהאימון הראשון הוא האימון הפתוח לקהל? גם ככה חצי סגל בנבחרות אז עדיף כבר שהאימון הפתוח יהיה עם כל הסגל לא?
לגבי האימון פתוח זה תמיד היה שהאימון הראשון הוא האימון הפתוח לקהל? גם ככה חצי סגל בנבחרות אז עדיף כבר שהאימון הפתוח יהיה עם כל הסגל לא?
- iamgabormarton
- קיבל.ה 87 לייקים
הם פשוט רצו שיהיה אימון בארץ כדי שהם יוכלו להתלונן שמה עושים אימון פתיחה בלי כל השחקנים ושזה לא מרגש ככה
-
- קיבל.ה 1630 לייקים
מעולם לא היה אימון פתיחת עונה פתוח לקהל,Red_man כתב:למה זה כזה אכפת לכם איפה הם גרים? אני ״פוגש״ את האנשים האלה גם ככה רק במשחק אז אם הם בארץ בזמן המשחק מה אכפת לכם איפה הם ישנים ומתאמנים?
למעט אחד בליגה ארצית כשמתן נאור חזר.
אשמח אם מישהו ירענן את זכרוני מתי היה כזה.
רוב המקללים והשמחים בהפסדים היו אז באיזור כיתה א', ולפי כמות הקהל שהיתה אז בהדר יוסף - הם כנראה לא היו שם.
אבל היי, אם אפשר ללעוג להפועל עוד קצת, אז למה לא? האמת פחות חשובה
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
מצדי שואסיליה מיצ'יץ' והבולגרי החדש יגורו בצפון דקוטה אבל יביאו אליפות בארץ ואם אפשר גם פלייאוף יורוליג.
בחי שכבר נגמר לאנשים על מה להתלונן.
בחי שכבר נגמר לאנשים על מה להתלונן.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 268 לייקים
אין אפשר דבר שיותר מצדיק את הדברים ש @Oferyy כתב יותר מאשר התגובה שהוא קיבל פה.פרימו לוי כתב: ↑22 אוגוסט 2025, 13:56אוי אוי אוי עברו עליך ימים לא קלים אתה נורא מסכן ואתה גם ממש הקורבן פה. אתה כזה עלוב שאתה חושב שבגלל שאתה שם כסף צריך לעמוד ולמחוא לך כפיים גם כשאתה מגעיל ברמות גועל הכי מסריחות שיש, ואתה אפילו לא מבין מה לא בסדר במה שעשית, "על ציוץ" עאלק.Oferyy כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 23:29
לגבי אירועי יום א רוצה שתדעו שעברו עליי כמה ימים לא קלים. לא חושב שיש ספק למישהו לגבי האכפתיות שלי מנושא החטופים ועדיין היה פה גל עצום של שנאה כבושה שהדהים אותי
ביחס לכותבים פה מכבד את האנונימיות אבל אם קירקגור רוצה לעשות שיחה בחיים האמיתיים אשמח. אני באמת רוצה לפענח איך עובד שיפוט שעל ציוץ אפשר לערוף ראש של בעלים שהוציא מיליונים על הקהילה ודואג שהמועדון יגלה סולידריות אינסופית
במודגש איני מכיר את שני המשתמשים ולמיטב זכרוני מעולם לא היה לי איתם דין ודברים.
אולי מדובר על ריב ישן בינהם או המשך של דיון מורכב שפספסתי ( לצערי החיים באם לפני הפורום ) אבל אני כן חושב שהאדמין צריכים להידרש לסגנון כתיבה כזה ולסוג האנשים שכותב ככה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
זהו אני מודה שאני לא זוכר והייתי כמה וכמה פעמים באימון הפתוח.ranjef כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 15:56מעולם לא היה אימון פתיחת עונה פתוח לקהל,Red_man כתב:למה זה כזה אכפת לכם איפה הם גרים? אני ״פוגש״ את האנשים האלה גם ככה רק במשחק אז אם הם בארץ בזמן המשחק מה אכפת לכם איפה הם ישנים ומתאמנים?
למעט אחד בליגה ארצית כשמתן נאור חזר.
אשמח אם מישהו ירענן את זכרוני מתי היה כזה.
רוב המקללים והשמחים בהפסדים היו אז באיזור כיתה א', ולפי כמות הקהל שהיתה אז בהדר יוסף - הם כנראה לא היו שם.
אבל היי, אם אפשר ללעוג להפועל עוד קצת, אז למה לא? האמת פחות חשובה
רוב הסגל גם ככה עם הנבחרות ולא בקטע רע אבל רוב הילדים שבאים רוצים להצטלם עם מדר, גינת, בר וקצת פחות עם טאי אודיאסה או הבולגרי הזה שהחתמנו אתמול.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
לא צריך להתרגש מאנשים שמצדיקים אלימות.ההוא מפעם כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 16:26אין אפשר דבר שיותר מצדיק את הדברים ש @Oferyy כתב יותר מאשר התגובה שהוא קיבל פה.פרימו לוי כתב: ↑22 אוגוסט 2025, 13:56אוי אוי אוי עברו עליך ימים לא קלים אתה נורא מסכן ואתה גם ממש הקורבן פה. אתה כזה עלוב שאתה חושב שבגלל שאתה שם כסף צריך לעמוד ולמחוא לך כפיים גם כשאתה מגעיל ברמות גועל הכי מסריחות שיש, ואתה אפילו לא מבין מה לא בסדר במה שעשית, "על ציוץ" עאלק.Oferyy כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 23:29
לגבי אירועי יום א רוצה שתדעו שעברו עליי כמה ימים לא קלים. לא חושב שיש ספק למישהו לגבי האכפתיות שלי מנושא החטופים ועדיין היה פה גל עצום של שנאה כבושה שהדהים אותי
ביחס לכותבים פה מכבד את האנונימיות אבל אם קירקגור רוצה לעשות שיחה בחיים האמיתיים אשמח. אני באמת רוצה לפענח איך עובד שיפוט שעל ציוץ אפשר לערוף ראש של בעלים שהוציא מיליונים על הקהילה ודואג שהמועדון יגלה סולידריות אינסופית
אולי מדובר על ריב ישן בינהם או המשך של דיון מורכב שפספסתי ( לצערי החיים באם לפני הפורום ) אבל אני כן חושב שהאדמין צריכים להידרש לסגנון כתיבה כזה ולסוג האנשים שכותב ככה
הקהל כבר מקיא אותם לבד.
יחד, רק יחד! 

- teknoboy
- קיבל.ה 1924 לייקים
מה בדברים שלו מצריך התערבות של האדמינים, לדעתך?ההוא מפעם כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 16:26אין אפשר דבר שיותר מצדיק את הדברים ש @Oferyy כתב יותר מאשר התגובה שהוא קיבל פה.פרימו לוי כתב: ↑22 אוגוסט 2025, 13:56אוי אוי אוי עברו עליך ימים לא קלים אתה נורא מסכן ואתה גם ממש הקורבן פה. אתה כזה עלוב שאתה חושב שבגלל שאתה שם כסף צריך לעמוד ולמחוא לך כפיים גם כשאתה מגעיל ברמות גועל הכי מסריחות שיש, ואתה אפילו לא מבין מה לא בסדר במה שעשית, "על ציוץ" עאלק.Oferyy כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 23:29
(על הטמטום שבלהגיד שההודעה שלו מצדיקה אלימות באמת שחבל להכביר מילים)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- מילפורד
- קיבל.ה 2675 לייקים
יש שם דברים גבוליים ביחס בין משתמשים בפורום: "כזה עלוב" , "מגעיל ברמות גועל הכי מסריחות שיש".
יכול להיות שבין שני משתמשים "רגילים" זה היה מקבל אזהרה , מאחר ומדובר ב"משתמש רשמי" הבלגתי על זה , גם כי משתמש רשמי צריך להיות מסוגל להתעלם מאמירה כזאת וגם כדי שלא יהיו פה טענות של איזה יחס מיוחד למי שהוא משתמש רשמי.
יכול להיות שבין שני משתמשים "רגילים" זה היה מקבל אזהרה , מאחר ומדובר ב"משתמש רשמי" הבלגתי על זה , גם כי משתמש רשמי צריך להיות מסוגל להתעלם מאמירה כזאת וגם כדי שלא יהיו פה טענות של איזה יחס מיוחד למי שהוא משתמש רשמי.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
למה? או שמותר או שאסור זה מאוד פשוט.מילפורד כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 17:06 יש שם דברים גבוליים ביחס בין משתמשים בפורום: "כזה עלוב" , "מגעיל ברמות גועל הכי מסריחות שיש".
-
- קיבל.ה 212 לייקים
לקרוא לבעלים של הקבוצה שלך - שמשקיע בה עשרות מליונים, ועושה עבודה מעולה בלקדם אותה, ולספק לנו המון גאווה ותחושה טובה - "עלוב" ו"מגעיל" - זה לא מכבד, לא ראוי ולא צודק.
זה שעופר, עושה דבר לא מובן מאליו, ומגלה - על אף שמקביליו לא עושים זאת ועל אף שהוא אדם מאוד עסוק - נגישות בגובה העיניים לקהל, גם כדי להסביר את עצמו וגם כדי לשמוע וללמד - צריך להיענות בהערכה ובשיח ענייני ומכבד (גם אם השיח לא תמיד נגמר בהסכמות). חבל ועצוב לראות שזה מנוצל למקומות לא טובים, ופריקת רפש.
אני רוצה להגיב בקצרה לשני נושאי מחלוקת שעלו פה בין הקהל לעופר:
1. נושא יד אליהו - עניינית זה נושא מאוד פשוט. יד אליהו והיכל שלמה הם לא של הפועל ולא של מכבי. הם של עיריית תל אביב. אין לנו מסורת ארוכת שנים והיסטוריה של תארים בהיכל שלמה, אז גם אין פה היבטי נוסטלגיה מאתגרים.
היכל שלמה לא מתאים לנו יותר קודם כל מהסיבה שהוא לא מאפשר לקהל הרחב לבוא ולצפות בקבוצה. מי שרוצה למנוע מאוהדי הפועל לבוא ולצפות בהפועל - לא מייצג את הקהל אלא את עצמו. מעבר לזה, גם לגיטימי שבעלים שמעמיד תקציבי עתק ירצה להגדיל את בסיס ההכנסות של הקבוצה.
ביד אליהו עם עופר אנחנו הרבה יותר תחרותיים משאי פעם היינו. ביד אליהו יותר אוהדים זוכים לבוא ולצפות בקבוצה. ביד אליהו ההכנסות של הקבוצה גבוהות יותר - שזה חשוב אם רוצים להישאר תחרותיים לאורך זמן.
2. ביטול פומבי של הודעת המועדון בנושא יום המחאה בשבוע שעבר - עופר הודה שהוא לא הגיב נכון בסיטואציה הזו. בנאדם נמדד קודם כל במעשים - ובמעשים עופר עשה המון למען החטופים ונפגעי השבעה באוקטובר. אז אם מחברים את שני אלה (את העובדה שברור לגמרי שעופר לא נגד החטופים ושהוא הודה בטעות בהתנהלות שלו בסיטואציה). אפשר להתקדם הלאה (גם אני התעצבנתי על התגובה שלו).
מקווה שנדע להתאחד ולהיות הקהל המדהים שאנחנו יודעים להיות. יאללה הפועל
זה שעופר, עושה דבר לא מובן מאליו, ומגלה - על אף שמקביליו לא עושים זאת ועל אף שהוא אדם מאוד עסוק - נגישות בגובה העיניים לקהל, גם כדי להסביר את עצמו וגם כדי לשמוע וללמד - צריך להיענות בהערכה ובשיח ענייני ומכבד (גם אם השיח לא תמיד נגמר בהסכמות). חבל ועצוב לראות שזה מנוצל למקומות לא טובים, ופריקת רפש.
1. נושא יד אליהו - עניינית זה נושא מאוד פשוט. יד אליהו והיכל שלמה הם לא של הפועל ולא של מכבי. הם של עיריית תל אביב. אין לנו מסורת ארוכת שנים והיסטוריה של תארים בהיכל שלמה, אז גם אין פה היבטי נוסטלגיה מאתגרים.
היכל שלמה לא מתאים לנו יותר קודם כל מהסיבה שהוא לא מאפשר לקהל הרחב לבוא ולצפות בקבוצה. מי שרוצה למנוע מאוהדי הפועל לבוא ולצפות בהפועל - לא מייצג את הקהל אלא את עצמו. מעבר לזה, גם לגיטימי שבעלים שמעמיד תקציבי עתק ירצה להגדיל את בסיס ההכנסות של הקבוצה.
ביד אליהו עם עופר אנחנו הרבה יותר תחרותיים משאי פעם היינו. ביד אליהו יותר אוהדים זוכים לבוא ולצפות בקבוצה. ביד אליהו ההכנסות של הקבוצה גבוהות יותר - שזה חשוב אם רוצים להישאר תחרותיים לאורך זמן.
2. ביטול פומבי של הודעת המועדון בנושא יום המחאה בשבוע שעבר - עופר הודה שהוא לא הגיב נכון בסיטואציה הזו. בנאדם נמדד קודם כל במעשים - ובמעשים עופר עשה המון למען החטופים ונפגעי השבעה באוקטובר. אז אם מחברים את שני אלה (את העובדה שברור לגמרי שעופר לא נגד החטופים ושהוא הודה בטעות בהתנהלות שלו בסיטואציה). אפשר להתקדם הלאה (גם אני התעצבנתי על התגובה שלו).
מקווה שנדע להתאחד ולהיות הקהל המדהים שאנחנו יודעים להיות. יאללה הפועל

-
- קיבל.ה 2718 לייקים
כל כך , תגובה פשוט דוחה לבנאדם שמשקיע פה המון , פשוט כפיות טובה ועוד יותר מגעיל שזו תגובה ישירה לבעלים שרשם פה הודעה כנה שממחישה את מה שהוא מרגיש , כמה זלזולההוא מפעם כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 16:26אין אפשר דבר שיותר מצדיק את הדברים ש @Oferyy כתב יותר מאשר התגובה שהוא קיבל פה.פרימו לוי כתב: ↑22 אוגוסט 2025, 13:56אוי אוי אוי עברו עליך ימים לא קלים אתה נורא מסכן ואתה גם ממש הקורבן פה. אתה כזה עלוב שאתה חושב שבגלל שאתה שם כסף צריך לעמוד ולמחוא לך כפיים גם כשאתה מגעיל ברמות גועל הכי מסריחות שיש, ואתה אפילו לא מבין מה לא בסדר במה שעשית, "על ציוץ" עאלק.Oferyy כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 23:29
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
1. ממתי לאנשים שמתבטאים ככה אכפת מהשפה שיוצאת להם מהפה?feigenbaum99 כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 17:20 לקרוא לבעלים של הקבוצה שלך - שמשקיע בה עשרות מליונים, ועושה עבודה מעולה בלקדם אותה, ולספק לנו המון גאווה ותחושה טובה - "עלוב" ו"מגעיל" - זה לא מכבד, לא ראוי ולא צודק.
מקווה שנדע להתאחד ולהיות הקהל המדהים שאנחנו יודעים להיות. יאללה הפועל![]()
2. סתם ככה רק לציין איזה משהו פעוט שמשפחות אוהדי הפועל של חללי צה"ל, משפחות הרוגי ה-7.10, ומשפחות החטופים עצמם, הודו כמה וכמה פעמים שעופר והפועל עשו מעל ומעבר עבורם והקבוצה כל הזמן נתנה(ועודה נותנת) להם הרגשה של משפחה.
שלא לדבר על זה שהחטופים שחזרו בחיים היו אורחי כבוד ביותר ממשחק אחד של הפועל סל.
אבל אלו שמבקרים על כל דבר גם אף פעם לא נותנים לעובדות ולהסתה שהם עוברים לבלבל אותם.
לכן אין מה לקחת אותם ברצינות.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 450 לייקים
ב1992 פרטיזן בלגרד גרה, התאמנה ושיחקה כל העונה בספרד בגלל מלחמה. זה נגמר בזכיה.
-
- קיבל.ה 268 לייקים
קודם כל תודה על התגובה וההסבר המנומקמילפורד כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 17:06 יש שם דברים גבוליים ביחס בין משתמשים בפורום: "כזה עלוב" , "מגעיל ברמות גועל הכי מסריחות שיש".
אני מודה שפספסתי את זה שמדובר על משתמש מיוחד וגם את זה שהוא הפך מ "חשוד" לרשמי

בנסיבות אכן כפי שצויין אין זה דיון בין שני משתמשים רגילים בפורום
עם זאת קל וחומר, אפשר ורצוי לשמור על שפה נקייה יותר אבל ברורה הבעייתיות של אדמין להתערב בזה.
-
- קיבל.ה 268 לייקים
קודם כל אדגיש ואודה שבכלל פספסתי את העובדה שמדובר משתמש מיוחד שמייצג את עופר ינאי.teknoboy כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 16:50מה בדברים שלו מצריך התערבות של האדמינים, לדעתך?ההוא מפעם כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 16:26אין אפשר דבר שיותר מצדיק את הדברים ש @Oferyy כתב יותר מאשר התגובה שהוא קיבל פה.
התייחסתי למילים שנאמרו בין אדום לחברו, אם לך לא מפריעה השיח הזה אולי אתם צודקים ואני זקן וזאת בעיה שלי שאני רגיל לשיח מכבד יותר בין אנשים
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 25 אוגוסט 2025, 20:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 182 לייקים
נאמר ע"י עופר שיהיה אימון כזה ב10.9 בנוקיה.מילפורד כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 15:40 לגבי זה שגרים בסופיה , דובר על זה כבר ואפילו שיתפתי פה סימולציה שעשיתי שמראה שזה מוריד משמעותית את כמות הטיסות ואת אורכן.
רק שיש בעיה קטנה....באותו יום יש הופעה של מירי מסיקה וקרן פלס באולם כך שאפשר להניח בזהירות שאימון פתוח לא יקרה שם באותו יום.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
- מילפורד
- קיבל.ה 2675 לייקים
איך שהוא אמר את זה ראו שמישהו מאחורי המצלמה זורק לו משהו אז הוא אמר יום לפני/אחרי וסיכם את זה "סביב גביע ווינר".
אם האימון המדובר יהיה בדרייב אין אני בטוח שאף אחד לא יתלונן
אם האימון המדובר יהיה בדרייב אין אני בטוח שאף אחד לא יתלונן
הגבת בצורה רעה לפוסט של הקבוצה בנושא הכי רגיש במדינה.Oferyy כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 23:29 בעיני מה שחסר בניתוח שלכם זה הפער הבלתי נתפס בין היורוליג לכל מפעל אחר מה שגוזר תקציבים גבוהים משמעותית למי שמשחק שם.
איך זה משתלב עם ליגה מקומית? בעיני לא בצורה מוצלחת. הדוגמא הטובה היחידה זו הליגה הספרדית כל שאר הליגות יש דומיננטיות לא סבירה של נציגת היורוליג.
התיקון של זה צריך להיות הסדרת היחסים בין הליגות יש את המודל הסרבי ומודל אחר שיכול לעבוד זו שהליגה המקומית תהיה ליגת פיתוח שתאפשר לשחקנים המקומיים לשחק ולהשתפר בלי לפגוע בתחרותיות במפעל הבינלאומי.
פוסט ראשון של הקבוצה מזה תקופה ארוכה שמרבית האוהדים תמכו (כן גם המתנגדים הגדולים)
לרגע אחד חזרנו להיות הפועל שכולם(הרוב) מזדהה איתה
הגיע זמן לפתור את הבעיות עם הקהל ולצאת לדרך חדשה ונקיה.
אין ספק שזה ידרוש ממך הרבה, וזה לא יהיה פשוט אבל זה כל מה שאנחנו מבקשים.
- teknoboy
- קיבל.ה 1924 לייקים
אני גם מעדיף שיח מכבר על שיח לא מכבד, אבל בעיניי הרף שדורש התערבות של אדמינים צריך להיות קצת יותר גבוה מזה (שיח עוד פחות מכבד, לצורך העניין, ולא חסרות אצלנו דוגמאות).ההוא מפעם כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 20:15קודם כל אדגיש ואודה שבכלל פספסתי את העובדה שמדובר משתמש מיוחד שמייצג את עופר ינאי.teknoboy כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 16:50מה בדברים שלו מצריך התערבות של האדמינים, לדעתך?ההוא מפעם כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 16:26
אין אפשר דבר שיותר מצדיק את הדברים ש @Oferyy כתב יותר מאשר התגובה שהוא קיבל פה.
התייחסתי למילים שנאמרו בין אדום לחברו, אם לך לא מפריעה השיח הזה אולי אתם צודקים ואני זקן וזאת בעיה שלי שאני רגיל לשיח מכבד יותר בין אנשים
בהודעה של פרימו אני באמת לא רואה משהו כל כך נורא שמצריך התערבות כלשהי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1203 לייקים
לכל שוטרי השפה של הפורום שלום, תודה על הדאגה לנפשו העדינה של המיליארדר עופר ינאי, אני חושב שאם הייתם במשחק של הפועל לאחרונה אני חושב שגם הוא וגם אתם שמעו כלפיו ביטויים קצת קשים יותר מאשר "עלוב" ו"מגעיל" אז תנוח דעתכם. מתייחס פה בציטוט לנקודה שעוסקת בקצת מעבר למשטור השפה - פייגנבאום אולי היית עסוק מדי להחרד משפת הביבים שלי כלפי עופר שלא שמת לב שזאת בדיוק הנקודה של ההודעה שלי - זה שהוא משקיע עשרות מיליונים בקבוצה לא הופך אותו לאל, ולא אומר שצריך להתייחס אליו בכפפות של משי. הציוץ טוויטר שלו היה פי מיליון גרוע יותר מכל "עלוב" ו"מסריח" שאני יכול להטיח בו, ובניגוד אלי פגע באלפי אנשים. ואז הוא גם כותב כאן הודעה קורבנית ומתבכיינת כאילו הוא מי שנעשה לו עוול, עם אפס לקיחת אחריות על מה שכתב ועל הצורה בה עשה את זה. אז אולי זה לא הכי "מכובד" אבל זה בהחלט הכי ראוי וצודק.feigenbaum99 כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 17:20 לקרוא לבעלים של הקבוצה שלך - שמשקיע בה עשרות מליונים, ועושה עבודה מעולה בלקדם אותה, ולספק לנו המון גאווה ותחושה טובה - "עלוב" ו"מגעיל" - זה לא מכבד, לא ראוי ולא צודק.
ואני חושב שאתה לגמרי עף שהתקשורת שלו עם הקהל היא כדי לשמוע וללמוד. לטעמי עופר ינאי הוא מהטיפוסים שבטוחים שהם הכי חכמים בכל חדר שבו הם נמצאים, והתקשורת שלו עם הקהל היא רק עוד צינור שמחובר למשאבת התשומת לב האימתנית שהוא זקוק לה כדי לא לקרוס לתוך עצמו.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
בלי גרם של ציניות, אני רק שאלה - האם אתה מתכוון לדרוש או שאולי דרשת כבר מהצד השני לא להיות:
- אלים מילולית נגד עופר ואוהדי הפועל
- אלים פיסית נגד עופר ואוהדי הפועל
- מסית נגד עופר ואוהדי הפועל ברשתות
?
כל מה שנכתב כאן כמובן קרה וקורה. כלומר, אלו לא השערות או דעות, אלא עובדות מוצקות ומוכחות.
אז...האם דרשת מהם להפסיק לפני שבאת בדרישות לעופר?
יחד, רק יחד! 

אני לא סנגור של הארגון. כל מה שדורש ממנו דורש גם מהם. בשביל להגיע לפשרה ולאיחוד מתבקש צריך לעשות ויתורים, בכל מקרה מתחילים בחזק, בעל הדעה והמאה. שיראה נכונות להדברות.7even כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 21:57בלי גרם של ציניות, אני רק שאלה - האם אתה מתכוון לדרוש או שאולי דרשת כבר מהצד השני לא להיות:
?
כל מה שנכתב כאן כמובן קרה וקורה. כלומר, אלו לא השערות או דעות, אלא עובדות מוצקות ומוכחות.
כרגע עופר לא רוצה ולא מעוניין בשלום ואחדות(ולא היה מעוניין גם הרבה לפני הקללות המדוברות).
באופן אישי, אחדות בקהל חשובה לי מכל חתימה של שחקן כזה או אחר.
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
שאני אביןההוא מפעם כתב:קודם כל תודה על התגובה וההסבר המנומקמילפורד כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 17:06 יש שם דברים גבוליים ביחס בין משתמשים בפורום: "כזה עלוב" , "מגעיל ברמות גועל הכי מסריחות שיש".
אני מודה שפספסתי את זה שמדובר על משתמש מיוחד וגם את זה שהוא הפך מ "חשוד" לרשמי.
עם זאת קל וחומר, אפשר ורצוי לשמור על שפה נקייה יותר אבל ברורה הבעייתיות של אדמין להתערב בזה.
בגלל שזה עופר,אז כל אחד יכול לקלל ולהעליב אותו?זה לא אמור להיות הפוך?
עד שמגיע לפה בעל הקבוצה* מדבר ומתייעץ איתנו.מסביר לנו על מהלכים שלו ושל הקבוצה,אז רוצים לגרש אותו.
* הכי קרוב שפעם היה לנו פה בפורום זאת טל תאומים,וגם אותה גרשו.
-
- קיבל.ה 16 לייקים
סוכן כאוס יקר שלום,7even כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 21:57בלי גרם של ציניות, אני רק שאלה - האם אתה מתכוון לדרוש או שאולי דרשת כבר מהצד השני לא להיות:
?
לדעתי אתה גדול המסיתים בפורום שדים בשנה האחרונה (וכנראה שבכלל) ללא תחרות. גם בהודעה זו כתבת שקרים ובדיות שהצגת כ'עובדות מוצקות ומוכחות'.
למעשה, ההודעות שלך הפכו להיות אחת הסיבות שאני עוד מבקר כאן באופן תדיר
היתה כאן התייחסות לשפה והתערבות של האד.מין/ים
וואלה על כל השקרים שהפצת ו/או התבטאויות שלך (כלפי חברה הנהלה ואחרים)היה צריך כבר מזמן להעיף אותך על טיל
ולנושא עצמו ובהקשר האחרון:
כמו שכולם יודעים לעופר ינאי יש הרבה כסף
הוא יכול לקנות כמעט את הכול
הנהלה זונה
-
- קיבל.ה 2718 לייקים
שורה תחתונה בזכות עופר יש פה קבוצה שלא העזנו לחלום עלייה אפילו בצחוק (אפילו מכבי לא חלמה על קבוצה כזו בעונות האחרונות , לפחות על הנייר ) ובמקום לצהול משמחה אני רואה תגובות כמו "הפועל סופיה " ועוד כל מיני , ברור שההתנהלות לא מושלמת אבל בואו לפי הלך הרוח אפשר לחשוב שאנחנו עם סוג של ניסנובים (שגם הם אני בספק אם קיבלו תגובות כאלה )
-
- קיבל.ה 268 לייקים
אני מבין שאחרי שנים באוסטרליה מושגים כמו קל וחומר הופכים לפחות מובנים, חבל ממליץ לעבוד על זה לפני שמביאים ביקורת.Nati כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 23:06שאני אביןההוא מפעם כתב:קודם כל תודה על התגובה וההסבר המנומקמילפורד כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 17:06 יש שם דברים גבוליים ביחס בין משתמשים בפורום: "כזה עלוב" , "מגעיל ברמות גועל הכי מסריחות שיש".
עד שמגיע לפה בעל הקבוצה* מדבר ומתייעץ איתנו.מסביר לנו על מהלכים שלו ושל הקבוצה,אז רוצים לגרש אותו.
עם זאת אני מבין את תשובת האדמין שבמקרה של דיון מול עו9ר הןא מעלה את רף ההתערבות שלו והוא הזביר את המניע
מניע נוסף שהוא לא הוסיף זה נראוח. כשאדמין מתערב ליישר שיח בין שני משתתפים זה סביר ונתפס כנייטרלי לכן מתקגל עי הרוב הגדוח כלגיטימי. התערבות של האדמין לטובת עופר נצפסת פחות כנייטרלית ובצדק
* כפי שאמרתי אני זקן ואני חושב שסיגנון הדיבור הזה לא תקין ולא ראוי בכללי ובטח לא בדו שיח בין אדם לחברו ( קל וחומר לבעלי הקבוצה )
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
״הביקורת״ לא הייתה על מה שאתה כתבת.ההוא מפעם כתב:אני מבין שאחרי שנים באוסטרליה מושגים כמו קל וחומר הופכים לפחות מובנים, חבל ממליץ לעבוד על זה לפני שמביאים ביקורת.Nati כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 23:06שאני אביןההוא מפעם כתב: קודם כל תודה על התגובה וההסבר המנומק
עם זאת אני מבין את תשובת האדמין שבמקרה של דיון מול עו9ר הןא מעלה את רף ההתערבות שלו והוא הזביר את המניע
מניע נוסף שהוא לא הוסיף זה נראוח. כשאדמין מתערב ליישר שיח בין שני משתתפים זה סביר ונתפס כנייטרלי לכן מתקגל עי הרוב הגדוח כלגיטימי. התערבות של האדמין לטובת עופר נצפסת פחות כנייטרלית ובצדק
* כפי שאמרתי אני זקן ואני חושב שסיגנון הדיבור הזה לא תקין ולא ראוי בכללי ובטח לא בדו שיח בין אדם לחברו ( קל וחומר לבעלי הקבוצה )