עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  429 לייקים

De Niro כתב: 21 אוגוסט 2025, 10:21 עופר היקר , כמה משתמשים פה אינם מייצגים את ציבור האוהדים של הפועל ת"א מדן ועד אילת , שאני מעריך אותו במעל רבע מיליון איש.
יש בציבור הזה פסיפס שלם ומייצג של כל החברה הישראלית. כל המגזרים כולם. בניגוד מוחלט לתדמית שמיעוט קטן מנסה לצייר מתוך האינטרסים שלו כולל התקשורת.
יש מיעוט קטן מאד של כאלו שקשה להם עם שינויים. תתעלם מרעשי הרקע האלו.
תמיד תזכור שהרוב המוחלט של האוהדים כמהים להצלחות והישגים.
הדרך שלך היא הדרך הנכונה והיחידה שתוכל לגרום לציבור האוהדים לגדול , להוות את דור העתיד של אוהדי המועדון , ולמועדון הזה לצמוח לשנים קדימה.
תמשיך בדרכך. עלה והצלח.
תודה על כל מה שאתה עושה.
אף אחד פה לא טען שהאוהדים מגיעים ממגזר או ממחנה פוליטי מסויים, כן הביאו את העובדה הפשוטה שהמועדון הוקם ע"י ארגון חברתי-פוליטי כדי לשרת את מטרותיו. עידן הבעלות הפרטית בוודאי שינה את פניו של המועדון אבל הוא לעולם לא יוכל למחוק את ההיסטוריה שלו.
אם השאריות הסמליות של ההיסטוריה הזאת - השם "הפועל", הצבע האדום וסמל הפטיש והמגל - כלכך מפריעים לך, אתה מוזמן לנסות להשפיע כדי לשנות אותם.
(אגב, גם שחקני המועדון לאורך כל ההיסטוריה לא בהכרח התחברו לערכים שלו ואין בכך שום רע. וילי ברגר, שמעטר את תמונת הפרופיל שלך, כנראה היה כזה. זה לא גורע במאומה מהמעמד המיתולוגי שלו)

"תתעלם מרעשי הרקע האלו" - תודה, פשוש. מבטיח להזכיר לך את זה בעתיד...
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
בני12
קיבל.ה  1875 לייקים

הפועל כתב: 21 אוגוסט 2025, 15:03
גביזון כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:08
הפועל כתב:
ומה שאני בא לאמר זה ש"עקרונות הפועל" (או כל מועדון אחר), ומידת ההיצמדות אליהם של הקהל והמועדון זה משהו שהאוהדים והמועדון קובעים בסופו של דבר.
אפשר לאמר שלא תמיד בהצלחה, שהם משתנים ודינמיים, שהם לא תמיד עקביים. זה כנראה נכון. אבל זה נכון לגבי כל ארגון אנושי.

אבל מועדון לרוב מתנהל בהתאם לניסיון לכוון לקונצנזוס כלשהו שלדעת המנהלים שלו קיים בקהל. וכשאנשים מתעצבנים שמועדון פועל או מגיב לפי ערכים מסוימים, או אומרים "למועדון לא צריך להיות ערכים", זה לרוב קורה פשוט כשפתאום יש משהו שלא מתאים לערכים *שלהם*.
זה לפעמים יוצר עימות, וזה באמת לא כיף. אבל אי אפשר לאמר שלמועדון אסור שיהיו ערכים, אי אפשר לאמר שאוהדים לא יכולים לנסות לדחוף בכיוון מסוים. כי זה תמיד קורה בין אם רוצים ובין אם לא. העימות נוצר פשוט כשאין קונצנזוס, לא כי מועדון היה "מקצועי" ולפתע השתלטו עליו אנשים עם אג'נדות.
אין לי שום ויכוח עם מה שכתבת,אני אוהד הפועל לא מנותק, מסכים עם כל מילה שכתבת, ברור, אני גם מזדהה עם זה.
אני מדבר על זה שמנופפים בפסאודו ערכים כנגד עופר, שעד עכשיו לא קויימו וזה לא הפריע לאף אחד.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
אף פעם לא מצליחים לקיים את כל הערכים. שואפים, אבל אף פעם לא מצליחים. אני גם סבור בהחלט שהעמותה לא עמדה מאחורי כמה ערכי יסוד היו צריכים להיות נר לרגליה. וזאת הסיבה שגם אני התרחקתי ממנה לאורך השנים.
אבל מושלם הרי אין אף פעם. הבחירה שלנו היא אף פעם לא בין טוב לרע, אלא בין רע לרע פחות (או טוב וטוב יותר). לאמר "עופר לא עומד בערכים, העמותה לא עומדת בערכים, כולם אותו חרא" זאת טענה די פופוליסטית.
אפשר להתווכח מה מה"הפרות" של הערכים (יהיו אשר יהיו) יותר חמורה. אבל לשים אוטומטית כל הפרה על אותו מדרג, זה לא רציני.
גם עצם המדרג הוא סובייקטיבי לחלוטין (מה כל אחד מחשיב כהפרה חמורה יותר או פחות)
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  926 לייקים

רועי גווארה כתב: 21 אוגוסט 2025, 15:13
De Niro כתב: 21 אוגוסט 2025, 10:21 עופר היקר , כמה משתמשים פה אינם מייצגים את ציבור האוהדים של הפועל ת"א מדן ועד אילת , שאני מעריך אותו במעל רבע מיליון איש.
יש בציבור הזה פסיפס שלם ומייצג של כל החברה הישראלית. כל המגזרים כולם. בניגוד מוחלט לתדמית שמיעוט קטן מנסה לצייר מתוך האינטרסים שלו כולל התקשורת.
יש מיעוט קטן מאד של כאלו שקשה להם עם שינויים. תתעלם מרעשי הרקע האלו.
תמיד תזכור שהרוב המוחלט של האוהדים כמהים להצלחות והישגים.
הדרך שלך היא הדרך הנכונה והיחידה שתוכל לגרום לציבור האוהדים לגדול , להוות את דור העתיד של אוהדי המועדון , ולמועדון הזה לצמוח לשנים קדימה.
תמשיך בדרכך. עלה והצלח.
תודה על כל מה שאתה עושה.
אף אחד פה לא טען שהאוהדים מגיעים ממגזר או ממחנה פוליטי מסויים, כן הביאו את העובדה הפשוטה שהמועדון הוקם ע"י ארגון חברתי-פוליטי כדי לשרת את מטרותיו. עידן הבעלות הפרטית בוודאי שינה את פניו של המועדון אבל הוא לעולם לא יוכל למחוק את ההיסטוריה שלו.
אם השאריות הסמליות של ההיסטוריה הזאת - השם "הפועל", הצבע האדום וסמל הפטיש והמגל - כלכך מפריעים לך, אתה מוזמן לנסות להשפיע כדי לשנות אותם.
(אגב, גם שחקני המועדון לאורך כל ההיסטוריה לא בהכרח התחברו לערכים שלו ואין בכך שום רע. וילי ברגר, שמעטר את תמונת הפרופיל שלך, כנראה היה כזה. זה לא גורע במאומה מהמעמד המיתולוגי שלו)

"תתעלם מרעשי הרקע האלו" - תודה, פשוש. מבטיח להזכיר לך את זה בעתיד...
בניגוד למה שכתבת בנחרצות לא רשמתי מילה על שינוי צבע או סמל. אני מתנגד לכל שינוי כזה בתוקף. אבל שם אצלי זה נעצר, ואין לי חלומות או נבואות על ערכים במועדון ספורט מקצועני.
לגבי מחנה פוליטי או מגזר מסויים לא מעט פעמים לא מעט משתמשים ביקרו כאן משתמשים אחרים שחושבים קצת ימינה מהם. אני לא משתייך למחנה הימני , וזה הפריע לי והיה מאד צורם.

עניתי על נושא הערכים לפני יומיים.מוזמן לקרוא להלן מה שכתבתי:
גם כשנשארים תקועים בעבר בדר"כ לא מתקדמים אל האופק לעבר עתיד טוב יותר.
הפטיש והמגל הם אחלה , אבל הם בוודאי לא אומרים שמועדון ספורט מקצועני צריך להתקע בעבר. המועדון הוא מועדון ספורט מקצועני בעולם קפיטליסטי נטול כל מגבלת תקציב , וכסף ורק כסף הוא שם המשחק. אסור להאמין לאף אחד שאומר אחרת , כי או שהוא חולם בהקיץ או שהוא נביא שקר או שהוא חי בעבר.
כל הסיסמאות האלו של "ערכים" אלו סיסמאות ריקות מתוכן , שאין להם כל אחיזה במציאות הספורט בעולם המערבי של ימינו.
יותר גרוע מזה הוא הפטרנליזם של חלק מהכותבים כאן בכל פעם שיש מישהו שחושב ימינה מהם או שונה "מהערכים" של המועדון.
המציאות בישראל 2025 אצל ציבור אוהדי הפועל ת"א מדן ועד אילת מחוץ לפורום היא מציאות שונה מאד ממה שניתן להתרשם מחלק מההודעות בפורום. גם במגוון הדעות וגם בפסיפס החברתי של האוהדים. אף אחד הוא לא פחות אוהד מאף אוהד "ערכי" אחר.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

גביזון כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:08
הפועל כתב:
ומה שאני בא לאמר זה ש"עקרונות הפועל" (או כל מועדון אחר), ומידת ההיצמדות אליהם של הקהל והמועדון זה משהו שהאוהדים והמועדון קובעים בסופו של דבר.
אפשר לאמר שלא תמיד בהצלחה, שהם משתנים ודינמיים, שהם לא תמיד עקביים. זה כנראה נכון. אבל זה נכון לגבי כל ארגון אנושי.

אבל מועדון לרוב מתנהל בהתאם לניסיון לכוון לקונצנזוס כלשהו שלדעת המנהלים שלו קיים בקהל. וכשאנשים מתעצבנים שמועדון פועל או מגיב לפי ערכים מסוימים, או אומרים "למועדון לא צריך להיות ערכים", זה לרוב קורה פשוט כשפתאום יש משהו שלא מתאים לערכים *שלהם*.
זה לפעמים יוצר עימות, וזה באמת לא כיף. אבל אי אפשר לאמר שלמועדון אסור שיהיו ערכים, אי אפשר לאמר שאוהדים לא יכולים לנסות לדחוף בכיוון מסוים. כי זה תמיד קורה בין אם רוצים ובין אם לא. העימות נוצר פשוט כשאין קונצנזוס, לא כי מועדון היה "מקצועי" ולפתע השתלטו עליו אנשים עם אג'נדות.
אין לי שום ויכוח עם מה שכתבת,אני אוהד הפועל לא מנותק, מסכים עם כל מילה שכתבת, ברור, אני גם מזדהה עם זה.
אני מדבר על זה שמנופפים בפסאודו ערכים כנגד עופר, שעד עכשיו לא קויימו וזה לא הפריע לאף אחד.

אף פעם לא מצליחים לקיים את כל הערכים. שואפים, אבל אף פעם לא מצליחים. אני גם סבור בהחלט שהעמותה לא עמדה מאחורי כמה ערכי יסוד היו צריכים להיות נר לרגליה. וזאת הסיבה שגם אני התרחקתי ממנה לאורך השנים.
אבל מושלם הרי אין אף פעם. הבחירה שלנו היא אף פעם לא בין טוב לרע, אלא בין רע לרע פחות (או טוב וטוב יותר). לאמר "עופר לא עומד בערכים, העמותה לא עומדת בערכים, כולם אותו חרא" זאת טענה די פופוליסטית.
אפשר להתווכח מה מה"הפרות" של הערכים (יהיו אשר יהיו) יותר חמורה. אבל לשים אוטומטית כל הפרה על אותו מדרג, זה לא רציני.
בהקשר הזה, ההבדל בין בעלים פרטי לבין העמותה הוא שהבעלים הפרטי הוא אדם עצמאי עם רצונות, ערכים וכו' וכו', ואילו העמותה היא גוף ציבורי שהרצונות והערכים שהוא מנסה לקדם הם אלה שחבריו קובעים (או לפחות יכולים לקבוע).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1771 לייקים

teknoboy כתב: 21 אוגוסט 2025, 16:36
גביזון כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:08 אין לי שום ויכוח עם מה שכתבת,אני אוהד הפועל לא מנותק, מסכים עם כל מילה שכתבת, ברור, אני גם מזדהה עם זה.

בהקשר הזה, ההבדל בין בעלים פרטי לבין העמותה הוא שהבעלים הפרטי הוא אדם עצמאי עם רצונות, ערכים וכו' וכו', ואילו העמותה היא גוף ציבורי שהרצונות והערכים שהוא מנסה לקדם הם אלה שחבריו קובעים (או לפחות יכולים לקבוע).
צריך לזכור שהעמותה גם בימיה הטובים היתה בת 1500-2000 חברים לדעתי, כך שלהתייחס לכמות כזו של אנשים כמשהו שיכול לייצג את דעתם של כל או רוב האוהדים זה קצת מצחיק.
בני12
קיבל.ה  1875 לייקים

רדנקו כתב: 21 אוגוסט 2025, 17:41
teknoboy כתב: 21 אוגוסט 2025, 16:36
צריך לזכור שהעמותה גם בימיה הטובים היתה בת 1500-2000 חברים לדעתי, כך שלהתייחס לכמות כזו של אנשים כמשהו שיכול לייצג את דעתם של כל או רוב האוהדים זה קצת מצחיק.
וגם כשהיא הגיעה בשיא ל-3300 חברים הועד המנהל דרס את דעת חברי העמותה ועשה מה שהוא רוצה (כאילו הוא בעלים פרטי)
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

רדנקו: לא כתבתי שהיא מייצגת את כל או רוב האוהדים, אלא שחבריה יכולים לקבוע.

בני: מי בחר את חברי הוועד המנהל? חברי העמותה (או אלה מהם שטרחו להשתתף בבחירות, לרוץ בבחירות וכו'). בהנחה שאתה צודק והוועד שנבחר לא ייצג את רוב חברי העמותה, לחברים אין כל כך את מי להאשים מלבד את עצמם - או שהחברים האלה בחרו אנשים שמייצגים ומקדמים את ההפך ממה שהם מאמינים בו, או שהם לא טרחו להצביע (או שהם לא טרחו לבדוק למי הם מצביעים, גם אפשרות).
וגם אם הייתה טעות\מחדל של רוב חברי העמותה, אפשר לקוות שתהיה להם הזדמנות לתקן אותה, כך שהמסר צריך להיות קריאה להשתתפות פעילה בעמותה במקום חברות סמלית\תרומה (כמו שזה היה עבור רבים מאוד, עושה רושם) ולאו דווקא נטישה של העמותה ששקולה לוויתור על כל אפשרות להשפיע ולכוון אותה לכיוון שטוב לאוהדים ואפילו לקבוצה.
לנטוש כי פעם אחת עשינו טעות ולא יצא לנו טוב זה קצת ילדותי ובטח שלא מקדם אותנו לשום מקום.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1771 לייקים

teknoboy כתב: 21 אוגוסט 2025, 17:55 רדנקו: לא כתבתי שהיא מייצגת את כל או רוב האוהדים, אלא שחבריה יכולים לקבוע.

בני: מי בחר את חברי הוועד המנהל? חברי העמותה (או אלה מהם שטרחו להשתתף בבחירות, לרוץ בבחירות וכו'). בהנחה שאתה צודק והוועד שנבחר לא ייצג את רוב חברי העמותה, לחברים אין כל כך את מי להאשים מלבד את עצמם - או שהחברים האלה בחרו אנשים שמייצגים ומקדמים את ההפך ממה שהם מאמינים בו, או שהם לא טרחו להצביע (או שהם לא טרחו לבדוק למי הם מצביעים, גם אפשרות).
וגם אם הייתה טעות\מחדל של רוב חברי העמותה, אפשר לקוות שתהיה להם הזדמנות לתקן אותה, כך שהמסר צריך להיות קריאה להשתתפות פעילה בעמותה במקום חברות סמלית\תרומה (כמו שזה היה עבור רבים מאוד, עושה רושם) ולאו דווקא נטישה של העמותה ששקולה לוויתור על כל אפשרות להשפיע ולכוון אותה לכיוון שטוב לאוהדים ואפילו לקבוצה.
לנטוש כי פעם אחת עשינו טעות ולא יצא לנו טוב זה קצת ילדותי ובטח שלא מקדם אותנו לשום מקום.
מסכים ובגלל זה לא ניסיתי לבטל את החברות בעמותה.
אבל צריך גם להיות ריאליים - בעמותה הזו אין לחבר באמת אפשרות להשתתף השתתפות פעילה ולהשפיע אלא אם הוא אחד מחמשת חברי ההנהלה.
קובי
קיבל.ה  249 לייקים

Oferyy כתב: 20 אוגוסט 2025, 23:29 בעיני מה שחסר בניתוח שלכם זה הפער הבלתי נתפס בין היורוליג לכל מפעל אחר מה שגוזר תקציבים גבוהים משמעותית למי שמשחק שם.

איך זה משתלב עם ליגה מקומית? בעיני לא בצורה מוצלחת. הדוגמא הטובה היחידה זו הליגה הספרדית כל שאר הליגות יש דומיננטיות לא סבירה של נציגת היורוליג.

התיקון של זה צריך להיות הסדרת היחסים בין הליגות יש את המודל הסרבי ומודל אחר שיכול לעבוד זו שהליגה המקומית תהיה ליגת פיתוח שתאפשר לשחקנים המקומיים לשחק ולהשתפר בלי לפגוע בתחרותיות במפעל הבינלאומי.

לגבי אירועי יום א רוצה שתדעו שעברו עליי כמה ימים לא קלים. לא חושב שיש ספק למישהו לגבי האכפתיות שלי מנושא החטופים ועדיין היה פה גל עצום של שנאה כבושה שהדהים אותי

ביחס לכותבים פה מכבד את האנונימיות אבל אם קירקגור רוצה לעשות שיחה בחיים האמיתיים אשמח. אני באמת רוצה לפענח איך עובד שיפוט שעל ציוץ אפשר לערוף ראש של בעלים שהוציא מיליונים על הקהילה ודואג שהמועדון יגלה סולידריות אינסופית
אני אשתוק ואנצל את מה שאמר גיא פרימור במסע"ת פתיחת העונה.
https://www.one.co.il/Article/25-26/1,0 ... tml?ref=hp
שתי הדקות וחמישים שניות האחרונות.

סוף מעשה במחשבה תחילה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

רדנקו כתב: 21 אוגוסט 2025, 18:39
teknoboy כתב: 21 אוגוסט 2025, 17:55 רדנקו: לא כתבתי שהיא מייצגת את כל או רוב האוהדים, אלא שחבריה יכולים לקבוע.

מסכים ובגלל זה לא ניסיתי לבטל את החברות בעמותה.
אבל צריך גם להיות ריאליים - בעמותה הזו אין לחבר באמת אפשרות להשתתף השתתפות פעילה ולהשפיע אלא אם הוא אחד מחמשת חברי ההנהלה.
מן הסתם לא לכל אחד יש אפשרות לרוץ להנהלה\ביקורת, אבל להצביע אפשר, לבדוק למי מצביעים ומה זה אומר גם אפשר, להגיב על מה שקורה ולהביע דעה גם אפשר, להיות פעילים ומעורבים טיפה יותר מעכשיו גם אפשר וכו' וכו'.
אני לא מתכוון לבקר אותך, חלילה, ולא אף אחד אחר, רק מציג את הכיוון שבעיניי הוא דרך מוצלחת לעזור לקבוצה ולקהילה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1203 לייקים

Oferyy כתב: 20 אוגוסט 2025, 23:29
לגבי אירועי יום א רוצה שתדעו שעברו עליי כמה ימים לא קלים. לא חושב שיש ספק למישהו לגבי האכפתיות שלי מנושא החטופים ועדיין היה פה גל עצום של שנאה כבושה שהדהים אותי

ביחס לכותבים פה מכבד את האנונימיות אבל אם קירקגור רוצה לעשות שיחה בחיים האמיתיים אשמח. אני באמת רוצה לפענח איך עובד שיפוט שעל ציוץ אפשר לערוף ראש של בעלים שהוציא מיליונים על הקהילה ודואג שהמועדון יגלה סולידריות אינסופית
אוי אוי אוי עברו עליך ימים לא קלים אתה נורא מסכן ואתה גם ממש הקורבן פה. אתה כזה עלוב שאתה חושב שבגלל שאתה שם כסף צריך לעמוד ולמחוא לך כפיים גם כשאתה מגעיל ברמות גועל הכי מסריחות שיש, ואתה אפילו לא מבין מה לא בסדר במה שעשית, "על ציוץ" עאלק.
רק הפועל
קיבל.ה  2718 לייקים

אפשר לחשוב מה הןא עשה אבל היי אפשר להיות צבוע גם ולשמוח שהקבוצה זוכה ביורוקאפ ואחר כך לחפש את הבנאדם שיהיה צדיק כמו האפפיור ואם לא לעשות לו את המוות , אנשים מעייפים
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

מה צבוע בזה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Mkorman1
קיבל.ה  22 לייקים

לתמוך במשפחות החטופים זה לא אחד מהערכים של הפועל
דווקא וכל נסיון להגדיר את התמיכה כמשהו ייחודי לאוהדי הפועל משחק ישר לידיהם של אלה שמתנגדים לשחרור החטופים והם רבים למרבה ההשתאות
התמיכה במשפחות החטופים ובנסיון הנואש שלהם להציל את יקיריהם היה צריך לזכות בתמיכה מקיר לקיר כי מדובר באחינו שנמקים בשבי אכזרי וימיהם ספורים
במקום זאת התמיכה הפכה לעניין פוליטי ויש כאמור רבים שמתנגדים לרצון הכל כך טבעי ובסיסי הזה
אין כאן ויכוח בין אולטראס ולא אולטראס או בין ימין ושמאל אלא לעניות דעתי, בין בני אדם למי ששכח שהוא אדם , עד כדי כך.
לכן הציוץ הזה של עופר הוא כל כך שערורייתי,זכותו כמובן להביע את דעתו אבל כבעלים של קבוצה הוא הכתים את הקבוצה ואת אוהדיה וזה בלתי נסלח מבחינתי לא משנה מה הוא עשה למען המשפחות והחיילים לפני או יעשה בעתיד , לא משנה גם מה הוא עושה למען הפועל ועוד יעשה אני מקווה . עבורי הציוץ שלו הוא נקודת שבר ובפעם הראשונה מזה 55 שנים שאני אוהד את הפועל אני מתבייש שזו הקבוצה שלי וגם אם נזכה ביורוליג ובאליפות ובגביע וננצח את כל הדרבים זה כבר לא יהיה אותו דבר
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  87 לייקים

Mkorman1 כתב: 22 אוגוסט 2025, 18:29 לתמוך במשפחות החטופים זה לא אחד מהערכים של הפועל
דווקא וכל נסיון להגדיר את התמיכה כמשהו ייחודי לאוהדי הפועל משחק ישר לידיהם של אלה שמתנגדים לשחרור החטופים והם רבים למרבה ההשתאות
התמיכה במשפחות החטופים ובנסיון הנואש שלהם להציל את יקיריהם היה צריך לזכות בתמיכה מקיר לקיר כי מדובר באחינו שנמקים בשבי אכזרי וימיהם ספורים
במקום זאת התמיכה הפכה לעניין פוליטי ויש כאמור רבים שמתנגדים לרצון הכל כך טבעי ובסיסי הזה
אין כאן ויכוח בין אולטראס ולא אולטראס או בין ימין ושמאל אלא לעניות דעתי, בין בני אדם למי ששכח שהוא אדם , עד כדי כך.
לכן הציוץ הזה של עופר הוא כל כך שערורייתי,זכותו כמובן להביע את דעתו אבל כבעלים של קבוצה הוא הכתים את הקבוצה ואת אוהדיה וזה בלתי נסלח מבחינתי לא משנה מה הוא עשה למען המשפחות והחיילים לפני או יעשה בעתיד , לא משנה גם מה הוא עושה למען הפועל ועוד יעשה אני מקווה . עבורי הציוץ שלו הוא נקודת שבר ובפעם הראשונה מזה 55 שנים שאני אוהד את הפועל אני מתבייש שזו הקבוצה שלי וגם אם נזכה ביורוליג ובאליפות ובגביע וננצח את כל הדרבים זה כבר לא יהיה אותו דבר
מבין את הכעס.
ועדיין.. יש כאלו שנקודת השבר שלהם זה עמותת אוהדים שמעלימה שכר
ויש כאלו שציוץ
רק הפועל
קיבל.ה  2718 לייקים

iamgabormarton כתב: 22 אוגוסט 2025, 19:01
Mkorman1 כתב: 22 אוגוסט 2025, 18:29 לתמוך במשפחות החטופים זה לא אחד מהערכים של הפועל
מבין את הכעס.
ויש כאלו שציוץ
כמובן שעל זה מתנגדי עופר לא יגידו כלום , העיקר שעופר זה הדבר הכי נורא שהיה פה מאד ומעולם , פשוט לא ברור
בני12
קיבל.ה  1875 לייקים

אני חושב שזה בעיקר בייש את עופר ולא את הקבוצה.
קירקגור
קיבל.ה  263 לייקים

מבין את הכעס.
ויש כאלו שציוץ
זאת דיבה. מציע לך לערוך. אין שום טענה להתנהלות פלילית מצד העמותה.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  87 לייקים

קירקגור כתב: 22 אוגוסט 2025, 20:50
מבין את הכעס.
ויש כאלו שציוץ
יש עוררין על זה שהעמותה נכנסה לחובות ולא שילמה משכורות לשחקני הכדור מים לספקים כי שאקו ושאר החצילים לא התעסקו בכלום חוץ מהאולם ?
בני12
קיבל.ה  1875 לייקים

קירקגור כתב: 22 אוגוסט 2025, 20:50
מבין את הכעס.
ויש כאלו שציוץ
הלנת שכר זה פלילי
עד עכשיו העמותה לא משלמת שכר למאמנים אלא ביטוח לאומי
Red roy
קיבל.ה  185 לייקים

קשה לקרוא פה , כי הכל ציטוטים אחד של השני .

על מה בעצם מדברים ?

ינאי הוא הבוס , הוא שם מליונים , החזון שלו להפועל תל אביב הוא החלום הרטוב של כל אוהד הפועל מאז ומעולם .
ינאי בגלל המליונים , מרגיש שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה , וזה באמת נכון .

ובקיצור יש שני צדדים ,

צד ראשון- וזה הרוב הולך איתו , ריב עם אוהדים , עמותה אווט , שקר על מגרש, כן הזמין משטרה לאוהדים ,לא הזמין , פוסט בפייסבוק מביך , וכו וכו , זה לא מעניין אותם ובצדק .
הם רוצים תארים ובצדק מוחלט !!!

צד שני , מיעוט שנתפס כבדיחה , רואה בו נטע זר ,ורק בגלל המעשים שלו ושגם עם מליונים לא יצליח להשתלב כי הוא בחר בלב שלם ומודעות מוחלטת שלא לעשות כן . אם בטעות יקשיבו למיעוט הזה יבינו שאיש הפשרות ינאי הוא בעצם דיקטטור ששום דבר חוץ מהדרך שלו , לא מעניינת . ( לא יעניין את הצד הראשון ) , ומעולם , ואפילו לא לרגע הוא לא רצה לחפש פשרה עם חלק מהאוהדים .
חבל שאי אפשר לשלוח את ההקלטות של איך הוא דיבר בשיחות ...

הרוב בקהל שלנו קובע , יד אליהו כנראה יהיה מלא , ינאי הצליח במה שהוא רצה - להפוך את הפועל סל לעסק עם הסטוריה של שנתיים.
לגיטימי לדעת רוב הקהל , אחלה .

ושוב , בפעם המליון , יש אוהדים שעושים מנוי ליד אליהו שאוהדי הפועל סל לא פחות ממני אם לא יותר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

זה משעשע שאתה כותב את זה.
כי יש פה לא מעט אנשים , שכבר לא מעט זמן מתלוננים על מה שהגדרת כ״צד השני״ ש״שום דבר חוץ מהדרך שלו, לא מעניין״.
אז אנחנו שסבלנו (כן כן, סבלנו) במשך שנים מה״צד השני״ הזה , סוף סוף קיבלנו דרך אחרת.

ומה שהכי עצוב בסיפור הזה, שיש פה צדדים.
ושאף אחד לא יספר לי שינאי גרם לזה , כי זה כבר בערך עשור שיש ״צד״ בתוך הקהל של הפועל שאני לא יכול להתחבר אליו.

אגב, התיאורים שהיו פה על הבושה שאנשים חשים בעקבות הדברים של ינאי בציוץ של תחילת השבוע.
בואו, היו אירועים בעשור האחרון שגרמו לי פי מיליון יותר בושה מאשר השבוע.
ינאי הוא הבעלים והוא לא מייצג את הקהל של הפועל מבחינתי, כשאנשים מתוך הקהל למשל שורקים בוז בזמן טקס זיכרון לשוטרים שנפלו בשביעי לאוקטובר, אז התביישתי להיות חלק מהקהל הזה.
כשזורקים בקבוק בירה על מאבטחת , אז אני מתבייש.
על כל מצית שאי פעם נזרק לפרקט התביישתי מהקהל של הפועל יותר מאשר ציוץ כזה או אחר של ינאי.
כי הוא לא הקהל של הפועל, לא היה וגם לא יהיה , ואני גם לא צריך שהוא יהיה, הוא הבעלים, יש לו את התפקיד שלו ולנו כקהל צריך להיות התפקיד שלנו.
איפשהו, דרך הקטע הזה של עמותת אוהדים, קצת התבלבלו לנו התפקידים בסיפור הזה.

ושלא ישתמע מזה שלא מפריע לי או שלא התביישתי כשקראתי את הציטוט של ינאי, ברור שכן.
עדיין , כשאוהד מתוך היציע שאני כביכול חלק ממנו זורק אבוקה מהיציע העליון לתחתון או פורץ לפרקט להרביץ לאוהד קבוצה יריבה, זה הרבה (הרבה) יותר מביש מבחינתי.

שיא הבושה מבחינתי , עד היום, עדיין מוחזק על ידי פואד והעימות על הדשא שלו עם זהבי (ולא מעניין אותי ההצדקות לאירוע הזה) , וזה היה מבן אדם שאז נחשב למייצג של הקהל של הפועל.

אז כן, יש דברים שלא עוברים חלק בגרון בלהיות אוהד הפועל תל אביב, יש דברים ואמירות של ינאי שלא מוצאים חן בעיני.
לא זה מה שיפריע לי לחגוג אליפות אם וכאשר.
הרבה יותר יפריע לי למשל, שיש קבוצה בתוך הקהל של הפועל שמבדלת את עצמה ״מעל האחרים״ (שלא לאמר מעל הרוב) על קידוש האולם שבו משחקים.
Red roy
קיבל.ה  185 לייקים

מילפורד כתב: 23 אוגוסט 2025, 02:16 זה משעשע שאתה כותב את זה.
כי יש פה לא מעט אנשים , שכבר לא מעט זמן מתלוננים על מה שהגדרת כ״צד השני״ ש״שום דבר חוץ מהדרך שלו, לא מעניין״.
אז אנחנו שסבלנו (כן כן, סבלנו) במשך שנים מה״צד השני״ הזה , סוף סוף קיבלנו דרך אחרת.

ומה שהכי עצוב בסיפור הזה, שיש פה צדדים.
ושאף אחד לא יספר לי שינאי גרם לזה , כי זה כבר בערך עשור שיש ״צד״ בתוך הקהל של הפועל שאני לא יכול להתחבר אליו.

אגב, התיאורים שהיו פה על הבושה שאנשים חשים בעקבות הדברים של ינאי בציוץ של תחילת השבוע.
בואו, היו אירועים בעשור האחרון שגרמו לי פי מיליון יותר בושה מאשר השבוע.
ינאי הוא הבעלים והוא לא מייצג את הקהל של הפועל מבחינתי, כשאנשים מתוך הקהל למשל שורקים בוז בזמן טקס זיכרון לשוטרים שנפלו בשביעי לאוקטובר, אז התביישתי להיות חלק מהקהל הזה.
כשזורקים בקבוק בירה על מאבטחת , אז אני מתבייש.
על כל מצית שאי פעם נזרק לפרקט התביישתי מהקהל של הפועל יותר מאשר ציוץ כזה או אחר של ינאי.
כי הוא לא הקהל של הפועל, לא היה וגם לא יהיה , ואני גם לא צריך שהוא יהיה, הוא הבעלים, יש לו את התפקיד שלו ולנו כקהל צריך להיות התפקיד שלנו.
איפשהו, דרך הקטע הזה של עמותת אוהדים, קצת התבלבלו לנו התפקידים בסיפור הזה.

ושלא ישתמע מזה שלא מפריע לי או שלא התביישתי כשקראתי את הציטוט של ינאי, ברור שכן.
עדיין , כשאוהד מתוך היציע שאני כביכול חלק ממנו זורק אבוקה מהיציע העליון לתחתון או פורץ לפרקט להרביץ לאוהד קבוצה יריבה, זה הרבה (הרבה) יותר מביש מבחינתי.

שיא הבושה מבחינתי , עד היום, עדיין מוחזק על ידי פואד והעימות על הדשא שלו עם זהבי (ולא מעניין אותי ההצדקות לאירוע הזה) , וזה היה מבן אדם שאז נחשב למייצג של הקהל של הפועל.

אז כן, יש דברים שלא עוברים חלק בגרון בלהיות אוהד הפועל תל אביב, יש דברים ואמירות של ינאי שלא מוצאים חן בעיני.
לא זה מה שיפריע לי לחגוג אליפות אם וכאשר.
הרבה יותר יפריע לי למשל, שיש קבוצה בתוך הקהל של הפועל שמבדלת את עצמה ״מעל האחרים״ (שלא לאמר מעל הרוב) על קידוש האולם שבו משחקים.
לעניין הסבל שחווית במשך שנים שהיה בטח בלתי נסבל ,
אני לא מעוניין להגיב , חושב רק איך אני הייתי מגיב אם הייתי סובל שבוע אחרי שבוע ...
רק לדעת על כמה שניםשל סבל מדובר ? כי כבר ב93 עשינו מה שעשינו בשדה דב למכבי ...

ולעניין ,
המצב הנתון הוא שיש שני צדדים נכון ?
יש אוהדי הפועל שחושבים אחרת אחד מהשני ?
תספר לי שוב למה ככה ולמה ככה
עזוב, עברנו את זה .

הבנתי ואני יכול אפילו להצדיק את הדעה שלך, היא לגיטימית לחלוטין .
האם את שלי אתה יכול לפחות להבין ?

סליחה נזכרתי ,
הצד השני שאליו אתה מתייחס כבריון ואלים , לא כולל רק את האולטראס .
הוא כולל גם סתם אנשים שמה שקורה היום זה לא הפועל מבחינתם
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

אתחיל מלענות לך בנושא הסבל, זאת שאלה שאני שואל את עצמי כבר שנים, למה להמשיך לבוא כשאנשים ביציע מתנהגים ככה.
התשובה כל פעם מחדש, היא שאני לא מוכן להשאיר את הפועל בידיים שלהם.
זאת (איך אמרת?) לא תהיה הפועל לטעמי.

מפה גם יש לי ביקורת עכשיו על הגישה הזאת של ״לא טוב לי - אני לא בא״.
ואני ארגיע אותך, מה שיכול להיות שעזר לי לאורך השנים, שלא כל שבוע היה סבל, היו גם שבועות שבהם אפשר היה לבוא למשחק כדורסל, להנות ולחזור בלי בושה (לרוב לא אחרי הפסדים , גם כי הפסד זה בושה בני עצמו וגם כי הפסדים היו גוררים בדרך כלל איזה מצת לפרקט או בקבוק בירה לפנים של מאבטחת).

על שדה דוב (וגם האירועים שהיו קורים בשדרות ירושלים בשנים שאחרי) אני אגיד, שבימים ההם , הכלנו את זה כל עוד זה היה קורה מחוץ למגרשים/אולמות.
בדיעבד, זאת היתה טעות כי עם השנים , זה גלש פנימה.

ולגבי זה שיש אנשים ״בצד השני״ שהם לא אולטראס , ולא אלימים , ושקשה להם עם מה שקורה עכשיו ושזה לא הפועל מבחינתם.
מעולם לא התכחשתי לזה , נהפוך הוא, ליבי יוצא אליהם וזה מאוד כואב לי.
אני חושב שזה גם מה שכתבתי בסוף ההודעה הקודמת שלי שיפריע לי הכי הרבה בחגיגות האליפות.
ואציין גם , שהתגובה פה היתה לא רק לך אלה גם למי שכתב שהבושה מהאירוע השבוע תפגע בחגיגות שלו אם נזכה בתואר, אז שמתי את הקטע הזה בפרופורציה.
באנשים שקשה להם עם יד אליהו ברמה שהם לא מסוגלים לבוא , ואין להם שום קשר לאלימות מילולית או פיזית, אין לי גרם אחד של בושה, ההיפך, אני אפילו קצת גאה בהם (עם הכוכבית על הביקורת לעיל).

אבל, מדובר בבערך 10-15% מתוך הקהל הרחב של אוהדי הפועל (ואין לנו אלה להצטער שהנושא הזה מעולם לא עלה להצבעה מסודרת), מתוכם כאלה מאוד מסורים, נכון , אבל אי אפשר שהם יחזיקו בני ערובה את 85-90% הנותרים.
אגב, יכול להיות שהציוץ המדובר העביר אנשים צד השבוע, אגזים ואגיד שעוד 10% עברו צד, זה עדיין יוצא פחות משלושת רבעי הקהל שבצד אחד אל מול רבע אחד.
וזה תחזית מאוד קיצונית לדעתי (שוב, לא עלה להצבעה) , ואני גם לא באמת חושב שהציוץ הזה גרם למישהו לעבור צד, בטח לא באחוזים כאלה.
Red roy
קיבל.ה  185 לייקים

מילפורד כתב: 23 אוגוסט 2025, 03:42 אתחיל מלענות לך בנושא הסבל, זאת שאלה שאני שואל את עצמי כבר שנים, למה להמשיך לבוא כשאנשים ביציע מתנהגים ככה.

ואני ארגיע אותך, מה שיכול להיות שעזר לי לאורך השנים, שלא כל שבוע היה סבל, היו גם שבועות שבהם אפשר היה לבוא למשחק כדורסל, להנות ולחזור בלי בושה (לרוב לא אחרי הפסדים , גם כי הפסד זה בושה בני עצמו וגם כי הפסדים היו גוררים בדרך כלל איזה מצת לפרקט או בקבוק בירה לפנים של מאבטחת).

ולגבי זה שיש אנשים ״בצד השני״ שהם לא אולטראס , ולא אלימים , ושקשה להם עם מה שקורה עכשיו ושזה לא הפועל מבחינתם.
אני חושב שזה גם מה שכתבתי בסוף ההודעה הקודמת שלי שיפריע לי הכי הרבה בחגיגות האליפות.

אבל, מדובר בבערך 10-15% מתוך הקהל הרחב של אוהדי הפועל (ואין לנו אלה להצטער שהנושא הזה מעולם לא עלה להצבעה מסודרת), מתוכם כאלה מאוד מסורים, נכון , אבל אי אפשר שהם יחזיקו בני ערובה את 85-90% הנותרים.
אגב, יכול להיות שהציוץ המדובר העביר אנשים צד השבוע, אגזים ואגיד שעוד 10% עברו צד, זה עדיין יוצא פחות משלושת רבעי הקהל שבצד אחד אל מול רבע אחד.
וזה תחזית מאוד קיצונית לדעתי (שוב, לא עלה להצבעה) , ואני גם לא באמת חושב שהציוץ הזה גרם למישהו לעבור צד, בטח לא באחוזים כאלה.
שוב ,
אתה מקבל את דעתי ?
היא לגיטימית בעינייך ?
אני שונא הפועל ?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

ברור שאני מקבל את דעתך , מתי ואיפה טענתי אחרת?
מתי אמרתי שאתה שונא הפועל?

לא ברורות לי השאלות האלה, אולי אתה מייחס לי דברים שאחרים כמו 7even אומרים , אבל אני ממש לא מסכים איתם.
Red roy
קיבל.ה  185 לייקים

מילפורד כתב: 23 אוגוסט 2025, 03:53 ברור שאני מקבל את דעתך , מתי ואיפה טענתי אחרת?
מתי אמרתי שאתה שונא הפועל?

לא ברורות לי השאלות האלה, אולי אתה מייחס לי דברים שאחרים כמו 7even אומרים , אבל אני ממש לא מסכים איתם.
לא ייחסתי לך ספציפית
חשוב שנבין כולנו , שכולנו בסוף אותה משפחה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

אגב, אם כבר שאלות כאלו.
אתה מסכים שה״צדדים״ וה״פילוג״ בקהל של הפועל זה תופעה של עשור אם לא יותר בלי שום קשר לינאי?
Red roy
קיבל.ה  185 לייקים

מילפורד כתב: 23 אוגוסט 2025, 03:55 אגב, אם כבר שאלות כאלו.
אתה מסכים שה״צדדים״ וה״פילוג״ בקהל של הפועל זה תופעה של עשור אם לא יותר בלי שום קשר לינאי?
לא !!!
ה"פילוג" כמו שאתה קורא לו ,קיים בכל קבוצת אנשים , ככה זה גם בקפלן , ככה גם בכיכר החטופים וככה היה גם במחאת האוהלים ברוטשילד .
ודרך אגב , זה גם בכל קבוצת ספורט שקיימת .

אבל שקבוצת האנשים מגדירה את עצמה כבעלת משהו משותף ( פשוט נורא להגדיר ככה את האובדים שלנו ) , חובה להסתכל על המשותף , ובכיף גם אפשר להבין שיש כאלה ויש כאלה בתוך אותו מחנה .

קריאות "שואה למכבי" , אז צעקו בוז

מעולם לא היה בוס כמו ינאי שבמודע ובכוונה גרם לקהל של הפועל להיקרע מבפנים והכל בחסות של מליונים והעמדת פנים.

ואני מבקש ממך ברצינות , אתה מכיר פה בפורום איש מבוגר שהיה חלק מההקמה של הפועל החדשה ?
תשאל אותו בפרטית עם מי הוא שיתף פעןלה במהלך הזה
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 23 אוגוסט 2025, 04:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

ואתה תשאל בפרטית את האנשים ששיתפו איתו פעולה אז כמה הם תומכים במה שנהיה מהאולטראס מאז.

ותסלח לי, אבל זה צביעות להגיד עכשיו כשיש משהו שמפריע לך שזה ״במודע ובכוונה״ גורם לפילוג.
אבל כשבמשך שנים היו דברים שהפריעו לי, אז זה לא היה ״במודע ובכוונה״ גורם לפילוג.
כלומר, הפילוג הזה הוא חד צדדי.
יופי.

הגישה שלך , מאפשרת במקסימות לשלושת אלפים אוהדי הפועל להגיע למשחק בית, הגישה של ינאי מאפשרת להגיע ל9,000 אוהדי הפועל במשחק בית.
אני בקלות טוען שינאי הוא המאחד של הקהל של הפועל ולא המפלג שלו.
Nati
קיבל.ה  2062 לייקים

Red roy כתב:
מילפורד כתב: 23 אוגוסט 2025, 03:42 אתחיל מלענות לך בנושא הסבל, זאת שאלה שאני שואל את עצמי כבר שנים, למה להמשיך לבוא כשאנשים ביציע מתנהגים ככה.

שוב ,
אתה מקבל את דעתי ?
היא לגיטימית בעינייך ?
אני שונא הפועל ?
אתה בטוח לא שונא הפועל.להפך אתה שרוף על הפועל!!!
מצטער,אני לא מקבל את דעתך.ולטעמי היא לא לגיטימית.
לדעתי אתה שם את החברים שלך לפני הפועל.
לא כדי לעשות מעצמי איזה אוהד מיוחד.אבל בשבילי הפועל זה החיים.משפחה,כמו אחד מהילדים שלי.
כשמישהו פוגע בהפועל,אני מרגיש שהוא פגע במשפחה שלי.
אז מאמין שגם בשבילך.אבל אתה החלטת לשים אצטדיון לפני משפחה.
Red roy
קיבל.ה  185 לייקים

מילפורד כתב: 23 אוגוסט 2025, 04:15 ואתה תשאל בפרטית את האנשים ששיתפו איתו פעולה אז כמה הם תומכים במה שנהיה מהאולטראס מאז.

ותסלח לי, אבל זה צביעות להגיד עכשיו כשיש משהו שמפריע לך שזה ״במודע ובכוונה״ גורם לפילוג.
אבל כשבמשך שנים היו דברים שהפריעו לי, אז זה לא היה ״במודע ובכוונה״ גורם לפילוג.
כלומר, הפילוג הזה הוא חד צדדי.
יופי.

הגישה שלך , מאפשרת במקסימות לשלושת אלפים אוהדי הפועל להגיע למשחק בית, הגישה של ינאי מאפשרת להגיע ל9,000 אוהדי הפועל במשחק בית.
אני בקלות טוען שינאי הוא המאחד של הקהל של הפועל ולא המפלג שלו.
אני לא צריך לשאול
הייתי שם .
ובסדר גמור שאתה חושב שינאי הוא המאחד , גם כנראה שאתה צודק , ככה המספרים מראים .
רק הצלחה לכולנו .
Nati
קיבל.ה  2062 לייקים

רק רוצה להוסיף
לי הקללות ומה שקוראים שירי שואה בכלל לא מפריע לי.
אני כמובן אוהב את האולטראס.ומת שהם יחזרו.
Red roy
קיבל.ה  185 לייקים

Nati כתב: 23 אוגוסט 2025, 04:40 רק רוצה להוסיף
אתה איש ענק ואהוב .
ודרך אגב , יכול להיות שאני באמת שם את הקהילה הקטנה שלי בתוך אותה קבוצה גדולה של אוהדי הפועל , כגורם מכריע .
אותה קהילה , אוהדת הפועל שרופה היא חלק ממני .
אבל וזה אבל חשוב , אין התנגשות בין השתיים . האהבה להפועל היא הדבר היחד שמכריע .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 23 אוגוסט 2025, 04:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Nati
קיבל.ה  2062 לייקים

Red roy כתב:
Nati כתב: 23 אוגוסט 2025, 04:40 רק רוצה להוסיף
אתה איש ענק ואהוב .
לא צריך להגזיםתמונה
איש גדול
קיבל.ה  147 לייקים

עופר טען בראיון האחרון איתו שכל השחקנים מוכנים להגיע לארץ וכולם גם יגיעו.
אז למה הפועל תל אביב עושה את אימון הפתיחה שלה בסופיה ולא בתל אביב?
יש פה שוב תחושה של ניתוק מטורף מההבנה של הקהילה.
מי שחושב שהוא יבנה קבוצה מנותקת שמבלה את רוב זמנה בסופיה ואז יוכל לבוא ולמכור מנויים יקרים לא מבין איפה הוא נמצא.
הניתוק התהומי הזה מההבנה של הקהל של הפועל סופו להיכשל.
הצלחה מקצועית זה דבר חשוב והסגל שנבנה הוא חלום אבל זה בחיים לא יכול לבוא על חשבון של היחס לקהל וההבנה של הקהל.
בני12
קיבל.ה  1875 לייקים

איש גדול כתב: 25 אוגוסט 2025, 12:09 עופר טען בראיון האחרון איתו שכל השחקנים מוכנים להגיע לארץ וכולם גם יגיעו.
מי שחושב שהוא יבנה קבוצה מנותקת שמבלה את רוב זמנה בסופיה ואז יוכל לבוא ולמכור מנויים יקרים לא מבין איפה הוא נמצא.
הצלחה מקצועית זה דבר חשוב והסגל שנבנה הוא חלום אבל זה בחיים לא יכול לבוא על חשבון של היחס לקהל וההבנה של הקהל.
אמר עכשיו בראיון שיהיה אימון פתוח בארץ ב-10 בספטמבר שכל השחקנים יגיעו אליו
איש גדול
קיבל.ה  147 לייקים

בני12 כתב: 25 אוגוסט 2025, 12:15
איש גדול כתב: 25 אוגוסט 2025, 12:09 עופר טען בראיון האחרון איתו שכל השחקנים מוכנים להגיע לארץ וכולם גם יגיעו.
מצוין
היה נחמד אם גם היו מציינים את זה בהודעה על האימון פתיחה שיצאה אתמול.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3442 לייקים

איש גדול כתב:
בני12 כתב: 25 אוגוסט 2025, 12:15
מצוין
היה נחמד אם גם היו מציינים את זה בהודעה על האימון פתיחה שיצאה אתמול.
השחקנים פספסו את טיל המצרר מתימן, אישית אני חי עם זה בשלום

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

אחלה רצף של ראיונות , מת לראות על מה יהיו התלונות עכשיו...
שליחת תגובה