מנויים 2025/26

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  464 לייקים

nirgo כתב: 10 אוגוסט 2025, 13:05 פעם ראשונה שאני מסכים עם שאקו
למה ״משתינים לו על הראש״?
ברור שהייתי מעדיף שיהיה גם אופציה להחזר כספי לכל מי שרוצה, אבל זה הובהר מראש שלא יהיה. כתבו בפירוש שההחזר יהיה בזיכוי למנוי חדש.
אם זה מתווה מושלם? לא. אם זה מתווה טוב שעונה על כל ההתחייבויות? בהחלט.

עכשיו רק צריך לקוות ששנה הבאה לא יהיה צריך מתווה כזה, ושימכרו מנוי רק לליגה, ואם וכאשר המשחקים יחזרו לארץ, יוציאו למכירה מנוי לאירופה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Nati
קיבל.ה  2064 לייקים

בונדר כתב:
Nati כתב: 10 אוגוסט 2025, 17:21 יכול להיות שהזכוי למי שקנה מנוי במעבר ליד אליהו הוא רק 39 שקל?
יצא לי 224 למנוי מינימלי באולם, כנראה שיש אצלך תקלה.
דרך אגב מישהו יודע לפי מה חישבו את מחיר הזיכוי?
אל מי אני פונה כדי לבדוק?
Praškevičios
קיבל.ה  47 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוגוסט 2025, 12:43 אחלה מתווה , תואם את מה שפורסם מראש שיהיה , להתלונן תמיד אפשר , תהנו.
מתווה שמכריח לקבל החלטה (קוד קופון או זיכוי כספי) לפני שחושפים את עלות המנוי לעונה הבאה הוא לא אחלה מתווה! תהנה.
בני12
קיבל.ה  1876 לייקים

Praškevičios כתב: 11 אוגוסט 2025, 00:27
מילפורד כתב: 10 אוגוסט 2025, 12:43 אחלה מתווה , תואם את מה שפורסם מראש שיהיה , להתלונן תמיד אפשר , תהנו.
מתווה שמכריח לקבל החלטה (קוד קופון או זיכוי כספי) לפני שחושפים את עלות המנוי לעונה הבאה הוא לא אחלה מתווה! תהנה.
אז תיקח החזר כספי ומכסימום תשתמש בו לקניית המנוי (אלא אם ההגרלה קריטית לך)
Praškevičios
קיבל.ה  47 לייקים

בני12 כתב: 11 אוגוסט 2025, 00:40
Praškevičios כתב: 11 אוגוסט 2025, 00:27
אז תיקח החזר כספי ומכסימום תשתמש בו לקניית המנוי (אלא אם ההגרלה קריטית לך)
זו בדיוק הנקודה. מניח שהרצון של עופר שאוהדים רבים יבחרו בקוד קופון והמתווה משיג בדיוק את התוצאה ההפוכה כי לא מפרסמים מראש גם את מחירי המנויים לעונה הבאה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2676 לייקים

אני לא רואה סרט שאני לא קונה מנוי (ברבים האמת, יש לי ארבעה) לשנה הבאה, אז אולי אני לא מבין את הדילמה הזאת.
אבל לא לגמרי ברור לי מה זה משנה?
אם יש לך ספק שתעשה מנוי, קח את הכסף, זה נכון בכל סכום של זיכוי מול כל סכום שיעלה המנוי.
אם אתה כמוני בטוח שבכל מקרה תעשה מנוי , קח את הזיכוי, שוב, נכון בכל סכום.
ומעבר לזה, חוזר למה שאני אומר כל הזמן, זה אחלה מתווה מהסיבה הפשוטה שזה בדיוק מה שהובטח לנו.

אם כבר טענות לגבי המחירים, זה למי שירצה לעבור מקום כי המנוי הנוכחי שלו יהיה יקר מידי, ולא ברור עדיין איך וכמה אפשר יהיה לעבור למקום זול יותר.
אבל שוב, אם יש לך ספק, פשוט קח את הכסף.

גם לא הבנתי את ה״אינטרס״ של עופר, לא חושב שזה כל כך משנה לו, זה הבדל זניח תפעולית מבחינת הקבוצה אם יהיו כאלה שיבחרו זיכוי כספי על פני קופון.
יותר חשוב לו (כמו שכתב פה) לעמוד בהתחייבויות שלו, נאמר בשנה שעברה שיינתן זיכוי מלא, אני חושב שבקיץ לא ניסחו את זה מדויק ונשאר פתח להבנה שזה יהיה זיכוי כספי ולא זיכוי ברכישת מנוי, מה שתוקן בהמשך השנה למי שקנה מנוי ליד אליהו, אז עכשיו מאפשרים את האופציה הזאת , זה הכל.
כוח עליון
קיבל.ה  182 לייקים

הבעיה המרכזית במתווה היא שהוא יוצא עם דדליין קצר וכשלא ידועים בכלל מחירי המנויים.

במקביל רצות לא מעט שמועות שמדברות על מחירי מנויים מטורללים שהופכות כל זיכוי לרכישת מנוי לעונה הבאה לבטל בשישים.

מתווה הוגן היה מפורסם יחד עם מחירי המנויים ונותן לקהל הרבה יותר מידע לפני שהוא צריך לקבל החלטה.

הערה נוספת בנוגע למחירים ולמנויים: בקיץ הקודם נאמר על ידי עופר ינאי בטוויטר שמעבר למנורה יאפשר מנויים זולים יותר כי יותר מקומות = יותר הכנסות. זה כמובן לא קרה.
בהמשך נאמר על ידי צחי רייכנשטיין מנכל המועדון שאם תהיה עליית מחירים כזו או אחרת היא תהיה באזורי ה10 אחוזים שזה עוד סביר במידה מסוימת.

כדי למנוע בלאגן שיתעורר סביב פרסום מחירי המנויים וטבעת תחתונה שלא תימכר כמעט חשוב שהפועל:

1. תמכור מנויים במחירים סבירים ולא תקפיץ את המחירים בעשרות אחוזים שלא לומר ביותר מ100 אחוזים.
2. תמכור מנוי ליגה בלבד - המשחקים האירופיים לא קרובים לחזור לארץ, בעוד חודש וקצת היורוליג מתחיל וסיום המלחמה לא נראה כמו דבר שיקרה בחודשים הקרובים. למכור מנוי שבהכרח יכלול אירופה (כמו שנעשה במעבר למנורה) משול להגעה לאןהדים כדי לבקש מהם הלוואות.
בעידן בעלות פרטית זה לא אמור לקרות.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
אורי
קיבל.ה  140 לייקים

מעבר למתווה, הדבר הכי חשוב לדעתי זה אם ימכרו מנוי משולב יורוליג או רק לליגה ובמקרה הצורך ליורוליג.

חושש מאוד שלאור התחביב של ההנהלה ליפול לכל מלכודת יחליטו למכור משולב. לא יודע מה אעשה במצב כזה לגבי חידוש מנוי, לדעתי זאת תהיה החלטה נוראית.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  210 לייקים

אורי כתב: 11 אוגוסט 2025, 08:21 מעבר למתווה, הדבר הכי חשוב לדעתי זה אם ימכרו מנוי משולב יורוליג או רק לליגה ובמקרה הצורך ליורוליג.

חושש מאוד שלאור התחביב של ההנהלה ליפול לכל מלכודת יחליטו למכור משולב. לא יודע מה אעשה במצב כזה לגבי חידוש מנוי, לדעתי זאת תהיה החלטה נוראית.
לפי דעתי ימכרו בוודאות מנוי משולב בלבד,

כי דבר ראשון העונה עוד לא התחילה ולך תדע לאן המצב עם עזה ילך ( בתקווה שיגמר כבר).

אבל עוד יותר כי זה מכניס תזרים מזומנים למועדון, גם אם הם יחזירו את כל הכסף (כמו שעשו עונה שעברה) הם צריך להכנסות בשביל מאזן תקין
אורי
קיבל.ה  140 לייקים

Mr.china כתב: 11 אוגוסט 2025, 09:16
אורי כתב: 11 אוגוסט 2025, 08:21 מעבר למתווה, הדבר הכי חשוב לדעתי זה אם ימכרו מנוי משולב יורוליג או רק לליגה ובמקרה הצורך ליורוליג.

כי דבר ראשון העונה עוד לא התחילה ולך תדע לאן המצב עם עזה ילך ( בתקווה שיגמר כבר).

אבל עוד יותר כי זה מכניס תזרים מזומנים למועדון, גם אם הם יחזירו את כל הכסף (כמו שעשו עונה שעברה) הם צריך להכנסות בשביל מאזן תקין
במצב כזה (שאני מניח שהמחיר גם יהיה בהתאם) לא אופתע אם לא ימכרו הרבה מנויים.
כוח עליון
קיבל.ה  182 לייקים

בקיץ שעבר היתה אפשרות למנוי ליגה בלבד.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  210 לייקים

כוח עליון כתב: 11 אוגוסט 2025, 09:36

בקיץ שעבר היתה אפשרות למנוי ליגה בלבד.
אמת
בקיץ שעבר היינו גם בדרייב אין.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3442 לייקים

אני גם חושש מזה שיהיה מנוי משולב בלבד.
אנחנו לפני כיבוש עזה ועם גל הכרה במדינה פלשתינית. החשש העיקרי שלי שיעשו לנו רוסיה ולאחר ההכרה ישעו אותנו מהיורוליג. וגם אם לא ישעו אני לא רואה את המשחקים חוזרים לישראל בשנה הקרובה.
מצד שני, יש פה אכן כסף שצריך להכנס לקבוצה למאזן תקין.
המצב לא רגיל וללא ודאות מכל הבחינות.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Praškevičios
קיבל.ה  47 לייקים

לא מצליח להבין מדוע מתעקשים לפרסם את מחירי וסוגי המנויים לעונה הבאה רק אחרי פקיעת דדליין המתווה לבחירת זיכוי/קופון ועוד יותר לא מבין את האנשים פה שמנסים להגן על דרך הפעולה הזו ונותנים יד לחוסר שקיפות
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2676 לייקים

כל עיניין מחירת המנויים ופרסומים בנושא מתעכב עד לסוף אוגוסט אז יפקע מועד ההתראה ללאן על זה שלא עובדים איתם.
יחד עם זאת , יש צורך להתחיל להתארגן לנושא.
אני עדיין לא הבנתי למה זה מהותי להחלטה שלך, אם יש לך ספק אם תעשה מנוי , קח את הכסף מקסימום תשתמש בו לקנות את המנוי.
אם אין לך ספק שתעשה מנוי , קח את הזיכוי.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

מילפורד כתב: 11 אוגוסט 2025, 11:33 כל עיניין מחירת המנויים ופרסומים בנושא מתעכב עד לסוף אוגוסט אז יפקע מועד ההתראה ללאן על זה שלא עובדים איתם.
אני עדיין לא הבנתי למה זה מהותי להחלטה שלך, אם יש לך ספק אם תעשה מנוי , קח את הכסף מקסימום תשתמש בו לקנות את המנוי.
תקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שרוב המנויים רכשו את המנוי שלהם באמצע העונה, עם המעבר ליד אליהו, ולאלה לא מוצע החזר כספי, רק זיכוי (או לתרום).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
כוח עליון
קיבל.ה  182 לייקים

אציין משהו אחד בנוגע למנוי משולב:

אף קבוצה בארץ לא מוכרת מנוי משולב או אפילו מוכרת מנוי אירופה,
גם מכבי תל אביב כרגע לא מוכרת בכלל מנוי יורוליג.

במצב כזה למכור מנוי שהוא רק משולב ייצור בהכרח בלאגן ורעש (ובצדק).

עדיף בהרבה לבוא לקהל ולומר :
מי שרוצה לקנות מנוי משולב וולקאם , הוא יקבל גם הנחה מסויימת על ערך היורוליג.

מי שלא - יוכל לקנות מנוי ליגה ובהמשך מנוי יורוליג לאותו מקום אם זה יהיה רלוונטי והמשחקים יחזרו לארץ.
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

אין שום הצדקה למכירת מנוי משולב עם כל הכבוד לצורך של הקבוצה בתזרים מזומנים. אני לא בנק ואני לא המדינה זה לא תפקידי להלוות לקבוצה כספים. אם בגלל המלחמה יש בעיה בתזרים שהמדינה תפצה. הם יחזירו לי 3,000 שקל בסוף העונה אחרי שמשחק יורוליג אחד לא ישוחק פה?
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  83 לייקים

Nati כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:58
בונדר כתב:
Nati כתב: 10 אוגוסט 2025, 17:21 יכול להיות שהזכוי למי שקנה מנוי במעבר ליד אליהו הוא רק 39 שקל?
יצא לי 224 למנוי מינימלי באולם, כנראה שיש אצלך תקלה.
יש וואטסאפ הפועל שלרוב עונים מהר, ובעבר יצא לי להתכתב גם במייל אבל הכתובת השתנתה כבר כמה פעמים.
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  83 לייקים

מילפורד כתב: 11 אוגוסט 2025, 11:33 כל עיניין מחירת המנויים ופרסומים בנושא מתעכב עד לסוף אוגוסט אז יפקע מועד ההתראה ללאן על זה שלא עובדים איתם.
יש בעיה כלשהי לפרסם את מחירי המנויים לפני מועד ההתראה?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1771 לייקים

בונדר כתב: 11 אוגוסט 2025, 12:51
כן. כי החוזה עם לאן בתוקף עד לסיום תקופת ההודעה המוקדמת.
מה שלא צריך להיות בעייתי זה להאריך את המועד להודיע על הבחירה שלנו לגבי זיכוי/החזר כך שניתן יהיה לקבל החלטה אחרי שיודעים את מחירי המנויים.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1771 לייקים

כוח עליון כתב: 11 אוגוסט 2025, 12:28 אציין משהו אחד בנוגע למנוי משולב:

אף קבוצה בארץ לא מוכרת מנוי משולב או אפילו מוכרת מנוי אירופה,
גם מכבי תל אביב כרגע לא מוכרת בכלל מנוי יורוליג.

במצב כזה למכור מנוי שהוא רק משולב ייצור בהכרח בלאגן ורעש (ובצדק).

עדיף בהרבה לבוא לקהל ולומר :
מי שרוצה לקנות מנוי משולב וולקאם , הוא יקבל גם הנחה מסויימת על ערך היורוליג.

מי שלא - יוכל לקנות מנוי ליגה ובהמשך מנוי יורוליג לאותו מקום אם זה יהיה רלוונטי והמשחקים יחזרו לארץ.
מסכים במאה אחוז.
זו הדרך הנכונה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2676 לייקים

teknoboy כתב: 11 אוגוסט 2025, 12:24 תקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שרוב המנויים רכשו את המנוי שלהם באמצע העונה, עם המעבר ליד אליהו, ולאלה לא מוצע החזר כספי, רק זיכוי (או לתרום).
הבחור מדבר על הדילמה אם לקחת את הכסף או לשמור לזיכוי, מכאן אני מניח שמדובר במנוי כולל אירופה מתחילת השנה, אחרת כל הדיון הזה חסר תוחלת ותועלת.
בני12
קיבל.ה  1876 לייקים

רדנקו כתב: 11 אוגוסט 2025, 13:14
בונדר כתב: 11 אוגוסט 2025, 12:51
מה שלא צריך להיות בעייתי זה להאריך את המועד להודיע על הבחירה שלנו לגבי זיכוי/החזר כך שניתן יהיה לקבל החלטה אחרי שיודעים את מחירי המנויים.
מה הבעיה לפרסם את המחירים מבלי שתתחיל מכירה עד תום ההודעה המוקדמת?
להיפך, זה ייתן זמן להעביר ביקורת בונה ולשפר לפני שתתחיל המכירה בפועל ולא בדיעבד
אוהד כורסא
קיבל.ה  591 לייקים

במחשבה שנייה, צודק.
Nati
קיבל.ה  2064 לייקים

בונדר כתב:
Nati כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:58
בונדר כתב: יצא לי 224 למנוי מינימלי באולם, כנראה שיש אצלך תקלה.
יש וואטסאפ הפועל שלרוב עונים מהר, ובעבר יצא לי להתכתב גם במייל אבל הכתובת השתנתה כבר כמה פעמים.
תודה
כבר בבוקר יצרתי קשר איתם.
הם אמרו שהם בודקים,ויחזרו אליי.
פנאטי בלב
קיבל.ה  56 לייקים

אני רק שאלה: לא עלה בשום צורה נושא הזכאות לשמירה על מקום הישיבה וכד׳- נכון? מבחינה זו קופון או זיכוי כספי הם היינו הך- נכון?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2676 לייקים

כן, בזמן חידוש המנוי , בהתאם למה שתקנה , תכניס קוד קופון ותקבל את מלוא הזיכוי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3442 לייקים

אז המקום של שנה שעברה שמור לנו או לא?

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2676 לייקים

אמור להיות , השאלה , לפחות מבחינתי, אם העלות של המקום הזה תהיה סבירה או שארצה לעבור למקום אחר במחיר הגיוני?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3442 לייקים

מילפורד כתב:אמור להיות , השאלה , לפחות מבחינתי, אם העלות של המקום הזה תהיה סבירה או שארצה לעבור למקום אחר במחיר הגיוני?
יאפ, השאלה של כולנו

פנאטי בלב
קיבל.ה  56 לייקים

מילפורד כתב: 11 אוגוסט 2025, 17:36 כן, בזמן חידוש המנוי , בהתאם למה שתקנה , תכניס קוד קופון ותקבל את מלוא הזיכוי.
תודה. זה אכן הפשט, אבל חשבתי שנכון להציף את התהיה הזו כדי לוודא- עד כמה שאפשר- שלא פיספסנו משהו בקטע הזה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2676 לייקים

גביזון כתב: 11 אוגוסט 2025, 18:38
מילפורד כתב:אמור להיות , השאלה , לפחות מבחינתי, אם העלות של המקום הזה תהיה סבירה או שארצה לעבור למקום אחר במחיר הגיוני?
יאפ, השאלה של כולנו

אני מעריך שהמנוי שלי , שבעבר הייתי משלם עליו 2,500 ש"ח יעבור את ה10,000 ש"ח (כולל אירופה).
כפול 4 , אין סיכוי שאני ממשיך לשבת שם לצערי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3442 לייקים

מילפורד כתב:
גביזון כתב: 11 אוגוסט 2025, 18:38
יאפ, השאלה של כולנו

אני מעריך שהמנוי שלי , שבעבר הייתי משלם עליו 2,500 ש"ח יעבור את ה10,000 ש"ח (כולל אירופה).
מחיר כזה לא רלוונטי לי בעליל, אני מגיע מרחוק חלק יגידו רחוק מאד וההוצאה הכוללת אותו יום על דלק ונילוות הופכת את זה גם ככה להוצאה כוללת גבוהה מאד עבורי. אם כולם ישבו ביציעים כמה כבר ירשו לעצמם לשבת באולם...

Mkorman1
קיבל.ה  22 לייקים

אגב , התקשר אלי מישהו מהפועל על מנת להציע לי לרכוש מנוי על הקווים
הודיתי לו בחום על עצם המחשבה שאני כזה עשיר וסירבתי בנימוס
במחשבה שניה הייתי צריך לשאול כמה יעלה התענוג לשניים ( אני והבן )
Praškevičios
קיבל.ה  47 לייקים

מילפורד כתב: 11 אוגוסט 2025, 20:04אני מעריך שהמנוי שלי , שבעבר הייתי משלם עליו 2,500 ש"ח יעבור את ה10,000 ש"ח (כולל אירופה).
מה?! התעקשת והתפארת קודם שאתה מחדש בכל מצב ושזה סביר שלא פירסמו את התמחור החדש יחד עם המתווה ועכשיו נראה שגם עליך ישפיע בצורה כזו או אחרת
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2676 לייקים

א. ברור שישפיע עלי , אני אומר את זה כל הזמן , וניסיתי גם להסביר לא פעם ולא פעמיים שיש מצב שישפיע עלי הרבה יותר מאשר על אחרים.
ב. כמו שאמרתי לאורך כל הדרך , אני את המנויים שלי אקנה , זה כנראה לא יהיה יותר ביציע זהב , אבל אני אמצא את המנויים שאני רוצה ברמת המחיר שתראה לי סבירה.

(רק מחדד כמה נראה לי מגוחך הטענות על זה שלא פורסם המחיר עד עכשיו)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1771 לייקים

בני12 כתב:
בונדר כתב: 11 אוגוסט 2025, 12:51 יש בעיה כלשהי לפרסם את מחירי המנויים לפני מועד ההתראה?
כשלא מעוניינים בביקורת או לא מתייחסים אליה כמשהו בונה, אז לא מפרסמים.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  83 לייקים

רדנקו כתב: 11 אוגוסט 2025, 23:04
בני12 כתב:
כשלא מעוניינים בביקורת או לא מתייחסים אליה כמשהו בונה, אז לא מפרסמים.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
נכון, אם כי הם יודעים לתקן בעקבות ביקורת, וזה קרה הרבה בעונה הקודמת. נקווה שהם ישכילו למנוע טעויות מלכתחילה.
yocto
קיבל.ה  לייק אחד

המנוי צריך להיות מתומחר רק לפי ליגה ישראלית ולהיות זול ככל שניתן.
שום תירוץ אחר לא מתקבל.
אוהדים הם לא בנק ולא מלווים.
שליחת תגובה