הסכמה של מי? מדובר בנגר גדול
וההבדל בינו לפלאניץ' וכל הדוגמאות האלו שהם הגיעו עם רזומה
פלקאו הגיע כשחקן מושמץ בליגה שנייה בברזיל
מי שחושב שיש פה משהו, אשרי המאמין
אישית הייתי מעדיף שיתקנו את הטעות עוד כשאפשר, גם ככה קרייב ב6 נראה יותר מבטיח ממנ
פלקאו
-
- קיבל.ה 1362 לייקים
אתה מפתח אובססיה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1315 לייקים
ממש לא נגר אבל זה לא העניין בעיני.
השאלה שאותי מעניינת היא למה בכלל להביא שחקן בסגנון הזה? מה הרעיון להביא אותו כשיש לך את קרייב?
אלא אם הוא גיבוי על הספסל (עם 7 זרים זה לא מופרך)
אחרת אני לא מבין את הרעיון
השאלה שאותי מעניינת היא למה בכלל להביא שחקן בסגנון הזה? מה הרעיון להביא אותו כשיש לך את קרייב?
- רדפוקס
- קיבל.ה 5400 לייקים
הביאו אותו הרבה לפני קרייב, לדעתי פשוט קרייב הייתה הזדמנות להביא שחקן איכותי וקפצו עליה גם אם הוא לא בדיוק מה שצריך.אוגוסטוס היל כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 17:09 ממש לא נגר אבל זה לא העניין בעיני.
לטווח הקצר זה יכול להיות הרסני לטווח הארוך להביא שחקן כזה שסוגר לך את עמדת ה-6 ל-3 שנים הקרובות ורק צריך לדייק לידו את ה-8 זאת הזדמנות שצריך לקפוץ עליה.
נגר מארץ הנגרים. אנשים פה נתלים על משחק ראשון/שלישי/90 מעלות/85% לחות/מעמורה במגרש בדיוק על עמדה שלו.
נראה בחור חמוד והחזות הברזילאית מטשטשת את זה שהוא ושי אייזן זה כנראה ישפיעו אותו דבר על הבילדאפ ולפי איך שזה נראה גם על העמידה מהגנה. הלוואי שתיפתח לו את צ׳אקרה ויראה את בלתי צפוי וכנראה בלתי אפשרי
Sent from my iPhone using Tapatalk
נראה בחור חמוד והחזות הברזילאית מטשטשת את זה שהוא ושי אייזן זה כנראה ישפיעו אותו דבר על הבילדאפ ולפי איך שזה נראה גם על העמידה מהגנה. הלוואי שתיפתח לו את צ׳אקרה ויראה את בלתי צפוי וכנראה בלתי אפשרי
-
- קיבל.ה 59 לייקים
אם יש מישהו שהגיע לו את העשור האחרון זה אוהדים כמוכם. שורפים שחקן מהיום הראשון שדווח עליו פשוט כי הם לא חושבים שהוא מספיק טוב בלי הרבה סיבות ולמרות שהצוות המקצועי חושב אחרת.. אולי הוא יכשל, אולי לא, מה שבטוח אתם זן אפילו יותר גרוע מאוהדי הצלחות בעיני ושחקנים לא יוכלו להצליח בחיים בקבוצה שאוהדים שלה הם כמוכם. מקווה מאוד שפחות ישמעו אתכם במגרש ושאלו רק ההזויים של הפורום
-
- קיבל.ה 387 לייקים
דיי כבר יטרחןדולימנגה99 כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 20:55 אם יש מישהו שהגיע לו את העשור האחרון זה אוהדים כמוכם. שורפים שחקן מהיום הראשון שדווח עליו פשוט כי הם לא חושבים שהוא מספיק טוב בלי הרבה סיבות ולמרות שהצוות המקצועי חושב אחרת.. אולי הוא יכשל, אולי לא, מה שבטוח אתם זן אפילו יותר גרוע מאוהדי הצלחות בעיני ושחקנים לא יוכלו להצליח בחיים בקבוצה שאוהדים שלה הם כמוכם. מקווה מאוד שפחות ישמעו אתכם במגרש ושאלו רק ההזויים של הפורום
זכותי וזכותם של אוהדים לא לתפוס משחקנים
זה שהוא יכול להשתפר? חד משמעית, אם זה יקרה? אני אישית בספק
אבל הלוואי
בכל העולם בכל קבוצה זכותם של האוהדים להביע את דעתם על השחקנים.
-
- קיבל.ה 1643 לייקים
האמת שאני מאוד מודאג מקרייב כ 6.רדפוקס כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 18:25הביאו אותו הרבה לפני קרייב, לדעתי פשוט קרייב הייתה הזדמנות להביא שחקן איכותי וקפצו עליה גם אם הוא לא בדיוק מה שצריך.אוגוסטוס היל כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 17:09 ממש לא נגר אבל זה לא העניין בעיני.
לטווח הקצר זה יכול להיות הרסני לטווח הארוך להביא שחקן כזה שסוגר לך את עמדת ה-6 ל-3 שנים הקרובות ורק צריך לדייק לידו את ה-8 זאת הזדמנות שצריך לקפוץ עליה.
הןר חזק, תוקף את הכדור.
מחלץ ויוצא קדימה והרבה דברים שפלקאו לא.
וזה גם הבעיה.
לא סתם שני המצבים המסוכנים של אשדוד היו מטעויות שלו בפן ההגנתי, או "הימורים" שהוא לקח בהגנה שכשלו. שחקן בעמדה הזאת שמהמר הגנתית זה חורים ודאיים לשער של היריב, ומול חלק התקפי טוב יותר היינו גם משלמים על זה.
דווא יש יתרונות בשחקן סולידי שעושה את מה שהוא יודע ולא מעבר מבלי לצאת להרפתקאות (וראינו מה קרה נגד נתניה שהוא התבקש לצאת לרעות בשדות אויב).
-
- קיבל.ה 2123 לייקים
-
- קיבל.ה 1643 לייקים
הבנתי שלא בטוח הבנתי מי מזכיר את גאבור
אז לא בטוח שההודעה רלונטית
-
- קיבל.ה 59 לייקים
ברור שזה זכותך. הדיון הוא לא על הזכויות שלךאנחנו בתהליך כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 21:20דיי כבר יטרחןדולימנגה99 כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 20:55 אם יש מישהו שהגיע לו את העשור האחרון זה אוהדים כמוכם. שורפים שחקן מהיום הראשון שדווח עליו פשוט כי הם לא חושבים שהוא מספיק טוב בלי הרבה סיבות ולמרות שהצוות המקצועי חושב אחרת.. אולי הוא יכשל, אולי לא, מה שבטוח אתם זן אפילו יותר גרוע מאוהדי הצלחות בעיני ושחקנים לא יוכלו להצליח בחיים בקבוצה שאוהדים שלה הם כמוכם. מקווה מאוד שפחות ישמעו אתכם במגרש ושאלו רק ההזויים של הפורום
אבל הלוואי
גם זכותי לשבת כל יום ברחוב עם חולצת בטן ושלט "אם אתמול היה מחרתיים אז מחר היה שלשום" אבל זה לא נותן כלום, זה מעיק, זה טיפשי, זה מבזבז את הזמן. בדיוק כמו החפירות שלך על פלקאו - שחקן זר שהגיע למדינה חדשה וארבע משחקים לתוך ההכנה (!!) אתה ועוד רבים לא מפסיקים להתמרמר ולשרוף אותו.
הבעיה נוצרת כשאנשים כמוך במשחק הראשון לעונה דקה 7 אם פלקאו ימסור כדור אחורה יתחילו לקלל אותו ולצעוק בוז.. וזה כמובן משפיע על שחקנים. אבל לא באמת אכפת לך מהשחקנים או מהקבוצה אכפת לך רק לנבא שחורות להתפלל שאתה צודק ולחפור בלי תקנה בכל התהליך
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מי שרף אותו?דולימנגה99 כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 00:01ברור שזה זכותך. הדיון הוא לא על הזכויות שלךאנחנו בתהליך כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 21:20דיי כבר יטרחןדולימנגה99 כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 20:55 אם יש מישהו שהגיע לו את העשור האחרון זה אוהדים כמוכם. שורפים שחקן מהיום הראשון שדווח עליו פשוט כי הם לא חושבים שהוא מספיק טוב בלי הרבה סיבות ולמרות שהצוות המקצועי חושב אחרת.. אולי הוא יכשל, אולי לא, מה שבטוח אתם זן אפילו יותר גרוע מאוהדי הצלחות בעיני ושחקנים לא יוכלו להצליח בחיים בקבוצה שאוהדים שלה הם כמוכם. מקווה מאוד שפחות ישמעו אתכם במגרש ושאלו רק ההזויים של הפורום
אבל הלוואי
גם זכותי לשבת כל יום ברחוב עם חולצת בטן ושלט "אם אתמול היה מחרתיים אז מחר היה שלשום" אבל זה לא נותן כלום, זה מעיק, זה טיפשי, זה מבזבז את הזמן. בדיוק כמו החפירות שלך על פלקאו - שחקן זר שהגיע למדינה חדשה וארבע משחקים לתוך ההכנה (!!) אתה ועוד רבים לא מפסיקים להתמרמר ולשרוף אותו.
הבעיה נוצרת כשאנשים כמוך במשחק הראשון לעונה דקה 7 אם פלקאו ימסור כדור אחורה יתחילו לקלל אותו ולצעוק בוז.. וזה כמובן משפיע על שחקנים. אבל לא באמת אכפת לך מהשחקנים או מהקבוצה אכפת לך רק לנבא שחורות להתפלל שאתה צודק ולחפור בלי תקנה בכל התהליך
כרגע צריך להיות עיוור כדיי לא להבין שהוא לא מספיק טוב והוא לא משדרג אותנו בשום צורה
קרייב ב15 דקות עשה יותר ממה שפלקאו עשה ב4 משחקים.
אם פלקאו יכול להשתפר? יש מצב, תאמין לי שכל האוהדים מקווים שהוא ישתפר
אבל לא כל אוהד שעביר ביקורת על שחקן = שורף את השחקן.
שמע או שעובר עליך חרא של יום או שאתה ליצן חצר. מה אתה דופק פה נאום של רץ לנשיאות האגודה לזכויות האדם ?דולימנגה99 כתב:ברור שזה זכותך. הדיון הוא לא על הזכויות שלךאנחנו בתהליך כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 21:20דיי כבר יטרחןדולימנגה99 כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 20:55 אם יש מישהו שהגיע לו את העשור האחרון זה אוהדים כמוכם. שורפים שחקן מהיום הראשון שדווח עליו פשוט כי הם לא חושבים שהוא מספיק טוב בלי הרבה סיבות ולמרות שהצוות המקצועי חושב אחרת.. אולי הוא יכשל, אולי לא, מה שבטוח אתם זן אפילו יותר גרוע מאוהדי הצלחות בעיני ושחקנים לא יוכלו להצליח בחיים בקבוצה שאוהדים שלה הם כמוכם. מקווה מאוד שפחות ישמעו אתכם במגרש ושאלו רק ההזויים של הפורום
אבל הלוואי
נראה לך שלמישהו פה יש משהו אישי נגד פלקאו?
נראה שחקן לא משהו למה שבונים כאן ומה ששולם עליו ופה זה המקום להגיד את זה - נושא ״פלקאו״ בפורום של אוהדי הפועל. אף אחד לא שרק בוז או נהם כשהוא נגע בכדור.
-
- קיבל.ה 2123 לייקים
טעיתי באשכולEl dudernio כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 23:52הבנתי שלא בטוח הבנתי מי מזכיר את גאבור
אז לא בטוח שההודעה רלונטית

הכוונה הייתה לקרייב