עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 1104 לייקים
אני מאשים את המקורבים שהפסיקו לזרוק לנו עצמות
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
-
- קיבל.ה 574 לייקים
אני מבין את החשש שיווצר 'תעריף ספרא' כמו שקרה בכדורסל, אבל להגיע למשחק ראשון בגביע הטוטו במצב הזה זה כישלון ענק. שחקנים קריטיים להרכב יגיעו לליגה בלי שהיו במחנה אימון ושבקושי התאמנו עם הקבוצה.סמואל כתב: ↑22 יולי 2025, 15:57 אני כן חושב שאפשר לתת בנתיים ציון זמני לקיץ ועד עכשיו הוא 4/10, מקסימום 5. זר טוב אחד ששיחק בארץ, זר אחר עם רזומה לא מרשים. צור וליידנר כישראלים להרכב. וכמובן כישרון ענק אבל מאוד מאוד צעיר ובוסרי לעמדה סופר חשובה בחוד. בהתחשב בזה שהיינו צריכים 9-10 שחקני הרכב חדשים זה לא מספיק טוב עדיין. יש זמן, אבל בכלל לא נראה שהצלחנו להביא את האופציות הראשונות ברשימות וכרגע קצת נמצאים בהלם קרב.
-
- קיבל.ה 45 לייקים
הציפייה שלך צריכה להיות במקסימום להגיע לפלייאוף העליון. במידה וזה ככה, מזל טוב, הכל בסדר לא כזה סיפור לעשות זאת ועם השקעה במקומות הנכונים גם אם באיחור זה יגיע. במידה ולא, הציפיות שלך מוטעות.אוהד כורסא כתב: ↑22 יולי 2025, 16:59אני מבין את החשש שיווצר 'תעריף ספרא' כמו שקרה בכדורסל, אבל להגיע למשחק ראשון בגביע הטוטו במצב הזה זה כישלון ענק. שחקנים קריטיים להרכב יגיעו לליגה בלי שהיו במחנה אימון ושבקושי התאמנו עם הקבוצה.סמואל כתב: ↑22 יולי 2025, 15:57 אני כן חושב שאפשר לתת בנתיים ציון זמני לקיץ ועד עכשיו הוא 4/10, מקסימום 5. זר טוב אחד ששיחק בארץ, זר אחר עם רזומה לא מרשים. צור וליידנר כישראלים להרכב. וכמובן כישרון ענק אבל מאוד מאוד צעיר ובוסרי לעמדה סופר חשובה בחוד. בהתחשב בזה שהיינו צריכים 9-10 שחקני הרכב חדשים זה לא מספיק טוב עדיין. יש זמן, אבל בכלל לא נראה שהצלחנו להביא את האופציות הראשונות ברשימות וכרגע קצת נמצאים בהלם קרב.
-
- קיבל.ה 499 לייקים
לא שאני שותף לפאניקה של הרבה משתמשים פה אבל להגיע לפלייאוף העליון צריך להיות המינימום שצריך לשאוף אליו העונהRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:02הציפייה שלך צריכה להיות במקסימום להגיע לפלייאוף העליון. במידה וזה ככה, מזל טוב, הכל בסדר לא כזה סיפור לעשות זאת ועם השקעה במקומות הנכונים גם אם באיחור זה יגיע. במידה ולא, הציפיות שלך מוטעות.אוהד כורסא כתב: ↑22 יולי 2025, 16:59אני מבין את החשש שיווצר 'תעריף ספרא' כמו שקרה בכדורסל, אבל להגיע למשחק ראשון בגביע הטוטו במצב הזה זה כישלון ענק. שחקנים קריטיים להרכב יגיעו לליגה בלי שהיו במחנה אימון ושבקושי התאמנו עם הקבוצה.סמואל כתב: ↑22 יולי 2025, 15:57 אני כן חושב שאפשר לתת בנתיים ציון זמני לקיץ ועד עכשיו הוא 4/10, מקסימום 5. זר טוב אחד ששיחק בארץ, זר אחר עם רזומה לא מרשים. צור וליידנר כישראלים להרכב. וכמובן כישרון ענק אבל מאוד מאוד צעיר ובוסרי לעמדה סופר חשובה בחוד. בהתחשב בזה שהיינו צריכים 9-10 שחקני הרכב חדשים זה לא מספיק טוב עדיין. יש זמן, אבל בכלל לא נראה שהצלחנו להביא את האופציות הראשונות ברשימות וכרגע קצת נמצאים בהלם קרב.
-
- קיבל.ה 45 לייקים
ופה מתחילה הבעיה אצל רוב האנשים. אתה בונה סגל מאפס אחרי שעלית מליגה לאומית - הבאת שמונה שחקנים חדשים ועוד חמישה בדרך. סה״כ 13 שחקנים חדשים. אם למישהו פה נראה שנצליח לגרד מקומות 3-4 עם קבוצה חדשה לגמרי גם אם הבנייה הייתה מסתיימת שלשום, טועה ובענק.adom4 כתב: ↑22 יולי 2025, 17:04לא שאני שותף לפאניקה של הרבה משתמשים פה אבל להגיע לפלייאוף העליון צריך להיות המינימום שצריך לשאוף אליו העונהRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:02הציפייה שלך צריכה להיות במקסימום להגיע לפלייאוף העליון. במידה וזה ככה, מזל טוב, הכל בסדר לא כזה סיפור לעשות זאת ועם השקעה במקומות הנכונים גם אם באיחור זה יגיע. במידה ולא, הציפיות שלך מוטעות.אוהד כורסא כתב: ↑22 יולי 2025, 16:59
אני מבין את החשש שיווצר 'תעריף ספרא' כמו שקרה בכדורסל, אבל להגיע למשחק ראשון בגביע הטוטו במצב הזה זה כישלון ענק. שחקנים קריטיים להרכב יגיעו לליגה בלי שהיו במחנה אימון ושבקושי התאמנו עם הקבוצה.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
נו דעתי כדעתך
ממש לא , זה לא ליגה אנגלית פה מספיק שהחתמת כמה שחקנים טובים בקנה מידה ישראלי ועם העוצמה והשקט שיש במועדון עכשיו אתה חופשי מתמודד על מקום 3-4 .RedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:08ופה מתחילה הבעיה אצל רוב האנשים. אתה בונה סגל מאפס אחרי שעלית מליגה לאומית - הבאת שמונה שחקנים חדשים ועוד חמישה בדרך. סה״כ 13 שחקנים חדשים. אם למישהו פה נראה שנצליח לגרד מקומות 3-4 עם קבוצה חדשה לגמרי גם אם הבנייה הייתה מסתיימת שלשום, טועה ובענק.adom4 כתב: ↑22 יולי 2025, 17:04לא שאני שותף לפאניקה של הרבה משתמשים פה אבל להגיע לפלייאוף העליון צריך להיות המינימום שצריך לשאוף אליו העונהRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:02
הציפייה שלך צריכה להיות במקסימום להגיע לפלייאוף העליון. במידה וזה ככה, מזל טוב, הכל בסדר לא כזה סיפור לעשות זאת ועם השקעה במקומות הנכונים גם אם באיחור זה יגיע. במידה ולא, הציפיות שלך מוטעות.
וגם אם לא צריך לבנות קבוצה שבמינימום תשאף לזה , כרגע הבנייה של הסגל נראית כאילו אין שום שאיפות
-
- קיבל.ה 1634 לייקים
החתימו 5 זרים חדשים? באמת?
ביתר החתימו 3 זרים חדשים
קראבלי
טאברס
קאלו
חיפה באמת החתחמה 4
קורנו
יובנוביץ
יילה
סטיוארט
מכבי החתימו 3
ניקולסקו
קאמרה
סנטוס
ו ב"ש החתימו 3
זלטנוביץ
סאבובו
והחזירו את ספר
כל אלו קבוצות שהמשחק הראשון שלהם כבר היה הוא שהוא השבוע
לגבי שאר הליגה*
נתניה = 0
טבריה = 0
סכנין = 0
רינה = 0
הפועל חיפה = 2
קטמון = 2
קש = 2
אשדוד = 2
פ"ת = 4
כנראה שמצבנו הוא לא כזה רע.
* הנתונים מאתר ההתאחדות לכדןרגל
-
- קיבל.ה 45 לייקים
חיפה ביתר מכבי ובאר שבע משחקות כולם עם הרכב שרץ כבר תקופה + חיזוקים מאד משמעותיים בחלון הזה. זה לא ריאלי מצטער. סגל השחקנים הישראלי חלש משלהם ואתה עכשיו מביא שבעה זרים חדשים שלא שיחקו אצלך עדיין, בשביל שתעקוף אותם תצטרך לקוות שתפגע בכולם ואתה יודע מה הסבירות לכך? 0 עגול בהתחשב בעבודה גם שלא פגעת בזרים כבר 14 שנים.Gania23 כתב: ↑22 יולי 2025, 17:12ממש לא , זה לא ליגה אנגלית פה מספיק שהחתמת כמה שחקנים טובים בקנה מידה ישראלי ועם העוצמה והשקט שיש במועדון עכשיו אתה חופשי מתמודד על מקום 3-4 .RedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:08ופה מתחילה הבעיה אצל רוב האנשים. אתה בונה סגל מאפס אחרי שעלית מליגה לאומית - הבאת שמונה שחקנים חדשים ועוד חמישה בדרך. סה״כ 13 שחקנים חדשים. אם למישהו פה נראה שנצליח לגרד מקומות 3-4 עם קבוצה חדשה לגמרי גם אם הבנייה הייתה מסתיימת שלשום, טועה ובענק.
וגם אם לא צריך לבנות קבוצה שבמינימום תשאף לזה , כרגע הבנייה של הסגל נראית כאילו אין שום שאיפות
לא מחזיק מחיפה / ביתר אחת מהם בוודאות תיפול חזקRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:17חיפה ביתר מכבי ובאר שבע משחקות כולם עם הרכב שרץ כבר תקופה + חיזוקים מאד משמעותיים בחלון הזה. זה לא ריאלי מצטער. סגל השחקנים הישראלי חלש משלהם ואתה עכשיו מביא שבעה זרים חדשים שלא שיחקו אצלך עדיין, בשביל שתעקוף אותם תצטרך לקוות שתפגע בכולם ואתה יודע מה הסבירות לכך? 0 עגול בהתחשב בעבודה גם שלא פגעת בזרים כבר 14 שנים.Gania23 כתב: ↑22 יולי 2025, 17:12ממש לא , זה לא ליגה אנגלית פה מספיק שהחתמת כמה שחקנים טובים בקנה מידה ישראלי ועם העוצמה והשקט שיש במועדון עכשיו אתה חופשי מתמודד על מקום 3-4 .RedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:08
ופה מתחילה הבעיה אצל רוב האנשים. אתה בונה סגל מאפס אחרי שעלית מליגה לאומית - הבאת שמונה שחקנים חדשים ועוד חמישה בדרך. סה״כ 13 שחקנים חדשים. אם למישהו פה נראה שנצליח לגרד מקומות 3-4 עם קבוצה חדשה לגמרי גם אם הבנייה הייתה מסתיימת שלשום, טועה ובענק.
ומול הנופלת אנחנו צריכים להתמודד על מקום 4 , במידה ונתחזק עוד קצת כמובן
-
- קיבל.ה 45 לייקים
לצערי אתה עומד להתאכזב מאודGania23 כתב: ↑22 יולי 2025, 17:31לא מחזיק מחיפה / ביתר אחת מהם בוודאות תיפול חזקRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:17חיפה ביתר מכבי ובאר שבע משחקות כולם עם הרכב שרץ כבר תקופה + חיזוקים מאד משמעותיים בחלון הזה. זה לא ריאלי מצטער. סגל השחקנים הישראלי חלש משלהם ואתה עכשיו מביא שבעה זרים חדשים שלא שיחקו אצלך עדיין, בשביל שתעקוף אותם תצטרך לקוות שתפגע בכולם ואתה יודע מה הסבירות לכך? 0 עגול בהתחשב בעבודה גם שלא פגעת בזרים כבר 14 שנים.
ומול הנופלת אנחנו צריכים להתמודד על מקום 4 , במידה ונתחזק עוד קצת כמובן
-
- קיבל.ה 415 לייקים
אבל יש להם בסגל מעל 5 זרים, החתימו יותר זרים מאיתנו ואנחנו פתחנו את העונה עם פחות זריםEl dudernio כתב: ↑22 יולי 2025, 17:13החתימו 5 זרים חדשים? באמת?
ביתר החתימו 3 זרים חדשים
קראבלי
טאברס
קאלו
חיפה באמת החתחמה 4
קורנו
יובנוביץ
יילה
סטיוארט
מכבי החתימו 3
ניקולסקו
קאמרה
סנטוס
ו ב"ש החתימו 3
זלטנוביץ
סאבובו
והחזירו את ספר
לגבי שאר הליגה*
נתניה = 0
טבריה = 0
סכנין = 0
רינה = 0
הפועל חיפה = 2
קטמון = 2
קש = 2
אשדוד = 2
פ"ת = 4
אין מה לעשות גנבו לנו את הדעה אבל לפחות יש את אלטמן
אף אחת מהקבוצות האלה לא עלתה ליגה ושיחררה את כל הזרים שלה.El dudernio כתב: ↑22 יולי 2025, 17:13החתימו 5 זרים חדשים? באמת?
ביתר החתימו 3 זרים חדשים
קראבלי
טאברס
קאלו
חיפה באמת החתחמה 4
קורנו
יובנוביץ
יילה
סטיוארט
מכבי החתימו 3
ניקולסקו
קאמרה
סנטוס
ו ב"ש החתימו 3
זלטנוביץ
סאבובו
והחזירו את ספר
לגבי שאר הליגה*
נתניה = 0
טבריה = 0
סכנין = 0
רינה = 0
הפועל חיפה = 2
קטמון = 2
קש = 2
אשדוד = 2
פ"ת = 4
-
- קיבל.ה 645 לייקים
נכוןסמואל כתב: ↑22 יולי 2025, 18:29אף אחת מהקבוצות האלה לא עלתה ליגה ושיחררה את כל הזרים שלה.El dudernio כתב: ↑22 יולי 2025, 17:13החתימו 5 זרים חדשים? באמת?
ביתר החתימו 3 זרים חדשים
קראבלי
טאברס
קאלו
חיפה באמת החתחמה 4
קורנו
יובנוביץ
יילה
סטיוארט
מכבי החתימו 3
ניקולסקו
קאמרה
סנטוס
ו ב"ש החתימו 3
זלטנוביץ
סאבובו
והחזירו את ספר
לגבי שאר הליגה*
נתניה = 0
טבריה = 0
סכנין = 0
רינה = 0
הפועל חיפה = 2
קטמון = 2
קש = 2
אשדוד = 2
פ"ת = 4
ואין טעם להחתים בלחץ זר שיחמם ספסל, וקבוצה שעלתה ליגה פחות אטרקטיבית מקבוצה שמתמודדת באירופה או סיימה גבוה בליגה
-
- קיבל.ה 574 לייקים
הציפייה שלי היא קבוצת אמצע טבלה ומטה שלא מתבזה במשחקים גדולים. אם רוצים מודל - הפועל סל בעונה הראשונה בליגת העל שאפילו ניצחה דרבי (ברטיRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:08ופה מתחילה הבעיה אצל רוב האנשים. אתה בונה סגל מאפס אחרי שעלית מליגה לאומית - הבאת שמונה שחקנים חדשים ועוד חמישה בדרך. סה״כ 13 שחקנים חדשים. אם למישהו פה נראה שנצליח לגרד מקומות 3-4 עם קבוצה חדשה לגמרי גם אם הבנייה הייתה מסתיימת שלשום, טועה ובענק.adom4 כתב: ↑22 יולי 2025, 17:04לא שאני שותף לפאניקה של הרבה משתמשים פה אבל להגיע לפלייאוף העליון צריך להיות המינימום שצריך לשאוף אליו העונהRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:02
הציפייה שלך צריכה להיות במקסימום להגיע לפלייאוף העליון. במידה וזה ככה, מזל טוב, הכל בסדר לא כזה סיפור לעשות זאת ועם השקעה במקומות הנכונים גם אם באיחור זה יגיע. במידה ולא, הציפיות שלך מוטעות.

- Hapolo
- קיבל.ה 866 לייקים
יכול להיות שאני צריך טיפול אבל ה150 היה רפרנס לאיזורים שעופר ינאי מגיע אליהם בהקשר של ההשוואה לכדורגל, כמו שאמרתי יש מרחב גדול בין זה לבין מה שכרגע אצל ספראoleg neduda כתב: ↑22 יולי 2025, 14:38 אם ציפית לתקציב של 150 מיליון שקל (או משהו באזור חיוג הזה בכלל), שזה כנראה התקציב הגבוה איי פעם בליגה הישראלית, אתה צריך טיפול חזק מאוד נגד הזיות והבעיה היא בעיקר בציפיות שלך.
רדיוס לבית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 3079 לייקים
אם היא תהיה אמצע טבלה ומטה היא תתבזה במשחקים גדולים, הסר דאגה מליבך.אוהד כורסא כתב: ↑22 יולי 2025, 18:33הציפייה שלי היא קבוצת אמצע טבלה ומטה שלא מתבזה במשחקים גדולים. אם רוצים מודל - הפועל סל בעונה הראשונה בליגת העל שאפילו ניצחה דרבי (ברטיRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 17:08ופה מתחילה הבעיה אצל רוב האנשים. אתה בונה סגל מאפס אחרי שעלית מליגה לאומית - הבאת שמונה שחקנים חדשים ועוד חמישה בדרך. סה״כ 13 שחקנים חדשים. אם למישהו פה נראה שנצליח לגרד מקומות 3-4 עם קבוצה חדשה לגמרי גם אם הבנייה הייתה מסתיימת שלשום, טועה ובענק.). השלד של הקבוצה הזו קיבל חמישייה מבאר שבע לפני כמה חודשים. אני לא רואה איך בסגל הנוכחי התחזקנו מספיק כדי לא לקבל רביעייה בדרבי הראשון. לי נמאס וזו נראית לי ציפייה מינימלית מבעלים עמיד.
קבוצות גדולות לא באות למשחק מול הפועל כמו שהן באות מול חדרה או קרית שמונה, עם כל הכבוד לשתיהן.
מה שכן, עד המשחק מול בית"ר יש חודשיים בערך. עד המשחק הראשון בליגה יש חודש.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 45 לייקים
שדרן ספורט 4 אלוהים יודע מי הוא אמר שהפועל אמרו שהם מתכננים להביא חמישה זרים ועוד ישראלים בכירים ושהמון עסקאות נפלו ברגע האחרון. לפי הנאמר מדובר פה לפחות על עוד 6-7 שחקנים שיצטרפו עד תום מועד החלון לכל המודאגים.
-
- קיבל.ה 108 לייקים
משהו מוזר לי עם העניין שטוריאל לא פותח, אבל אם זה למקין - אין לי בעיה לנסות.
-
- קיבל.ה 108 לייקים
מי שמדבר זה מוטי חביב כאילו ?
אין לו ידע בכדורגל מי ישמע, אבל כשדרן תענוג (לדעתי).
אין לו ידע בכדורגל מי ישמע, אבל כשדרן תענוג (לדעתי).
-
- קיבל.ה 1519 לייקים
-
- קיבל.ה 108 לייקים
התקווה שלי היא
צור
מגן זר, מאיימבו , בטובינסיקה(הלוואי) , ליידנר
פלקאו/אלקוקין , זר
זר , טוריאל/קורין
דפאא , חלוץ זר/מלמד
צור
מגן זר, מאיימבו , בטובינסיקה(הלוואי) , ליידנר
פלקאו/אלקוקין , זר
זר , טוריאל/קורין
דפאא , חלוץ זר/מלמד
-
- קיבל.ה 520 לייקים
בלי לחץ לרכש
קבוצה נהדרת
פליאוף עליון בקל
קבוצה נהדרת
פליאוף עליון בקל
יש חודש , זה מספיק זמן.
מאמין ומקווה שיהיו את הזרים שצריך .
אני לא מוצא סיבה הגיונית לבן אדם לקנות קבוצה בפי כמה מהשווי שלה , להתחייב לחלק מהחובות , אם הוא לא רוצה להצליח.
אם זה היה מישהו שמעניין אותו להכנס לארץ וזה סתם דרך להכנס לתודעה הייתי מבין..
אבל הבן אדם חי בחול ולא נראה שיש כיוון אחר.
מאמין ומקווה שיהיו את הזרים שצריך .
אני לא מוצא סיבה הגיונית לבן אדם לקנות קבוצה בפי כמה מהשווי שלה , להתחייב לחלק מהחובות , אם הוא לא רוצה להצליח.
אם זה היה מישהו שמעניין אותו להכנס לארץ וזה סתם דרך להכנס לתודעה הייתי מבין..
אבל הבן אדם חי בחול ולא נראה שיש כיוון אחר.
-
- קיבל.ה 111 לייקים
חייבים את דיארה, פשוט חייבים. חוץ מטוריאל ודאפה אנחנו קבוצה מתה.
-
- קיבל.ה 108 לייקים
מגן ימני
דיארה
דנילסון
יהיה אפשר לדבר.
דיארה
דנילסון
יהיה אפשר לדבר.
יש פה הרבה שחקנים טובים לדעתי. אבל אין פה שוברי שוויון בכלל ואנחנו חייבים לפחות 2 כאלה. אבל כן יש פה שלד. צור, ליידנר, מאיימבו, פיבן, טוריאל, דאפפה, קורין, בוסקילה אם יצטרף. חייבים חייבים חייבים קישור.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
מה דעתכם אבו פאני ליד פלקאו?
חלום
חלום
-
- קיבל.ה 274 לייקים
האמת אני ממש סקרן לראות את ההרכב שיהיה פה אחרי שיגיעו הזרים
-
- קיבל.ה 100 לייקים
ברדה אמר בריאיון שיביאו 5 זרים טובים מאוד. מניח שגם עוד ישראלי או שתייםRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 19:57 שדרן ספורט 4 אלוהים יודע מי הוא אמר שהפועל אמרו שהם מתכננים להביא חמישה זרים ועוד ישראלים בכירים ושהמון עסקאות נפלו ברגע האחרון. לפי הנאמר מדובר פה לפחות על עוד 6-7 שחקנים שיצטרפו עד תום מועד החלון לכל המודאגים.
-
- קיבל.ה 2738 לייקים
יש צפי לעוד קרב עם איראן, ככה שאספקט הישראלים מאוד חשוב כתוסףאדוםאדום כתב: ↑22 יולי 2025, 23:21ברדה אמר בריאיון שיביאו 5 זרים טובים מאוד. מניח שגם עוד ישראלי או שתייםRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 19:57 שדרן ספורט 4 אלוהים יודע מי הוא אמר שהפועל אמרו שהם מתכננים להביא חמישה זרים ועוד ישראלים בכירים ושהמון עסקאות נפלו ברגע האחרון. לפי הנאמר מדובר פה לפחות על עוד 6-7 שחקנים שיצטרפו עד תום מועד החלון לכל המודאגים.
-
- קיבל.ה 111 לייקים
עכשיו עברנו גם לניבוי מלחמות ולא רק ניבוי כדורגל?dino כתב: ↑22 יולי 2025, 23:32יש צפי לעוד קרב עם איראן, ככה שאספקט הישראלים מאוד חשוב כתוסףאדוםאדום כתב: ↑22 יולי 2025, 23:21ברדה אמר בריאיון שיביאו 5 זרים טובים מאוד. מניח שגם עוד ישראלי או שתייםRedDrifter כתב: ↑22 יולי 2025, 19:57 שדרן ספורט 4 אלוהים יודע מי הוא אמר שהפועל אמרו שהם מתכננים להביא חמישה זרים ועוד ישראלים בכירים ושהמון עסקאות נפלו ברגע האחרון. לפי הנאמר מדובר פה לפחות על עוד 6-7 שחקנים שיצטרפו עד תום מועד החלון לכל המודאגים.