לירון האדום כתב: ↑22 יולי 2025, 09:00 מקווה שמחכים שקייראט תודח ויביאו את גלזר
שילחם עם פלקאו על ההרכב
מיום ליום יש פה יותר יצורים בפורום הזה
לירון האדום כתב: ↑22 יולי 2025, 09:00 מקווה שמחכים שקייראט תודח ויביאו את גלזר
שילחם עם פלקאו על ההרכב
רשמתי שפיבן בתור מגן זה סביר עדיף אותו בלםאיש גדול כתב: ↑22 יולי 2025, 08:07לא שאני שותף לפאניקהאלון1 כתב: ↑22 יולי 2025, 08:01בוא ננתח קדימהyoni143 כתב: ↑21 יולי 2025, 23:30
סגל אמצע טבלה? בוא ננתח את זה. אתה עם קנצפולסקי פותח בהרכב כרגע שכל מילה עליו מיותרת, רן בנימין שהוא בין סביר לחלש, אלטמן שהוא פצוע יותר מכשיר, בוסקילה שהוא חצי בפנים חצי בחוץ, פלקאו שהוא בהלם בכלל שמישהו חשב עליו מליגה 2 בברזיל, אנס מחמיד שהוא שחקן תחתית בליגת בעל לא הוכיח את עצמו מעולם כסקורר או מספרים יפים. טוריאל שאמור לפרוח ולפרוץ בסדר גמור, מאיימבו אמור להיות בסדר גמור. דאפה בן 17 סימן שאלה, אמור להיות בסדר. וליידנר אמור להיות בסדר.
חלוץ זר כרגע אין, מגן ימני זר כרגע אין, קשר 5050 איכותי זר, אין. כרגע סגל למקום אחרון או לפני אחרון, די לרמות.
עמדת השוער מהטובים בליגה
בלם מצויין מאייאבו
דורון מהמגנים הטובים בליגה
חסר מגן ימני או בלם
תלוי איזה פיבן יתופקד הוכיח את עצמו בתור בלם נהדר
מגן בינוני אבל מספיק
סגרנו את זה שחוליית ההגנה שלך סבירה פלוס
קישור אחורי מודה אנחנו בבעיה
פלאקו אני לא שופט כי לא ראיתי
עם רן ושאר הירקות לא תופס מהם
אגפים טויראל שחקן מצויין
רוי קורין שחקן נהדר
רוטמן לא כזה כמו שעשו אותו
חלוצים הבאת כוכב דאפפה
מחמיד חלוץ ליגת העל בינוני
עם סגל כזה לא תירד ליגה
תביא חיזוק נכון של 3-4 שחקנים תתמודד למעלה גם
יש לנו מאמן נהדר
שקט מקצועי וניהול שקט
יש לך 12 אלף מינויים בערך
אני לא מוטרד
אבל נתת פה מחמאות יתר לשחקנים בצורה קיצונית.
פיבן כמגן בליגת העל זה קטסטרופה
קישור אחורי שמורכב מפלקאו וקנצפולסקי זה בעיה גדולה זה תפקיד הכי חשוב במגרש אולי אם נפלת עם פלקאו זה פלונטר רציני.
גם סתיו, קורין ןדאפה עוד צעירים שלא באמת הוכיחו את עצמם בליגת העל שאפשר להיות שקטים לגביהם.
מה לא בסדר במה שרשום?לוסיאנו כתב: ↑22 יולי 2025, 09:07לירון האדום כתב: ↑22 יולי 2025, 09:00 מקווה שמחכים שקייראט תודח ויביאו את גלזר
שילחם עם פלקאו על ההרכב
אלון, אתה יורד ליגה עם הסגל הזה.אלון1 כתב: ↑22 יולי 2025, 09:25רשמתי שפיבן בתור מגן זה סביר עדיף אותו בלםאיש גדול כתב: ↑22 יולי 2025, 08:07לא שאני שותף לפאניקהאלון1 כתב: ↑22 יולי 2025, 08:01
בוא ננתח קדימה
עמדת השוער מהטובים בליגה
בלם מצויין מאייאבו
חסר מגן ימני או בלם
מגן בינוני אבל מספיק
אגפים טויראל שחקן מצויין
רוי קורין שחקן נהדר
חלוצים הבאת כוכב דאפפה
עם סגל כזה לא תירד ליגה
יש לנו מאמן נהדר
שקט מקצועי וניהול שקט
אני לא מוטרד
קישור אחורי שמורכב מפלקאו וקנצפולסקי זה בעיה גדולה זה תפקיד הכי חשוב במגרש אולי אם נפלת עם פלקאו זה פלונטר רציני.
גם סתיו, קורין ןדאפה עוד צעירים שלא באמת הוכיחו את עצמם בליגת העל שאפשר להיות שקטים לגביהם.
ואמרתי שהקישור האחורי זה המכה
זה לא עדיף זה מה שזה פשוטאלון1 כתב: ↑22 יולי 2025, 09:25רשמתי שפיבן בתור מגן זה סביר עדיף אותו בלםאיש גדול כתב: ↑22 יולי 2025, 08:07לא שאני שותף לפאניקהאלון1 כתב: ↑22 יולי 2025, 08:01
בוא ננתח קדימה
עמדת השוער מהטובים בליגה
בלם מצויין מאייאבו
חסר מגן ימני או בלם
מגן בינוני אבל מספיק
אגפים טויראל שחקן מצויין
רוי קורין שחקן נהדר
חלוצים הבאת כוכב דאפפה
עם סגל כזה לא תירד ליגה
יש לנו מאמן נהדר
שקט מקצועי וניהול שקט
אני לא מוטרד
ואמרתי שהקישור האחורי זה המכה
לא מבין למה הגבת לו ככה. אנחנו חייבים גם שחקנים ישראלים. סביר ופלקאו לא יהיה כוכב. כדאי שתיהיה לו תחרות. איזה קשר אחורי ישראלי טוב מגלזר תוכל להביא שיתחיל את העונה מספסל? הלוואי ויגיע.לוסיאנו כתב: ↑22 יולי 2025, 09:07לירון האדום כתב: ↑22 יולי 2025, 09:00 מקווה שמחכים שקייראט תודח ויביאו את גלזר
שילחם עם פלקאו על ההרכב
לא הייתי מזלזל בהם יותר מדי, דווקא נראה שעל הנייר בנו שם קבוצות לא רעות יחסית.לירון האדום כתב: ↑22 יולי 2025, 10:10 מחזור ראשון נגד ק"ש בבית
מחזור שני ריינה חוץ
מחזור שלישי בית"ר בית ב - 13.9.
יש לך כמעט חודשיים שלמים עד המשחק הגדול הראשון.
את ק"ש וריינה אפשר יהיה לנצח גם עם זרים שעוד לא ממש מחוברים לשיטת המשחק
פלקאו - בנימין - אלקוקיןyoni143 כתב: ↑22 יולי 2025, 08:41נכון לכרגע אין מישהו אחר, וגם אם יש ,פציעה שלו , אל ים פותח בהרכב. אני באמת חושב שב3 שנים האחרונות כולם הבינו שאין בו כלום, לא טכניות, לא מהירות, לא קשיחות, ועדיין בהפועל הגאונים לא מפסיקים לתת לו הארכת חוזה. מייאש כבר. באמת שאין לי כלום נגדו נטו מקצועית שווה הרכב בבני יהודה בלאומית זה כן.
אז נראה לך שאם תמשיך עם הסגל הקיים עד ה-12.9 ואז תביא 5 זרים אז תנצח את בית"ר?לירון האדום כתב: ↑22 יולי 2025, 10:10 מחזור ראשון נגד ק"ש בבית
מחזור שני ריינה חוץ
קישור יותר רך מ"לורפק"cholo כתב: ↑22 יולי 2025, 10:16פלקאו - בנימין - אלקוקיןyoni143 כתב: ↑22 יולי 2025, 08:41נכון לכרגע אין מישהו אחר, וגם אם יש ,פציעה שלו , אל ים פותח בהרכב. אני באמת חושב שב3 שנים האחרונות כולם הבינו שאין בו כלום, לא טכניות, לא מהירות, לא קשיחות, ועדיין בהפועל הגאונים לא מפסיקים לתת לו הארכת חוזה. מייאש כבר. באמת שאין לי כלום נגדו נטו מקצועית שווה הרכב בבני יהודה בלאומית זה כן.
אני מהמר שבמחזור הראשון כבר נהיה עם עוד 2 זרים לפחות בסגל ואולי גם עוד ישראלי.קפבלנקה כתב: ↑22 יולי 2025, 10:19אז נראה לך שאם תמשיך עם הסגל הקיים עד ה-12.9 ואז תביא 5 זרים אז תנצח את בית"ר?לירון האדום כתב: ↑22 יולי 2025, 10:10 מחזור ראשון נגד ק"ש בבית
מחזור שני ריינה חוץ
ק"ש התחזקה מאוד משנה שעברה והסגל הנוכחי שלך ממש לא יותר טוב מהם ומריינה בלשון המעטה.
סגל ועמידה על המגרש של שחקנים וההיכרות ביניהם זה משהו שנבנה לאורך זמן ואתה כבר בפיגור בזמנים, אני לא מפקפק בכוונות של ספרא והצוות אבל אתה בפיגור, זה הכל
חד משמעית עדיף לדייק מאוחר מאשר למלא מהר.קפבלנקה כתב: ↑22 יולי 2025, 10:19אז נראה לך שאם תמשיך עם הסגל הקיים עד ה-12.9 ואז תביא 5 זרים אז תנצח את בית"ר?לירון האדום כתב: ↑22 יולי 2025, 10:10 מחזור ראשון נגד ק"ש בבית
מחזור שני ריינה חוץ
ק"ש התחזקה מאוד משנה שעברה והסגל הנוכחי שלך ממש לא יותר טוב מהם ומריינה בלשון המעטה.
סגל ועמידה על המגרש של שחקנים וההיכרות ביניהם זה משהו שנבנה לאורך זמן ואתה כבר בפיגור בזמנים, אני לא מפקפק בכוונות של ספרא והצוות אבל אתה בפיגור, זה הכל
אני לגמרי בעד אבל שהכי לא יתפשרו על עמדת המגן.פוגודין כתב: ↑22 יולי 2025, 10:49חד משמעית עדיף לדייק מאוחר מאשר למלא מהר.קפבלנקה כתב: ↑22 יולי 2025, 10:19אז נראה לך שאם תמשיך עם הסגל הקיים עד ה-12.9 ואז תביא 5 זרים אז תנצח את בית"ר?לירון האדום כתב: ↑22 יולי 2025, 10:10 מחזור ראשון נגד ק"ש בבית
מחזור שני ריינה חוץ
זה לא מרוץ למילוי סגל. זה תהליך לבניית זהות.
מי שלא מבין את ההבדל, לא למד כלום מהעונות הקודמות.
גם אם זה אומר להפסיד לביתר.
אין בעיה, רק שהציפיות לעונה הזאת צריכות להיות בהתאם, מקום 6-7, אני חי עם זה בשלום רק צריך להיות ברור שלשם זה הולך השנה.פוגודין כתב: ↑22 יולי 2025, 10:49חד משמעית עדיף לדייק מאוחר מאשר למלא מהר.קפבלנקה כתב: ↑22 יולי 2025, 10:19אז נראה לך שאם תמשיך עם הסגל הקיים עד ה-12.9 ואז תביא 5 זרים אז תנצח את בית"ר?לירון האדום כתב: ↑22 יולי 2025, 10:10 מחזור ראשון נגד ק"ש בבית
מחזור שני ריינה חוץ
חיפה מכבי ביתר באר שבע או בגדול רוב קבוצות הליגה
פששש אחלה אפילו אוהדי הפועל חיפה לא חיים עם זה בשלום. זה נזק עצום לחשוב ככה ולהגיד את זה. אז או שאתה ממש צעיר והתחלת לאהוד הפועל אחרי שנת 2013 או שאני לא יודע איך אתה אומר את זה. אנחנו הפועל תל אביב ואנחנו צריכים להיות בצמרת הגבוה ולרוץ כל שנה לאליפות נקודה. לא יכול לשמוע את השטיות האלה שבונים פה קבוצה לשנים קדימה כבר עשור אני שומע את זה וכל עונה מחליפים חצי סגל כי מביאים שחקנים לפי משקל. בושה שזה הסגל שעולה היום למשחק הראשון בגביע הטוטו שיש בעלים מלארדר ושהיה לנו אפשרות להתכונן לשנה הזאת כבר מלפני ארבעה חודשים.קפבלנקה כתב: ↑22 יולי 2025, 11:26אין בעיה, רק שהציפיות לעונה הזאת צריכות להיות בהתאם, מקום 6-7, אני חי עם זה בשלום רק צריך להיות ברור שלשם זה הולך השנה.פוגודין כתב: ↑22 יולי 2025, 10:49חד משמעית עדיף לדייק מאוחר מאשר למלא מהר.קפבלנקה כתב: ↑22 יולי 2025, 10:19
אז נראה לך שאם תמשיך עם הסגל הקיים עד ה-12.9 ואז תביא 5 זרים אז תנצח את בית"ר?
סבבה, אז אחרי שסיימנו בעולם הדמיון ולה-לה-לנד שאנשים נמצאים בו, תתחברו למציאות: המועדון הזה עבר התרסקות של 15 שנה, ואם יש מי שחושב שאפשר לשקם את זה בקיץ אחד הוא עומד להתאכזב ובגדול.דוגיס כתב: ↑22 יולי 2025, 11:37פששש אחלה אפילו אוהדי הפועל חיפה לא חיים עם זה בשלום. זה נזק עצום לחשוב ככה ולהגיד את זה. אז או שאתה ממש צעיר והתחלת לאהוד הפועל אחרי שנת 2013 או שאני לא יודע איך אתה אומר את זה. אנחנו הפועל תל אביב ואנחנו צריכים להיות בצמרת הגבוה ולרוץ כל שנה לאליפות נקודה. לא יכול לשמוע את השטיות האלה שבונים פה קבוצה לשנים קדימה כבר עשור אני שומע את זה וכל עונה מחליפים חצי סגל כי מביאים שחקנים לפי משקל. בושה שזה הסגל שעולה היום למשחק הראשון בגביע הטוטו שיש בעלים מלארדר ושהיה לנו אפשרות להתכונן לשנה הזאת כבר מלפני ארבעה חודשים.
מסכים לגמריי. הציפיות הם 5-6 בעיר שיש לך 4 קבוצות חזקות ממך ומחוברות יותר. היו צריכים להבהיר את זה לכל החבר׳ה פה שחושבים שאנחנו רצים לאליפות וזו אחת הטעויות.
אני איתך בדעה והעונה הקודמת בלאומית הראתה לנו שגם ברדה חושב ככה.yoni143 כתב: ↑22 יולי 2025, 08:41נכון לכרגע אין מישהו אחר, וגם אם יש ,פציעה שלו , אל ים פותח בהרכב. אני באמת חושב שב3 שנים האחרונות כולם הבינו שאין בו כלום, לא טכניות, לא מהירות, לא קשיחות, ועדיין בהפועל הגאונים לא מפסיקים לתת לו הארכת חוזה. מייאש כבר. באמת שאין לי כלום נגדו נטו מקצועית שווה הרכב בבני יהודה בלאומית זה כן.
עופר יכול להשקיע ככה שנה / שנתייםyoni143 כתב: ↑22 יולי 2025, 11:41 יש מצב שעופר ינאי עשיר משמעותית מאדמונד ספרא? הןא שם רק על מיציץ' 18 מיליון דולר שזה כל התקציב של הכדןרגל. עושה רושם שספרא לא משחרר מהכיס. או שפשוט יש לנו את האנשי מקצוע הכי גרועים בליגה.
בכל מקרה לפי התגובות פה באשכול זה שהמשכורות נכנסות בזמן, וזה שאין תביעות באופ"א ברקע, מספקות אותם. הכדורגל והסגל לא בראש מעייני רובכם פה.
לא לזה פיללנו . הלכתי לשתות מים קרים .
עופר שם לידו 2 מיליארדרים בגדול.yoni143 כתב: ↑22 יולי 2025, 11:41 יש מצב שעופר ינאי עשיר משמעותית מאדמונד ספרא? הןא שם רק על מיציץ' 18 מיליון דולר שזה כל התקציב של הכדןרגל. עושה רושם שספרא לא משחרר מהכיס. או שפשוט יש לנו את האנשי מקצוע הכי גרועים בליגה.
בכל מקרה לפי התגובות פה באשכול זה שהמשכורות נכנסות בזמן, וזה שאין תביעות באופ"א ברקע, מספקות אותם. הכדורגל והסגל לא בראש מעייני רובכם פה.
גם השותף שם עם מיציץ׳yoni143 כתב: ↑22 יולי 2025, 11:41 יש מצב שעופר ינאי עשיר משמעותית מאדמונד ספרא? הןא שם רק על מיציץ' 18 מיליון דולר שזה כל התקציב של הכדןרגל. עושה רושם שספרא לא משחרר מהכיס. או שפשוט יש לנו את האנשי מקצוע הכי גרועים בליגה.