D&3 כתב: ↑20 יולי 2025, 12:22
צ'ימבויקה כתב: ↑20 יולי 2025, 12:10
D&3 כתב: ↑20 יולי 2025, 11:46
מאחל לכל אחד פה שמישהו יאהב אותו כמו שצ'ימובוקי אוהב להגיד בושה וחרפה על המועדון מעלליו ומנהליו פעם ביומיים
אחרי הטנטרום הקודם קיבלנו הוכחה שלמועדון לא חסר אמצעים כלכליים, מקווה שאחרי הטנטרום הנוכחי נקבל הוכחה שהאמצעים האלה הם גם להצלחה בעתיד הקרוב ולא רק הרחוק
קודם כל, צ׳ימבויקה בשבילך.
דבר שני, לא מדובר בטנטרום אלא בניתוח מציאות.
אתה זה שנשען על משהו שלא קיים כדי להגיד שאני בטנטרום.
אתה רואה פה סגל עומד?
אני לא מחפש הוכחה על אמצעים כלכליים, רק אנשים עם הסתכלות צרה כמוך, חושבים שזה סיפור של יש או אין כסף.
אני מדבר על ניהול של מועדון.
אני גם חושב שיש אמצעים, אתה רואה את זה ברכישה של דאפה ובאפליקציה המושקעת או בסושיאל.
מה שאנשים כמוך לא מבינים זה שברגע שיש אמצעים, הרבה יותר קל לנהל ולעשות את העבודה.
עד עכשיו הם כושלים בעבודתם. והסברתי מדוע.
הם בחרו לשים אותנו בעמדה בעייתית מאוד מקצועית, וגם מול סוכנים, כי ייתכן ששחקנים ינצלו אותנו עכשיו כי יידעו שאנחנו עם סגל לא מוכן.
זו המציאות.
אם אני אראה פה בשבוע הקרוב 4 שחקנים זרים בפרופיל גבוה, שפתאום אפשר להביא, ולא היה אפשר קודם (למשל מקבוצות שעפו מאירופה), אגיד שהם שיחקו אותה.
בכל מצב אחר, הם כשלו, ואתה חסר מושג אם תחשוב אחרת.
ניתוח מציאות כמו הניתוח שלך שקבע ש"אין להם כסף" ועל הצעה על דנילסון "עלוב" ואחרי שעות בודדות החתימו שחקן ב2 מיליון יורו.
או כמו הקפיצה על המציאה שחשבת שהצענו על דיארה הרבה כסף ומיד טנטרום הבושה וחרפה הרגיל עד שגילית שזה בכלל על שחקן של מכבי.
לפי ההיגיון שלך מכבי נכשלו בטירוף עם פטאצ'י בקיץ שעבר כי הם נמרחו עם ההחתמה שלו כל הקיץ, וזה לא שפתאום היה אפשר להביא אותו. ובאר שבע חיכו עד סוף יולי עם קנגוואה, בושה וחרפה. הצוותים המקצועים שהביאו את שני שחקני העונה שעברה בליגה הם חסרי מושג ורק אתה הביאה של אלכס פרגוסון.
בסוף אתה טריק של פוני אחד, לא מביאים לך את הצעצועים שאתה רוצה בקצב שאתה רוצה אז אתה צועק פה הודעה אחרי הודעה פושה וחרפה ומידי פעם יוצא ליצן אחרי שעתיים, או ליצן אחרי שנייה כי הבנת שטיפסת על העץ הלא נכון עם דיארה, או שכתבת פה קודם שההתחתמה של דאפה היא כבר כישלון מקצועי ואפילו כנראה לך זה היה נראה מגוחך אז ערכת את זה (למשהו קצת פחות מגוחך).
יש דרך להעביר ביקורת על הקבוצה, לא חסרות סיבות, ויש נטו לילל בלי הפסקה, פה אתה נכנס לתמונה.
- מעדיף את ניתוח המציאות שלי על ניתוח המציאות שלך שלא מבוסס על המציאות אלא על משאלות לב וספקולציות.
- לפי ההיגיון שלך, אנחנו בהכרח הולכים להנחית פה שחקנים ברמה של פטאצ׳י וקנגוואה, וזאת למה? כי הם הגיעו מאוחר וכי אנחנו צפויים להביא שחקנים מאוחר. אין לך מושג בכלל כמה מתכוונים להשקיע, לא קיבלת שום אינדיקציה על כלום. אתה קורא לי ליצן? אתה רציני?
- במצב הנוכחי, ההחתמה שלו בהחלט כשלון. נקודת הייחוס שלי בניגוד אליך היא המציאות, המצב עכשיו, ההווה.
- אתה זה שנאחז בספקולציות והנחות כדי לשכנע בצדקת דרכך.
- אני אודה בטעות אם יבואו שחקנים ברמה. אבל אם יבואו לפה זרים בינוניים ונגלה ששמו על דאפה את כל הכסף, אתה תהיה הראשון שאחפש.
- אם לא חסרות סיבות, אז מה אתה רוצה ממני? מפריע לך שאני מיילל מדי? לכל אחד יש את הדרך שלו.
- בתכלס, אתה חושב שהכל מושלם ויהיו זרים אש, ולך אני אחכה בפינה אם נגלה שמשהו לא עבד בתיאוריה שלך. אל תגיד אחכ שהתכוונת למשהו אחר.