עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
מאחל לכל אחד פה שמישהו יאהב אותו כמו שצ'ימובוקי אוהב להגיד בושה וחרפה על המועדון מעלליו ומנהליו פעם ביומיים
אחרי הטנטרום הקודם קיבלנו הוכחה שלמועדון לא חסר אמצעים כלכליים, מקווה שאחרי הטנטרום הנוכחי נקבל הוכחה שהאמצעים האלה הם גם להצלחה בעתיד הקרוב ולא רק הרחוק
אחרי הטנטרום הקודם קיבלנו הוכחה שלמועדון לא חסר אמצעים כלכליים, מקווה שאחרי הטנטרום הנוכחי נקבל הוכחה שהאמצעים האלה הם גם להצלחה בעתיד הקרוב ולא רק הרחוק
-
- קיבל.ה 2687 לייקים
השמועות אומרות אם לתרגם את מה שנאמר פה לקראת הסופש, שבתחילת השבוע צפוי וולקאם.
בהימור לגמרי, בלי שום ידע
נותן 65 אחוז היום, 25 מחר, 7 בשלישי, 3 ברביעי.
מבחינת שעות חמות
15:00-18:00 - 70
18:01-21:00- 30
בהימור לגמרי, בלי שום ידע
נותן 65 אחוז היום, 25 מחר, 7 בשלישי, 3 ברביעי.
מבחינת שעות חמות
15:00-18:00 - 70
18:01-21:00- 30
נערך לאחרונה על ידי dino ב 20 יולי 2025, 11:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 192 לייקים
בגדול אני מסכים איתך.צ'ימבויקה כתב: ↑20 יולי 2025, 11:42 בושה וחרפה מה שקורה במועדון הזה, אין מה להגיד.
בתחילת הקיץ היה נראה שעובדים שקט וחכם.
ידעו להביא ולסגור בזמן את אסף צור ומאיימבו לפני שאחרים פעלו..
ברמה העובדתית, כל העסק פה לא מתפקד מהמלחמה באיראן.
קברניטי המועדון לא באירוע. פשוט לא עושים את עבודתם. אימפוטנציה מוחלטת.
תדמיתית:
- אין מסיבת עיתונאים: פרימור ובוקסה באמת חושבים שזה המועדון של אמא שלהם, ושהם לא צריכים לדבר עם קהל בכלל
- אין תלבושת וקידום של החנות לעונה החדשה (א-ב׳ של מועדון שרוצה לבצע קפיצת מדרגה)
מקצועית:
-מחתימים סקאוט משום מה
- לא יודעים אם הבולגרי בארץ ומה מעשיו
- לא מכינים סגל למאמן
מסחרית-משפטית:
- משלמים סכום מופקע על דאפה ועל פלקאו
- בעיות עם בוסקילה
חוץ מאפליקציה ואחלה סושיאל אני לא רואה פה שום דבר מעודד.
גם הרכישה של דאפה, במבחן התוצאה כרגע הוא כשלון.
במציאות שבה כושלים בהיבטים הרבה יותר בסיסיים של בניית מועדון, גם הרכישה של דאפה נראית גחמתית.
כאילו ביקשו מספרא שיציל אותם ויסדר להם מעט שקט.
בקטן, אם דיארה ודנילסון היו חתומים כנראה שלא היית רושם את כל זה.
וזאת הבעיה שלנו כאוהדי הפועל, אנחנו מסתפקים בקצת ורגילים שלא שמים עלינו כלום. כי גם אם היו חותמים פה 2-3 זרים הבעיות שציינת היו עדיין נשארות.
וזה גם משפיע על הכדורסל שפתאום יש בעל בית דומיננטי שעושה החלטות (טובות או לא זה עניין אחר) ומצליח להביא את הקבוצה לפאקינג טופ 10 (בהימורים לפחות).
אנחנו בנויים מנטלית לבינוניות ונקווה שזה ישתנה מהבעלים ועד האוהד האחרון.
תנו לי וואלקם כבר ראבק!
-
- קיבל.ה 1256 לייקים
וואוצ'ימבויקה כתב: ↑20 יולי 2025, 11:42 בושה וחרפה מה שקורה במועדון הזה, אין מה להגיד. בתחילת הקיץ היה נראה שעובדים שקט וחכם.
תדמיתית:
- אין מסיבת עיתונאים: פרימור ובוקסה באמת חושבים שזה המועדון של אמא שלהם, ושהם לא צריכים לדבר עם קהל בכלל
- אין תלבושת וקידום של החנות לעונה החדשה (א-ב׳ של מועדון שרוצה לבצע קפיצת מדרגה)
מקצועית:
-מחתימים סקאוט משום מה
- לא מכינים סגל למאמן
מסחרית-משפטית:
- בעיות עם בוסקילה
גם הרכישה של דאפה, במבחן התוצאה כרגע היא כשלון, כי אתה לא רואה שום דבר לידו.
משפחה שאין לה לחם וגבינה, קונה סלמון מעושן.
במציאות הנוכחית, הרכישה של דאפה נראית גחמתית.
כאילו הם ביקשו מספרא שיציל אותם ויסדר להם מעט שקט.

הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אז אני מבין שלאנשים אין סבלנות לראות תסגל הסופי ואז לבכות
-
- קיבל.ה 919 לייקים
אני חושב שאחרי כל האמוציות שהן ברורות לגמרי, צריך שניה לעצור ולשאול את עצמנו דבר אחד: האם אנחנו סומכים על המערכת הזו. ספרא, פרימור, בוקסה וברדה. מניח שכולם רואים את אותה תמונה, אנשי המקצוע יודעים איפה צריך לחזק ומה ברשימות.
שוק השחקנים הישראלים הוא חלש מאוד וזה משהו שצריך לקחת בחשבון כמו את העובדה שכל עוד יש פה מלחמה קשה להביא זרים.אני חושב שחוץ מב״ש כל ההכנה של הקבוצות הישראליות היא לא אופטימלית וזה משהו שאנחנו חייבים לקחת בחשבון.
אני חושב שהפועל חייבים לעשות מסיבת עיתונאים של פתיחת עונה ולתקשר את המצב הנוכחי.
כל מה שכתבתי עם כוכבית אחת גדולה וקוראים לה עומר בוקסנבוים. אני מודה שלתת לו לנהל מקצועית את הקבוצה אחרי כשלון מהדהד בפעם הקודמת שנגמר בהתפטרות שלו היא החלטה שאני לא מבין את הסוף. הלוואי שאתבדה. יש בו איזו שחצנות שאני לא אוהב. אני מאוד מקווה שהוא לא חושב שהסגל הנוכחי יכול להגיע למשהו כי אלא אם שחקנים כמו רוטמן בנימין, ארי כהן ושות יעשו איזו התקדמות שלפחות לפי מה שראיתי מהם עד היום לא אמורה להתרחש, הסגל הזה הוא חלש.
שוק השחקנים הישראלים הוא חלש מאוד וזה משהו שצריך לקחת בחשבון כמו את העובדה שכל עוד יש פה מלחמה קשה להביא זרים.אני חושב שחוץ מב״ש כל ההכנה של הקבוצות הישראליות היא לא אופטימלית וזה משהו שאנחנו חייבים לקחת בחשבון.
אני חושב שהפועל חייבים לעשות מסיבת עיתונאים של פתיחת עונה ולתקשר את המצב הנוכחי.
כל מה שכתבתי עם כוכבית אחת גדולה וקוראים לה עומר בוקסנבוים. אני מודה שלתת לו לנהל מקצועית את הקבוצה אחרי כשלון מהדהד בפעם הקודמת שנגמר בהתפטרות שלו היא החלטה שאני לא מבין את הסוף. הלוואי שאתבדה. יש בו איזו שחצנות שאני לא אוהב. אני מאוד מקווה שהוא לא חושב שהסגל הנוכחי יכול להגיע למשהו כי אלא אם שחקנים כמו רוטמן בנימין, ארי כהן ושות יעשו איזו התקדמות שלפחות לפי מה שראיתי מהם עד היום לא אמורה להתרחש, הסגל הזה הוא חלש.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 989 לייקים
קודם כל, צ׳ימבויקה בשבילך.
דבר שני, לא מדובר בטנטרום אלא בניתוח מציאות.
אתה זה שנשען על משהו שלא קיים כדי להגיד שאני בטנטרום.
אתה רואה פה סגל עומד?
אני לא מחפש הוכחה על אמצעים כלכליים.
רק אנשים עם הסתכלות צרה כמוך, חושבים שהצלחה או כשלון מסתכמת בשאלה אם יש או אין כסף.
אם יפתחו לארי את החוזה וייתנו לו 300 אלף דולר, תמחא כפיים?
אני מדבר על ניהול של מועדון.
אני גם חושב שיש אמצעים, אתה רואה את זה ברכישה של דאפה ובאפליקציה המושקעת או בסושיאל.
מה שאנשים כמוך לא מבינים זה שברגע שיש אמצעים, הרבה יותר קל לנהל ולעשות את העבודה.
דווקא העובדה שיש אמצעים מוכיחה עד כמה הם כושלים בעבודתם, והסברתי בדיוק למה.
הם בחרו לשים אותנו בעמדה בעייתית מאוד מקצועית, וגם מול סוכנים, כי ייתכן ששחקנים ינצלו אותנו עכשיו כי יידעו שאנחנו עם סגל לא מוכן.
זו המציאות.
אם אני אראה פה בשבוע הקרוב 4 שחקנים זרים בפרופיל גבוה, שפתאום אפשר להביא, ולא היה אפשר קודם (למשל מקבוצות שעפו מאירופה), אגיד שהם שיחקו אותה.
בכל מצב אחר, הם כשלו, ואתה חסר מושג אם תחשוב אחרת.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 20 יולי 2025, 12:16, נערך 4 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 490 לייקים
גם ההכנה של באר שבע לא בדיוק הייתה כזאת טובה בדיעבדredrony כתב: ↑20 יולי 2025, 12:02 אני חושב שאחרי כל האמוציות שהן ברורות לגמרי, צריך שניה לעצור ולשאול את עצמנו דבר אחד: האם אנחנו סומכים על המערכת הזו. ספרא, פרימור, בוקסה וברדה. מניח שכולם רואים את אותה תמונה, אנשי המקצוע יודעים איפה צריך לחזק ומה ברשימות.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 989 לייקים
ההשוואה בין עולה חדשה לליגת העל להפועל ב״ש תמוהה בעיניי.adom4 כתב: ↑20 יולי 2025, 12:10גם ההכנה של באר שבע לא בדיוק הייתה כזאת טובה בדיעבדredrony כתב: ↑20 יולי 2025, 12:02 אני חושב שאחרי כל האמוציות שהן ברורות לגמרי, צריך שניה לעצור ולשאול את עצמנו דבר אחד: האם אנחנו סומכים על המערכת הזו. ספרא, פרימור, בוקסה וברדה. מניח שכולם רואים את אותה תמונה, אנשי המקצוע יודעים איפה צריך לחזק ומה ברשימות.
אני מסכים עם הרעיון של לחכות לזרים לקראת סוף החלון.
משכו פה יותר מדי את החבל.
-
- קיבל.ה 490 לייקים
בסופו של דבר באר שבע שסגרו הרבה עמדות מוקדם שכחו להביא בלם בזמן ועפו מול קבוצה הרבה יותר חלשה מהם באירופה, בינתיים כל הצמרת די נחלשה חוץ מבית"ר.צ'ימבויקה כתב: ↑20 יולי 2025, 12:12ההשוואה בין עולה חדשה לליגת העל להפועל ב״ש תמוהה בעיניי.adom4 כתב: ↑20 יולי 2025, 12:10גם ההכנה של באר שבע לא בדיוק הייתה כזאת טובה בדיעבדredrony כתב: ↑20 יולי 2025, 12:02 אני חושב שאחרי כל האמוציות שהן ברורות לגמרי, צריך שניה לעצור ולשאול את עצמנו דבר אחד: האם אנחנו סומכים על המערכת הזו. ספרא, פרימור, בוקסה וברדה. מניח שכולם רואים את אותה תמונה, אנשי המקצוע יודעים איפה צריך לחזק ומה ברשימות.
מסכים שלא היינו צריכים להגיע למצב הזה גם עם הנסיבות המקלות, אבל בסופו של דבר שחקנים טובים יהיו טובים גם בלי התאגלמות, מחנה אימונים וכל זה.
נראה מה יהיה פה בסוף החלון ונקווה לטוב.
-
- קיבל.ה 919 לייקים
מזתומרת תמוהה? יש מציאות. אם ב״ש מתחילים ב X ואתה מתחיל בחצי מזה זה לא אומר שאתה יכול להפיק יותר ממצב נתון. ההיפך, ככל שהשוק מצטמצם יהיה לך יותר קשה להביא שחקנים. שוב, הדבר היחיד שמפחיד אותי זה חוסר הבנה של ראש המערכת המקצועית את מצב הקבוצה וזו כבר בעיה אחרתצ'ימבויקה כתב: ↑20 יולי 2025, 12:12ההשוואה בין עולה חדשה לליגת העל להפועל ב״ש תמוהה בעיניי.adom4 כתב: ↑20 יולי 2025, 12:10גם ההכנה של באר שבע לא בדיוק הייתה כזאת טובה בדיעבדredrony כתב: ↑20 יולי 2025, 12:02 אני חושב שאחרי כל האמוציות שהן ברורות לגמרי, צריך שניה לעצור ולשאול את עצמנו דבר אחד: האם אנחנו סומכים על המערכת הזו. ספרא, פרימור, בוקסה וברדה. מניח שכולם רואים את אותה תמונה, אנשי המקצוע יודעים איפה צריך לחזק ומה ברשימות.
-
- קיבל.ה 1256 לייקים
הרכב מכבי חיפה למשחק "האירופאיות" אתמול מול ביתר:
ירמיקוב,אלימלך,סק, עיסאת, נאור, קורנו, אזולאי, סבע, סברינה, פודגוראנו, יובאנוביץ'
ירמיקוב,אלימלך,סק, עיסאת, נאור, קורנו, אזולאי, סבע, סברינה, פודגוראנו, יובאנוביץ'
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 919 לייקים
בדיעבד זה לא מעניין. הם הביאו בגדול את השחקנים שהם רצו על בסיס יחסית טוב ומוכן. זה שהם עפו, יכול לקרות. כרגע המטרה עבור רב הקבוצות חוץ אולי ממכבי זו קבוצה טובה לליגה הישראלית. כל המצב המגעיל הזה, בלי יכולת לארח בבית די מוציא את החשקadom4 כתב: ↑20 יולי 2025, 12:10גם ההכנה של באר שבע לא בדיוק הייתה כזאת טובה בדיעבדredrony כתב: ↑20 יולי 2025, 12:02 אני חושב שאחרי כל האמוציות שהן ברורות לגמרי, צריך שניה לעצור ולשאול את עצמנו דבר אחד: האם אנחנו סומכים על המערכת הזו. ספרא, פרימור, בוקסה וברדה. מניח שכולם רואים את אותה תמונה, אנשי המקצוע יודעים איפה צריך לחזק ומה ברשימות.
סתם שאלה, נניח והשבוע חותמים שני זרים בקליבר גבוהה, האם זה משנה את דעתך?צ'ימבויקה כתב: ↑20 יולי 2025, 11:42 בושה וחרפה מה שקורה במועדון הזה, אין מה להגיד. בתחילת הקיץ היה נראה שעובדים שקט וחכם.
תדמיתית:
מקצועית:
-מחתימים סקאוט משום מה
- לא מכינים סגל למאמן
מסחרית-משפטית:
- בעיות עם בוסקילה
גם הרכישה של דאפה, במבחן התוצאה כרגע היא כשלון, כי אתה לא רואה שום דבר לידו.
משפחה שאין לה לחם וגבינה, קונה סלמון מעושן.
במציאות הנוכחית, הרכישה של דאפה נראית גחמתית.
כאילו הם ביקשו מספרא שיציל אותם ויסדר להם מעט שקט.
אני מניח שכן. (כמו שזכור לי שהורדת את הכובע על ההחתמה של דאפאא)
לא אומר לך לשתות מים קרים, אבל אומר שכדאי לשפוט בתחילת הליגה ולא עכשיו..
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
ניתוח מציאות כמו הניתוח שלך שקבע ש"אין להם כסף" ועל הצעה על דנילסון "עלוב" ואחרי שעות בודדות החתימו שחקן ב2 מיליון יורו.צ'ימבויקה כתב: ↑20 יולי 2025, 12:10קודם כל, צ׳ימבויקה בשבילך.
דבר שני, לא מדובר בטנטרום אלא בניתוח מציאות.
אתה זה שנשען על משהו שלא קיים כדי להגיד שאני בטנטרום.
אתה רואה פה סגל עומד?
אני לא מחפש הוכחה על אמצעים כלכליים, רק אנשים עם הסתכלות צרה כמוך, חושבים שזה סיפור של יש או אין כסף.
אני מדבר על ניהול של מועדון.
אני גם חושב שיש אמצעים, אתה רואה את זה ברכישה של דאפה ובאפליקציה המושקעת או בסושיאל.
מה שאנשים כמוך לא מבינים זה שברגע שיש אמצעים, הרבה יותר קל לנהל ולעשות את העבודה.
עד עכשיו הם כושלים בעבודתם. והסברתי מדוע.
הם בחרו לשים אותנו בעמדה בעייתית מאוד מקצועית, וגם מול סוכנים, כי ייתכן ששחקנים ינצלו אותנו עכשיו כי יידעו שאנחנו עם סגל לא מוכן.
זו המציאות.
אם אני אראה פה בשבוע הקרוב 4 שחקנים זרים בפרופיל גבוה, שפתאום אפשר להביא, ולא היה אפשר קודם (למשל מקבוצות שעפו מאירופה), אגיד שהם שיחקו אותה.
בכל מצב אחר, הם כשלו, ואתה חסר מושג אם תחשוב אחרת.
או כמו הקפיצה על המציאה שחשבת שהצענו על דיארה הרבה כסף ומיד טנטרום הבושה וחרפה הרגיל עד שגילית שזה בכלל על שחקן של מכבי.
לפי ההיגיון שלך מכבי נכשלו בטירוף עם פטאצ'י בקיץ שעבר כי הם נמרחו עם ההחתמה שלו כל הקיץ, וזה לא שפתאום היה אפשר להביא אותו. ובאר שבע חיכו עד סוף יולי עם קנגוואה, בושה וחרפה. הצוותים המקצועים שהביאו את שני שחקני העונה שעברה בליגה הם חסרי מושג ורק אתה הביאה של אלכס פרגוסון.
בסוף אתה טריק של פוני אחד, לא מביאים לך את הצעצועים שאתה רוצה בקצב שאתה רוצה אז אתה צועק פה הודעה אחרי הודעה פושה וחרפה ומידי פעם יוצא ליצן אחרי שעתיים, או ליצן אחרי שנייה כי הבנת שטיפסת על העץ הלא נכון עם דיארה, או שכתבת פה קודם שההתחתמה של דאפה היא כבר כישלון מקצועי ואפילו כנראה לך זה היה נראה מגוחך אז ערכת את זה (למשהו קצת פחות מגוחך).
יש דרך להעביר ביקורת על הקבוצה, לא חסרות סיבות, ויש נטו לילל בלי הפסקה, פה אתה נכנס לתמונה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5187 לייקים
כמה נקודות שלא בהכרח קשורות אחת לשניה -
דבר ראשון כמו שאמר אולג נדודה, זה בסדר להביא 1-2 שחקנים באזור מועד פתיחת הליגה או אפילו לקראת סוף החלון אם באמת מדובר בשדרוגים איכותיים שאי אפשר היה להביא לפני.
אני מאוד מסכים איתו שלהביא 5-6 זרים סמוך לפתיחת הליגה שאמורים להוות כמעט חצי מההרכב זאת התנהלות רעה מאוד מקצועית וניהולית.
עוד נקודה שהוא לא הזכיר - שמחכים לשחקנים מסוימים לקראת סוף החלון שאולי לפני סוף החלון אין סיכוי להחתים לוקחים סיכון שבסוף זה עדיין לא יצא לפועל ואז נשאר עם הזין ביד בלי אופציות חלופיות.
אם נתייחס לעובדות - רכשו פה שחקן בן 17 בסכום שיא למועדון מה שגורם לחשוב שיש כסף ושיש נכונות להשתמש בו.
מנגד, רכשו פה את פלקאו גם בסכום לא קטן בכלל במונחי הפועל ת״א אבל מדובר בשחקן עם רזומה שגם אם היה מגיע בהעברה חופשית הדבר היה מרים פה גבות.
אני חושב שה-2 זרים הבאים יסבירו לנו יותר על המצב הכלכלי של המועדון בהקשר מקצועי, אם יגיעו לפה 2 זרים קאליברים אז זה יחזק את המחשבות שעלו בעקבות עסקת דפאא.
לעומת זאת, אם יגיעו לפה 2 זרים ברזומה של פלקאו זה יחזק את אלו שחושבים שזרקו את רוב תקציב הרכש על ילד בן 17 ושמתנהלים לא נכון.
דבר ראשון כמו שאמר אולג נדודה, זה בסדר להביא 1-2 שחקנים באזור מועד פתיחת הליגה או אפילו לקראת סוף החלון אם באמת מדובר בשדרוגים איכותיים שאי אפשר היה להביא לפני.
אני מאוד מסכים איתו שלהביא 5-6 זרים סמוך לפתיחת הליגה שאמורים להוות כמעט חצי מההרכב זאת התנהלות רעה מאוד מקצועית וניהולית.
עוד נקודה שהוא לא הזכיר - שמחכים לשחקנים מסוימים לקראת סוף החלון שאולי לפני סוף החלון אין סיכוי להחתים לוקחים סיכון שבסוף זה עדיין לא יצא לפועל ואז נשאר עם הזין ביד בלי אופציות חלופיות.
אם נתייחס לעובדות - רכשו פה שחקן בן 17 בסכום שיא למועדון מה שגורם לחשוב שיש כסף ושיש נכונות להשתמש בו.
מנגד, רכשו פה את פלקאו גם בסכום לא קטן בכלל במונחי הפועל ת״א אבל מדובר בשחקן עם רזומה שגם אם היה מגיע בהעברה חופשית הדבר היה מרים פה גבות.
אני חושב שה-2 זרים הבאים יסבירו לנו יותר על המצב הכלכלי של המועדון בהקשר מקצועי, אם יגיעו לפה 2 זרים קאליברים אז זה יחזק את המחשבות שעלו בעקבות עסקת דפאא.
לעומת זאת, אם יגיעו לפה 2 זרים ברזומה של פלקאו זה יחזק את אלו שחושבים שזרקו את רוב תקציב הרכש על ילד בן 17 ושמתנהלים לא נכון.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
יש פה שני אלמנטים (קשורים כמובן).רדפוקס כתב: ↑20 יולי 2025, 12:24 כמה נקודות שלא בהכרח קשורות אחת לשניה -
דבר ראשון כמו שאמר אולג נדודה - זה בסדר להביא 1-2 שחקנים באזור מועד פתיחת הליגה או אפילו לקראת סוף החלון אם באמת מדובר בשדרוגים איכותיים שאי אפשר היה להביא לפני.
מנגד רכשו פה את פלקאו גם בסכום לא קטן בכלל במונחי הפועל ת״א אבל מדובר בשחקן עם רזומה שגם אם היה מגיע בהעברה חופשית הדבר היה מרים פה גבות.
אני חושב שה-2 זרים הבאים יסבירו לנו יותר על המצב הכלכלי של המועדון בהקשר מקצועי - אם יגיעו לפה 2 זרים קאליברים אז זה יחזק את המחשבות שעלו בעקבות עסקת דפאא.
1. שחקני הרכש עצמם.
2. מועד ההצטרפות שלהם בקבוצה.
לגבי 1, אני חושב שפה בפורום עשו עוול רציני לפלקאו ושמו יותר מידי משקל לדעה של אוהדים של קבוצה שבמצב מחורבן, והוא בקאליבר יותר גבוה ממה שמתואר פה. כשמוסיפים לזה את השחקנים שאנחנו לפחות מנסים להביא בוודאות, נראה לי שאין סיבות טובות לחשוב ש"זרקו את רב התקציב על יד בן 17".
לגבי 2, פה לדעתי בנתיים כל הביקורת על הקבוצה (עד שיוכח אחרת, ובתקווה שלא יוכח), אבל גם היא סופר מנופחת בידי לחוצי וולקאם. ברור שאם יפתחו את הליגה עם 3 זרים זה כישלון 10\10. אבל אנחנו עוד לא שם.
-
- קיבל.ה 919 לייקים
בסוף הפועל צריכים לחזק את העמדות האלה:
1. מגן ימני
2. קשר אחורי
3. קשר התקפי יצירתי לאמצע
4. שחקן כנף טוב
5. חלוץ
כנראה שצריכים גם עוד בלם למרות שבעמדה הזו כנראה אפשר להסתדר עם מה שיש
אז אנחנו יודעים שקשר אחורי וחלוץ אמורים להביא (דנילסון ודיארה). לגבי 3 העמדות האחרות אין לי מושג מה הם מתכננים וזה קצת מבאס
1. מגן ימני
2. קשר אחורי
3. קשר התקפי יצירתי לאמצע
4. שחקן כנף טוב
5. חלוץ
כנראה שצריכים גם עוד בלם למרות שבעמדה הזו כנראה אפשר להסתדר עם מה שיש
אז אנחנו יודעים שקשר אחורי וחלוץ אמורים להביא (דנילסון ודיארה). לגבי 3 העמדות האחרות אין לי מושג מה הם מתכננים וזה קצת מבאס
-
- קיבל.ה 1256 לייקים
רק אציין, שבמידה והיינו הולכים על פלקאו לפני חצי העונה האחרונה בקבוצה ששיחק, העסקה הזו היתה הרבה יותר מורכבת והרבה יותר יקרה.D&3 כתב: ↑20 יולי 2025, 12:32יש פה שני אלמנטים (קשורים כמובן).רדפוקס כתב: ↑20 יולי 2025, 12:24 כמה נקודות שלא בהכרח קשורות אחת לשניה -
דבר ראשון כמו שאמר אולג נדודה - זה בסדר להביא 1-2 שחקנים באזור מועד פתיחת הליגה או אפילו לקראת סוף החלון אם באמת מדובר בשדרוגים איכותיים שאי אפשר היה להביא לפני.
מנגד רכשו פה את פלקאו גם בסכום לא קטן בכלל במונחי הפועל ת״א אבל מדובר בשחקן עם רזומה שגם אם היה מגיע בהעברה חופשית הדבר היה מרים פה גבות.
אני חושב שה-2 זרים הבאים יסבירו לנו יותר על המצב הכלכלי של המועדון בהקשר מקצועי - אם יגיעו לפה 2 זרים קאליברים אז זה יחזק את המחשבות שעלו בעקבות עסקת דפאא.
1. שחקני הרכש עצמם.
לגבי 1, אני חושב שפה בפורום עשו עוול רציני לפלקאו ושמו יותר מידי משקל לדעה של אוהדים של קבוצה שבמצב מחורבן, והוא בקאליבר יותר גבוה ממה שמתואר פה. כשמוסיפים לזה את השחקנים שאנחנו לפחות מנסים להביא בוודאות, נראה לי שאין סיבות טובות לחשוב ש"זרקו את רב התקציב על יד בן 17".
לגבי 2, פה לדעתי בנתיים כל הביקורת על הקבוצה (עד שיוכח אחרת, ובתקווה שלא יוכח), אבל גם היא סופר מנופחת בידי לחוצי וולקאם. ברור שאם יפתחו את הליגה עם 3 זרים זה כישלון 10\10. אבל אנחנו עוד לא שם.
הפועל ניצלה כאן חתיכת מומנטום שלילי כדי להביא שחקן שהיא חושבת שהוא מצוין.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 117 לייקים
צריך להפריד בין ארבע האירופיות ליתר הליגה, אם אפשר להנחית כאן זרים איכותיים בעוד שלושה שבועות זה בסדר גמור, והזמן כן משחק לטובתנו בשוק (השחקנים גם לחוצים לחתום).
אם נצליח גם להביא ישראלי או שניים לעמדות מפתח מהבכירים אז זה היה שווה את זה
אם נצליח גם להביא ישראלי או שניים לעמדות מפתח מהבכירים אז זה היה שווה את זה
-
- קיבל.ה 2687 לייקים
כמעט מסכים על 1(בסופו של דבר אנחנו שופטים קודם כל על ההשקעה הכספית כדי לבחון פרופיל גבוה, לפחות במובן השטחי יותר)D&3 כתב: ↑20 יולי 2025, 12:32יש פה שני אלמנטים (קשורים כמובן).רדפוקס כתב: ↑20 יולי 2025, 12:24 כמה נקודות שלא בהכרח קשורות אחת לשניה -
1. שחקני הרכש עצמם.
לגבי סעיף 2, מסכים כל מילה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5187 לייקים
אני חושב שהפרופיל של פלקאו מאוד נמוך ולא עשו לו עוול כאשר ביקרו את ההחתמה הזאת על אחת כמה וכמה שעוד גילינו ששילמנו עליו 300 אלף דולר או יורו.
כמובן שהוא עשוי להתברר בהמשך כרכש בסדר גמור ואני הייתי מרוצה מהמחצית האחרונה שלו במחנה האימון, אבל אין לזה קשר לביקורת שהייתה על עצם ההחתמה. אם נעשה לו עוול כלשהו זה על זה שהרגו אותו עוד לפני שהוא נתן פה משחק אחד רשמי.
וזה ״שהתעניינו״ בכל מיני שחקנים זאת לא סיבה טובה מספיק לא לחשוב שלא זרקו חלק ניכר ומשמעותי מהתקציב על ילד בן 17, זה בגדר ספקולציות.
כמובן שהוא עשוי להתברר בהמשך כרכש בסדר גמור ואני הייתי מרוצה מהמחצית האחרונה שלו במחנה האימון, אבל אין לזה קשר לביקורת שהייתה על עצם ההחתמה. אם נעשה לו עוול כלשהו זה על זה שהרגו אותו עוד לפני שהוא נתן פה משחק אחד רשמי.
וזה ״שהתעניינו״ בכל מיני שחקנים זאת לא סיבה טובה מספיק לא לחשוב שלא זרקו חלק ניכר ומשמעותי מהתקציב על ילד בן 17, זה בגדר ספקולציות.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 20 יולי 2025, 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1540 לייקים
אני מזכיר לעצמי כל הזמן כשאני מנסה לשפוט את ספרא שהוא כבר הוכיח והשקי לא מעט כסף עוד בליגה הלאומית והביא שחקנים ברמת אמצע ליגת העל כדי להבטיח את העליה.
זה ברור שרוצים את דיארה שהמחיר והתקציב שלו הם בטח לא בפרופיל שהיינו רגילים עד עכשיו בהפועל, שאם לא היתה פורצת מלחמה כבר פול מקייארו היה פה וגם הוא לא שחקן שהיה מגיע להפועל לפני כן ושברור שבעולם אוטופי כבר היו פה שחקנים למחנה אימון והכל..אבל רק לפני כמה ימים נורה טיל על תל אביב והדבר הראשון שעלה לי בראש זה הזר שאולי כבר סוכם איתו במדינה מסוימת וכבר אורז את המזוודה ואז מקבל איזה וואטספ מאשתו שאומרת לו שהיא לא מוכנה לנסוע למדינה שעפים עליה טילים.
החיים הם לא שחור ולבן וגם אני חרמן לוולקאם..אני לא פונה אל רואי השחורות הבכיינים הקבועים שקופצים תמיד על איזו ידיעה על בוסקילה כדי לדרוש לפטר את כולם ושירדנו ליגה, אלא לאנשים הרציונלים פה. ..אל תשתו מיים , גם אני לא רגוע. רק קצת קרדיט למערכת, חושב שהם הרוויחו אותו ביושר.
זה ברור שרוצים את דיארה שהמחיר והתקציב שלו הם בטח לא בפרופיל שהיינו רגילים עד עכשיו בהפועל, שאם לא היתה פורצת מלחמה כבר פול מקייארו היה פה וגם הוא לא שחקן שהיה מגיע להפועל לפני כן ושברור שבעולם אוטופי כבר היו פה שחקנים למחנה אימון והכל..אבל רק לפני כמה ימים נורה טיל על תל אביב והדבר הראשון שעלה לי בראש זה הזר שאולי כבר סוכם איתו במדינה מסוימת וכבר אורז את המזוודה ואז מקבל איזה וואטספ מאשתו שאומרת לו שהיא לא מוכנה לנסוע למדינה שעפים עליה טילים.
החיים הם לא שחור ולבן וגם אני חרמן לוולקאם..אני לא פונה אל רואי השחורות הבכיינים הקבועים שקופצים תמיד על איזו ידיעה על בוסקילה כדי לדרוש לפטר את כולם ושירדנו ליגה, אלא לאנשים הרציונלים פה. ..אל תשתו מיים , גם אני לא רגוע. רק קצת קרדיט למערכת, חושב שהם הרוויחו אותו ביושר.
נערך לאחרונה על ידי שחר ב 20 יולי 2025, 13:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1256 לייקים
יהיו רכישות נוספות של שחקנים נוספיםרדפוקס כתב: ↑20 יולי 2025, 12:37 אני חושב שהפרופיל של פלקאו מאוד נמוך ולא עשו לו עוול כאשר ביקרו את ההחתמה הזאת על אחת כמה וכמה שעוד גילינו ששילמנו עליו 300 אלף דולר או יורו.
כמובן שהוא עשוי להתברר בהמשך כרכש בסדר גמור ואני הייתי מרוצה מהמחצית האחרונה שלו במחנה האימון - אין לזה קשר לביקורת שהייתה על עצם ההחתמה. אם נעשה לו עוול כלשהו זה על זה שהרגו אותו עוד לפני שהוא נתן פה משחק אחד רשמי.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2687 לייקים
החישוב מאוד פשוט ולא קשור לזמן ההגעה אלא למועד סגירת החלון
7 זרים- 2 בסביבות התקציב של פלקאו- 5 בתקציב גבוה יותר. אפילו יחס של 3 בתקציב צנוע יותר ו4 פרופילים גבוהים(הפועל באר שבע סטייל)
נורמלי לגמרי שיביאו פרוספקט צעיר ואפילו אם יביאו עוד שחקן ואליו פור מאני לדעת מעקב הצוות המקצועי(כמו פלקאו), כשיש לנו עוד ישראלים אולי על הגריל ולזכור שהתקציב שלנו לא מרקיע שחקים.
7 זרים- 2 בסביבות התקציב של פלקאו- 5 בתקציב גבוה יותר. אפילו יחס של 3 בתקציב צנוע יותר ו4 פרופילים גבוהים(הפועל באר שבע סטייל)
נורמלי לגמרי שיביאו פרוספקט צעיר ואפילו אם יביאו עוד שחקן ואליו פור מאני לדעת מעקב הצוות המקצועי(כמו פלקאו), כשיש לנו עוד ישראלים אולי על הגריל ולזכור שהתקציב שלנו לא מרקיע שחקים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5187 לייקים
אני לא עוסק בספקולציות כרגע אני מנסה לנתח את המצב הקיים.L.S כתב: ↑20 יולי 2025, 12:38יהיו רכישות נוספות של שחקנים נוספיםרדפוקס כתב: ↑20 יולי 2025, 12:37 אני חושב שהפרופיל של פלקאו מאוד נמוך ולא עשו לו עוול כאשר ביקרו את ההחתמה הזאת על אחת כמה וכמה שעוד גילינו ששילמנו עליו 300 אלף דולר או יורו.
כמובן שהוא עשוי להתברר בהמשך כרכש בסדר גמור ואני הייתי מרוצה מהמחצית האחרונה שלו במחנה האימון - אין לזה קשר לביקורת שהייתה על עצם ההחתמה. אם נעשה לו עוול כלשהו זה על זה שהרגו אותו עוד לפני שהוא נתן פה משחק אחד רשמי.
אפשר גם לרכוש עוד 5-6 פלקאוים עם רקורד חלש ב-300 אלף יורו, זה לא יגרום לי לחשוב שתהיה פה קבוצה טובה, רק האיכות תקבע לאן זה הולך.
ודרך אגב ההודעה שלך על ההרכב שפתח אתמול אצל חיפה זאת דמגוגיה כי כולנו יודעים שחתם שם מגן ימני של צמרת ליגה בלגית ועוד חלוץ שהם רכשו ב-1.5 מיליון דולר ועוד שחקן אגף שמאל וכל אלה לא היו בסגל עדיין.
ועדיין ההרכב שעלה שם אתמול מנצח בקלות את ההרכב שיש לנו כרגע גם בלי כל השחקנים האלה שציינתי.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
הפרופיל של פלקאו אצל הרבה מאוד אנשים "עוצב" לחלוטין בידי הדעות של אוהדי הקבוצה הקודמת שלי, זה מבחינתי עוול...רדפוקס כתב: ↑20 יולי 2025, 12:37 אני חושב שהפרופיל של פלקאו מאוד נמוך ולא עשו לו עוול כאשר ביקרו את ההחתמה הזאת על אחת כמה וכמה שעוד גילינו ששילמנו עליו 300 אלף דולר או יורו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5187 לייקים
זה בהחלט הוסיף לבניית הפרופיל שלו אבל שחקן ששיחק עד החצי עונה הזאת בקבוצות תחתית בליגה ברזילאית 2 שהשיא שלו שם היה לעשות מקום 9 (אני מתייחס כמובן רק לעונות שהוא היה חלק פעיל בקבוצות ששיחק בהן ולא כל מיני עונות שהוא שיחק 170 דקות) או בליגה 3 זה רזומה חלש מאוד צר לי.D&3 כתב: ↑20 יולי 2025, 12:44הפרופיל של פלקאו אצל הרבה מאוד אנשים "עוצב" לחלוטין בידי הדעות של אוהדי הקבוצה הקודמת שלי, זה מבחינתי עוול...רדפוקס כתב: ↑20 יולי 2025, 12:37 אני חושב שהפרופיל של פלקאו מאוד נמוך ולא עשו לו עוול כאשר ביקרו את ההחתמה הזאת על אחת כמה וכמה שעוד גילינו ששילמנו עליו 300 אלף דולר או יורו.
הלוואי שהוא יפתיע את כולנו אבל זה גם מאוד תלוי בקשר 8 שיביאו לידו ואם ידעו להתאים מישהו שיכול לעזור לפלקאו עם הדברים שהוא מתקשה בהם ולהבליט את הדברים שהוא טוב בהם, כי אין ספק שהוא שחקן עם מגבלות לא מבוטלות בסופו של יום ולא איזה כדורגלן ענק.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
כל מילה, וגם מה האלטרנטיבה? עד לפני דקה היינו קבורים עם ניסנובים עד המוות. קצת אורך רוח. תייצרו אווירה טובה.שחר כתב: ↑20 יולי 2025, 12:37 אני מזכיר לעצמי כל הזמן כשאני מנסה לשפוט את ספרא שהוא כבר הוכיח והשקי לא מעט כסף עוד בליגה הלאומית והביא שחקנים ברמת אמצע ליגת העל כדי להבטיח את העליה.
החיים הם לא שחור ולבן וגם אני חרמן לוולקאם..אני לא פונה אל רואי השחורות הבכיינים הקבועים שקופצים תמיד על איזו ידיעה על בוסקילה כדי לדרוש לפטר את כולם ושירדנו ליגה, אלא לאנשים הרציונלים פה. ..אל תשתו מיים , גם אני לא רגוע. רק קצת קרדיט למערכת, חלושב שהם הרוויחו אותו ביושר.
-
- קיבל.ה 1256 לייקים
זו ממש לא דמגוגיה. לנו אין אירופה או משחקים מכריעים בזמן הקרוב.רדפוקס כתב: ↑20 יולי 2025, 12:43אני לא עוסק בספקולציות כרגע אני מנסה לנתח את המצב הקיים.L.S כתב: ↑20 יולי 2025, 12:38יהיו רכישות נוספות של שחקנים נוספיםרדפוקס כתב: ↑20 יולי 2025, 12:37 אני חושב שהפרופיל של פלקאו מאוד נמוך ולא עשו לו עוול כאשר ביקרו את ההחתמה הזאת על אחת כמה וכמה שעוד גילינו ששילמנו עליו 300 אלף דולר או יורו.
אפשר גם לרכוש עוד 5-6 פלקאוים עם רקורד חלש ב-300 אלף יורו, זה לא יגרום לי לחשוב שתהיה פה קבוצה טובה, רק האיכות תקבע לאן זה הולך.
ודרך אגב ההודעה שלך על ההרכב שפתח אתמול אצל חיפה זאת דמגוגיה כי כולנו יודעים שחתם שם מגן ימני של צמרת ליגה בלגית ועוד חלוץ שהם רכשו ב-1.5 מיליון דולר ועוד שחקן אגף שמאל וכל אלה לא היו בסגל עדיין.
ועדיין ההרכב שעלה שם אתמול מנצח בקלות את ההרכב שיש לנו כרגע גם בלי כל השחקנים האלה שציינתי.
מכבי חיפה גם בסוג של מהפכה בסגל שלה ועדיין לא מוכנה, את החשקנים שדברת עליהם הם החתימו רק בסוף שבוע שעבר.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5187 לייקים
כמו שאמרתי גם היום הסגל שלהם לפחות ב-2/3 רמות טוב משלנו וזה בלי ה-3 שחקנים המשמעותיים שהם החתימו שבוע שעבר.L.S כתב: ↑20 יולי 2025, 13:03זו ממש לא דמגוגיה. לנו אין אירופה או משחקים מכריעים בזמן הקרוב.רדפוקס כתב: ↑20 יולי 2025, 12:43אני לא עוסק בספקולציות כרגע אני מנסה לנתח את המצב הקיים.
מכבי חיפה גם בסוג של מהפכה בסגל שלה ועדיין לא מוכנה, את החשקנים שדברת עליהם הם החתימו רק בסוף שבוע שעבר.
אז לשים את ההרכב הזה שלהם בקונטקסט של "תראו את ההרכב של חיפה ותשתו כוס מים קרים" זאת האמא של הדמגוגיות.
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
אני הרגוע היחידי?
שיביאו זרים בקצב ובזמן שלהם ושלא יתפשרו. רכישת דאפה נתנה להם מבחינתי המון קרדיט ומראה לאן הם מכוונים.
שיביאו זרים בקצב ובזמן שלהם ושלא יתפשרו. רכישת דאפה נתנה להם מבחינתי המון קרדיט ומראה לאן הם מכוונים.
-
- קיבל.ה 1161 לייקים
-
- קיבל.ה 1540 לייקים
כן? לך לדבר למשל עם אוהדי מכבי נתניה.
תשמע מהם עד כמה הסגל שלהם סגור.
-
- קיבל.ה 6242 לייקים
אני לא לחוץ. הרכישה של דאפה יחד עם הניסיון להביא שחקנים בלבל של דיארה ודנילסון גורמים לי לחשוב שבסוף יהיו כאן שחקנים איכותיים.
זה לא משנה את העובדה שלא היינו צריכים להגיע למצב בו אנחנו נמצאים עכשיו ושזה הולך להערכתי לפגוע בנו, לפחות במחזורים הראשונים.
כל הרגועים פה הולכים לקבל פצצה לפנים בסבירות גבוהה נגד מכבי וביתר. הלוואי ואני טועה
-
- קיבל.ה 919 לייקים
-
- קיבל.ה 1161 לייקים