סגל לעונה הבאה 2025-2026

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  586 לייקים

מייקל23 כתב: 19 יולי 2025, 10:19
ארבעת המופלאים כתב: 19 יולי 2025, 05:25 אני רואה עכשיו את סוויידר בליגת הקיץ. הבן אדם לא נורמלי. עד עכשיו 5 מ5 מהשדה, כולל 2 שלשות, הכל קונטסטד ומכל הטווחים. אבל לדעתי הוא יותר 3 מ4.
יחד עם זאת אשמח שיחתום.
איך הוא בהגנה? הבנתי שקונוס שומר טוב יותר ממנו
אכן. אומר בעדינות שלא הרשים אותי בצד הזה של המגרש.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3352 לייקים

ארבעת המופלאים כתב:
מייקל23 כתב: 19 יולי 2025, 10:19
ארבעת המופלאים כתב: 19 יולי 2025, 05:25 אני רואה עכשיו את סוויידר בליגת הקיץ. הבן אדם לא נורמלי. עד עכשיו 5 מ5 מהשדה, כולל 2 שלשות, הכל קונטסטד ומכל הטווחים. אבל לדעתי הוא יותר 3 מ4.
יחד עם זאת אשמח שיחתום.
איך הוא בהגנה? הבנתי שקונוס שומר טוב יותר ממנו
אכן. אומר בעדינות שלא הרשים אותי בצד הזה של המגרש.
מוטלי ב5 וסווידר ב4 זה קו פותח של מרגרינה קיצונית ליורוליג, לא תודה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

feigenbaum99
קיבל.ה  209 לייקים

לא מבין את הדיבורים על רכז נוסף, בין אם זה ג'ונס או שחקן אחר, זה פשוט מיותר. אני לגמרי סומך על מדר ואניס כמחליפים בעמדה הזו.
גם בעמדה 3, לא רואה סיבה להאריך את החוזה של ווינרייט. בראיינט ומלקולם סוגרים את העמדה הזו בצורה טובה מאוד. יש לנו גם יכולות לאלתר בעמדה הזו במידת הצורך (למשל עם בלייקני או מיציץ', גם פלטין יכול לקבל דקות).
בעמדה 4 אני עדיין לא התייאשתי מברונו. כן, הוא רך ומעופף לפרקים - אבל יש לו הרבה כשרון, סייז וקליעה. אני מאמין שאם הוא יהיה בתוך תלכיד טוב, ויתנו לו ביטחון, הוא יכול להיות טוב מאוד בעמדה 4. סך הכל במעט שראינו אותם בעמדה הזו שנה שעברה, הוא היה נראה בסדר גמור.
לצד זאת, ברור שצריך עוד שחקן לעמדה הזו (עם כל הכבוד לתומר, אין לו את הסייז והאתלטיות להתמודד עם שחקני יורוליג בעמדה הזו, קדימון לזה קיבלנו מול סורקין) - סווידר שהוא צלף מדהים, ולמרות הסייז שלו גם מראה נתוני ריבאונד טובים, לא משלים אותנו טוב בעמדה הזו, והוא יותר 3 מ4. אם אפשר להחתים את אוקקה או טרי ליילס זה חד משמעית עדיף.
Red_man
קיבל.ה  1513 לייקים

feigenbaum99 כתב: 19 יולי 2025, 11:20 לא מבין את הדיבורים על רכז נוסף, בין אם זה ג'ונס או שחקן אחר, זה פשוט מיותר. אני לגמרי סומך על מדר ואניס כמחליפים בעמדה הזו.
גם בעמדה 3, לא רואה סיבה להאריך את החוזה של ווינרייט. בראיינט ומלקולם סוגרים את העמדה הזו בצורה טובה מאוד. יש לנו גם יכולות לאלתר בעמדה הזו במידת הצורך (למשל עם בלייקני או מיציץ', גם פלטין יכול לקבל דקות).
בעמדה 4 אני עדיין לא התייאשתי מברונו. כן, הוא רך ומעופף לפרקים - אבל יש לו הרבה כשרון, סייז וקליעה. אני מאמין שאם הוא יהיה בתוך תלכיד טוב, ויתנו לו ביטחון, הוא יכול להיות טוב מאוד בעמדה 4. סך הכל במעט שראינו אותם בעמדה הזו שנה שעברה, הוא היה נראה בסדר גמור.
לצד זאת, ברור שצריך עוד שחקן לעמדה הזו (עם כל הכבוד לתומר, אין לו את הסייז והאתלטיות להתמודד עם שחקני יורוליג בעמדה הזו, קדימון לזה קיבלנו מול סורקין) - סווידר שהוא צלף מדהים, ולמרות הסייז שלו גם מראה נתוני ריבאונד טובים, לא משלים אותנו טוב בעמדה הזו, והוא יותר 3 מ4. אם אפשר להחתים את אוקקה או טרי ליילס זה חד משמעית עדיף.
לגבי הרכז אני חושב שיש שם בעיות עם מדר. אחרת באמת לא ברורה לי ההתנהלות.
עמדה 3 להיפרד מאיש לחלוטין. מלקולם וברייאנט זה מספיק לחלוטין בטח עם גיבוי של עוז ופלטין.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3069 לייקים

Red_man כתב: 19 יולי 2025, 12:08
feigenbaum99 כתב: 19 יולי 2025, 11:20 לא מבין את הדיבורים על רכז נוסף, בין אם זה ג'ונס או שחקן אחר, זה פשוט מיותר. אני לגמרי סומך על מדר ואניס כמחליפים בעמדה הזו.
עמדה 3 להיפרד מאיש לחלוטין. מלקולם וברייאנט זה מספיק לחלוטין בטח עם גיבוי של עוז ופלטין.
אלייזה לדעתי לא משחק 3
יחד, רק יחד! :heart:
Red_man
קיבל.ה  1513 לייקים

7even כתב: 19 יולי 2025, 21:58
אלייזה לדעתי לא משחק 3
אני די בטוח שהוא 2-3
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3352 לייקים

Red_man כתב:
7even כתב: 19 יולי 2025, 21:58
אלייזה לדעתי לא משחק 3
אני די בטוח שהוא 2-3
1-2-3
הלוואי ששיחק 3 אצלנו, בשביל זה צריך חיית צבע וריבאונד ב4

hapoel15
קיבל.ה  46 לייקים

אלייז׳ה בעיקר 3
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3352 לייקים

ברשימת השחקנים האפקטיבים החופשיים בנ.ב.א. נמצא טריי ליילס, מקווה שישאר שחקן חופשי ואיטודיס יבחר בו.
רצו 4 עם יכולת מבחוץ? יש לו אחוזים גבוהים מ3
יש גובה, יש ריבאונד
תביאו לי ליילס

סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  444 לייקים

השאלה היא מה סביר עוד שינאי ישלם, אחרי ההוצאות הגדולות הללו.
כדי להביא את ליילס יהיה צריך 2.5-3 מיליון דולר נטו לעונה. לא סכום מפצלתי לעומת דברים כמו מיציץ׳, אבל עדיין סכום ענק בקטע אחר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
shaharot
קיבל.ה  612 לייקים

red in blood כתב: 20 יולי 2025, 01:01 השאלה היא מה סביר עוד שינאי ישלם, אחרי ההוצאות הגדולות הללו.
כדי להביא את ליילס יהיה צריך 2.5-3 מיליון דולר נטו לעונה. לא סכום מפצלתי לעומת דברים כמו מיציץ׳, אבל עדיין סכום ענק בקטע אחר.
שיחת זום ב5 בבוקר עם עופר וגילי והכל נפתר :sh-grin:
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3352 לייקים

red in blood כתב:השאלה היא מה סביר עוד שינאי ישלם, אחרי ההוצאות הגדולות הללו.
לדעתי המחשבה של הבעלים היא הפוכה, כמו שהיה עם מוטלי שפתח צוהר, אם כבר הבאנו את מיציץ' ירצו להביא לו עוד תותח לנצל את הזדמנות הסגל לקחת כמה שיותר קדימה.זה מתאים לעופר ולפי איך שדחפו לעסקת מיציץ' בלילה גם לרענן ומלכה.

אדום ותיק
קיבל.ה  803 לייקים

מתי אמור להתפרסם לוז משחקי הפועל בליגה ובגביע בארץ, כולל גביע הווינר?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
redead
קיבל.ה  575 לייקים

אדום ותיק כתב: 20 יולי 2025, 11:29 מתי אמור להתפרסם לוז משחקי הפועל בליגה ובגביע בארץ, כולל גביע הווינר?
הליגה מתחילה בסוף אוקטובר ככה שלוז משחקים בטח לא יהיה לפני אוקטובר
הגביע בכלל באזורים של ינואר
הדבר הכי קרוב זה כנראה טורנירי אימון במהלך ספטמבר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3352 לייקים

redead כתב: 20 יולי 2025, 12:50
אדום ותיק כתב: 20 יולי 2025, 11:29 מתי אמור להתפרסם לוז משחקי הפועל בליגה ובגביע בארץ, כולל גביע הווינר?
אתה אומר טורנירי אימון ואני מתחרמן
Charlie
קיבל.ה  924 לייקים

redead כתב:
אל תגזים. כשאתה תתחיל למכור מנויים בסוף אוגוסט כבר תדע את לוח המשחקים (שכמובן ישתנה בלי סוף במרוצת העונה כך שתמצא את עצמך באמצע הסיבוב השני משלים משחק חוץ בהרצליה שנדחה מהמחזור השלישי....) כי הליגה מתחילה באמצע אוקטובר. גביע ווינר מתחיל בסוף ספטמבר כמו גם היורוליג. מה שאומר שבאוגוסט יחזרו להתאמן כולל משחקי אימון.
Xavi
קיבל.ה  1176 לייקים

זה הולך להיות כ״כ מצחיק אם עם כל הסגל המפוצץ הזה, בסוף השחקן הבכיר בעמדה 4 יהיה תומר גינת
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3352 לייקים

Xavi כתב:זה הולך להיות כ״כ מצחיק אם עם כל הסגל המפוצץ הזה, בסוף השחקן הבכיר בעמדה 4 יהיה תומר גינת
זה יהיה או קבוקלו או מישהו אחר

shaharot
קיבל.ה  612 לייקים

גביזון כתב: 20 יולי 2025, 13:50
Xavi כתב:זה הולך להיות כ״כ מצחיק אם עם כל הסגל המפוצץ הזה, בסוף השחקן הבכיר בעמדה 4 יהיה תומר גינת

עופר לא אוהב או או
עופר אוהב גם וגם :evil-grin:
redead
קיבל.ה  575 לייקים

איך הייתי רוצה להיות בראש של איטודיס כדי להבין איך הוא מתכוון לנהל את הסגל הזה..
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3352 לייקים

shaharot כתב:
גביזון כתב: 20 יולי 2025, 13:50

עופר לא אוהב או או
עופר אוהב גם וגם :evil-grin:
לול

רק הפועל
קיבל.ה  2684 לייקים

מעניין אם נראה את מדר ביורוליג , לדעתי כרגע זה לא בטוח (בלי קשר לשאלת הכשירות שלו שאני כמובן מקווה שלא יהיה בעיה והוא ירגיש טוב )
shaharot
קיבל.ה  612 לייקים

רק הפועל כתב: 20 יולי 2025, 15:02 מעניין אם נראה את מדר ביורוליג , לדעתי כרגע זה לא בטוח (בלי קשר לשאלת הכשירות שלו שאני כמובן מקווה שלא יהיה בעיה והוא ירגיש טוב )
איטודיס אוהב אותו וגם בפנר נתן לו הרבה דקות משחק ( הלכתי לבדוק וכמעט 17 דקות למשחק ביורוליג ששיחקו איתו גודוריץ קלאטס ווילבקין ודורסי)

אם ים כשיר הוא ישחק את ה15 דקות שלו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3352 לייקים

shaharot כתב:
רק הפועל כתב: 20 יולי 2025, 15:02 מעניין אם נראה את מדר ביורוליג , לדעתי כרגע זה לא בטוח (בלי קשר לשאלת הכשירות שלו שאני כמובן מקווה שלא יהיה בעיה והוא ירגיש טוב )
איטודיס אוהב אותו וגם בפנר נתן לו הרבה דקות משחק ( הלכתי לבדוק וכמעט 17 דקות למשחק ביורוליג ששיחקו איתו גודוריץ קלאטס ווילבקין ודורסי)

אם ים בריא לדעתי לא רק שהוא ישחק ביורוליג, הוא יהיה מעולה ביורוליג עם מיצ'יץ' ובלעדיו.

Money
קיבל.ה  955 לייקים

מיציץ נוחת בישראל הלילה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3069 לייקים

גביזון כתב: 20 יולי 2025, 15:37
shaharot כתב:

אם ים בריא לדעתי לא רק שהוא ישחק ביורוליג, הוא יהיה מעולה ביורוליג עם מיצ'יץ' ובלעדיו.

גמני מעולה ליד מיצ'יץ' :)
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2587 לייקים

@גביזון , ערכתי לך את ההודעה הראשונה , גם היה חסר לך את ג'ונס וזיו וגם סידרתי את זה לפי תפקידים במגרש.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3352 לייקים

מילפורד כתב:[mention]גביזון[/mention] , ערכתי לך את ההודעה הראשונה , גם היה חסר לך את ג'ונס וזיו וגם סידרתי את זה לפי תפקידים במגרש.
בכיף

Mkorman1
קיבל.ה  17 לייקים

תעשו לי סדר במועמדים למספר 4 מוביל חוץ מקבוקלו ( לא מאמין בו ולא חושב שצריך להמשיך) ומתומר גינת ( שטני מאוד אוהב ומעריך אבל היורוליג קצת גדול עליו)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1741 לייקים

קול סווידר (שיש סיכוי טוב שיקבל חוזה בלייקרס), צ'ומה אוקיקי (שהולך לריאל כנראה) וזהו. אלה המועמדים שאני מכיר

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  6273 לייקים

גם פטרושב הוזכר בהקשר שלנו, אבל עליו עופר אמר שלא רוצים. הוא כן הזכיר גם את טריי ליילס ששיחק בסקרמנטו בשנים האחרונות.
האמת היא שאין גם ממש אופציות אחרות שאני יכול לחשוב עליהן למעט מייקה פוטר שכתבתי עליו.
lior777
קיבל.ה  229 לייקים

אני לא כל כך מבין למה מתעקשים על קלעי בעמדה 4, אם מחפשים 4 עם קליעה כנראה שזה יהיה שחקן שלא שומר.. וכמו שאנחנו יודעים גם גינת לא שומר אז עוד פעם אין הגנה בעמדה 4 (ממש לא בא לי שוב לראות את הורד חוגג עלינו). לא חסר לנו קלעים טובים בקו האחורי אז לא עדיף 4 שבעיקר עושה הגנה ולוקח ריבאונד?
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 20 יולי 2025, 23:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
Niro
קיבל.ה  1214 לייקים

lior777 כתב: 20 יולי 2025, 23:19 אני לא כל כך מבין למה מתעקשים על קלעי בעמדה 4, אם מחפשים 4 עם קליעה כנראה שזה יהיה שחקן שלא שומר.. וכמו שאנחנו יודעים גם גינת לא שומר אז עוד פעם אין הגנה בעמדה 4. לא חסר לנו קלעים טובים בקו האחורי אז לא עדיף 4 שבעיקר עושה הגנה ולוקח ריבאונד?
לגמרי. תביאו גוש בשר אתלטי שיכול לשמור 1-5.
כוח עליון
קיבל.ה  177 לייקים

lior777 כתב: 20 יולי 2025, 23:19 אני לא כל כך מבין למה מתעקשים על קלעי בעמדה 4, אם מחפשים 4 עם קליעה כנראה שזה יהיה שחקן שלא שומר.. וכמו שאנחנו יודעים גם גינת לא שומר אז עוד פעם אין הגנה בעמדה 4 (ממש לא בא לי שוב לראות את הורד חוגג עלינו). לא חסר לנו קלעים טובים בקו האחורי אז לא עדיף 4 שבעיקר עושה הגנה ולוקח ריבאונד?
מטעמי ריווח בעיקר, 4 עם קליעה יוכל לרווח את הצבע לפעולות אישיות של מיציץ או לתרגילים שיפעילו את הגבוהים התקפית.
בלי 4 עם קליעה יכול להיווצר "פקק" בצבע שיקשה מאוד על אוטורו ומוטלי בהתקפה ויכריח אותנו לזריקות קשות מבחוץ (מישהו אמר בלייקני?),
בסוף זריקות רעות בהתקפה רעות להגנה לא פחות משחקנים שהם לא שומרי על. כלומר גם אם תביא 4 שהוא נגר ששומר אתה יכול להישאר חשוף מאוד הגנתית כשהגארדים יזרקו שלשות קשות והיריבות יטוסו לפאסט ברייק מהריבאונד.
האידיאל זה איזה 3&D שיוכל לתת גם הגנה וגם קליעה באחוזים טובים.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
lior777
קיבל.ה  229 לייקים

כוח עליון כתב: 21 יולי 2025, 00:06
lior777 כתב: 20 יולי 2025, 23:19 אני לא כל כך מבין למה מתעקשים על קלעי בעמדה 4, אם מחפשים 4 עם קליעה כנראה שזה יהיה שחקן שלא שומר.. וכמו שאנחנו יודעים גם גינת לא שומר אז עוד פעם אין הגנה בעמדה 4 (ממש לא בא לי שוב לראות את הורד חוגג עלינו). לא חסר לנו קלעים טובים בקו האחורי אז לא עדיף 4 שבעיקר עושה הגנה ולוקח ריבאונד?
מטעמי ריווח בעיקר, 4 עם קליעה יוכל לרווח את הצבע לפעולות אישיות של מיציץ או לתרגילים שיפעילו את הגבוהים התקפית.
בלי 4 עם קליעה יכול להיווצר "פקק" בצבע שיקשה מאוד על אוטורו ומוטלי בהתקפה ויכריח אותנו לזריקות קשות מבחוץ (מישהו אמר בלייקני?),
בסוף זריקות רעות בהתקפה רעות להגנה לא פחות משחקנים שהם לא שומרי על. כלומר גם אם תביא 4 שהוא נגר ששומר אתה יכול להישאר חשוף מאוד הגנתית כשהגארדים יזרקו שלשות קשות והיריבות יטוסו לפאסט ברייק מהריבאונד.
האידיאל זה איזה 3&D שיוכל לתת גם הגנה וגם קליעה באחוזים טובים.
אז אם אני לא טועה האופציה היחידה כרגע לשחק כזה זה אוקיקי.. 4 שקולע מהשלוש וגם שומר סביר, וחוסם..
רק הפועל
קיבל.ה  2684 לייקים

מאוד מקווה שנראה את אניס משחק בקבוצה ותורם עם דקות משמעותיות גם אם זה לא יהיה ביורוליג (וסביר מאוד להניח שזה לא יהיה ) בהחלט כאב ראש לאיטודיס
הוקיץ'
קיבל.ה  6273 לייקים

לגבי פטרושב, לרלף קליין הייתה אמרה כזו, לא זוכר את הניסוח המדויק, אבל זה משהו בסגנון של: אם אני לא מוצא שחקן בעמדה שאני רוצה, אני אביא את השחקן הכי טוב שאני יכול.
בפראפראזה לעמדה מספר 4 שלנו, פטרושב הוא לא התאמה אידיאלית לצד מוטלי והוא אכן משאיר אותנו עם בעיית קליעה, אבל הוא אחד הגבוהים המוכשרים והטובים באירופה, הוא רק בן 25 והוא הולך להיות כוכב יורוליג בשנים הקרובות. אם הבחירה הייתה בינו לבין חואנצ'ו אז הייתי לוקח את הספרדי מסיבות של התאמה, אבל הבחירה היא בינו לבין הימורים גדולים מאוד.
אם מדובר באופציה ממשית לדעתי אנחנו חייבים ללכת על זה. מקסימום לעשות שינויים אחרים בסגל כדי לכפר על בעיית הקליעה (נניח לשחרר את איש/ברונו ולהביא מישהו כמו קול סוויידר).
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  586 לייקים

יכול להיות שההם רק מחכים שנשחרר את איש וברונו כדי לקחת אותם?
הייתי מאוד נזהר עם זה. לא הייתי רוצה שזה יקרה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
Idan7244
קיבל.ה  78 לייקים

אסור לשחרר את ברונו !
הוא בין שחקני ה 4 המוכשרים במפעל.
אם רק ניתן לו לשחק בעמדה שלו נקבל ממנו המון(והשנה אין סיבה שלא ישחק ב 4)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2587 לייקים

הגענו לשלב שזה כבר יותר מעניין מי לא יהיה כאן בשנה הבאה מאשר מי כן יהיה.
עם הדיבור הזה על עוד שחקן לעמדה 4 שיגיע, אני מאמין ששלושה מתוך 12 (!) הזרים ישוחררו עד בערך סוף אוקטובר.
מהמר שאלו יהיו אניס, ויינרייט ואודיאסי.
בסופו של דבר , עם כל הדיבורים על המשכיות, רק שלושה זרים משנה שעברה ימשיכו איתנו (בלייקני, קבוקלו ומוטלי) וגם זה, עם חשש שהעניינים המשפחתיים של מוטלי ירחיקו אותו מפה.

אפשרות אחרת, ששחקנים כמו ג׳ונס, ברייאנט, מלקולם ואוטורו (אולי גם אודיאסי?) לא יבואו לארץ כל עוד המלחמה נמשכת (מיציץ כבר הוכיח שהוא לא סיכון בנושא) ואז באמת נראה 12 זרים בסגל של הפועל, עד שיחזרו המשחקים לארץ או לכל הפחות , עד עמוק בתוך העונה.
קשה לי להאמין שזה יחזיק מעמד לאורך זמן, כי כל השחקנים האלה ירצו לשחק.

אם יהיה משחק ביורוליג שכל 12 השחקנים שירשמו יהיו זרים, זה מאוד יבאס אותי.
מצפה לכל הפחות לראות את מדר, טימור וגינת בסגל.
שליחת תגובה