אכן. אומר בעדינות שלא הרשים אותי בצד הזה של המגרש.מייקל23 כתב: ↑19 יולי 2025, 10:19איך הוא בהגנה? הבנתי שקונוס שומר טוב יותר ממנוארבעת המופלאים כתב: ↑19 יולי 2025, 05:25 אני רואה עכשיו את סוויידר בליגת הקיץ. הבן אדם לא נורמלי. עד עכשיו 5 מ5 מהשדה, כולל 2 שלשות, הכל קונטסטד ומכל הטווחים. אבל לדעתי הוא יותר 3 מ4.
יחד עם זאת אשמח שיחתום.
סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
- קיבל.ה 586 לייקים
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- גביזון
- קיבל.ה 3348 לייקים
מוטלי ב5 וסווידר ב4 זה קו פותח של מרגרינה קיצונית ליורוליג, לא תודה.ארבעת המופלאים כתב:אכן. אומר בעדינות שלא הרשים אותי בצד הזה של המגרש.מייקל23 כתב: ↑19 יולי 2025, 10:19איך הוא בהגנה? הבנתי שקונוס שומר טוב יותר ממנוארבעת המופלאים כתב: ↑19 יולי 2025, 05:25 אני רואה עכשיו את סוויידר בליגת הקיץ. הבן אדם לא נורמלי. עד עכשיו 5 מ5 מהשדה, כולל 2 שלשות, הכל קונטסטד ומכל הטווחים. אבל לדעתי הוא יותר 3 מ4.
יחד עם זאת אשמח שיחתום.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 209 לייקים
לא מבין את הדיבורים על רכז נוסף, בין אם זה ג'ונס או שחקן אחר, זה פשוט מיותר. אני לגמרי סומך על מדר ואניס כמחליפים בעמדה הזו.
גם בעמדה 3, לא רואה סיבה להאריך את החוזה של ווינרייט. בראיינט ומלקולם סוגרים את העמדה הזו בצורה טובה מאוד. יש לנו גם יכולות לאלתר בעמדה הזו במידת הצורך (למשל עם בלייקני או מיציץ', גם פלטין יכול לקבל דקות).
בעמדה 4 אני עדיין לא התייאשתי מברונו. כן, הוא רך ומעופף לפרקים - אבל יש לו הרבה כשרון, סייז וקליעה. אני מאמין שאם הוא יהיה בתוך תלכיד טוב, ויתנו לו ביטחון, הוא יכול להיות טוב מאוד בעמדה 4. סך הכל במעט שראינו אותם בעמדה הזו שנה שעברה, הוא היה נראה בסדר גמור.
לצד זאת, ברור שצריך עוד שחקן לעמדה הזו (עם כל הכבוד לתומר, אין לו את הסייז והאתלטיות להתמודד עם שחקני יורוליג בעמדה הזו, קדימון לזה קיבלנו מול סורקין) - סווידר שהוא צלף מדהים, ולמרות הסייז שלו גם מראה נתוני ריבאונד טובים, לא משלים אותנו טוב בעמדה הזו, והוא יותר 3 מ4. אם אפשר להחתים את אוקקה או טרי ליילס זה חד משמעית עדיף.
גם בעמדה 3, לא רואה סיבה להאריך את החוזה של ווינרייט. בראיינט ומלקולם סוגרים את העמדה הזו בצורה טובה מאוד. יש לנו גם יכולות לאלתר בעמדה הזו במידת הצורך (למשל עם בלייקני או מיציץ', גם פלטין יכול לקבל דקות).
בעמדה 4 אני עדיין לא התייאשתי מברונו. כן, הוא רך ומעופף לפרקים - אבל יש לו הרבה כשרון, סייז וקליעה. אני מאמין שאם הוא יהיה בתוך תלכיד טוב, ויתנו לו ביטחון, הוא יכול להיות טוב מאוד בעמדה 4. סך הכל במעט שראינו אותם בעמדה הזו שנה שעברה, הוא היה נראה בסדר גמור.
לצד זאת, ברור שצריך עוד שחקן לעמדה הזו (עם כל הכבוד לתומר, אין לו את הסייז והאתלטיות להתמודד עם שחקני יורוליג בעמדה הזו, קדימון לזה קיבלנו מול סורקין) - סווידר שהוא צלף מדהים, ולמרות הסייז שלו גם מראה נתוני ריבאונד טובים, לא משלים אותנו טוב בעמדה הזו, והוא יותר 3 מ4. אם אפשר להחתים את אוקקה או טרי ליילס זה חד משמעית עדיף.
-
- קיבל.ה 1513 לייקים
לגבי הרכז אני חושב שיש שם בעיות עם מדר. אחרת באמת לא ברורה לי ההתנהלות.feigenbaum99 כתב: ↑19 יולי 2025, 11:20 לא מבין את הדיבורים על רכז נוסף, בין אם זה ג'ונס או שחקן אחר, זה פשוט מיותר. אני לגמרי סומך על מדר ואניס כמחליפים בעמדה הזו.
עמדה 3 להיפרד מאיש לחלוטין. מלקולם וברייאנט זה מספיק לחלוטין בטח עם גיבוי של עוז ופלטין.
- 7even
- קיבל.ה 3064 לייקים
אלייזה לדעתי לא משחק 3Red_man כתב: ↑19 יולי 2025, 12:08לגבי הרכז אני חושב שיש שם בעיות עם מדר. אחרת באמת לא ברורה לי ההתנהלות.feigenbaum99 כתב: ↑19 יולי 2025, 11:20 לא מבין את הדיבורים על רכז נוסף, בין אם זה ג'ונס או שחקן אחר, זה פשוט מיותר. אני לגמרי סומך על מדר ואניס כמחליפים בעמדה הזו.
עמדה 3 להיפרד מאיש לחלוטין. מלקולם וברייאנט זה מספיק לחלוטין בטח עם גיבוי של עוז ופלטין.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1513 לייקים
אני די בטוח שהוא 2-37even כתב: ↑19 יולי 2025, 21:58אלייזה לדעתי לא משחק 3Red_man כתב: ↑19 יולי 2025, 12:08לגבי הרכז אני חושב שיש שם בעיות עם מדר. אחרת באמת לא ברורה לי ההתנהלות.feigenbaum99 כתב: ↑19 יולי 2025, 11:20 לא מבין את הדיבורים על רכז נוסף, בין אם זה ג'ונס או שחקן אחר, זה פשוט מיותר. אני לגמרי סומך על מדר ואניס כמחליפים בעמדה הזו.
- גביזון
- קיבל.ה 3348 לייקים
1-2-3
הלוואי ששיחק 3 אצלנו, בשביל זה צריך חיית צבע וריבאונד ב4
- גביזון
- קיבל.ה 3348 לייקים
ברשימת השחקנים האפקטיבים החופשיים בנ.ב.א. נמצא טריי ליילס, מקווה שישאר שחקן חופשי ואיטודיס יבחר בו.
רצו 4 עם יכולת מבחוץ? יש לו אחוזים גבוהים מ3
יש גובה, יש ריבאונד
תביאו לי ליילס
רצו 4 עם יכולת מבחוץ? יש לו אחוזים גבוהים מ3
יש גובה, יש ריבאונד
תביאו לי ליילס
- red in blood
- קיבל.ה 444 לייקים
השאלה היא מה סביר עוד שינאי ישלם, אחרי ההוצאות הגדולות הללו.
כדי להביא את ליילס יהיה צריך 2.5-3 מיליון דולר נטו לעונה. לא סכום מפצלתי לעומת דברים כמו מיציץ׳, אבל עדיין סכום ענק בקטע אחר.
כדי להביא את ליילס יהיה צריך 2.5-3 מיליון דולר נטו לעונה. לא סכום מפצלתי לעומת דברים כמו מיציץ׳, אבל עדיין סכום ענק בקטע אחר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 612 לייקים
שיחת זום ב5 בבוקר עם עופר וגילי והכל נפתרred in blood כתב: ↑20 יולי 2025, 01:01 השאלה היא מה סביר עוד שינאי ישלם, אחרי ההוצאות הגדולות הללו.

- גביזון
- קיבל.ה 3348 לייקים
לדעתי המחשבה של הבעלים היא הפוכה, כמו שהיה עם מוטלי שפתח צוהר, אם כבר הבאנו את מיציץ' ירצו להביא לו עוד תותח לנצל את הזדמנות הסגל לקחת כמה שיותר קדימה.זה מתאים לעופר ולפי איך שדחפו לעסקת מיציץ' בלילה גם לרענן ומלכה.red in blood כתב:השאלה היא מה סביר עוד שינאי ישלם, אחרי ההוצאות הגדולות הללו.
-
- קיבל.ה 803 לייקים
מתי אמור להתפרסם לוז משחקי הפועל בליגה ובגביע בארץ, כולל גביע הווינר?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 575 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3348 לייקים
אתה אומר טורנירי אימון ואני מתחרמן
-
- קיבל.ה 924 לייקים
אל תגזים. כשאתה תתחיל למכור מנויים בסוף אוגוסט כבר תדע את לוח המשחקים (שכמובן ישתנה בלי סוף במרוצת העונה כך שתמצא את עצמך באמצע הסיבוב השני משלים משחק חוץ בהרצליה שנדחה מהמחזור השלישי....) כי הליגה מתחילה באמצע אוקטובר. גביע ווינר מתחיל בסוף ספטמבר כמו גם היורוליג. מה שאומר שבאוגוסט יחזרו להתאמן כולל משחקי אימון.
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
זה הולך להיות כ״כ מצחיק אם עם כל הסגל המפוצץ הזה, בסוף השחקן הבכיר בעמדה 4 יהיה תומר גינת
- גביזון
- קיבל.ה 3348 לייקים
זה יהיה או קבוקלו או מישהו אחרXavi כתב:זה הולך להיות כ״כ מצחיק אם עם כל הסגל המפוצץ הזה, בסוף השחקן הבכיר בעמדה 4 יהיה תומר גינת
-
- קיבל.ה 612 לייקים
-
- קיבל.ה 575 לייקים
איך הייתי רוצה להיות בראש של איטודיס כדי להבין איך הוא מתכוון לנהל את הסגל הזה..
- גביזון
- קיבל.ה 3348 לייקים
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
מעניין אם נראה את מדר ביורוליג , לדעתי כרגע זה לא בטוח (בלי קשר לשאלת הכשירות שלו שאני כמובן מקווה שלא יהיה בעיה והוא ירגיש טוב )
-
- קיבל.ה 612 לייקים
איטודיס אוהב אותו וגם בפנר נתן לו הרבה דקות משחק ( הלכתי לבדוק וכמעט 17 דקות למשחק ביורוליג ששיחקו איתו גודוריץ קלאטס ווילבקין ודורסי)
אם ים כשיר הוא ישחק את ה15 דקות שלו
- גביזון
- קיבל.ה 3348 לייקים
אם ים בריא לדעתי לא רק שהוא ישחק ביורוליג, הוא יהיה מעולה ביורוליג עם מיצ'יץ' ובלעדיו.shaharot כתב:איטודיס אוהב אותו וגם בפנר נתן לו הרבה דקות משחק ( הלכתי לבדוק וכמעט 17 דקות למשחק ביורוליג ששיחקו איתו גודוריץ קלאטס ווילבקין ודורסי)
- 7even
- קיבל.ה 3064 לייקים
גמני מעולה ליד מיצ'יץ'גביזון כתב: ↑20 יולי 2025, 15:37אם ים בריא לדעתי לא רק שהוא ישחק ביורוליג, הוא יהיה מעולה ביורוליג עם מיצ'יץ' ובלעדיו.shaharot כתב:איטודיס אוהב אותו וגם בפנר נתן לו הרבה דקות משחק ( הלכתי לבדוק וכמעט 17 דקות למשחק ביורוליג ששיחקו איתו גודוריץ קלאטס ווילבקין ודורסי)

יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2587 לייקים
@גביזון , ערכתי לך את ההודעה הראשונה , גם היה חסר לך את ג'ונס וזיו וגם סידרתי את זה לפי תפקידים במגרש.
- גביזון
- קיבל.ה 3348 לייקים
בכיףמילפורד כתב:[mention]גביזון[/mention] , ערכתי לך את ההודעה הראשונה , גם היה חסר לך את ג'ונס וזיו וגם סידרתי את זה לפי תפקידים במגרש.
תעשו לי סדר במועמדים למספר 4 מוביל חוץ מקבוקלו ( לא מאמין בו ולא חושב שצריך להמשיך) ומתומר גינת ( שטני מאוד אוהב ומעריך אבל היורוליג קצת גדול עליו)
- רדנקו
- קיבל.ה 1740 לייקים
קול סווידר (שיש סיכוי טוב שיקבל חוזה בלייקרס), צ'ומה אוקיקי (שהולך לריאל כנראה) וזהו. אלה המועמדים שאני מכיר
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 6272 לייקים
גם פטרושב הוזכר בהקשר שלנו, אבל עליו עופר אמר שלא רוצים. הוא כן הזכיר גם את טריי ליילס ששיחק בסקרמנטו בשנים האחרונות.
האמת היא שאין גם ממש אופציות אחרות שאני יכול לחשוב עליהן למעט מייקה פוטר שכתבתי עליו.
האמת היא שאין גם ממש אופציות אחרות שאני יכול לחשוב עליהן למעט מייקה פוטר שכתבתי עליו.
-
- קיבל.ה 229 לייקים
אני לא כל כך מבין למה מתעקשים על קלעי בעמדה 4, אם מחפשים 4 עם קליעה כנראה שזה יהיה שחקן שלא שומר.. וכמו שאנחנו יודעים גם גינת לא שומר אז עוד פעם אין הגנה בעמדה 4 (ממש לא בא לי שוב לראות את הורד חוגג עלינו). לא חסר לנו קלעים טובים בקו האחורי אז לא עדיף 4 שבעיקר עושה הגנה ולוקח ריבאונד?
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 20 יולי 2025, 23:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1214 לייקים
לגמרי. תביאו גוש בשר אתלטי שיכול לשמור 1-5.
-
- קיבל.ה 177 לייקים
מטעמי ריווח בעיקר, 4 עם קליעה יוכל לרווח את הצבע לפעולות אישיות של מיציץ או לתרגילים שיפעילו את הגבוהים התקפית.lior777 כתב: ↑20 יולי 2025, 23:19 אני לא כל כך מבין למה מתעקשים על קלעי בעמדה 4, אם מחפשים 4 עם קליעה כנראה שזה יהיה שחקן שלא שומר.. וכמו שאנחנו יודעים גם גינת לא שומר אז עוד פעם אין הגנה בעמדה 4 (ממש לא בא לי שוב לראות את הורד חוגג עלינו). לא חסר לנו קלעים טובים בקו האחורי אז לא עדיף 4 שבעיקר עושה הגנה ולוקח ריבאונד?
בלי 4 עם קליעה יכול להיווצר "פקק" בצבע שיקשה מאוד על אוטורו ומוטלי בהתקפה ויכריח אותנו לזריקות קשות מבחוץ (מישהו אמר בלייקני?),
בסוף זריקות רעות בהתקפה רעות להגנה לא פחות משחקנים שהם לא שומרי על. כלומר גם אם תביא 4 שהוא נגר ששומר אתה יכול להישאר חשוף מאוד הגנתית כשהגארדים יזרקו שלשות קשות והיריבות יטוסו לפאסט ברייק מהריבאונד.
האידיאל זה איזה 3&D שיוכל לתת גם הגנה וגם קליעה באחוזים טובים.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 229 לייקים
אז אם אני לא טועה האופציה היחידה כרגע לשחק כזה זה אוקיקי.. 4 שקולע מהשלוש וגם שומר סביר, וחוסם..כוח עליון כתב: ↑21 יולי 2025, 00:06מטעמי ריווח בעיקר, 4 עם קליעה יוכל לרווח את הצבע לפעולות אישיות של מיציץ או לתרגילים שיפעילו את הגבוהים התקפית.lior777 כתב: ↑20 יולי 2025, 23:19 אני לא כל כך מבין למה מתעקשים על קלעי בעמדה 4, אם מחפשים 4 עם קליעה כנראה שזה יהיה שחקן שלא שומר.. וכמו שאנחנו יודעים גם גינת לא שומר אז עוד פעם אין הגנה בעמדה 4 (ממש לא בא לי שוב לראות את הורד חוגג עלינו). לא חסר לנו קלעים טובים בקו האחורי אז לא עדיף 4 שבעיקר עושה הגנה ולוקח ריבאונד?
בלי 4 עם קליעה יכול להיווצר "פקק" בצבע שיקשה מאוד על אוטורו ומוטלי בהתקפה ויכריח אותנו לזריקות קשות מבחוץ (מישהו אמר בלייקני?),
בסוף זריקות רעות בהתקפה רעות להגנה לא פחות משחקנים שהם לא שומרי על. כלומר גם אם תביא 4 שהוא נגר ששומר אתה יכול להישאר חשוף מאוד הגנתית כשהגארדים יזרקו שלשות קשות והיריבות יטוסו לפאסט ברייק מהריבאונד.
האידיאל זה איזה 3&D שיוכל לתת גם הגנה וגם קליעה באחוזים טובים.
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
מאוד מקווה שנראה את אניס משחק בקבוצה ותורם עם דקות משמעותיות גם אם זה לא יהיה ביורוליג (וסביר מאוד להניח שזה לא יהיה ) בהחלט כאב ראש לאיטודיס
-
- קיבל.ה 6272 לייקים
לגבי פטרושב, לרלף קליין הייתה אמרה כזו, לא זוכר את הניסוח המדויק, אבל זה משהו בסגנון של: אם אני לא מוצא שחקן בעמדה שאני רוצה, אני אביא את השחקן הכי טוב שאני יכול.
בפראפראזה לעמדה מספר 4 שלנו, פטרושב הוא לא התאמה אידיאלית לצד מוטלי והוא אכן משאיר אותנו עם בעיית קליעה, אבל הוא אחד הגבוהים המוכשרים והטובים באירופה, הוא רק בן 25 והוא הולך להיות כוכב יורוליג בשנים הקרובות. אם הבחירה הייתה בינו לבין חואנצ'ו אז הייתי לוקח את הספרדי מסיבות של התאמה, אבל הבחירה היא בינו לבין הימורים גדולים מאוד.
אם מדובר באופציה ממשית לדעתי אנחנו חייבים ללכת על זה. מקסימום לעשות שינויים אחרים בסגל כדי לכפר על בעיית הקליעה (נניח לשחרר את איש/ברונו ולהביא מישהו כמו קול סוויידר).
בפראפראזה לעמדה מספר 4 שלנו, פטרושב הוא לא התאמה אידיאלית לצד מוטלי והוא אכן משאיר אותנו עם בעיית קליעה, אבל הוא אחד הגבוהים המוכשרים והטובים באירופה, הוא רק בן 25 והוא הולך להיות כוכב יורוליג בשנים הקרובות. אם הבחירה הייתה בינו לבין חואנצ'ו אז הייתי לוקח את הספרדי מסיבות של התאמה, אבל הבחירה היא בינו לבין הימורים גדולים מאוד.
אם מדובר באופציה ממשית לדעתי אנחנו חייבים ללכת על זה. מקסימום לעשות שינויים אחרים בסגל כדי לכפר על בעיית הקליעה (נניח לשחרר את איש/ברונו ולהביא מישהו כמו קול סוויידר).
-
- קיבל.ה 586 לייקים
יכול להיות שההם רק מחכים שנשחרר את איש וברונו כדי לקחת אותם?
הייתי מאוד נזהר עם זה. לא הייתי רוצה שזה יקרה.
הייתי מאוד נזהר עם זה. לא הייתי רוצה שזה יקרה.
אין אלוהים.
אסור לשחרר את ברונו !
הוא בין שחקני ה 4 המוכשרים במפעל.
אם רק ניתן לו לשחק בעמדה שלו נקבל ממנו המון(והשנה אין סיבה שלא ישחק ב 4)
הוא בין שחקני ה 4 המוכשרים במפעל.
אם רק ניתן לו לשחק בעמדה שלו נקבל ממנו המון(והשנה אין סיבה שלא ישחק ב 4)
- מילפורד
- קיבל.ה 2587 לייקים
הגענו לשלב שזה כבר יותר מעניין מי לא יהיה כאן בשנה הבאה מאשר מי כן יהיה.
עם הדיבור הזה על עוד שחקן לעמדה 4 שיגיע, אני מאמין ששלושה מתוך 12 (!) הזרים ישוחררו עד בערך סוף אוקטובר.
מהמר שאלו יהיו אניס, ויינרייט ואודיאסי.
בסופו של דבר , עם כל הדיבורים על המשכיות, רק שלושה זרים משנה שעברה ימשיכו איתנו (בלייקני, קבוקלו ומוטלי) וגם זה, עם חשש שהעניינים המשפחתיים של מוטלי ירחיקו אותו מפה.
אפשרות אחרת, ששחקנים כמו ג׳ונס, ברייאנט, מלקולם ואוטורו (אולי גם אודיאסי?) לא יבואו לארץ כל עוד המלחמה נמשכת (מיציץ כבר הוכיח שהוא לא סיכון בנושא) ואז באמת נראה 12 זרים בסגל של הפועל, עד שיחזרו המשחקים לארץ או לכל הפחות , עד עמוק בתוך העונה.
קשה לי להאמין שזה יחזיק מעמד לאורך זמן, כי כל השחקנים האלה ירצו לשחק.
אם יהיה משחק ביורוליג שכל 12 השחקנים שירשמו יהיו זרים, זה מאוד יבאס אותי.
מצפה לכל הפחות לראות את מדר, טימור וגינת בסגל.
עם הדיבור הזה על עוד שחקן לעמדה 4 שיגיע, אני מאמין ששלושה מתוך 12 (!) הזרים ישוחררו עד בערך סוף אוקטובר.
מהמר שאלו יהיו אניס, ויינרייט ואודיאסי.
בסופו של דבר , עם כל הדיבורים על המשכיות, רק שלושה זרים משנה שעברה ימשיכו איתנו (בלייקני, קבוקלו ומוטלי) וגם זה, עם חשש שהעניינים המשפחתיים של מוטלי ירחיקו אותו מפה.
אפשרות אחרת, ששחקנים כמו ג׳ונס, ברייאנט, מלקולם ואוטורו (אולי גם אודיאסי?) לא יבואו לארץ כל עוד המלחמה נמשכת (מיציץ כבר הוכיח שהוא לא סיכון בנושא) ואז באמת נראה 12 זרים בסגל של הפועל, עד שיחזרו המשחקים לארץ או לכל הפחות , עד עמוק בתוך העונה.
קשה לי להאמין שזה יחזיק מעמד לאורך זמן, כי כל השחקנים האלה ירצו לשחק.
אם יהיה משחק ביורוליג שכל 12 השחקנים שירשמו יהיו זרים, זה מאוד יבאס אותי.
מצפה לכל הפחות לראות את מדר, טימור וגינת בסגל.