עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
HTA
קיבל.ה  לייק אחד

תקציר למשחק מהמחנה אימונים היום
מצאתי בטלגרם

nirgo
קיבל.ה  395 לייקים

ככל שהישראליות יעופו מהר יותר מארופה, כך הן ישחררו שחקנים ישראלים והפועל עשויה להרוויח מכך.
אדוםאדום
קיבל.ה  35 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 11 יולי 2025, 22:55
אדוםאדום כתב: 11 יולי 2025, 14:42 בסוף צריך להבין שבונים על כך שרק פיבן וטוריאל ימשיכו מהעונה שעברה להרכב. רוצים לבנות באיטיות ויסודיות. רוב הזרים האיכותיים הגיעו לארץ יחסית מאוחר בחלון ולא באמצע יוני. תשפטו אותם על הדשא בסוף אוגוסט.
מה בונים בסוף באיטיות ?
לא שמנו לב

לגבי היסודיות
אין ספק שלהגיע לשחקן ככ איזוטרי בברזיל ולשלם עליו סכום כזה זה יסודי

נשפוט אותם בסוף
אבל הם לוקחים סיכון עצום
בעיקר בשל הצורך בחיבור של הסגל
וגם ברמת המצב הבטחוני בסגל וההתפתחויות
עם איראן

נחמד לראות
שרק בהפועל ת״א הכל מסובך
המלחמה השפיעה רק על הפועל מסתבר
כמה חרטה
לגבי החלק הראשון אפשר להתווכח וכו. לגבי החלק האחרון על המלחמה מול איראן אני לא חושב שיש מישהו שלא מסכים עם זה שזה מקשה על זרים להגיע באופן משמעותי. תסתכל על הזרים הבכירים שמכבי או חיפה הביאו (ניקולסקאו ויובאנוביץ) אתה את מאיימבו. כלומר כאלה ששיחקו פה. משיחות שלי עם סוכנים, התמונות שהם ראו במלחמה עם איראן זה הרס וחורבן פה במרכז פחות ההצלחות שלנו. וזה משפיע
אדוםאדום
קיבל.ה  35 לייקים

עדכון לילי על דנילסון: כמה מקורות מדווחים, ההצעה האחרונה של הפועלעל סך 700k (100k מתוכם עמלות), כלומר 600k לקויאבה תמורת 50% מהכרטיס.

‏בנוסף, קויאבה לא רואה כרגע אופציה בשוק להחלפת השחקן.

‏עם זאת, אני יודע מצדדים שלישיים שקויאבה חיפשו להגיע למחיר של 1.6 מיליון עבור 100% מהזכויות.
דור האדום
קיבל.ה  12 לייקים

אדוםאדום כתב: 12 יולי 2025, 02:29 עדכון לילי על דנילסון: כמה מקורות מדווחים, ההצעה האחרונה של הפועלעל סך 700k (100k מתוכם עמלות), כלומר 600k לקויאבה תמורת 50% מהכרטיס.

‏בנוסף, קויאבה לא רואה כרגע אופציה בשוק להחלפת השחקן.

‏עם זאת, אני יודע מצדדים שלישיים שקויאבה חיפשו להגיע למחיר של 1.6 מיליון עבור 100% מהזכויות.
בקיצור , נראה שהוא לא יגיע.
dino
קיבל.ה  2647 לייקים

אין לנו מספיק כסף
הכל פרזנטציית יוקרה
הגיע הזמן שיחשפו את זה ונגמור עניין. להוריד ציפיות. חלאס מכרתם מספיק מנויים בשביל זה.
NARKOTIKA
קיבל.ה  120 לייקים

אם אני מנתח את המצב נכון הכסף מספיק בשביל להביא 3 זרים איכותיים ולא 6.
מנסים להביא 5-6 כאלה ולאט לאט מאבדים את כולם.
אני חושב שהם צריכים לשנות פאזה.
להביא 3 בכירים ו3 זולים שסיימו חוזה, שיהיו ברמה של קבוצה בינונית בליגה.

הבעיה היחידה היא שזה צריך לבוא ביחד עם הכרה במציאות שהקבוצה מכוונת לפלייאוף עליון בתור הישג.
שנה הבאה תקציב חדש יהיה אפשר להביא עוד 2 זרים איכותיים ולהמשיך לבנות.
ככל שחלק נכבד מהתקציב הולך על תשלומי העברה על שחקנים זה אומר שיהיה כסף להמשיך להתחזק גם בתקציב זהה, שזה כן דבר טוב.
תעיף ליציע
קיבל.ה  175 לייקים

עד שלא נהיה ב 4 הראשונות בדרך קבע ונשתתף
באירופה הדישדוש ימשיך. לא ניתן לתקצב -60-70 מיליון
ולהכניס רק מ 11-12 אלף מנויים.
במצב הזה ספרא צריך להוציא סדר גודל של 25 מיליון
כל שנה וזה לא יקרה.

הבעיה היא שאני לא רואה איך אנחנו מתברגים שם כשיש
לך 3 קבוצות שלא יצאו משם בשנים הקרובות.
לבנות על המקום הרביעי זה לא פשוט ,יש את בית''ר ואולי
גם נתניה במירוץ.
נערך לאחרונה על ידי תעיף ליציע ב 12 יולי 2025, 08:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
קפבלנקה
קיבל.ה  253 לייקים

כמו שכתבתי כבר פעם, הצעות מצחיקות ומגוחכות.

ספרא נתן לפרימור וחברים תקציב כמו של בית"ר בערך.

שיודיעו שאין כסף ונגמור עם זה. גם כמו שאמרתי פה פעם, הציפיה שלי העונה היא שיפסיקו לבזות את הקיום של הפועל בליגת העל.

אולי שנה אחרי זה יכוונו לאירופה.
נערך לאחרונה על ידי קפבלנקה ב 12 יולי 2025, 08:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
dino
קיבל.ה  2647 לייקים

NARKOTIKA כתב: 12 יולי 2025, 08:43 אם אני מנתח את המצב נכון הכסף מספיק בשביל להביא 3 זרים איכותיים ולא 6.

הבעיה היחידה היא שזה צריך לבוא ביחד עם הכרה במציאות שהקבוצה מכוונת לפלייאוף עליון בתור הישג.
ככל שחלק נכבד מהתקציב הולך על תשלומי העברה על שחקנים זה אומר שיהיה כסף להמשיך להתחזק גם בתקציב זהה, שזה כן דבר טוב.
כרגע נראה שהם מנסים להצליח להביא משהו שקצת גדול עליהם. לטס פייסיט אנחנו לא יכולים להביא את מה שלהפועל באר שבע קל יותר להביא. אנחנו לא שם.
שני שחקנים של 2 מיליון יורו דמי העברה ושהפועל באר שבע כנראה כבר היתה מביאה אותם ב3 דקות, כרגע מנסים להביא באזור ה1.5 מיליון. ללכת ליד כי אולי(לא יודעים בודאות כאמור) אנחנו כלל לא באזורים האלו. ואני בכלל לא בטוח כמה מתוך שאר הזרים(נניח הולכים על 7) יהיו באזור ה200 אלף שכר. יכול להיות שיצטרפו עוד 2-3 באזורי השכר של פלקאו. מצד שני היה נחמד להריץ פה שמות ורשימות של בכירי הליגה וזרים כאילו אנחנו רק צריכים לבחור מתוכם. השיח מריץ מינויים.
איל
קיבל.ה  111 לייקים

dino כתב: 12 יולי 2025, 08:51
NARKOTIKA כתב: 12 יולי 2025, 08:43 אם אני מנתח את המצב נכון הכסף מספיק בשביל להביא 3 זרים איכותיים ולא 6.

כרגע נראה שהם מנסים להצליח להביא משהו שקצת גדול עליהם. לטס פייסיט אנחנו לא יכולים להביא את מה שלהפועל באר שבע קל יותר להביא. אנחנו לא שם.
שני שחקנים של 2 מיליון יורו דמי העברה ושהפועל באר שבע כנראה כבר היתה מביאה אותם ב3 דקות, כרגע מנסים להביא באזור ה1.5 מיליון. ללכת ליד כי אולי(לא יודעים בודאות כאמור) אנחנו כלל לא באזורים האלו. ואני בכלל לא בטוח כמה מתוך שאר הזרים(נניח הולכים על 7) יהיו באזור ה200 אלף שכר. יכול להיות שיצטרפו עוד 2-3 באזורי השכר של פלקאו. מצד שני היה נחמד להריץ פה שמות ורשימות של בכירי הליגה וזרים כאילו אנחנו רק צריכים לבחור מתוכם. השיח מריץ מינויים.
באר שבע מתחרה כרגע באירופה ועל האליפות ואתה עלית ליגה לפני 2 דקות ולפני שנה דיברנו רק על קאס וחובות.
dino
קיבל.ה  2647 לייקים

איל כתב: 12 יולי 2025, 09:05
dino כתב: 12 יולי 2025, 08:51

באר שבע מתחרה כרגע באירופה ועל האליפות ואתה עלית ליגה לפני 2 דקות ולפני שנה דיברנו רק על קאס וחובות.
אתה מסביר לי למה זה ככה, אין בעיה, אנחנו בהחלט במקום טוב יותר ממה שהיינו, אבל אני מדבר על היחס בין הציפיה שנוצרה למציאות(שאתה מתאר). בין להרגיש אחד על אחד נגד הפועל באר שבע ובמציאות אנחנו יותר מתחרים בביטר.
אני מדבר על זה שבמכוון או לא במכוון, השיח הזה, הציפיה הזו, טובה מאוד מתי שצריכים למכור מנויים. זה מתלבש יופי.
אני לא בטוח שהיו נמכרים 11 אלף מנויים בקירוב, אם היה יוצא גיא פרימור ואומר שהתקציב הוא באזור ה45 ולא נביא פה עכשיו תותחים כבדים ונתחרה על 1-4.
המנויים דופקים.
אנשים חושבים שנביא את מלמד, יוספי, דיארה ודנילסון באותה ארוחה ועוד ישאר מקום לכמה זרים נחמדים.
תא מרבוטא
קיבל.ה  641 לייקים

nirgo כתב: 11 יולי 2025, 23:34 ככל שהישראליות יעופו מהר יותר מארופה, כך הן ישחררו שחקנים ישראלים והפועל עשויה להרוויח מכך.
לא יודע לגבי המחלה, ויש סיכוי טוב שגם אם יודחו מהאלופות יגיעו לאירופית או קונפרנס. לעומת זה, באר שבע פוגשים אם עוברים את הבולגרים בבראגה. בראגה חזקה, גם נמצאת הרבה בצמרת בפורטוגל (העיפו גם את מכבי לוזון לפני שנה). הסיכוי של באר שבע לעבור קיים אבל נמוך.

ביתר אף פעם לא הגיעו רחוק באירופה. וגם אם עוברים את השלב הנוכחי, הם לא מדורגים ויכולים לקבל קבוצות כמו אאק אתונה,ספרטה פראג או אלקמאר.
חיפה מדורגים. מאמין שיעשו שלב בתים בקונפרנס.

בקיצור ביתר סיכוי גבוה עפים, באר שבע תלוי בבראגה כנראה ובהגרלה שיקבלו בקונפרנס אם יודחו מהאירופית. חיפה והמחלה באירופה.
El dudernio
קיבל.ה  1623 לייקים

תא מרבוטא כתב: 12 יולי 2025, 09:20
nirgo כתב: 11 יולי 2025, 23:34 ככל שהישראליות יעופו מהר יותר מארופה, כך הן ישחררו שחקנים ישראלים והפועל עשויה להרוויח מכך.
לא יודע לגבי המחלה, ויש סיכוי טוב שגם אם יודחו מהאלופות יגיעו לאירופית או קונפרנס. לעומת זה, באר שבע פוגשים אם עוברים את הבולגרים בבראגה. בראגה חזקה, גם נמצאת הרבה בצמרת בפורטוגל (העיפו גם את מכבי לוזון לפני שנה). הסיכוי של באר שבע לעבור קיים אבל נמוך.

ביתר אף פעם לא הגיעו רחוק באירופה. וגם אם עוברים את השלב הנוכחי, הם לא מדורגים ויכולים לקבל קבוצות כמו אאק אתונה,ספרטה פראג או אלקמאר.

בקיצור ביתר סיכוי גבוה עפים, באר שבע תלוי בבראגה כנראה ובהגרלה שיקבלו בקונפרנס אם יודחו מהאירופית. חיפה והמחלה באירופה.
במצב הקיים אנחנו צריכים לבנות על הצלחות של קבוצות ישראליות. בדגש על 3 הגדולות... שבית"ר יעופו. אנחנו צריכים להתבסס באירופה ויהיה הרבה יותר קל לעשות את זה עם 5 נציגות.
NARKOTIKA
קיבל.ה  120 לייקים

El dudernio כתב: 12 יולי 2025, 09:34
תא מרבוטא כתב: 12 יולי 2025, 09:20

במצב הקיים אנחנו צריכים לבנות על הצלחות של קבוצות ישראליות. בדגש על 3 הגדולות... שבית"ר יעופו. אנחנו צריכים להתבסס באירופה ויהיה הרבה יותר קל לעשות את זה עם 5 נציגות.
איך בכל נושא אתה מצליח להיות מוזר.
מדהים בעיניי.
Asafasraf
קיבל.ה  1497 לייקים

לפורום רואי החשבון כאן: התקציב יהיה בסביבות ה-60 מיליון.
נחכה לתחילת העונה כדי לראות את המספרים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
TOMER
קיבל.ה  43 לייקים

הקבוצה של דנילסון החתימה קשר מרכזי נוסף
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  482 לייקים

כנראה שהם ידעו למה הם אמרו שהם לא הבעלים שציפינו להם. רוב הקהל כנראה לא הקשיב.
זה לא אומר שספרא = ניסנוב. הוא כנראה החליט על תקציב מסוים לכל עונה, וככה כל קיץ נתחזק איפה שצריך עד שנגיע לסגל חזק. זה אמור לקחת עוד שנה-שנתיים, אלא אם המלחמות ישבשו (שוב) הכל.
קפבלנקה
קיבל.ה  253 לייקים

Asafasraf כתב: 12 יולי 2025, 09:50 לפורום רואי החשבון כאן: התקציב יהיה בסביבות ה-60 מיליון.

מאיפה לך?
זה נראה שספרא לחלוטין לא רוצה להשקיע מעבר לרכישה של 60% דיארה ו -50% דנילסון.

הוא כנראה רוצה לראות שהקבוצה מצליחה "להתעלות" ולעשות פלייאוף בתקציב של 40-45, ואולי אולי שנה הבאה להגדיל כדי לכוון למקום שמוביל לקונפרנס.

הרי הוא יכול לשלם את הרכישות המלאות של דיארה ודנילסון אתמול.
הוא פשוט לא רוצה לעשות את זה
Dubi Dubkin
קיבל.ה  8 לייקים

ממש לא בטוח שמתווה של רכישה באחוזים הולך בברזיל וצרפת כמו אצל ג'קי מאשדוד
מאכזב מאוד שלא הולכים אול אין על השחקנים הבכירים כשבמקביל משכיבים 300k על רכישה של פלקאו
וואלה התנהלות לא מובנת
ספרא טבא
קיבל.ה  246 לייקים

Dubi Dubkin כתב: 12 יולי 2025, 10:17 ממש לא בטוח שמתווה של רכישה באחוזים הולך בברזיל וצרפת כמו אצל ג'קי מאשדוד
מאכזב מאוד שלא הולכים אול אין על השחקנים הבכירים כשבמקביל משכיבים 300k על רכישה של פלקאו
וואלה התנהלות לא מובנת
כשל ששנים מלווה את הפועל
אצל הניסנובים היו מביאים 10 חלשים ב50 אלף דולר במקום להביא שחקן אחד מצוין ב250
וכך הלאה
חבל
אדום ותיק
קיבל.ה  790 לייקים

Asafasraf כתב: 11 יולי 2025, 17:09
אדום ותיק כתב:גובה התקציב (45 או 60 מיליון) פחות חשוב.
הבעיה היא זמינות שחקנים טובים! לא רק זרים. גם שחקנים לשלד ישראלי.
גובה התקציב סופר חשוב.
לאורך זמן, כסף מביא תארים.

אני מתייחס לנקודת הזמן הנוכחית. מסכים איתך שלטווח הארוך יכולת כלכלית תשפיע מאד.
עקב בניה עקומה לליגה הלאומית, אתה במצב שאתה כמעט מתחיל מאפס. והשאיפות גבוהות מאד.
זה לא מצב של בש או ביתר שיש להם סגל בסיסי שהביא אותם להישג ורוצים עוד להשתדרג.
תראה את כמות החוסרים שיש לך בסגל, בעיקר בקישור, ותבין שזה לא רק תקציב זה גם זמינות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום ותיק
קיבל.ה  790 לייקים

קפבלנקה כתב: 12 יולי 2025, 09:58
Asafasraf כתב: 12 יולי 2025, 09:50 לפורום רואי החשבון כאן: התקציב יהיה בסביבות ה-60 מיליון.

מאיפה לך?

הוא כנראה רוצה לראות שהקבוצה מצליחה "להתעלות" ולעשות פלייאוף בתקציב של 40-45, ואולי אולי שנה הבאה להגדיל כדי לכוון למקום שמוביל לקונפרנס.

אני לא חושב שספרא מתערב ברמה הזאת. בשביל זה יש לו מנהל ומאמן. הוא כבעלים קובע תקציב והם צריכים לעמוד בו.
מניח שמה שמתפרסם עי הכתבלבים השונים (וסוכניהם) זה לחלק ממו"מ.

קפבלנקה
קיבל.ה  253 לייקים

אדום ותיק כתב: 12 יולי 2025, 11:16

מאיפה לך?

אני לא חושב שספרא מתערב ברמה הזאת. בשביל זה יש לו מנהל ומאמן. הוא כבעלים קובע תקציב והם צריכים לעמוד בו.
האמירה שהדגשת היא בעיני ההשלכה / התוצאה של התקציב שהוא קובע.
אדום ותיק
קיבל.ה  790 לייקים

קפבלנקה כתב: 12 יולי 2025, 11:18
אדום ותיק כתב: 12 יולי 2025, 11:16

מאיפה לך?

האמירה שהדגשת היא בעיני ההשלכה / התוצאה של התקציב שהוא קובע.
לדעתי, הפועל רחוקה ממיצוי התקציב. כמו בכל תהליך ניהולי שקשור בתקציב, קובעים יעד תקציבי לכל נושא - X למגן ימני, Y לקשר , Z לחלוץ וכו. ומתקדמים בהחתמות. חלק במחיר נמוך מהתקציב וחלק לא. ככל שמתקדמים עם ההחתמות או השחרורים, רואים יתרות.
בהנחה שמבחינתינו 2 השחקנים חשובים מאד, אני מניח שהנושא הכספי יסגר.

האדום מרמת גן
קיבל.ה  13 לייקים

עד עכשיו רק סנילסון ודיארה נראים כשדרוג.

אם לא יירכשו (או, שחקניםפ אחרים ברמתם יש לנו 2 בעיות.
1 בעיית רכש.
2 בעיית שכל. ותפסיקו לספור דולרים כשבונים קבוצה. קבוצה רצינית בליגת העל זו החלטות ניהוליות ולא חנות מכולת. אפשר לחשוב שאין להם דגים לשבת.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  482 לייקים

רק שלא נישאר בסוף עם הזין ביד וזרים של ניסנוב.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5066 לייקים

אני מקווה שעל כל דנילסון כזה שהוא אופציה א׳ בעמדתו יש לו אופציה ב׳ ו-ג׳ שמנהלים איתן משא ומתן במקביל.
אחרת לא יהיה לנו זרים פה בקרוב.
איש גדול
קיבל.ה  80 לייקים

הישראלים של הפועל הם יחסית זולים
בטח ביחס למכבי לחיפה לב"ש ולביתר
וכנו שזה נראה גם בזרים לא משקיעים כרגע סכומים גבוהים- ואני מדבר על מה שקרה לא על מה שמספרים לנו שהציעו ככה וככה.
לא רואה איך התקציב יגיע ל-60 מיליון.
גם לא ל-50
שליחת תגובה