תקציר למשחק מהמחנה אימונים היום
מצאתי בטלגרם
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 395 לייקים
ככל שהישראליות יעופו מהר יותר מארופה, כך הן ישחררו שחקנים ישראלים והפועל עשויה להרוויח מכך.
לגבי החלק הראשון אפשר להתווכח וכו. לגבי החלק האחרון על המלחמה מול איראן אני לא חושב שיש מישהו שלא מסכים עם זה שזה מקשה על זרים להגיע באופן משמעותי. תסתכל על הזרים הבכירים שמכבי או חיפה הביאו (ניקולסקאו ויובאנוביץ) אתה את מאיימבו. כלומר כאלה ששיחקו פה. משיחות שלי עם סוכנים, התמונות שהם ראו במלחמה עם איראן זה הרס וחורבן פה במרכז פחות ההצלחות שלנו. וזה משפיעצ'ימבויקה כתב: ↑11 יולי 2025, 22:55מה בונים בסוף באיטיות ?
לא שמנו לב
לגבי היסודיות
אין ספק שלהגיע לשחקן ככ איזוטרי בברזיל ולשלם עליו סכום כזה זה יסודי
נשפוט אותם בסוף
אבל הם לוקחים סיכון עצום
בעיקר בשל הצורך בחיבור של הסגל
וגם ברמת המצב הבטחוני בסגל וההתפתחויות
עם איראן
נחמד לראות
שרק בהפועל ת״א הכל מסובך
המלחמה השפיעה רק על הפועל מסתבר
כמה חרטה
עדכון לילי על דנילסון: כמה מקורות מדווחים, ההצעה האחרונה של הפועלעל סך 700k (100k מתוכם עמלות), כלומר 600k לקויאבה תמורת 50% מהכרטיס.
בנוסף, קויאבה לא רואה כרגע אופציה בשוק להחלפת השחקן.
עם זאת, אני יודע מצדדים שלישיים שקויאבה חיפשו להגיע למחיר של 1.6 מיליון עבור 100% מהזכויות.
עם זאת, אני יודע מצדדים שלישיים שקויאבה חיפשו להגיע למחיר של 1.6 מיליון עבור 100% מהזכויות.
בקיצור , נראה שהוא לא יגיע.אדוםאדום כתב: ↑12 יולי 2025, 02:29 עדכון לילי על דנילסון: כמה מקורות מדווחים, ההצעה האחרונה של הפועלעל סך 700k (100k מתוכם עמלות), כלומר 600k לקויאבה תמורת 50% מהכרטיס.