yoni143 כתב: ↑04 יולי 2025, 16:26
משאי ומתן כאלה כושלים לא ראיתי בחיים. אפילו קרית שמונה בלי קהל בלי איצטדיון הביאה זר תותח אנתוני לימבומבה הזה , ואנחנו שחקני קטרגל מליגה 2 בברזיל לא מחתימים. עד שנפתרנו מחן סול קיבלנו את בוקסנבוים וגיא פרימור. צחוק הגורל נועדנו לסבול.
אם הליבומבה הזה (שבא מהליגה השנייה בבלגיה אגב) היה חותם בהפועל הייתי בוכה איך אנחנו מחתימים שחקן גמור
סתם שיהיה סדר למי שנהיה בלאגן. **בורסת השמות** נכון לעכשיו:
ישראלים: נחמיאס, דן גזלר, הופמייסטר, ארד בר (גיששו רק), שבירו (סיכוי נמוך), בן שהר
זרים: יובאנוביץ (גיששו-אמור ללכת לחיפה), אגאו (סיכוי נמוך, סתם הדלפה מכוונת לתקשורת), גמבואה, פלקאו, דנילסון . יש עוד בלם, קשר אמצע וחלוץ זרים שלא ראיתי שפירסמו שאני יודע באופן אישי שמנהלים/ניהלו איתם מגעים.
אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 16:55
ישראלים: נחמיאס, דן גזלר, הופמייסטר, ארד בר (גיששו רק), שבירו (סיכוי נמוך), בן שהר
זרים: יובאנוביץ (גיששו-אמור ללכת לחיפה), אגאו (סיכוי נמוך, סתם הדלפה מכוונת לתקשורת), גמבואה, פלקאו, דנילסון . יש עוד בלם, קשר אמצע וחלוץ זרים שלא ראיתי שפירסמו שאני יודע באופן אישי שמנהלים/ניהלו איתם מגעים.
מוקאירו חתם בפולין.
יכול להוות ששכחתי כמה שמות.
אתה יודע לתת קצת יותר מידע מה קורה בגזרת הישראלים? מי קרוב יותר, מי עוד לא? והאם מה שהציעו להם יושפע מהעלאת מכסת הזרים?
אבישי כהן מגן ימני נהדר למה לא להביא אותו מהמנודים של המחלה? הוא לא שןמע אריק איינשטיין ? או כי הוא מצביע ביבי. או כי שיחק במחלה אז אסור להביא, רק להם מותר לקחת לנו שחקנים.
אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 16:55
מוקאירו חתם בפולין.
יכול להוות ששכחתי כמה שמות.
אתה יודע לתת קצת יותר מידע מה קורה בגזרת הישראלים? מי קרוב יותר, מי עוד לא? והאם מה שהציעו להם יושפע מהעלאת מכסת הזרים?
זה הכל תלוי באיזה זרים מוצאים וכמה הישראלים יורדים בשכר. הכי רלוונטים לדעתי זה נחמיאס וגלזר
yoni143 כתב: ↑04 יולי 2025, 17:02
אבישי כהן מגן ימני נהדר למה לא להביא אותו מהמנודים של המחלה? הוא לא שןמע אריק איינשטיין ? או כי הוא מצביע ביבי. או כי שיחק במחלה אז אסור להביא, רק להם מותר לקחת לנו שחקנים.
הוא צופה אדוק של סברי מרנן, סיבה מספיק טובה לא להביא אותו.
לוסיאנו כתב: ↑04 יולי 2025, 17:06
עכשיו כשחיפה מביאים שני חלוצים זרים
מה מונע מאיתנו ללכת על דין דוד או גיא מלמד?
אם מבין נכון דין דויד רוצה המון כסף(400 וצפונה)
אין לנו כסף לזה. אלא אם הוא יחליט מחר בבוקר להיות זר. דין דוידאו דוס סנטוס.
גיא מלמד עכשיו, למרות שזה חופש. ספק אם יוכל להתפנות.
אנחנו בתהליך כתב: ↑04 יולי 2025, 17:39
תגידו לי איך אתם באשליה שיביאו לכאן את דין דוד?
זה שחקן עם חוזה בחיפה הפועל בחיים לא ישלמו דמי העברה כאלו
אז חיפה ומכבי יכולים להביא זרים לכאן ואנחנו לא
אמרתי בתחילת השבוע, שהתקציב בלחץ 40 45 מיליון ולא 60 70 כמו שמכרו לנו (מודה גם אני האמנתי בהתחלה)
וכולם יצאו עליי
נראה מתי זה יחלחל לכם.
לא יודע מה התקציב ומה תהיה התוצאה הסופית, אולי אתה צודק אולי לא (מניח ששנינו מקווים שאתה טועה) אבל לגבי המכבי חיפה מכבי תל אביב זה השוואה לא רלוונטית.
אם שחקן כבר בוחר להגיע לאזור מלחמה, הוא יחפש קבוצה שיש לו פוטנציאל חשיפה יותר גבוהה ובחיפה, מכבי, ב״ש - כולן משחקות באירופה וזה חשוב מאוד לשחקן שבאמת רוצה להתקדם.
בלי קשר עד כה נראה שגם הקבוצות האלו עדיין מתקשות להביא זרים תותחים.
אין לי תלונה על עמדות, קטונתי, אבל כן תהיה לי תלונה על חוסר השקעה.
ברזילאי אחד זול, נו מילא, זה מתוך 7, אבל יותר מאחד שניים כאלו זה כבר יהיה זלזול ב10,000 מנויים(נכון ללפני כמה ימים)
אחרי שסיימה במקום הראשון בליגה הלאומית וחזרה אחרי שנה של הפסקה לליגת העל, הפועל תל אביב ממשיכה לבנות את עצמה לליגה הבכירה, גם על הדשא וגם מחוצה לו.
האדומים מינו את סני כרמלי למנהל המערך המנטלי במועדון. כרמלי היה עד עכשיו מנהל בית ספר לצרכים מיוחדים הסמוך לבילינסון בפתח תקוה, וכעת יחל בדרך חדשה עבורו באחת הקבוצות הגדולות בכדורגל הישראלי.
אנחנו בתהליך כתב: ↑04 יולי 2025, 17:39
תגידו לי איך אתם באשליה שיביאו לכאן את דין דוד?
זה שחקן עם חוזה בחיפה הפועל בחיים לא ישלמו דמי העברה כאלו
אז חיפה ומכבי יכולים להביא זרים לכאן ואנחנו לא
אמרתי בתחילת השבוע, שהתקציב בלחץ 40 45 מיליון ולא 60 70 כמו שמכרו לנו (מודה גם אני האמנתי בהתחלה)
וכולם יצאו עליי
נראה מתי זה יחלחל לכם.
לא יודע מה התקציב ומה תהיה התוצאה הסופית, אולי אתה צודק אולי לא (מניח ששנינו מקווים שאתה טועה) אבל לגבי המכבי חיפה מכבי תל אביב זה השוואה לא רלוונטית.
אם שחקן כבר בוחר להגיע לאזור מלחמה, הוא יחפש קבוצה שיש לו פוטנציאל חשיפה יותר גבוהה ובחיפה, מכבי, ב״ש - כולן משחקות באירופה וזה חשוב מאוד לשחקן שבאמת רוצה להתקדם.
בלי קשר עד כה נראה שגם הקבוצות האלו עדיין מתקשות להביא זרים תותחים.
הפועל שנים לא במשחק , שנתחיל לחזור לאירופה לקנות ולמכור שחקנים ברווח גבוה אז אני מניח שהתקציבים יהיו יפים . אני מניח שספרא יביא מהבית כ 3-4 מיליון דולר ודי בזה להגדיל תקציבי שכר לפחות ב 50 אחוז לעומת מה שהורגלנו. כנקודת פתיחה זה לא רע .