L.S כתב: ↑04 יולי 2025, 12:13
נחמיאס קיבל מהפועל 100 אלף דולר יותר ממה שהרוויח במכבי. כסף זה לא הבעיה. הוא כרגע מנסה לחפש קבוצה באירופה.
מעבר לזה, בשנים האחרונות לעשות את המעבר ומההם אלינו, זה לא דבר שנבלע לאף שחקן בגרון. כם זה משהו שיקח זמן לשנות אותו.
תפסיקו לזיין בכל על שטויות. מי בכלל רוצה את שבירו בחזרה?
גלזר שחקן בינוני ולא מעבר. ואני מקווה מאוד שאם יגיע זה כשחקן משלים וכנראה שגם זו הסיבה שהוא לא רץ אלינו
נחמיאס רוצה 350 אלף בשנה שילך לחפש י יביא לו את זה עכשיו אחרי הגדלת מכסת זרים.
לא יקבל.
עכשיו שאנחנו יכולים להחתים 7 זרים הוא גם יכול ללכת לעשות קורס מזורז בהכנת חמוצים להצעה שכבר קיבל מאיתנו
בקיצור הסיטואציה מאוד פשוטה,
כולם קצת נרגעו כי אנחנו מבינים שהפועל עובדת באמת, ושיש כוונה לייצר רכבת אווירית למחנה.
מבחינת ההתנהלות + הנסיבות של המלחמה, חד משמעית מצב לא אידיאלי.
אבל מעכשיו רק מבחן התוצאה ידבר. אם יפגעו בזרים כולנו נהלל ונשבח ואף אחד לא יזכור את תחילת הקיץ העצלה. אם זה ייראה לא טוב, כולנו נדע בדיוק למה.
אני גם אוהב את זה שהמועדון לא תקוע על אווירת הפאניקה. לנו מותר, אבל טוב שמבודדים את הצוות והשחקנים מהדבר הזה וממשיכים לעבוד. אפשר גם לראות את היתרונות של זה, בין היתר שמירה על גמישות ושיש מקום לתיקון עד הרגע האחרון.
רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 12:25
הופה - קרב גרסאות בין המקורב מספר 5 הטרי למקורב מספר 3 הותיק.
יש כבר חוזה
לא סתם השם שלו יצא החוצה
לדנילסון וגמבואה אין חוזה
הרבה שמות יצאו החוצה זה לא אומר יותר מדי.
נ.ב בוקסה שלח אותי להשליט פה סדר בשמועות
למקרה שהוא באמת שלח אותך
תמסור לאפס הזה, שאני מקווה שקורא פה,
שהוא מוזמן להתחיל להזיז את עצמו ולבנות סגל
במקום להתעסק בשמועות בפורומים
אבל מה אפשר לצפות מהאיש ובדיקות הדם
בן אדם שאת כל המוניטין שלו בנה על היותו אשכנזי, על העובדה שנשלח להורים להגיד להם שאם הם יעבירו את הילדים להפועל אז הם יקבלו תנאים מקלים לעזיבה ועל מזל שמכמה שחקני נוער יצאו כדורגלנים טובים
יש כבר חוזה
לא סתם השם שלו יצא החוצה
לדנילסון וגמבואה אין חוזה
הרבה שמות יצאו החוצה זה לא אומר יותר מדי.
נ.ב בוקסה שלח אותי להשליט פה סדר בשמועות
למקרה שהוא באמת שלח אותך
תמסור לאפס הזה, שאני מקווה שקורא פה,
שהוא מוזמן להתחיל להזיז את עצמו ולבנות סגל
במקום להתעסק בשמועות בפורומים
אבל מה אפשר לצפות מהאיש ובדיקות הדם
בן אדם שאת כל המוניטין שלו בנה על היותו אשכנזי, על העובדה שנשלח להורים להגיד להם שאם הם יעבירו את הילדים להפועל אז הם יקבלו תנאים מקלים לעזיבה ועל מזל שמכמה שחקני נוער יצאו כדורגלנים טובים
7even כתב: ↑04 יולי 2025, 13:12
לא שאתנגד לנחמיאס אבל מה שחסר לנו בהגנה כרגע זה מגן לא בלם
הולכים על שתי בלמים זרים ופיבן מגן או נחמיאס ומאיימבו ומגן זר. תלוי בנחמיאס ובאיזה זר ימצאו. נחמיאס בא עם דרישות לא הגיוניות אז נוטים לשתי בלמים זרים.
לי אישית לא מזיז כמה שחקן מרוויח. זה תפקיד הקבוצה מול הסוכן.
בסוף אף אחד לא זוכר כמה מישהו מרוויח ברגע שהוא עולה לדשא ונותן משחק טוב פעם אחר פעם.
מצדי שיכפילו לו את השכר כל עוד הוא נותן הופעות טובות
רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 11:53
תשמעו רגע אני חייב לגלות לכם סוד - הביקורת על העניין שהקבוצה יוצאת למחנה אימונים עם סגל שלא עולה ליגה מהלאומית עם זר אחד (ג׳וקו לא שחקן) יכולה להתקיים גם בלי לרצות שיתפשרו על זרים, הטכנולוגיה קיימת.
וכן אין ספק שעדיף שיביאו זרים תותחים בתחילת אוגוסט מאשר זרים נפילה בתחילת יולי ועדיין לצאת במצב הזה למחנה אימונים זה רחוק מאידיאל מקצועי וניהולי.
ביום שלישי הקרוב הסגל הזה יוצא למחנה והציון, נכון לאותה נקודת זמן, שפרימור, בוקסה וברדה צריכים לקבל על בנייתו הוא נמוך מאוד.
ולא מעניין אותי כל מיני דוגמאות נקודתיות על קבוצות שנכשלו עם סגל מלא וקבוצות שהחתימו זרים מאוחר יותר ונתנו עונה טובה, מכיוון שהן דוגמאות נקודתיות, לא קשורות לסיטואציה הנוכחית בהפועל ולא מהוות אידיאל בשום אופן וצורה.
אני לא חושב שהפועל בנו על זה שלמחנה אימונים
כבר יהיו זרים חדשים ובטח ובטח אחרי המלחמה מול איראן.
זרים טובים גם לרוב מחכים לעוד הצעות ולוקחים את הזמן
פלקאו לא סגור ולא חתום. הוא אופציית גיבוי למקרה ו. בעיקר כי הוא היחיד שמוכן לבוא לארץ עם המלחמה
יאללה מכות!!!!!!!!!
*המנצח עולה בהרכב.
** בקצב הזה, גם המפסיד עולה בהרכב...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
נניח ויחתמו 6 זרים.
אין לנו גיבוי לא לעמדת הקשר אחורי (אל-ים לא פונקציה לדעתי ואלקוקין יותר קדמי) ולא שום חלוץ כרגע.
כלומר צריכים לפחות 2 ישראלים סבירים+ רואה שיש פרסום על עדן שמיר לסכנין יכול להיות אחלה גיבוי וחברינו שבירו, לא רואה אחרים פנויים שיבואו לשבת על ספסל וגם במשכורת סבירה של עד 150$.
ואן גוך כתב: ↑04 יולי 2025, 14:41
נניח ויחתמו 6 זרים.
אין לנו גיבוי לא לעמדת הקשר אחורי (אל-ים לא פונקציה לדעתי ואלקוקין יותר קדמי) ולא שום חלוץ כרגע.
כלומר צריכים לפחות 2 ישראלים סבירים+ רואה שיש פרסום על עדן שמיר לסכנין יכול להיות אחלה גיבוי וחברינו שבירו, לא רואה אחרים פנויים שיבואו לשבת על ספסל וגם במשכורת סבירה של עד 150$.
כרגע אחרי הגדלת המכסה צפויים להיות 7 זרים
מאיימבן עומד בתקן של ה7
קיבלתי כאב ראש מבורסת השמות
בקיץ כזה או כמו בכדורסל שווה לחשוב על לפתוח שרשור על כל מועמד בנפרד שיהיה סדר כי מי שצריך להשלים כמה עמודים אחורה מקבל סחרחורת
תעירו אותי כשיהיה וולקאם, פלקאו הזה שדיברתם עליו בעמוד הקודם נראה פארטייה מקווה שיש מועמדים אחרים
כבר אמרתי את זה כמה פעמים.
דווקא לוסיאנו יותר קרוב במה שאמר על פלקאו - לא גיבוי ולא נעליים. בשיבוץ הוא ה-6 שרוצים, לא יודע אם סגר כבר אבל הוא קרוב מאוד.
כמו שאמרתי לגבי דנילסון רוצים אותו ושום דבר לא נפסל עדין במו״מ, מה שכן הכתבות שהוציאו את השם שלו היום עושות לא טובות להבנתי מהאנשים.
talb55 כתב: ↑04 יולי 2025, 16:00
כבר אמרתי את זה כמה פעמים.
דווקא לוסיאנו יותר קרוב במה שאמר על פלקאו - לא גיבוי ולא נעליים. בשיבוץ הוא ה-6 שרוצים, לא יודע אם סגר כבר אבל הוא קרוב מאוד.
כמו שאמרתי לגבי דנילסון רוצים אותו ושום דבר לא נפסל עדין במו״מ, מה שכן הכתבות שהוציאו את השם שלו היום עושות לא טובות להבנתי מהאנשים.
דיכאון.
גם בלאומית לא הייתי מרוצה מהחתמה כזאת.
זה הזיה ברמה של המגן השמאלי מהנוער של חטאפה של מיצנברג
משאי ומתן כאלה כושלים לא ראיתי בחיים. אפילו קרית שמונה בלי קהל בלי איצטדיון הביאה זר תותח אנתוני לימבומבה הזה , ואנחנו שחקני קטרגל מליגה 2 בברזיל לא מחתימים. עד שנפתרנו מחן סול קיבלנו את בוקסנבוים וגיא פרימור. צחוק הגורל נועדנו לסבול.
יש המון שמות מעניינים, חלקם קרובים ורציניים יותר וחלקם פחות. צריך להשקיע בזרים כי הם אחה שעושים את ההבדל. כולנו ראית מילסון פטאצי שרי וכו. היום, עם זרים מגיעים לאירופה. יש עוד שחקן (חלוץ) שלא ראיתי שפורסם שמנהלים אותו שיח . נראה מה ייצא מזה
yoni143 כתב: ↑04 יולי 2025, 16:26
משאי ומתן כאלה כושלים לא ראיתי בחיים. אפילו קרית שמונה בלי קהל בלי איצטדיון הביאה זר תותח אנתוני לימבומבה הזה , ואנחנו שחקני קטרגל מליגה 2 בברזיל לא מחתימים. עד שנפתרנו מחן סול קיבלנו את בוקסנבוים וגיא פרימור. צחוק הגורל נועדנו לסבול.
אם הליבומבה הזה (שבא מהליגה השנייה בבלגיה אגב) היה חותם בהפועל היית בוכה איך אנחנו מחתימים שחקן גמור
נערך לאחרונה על ידי adom4 ב 04 יולי 2025, 16:47, נערך פעם 1 בסך הכל.