עונת המלפפונים 25/26
כתבתי שיש 2 ברזילאים. דנילסון הוא השני. למרות שכתוב עדין הם במומ מולם. פלקהו אני מאמין יהיה בהפועל , דנילסון יותר קשה.
שתכירו שדנילסון זה טופ 8 בליגה שניה בברזיל שקבוצות גדולות בברזיל רוצות אותו והנשיא שלהם לא מוכר.
כפי שאמרתי מנסים לבנות שלישיה של 6-8-10.
שתכירו שדנילסון זה טופ 8 בליגה שניה בברזיל שקבוצות גדולות בברזיל רוצות אותו והנשיא שלהם לא מוכר.
כפי שאמרתי מנסים לבנות שלישיה של 6-8-10.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
פלקאו מגיע כשחקן הרכב?
-
- קיבל.ה 1199 לייקים
אני מעריך שהפועל סימנו את ברזיל כפוטנציאל ופנו לכל מיני שחקנים שם ולא רק אלה שמדוברים (ההיגיון אומר שדווקא עם אלה שלא מדוברים יש סיכוי יותר טוב).
נכון שהזמן מתחיל להיות פקטור, אבל כנראה שבגלל שישראל היא כרגע לא אופציה ראשונה שחקנים מחכים למצות עוד אופציות ולכן זה לוקח יותר זמן
אני מניח שרוב ההחתמות לקראת אמצע סוף יולי ואפילו מעבר לזה
נכון שהזמן מתחיל להיות פקטור, אבל כנראה שבגלל שישראל היא כרגע לא אופציה ראשונה שחקנים מחכים למצות עוד אופציות ולכן זה לוקח יותר זמן
אני מניח שרוב ההחתמות לקראת אמצע סוף יולי ואפילו מעבר לזה
הייתם מחכים עד אמצע/תחילת אוגוסט למלמד?
כמה כבר קשה להחתים שחקן לא ראיתי דבר כזה..
מה הם מקבלים סירובים פעם אחר פעם? כאילו אנחנו קבוצה קטנה שמחכה לשאריות של הקבוצות.
תפנו למכבי חיפה לגבי מלמד תנו להם פיצוי ושחררו את הבן אדם. תביאו זר נורמאלי כבר למגן ימני וקשר אחורי, חלאס עם ברזילאים מליגה 2 בברזיל, ובטח שהם לא עולים כזה יקר אז אל בלבלו תמוח.
לגבי התקציב זה הולך לכיוון 28-30 מיליון לא 45 ולא 40 מיליון כפי שצנציפר המציא.
מה הם מקבלים סירובים פעם אחר פעם? כאילו אנחנו קבוצה קטנה שמחכה לשאריות של הקבוצות.
תפנו למכבי חיפה לגבי מלמד תנו להם פיצוי ושחררו את הבן אדם. תביאו זר נורמאלי כבר למגן ימני וקשר אחורי, חלאס עם ברזילאים מליגה 2 בברזיל, ובטח שהם לא עולים כזה יקר אז אל בלבלו תמוח.
לגבי התקציב זה הולך לכיוון 28-30 מיליון לא 45 ולא 40 מיליון כפי שצנציפר המציא.
לפי ס5 אין שום משא ומתן עם דנילסון, וההצעה נדחתה על הסף :/
-
- קיבל.ה 231 לייקים
מישהו יודע למה התקבלה החלטה ללכת ספציפית על קישור של ברזילאים?
למה לא פונים לשוק האפריקאי לצורך העניין?
עברו כאן מספיק אפריקאים מעולים בעמדות הבלם והקישור לאורך השנים
למה לא פונים לשוק האפריקאי לצורך העניין?
עברו כאן מספיק אפריקאים מעולים בעמדות הבלם והקישור לאורך השנים
-
- קיבל.ה 453 לייקים
ספרא לא קשור איכשהו לברזיל?
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
-
- קיבל.ה 231 לייקים
יש לו שם עסקים
מכאן ועד להתביית על ברזילאים ספציפית יש הרבה קישורים שצריך לעשות
-
- קיבל.ה 231 לייקים
לא אמרתי שזה רע, שאלתי למה קמו בבוקר והחליטו להביא ספציפית ברזילאים?
למה לא אפריקאים?
ההשערה שלי שהתבייתו על הסוכן שהביא את ונטורה ורוצים לשחזר את ההצלחה
נערך לאחרונה על ידי בן לוז ב 04 יולי 2025, 09:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
אין שום בעיה בשוק הברזילאי
ההפך. כישרון לא חסר שם, אתלטיות, פיזיות. הכל.
ההפך. כישרון לא חסר שם, אתלטיות, פיזיות. הכל.
-
- קיבל.ה 231 לייקים
לא מתמקדים רק בשוק הזה, היו על הפרק כמה אפריקאים בעמדות שונות.
אני כרגע יודע שעדין קצת מתקשים מול שחקנים בגלל המצב.
אני כרגע יודע שעדין קצת מתקשים מול שחקנים בגלל המצב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5004 לייקים
לברזילאים יש לפעמים נטיות אוונגליסטיות ולכן חלקם חובב מאוד את ישראל בזכות זה, מה זה כמה טילים מאיראן בשביל לשחק בארץ הקודש?
-
- קיבל.ה 453 לייקים
אם זכרוני לא בוגד בי, קראתי פעם שיש לספרא-ים קשרים משפחתיים בברזיל.בן לוז כתב:יש לו שם עסקים
מכאן ועד להתביית על ברזילאים ספציפית יש הרבה קישורים שצריך לעשות
- 7even
- קיבל.ה 2947 לייקים
הבאסה ששוב יוצאים למחנה אימונים עם סגל שחלק גדול ממנו הוא לא מי שאמור להוביל את הקבוצה ככל הנראה.
למחנה אימונים צריך לצאת ש-80% מהסגל הבכיר של הקבוצה רץ, מתאמן, משחק, ומתגבש יחד.
אין לי ספק שבמצב בטחוני סביר יותר בשבועות הקודמים זה היה קרוב מאד להיות המצב.
רוצה להאמין שעם המשך המצב הרגוע יחסית, זה יילך וישתפר, אם כי את מחנה האימונים אפשר באותה מידה כרגע לעשות גם בשפיים. ממילא חלק גדול מהסגל בו לא רלוונטי.
בלי קשר למחנה, כרגע רלוונטים בסגל להרכב פותח לדעתי בליגת העל:
אסף צור, פיבן, מאיימבו, ישראלוב, ליידנר, טוריאל, קורין
(רלוונטים = שחקן שיכול לפתוח במשחקי חוץ בדרבי, חיפה, ב"ש, טדי, ולא נרד בגללו בתבוסה צורמת)
ספסל: נסאר, מורגן, רן בנימין, מחמיד, רוטמן, אלקוקין , בוסקילה
למחנה אימונים צריך לצאת ש-80% מהסגל הבכיר של הקבוצה רץ, מתאמן, משחק, ומתגבש יחד.
אין לי ספק שבמצב בטחוני סביר יותר בשבועות הקודמים זה היה קרוב מאד להיות המצב.
רוצה להאמין שעם המשך המצב הרגוע יחסית, זה יילך וישתפר, אם כי את מחנה האימונים אפשר באותה מידה כרגע לעשות גם בשפיים. ממילא חלק גדול מהסגל בו לא רלוונטי.
בלי קשר למחנה, כרגע רלוונטים בסגל להרכב פותח לדעתי בליגת העל:
אסף צור, פיבן, מאיימבו, ישראלוב, ליידנר, טוריאל, קורין
(רלוונטים = שחקן שיכול לפתוח במשחקי חוץ בדרבי, חיפה, ב"ש, טדי, ולא נרד בגללו בתבוסה צורמת)
ספסל: נסאר, מורגן, רן בנימין, מחמיד, רוטמן, אלקוקין , בוסקילה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2400 לייקים
הוא חתם? הסגל הושלם?צ'ימבויקה כתב: ↑04 יולי 2025, 00:48מה עם כוס המים , הטרללת והדכאון שייחסת למשתמשים פה?לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2025, 00:29 לא ראיתי את הסרטון כי סרטון של שחקן זה לא מייצג.
גם לאל ים אפשר לעשות סרטון שיראה שהוא שחקן מצוין.
הרקורד שלן מביך, כל הקריירה ליגה שניה בברזיל?
פעם ראשונה שייצא מברזיל לבוא ישר לקבוצה לחוצה כמו הפועל זה מתכון לאסון.
אנחנו לא בלאומית ואם הוא מגיע כדי להיות על הספסל אז אני מעדיף ישראלי עליו.
מביך
הכנסת אנשים למוסדות סגורים, סיפרת לנו שאין מה לדאוג
אני שמח לראות שגם אתה מתחבר למציאות
העגומה משהו נכון לעכשיו
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 974 לייקים
יש הבנה די פשוטה שדי מתעלמים פה ממנה
והיא נוגעת לתכלית של אימונים ובפרט מחנה אימונים, בהכנת קבוצת כדורגל לעונה (בטח כזו שעלתה מליגת המשנה ויש לה מטרות לפלייאוף עליון)
אם לא יגיעו ליום הראשון של המחנה 2 שחקנים לפחות, הקבוצה תשלם מחיר מקצועי.
אי אפשר לבוא למחנה אימונים ולערוך הכנה מכובדת בלי 5-6 שחקני הרכב.
איך מתרגלים שיטה ? איך נכנסים לכושר? איך מתגבשים?
עכשיו, ככל שהזמן יעבור, המחיר שנשלם יהיה גבוה יותר ונראה פה בתחילת העונה קבוצה פחות טובה.
יכולים לבוא שמות טובים, אבל הקבוצה יכולה להראות לא טוב, כי יחסר לה זמן אימון…
וזה נכון כפליים אם ניפול בחלק מהזרים.
במידה ונפתח לא טוב, התקשורת והקהל יפעילו לחץ שעשוי להוביל, למשל, לפרידה מוקדמת מהמאמן.
משם כל הקלפים מתערבבים מחדש. בדומה לעונת מינצברג.
אי אפשר להתעלם מהדינמיקה שהמצב הזה עלול ליצור.
יש פה ציפיות, והלחץ במועדון עשוי להיות גדול.
והיא נוגעת לתכלית של אימונים ובפרט מחנה אימונים, בהכנת קבוצת כדורגל לעונה (בטח כזו שעלתה מליגת המשנה ויש לה מטרות לפלייאוף עליון)
עכשיו, ככל שהזמן יעבור, המחיר שנשלם יהיה גבוה יותר ונראה פה בתחילת העונה קבוצה פחות טובה.
במידה ונפתח לא טוב, התקשורת והקהל יפעילו לחץ שעשוי להוביל, למשל, לפרידה מוקדמת מהמאמן.
-
- קיבל.ה 2400 לייקים
במקום וולקאם מקבלים הודעה על חייל אוהד הפועל שנפל בעזה.
עד מתי??
עד מתי??

-
- קיבל.ה 1003 לייקים
עצוב מאוד.לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2025, 11:05 במקום וולקאם מקבלים הודעה על חייל אוהד הפועל שנפל בעזה.
עד מתי??![]()
די, פשוט די
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
אתה רוצה שנפתח את ״עד מתי״?לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2025, 11:05 במקום וולקאם מקבלים הודעה על חייל אוהד הפועל שנפל בעזה.
עד מתי??![]()
-
- קיבל.ה 1519 לייקים
היא לא תשלם שום מחיר מקצועי, יש עוד חודש וחצי עד תחילת הליגה וזה ים בזמן, כמעט כל עונה אין שום קשר בין הסגל במחנה אימונים לזה שפותח את הליגה. המחיר המקצועי שישלמו זה אם יתפשרו ויביאו שחקנים זולים וכמה שיותר במהירות שבוע וחצי אחרי שהסתיימה המלחמה כדי שצ'ימבויקה לא יכתוב הודעות נאצה בפורום שדים וינסו למקסם את הזמן כדי להביא שחקנים טובים שמתאימים.צ'ימבויקה כתב: ↑04 יולי 2025, 10:56 יש הבנה די פשוטה שדי מתעלמים פה ממנה
הדינמיקה היא רק ההסטריה פה בפורום שלא קשורה בכלום למה שקורה מחוץ לבועה הזאת.
חייב להזכיר שלפני שנתיים ברדה ופרימור יצאו עם ב״ש למחנה אימונים כאשר הסגל היה מלא כמעט לגמרי.
ואני זוכר את התקשורת לא מפסיקה להלל ולשבח את ההצלחה שלהם בנושא
ואז הגיע גביע הטוטו מול מכבי תל אביב והם קיבלו 6.
ואני זוכר את התקשורת לא מפסיקה להלל ולשבח את ההצלחה שלהם בנושא
ואז הגיע גביע הטוטו מול מכבי תל אביב והם קיבלו 6.
שמע אני מקווה שיבואו השחקנים עד המחנה, ובכלל..צ'ימבויקה כתב: ↑04 יולי 2025, 10:56 יש הבנה די פשוטה שדי מתעלמים פה ממנה
אבל בכל זאת אתה/אתם (ראיתי עוד הרבה מדברים על המחנה אימון) באמת חושבים שזה כזה משנה, שבוע של משחקים שבכלל בכל משחק חצי הרכב אחר נגד קבוצות ליגה שלישית בפולין או בולגריה ?..
זה לא יותר משבוע גיבוש ופוקר של השחקנים.
מה שמעניין זה גביע הטוטו, וכן משחקים ראשונים של העונה שהם עדיין משחקים של בניה.
אם לא יבואו זרים עד משחק שני שלישי של גביע הטוטו- שם הבעיה באמת, לא המחנה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5004 לייקים
תשמעו רגע אני חייב לגלות לכם סוד - הביקורת על העניין שהקבוצה יוצאת למחנה אימונים עם סגל שלא עולה ליגה מהלאומית עם זר אחד (ג׳וקו לא שחקן) יכולה להתקיים גם בלי לרצות שיתפשרו על זרים, הטכנולוגיה קיימת.
וכן אין ספק שעדיף שיביאו זרים תותחים בתחילת אוגוסט מאשר זרים נפילה בתחילת יולי ועדיין לצאת במצב הזה למחנה אימונים זה רחוק מאידיאל מקצועי וניהולי.
ביום שלישי הקרוב הסגל הזה יוצא למחנה והציון, נכון לאותה נקודת זמן, שפרימור, בוקסה וברדה צריכים לקבל על בנייתו הוא נמוך מאוד.
ולא מעניין אותי כל מיני דוגמאות נקודתיות על קבוצות שנכשלו עם סגל מלא וקבוצות שהחתימו זרים מאוחר יותר ונתנו עונה טובה, מכיוון שהן דוגמאות נקודתיות, לא קשורות לסיטואציה הנוכחית בהפועל ולא מהוות אידיאל בשום אופן וצורה.
וכן אין ספק שעדיף שיביאו זרים תותחים בתחילת אוגוסט מאשר זרים נפילה בתחילת יולי ועדיין לצאת במצב הזה למחנה אימונים זה רחוק מאידיאל מקצועי וניהולי.
ביום שלישי הקרוב הסגל הזה יוצא למחנה והציון, נכון לאותה נקודת זמן, שפרימור, בוקסה וברדה צריכים לקבל על בנייתו הוא נמוך מאוד.
ולא מעניין אותי כל מיני דוגמאות נקודתיות על קבוצות שנכשלו עם סגל מלא וקבוצות שהחתימו זרים מאוחר יותר ונתנו עונה טובה, מכיוון שהן דוגמאות נקודתיות, לא קשורות לסיטואציה הנוכחית בהפועל ולא מהוות אידיאל בשום אופן וצורה.
- 7even
- קיבל.ה 2947 לייקים
ולכן אני אומר שאם ממילא אין סגל מלא, לא צריך להרחיק כדי לישון במלון ולשחק פוקר.
שפיים כזה...
שפיים כזה...
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 6147 לייקים
אמת.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 11:53 תשמעו רגע אני חייב לגלות לכם סוד - הביקורת על העניין שהקבוצה יוצאת למחנה אימונים עם סגל שלא עולה ליגה מהלאומית עם זר אחד (ג׳וקו לא שחקן) יכולה להתקיים גם בלי לרצות שיתפשרו על זרים, הטכנולוגיה קיימת.
מעדיף גם חמישה זרים מעולים במחזור השני מאשר חמישה זרים בינוניים היום. זה לא אומר שזו התנהלות סבירה באיזשהי צורה.
צפויים להגיע שתי זרים ישירות למחנה עצמו.
צריך לזכור שמה שמונע מהרבה להגיע זה המצב בארץ (בחול מראים תמונה רעה ל לגבינו) ראו ערך מוקאירו ועוד לפחות זר אחד שאני יודע שהיה סגור. דבר שני זה ההגעה פיזית לארץ בגלל נושא הטיסות (אין מקום בכלל) יותר קל להביא ישירות למחנה בפולין מאשר לישראל (בדיקות רפואיות וחתימה וכו).
צריך לזכור שמה שמונע מהרבה להגיע זה המצב בארץ (בחול מראים תמונה רעה ל לגבינו) ראו ערך מוקאירו ועוד לפחות זר אחד שאני יודע שהיה סגור. דבר שני זה ההגעה פיזית לארץ בגלל נושא הטיסות (אין מקום בכלל) יותר קל להביא ישירות למחנה בפולין מאשר לישראל (בדיקות רפואיות וחתימה וכו).
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 974 לייקים
מקבל את נקודת ההסתכלות הזושחר כתב: ↑04 יולי 2025, 11:25היא לא תשלם שום מחיר מקצועי, יש עוד חודש וחצי עד תחילת הליגה וזה ים בזמן, כמעט כל עונה אין שום קשר בין הסגל במחנה אימונים לזה שפותח את הליגה. המחיר המקצועי שישלמו זה אם יתפשרו ויביאו שחקנים זולים וכמה שיותר במהירות שבוע וחצי אחרי שהסתיימה המלחמה כדי שצ'ימבויקה לא יכתוב הודעות נאצה בפורום שדים וינסו למקסם את הזמן כדי להביא שחקנים טובים שמתאימים.צ'ימבויקה כתב: ↑04 יולי 2025, 10:56 יש הבנה די פשוטה שדי מתעלמים פה ממנה
הדינמיקה היא רק ההסטריה פה בפורום שלא קשורה בכלום למה שקורה מחוץ לבועה הזאת.
העבר בכדורגל הישראלי ובהפועל בכלל
מלא בדוגמאות שתומכות בדעות של שנינו
כמו תמיד, האמת נמצאת איפשהו באמצע
אני גם מסכים עם הטענה של המשתמש רדפוקס
ובלי קשר אפשר היה לנהל סיכונים ולהחתים למשל 2 שחקנים למחנה
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 04 יולי 2025, 12:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
פלקאו הזה שאמרו פה הוא אחד מהשניים?אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 12:01 צפויים להגיע שתי זרים ישירות למחנה עצמו.
-
- קיבל.ה 924 לייקים
אז אני אגיד לך משהו אחר שאני יודע,אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 12:01 צפויים להגיע שתי זרים ישירות למחנה עצמו.
יש 3/4 שחקנים שהיו סגורים בהפועל(היו צריכים להגיע לארץ לחתום) וברחו בגלל המלחמה עם איראן. שחקנים ברמה גבוהה.
הכל נכון. אבל אם הסיטואציה הזאת קרתה, אתה יכול להיות בהלם יום/יומיים/שבוע, בוא תשנה גישה, הבלם הזר שרצית כל כך ברח בגלל המלחמה? אתה רואה המשך דפוס כזה אצל עוד שחקנים?
בוא תציע קצת יותר לנחמיאס, תציע קצת יותר לגלזר(שהיה גם סגור בהפועל ועכשיו הוא התרחק מאוד(אני נגד מקצועית)), קצת יותר לשבירו. לבוא ולהגיד הייתה מלחמה ועכשיו אני לא יכול להביא אף שחקן זה קצת בעייתי. הזרים שמנסים להביא עכשיו הם בקליבר מאוד בעייתי וגם ככה שנים שלא פגענו בזר.
לפלקאו כבר יש חוזהזרתותח כתב: ↑04 יולי 2025, 12:06פלקאו הזה שאמרו פה הוא אחד מהשניים?אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 12:01 צפויים להגיע שתי זרים ישירות למחנה עצמו.
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
נחמיאס קיבל מהפועל 100 אלף דולר יותר ממה שהרוויח במכבי. כסף זה לא הבעיה. הוא כרגע מנסה לחפש קבוצה באירופה.
מעבר לזה, בשנים האחרונות לעשות את המעבר ומההם אלינו, זה לא דבר שנבלע לאף שחקן בגרון. כם זה משהו שיקח זמן לשנות אותו.
תפסיקו לזיין בכל על שטויות. מי בכלל רוצה את שבירו בחזרה?
גלזר שחקן בינוני ולא מעבר. ואני מקווה מאוד שאם יגיע זה כשחקן משלים וכנראה שגם זו הסיבה שהוא לא רץ אלינו
מעבר לזה, בשנים האחרונות לעשות את המעבר ומההם אלינו, זה לא דבר שנבלע לאף שחקן בגרון. כם זה משהו שיקח זמן לשנות אותו.
גלזר שחקן בינוני ולא מעבר. ואני מקווה מאוד שאם יגיע זה כשחקן משלים וכנראה שגם זו הסיבה שהוא לא רץ אלינו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
לא סוגרים עם זר שהעלות הכוללת שלו מעל מיליון יורו תוך יום יומיים. בוא נזכור המלחמה הסתיימה ב25.6 עבר שבוע וחצי מאז. הייתה הבנה גם בהפועל ובשאר הגדולות שהולכים חהגדת מכסת בזרים וזה למה גם שאר הגדולות מכוונות אליהם בעיקר. גלזר לא היה סגור בהפועל הוא בקאיירט ורק אם יודחו מאירופה הוא אולי יגיע. שבירו (אני בעד להביא) לא בתוכניות של הפועל אבל הוא שחקן חופשי כרגע ונראה מה יהיה. מסכים עם אלה שאמרו שאי אפשר לצאת ככה למחנה. זה לא שאתה צריך להחתים 3 שחקנים ויכול להתעכב לאוגוסט. אתה מחליף 12-15 שחקנים צריך להגביר את הקצב. אבל יש פה נסיבות מקלות המלחמה עם איראן טרפה את הקלפיםMoney כתב: ↑04 יולי 2025, 12:09אז אני אגיד לך משהו אחר שאני יודע,אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 12:01 צפויים להגיע שתי זרים ישירות למחנה עצמו.
יש 3/4 שחקנים שהיו סגורים בהפועל(היו צריכים להגיע לארץ לחתום) וברחו בגלל המלחמה עם איראן. שחקנים ברמה גבוהה.
הכל נכון. אבל אם הסיטואציה הזאת קרתה, אתה יכול להיות בהלם יום/יומיים/שבוע, בוא תשנה גישה, הבלם הזר שרצית כל כך ברח בגלל המלחמה? אתה רואה המשך דפוס כזה אצל עוד שחקנים?
בוא תציע קצת יותר לנחמיאס, תציע קצת יותר לגלזר(שהיה גם סגור בהפועל ועכשיו הוא התרחק מאוד(אני נגד מקצועית)), קצת יותר לשבירו. לבוא ולהגיד הייתה מלחמה ועכשיו אני לא יכול להביא אף שחקן זה קצת בעייתי. הזרים שמנסים להביא עכשיו הם בקליבר מאוד בעייתי וגם ככה שנים שלא פגענו בזר.
נחמיאס רוצה 350 אלף בשנה שילך לחפש י יביא לו את זה עכשיו אחרי הגדלת מכסת זרים.L.S כתב: ↑04 יולי 2025, 12:13 נחמיאס קיבל מהפועל 100 אלף דולר יותר ממה שהרוויח במכבי. כסף זה לא הבעיה. הוא כרגע מנסה לחפש קבוצה באירופה.
פלקאו לא סגור ולא חתום. הוא אופציית גיבוי למקרה ו. בעיקר כי הוא היחיד שמוכן לבוא לארץ עם המלחמהלוסיאנו כתב: ↑04 יולי 2025, 12:12לפלקאו כבר יש חוזהזרתותח כתב: ↑04 יולי 2025, 12:06פלקאו הזה שאמרו פה הוא אחד מהשניים?אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 12:01 צפויים להגיע שתי זרים ישירות למחנה עצמו.
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
לא יקבל.אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 12:22נחמיאס רוצה 350 אלף בשנה שילך לחפש י יביא לו את זה עכשיו אחרי הגדלת מכסת זרים.L.S כתב: ↑04 יולי 2025, 12:13 נחמיאס קיבל מהפועל 100 אלף דולר יותר ממה שהרוויח במכבי. כסף זה לא הבעיה. הוא כרגע מנסה לחפש קבוצה באירופה.
עכשיו שאנחנו יכולים להחתים 7 זרים הוא גם יכול ללכת לעשות קורס מזורז בהכנת חמוצים להצעה שכבר קיבל מאיתנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.