כתבתי שיש 2 ברזילאים. דנילסון הוא השני. למרות שכתוב עדין הם במומ מולם. פלקהו אני מאמין יהיה בהפועל , דנילסון יותר קשה.
שתכירו שדנילסון זה טופ 8 בליגה שניה בברזיל שקבוצות גדולות בברזיל רוצות אותו והנשיא שלהם לא מוכר.
כפי שאמרתי מנסים לבנות שלישיה של 6-8-10.
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 110 לייקים
פלקאו מגיע כשחקן הרכב?
-
- קיבל.ה 1199 לייקים
אני מעריך שהפועל סימנו את ברזיל כפוטנציאל ופנו לכל מיני שחקנים שם ולא רק אלה שמדוברים (ההיגיון אומר שדווקא עם אלה שלא מדוברים יש סיכוי יותר טוב).
נכון שהזמן מתחיל להיות פקטור, אבל כנראה שבגלל שישראל היא כרגע לא אופציה ראשונה שחקנים מחכים למצות עוד אופציות ולכן זה לוקח יותר זמן
אני מניח שרוב ההחתמות לקראת אמצע סוף יולי ואפילו מעבר לזה
נכון שהזמן מתחיל להיות פקטור, אבל כנראה שבגלל שישראל היא כרגע לא אופציה ראשונה שחקנים מחכים למצות עוד אופציות ולכן זה לוקח יותר זמן
אני מניח שרוב ההחתמות לקראת אמצע סוף יולי ואפילו מעבר לזה
הייתם מחכים עד אמצע/תחילת אוגוסט למלמד?
כמה כבר קשה להחתים שחקן לא ראיתי דבר כזה..
מה הם מקבלים סירובים פעם אחר פעם? כאילו אנחנו קבוצה קטנה שמחכה לשאריות של הקבוצות.
תפנו למכבי חיפה לגבי מלמד תנו להם פיצוי ושחררו את הבן אדם. תביאו זר נורמאלי כבר למגן ימני וקשר אחורי, חלאס עם ברזילאים מליגה 2 בברזיל, ובטח שהם לא עולים כזה יקר אז אל בלבלו תמוח.
לגבי התקציב זה הולך לכיוון 28-30 מיליון לא 45 ולא 40 מיליון כפי שצנציפר המציא.
מה הם מקבלים סירובים פעם אחר פעם? כאילו אנחנו קבוצה קטנה שמחכה לשאריות של הקבוצות.
תפנו למכבי חיפה לגבי מלמד תנו להם פיצוי ושחררו את הבן אדם. תביאו זר נורמאלי כבר למגן ימני וקשר אחורי, חלאס עם ברזילאים מליגה 2 בברזיל, ובטח שהם לא עולים כזה יקר אז אל בלבלו תמוח.
לגבי התקציב זה הולך לכיוון 28-30 מיליון לא 45 ולא 40 מיליון כפי שצנציפר המציא.