אתה אל תחלק פה ציונים למשתמשים, בטח לא כשרוב המשתמשים פה הרבה יותר וותיקים ממך. או שתנהל דיון כמו בן אדם או שתשב בשקט בקיצור.
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 2025 לייקים
-
- קיבל.ה 336 לייקים
המסקנה מהדיון הבוקר, חייבים רכש דחוף, התחלנו לשחק ארץ עיר...
יאללה ספרא מחכים לך
יאללה ספרא מחכים לך
3 זרים בקישור+ מאיימבו
לאיזה עמדות עוד 2 זרים? כנף שמאל וחלוץ?
או שבונים על 7 זרים ויביאו גם מגן ימני זר?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4998 לייקים
אפשר לסלוח לך על שאתה טיפש, לפי צורת ההתבטאות לא עברת את גיל ההתבגרות אז זה יכול להשתפר.וינסנט כתב: ↑03 יולי 2025, 03:11 רדפוקס אפילו ממטומטם כמוך ציפיתי להבין שאם רשמתי נועם בונה 2 זה לא אומר שהשוויתי אותו אליו זה אומר שנפלנו איתו כמו במקרה נועם בונה, אבל אתה גנב דעת טמבל וכל שיחה איתך אותו דבר. ידוע שהליגה הפולנית היא אחת מאריות היבשת חחחחחחחחח ליצן 100 הופעות בליגה הפורטוגלית בקבוצות שהוא סיים איתם מקום 10-15 קבוע זה פחות או יותר הרמה של הפועל חיפה אבל כמובן שגם פה תגנוב דעת כמו שאתה אוהב, אתה ההגדרה לליצן. אבל אני מדבר עם מי שאונן על הסרטון ביצועים של ג׳וקו המוח שלי נמס מלהמשיך להתווכח איתך.
לגבי הפה ג׳ורה על כל מי שמעיז לקרוא תיגר על הקשקושים שאתה רושם - זה עניין של חינוך כבר.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 03 יולי 2025, 10:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1033 לייקים
האמת שוינסנט מצליח אפילו להתעלות על עצמו
אם בעבר הוא על אוטומט הוריד כל שחקן של הפועל, עכשיו הוא מוריד (לרמה ביזארית, נועם בונה) שחקן שהוא אפילו לא באמת מועמד, אפילו שהוא בבירור קוולאפייד לחלוטין
אם בעבר הוא על אוטומט הוריד כל שחקן של הפועל, עכשיו הוא מוריד (לרמה ביזארית, נועם בונה) שחקן שהוא אפילו לא באמת מועמד, אפילו שהוא בבירור קוולאפייד לחלוטין
- רדפוקס
- קיבל.ה 4998 לייקים
ככה זה בגיל ההתבגרות - שונא את כולם וכועס על הכל.
הוא חושב שזרים ששיחקו בליגה ראשונה בפורטוגל ובקבוצת צמרת בפולין מגיעים להפועל חיפה (לא רק שהם לא מגיעים, כץ גם לא יסכים לעולם לשלם את מה שהם ידרשו).
לגבי הברזילאי (לא מהכתבה) שטוענים המקורבים למקורבים שאמור לחתום ואני מבין שהוא משחק בליגה 2 (?) בברזיל והוא גם לא צעיר - לא היה עדיף כבר גורדנה על פניו? נשמע כמו הימור בזול.
-
- קיבל.ה 215 לייקים
מדאיג מאוד מה שאתם אומרים על המועמד הברזילאי האמיתי.
אחרי כל ה"הרגעות" האלה, מצד משתמשי פורום וכתבים מסקרים, והדממת אלחוט הזאת, אם בסוף זה הרזומה שמביאים זה חתיכת הזיה.
אני רוצה להאמין שאו שיש במועמד הזה משהו באמת יוצא דופן מבחינת יכולת, או שזה באמת לא סגור ויביאו משהו עם יותר קבלות.
אחרי כל ה"הרגעות" האלה, מצד משתמשי פורום וכתבים מסקרים, והדממת אלחוט הזאת, אם בסוף זה הרזומה שמביאים זה חתיכת הזיה.
אני רוצה להאמין שאו שיש במועמד הזה משהו באמת יוצא דופן מבחינת יכולת, או שזה באמת לא סגור ויביאו משהו עם יותר קבלות.
-
- קיבל.ה 339 לייקים
אכזבה אדירה החלון העברות הזה
ואני בטוח וגם אקפיץ לכם את ההודעה הזאת כדי שתראו שצדקתי
שבמחזור 5-6 כולנו נדבר פה על איך נשארנו עם אותו סגל גרוע מהלאומית
היה צריך להשאיר רק את טוריאל, קורין, פיבן ואלקוקין
ולהביא לפה 15-16 שחקנים טובים ואיכותיים
אתה מבין שזה דבר לא ריאלי במונחי התקציב המדובר? להביא 15 שחקני טופ?Hapoel_manga כתב: ↑03 יולי 2025, 10:39 אכזבה אדירה החלון העברות הזה
אני גם מאוכזב כמוך, אבל לצורך העניין שחקנים ישראלים טובים כמו נחמיאס וכנען לא הגיעו לפה ולא בגלל שלא רצינו אותם.
השנה תהיה מתאתגרת והחזרה להיות מועדון שהוא פקטור ושחקנים ישאפו להגיע אליו תיקח זמן..
-
- קיבל.ה 162 לייקים
הלאה המאוכזבים, המקורבים והטרחנים.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
איך התרגשתי כשצנצי כתב "יהיה לכם טוב מאוד בשבוע הבא".. והנה עבר לו השבוע ואין כלום, רק מועמד עם רזומה לתחתית הליגה. באסה. תחתימו כבר את סורו במקום וזהו
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
בדר"כ מה שקורה זה שיש מי שבמערכת מדבר על שחקנים, ההוא מספר לחבר שמספר לחבר שמספר לחבר.Lucas כתב: ↑03 יולי 2025, 09:37בוקר טוב איש יקר , מה הבעיה בתגובה? שאני לא מאמין לבן אדם שקם בבוקר והחליט שהוא יודע מי מועמד ומי לא?Sin Queso כתב: ↑03 יולי 2025, 09:24לקחת מירמורון על הבוקר? מה זאת התגובה הזו?Lucas כתב: ↑03 יולי 2025, 08:59
חחחח אני באמת מנסה להבין מה זה נותן לכם?
זה מרים לכם שאנשים כאילו מחזיקים ממכם ״מקורבים״?
באמת שאני מנסה להבין מה זה נותן לכם לפרסם פה ולהדליק אנשים על שחקנים דמיוניים שכמו שהחבר שלך כתב ״ששמו יפורסם״ כאילו מדובר בסוכן מוסד..
אבל כמו שאמרתי למעלה, הבעיה היא מי שזורם עם השטויות שאתם מוציאים מהפה.
אני ימשיך להמתין לסוכן מוסד הברזילאי ששמו עוד לא הותר לפרסום
מבטיח לקחת את כל המילים שלי בחזרה במידה וטעיתי, למרות שאין לי ספק שלא, אבל ימים יגידו.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
מה זה אומר אותו סגל?Hapoel_manga כתב: ↑03 יולי 2025, 10:39 אכזבה אדירה החלון העברות הזה
אתה לא חושב שבמחזור 5 יהיו לך 6-7 זרים?
אתה לא חושב שיהיו עוד ישראלים?
-
- קיבל.ה 215 לייקים
שמע, יש להיות סקרן, דרוך, ולא מרוצה מקצב ההתרחשויות,Hapoel_manga כתב: ↑03 יולי 2025, 10:39 אכזבה אדירה החלון העברות הזה
ויש להיות מנותק מהמציאות.
-
- קיבל.ה 786 לייקים
לירון,לירון האדום כתב: ↑03 יולי 2025, 11:00מה זה אומר אותו סגל?Hapoel_manga כתב: ↑03 יולי 2025, 10:39 אכזבה אדירה החלון העברות הזה
אתה לא חושב שבמחזור 5 יהיו לך 6-7 זרים?
אתה לא חושב שיהיו עוד ישראלים?
אני מקווה שאתה צודק (ושחיזוק הקבוצה אכן יתבצע), אבל
מקווה שאתה יודע שתקווה אינה תוכנית פעולה...

השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אוקיי, אז איזה 10 שחקנים ישראלים פנויים שהם כן איכותיים לדעתך היית מביא במקום מי שקיים?Hapoel_manga כתב: ↑03 יולי 2025, 10:39 אכזבה אדירה החלון העברות הזה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4998 לייקים
מחד, כן הסקאוט הזה היה חלק מהצוות שהביא את הזרים הטובים להפועל ב״ש בקיץ האחרון.
מנגד, הוא השריד האחרון של הצוות שנכשל ב-3 שנים שלפני זה עם הזרים.
להגיד שהוא אחראי על ונטורה? לא יודע קטונתי, לפי המתואר קוז׳אק הביא את הצוות שלו שעשה שם מהפכה.
https://www.ynet.co.il/sport/article/hym7wpraje
כשהגיע קוז'וך לבאר־שבע, הוא קיבל יד חופשית מאלונה ברקת בבניית הצוות המקצועי. אחת ההשלכות הייתה היפרדות מדודו עזריה, ששימש כסקאוט הראשי במשך 12 שנים. עזריה, שהביא כמה מהזרים הגדולים בתולדות הקבוצה – כמו אוגו, הובאן ומיגל ויטור – חווה גם החתמות מאכזבות, ובסופו של דבר סיים את דרכו במועדון.
מי שכן נותר בתפקידו הוא עופר ניר, האחראי על ניתוח נתונים וניהול מערך הסקאוטינג. ניר הצטרף לצוות שבנה קוז'וך, המשלב סקאוטינג, אנליזה ודאטה, כולל כפיר וולפסון – שעבד עם קוז'וך במכבי נתניה ובמכבי פ"ת וכיום משמש כאנליסט הראשי, יואב קורקוס, אנליסט נוסף, ועוזר המאמן רן בנימין. האחרון חזר לכדורגל לאחר שכבר החל בקריירה כמהנדס. הרביעייה הזו, ששיתפה פעולה עוד מהעונה שעברה במכבי פ"ת, הצליחה בחלון ההעברות של ינואר להנחית את אנדראס קארו הקפריסאי והחלוץ הסלובני לוקה שטור – שתרמו משמעותית להישארות של פ"ת בליגה ואף היוו חלק ממשי בזכייה ההיסטורית בגביע על חשבון באר־שבע.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 974 לייקים
צודק
חברים בכלל אני ממליץ לנו להפסיק לשפוט ולא להסתכל על הקנקן
מה שחשוב זה לא הרזומה של השחקן, השכר שלו, הסרטונים שתראו , או הגיל והנתונים הפיזיים
הגיע הזמן שלא נסתכל בקנקן!
וזאת למה??
כי זה מי שהביא את ונטורה!
מי יישמע כאילו מדובר בזה שעיצב את האייפון או איזה מוצר טכנולוגי. מדובר בסוכן / סקאוט עם אינטרסים משלו, שעובד לפי השכר שמקציבים לו. אני מניח שאותו אדם גם הביא שחקנים גרועים.
אני בעד שנפתח את כיוון החשיבה של המשתמש לעיל
הנה כמה רעיונות
אפשר לתת לעמית למקין את חולצת ההרכב וחוזה של 200 אלף דולר כי הוא אח של סתיו למקין
אפשר להביא שחקן ברזילאי מהליגה ה2 בברזיל שמסתיים בצירוף האותיות ״צ׳י״ ואז נזכה בשחקן שובר שיוויון שנוכל למכור ולעשות עליו אקזיט
- Sin Queso
- קיבל.ה 513 לייקים
בסופו של דבר שחקנים שופטים על הדשא אני לא רוצה פה עוד דג'מבה דג'מבה בגלל הרזומה שלו.צ'ימבויקה כתב: ↑03 יולי 2025, 12:23
צודק
חברים בכלל אני ממליץ לנו להפסיק לשפוט ולא להסתכל על הקנקן
מה שחשוב זה לא הרזומה של השחקן, השכר שלו, הסרטונים שתראו , או הגיל והנתונים הפיזיים
הגיע הזמן שלא נסתכל בקנקן!
וזאת למה??
כי זה מי שהביא את ונטורה!
מי יישמע כאילו מדובר בזה שעיצב את האייפון או איזה מוצר טכנולוגי. מדובר בסוכן / סקאוט עם אינטרסים משלו, שעובד לפי השכר שמקציבים לו. אני מניח שאותו אדם גם הביא שחקנים גרועים.
אני בעד שנפתח את כיוון החשיבה של המשתמש לעיל
הנה כמה רעיונות
אפשר לתת לעמית למקין את חולצת ההרכב וחוזה של 200 אלף דולר כי הוא אח של סתיו למקין
אפשר להביא שחקן ברזילאי מהליגה ה2 בברזיל שמסתיים בצירוף האותיות ״צ׳י״ ואז נזכה בשחקן שובר שיוויון שנוכל למכור ולעשות עליו אקזיט
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אז הוכרע שמכסת הזרים עולה ל- 8 כבר מהעונה הקרובה... אני אישית חושב שזה יעשה רק טוב לכדורגל שלנו. בפן הכלכלי של הדברים - אני אשמח אם הפועל תדע גם לאתר בסקאוטינג טוב 1-2 שחקנים צעירים מאוד עם פוטנציאל, שאפשר לבשל אותם בקצב הנכון בתוך המכסת זרים הזאת ולהשביח אותם. נוכל להרוויח מזה לא מעט אם נעשה את זה נכון.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4998 לייקים
לכדורגל אולי, להפועל? בינתיים לא מצליחים להביא אפילו 2 זרים, אז 8?Mendelson כתב: ↑03 יולי 2025, 13:39 אז הוכרע שמכסת הזרים עולה ל- 8 כבר מהעונה הקרובה... אני אישית חושב שזה יעשה רק טוב לכדורגל שלנו. בפן הכלכלי של הדברים - אני אשמח אם הפועל תדע גם לאתר בסקאוטינג טוב 1-2 שחקנים צעירים מאוד עם פוטנציאל, שאפשר לבשל אותם בקצב הנכון בתוך המכסת זרים הזאת ולהשביח אותם. נוכל להרוויח מזה לא מעט אם נעשה את זה נכון.
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
דווקא להפועל של העונה הקרובה זו בשורה מעולה.רדפוקס כתב: ↑03 יולי 2025, 13:49לכדורגל אולי, להפועל? בינתיים לא מצליחים להביא אפילו 2 זרים, אז 8?Mendelson כתב: ↑03 יולי 2025, 13:39 אז הוכרע שמכסת הזרים עולה ל- 8 כבר מהעונה הקרובה... אני אישית חושב שזה יעשה רק טוב לכדורגל שלנו. בפן הכלכלי של הדברים - אני אשמח אם הפועל תדע גם לאתר בסקאוטינג טוב 1-2 שחקנים צעירים מאוד עם פוטנציאל, שאפשר לבשל אותם בקצב הנכון בתוך המכסת זרים הזאת ולהשביח אותם. נוכל להרוויח מזה לא מעט אם נעשה את זה נכון.
בגזרת הישראלים אנחנו מתקשים. זרים יש בלי סוף. אז גם אם זה יקח קצת זמן, בסוף הם יגיעו וימלאו הרבה חורים שחסרים לנו בסגל.
באופן אישי אותי זה מצער. הייתי שמח אם זה היה נשאר על 6 זרים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4998 לייקים
בשורה מעולה אם היו מצליחים להביא זרים, על אחת כמה וכמה זרים איכותיים.L.S כתב: ↑03 יולי 2025, 13:53דווקא להפועל של העונה הקרובה זו בשורה מעולה.רדפוקס כתב: ↑03 יולי 2025, 13:49לכדורגל אולי, להפועל? בינתיים לא מצליחים להביא אפילו 2 זרים, אז 8?Mendelson כתב: ↑03 יולי 2025, 13:39 אז הוכרע שמכסת הזרים עולה ל- 8 כבר מהעונה הקרובה... אני אישית חושב שזה יעשה רק טוב לכדורגל שלנו. בפן הכלכלי של הדברים - אני אשמח אם הפועל תדע גם לאתר בסקאוטינג טוב 1-2 שחקנים צעירים מאוד עם פוטנציאל, שאפשר לבשל אותם בקצב הנכון בתוך המכסת זרים הזאת ולהשביח אותם. נוכל להרוויח מזה לא מעט אם נעשה את זה נכון.
בגזרת הישראלים אנחנו מתקשים. זרים יש בלי סוף. אז גם אם זה יקח קצת זמן, בסוף הם יגיעו וימלאו הרבה חורים שחסרים לנו בסגל.
באופן אישי אותי זה מצער. הייתי שמח אם זה היה נשאר על 6 זרים.
כרגע דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
-
- קיבל.ה 231 לייקים
לדעתי בשורה מבורכת, אולי עכשיו כל פלוץ שנתן 2 פסים כמו עדי יונה יהיו שווים 100 אלף שח ולא 2 מיליון יורו
בגזרת הפועל, צריך לתת פוש רציני ולהנחית כאן זרים איכותיים וכמה שיותר מהר
בגזרת הפועל, צריך לתת פוש רציני ולהנחית כאן זרים איכותיים וכמה שיותר מהר
-
- קיבל.ה 1033 לייקים
לא הבנתי איך הם מוודאים שהזר השמני מרוויח לפחות חצי מיליון יורו? השמיני שנרשם? השכר השמיני בגובהו? סתם אחד כזה לפחות כשיש 8 זרים?
- Sin Queso
- קיבל.ה 513 לייקים
-
- קיבל.ה 404 לייקים
לא ליצני, אני פשוט למוד ניסיון ואין לי זיכרון קצר כמוך. ומניסיון של להוציא את כולכם קטנים פעם אחרי פעם, אם השחקן הזה יגיע להפועל הוא יהיה נפילה וכשזה יקרה אתה לא תזכור את התגובה שלי כי כמו שאמרתי יש לך זיכרון קצר. לא כולם תמימים כמוכם.
-
- קיבל.ה 1408 לייקים
מניח שזה יגרום לב״ש, חיפה ומכבי לשחרר כמה ישראלים נורמליים שיבינו שאם הם רוצים להמשיך להתפרנס מכדורגל אז זה גם יהיה במחיר הגיוני.
אם אני מבין נכון את התמונה
זה שאומר שבמידה ויחתימו זרים נורמלים יש צורך בסיסי ב4 ישראלים טובים להרכב,כרגע יש לנו:
אסף צור
סתיו טוריאל
ליידנר
זה שאומר שבמידה ויחתימו זרים נורמלים יש צורך בסיסי ב4 ישראלים טובים להרכב,כרגע יש לנו:
אסף צור
סתיו טוריאל
ליידנר
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
צאו מהסרט שהפועל תביא 8 זרים שכולם יהיו טובים, סביר להניח שמתוך 8, לפחות 2-3 יהיו כמו ג'וקו.
סתם לעג לרש
סתם לעג לרש
-
- קיבל.ה 110 לייקים
מישהו יכול להסביר לי את הזלזול בפיבן? למה כל הזמן מדברים על בלם זר? יש את מאיימבו, פיבן, מורגן וישראלוב. נכון, לא מדובר בנסטה ומלדיני, אבל אין מגנים ימניים בכלל, אין קשרים אחוריים בכלל, אין חלוצים בכלל מלבד מאחמיד.. כ"כ הרבה עמדות לחיזוק לפני שמדובר על עמדת הבלם. מה הסיפור?
אני חלילה לא מזלזל בפיבן,אני חושב שהוא שחקן סגל נפלא הוא פשוט צריך להוכיח את מעמדו מחדש בליגת העל לאחר עונה די פושרת בירושלים,במידה והוא יציג יכולות שמזכירות את מה שהציג בלאומית(לא היה אתגר גדול) אני בטוח שהוא ימצא את מקומו בהרכב גם אם תנחית בלם/מגן.arik89 כתב: ↑03 יולי 2025, 14:27מישהו יכול להסביר לי את הזלזול בפיבן? למה כל הזמן מדברים על בלם זר? יש את מאיימבו, פיבן, מורגן וישראלוב. נכון, לא מדובר בנסטה ומלדיני, אבל אין מגנים ימניים בכלל, אין קשרים אחוריים בכלל, אין חלוצים בכלל מלבד מאחמיד.. כ"כ הרבה עמדות לחיזוק לפני שמדובר על עמדת הבלם. מה הסיפור?
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
-
- קיבל.ה 215 לייקים
למיטב הבנתי, הרושם הוא שבברדה בול שחר פיבן הוא בכלל מגן ימני. אז הוא גם לא באמת נספר במצבת הבלמים, וגם לפחות כרגע, אנחנו לא שומעים על מועמדים זרים לעמדת המגן הימני.arik89 כתב: ↑03 יולי 2025, 14:27מישהו יכול להסביר לי את הזלזול בפיבן? למה כל הזמן מדברים על בלם זר? יש את מאיימבו, פיבן, מורגן וישראלוב. נכון, לא מדובר בנסטה ומלדיני, אבל אין מגנים ימניים בכלל, אין קשרים אחוריים בכלל, אין חלוצים בכלל מלבד מאחמיד.. כ"כ הרבה עמדות לחיזוק לפני שמדובר על עמדת הבלם. מה הסיפור?
- 7even
- קיבל.ה 2945 לייקים
ההחלטה הזו, שהיא טובה לקבוצות עם יחסית הרבה כסף כמונו, על הנייר אמורה להגדיל את הפער בין קבוצות כמו הפועל, נתניה, בית"ר לבין קבוצות עם תקציב מוגבל.
הבעייה שזה יכפיל את הפער המקצועי בין אלו לבין מכבי וחיפה...ואפילו ב"ש אם לא נתעשת.
לחשוב שכל סליקה בוולמארט בעולם, 5% הולך לגולדהאר...
הבעייה שזה יכפיל את הפער המקצועי בין אלו לבין מכבי וחיפה...ואפילו ב"ש אם לא נתעשת.
לחשוב שכל סליקה בוולמארט בעולם, 5% הולך לגולדהאר...
יחד, רק יחד! 

- KingAlpaca
- קיבל.ה 1520 לייקים
Lolololololololol,
מאיפה הבאת את זה?!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 323 לייקים
ההחלטה הזאת טובה להפועל על הנייר
בפועל? לא לעונה הזאת לפחות
שבוע למחנה אימונים ורק זר אחד ששווה משהו בסגל
ודממה, ישנים בעמידה.
ודממה, ישנים בעמידה.
-
- קיבל.ה 1408 לייקים
אם אני לא טועה שנה שעברה יצאנו למחנה אימונים בלי זרים בכלל ובמהלכו החתמנו שניים וגם מהם רק אחד שרד לפתיחת העונה.אנחנו בתהליך כתב: ↑03 יולי 2025, 16:44 ההחלטה הזאת טובה להפועל על הנייר
ודממה, ישנים בעמידה.
אני לא אומר שאני הכי רגוע בעולם אבל לנו בניגוד למכבי/חיפה/ב"ש/בית"ר אין אירופה עוד דקה ולכן זרים לא ירוצו אלינו כרגע. רוב הזרים ששווים משהו הגיעו בשלבים יותר מתקדמים של הקיץ. תזכירו לי מתי פעם אחרונה החתמנו זר ששווה משהו ביוני? כבר רשמו פה כמה פעמים שהזרים של ב"ש הגיעו הרבה אחרי מחנה האימונים שם.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
שחושבים על זה, אולי חוץ מההגנה וקשרים התקפיים אין לנו שום דבר גם בספסל- חלוץ מחליף? מיהרו להגיד לא לשבירו שבתור מחליף הוא בסדר.
קשר אחורי מחליף אל-ים?
גם אם כביכול חסרים לנו ״רק״ 4-5 זרים לא מחתימים שחקנים בכלל.
קשר אחורי מחליף אל-ים?
גם אם כביכול חסרים לנו ״רק״ 4-5 זרים לא מחתימים שחקנים בכלל.