עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 404 לייקים
קשר אחורי פורטוגלי מועמד, נראה על הפנים בסרטון ביצועים שלו (לא שאני מופתע)
עד עכשיו לא ראיתי משהו לגביו- לא רוצה את אל ים קנצפולסקי מחליף בהפועל, לשחרר או להשאיל דחוף. סבלתי ממנו ב3 האחרונות, לא טכני, לא אגרסיבי, לא מחלץ כדורים ולא מצטרף להתקפה.
שחקן שהוא פשוט אנטי כדורגל.
שחקן שהוא פשוט אנטי כדורגל.
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
המקורבים לא מתפקדים היום
איפה שמועות
איפה הברזילאי המאכזב
תנו משהו
איפה שמועות
איפה הברזילאי המאכזב
תנו משהו
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
עושה רושם שכל הכתבים מיואשים מזה שאין מה לספר על הפועל, לא ב5 באוויר, לא ב103 fm, רק אופיר סהר ממשיך לרמות עם "עובדים בשקט" ו"הפועל בתהליך".
רוב הקבוצות יצאו מההלם של המלחמה, ומחתימות ואנחנו יושנים בעמידה
רוב הקבוצות יצאו מההלם של המלחמה, ומחתימות ואנחנו יושנים בעמידה
-
- קיבל.ה 1199 לייקים
יוני ההורים שלך מרשים לך להיות בטלפון בשעה כזאת?
-
- קיבל.ה 404 לייקים
-
- קיבל.ה 1407 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אז מסתמן שאנחנו צריכים להחתים עוד 6 זרים ולא רק עוד 5
נקווה שבמקרה הזה האי חפזון לא מהשטן

נקווה שבמקרה הזה האי חפזון לא מהשטן
סביר להניח שאני גדול ממך בכמה שנים טובות.. אבל בלי קשר למה אתה אובססיבי לתגובות שלי? שחרר , תמשיך ללקק לאולטראס ועזוב אותי.
-
- קיבל.ה 1199 לייקים
-
- קיבל.ה 404 לייקים

מניסיון של עונה אחרי עונה שעבדו עלינו - סרטון ביצועים מעיד הרבה על שחקן, ואם הוא לא היה טוב לפני 7 שנים הוא כנראה לא טוב גם עכשיו. אני חוסך לך עוגמת נפש.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4988 לייקים
השחקן הפורטוגלי הזה מאותו סיפור כמו הברזילאי, זה לא נכון והוא לא מועמד, שם שהתגלגל בטעות לאנשים שהפיצו הלאה בלי להבין מה המידע שהם מקבלים.
ודרך אגב, זה שחקן עם רזומה מצוין, וינסנט חסר מושג כרגיל.
ודרך אגב, זה שחקן עם רזומה מצוין, וינסנט חסר מושג כרגיל.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
אצל רדפוקס גם שחקן בינוני שלא שיחק שנתיים בגלל פציעה זה רזומה מצוין. יכול להיות שבוקסנבוים נכנס לפורום לקבל רעיונות מרדפוקס, זה מסביר הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4988 לייקים
אתה משווה שחקן הרכב בקבוצת צמרת בליגה פולנית שיש לו ברזומה יותר מ-100 הופעות בליגה פורטוגלית ראשונה לנועם בונה.
אתה דביל חסר תקנה צר לי.
בכל אופן כמו שאמרתי הוא לא באמת מועמד, כנראה שהשחקנים שיגיעו באמת יהיו עם רזומה פחות מרשים ואז תשווה אותם למשהו יותר גרוע מנועם בונה שתצטרך להמציא.
אתה דביל חסר תקנה צר לי.
בכל אופן כמו שאמרתי הוא לא באמת מועמד, כנראה שהשחקנים שיגיעו באמת יהיו עם רזומה פחות מרשים ואז תשווה אותם למשהו יותר גרוע מנועם בונה שתצטרך להמציא.
-
- קיבל.ה 323 לייקים
שחקן עם 32 הופעות בעונה אחרונה בקבוצה שסיימה מקום 4 בליגה הפולונית הוא ללא ספק שחקן עם רזומה מרשים.
הלוואי הוא יגיע, למרות שלא שמעתי כלום עליו
הלוואי הוא יגיע, למרות שלא שמעתי כלום עליו
-
- קיבל.ה 404 לייקים
רדפוקס אפילו ממטומטם כמוך ציפיתי להבין שאם רשמתי נועם בונה 2 זה לא אומר שהשוויתי אותו אליו זה אומר שנפלנו איתו כמו במקרה נועם בונה, אבל אתה גנב דעת טמבל וכל שיחה איתך אותו דבר. ידוע שהליגה הפולנית היא אחת מאריות היבשת חחחחחחחחח ליצן 100 הופעות בליגה הפורטוגלית בקבוצות שהוא סיים איתם מקום 10-15 קבוע זה פחות או יותר הרמה של הפועל חיפה אבל כמובן שגם פה תגנוב דעת כמו שאתה אוהב, אתה ההגדרה לליצן. אבל אני מדבר עם מי שאונן על הסרטון ביצועים של ג׳וקו המוח שלי נמס מלהמשיך להתווכח איתך.
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
מסכים שיש לו פרופיל טוב לנו
אבל זה מה שמבאס, שבסוף יבוא אותו ברזילאי בינוני של לוסיאנו
אבל זה מה שמבאס, שבסוף יבוא אותו ברזילאי בינוני של לוסיאנו
אין פורטוגלי
וגם אין את הברזילאי מהכתבה
יש ברזילאי אחר קשר אמצע
וגם אין את הברזילאי מהכתבה
יש ברזילאי אחר קשר אמצע
הברזילאי (או הברזילאים) המדובר שקרוב לסגירה לא שיחק באירופה. אני בטוח שכאשר יוודא שמו אולי יורמו גבות, אבל גם לעצמי אני מזכיר לא להסתכל בקנקנן וכן לתת הזדמנות.
באופן כללי מנסים לבנות שלישית קישור זרה והשילוב הוא הדבר החשוב.
באופן כללי מנסים לבנות שלישית קישור זרה והשילוב הוא הדבר החשוב.
התגובות שיהיו עליו לרוב יהיו שליליות בגלל הרזומה
אבל לא לשכוח שעופר ניר (לדעתי זה שמו) אחראי על זה כמו שגם אחראי על ונטורה ואחרים בבאר שבע
אולי יהיה בינגו מי יודע
נערך לאחרונה על ידי לוסיאנו ב 03 יולי 2025, 08:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה עוד לא חתם? אתם מדברים עליו כבר הרבה זמן
תגיד אתה מבין שאנשים פה לוקחים אותכם ברצינות?
אתם הזיות על גבול ההונאה.
עוד יחשבו שאתם יושבים לכוס קפה עם פרימור/בוקסה/ברדה והם מראים לכם את רשימת המועמדים בפינקס
כל מי שמאמין לכל ״המקורבים״ שרושמים פה הוא יותר בדיחה מהם.
תשמע את הזוי, אנשים פה מתבשלים ימים וכשמישהו כותב משהו שבהצלבה עם עוד משתמשים נשמע נכון אתה מוצא לנכון לתקוף (וכמוך עוד כמה). אם היה עניין להדליף משהו כנראה שמזמן היית יודע את השם. אם לא נאה לך, דפדף את התגובות האלה.
חחחח אני באמת מנסה להבין מה זה נותן לכם?לוסיאנו כתב: ↑03 יולי 2025, 08:53בסדר בוא נחכה
איך צנציפר אומר![]()
![]()
זה מרים לכם שאנשים כאילו מחזיקים ממכם ״מקורבים״?
באמת שאני מנסה להבין מה זה נותן לכם לפרסם פה ולהדליק אנשים על שחקנים דמיוניים שכמו שהחבר שלך כתב ״ששמו יפורסם״ כאילו מדובר בסוכן מוסד..
אבל כמו שאמרתי למעלה, הבעיה היא מי שזורם עם השטויות שאתם מוציאים מהפה.
אני ימשיך להמתין לסוכן מוסד הברזילאי ששמו עוד לא הותר לפרסום
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
המקורבים
תמשיכו לספק סקופים ולטרלל תמטורללים

תמשיכו לספק סקופים ולטרלל תמטורללים
אני לא מקורב ולא רוצה להיות, לא קשור לכינוי הזהLucas כתב: ↑03 יולי 2025, 08:59חחחח אני באמת מנסה להבין מה זה נותן לכם?
באמת שאני מנסה להבין מה זה נותן לכם לפרסם פה ולהדליק אנשים על שחקנים דמיוניים שכמו שהחבר שלך כתב ״ששמו יפורסם״ כאילו מדובר בסוכן מוסד..
ואם השם שלו ידוע לי
למה נראה לך שזה יעלה כאן? ועוד אחרי ששני כתבים שנחשבים בכירים העלו כתבות שקריות שמכילות בתוכן רק ספינים
א. אני לא תוקף אף אחד.talb55 כתב: ↑03 יולי 2025, 08:57תשמע את הזוי, אנשים פה מתבשלים ימים וכשמישהו כותב משהו שבהצלבה עם עוד משתמשים נשמע נכון אתה מוצא לנכון לתקוף (וכמוך עוד כמה). אם היה עניין להדליף משהו כנראה שמזמן היית יודע את השם. אם לא נאה לך, דפדף את התגובות האלה.
ב. אין עניין להדליף כי יש לשחקן ביקוש שיא מאריות היבשת לא?
ג. אתה משקר פה במצח נחושה על אנשים מבוגרים (חלקם לפחות) ואני הזוי?
ד. עזוב, אני ימתין לזר הברזילאי שלא משחק באירופה עד ששמו יותר לפרסום.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
למשתמשים "המקורבים"
אל נא תיפול רוחכם, אנחנו צמאים למידע. אפילו שברירים ממנו. כל שבריר עוזר לבנות תמונה של הכוונות והיכולות של המועדון.
המכורים דורשים מידע!
אל נא תיפול רוחכם, אנחנו צמאים למידע. אפילו שברירים ממנו. כל שבריר עוזר לבנות תמונה של הכוונות והיכולות של המועדון.
המכורים דורשים מידע!
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
חבר אתה מקורב ועוד איךלוסיאנו כתב: ↑03 יולי 2025, 09:04אני לא מקורב ולא רוצה להיות, לא קשור לכינוי הזהLucas כתב: ↑03 יולי 2025, 08:59חחחח אני באמת מנסה להבין מה זה נותן לכם?
ואם השם שלו ידוע לי
למה נראה לך שזה יעלה כאן? ועוד אחרי ששני כתבים שנחשבים בכירים העלו כתבות שקריות שמכילות בתוכן רק ספינים
own it
- Sin Queso
- קיבל.ה 512 לייקים
לקחת מירמורון על הבוקר? מה זאת התגובה הזו?Lucas כתב: ↑03 יולי 2025, 08:59חחחח אני באמת מנסה להבין מה זה נותן לכם?
-
- קיבל.ה 2024 לייקים
דרך אגב מייקל אוואן לא מועמדD&3 כתב: ↑03 יולי 2025, 09:10חבר אתה מקורב ועוד איךלוסיאנו כתב: ↑03 יולי 2025, 09:04אני לא מקורב ולא רוצה להיות, לא קשור לכינוי הזהLucas כתב: ↑03 יולי 2025, 08:59
חחחח אני באמת מנסה להבין מה זה נותן לכם?
ואם השם שלו ידוע לי
own it
בוקר טוב איש יקר , מה הבעיה בתגובה? שאני לא מאמין לבן אדם שקם בבוקר והחליט שהוא יודע מי מועמד ומי לא?Sin Queso כתב: ↑03 יולי 2025, 09:24לקחת מירמורון על הבוקר? מה זאת התגובה הזו?Lucas כתב: ↑03 יולי 2025, 08:59חחחח אני באמת מנסה להבין מה זה נותן לכם?
מבטיח לקחת את כל המילים שלי בחזרה במידה וטעיתי, למרות שאין לי ספק שלא, אבל ימים יגידו.
חח.. מה זה הדיון הזה? לא מצליח לעקוב בכלל על מה מדברים כאן .
חוץ מזה מה עם מאקריץ? 7 זרים וזה הזר שהכי ריגש אותי בהפועל בשנים האחרונות, להזמין לו טיסה מבלגרד ( מנסה להסיט את הדיון בחזרה מלפפונים )
חוץ מזה מה עם מאקריץ? 7 זרים וזה הזר שהכי ריגש אותי בהפועל בשנים האחרונות, להזמין לו טיסה מבלגרד ( מנסה להסיט את הדיון בחזרה מלפפונים )