סגל לעונה הבאה 2025-2026

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
lior777
קיבל.ה  212 לייקים

אין לנו צורך במענק הזה, אז נרשום 6 זרים.. במצב כזה אוטורו ומוטלי ירשמו וסוף סוף יהיה לנו קו קדמי שיוכל להתמודד יפה מול מכבי ותיגמר החגיגה שלהם בריבאונד.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3243 לייקים

lior777 כתב: 02 יולי 2025, 13:35 אין לנו צורך במענק הזה, אז נרשום 6 זרים.. במצב כזה אוטורו ומוטלי ירשמו וסוף סוף יהיה לנו קו קדמי שיוכל להתמודד יפה מול מכבי ותיגמר החגיגה שלהם בריבאונד.
לאו דווקא, השאלה מי ה4 שישחק עם אחד מהם, כי שנהם לא ישחקו יחד אלא אחד במקום השני.
אלא אם כן מייעדים את קבוקלו להיות 4 (אני בעד, יש לו קליעה מבחוץ ויכולת חדירה), חוץ מתומר אין 4, ותומר לא הפתרון לריבאונד.
מעלה את אודיאסה שיוריד פצצה לפנים של הורד, ומרחיק אותו ל3 משחקים.
Charlie
קיבל.ה  901 לייקים

redead כתב:
Xavi כתב: 02 יולי 2025, 11:02
Charlie כתב: 02 יולי 2025, 10:45 קודם כל לליגה הוא מספיק טוב, והיו משחקים שהוא ממש הוביל את הקבוצה לניצחון בדקות שדברים הלכו הפוך והמשחק היה תקוע .
זה בהקשר המקצועי.

אבל לבר יש ערך מוסף שאוהדים לא רואים ולא בהכרח יודעים . התרומה שלו בחדר הלבשה היא עצומה. קפטן אמיתי. אנשים שמכירים מספרים על שחקן שיודע איך לקבל זרים חדשים ולחבר אותם, איך להרגיע חדר הלבשה מלא באגו כוכבים, איך להדריך שחקן צעיר, איך להנהיג את הישראלים בסגל.

לא כל דבר נמדד בסטטיסטיקה או במדד +\-
תבדיל ״ליגה״ מי-ם ומכבי
כי לליגה שלנו גם 30 דק של פלטין ויעקב זה מספיק
לים ומכבי טימור זה לא מספיק וראינו את זה העונה
שנעבור על הסטטיסטיקות של פלטין ויעקב יחד לעומת תימור ?
הוא לא ראה אותם ממטר
וכן גם לנצח את נס ציונה זה חשוב..
גם לנצח את בא"ש/דימונה במשחק בית זה חשוב.....
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  124 לייקים

Adom_Adom כתב: 01 יולי 2025, 21:44
XM כתב: 01 יולי 2025, 21:39 מיציץ לא יגיע. נקסט
איזה אופציות ריאליות בשוק? לדעתי לבנות על ים ביורוליג ולהמר על פליט נבא/מאסיה/דרום אמריקה
אין איזה שיין לארקין הבא אוו משהו? גנבת השנה? אין מצב אה?
יש את יוקי קוומורה וקיליאז הייז
Charlie
קיבל.ה  901 לייקים

omersa כתב:
גביזון כתב: 02 יולי 2025, 12:19
Nati כתב: 02 יולי 2025, 11:36 לפי הראיון שראש המנהלת נתן בשוט,אז כן.
https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... tml?ref=hp
אז כל האמירות "הישראלים פחות קריטים אם אפשר לרשום 6 זרים" הלכו לפח :ass: :bang:
ממש לא. פעם המענק היה ל-4 זרים וניתן היה לרשום 5. היום המענק ל-5 זרים אבל ניתן לרשום 6.
ינאי ומלכה מיליארדרים
גילי רענן מולטי מולטי מיליונר
ויש עוד אחוזים שניתן למכור
תקציב של 160 מיליון שקל

אני בטוח שבפועל תוכל להרשות לעצמה לוותר על 2.5 מיליון שקל מענק ולרשום 6 זרים.

היתרון של מכבי הוא השימוש של הזרים על הפרקט בגלל החוק הרוסי. יש להם ישראלים טובים כמעט בכל עמדה. אבל מאחר ומספיק ישראלי אחד אז תמיד יש תומר או ים שיהיו על הפרקט.
Nati
קיבל.ה  1941 לייקים

Niro כתב:ברגע שמכבי רצו להחתים כמו שיותר ישראלים, ושהמשתמש נתי ניחס שזו עובדה מוגמרת, היה ברור שנוכל לרשום רק 5 זרים.
זה לא מה כתוב
redead
קיבל.ה  560 לייקים

רדנקו כתב: 02 יולי 2025, 13:28 באיזשהו מקום נכתב או נאמר שהיה לו סעיף יציאה ולכן האריכו לו חוזה.
מת לדעת לאן הוא היה יוצא בדיוק אבל שיהיה לו לבריאות
Niro
קיבל.ה  1097 לייקים

redead כתב: 02 יולי 2025, 14:35
רדנקו כתב: 02 יולי 2025, 13:28 באיזשהו מקום נכתב או נאמר שהיה לו סעיף יציאה ולכן האריכו לו חוזה.
מת לדעת לאן הוא היה יוצא בדיוק אבל שיהיה לו לבריאות
סעיף יציאה :rofl:
אם זה נעשה מחשש שבר יברח ולא מתוך רצון של עופר להיות לארג' עם הקפטן אז הסוכן של בר גאון.
Nati
קיבל.ה  1941 לייקים

כבר כמה זמן יש לי הרגשה שהפועל לא מחפשת גארד ברמה,כי מיציץ׳ כבר חתום.ורק מחכים לרגע שהוא יהיה שחקן חופשי.
Adom_Adom
קיבל.ה  335 לייקים

Nati כתב: 02 יולי 2025, 15:01 כבר כמה זמן יש לי הרגשה שהפועל לא מחפשת גארד ברמה,כי מיציץ׳ כבר חתום.ורק מחכים לרגע שהוא יהיה שחקן חופשי.
הרבה יותר סביר שהוא בדרך לאולמפיאקוס אוו פנרבחצ'ה
פנר תתאבד עליו , התפנה לה הרבה כסף והיא חייבת כוכב גדול
הסיכוי שיגיע אלינו קלוש עד לא קיים.
Xavi
קיבל.ה  1142 לייקים

Nati כתב: 02 יולי 2025, 11:18
Xavi כתב:
Charlie כתב: 02 יולי 2025, 10:45
קודם כל לליגה הוא מספיק טוב, והיו משחקים שהוא ממש הוביל את הקבוצה לניצחון בדקות שדברים הלכו הפוך והמשחק היה תקוע .
זה בהקשר המקצועי.

אבל לבר יש ערך מוסף שאוהדים לא רואים ולא בהכרח יודעים . התרומה שלו בחדר הלבשה היא עצומה. קפטן אמיתי. אנשים שמכירים מספרים על שחקן שיודע איך לקבל זרים חדשים ולחבר אותם, איך להרגיע חדר הלבשה מלא באגו כוכבים, איך להדריך שחקן צעיר, איך להנהיג את הישראלים בסגל.

לא כל דבר נמדד בסטטיסטיקה או במדד +\-
תבדיל ״ליגה״ מי-ם ומכבי
כי לליגה שלנו גם 30 דק של פלטין ויעקב זה מספיק
לים ומכבי טימור זה לא מספיק וראינו את זה העונה
אתה שוכח שהעונה ירשמו ששה זרים.
זה מוריד את החשיבות של הישראלים
אתה רק מחזק את מה שאני אומר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1700 לייקים

Charlie כתב: 02 יולי 2025, 10:38
רדנקו כתב:
lior777 כתב: 01 יולי 2025, 15:34 טוב אחרי שראיתי סרטונים של מלקולם, אז למרות המספרים החלשים הוא בכלל לא דומה לוינרייט בסנגון המשחק ואין מה להשוות ביניהם. אמנם לא להיט אבל לא נראה כזה רע.. יודע להוריד כדור לרצפה וליצור לעצמו מצבי קליעה, חדירה לסל, וקליעה לשלוש.. עושה הכל מהכל אבל לא מצטיין במשהו. השאלה איך הוא בהגנה? אם הוא שומר טוב אז בהנחה ויגיע גארד תותח לעמדה 1 סהכ יש לנו קו אחורי טוב מאוד כשבראיינט והרכז יהיו הכוכבים.
שומר מצוין כמו כמעט כל השחקנים של פריז.
מניח שזו הסיבה העיקרית שבגללה הביאו אותו. לא בגלל היכולת ההתקפית.
אז הוא בעצם ממש "יושב על המשבצת" של איש, שחקן בעמדה 3 שעושה בעיקר הגנה ופה ושם תורם כמה נקודות, בטח שלא גו-טו-גאי סטייל מקריי באותה עמדה. בהתחשב שחוזהו של איש טרם חודש, לא יהיה מופרך לחשוב שמלקולם יבוא במקומו כשאחד מאלה שמשחקים בעמדה 2, יתגברו את עמדה 3 אם יצטרכו עוד יד טובה ע"ח הגנה.
ממש לא גו טו גאי ואני מקווה שהוא מגיע במקום איש. כמו שאני מבין את זה, בראיינט בגדול אמור להיות השלוש הפותח.
להבדיל מאיש, מלקולם יכול לשמור בערך על כל עמדה במגרש.
אבל מבחינה התקפית הוא דומה לאיש בדבר אחד - אם לא נשחק כדורסל אלא שכונה של אחד על אחד כל היכולת ההתקפית שיש לו (שהיא מוגבלת - חיתוכים ותנועה לסל, מתפרצות ושלשות מספוט אפ) תלך לאיבוד.
אוהד כורסא
קיבל.ה  556 לייקים

רדנקו כתב: 02 יולי 2025, 15:21
רדנקו כתב: שומר מצוין כמו כמעט כל השחקנים של פריז.
מניח שזו הסיבה העיקרית שבגללה הביאו אותו. לא בגלל היכולת ההתקפית.
אז הוא בעצם ממש "יושב על המשבצת" של איש, שחקן בעמדה 3 שעושה בעיקר הגנה ופה ושם תורם כמה נקודות, בטח שלא גו-טו-גאי סטייל מקריי באותה עמדה. בהתחשב שחוזהו של איש טרם חודש, לא יהיה מופרך לחשוב שמלקולם יבוא במקומו כשאחד מאלה שמשחקים בעמדה 2, יתגברו את עמדה 3 אם יצטרכו עוד יד טובה ע"ח הגנה.
ממש לא גו טו גאי ואני מקווה שהוא מגיע במקום איש. כמו שאני מבין את זה, בראיינט בגדול אמור להיות השלוש הפותח.
אבל מבחינה התקפית הוא דומה לאיש בדבר אחד - אם לא נשחק כדורסל אלא שכונה של אחד על אחד כל היכולת ההתקפית שיש לו (שהיא מוגבלת - חיתוכים ותנועה לסל, מתפרצות ושלשות מספוט אפ) תלך לאיבוד.
סתם הערכה שלך? כי בראיינט משחק לרוב בעמדה 2.
ומי יפתח 2? בלייקני?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2534 לייקים

יש עוד גארד שאמור להגיע , ויש גם את ים.
רק אומר
Niro
קיבל.ה  1097 לייקים

אוהד כורסא כתב: 02 יולי 2025, 15:46
רדנקו כתב: 02 יולי 2025, 15:21
סתם הערכה שלך? כי בראיינט משחק לרוב בעמדה 2.
ומי יפתח 2? בלייקני?
יש סרטון של חצי שעה שהוא מן סיכום של השנה האחרונה שלו. ברוב המוחלט של הסרטון הוא בחמישייה עם עוד 2 גארדים. השנה הוא בעיקר שיחק ב3 ולא מופרך שהוא ייתן את רוב הדקות שלו אצלנו ב3.
הוקיץ'
קיבל.ה  6145 לייקים

הימור שלי (בהתבסס בין היתר על מה שרדנקו אמר):

חמישיה:
ים, גארד בפרופיל גבוה, בראיינט, 4 עם קליעה, מוטלי.

ספסל:
אניס, כריס ג'ונס, רכז ישראלי, טימור, בלייקני, פלטין, מלקולם, איש, בלייזר, קבוקלו, גינת, אוטורו, אודיאסי ושגב.

זה סך הכל 19 שחקנים שזה מופרע לגמרי. לא רואה מצב שזה הסגל שיסיים את העונה (או אפילו יתחיל אותה, למען האמת).
בעיני החשודים המיידיים פה להיחתך מהסגל אלה אניס, איש ואודיאסי שהם אפילו לא מחליפים ראשונים בעמדה שלהם, וגם יש להם גיבוי ישראלי.
בני12
קיבל.ה  1760 לייקים

הוקיץ' כתב: 02 יולי 2025, 16:41 הימור שלי (בהתבסס בין היתר על מה שרדנקו אמר):

חמישיה:

ספסל:
אניס, כריס ג'ונס, רכז ישראלי, טימור, בלייקני, פלטין, מלקולם, איש, בלייזר, קבוקלו, גינת, אוטורו, אודיאסי ושגב.

זה סך הכל 19 שחקנים שזה מופרע לגמרי. לא רואה מצב שזה הסגל שיסיים את העונה (או אפילו יתחיל אותה, למען האמת).
בעיני החשודים המיידיים פה להיחתך מהסגל אלה אניס, איש ואודיאסי שהם אפילו לא מחליפים ראשונים בעמדה שלהם, וגם יש להם גיבוי ישראלי.
בכתבה שפרסמו על זה שלקחנו למכבי את מלקולם כתוב שהוא בא במקום איש
יכול להיות שחלק מהזרים מיועדים, כל עוד לא מארחים בארץ, להיות אלו שמסכימים לשחק פה (אניס לדוגמא)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1700 לייקים

אני חושש שים לא יפתח את העונה בגלל הברך.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3243 לייקים

רדנקו כתב:אני חושש שים לא יפתח את העונה בגלל הברך.
שלא ישחק באליפות הנבחרת.
החשש שלי שהבעיה תציק ככל שהעונה תתקדם, זה הבעיה הסחוס עם מאמצים.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Adom_Adom
קיבל.ה  335 לייקים

אני חושב שזה פעם ראשונה שכולם יודעים מי החתומים ובקבוצה אבל לא יוצא הודעות רשמיות, הייתי בטוח שהשבוע נראה כל יום הודעת החתמה
Niro
קיבל.ה  1097 לייקים

Adom_Adom כתב: 02 יולי 2025, 17:59 אני חושב שזה פעם ראשונה שכולם יודעים מי החתומים ובקבוצה אבל לא יוצא הודעות רשמיות, הייתי בטוח שהשבוע נראה כל יום הודעת החתמה
כנראה שעופר בונה על סיום המלחמה ושיוכל למכור מנוי משולב ליגה ויורוליג.
ההסבר "הרשמי" לזה שלא מפרסמים זה שלא רוצים שזה יפגע במו"מ עם שחקנים שעוד לא חתמו, אבל צריך להיות מאוד תמים כדי לחשוב שסוכנים לא יודעים בדיוק מי חתם כבר ומה השכר שהוסכם.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3243 לייקים

Niro כתב:
Adom_Adom כתב: 02 יולי 2025, 17:59 אני חושב שזה פעם ראשונה שכולם יודעים מי החתומים ובקבוצה אבל לא יוצא הודעות רשמיות, הייתי בטוח שהשבוע נראה כל יום הודעת החתמה
ההסבר "הרשמי" לזה שלא מפרסמים זה שלא רוצים שזה יפגע במו"מ עם שחקנים שעוד לא חתמו, אבל צריך להיות מאוד תמים כדי לחשוב שסוכנים לא יודעים בדיוק מי חתם כבר ומה השכר שהוסכם.
נגיד יש הסכם עם חמאס, והכל טוב ויפה.
תימן יורה לך טיל כל יום/כמה ימים, יגידו לקבוצות ירוליג שיש התראה של טיל בליסטי ולרדת לחדר הלבשה ביד אליהו/לילה לפני במלון? איזה יורוליג בארץ איזה

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1374 לייקים

גביזון כתב: 02 יולי 2025, 18:24
Niro כתב:
נגיד יש הסכם עם חמאס, והכל טוב ויפה.
תימן יורה לך טיל כל יום/כמה ימים, יגידו לקבוצות ירוליג שיש התראה של טיל בליסטי ולרדת לחדר הלבשה ביד אליהו/לילה לפני במלון? איזה יורוליג בארץ איזה

תאורטית החות'ים אמורים להפסיק לירות טילים אם יהיה הסכם עם חמאס
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
shaharot
קיבל.ה  576 לייקים

חמישיה:

ספסל:

רשמת סגל מטורף ליורוליג אבל לדעתי 12 זרים נשמע לי מופרך מאוד.
מנחש שיהיו 10 זרים (קבוקלו/4 זר ואם כריס גונס ואניס יבואו אז כבר לא יבוא גארד טופ יורוליג)

ואז החמישיה תהיה
כריס גונס אלייזה מלקלום קבוקלו/זר מוטלי

ים לא יפתח אבל יקבל הרבה דקות עם איטודיס
בלייקני ישמש כשחקן שעולה מהספסל וב5-6 דקות גומר את היריבה (או אותנו חחח)
Adom_Adom
קיבל.ה  335 לייקים

אז בסוף לא יהיה הגדלה של הזרים בליגה? זה נותן יתרון גדול ל2 קבוצות בזכות המתאזרחים במאבק המשולש הידוע לכולם, בדיחה על חשבוננו....
Nati
קיבל.ה  1941 לייקים

Adom_Adom כתב:אז בסוף לא יהיה הגדלה של הזרים בליגה? זה נותן יתרון גדול ל2 קבוצות בזכות המתאזרחים במאבק המשולש הידוע לכולם, בדיחה על חשבוננו....
אפשר יהיה לרשום ששה זרים
Nati
קיבל.ה  1941 לייקים

Nati כתב:
Adom_Adom כתב:אז בסוף לא יהיה הגדלה של הזרים בליגה? זה נותן יתרון גדול ל2 קבוצות בזכות המתאזרחים במאבק המשולש הידוע לכולם, בדיחה על חשבוננו....
אפשר יהיה לרשום ששה זרים
עכשיו מפרסמים שלא יהיו ששה זרים.
Nati
קיבל.ה  1941 לייקים

Nati כתב:
Nati כתב:
אפשר יהיה לרשום ששה זרים
עכשיו מפרסמים שלא יהיו ששה זרים.
לא מבין
כל אתר כותב משהו אחר.
יש אתרים שכותבים 5,יש שכתובים 6
Niro
קיבל.ה  1097 לייקים

"ניתן לרשום חמישה שחקנים זרים וליהנות מהתמריץ הכלכלי – אך מי שתחרוג, תישאר מחוץ למתווה."
להבנתי זה אומר שניתן לרשום 6 זרים.
Nati
קיבל.ה  1941 לייקים

Niro כתב:"ניתן לרשום חמישה שחקנים זרים וליהנות מהתמריץ הכלכלי – אך מי שתחרוג, תישאר מחוץ למתווה."
זה גם מה שאני הבנתי

אבל זה מה שכתוב בynet

יש לציין כי מספר הזרים המותר לרישום בטופס לא משתנה - עדיין ניתן לרשום עד חמישה שחקנים זרים.
Niro
קיבל.ה  1097 לייקים

Nati כתב: 02 יולי 2025, 19:57
Niro כתב:"ניתן לרשום חמישה שחקנים זרים וליהנות מהתמריץ הכלכלי – אך מי שתחרוג, תישאר מחוץ למתווה."
זה גם מה שאני הבנתי

אבל זה מה שכתוב בynet

יש לציין כי מספר הזרים המותר לרישום בטופס לא משתנה - עדיין ניתן לרשום עד חמישה שחקנים זרים.
סתירה לא מובנת. אבל לדעתי שימון הטרח לא היה משלם ארגזים לליף וגור לביא אם היה אפשר 6 זרים בטופס.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  535 לייקים

אם יש מתווה, בו מקבלים כסף עבור רישום 5 זרים, זה אומר שמי שמוותר על כספי המתווה, יוכל לרשום 6 זרים. הגיון פשוט.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3243 לייקים

נחכה לראות איזה זרים שימון יחתים ונדע מה המתווה

ארבעת המופלאים
קיבל.ה  535 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 02 יולי 2025, 20:26 אם יש מתווה, בו מקבלים כסף עבור רישום 5 זרים, זה אומר שמי שמוותר על כספי המתווה, יוכל לרשום 6 זרים. הגיון פשוט.
עכשיו מפורסם אחרת. לא הבנתי כלום.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1520 לייקים

חמישיה:

ספסל:

זה סגל הרבה יותר מידי רחב, ולא מספיק עמוק.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
שליחת תגובה