סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
- קיבל.ה 212 לייקים
אין לנו צורך במענק הזה, אז נרשום 6 זרים.. במצב כזה אוטורו ומוטלי ירשמו וסוף סוף יהיה לנו קו קדמי שיוכל להתמודד יפה מול מכבי ותיגמר החגיגה שלהם בריבאונד.
- גביזון
- קיבל.ה 3243 לייקים
לאו דווקא, השאלה מי ה4 שישחק עם אחד מהם, כי שנהם לא ישחקו יחד אלא אחד במקום השני.
אלא אם כן מייעדים את קבוקלו להיות 4 (אני בעד, יש לו קליעה מבחוץ ויכולת חדירה), חוץ מתומר אין 4, ותומר לא הפתרון לריבאונד.
מעלה את אודיאסה שיוריד פצצה לפנים של הורד, ומרחיק אותו ל3 משחקים.
-
- קיבל.ה 901 לייקים
גם לנצח את בא"ש/דימונה במשחק בית זה חשוב.....redead כתב:שנעבור על הסטטיסטיקות של פלטין ויעקב יחד לעומת תימור ?Xavi כתב: ↑02 יולי 2025, 11:02תבדיל ״ליגה״ מי-ם ומכביCharlie כתב: ↑02 יולי 2025, 10:45 קודם כל לליגה הוא מספיק טוב, והיו משחקים שהוא ממש הוביל את הקבוצה לניצחון בדקות שדברים הלכו הפוך והמשחק היה תקוע .
זה בהקשר המקצועי.
אבל לבר יש ערך מוסף שאוהדים לא רואים ולא בהכרח יודעים . התרומה שלו בחדר הלבשה היא עצומה. קפטן אמיתי. אנשים שמכירים מספרים על שחקן שיודע איך לקבל זרים חדשים ולחבר אותם, איך להרגיע חדר הלבשה מלא באגו כוכבים, איך להדריך שחקן צעיר, איך להנהיג את הישראלים בסגל.
לא כל דבר נמדד בסטטיסטיקה או במדד +\-
כי לליגה שלנו גם 30 דק של פלטין ויעקב זה מספיק
לים ומכבי טימור זה לא מספיק וראינו את זה העונה
הוא לא ראה אותם ממטר
וכן גם לנצח את נס ציונה זה חשוב..
-
- קיבל.ה 124 לייקים
-
- קיבל.ה 901 לייקים
ממש לא. פעם המענק היה ל-4 זרים וניתן היה לרשום 5. היום המענק ל-5 זרים אבל ניתן לרשום 6.omersa כתב:אז כל האמירות "הישראלים פחות קריטים אם אפשר לרשום 6 זרים" הלכו לפח![]()
ינאי ומלכה מיליארדרים
גילי רענן מולטי מולטי מיליונר
ויש עוד אחוזים שניתן למכור
תקציב של 160 מיליון שקל
אני בטוח שבפועל תוכל להרשות לעצמה לוותר על 2.5 מיליון שקל מענק ולרשום 6 זרים.
היתרון של מכבי הוא השימוש של הזרים על הפרקט בגלל החוק הרוסי. יש להם ישראלים טובים כמעט בכל עמדה. אבל מאחר ומספיק ישראלי אחד אז תמיד יש תומר או ים שיהיו על הפרקט.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
זה לא מה כתובNiro כתב:ברגע שמכבי רצו להחתים כמו שיותר ישראלים, ושהמשתמש נתי ניחס שזו עובדה מוגמרת, היה ברור שנוכל לרשום רק 5 זרים.
-
- קיבל.ה 560 לייקים
-
- קיבל.ה 1097 לייקים
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
כבר כמה זמן יש לי הרגשה שהפועל לא מחפשת גארד ברמה,כי מיציץ׳ כבר חתום.ורק מחכים לרגע שהוא יהיה שחקן חופשי.
-
- קיבל.ה 335 לייקים
-
- קיבל.ה 1142 לייקים
אתה רק מחזק את מה שאני אומרNati כתב: ↑02 יולי 2025, 11:18אתה שוכח שהעונה ירשמו ששה זרים.Xavi כתב:תבדיל ״ליגה״ מי-ם ומכביCharlie כתב: ↑02 יולי 2025, 10:45
קודם כל לליגה הוא מספיק טוב, והיו משחקים שהוא ממש הוביל את הקבוצה לניצחון בדקות שדברים הלכו הפוך והמשחק היה תקוע .
זה בהקשר המקצועי.
אבל לבר יש ערך מוסף שאוהדים לא רואים ולא בהכרח יודעים . התרומה שלו בחדר הלבשה היא עצומה. קפטן אמיתי. אנשים שמכירים מספרים על שחקן שיודע איך לקבל זרים חדשים ולחבר אותם, איך להרגיע חדר הלבשה מלא באגו כוכבים, איך להדריך שחקן צעיר, איך להנהיג את הישראלים בסגל.
לא כל דבר נמדד בסטטיסטיקה או במדד +\-
כי לליגה שלנו גם 30 דק של פלטין ויעקב זה מספיק
לים ומכבי טימור זה לא מספיק וראינו את זה העונה
זה מוריד את החשיבות של הישראלים
- רדנקו
- קיבל.ה 1700 לייקים
ממש לא גו טו גאי ואני מקווה שהוא מגיע במקום איש. כמו שאני מבין את זה, בראיינט בגדול אמור להיות השלוש הפותח.Charlie כתב: ↑02 יולי 2025, 10:38אז הוא בעצם ממש "יושב על המשבצת" של איש, שחקן בעמדה 3 שעושה בעיקר הגנה ופה ושם תורם כמה נקודות, בטח שלא גו-טו-גאי סטייל מקריי באותה עמדה. בהתחשב שחוזהו של איש טרם חודש, לא יהיה מופרך לחשוב שמלקולם יבוא במקומו כשאחד מאלה שמשחקים בעמדה 2, יתגברו את עמדה 3 אם יצטרכו עוד יד טובה ע"ח הגנה.רדנקו כתב:שומר מצוין כמו כמעט כל השחקנים של פריז.lior777 כתב: ↑01 יולי 2025, 15:34 טוב אחרי שראיתי סרטונים של מלקולם, אז למרות המספרים החלשים הוא בכלל לא דומה לוינרייט בסנגון המשחק ואין מה להשוות ביניהם. אמנם לא להיט אבל לא נראה כזה רע.. יודע להוריד כדור לרצפה וליצור לעצמו מצבי קליעה, חדירה לסל, וקליעה לשלוש.. עושה הכל מהכל אבל לא מצטיין במשהו. השאלה איך הוא בהגנה? אם הוא שומר טוב אז בהנחה ויגיע גארד תותח לעמדה 1 סהכ יש לנו קו אחורי טוב מאוד כשבראיינט והרכז יהיו הכוכבים.
מניח שזו הסיבה העיקרית שבגללה הביאו אותו. לא בגלל היכולת ההתקפית.
להבדיל מאיש, מלקולם יכול לשמור בערך על כל עמדה במגרש.
אבל מבחינה התקפית הוא דומה לאיש בדבר אחד - אם לא נשחק כדורסל אלא שכונה של אחד על אחד כל היכולת ההתקפית שיש לו (שהיא מוגבלת - חיתוכים ותנועה לסל, מתפרצות ושלשות מספוט אפ) תלך לאיבוד.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
סתם הערכה שלך? כי בראיינט משחק לרוב בעמדה 2.רדנקו כתב: ↑02 יולי 2025, 15:21ממש לא גו טו גאי ואני מקווה שהוא מגיע במקום איש. כמו שאני מבין את זה, בראיינט בגדול אמור להיות השלוש הפותח.Charlie כתב: ↑02 יולי 2025, 10:38אז הוא בעצם ממש "יושב על המשבצת" של איש, שחקן בעמדה 3 שעושה בעיקר הגנה ופה ושם תורם כמה נקודות, בטח שלא גו-טו-גאי סטייל מקריי באותה עמדה. בהתחשב שחוזהו של איש טרם חודש, לא יהיה מופרך לחשוב שמלקולם יבוא במקומו כשאחד מאלה שמשחקים בעמדה 2, יתגברו את עמדה 3 אם יצטרכו עוד יד טובה ע"ח הגנה.רדנקו כתב: שומר מצוין כמו כמעט כל השחקנים של פריז.
מניח שזו הסיבה העיקרית שבגללה הביאו אותו. לא בגלל היכולת ההתקפית.
אבל מבחינה התקפית הוא דומה לאיש בדבר אחד - אם לא נשחק כדורסל אלא שכונה של אחד על אחד כל היכולת ההתקפית שיש לו (שהיא מוגבלת - חיתוכים ותנועה לסל, מתפרצות ושלשות מספוט אפ) תלך לאיבוד.
ומי יפתח 2? בלייקני?
- מילפורד
- קיבל.ה 2534 לייקים
יש עוד גארד שאמור להגיע , ויש גם את ים.
רק אומר
רק אומר
-
- קיבל.ה 1097 לייקים
יש סרטון של חצי שעה שהוא מן סיכום של השנה האחרונה שלו. ברוב המוחלט של הסרטון הוא בחמישייה עם עוד 2 גארדים. השנה הוא בעיקר שיחק ב3 ולא מופרך שהוא ייתן את רוב הדקות שלו אצלנו ב3.אוהד כורסא כתב: ↑02 יולי 2025, 15:46סתם הערכה שלך? כי בראיינט משחק לרוב בעמדה 2.רדנקו כתב: ↑02 יולי 2025, 15:21ממש לא גו טו גאי ואני מקווה שהוא מגיע במקום איש. כמו שאני מבין את זה, בראיינט בגדול אמור להיות השלוש הפותח.Charlie כתב: ↑02 יולי 2025, 10:38
אז הוא בעצם ממש "יושב על המשבצת" של איש, שחקן בעמדה 3 שעושה בעיקר הגנה ופה ושם תורם כמה נקודות, בטח שלא גו-טו-גאי סטייל מקריי באותה עמדה. בהתחשב שחוזהו של איש טרם חודש, לא יהיה מופרך לחשוב שמלקולם יבוא במקומו כשאחד מאלה שמשחקים בעמדה 2, יתגברו את עמדה 3 אם יצטרכו עוד יד טובה ע"ח הגנה.
ומי יפתח 2? בלייקני?
-
- קיבל.ה 6145 לייקים
הימור שלי (בהתבסס בין היתר על מה שרדנקו אמר):
חמישיה:
ים, גארד בפרופיל גבוה, בראיינט, 4 עם קליעה, מוטלי.
ספסל:
אניס, כריס ג'ונס, רכז ישראלי, טימור, בלייקני, פלטין, מלקולם, איש, בלייזר, קבוקלו, גינת, אוטורו, אודיאסי ושגב.
זה סך הכל 19 שחקנים שזה מופרע לגמרי. לא רואה מצב שזה הסגל שיסיים את העונה (או אפילו יתחיל אותה, למען האמת).
בעיני החשודים המיידיים פה להיחתך מהסגל אלה אניס, איש ואודיאסי שהם אפילו לא מחליפים ראשונים בעמדה שלהם, וגם יש להם גיבוי ישראלי.
חמישיה:
ספסל:
אניס, כריס ג'ונס, רכז ישראלי, טימור, בלייקני, פלטין, מלקולם, איש, בלייזר, קבוקלו, גינת, אוטורו, אודיאסי ושגב.
זה סך הכל 19 שחקנים שזה מופרע לגמרי. לא רואה מצב שזה הסגל שיסיים את העונה (או אפילו יתחיל אותה, למען האמת).
בעיני החשודים המיידיים פה להיחתך מהסגל אלה אניס, איש ואודיאסי שהם אפילו לא מחליפים ראשונים בעמדה שלהם, וגם יש להם גיבוי ישראלי.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בכתבה שפרסמו על זה שלקחנו למכבי את מלקולם כתוב שהוא בא במקום אישהוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2025, 16:41 הימור שלי (בהתבסס בין היתר על מה שרדנקו אמר):
חמישיה:
ספסל:
יכול להיות שחלק מהזרים מיועדים, כל עוד לא מארחים בארץ, להיות אלו שמסכימים לשחק פה (אניס לדוגמא)
- רדנקו
- קיבל.ה 1700 לייקים
אני חושש שים לא יפתח את העונה בגלל הברך.
- גביזון
- קיבל.ה 3243 לייקים
שלא ישחק באליפות הנבחרת.רדנקו כתב:אני חושש שים לא יפתח את העונה בגלל הברך.
החשש שלי שהבעיה תציק ככל שהעונה תתקדם, זה הבעיה הסחוס עם מאמצים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 335 לייקים
אני חושב שזה פעם ראשונה שכולם יודעים מי החתומים ובקבוצה אבל לא יוצא הודעות רשמיות, הייתי בטוח שהשבוע נראה כל יום הודעת החתמה
-
- קיבל.ה 1097 לייקים
כנראה שעופר בונה על סיום המלחמה ושיוכל למכור מנוי משולב ליגה ויורוליג.
ההסבר "הרשמי" לזה שלא מפרסמים זה שלא רוצים שזה יפגע במו"מ עם שחקנים שעוד לא חתמו, אבל צריך להיות מאוד תמים כדי לחשוב שסוכנים לא יודעים בדיוק מי חתם כבר ומה השכר שהוסכם.
- גביזון
- קיבל.ה 3243 לייקים
נגיד יש הסכם עם חמאס, והכל טוב ויפה.Niro כתב:כנראה שעופר בונה על סיום המלחמה ושיוכל למכור מנוי משולב ליגה ויורוליג.
ההסבר "הרשמי" לזה שלא מפרסמים זה שלא רוצים שזה יפגע במו"מ עם שחקנים שעוד לא חתמו, אבל צריך להיות מאוד תמים כדי לחשוב שסוכנים לא יודעים בדיוק מי חתם כבר ומה השכר שהוסכם.
תימן יורה לך טיל כל יום/כמה ימים, יגידו לקבוצות ירוליג שיש התראה של טיל בליסטי ולרדת לחדר הלבשה ביד אליהו/לילה לפני במלון? איזה יורוליג בארץ איזה
- סומך
- קיבל.ה 1374 לייקים
תאורטית החות'ים אמורים להפסיק לירות טילים אם יהיה הסכם עם חמאסגביזון כתב: ↑02 יולי 2025, 18:24נגיד יש הסכם עם חמאס, והכל טוב ויפה.Niro כתב:כנראה שעופר בונה על סיום המלחמה ושיוכל למכור מנוי משולב ליגה ויורוליג.
תימן יורה לך טיל כל יום/כמה ימים, יגידו לקבוצות ירוליג שיש התראה של טיל בליסטי ולרדת לחדר הלבשה ביד אליהו/לילה לפני במלון? איזה יורוליג בארץ איזה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 576 לייקים
רשמת סגל מטורף ליורוליג אבל לדעתי 12 זרים נשמע לי מופרך מאוד.הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2025, 16:41 הימור שלי (בהתבסס בין היתר על מה שרדנקו אמר):
חמישיה:
ספסל:
מנחש שיהיו 10 זרים (קבוקלו/4 זר ואם כריס גונס ואניס יבואו אז כבר לא יבוא גארד טופ יורוליג)
ואז החמישיה תהיה
כריס גונס אלייזה מלקלום קבוקלו/זר מוטלי
ים לא יפתח אבל יקבל הרבה דקות עם איטודיס
בלייקני ישמש כשחקן שעולה מהספסל וב5-6 דקות גומר את היריבה (או אותנו חחח)
-
- קיבל.ה 335 לייקים
אז בסוף לא יהיה הגדלה של הזרים בליגה? זה נותן יתרון גדול ל2 קבוצות בזכות המתאזרחים במאבק המשולש הידוע לכולם, בדיחה על חשבוננו....
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אפשר יהיה לרשום ששה זריםAdom_Adom כתב:אז בסוף לא יהיה הגדלה של הזרים בליגה? זה נותן יתרון גדול ל2 קבוצות בזכות המתאזרחים במאבק המשולש הידוע לכולם, בדיחה על חשבוננו....
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
עכשיו מפרסמים שלא יהיו ששה זרים.Nati כתב:אפשר יהיה לרשום ששה זריםAdom_Adom כתב:אז בסוף לא יהיה הגדלה של הזרים בליגה? זה נותן יתרון גדול ל2 קבוצות בזכות המתאזרחים במאבק המשולש הידוע לכולם, בדיחה על חשבוננו....
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
לא מביןNati כתב:עכשיו מפרסמים שלא יהיו ששה זרים.Nati כתב:אפשר יהיה לרשום ששה זריםAdom_Adom כתב:אז בסוף לא יהיה הגדלה של הזרים בליגה? זה נותן יתרון גדול ל2 קבוצות בזכות המתאזרחים במאבק המשולש הידוע לכולם, בדיחה על חשבוננו....
כל אתר כותב משהו אחר.
יש אתרים שכותבים 5,יש שכתובים 6
-
- קיבל.ה 1097 לייקים
"ניתן לרשום חמישה שחקנים זרים וליהנות מהתמריץ הכלכלי – אך מי שתחרוג, תישאר מחוץ למתווה."
להבנתי זה אומר שניתן לרשום 6 זרים.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
זה גם מה שאני הבנתיNiro כתב:"ניתן לרשום חמישה שחקנים זרים וליהנות מהתמריץ הכלכלי – אך מי שתחרוג, תישאר מחוץ למתווה."
אבל זה מה שכתוב בynet
יש לציין כי מספר הזרים המותר לרישום בטופס לא משתנה - עדיין ניתן לרשום עד חמישה שחקנים זרים.
-
- קיבל.ה 1097 לייקים
סתירה לא מובנת. אבל לדעתי שימון הטרח לא היה משלם ארגזים לליף וגור לביא אם היה אפשר 6 זרים בטופס.
-
- קיבל.ה 535 לייקים
אם יש מתווה, בו מקבלים כסף עבור רישום 5 זרים, זה אומר שמי שמוותר על כספי המתווה, יוכל לרשום 6 זרים. הגיון פשוט.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- גביזון
- קיבל.ה 3243 לייקים
נחכה לראות איזה זרים שימון יחתים ונדע מה המתווה
-
- קיבל.ה 535 לייקים
עכשיו מפורסם אחרת. לא הבנתי כלום.ארבעת המופלאים כתב: ↑02 יולי 2025, 20:26 אם יש מתווה, בו מקבלים כסף עבור רישום 5 זרים, זה אומר שמי שמוותר על כספי המתווה, יוכל לרשום 6 זרים. הגיון פשוט.
אין אלוהים.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1520 לייקים
זה סגל הרבה יותר מידי רחב, ולא מספיק עמוק.הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2025, 16:41 הימור שלי (בהתבסס בין היתר על מה שרדנקו אמר):
חמישיה:
ספסל:
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!