עונת המלפפונים 25/26
כולם נהיו פה משטרת הפורום
ההוא יוצא על מי שרוצה לראות את יונתן כהן המכביסט
האחר יוצא על מי שנותן מידע כלכך סודי ושמור על זה שעושים עבודה מאחורי הקלעים
קצת נמאסתם כבר
תנו לכתוב מה שרוצים ומי שלא מתאים לו מוזמן לדבר עם עצמו
וכהצעה
אם למישהו יש בעיות עם ההדלפות
מוזמן לפתוח נושא חדש ולדבר על זה שם
כנ״ל על העברת מכביסטים צד
שבוע טוב
ההוא יוצא על מי שרוצה לראות את יונתן כהן המכביסט
האחר יוצא על מי שנותן מידע כלכך סודי ושמור על זה שעושים עבודה מאחורי הקלעים
קצת נמאסתם כבר
תנו לכתוב מה שרוצים ומי שלא מתאים לו מוזמן לדבר עם עצמו
וכהצעה
אם למישהו יש בעיות עם ההדלפות
מוזמן לפתוח נושא חדש ולדבר על זה שם
כנ״ל על העברת מכביסטים צד
שבוע טוב
-
- קיבל.ה 2531 לייקים
מהטוויטר:
שימת השחקנים שהשתתפו באימון הפתיחה:
סתיו טוריאל
רוי קורין
אסף צור
שחר פיבן
דורון ליידנר
מור בוסקילה
פרנאן מאיימבו
רן בנימין
רועי אלקוקין
אנאס מחאמיד
לירן רוטמן
יזן נסאר
עמרי אלטמן
אליאן רוחנא
זיו מורגן
אור ישראלוב
אל-ים קנצפולסקי
ארי כהן
שגיא גניס
טל ארצ׳ל
דור בנימיני
עמית למקין
ישי ברוש
אלון מוסקוביץ׳
רון תלמי
- סומך
- קיבל.ה 1428 לייקים
רגע, פספסתי את זה שהחתימו את עמרי אלטמן?!
מתי הוא חתם?
מתי הוא חתם?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2186 לייקים
חח דן גלזר מקבל אדום אפילו במדי קייראט.
קשה בלי מאירי.
קשה בלי מאירי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 113 לייקים
מה עם רובי לבקוביץ'?
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1428 לייקים
-
- קיבל.ה 145 לייקים
אם בחודש הקרוב לא מחתימיר זרים תותחים אנחנו פותחים עונה עם ארי כהן בן שהר ורוטמן וקנצפולסקי מחליפים. עם רוחנא או אלטמן בהרכב
-
- קיבל.ה 145 לייקים
אגב אני פותח האשכול וכל ההודעות בעמודים הראשונים יצאו עליי שכתבתי עוד מלפני חודשיים את שון ויסמן ויונתן כהן עוד הרבה לפני שפרסמו עליהם הכתבי ספורט, ואני אומר לכם שאחד מהם במשא ומתן מתקדם והשני מתלבט אבל לא לחוצים עליו.
לא מקורב להנהלה, אבל פשוט בן 32 וכמה מהם היו איתי בבסיס, ונגיד עמרי אלטמן היה איתי בבסיס בקירייה, ועוד שחקן כדורגל שאני בקשר טוב איתו מספר לי קצת מהסוכן שלו.
אגיד את זה ככה, מעדיף שחקנים ערסים, ביביסטים, מכביסטים, זבלים, אבל שישימו כדור ברשת לטובת הפועל. כן גם ערן זהבי החלאה, מאשר כל מיני קנצפולסקים ושי אייזנים שרימו אותנו שנים כשחקני בית מתוקים וחמודים ואינטיליגנטיים, וקיבלנו חמישיות בדרבי ושישיות מהפועל באר שבע. חלאס. מי שלא רוצה תשחקנים האלה, שונא הפועל בדוק .
לא מקורב להנהלה, אבל פשוט בן 32 וכמה מהם היו איתי בבסיס, ונגיד עמרי אלטמן היה איתי בבסיס בקירייה, ועוד שחקן כדורגל שאני בקשר טוב איתו מספר לי קצת מהסוכן שלו.
אגיד את זה ככה, מעדיף שחקנים ערסים, ביביסטים, מכביסטים, זבלים, אבל שישימו כדור ברשת לטובת הפועל. כן גם ערן זהבי החלאה, מאשר כל מיני קנצפולסקים ושי אייזנים שרימו אותנו שנים כשחקני בית מתוקים וחמודים ואינטיליגנטיים, וקיבלנו חמישיות בדרבי ושישיות מהפועל באר שבע. חלאס. מי שלא רוצה תשחקנים האלה, שונא הפועל בדוק .
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אז אם אני קורא נכון בין השורות, אתה רוצה את יונתן כהן בהפועל. אפשר לעבור הלאה?yoni143 כתב: ↑29 יוני 2025, 20:23 אגב אני פותח האשכול וכל ההודעות בעמודים הראשונים יצאו עליי שכתבתי עוד מלפני חודשיים את שון ויסמן ויונתן כהן עוד הרבה לפני שפרסמו עליהם הכתבי ספורט, ואני אומר לכם שאחד מהם במשא ומתן מתקדם והשני מתלבט אבל לא לחוצים עליו.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
לא שאני חסיד של יונתן כהן אבל מי שלא ירצה שחקנים כאלו, יקבל רוחנא ואל ים בהרכב בדרבי.
מי ישמע איזה ישראלים בכירים עומדים בתור.
זרים בינתיים לא ממש מגיעים.
מי ישמע איזה ישראלים בכירים עומדים בתור.
זרים בינתיים לא ממש מגיעים.
יחד, רק יחד! 

- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1031 לייקים
טוב אחיyoni143 כתב: ↑29 יוני 2025, 20:23 אגב אני פותח האשכול וכל ההודעות בעמודים הראשונים יצאו עליי שכתבתי עוד מלפני חודשיים את שון ויסמן ויונתן כהן עוד הרבה לפני שפרסמו עליהם הכתבי ספורט, ואני אומר לכם שאחד מהם במשא ומתן מתקדם והשני מתלבט אבל לא לחוצים עליו.
מה הקשר בין מחט לתחת
מה המשוואה שאתה יוצר פה
אל תעודד שחקני בית
ותביא רק שחקני מכבי ?
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
לא יראו דקות גם אם יחתמו?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 145 לייקים
כמה חרא אכלתי מהשחקני בית שלך, הינה קיבלת ב4 שנים האחרונות תינוקות קלינגר וחן סול ואכלת חמישיות ושישיות , מה יצא מעומר סניור מסתיו למקין, מקנצפולסקי, שי אליאס, אייזן, ליעד רמות, גיא סביליה, כל האלה? בוא נודה באמת אנחנו לא יודעים לייצר שחקנים רעים, רק מסוג אור ישראלובים רכים ונפצעים.צ'ימבויקה כתב: ↑29 יוני 2025, 21:45טוב אחיyoni143 כתב: ↑29 יוני 2025, 20:23 אגב אני פותח האשכול וכל ההודעות בעמודים הראשונים יצאו עליי שכתבתי עוד מלפני חודשיים את שון ויסמן ויונתן כהן עוד הרבה לפני שפרסמו עליהם הכתבי ספורט, ואני אומר לכם שאחד מהם במשא ומתן מתקדם והשני מתלבט אבל לא לחוצים עליו.
מה הקשר בין מחט לתחת
מה המשוואה שאתה יוצר פה
אל תעודד שחקני בית
ותביא רק שחקני מכבי ?
מה שהפועל צריכה לשנות כיוון, יותר ערסים, יותר שחקנים "רעים" , ואז אולי נחזור להיות במנצחים ולא במועמדים לירידה.
-
- קיבל.ה 155 לייקים
-
- קיבל.ה 145 לייקים
לא זכור לי שיונתן כהן לכלך עלינו, כמו סתיו למקין היום , יודע מה? אפילו אבי נמני מעולם לא לכלך עלינו שהיה כוכב אצלהם. תן לי צולבת לדוידה וסתיו למקין, אבל תן לי יונתן כהן כזה ילד חרא, שינהיג אותנו בדרבי שישים גול ויתגרה בקהל הצהוב.
-
- קיבל.ה 2531 לייקים
יוני אתה מאבד את זה...
לך לרופא
לך לרופא
-
- קיבל.ה 155 לייקים
אני נימני כמה שסמל צהוב אני לא שונא בכלל
דוידה ילד זין גדול
למקין לא רלוונטי
יש לך זיכרון קצר לגבי יהונתן כהן
לא ישכח את התנועות שיסוף גרון שלו לקהל שלנו בדרבי
לא ישכח את השמחה שלו
את ההתגרות שלו
שונא אותו בדם
דוידה ילד זין גדול
למקין לא רלוונטי
יש לך זיכרון קצר לגבי יהונתן כהן
לא ישכח את התנועות שיסוף גרון שלו לקהל שלנו בדרבי
לא ישכח את השמחה שלו
את ההתגרות שלו
שונא אותו בדם
-
- קיבל.ה 343 לייקים
צריכים שחקנים שיודעים מה זה לנצח בדרבי
-
- קיבל.ה 423 לייקים
דוידה הבן זונה הכי גדול יותר מזהבי שכטר יותר מכולם, כל מסיבה עם הקהל שלהם הוא מקלל אותנו מיוזמתו ינשאללה ימות
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
-
- קיבל.ה 2186 לייקים
-
- קיבל.ה 2531 לייקים
-
- קיבל.ה 960 לייקים
בדרך כלל אם אתה נמצא בסביבה של אוהדי הפועל מדי פעם רצות שמועות
משא ומתן מתקדם
-
- קיבל.ה 2186 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5507 לייקים
אם שון ויסמן יחתום ויהיה החלוץ הפותח שלנו נבכה הרבה העונה.
טעות ענקית להביא אותו במקום לשים את הסכום המופקע שהוא יקבל על זר.
טעות ענקית להביא אותו במקום לשים את הסכום המופקע שהוא יקבל על זר.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
כלוםטכנית לארז כתב: ↑29 יוני 2025, 22:59וזרים שמעת?
-
- קיבל.ה 163 לייקים
לא סובל את ויסמן התומך בנגביר הזה
וזהבי כמובן שרוף בפועל לנצח
אבל אין לי שום בעיה עם יונתן כהן, מכבי לקחו הרבה תארים בזכות שחקני ששיחקו בהפועל שקיללו את מכבי עם הקהל בכל דרבי והחליפו צד.
הפרנציפ לא לקחת אקסים של מכבי הוא גם לדעתי ממש מטופש , ההפך זה סימן שחזרנו להיות קבוצה גדולה.
אבל אין לי שום בעיה עם יונתן כהן, מכבי לקחו הרבה תארים בזכות שחקני ששיחקו בהפועל שקיללו את מכבי עם הקהל בכל דרבי והחליפו צד.
הפרנציפ לא לקחת אקסים של מכבי הוא גם לדעתי ממש מטופש , ההפך זה סימן שחזרנו להיות קבוצה גדולה.
-
- קיבל.ה 145 לייקים
שחקנים תומכי בן גביר ונתניהו הם הכי טובים בכדורגל. תן לי ויסמן ויונתן כהן ביחד , אני מוכר תמנוי לשער 7, וקונה מנוי לתא כבוד מרוב שמחה.amorphis כתב: ↑29 יוני 2025, 23:30 לא סובל את ויסמן התומך בנגביר הזה
-
- קיבל.ה 2186 לייקים
יארין מו'1 הכי טוב לדעתי בכדורגל
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 163 לייקים
איזה קשקוש .. איבדת אותיyoni143 כתב: ↑29 יוני 2025, 23:43שחקנים תומכי בן גביר ונתניהו הם הכי טובים בכדורגל. תן לי ויסמן ויונתן כהן ביחד , אני מוכר תמנוי לשער 7, וקונה מנוי לתא כבוד מרוב שמחה.amorphis כתב: ↑29 יוני 2025, 23:30 לא סובל את ויסמן התומך בנגביר הזה
הכי טובים בכדורגל עלק
יאללה שלח הודעה לקריאף הזבל אולי שיצטרף לצוות המקצועי.
אנחנו הפועל , אריק איינשטיין, עלי מוהר, פטיש ומגל.
אם זה היה תלוי בבן גביר הוא היה מכניס סוסים ושוטרים עם אלות לתוך שער 5 ומתענג משמחה, הוא מתעב את הפועל .
אפשר להיות ימני או שמאל ולאהוד כל קבוצה כמובן אבל כדורגל זה דבר פוליטי כמו בישראל וכך בכל מדינה בעולם
-
- קיבל.ה 145 לייקים
אז בוא נרד ליגה, כי אנחנו לא רוצים שחקנים טובים, כי הם לא הפועל בDNA ובערכים שלה.
אוהדים הגיוניים תגיבו, שאראה שאני לא הבן אדם ההגיוני. היחידי פה.
אוהדים הגיוניים תגיבו, שאראה שאני לא הבן אדם ההגיוני. היחידי פה.
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
אני גם נגד ההחתמה ל וייסמן
אם וכאשר, זו עונה חדה עם אנרגיות נדירות. שחררו את הזבל הפוליטי. אם ילבש אדום צריך לתמוך בו. בסוף הוא מקצוען ואנחנו רוצים שיבקיע כמה שיותר. לא חסר איפה לריב על פוליטיקה
אם וכאשר, זו עונה חדה עם אנרגיות נדירות. שחררו את הזבל הפוליטי. אם ילבש אדום צריך לתמוך בו. בסוף הוא מקצוען ואנחנו רוצים שיבקיע כמה שיותר. לא חסר איפה לריב על פוליטיקה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2531 לייקים
לא מעניין מה הוא מצביע בקלפי.
רוב שחקני הכדורגל הם ימנים, חלקם אפילו מצביעי ש"ס.
מה שחשוב שהם יעזרו מקצועית להפועל.
יונתן כהן הוא סוס מת גמור וגם זבל שהתגרה בנו
רוב שחקני הכדורגל הם ימנים, חלקם אפילו מצביעי ש"ס.
מה שחשוב שהם יעזרו מקצועית להפועל.
יונתן כהן הוא סוס מת גמור וגם זבל שהתגרה בנו
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
על הזין שלי מה מה הם שמים בקלפי או מה הדעות שלהם. למה זה מעניין בכלל מה הדעה שלהם? שיהיו טובים בדבר הזה שנקרא כדורגל ומה הם עושים אח״כ? על הזין.
-
- קיבל.ה 145 לייקים
תן לי דאבור/חזיזה/ויסמן/יהונתן כהן/דאבור/גיא מלמד , קצת שחקנים בכירים.
לא יכול לראות כבר את בן שהר ואלטמן וארי כהן ורוטמן
לא יכול לראות כבר את בן שהר ואלטמן וארי כהן ורוטמן
-
- קיבל.ה 137 לייקים
לא מתחבר לדעותיו הפוליטיות של אדון ויסמן
כן יודע שהדעות שלו הן דעות של 90 אחוז מהכדורגלנים פה בארץ כולל אלה ששיחקו/משחקים בהפועל
כן יודע שאם הוא יחתום ויהיה טוב אז אף אחד לא יתעניין (בצדק) בדעות הפוליטיות שלו.
אגב שמועות, הרחוב הטוויטרי נראה שרומז על התקרבות בנושא דיארה (או שאני סתם משלה את עצמי)
כן יודע שהדעות שלו הן דעות של 90 אחוז מהכדורגלנים פה בארץ כולל אלה ששיחקו/משחקים בהפועל
כן יודע שאם הוא יחתום ויהיה טוב אז אף אחד לא יתעניין (בצדק) בדעות הפוליטיות שלו.
אגב שמועות, הרחוב הטוויטרי נראה שרומז על התקרבות בנושא דיארה (או שאני סתם משלה את עצמי)
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
מכל הרשימה הזאת אם זה היה תלוי בי הייתי מביא את מלמד וזהו. חזיזה ודאבור שחקנים שגמרו את הקריירה ולא הודיעו על פרישה. ויסמן לא כבש דו ספרתי גם כשאני מחבר את כל השלוש עונות האחרונות ביחד. אבל זה לא תלוי בי אז אני חיי בשלום עם יונתן כהן ושון ויסמן