צ'ימבויקה כתב: ↑29 יוני 2025, 21:45
yoni143 כתב: ↑29 יוני 2025, 20:23
אגב אני פותח האשכול וכל ההודעות בעמודים הראשונים יצאו עליי שכתבתי עוד מלפני חודשיים את שון ויסמן ויונתן כהן עוד הרבה לפני שפרסמו עליהם הכתבי ספורט, ואני אומר לכם שאחד מהם במשא ומתן מתקדם והשני מתלבט אבל לא לחוצים עליו.
לא מקורב להנהלה, אבל פשוט בן 32 וכמה מהם היו איתי בבסיס, ונגיד עמרי אלטמן היה איתי בבסיס בקירייה, ועוד שחקן כדורגל שאני בקשר טוב איתו מספר לי קצת מהסוכן שלו.
אגיד את זה ככה, מעדיף שחקנים ערסים, ביביסטים, מכביסטים, זבלים, אבל שישימו כדור ברשת לטובת הפועל.
כן גם ערן זהבי החלאה, מאשר כל מיני קנצפולסקים ושי אייזנים שרימו אותנו שנים כשחקני בית מתוקים וחמודים ואינטיליגנטיים, וקיבלנו חמישיות בדרבי ושישיות מהפועל באר שבע. חלאס. מי שלא רוצה תשחקנים האלה, שונא הפועל בדוק .
טוב אחי
מה הקשר בין מחט לתחת
מה המשוואה שאתה יוצר פה
אל תעודד שחקני בית
ותביא רק שחקני מכבי ?
כמה חרא אכלתי מהשחקני בית שלך, הינה קיבלת ב4 שנים האחרונות תינוקות קלינגר וחן סול ואכלת חמישיות ושישיות , מה יצא מעומר סניור מסתיו למקין, מקנצפולסקי, שי אליאס, אייזן, ליעד רמות, גיא סביליה, כל האלה? בוא נודה באמת אנחנו לא יודעים לייצר שחקנים רעים, רק מסוג אור ישראלובים רכים ונפצעים.
מה שהפועל צריכה לשנות כיוון, יותר ערסים, יותר שחקנים "רעים" , ואז אולי נחזור להיות במנצחים ולא במועמדים לירידה.