יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
220
79%
נגד
60
21%

סך הכול הצבעות: 280
Adom_Adom
קיבל.ה  335 לייקים

Red Or Dead כתב: 19 יוני 2025, 12:39
בני12 כתב: 18 יוני 2025, 21:59
Red Or Dead כתב: 18 יוני 2025, 21:39 אתה ממש לא צריך להזכיר לי, דיברתי על כך מספיק בעצמי
החליפו מאות רבות(אם לא יותר) של אוהדים שהיו עם הקבוצה ללא תנאי גם בתקופות הרבה הרבה פחות נוצצות, בעומרי קנדות ואוהדים מזדמנים שלא כל כך עניינה אותם הפועל תל אביב בכדורסל עד שהגיע כסף גדול ושחקני יורוליג. מעניין אם כל אלו יהיו ביציע גם אם הכסף הגדול כבר לא.

בכל מקרה, דיברתי על זה בקונטקסט שהועלה, כאילו אוהדים מעדיפים להגיע לבית הקברות ביד אליהו על פני האולם הכי ביתי בארץ עם ארגון האוהדים הכי טוב בארץ.
אבל הכסף התחיל להכנס לפני שלוש שנים ואז לא היו שום תלונות על אוהדים שרצים אחרי הכסף וכולם דווקא היו מאד מרוצים מהסולד אאוט
מעניין שהטענות הללו החלו רק עם המעבר ליד אליהו

כבר הראיתי לך שיד אליהו יותר ביתי מהדרייבאין אבל אל תתן לעובדות להפריע לך
מבחינתי אין שום בעיה עם כסף גדול, ההפך.
יש בעיה אם הכסף הגדול גורם לך לאבד כל ערך(ואני לא קובע את סט הערכים של כל אוהד ואיפה עובר הקו האדום. יש כאלו שיד אליהו זה הקו האדום עבורם ויש כאלה שמבחינתם להפוך לרדבול תל אביב. כמובן שהרוב איפשהו באמצע)
יש בעיה אם הקהילה מתפצלת ומתפרקת, ואנשים רבים שהיו שם כל השנים מפסיקים להגיע, ואת מקומם תופסים אנשים שלא היו וגם לא יהיו אם למשל מחר בבוקר עופר ינאי יפסיק להשקיע כ״כ הרבה כסף.
כן, יש הרבה מאוד כאלה, אוהדים שהיו באוסישקין, במחאה על האולם, בליגות הנמוכות ובכל המסע עד היום, ותתפלא, הם לא אנשים אלימים, הם לא שייכים לאולטראס וגם הם רוצים הפועל תל אביב חזקה והישגית, רק שיש להם ביקורת על דברים לא טובים שלדעתם קורים במועדון ובתוך הקהילה.

בנוגע ל״הוכחה״ על הביתיות ביד אליהו, אתה לא מעט שנים כותב בפורום ואני חושב שהטיעונים האלו מתחת לרמתך, אבל בכל זאת הטרלה חמודה.
אז מה שאתה אומר שיש בעיה בכסף הגדול שהוא לא לפי התנאים שלך, בדיוק כמו שהיה עם רמי כהן בדיוק מה שקורה עם כמה מהאוהדים הותיקים שאתה מדבר אליהם.
מישהו עשיר שישים את הכסף אבל האחרים יקבלו החלטות, לא יקרה לעולם.
Berger
קיבל.ה  47 לייקים

Red Or Dead כתב: 18 יוני 2025, 21:39 אתה ממש לא צריך להזכיר לי, דיברתי על כך מספיק בעצמי
החליפו מאות רבות(אם לא יותר) של אוהדים שהיו עם הקבוצה ללא תנאי גם בתקופות הרבה הרבה פחות נוצצות, בעומרי קנדות ואוהדים מזדמנים שלא כל כך עניינה אותם הפועל תל אביב בכדורסל עד שהגיע כסף גדול ושחקני יורוליג. מעניין אם כל אלו יהיו ביציע גם אם הכסף הגדול כבר לא.

בכל מקרה, דיברתי על זה בקונטקסט שהועלה, כאילו אוהדים מעדיפים להגיע לבית הקברות ביד אליהו על פני האולם הכי ביתי בארץ עם ארגון האוהדים הכי טוב בארץ.
אבל הכסף התחיל להכנס לפני שלוש שנים ואז לא היו שום תלונות על אוהדים שרצים אחרי הכסף וכולם דווקא היו מאד מרוצים מהסולד אאוט

יש בעיה אם הכסף הגדול גורם לך לאבד כל ערך(ואני לא קובע את סט הערכים של כל אוהד ואיפה עובר הקו האדום. יש כאלו שיד אליהו זה הקו האדום עבורם ויש כאלה שמבחינתם להפוך לרדבול תל אביב. כמובן שהרוב איפשהו באמצע)
יש בעיה אם הקהילה מתפצלת ומתפרקת, ואנשים רבים שהיו שם כל השנים מפסיקים להגיע, ואת מקומם תופסים אנשים שלא היו וגם לא יהיו אם למשל מחר בבוקר עופר ינאי יפסיק להשקיע כ״כ הרבה כסף.
כן, יש הרבה מאוד כאלה, אוהדים שהיו באוסישקין, במחאה על האולם, בליגות הנמוכות ובכל המסע עד היום, ותתפלא, הם לא אנשים אלימים, הם לא שייכים לאולטראס וגם הם רוצים הפועל תל אביב חזקה והישגית, רק שיש להם ביקורת על דברים לא טובים שלדעתם קורים במועדון ובתוך הקהילה.

בנוגע ל״הוכחה״ על הביתיות ביד אליהו, אתה לא מעט שנים כותב בפורום ואני חושב שהטיעונים האלו מתחת לרמתך, אבל בכל זאת הטרלה חמודה.
ביתיות זה עולם ותופעה בפני עצמה, שקשורה ליכולת ההתמודדות עם לחץ של שחקנים ספציפיים, עידוד, איכות הסגל, קצת מזל, הרגל של השחקנים לקווי המגרש וכו' - אבל מה שבטוח שהיו מספיק הפסדים בדרייב אין בסגלים טובים שלנו לסגלים פחות טובים של היריב. בשנים הראשונות בדרייב אין בכלל חשבנו שהוא לא ביתי ואפילו חלומן של קבוצות אורחות, פשוט שכחנו מזה מאז ש...הסגל נהיה חזק בגלל הכסף.

בכל מקרה השנה ביד אליהו אין ספק שהייתה תחושה פחות ביתית וחמה, אבל מצד שני התוצאות היו מצויינות, 2 הפסדים בעונה הסדירה בעונה כ"כ הפכפכה עם כ"כ הרבה בעיות מסביב זה לגמרי בסדר. שנה שעברה עם דרייב אין מלא היו למיטב זכרוני 3 הפסדי בית(אחד אומנם רדיוס אבל זה חלק מהחבילה הדיי קבועה של הדרייב אין...).

צריך גם לזכור שהשנה אם היה דרייב אין אז הביתיות בדרבים הייתה מופחתת בגלל יציע 1 סגור.

בפלייאוף בסוף הפסדנו לירושלים גם כי הם קבוצה מצויינת וגם ובעיקר כי הגענו עם מדר פצוע + מספר שחקנים זרים בכושר ירוד. בפורמט הרישום הישראלי זה השפיע מאוד.
צריך לזכור שהרצליה כשהיו קבוצה חזקה היה קשה מאוד לנצח אותם ביובל, ומכבי כידוע זוכים באינספור אליפויות גם בלי עידוד מטורף במשחקי הבית.
שנה שעברה נהנינו מחצי גמר מול קבוצה בינונית כמו קריית אתא אז איך אפשר להשוות? וגם אז הפסדנו לה משחק בדרייב אין. בלי המינוס נקודה היינו כנראה במצב של 1-1 בסדרת הגמר במקום ירושלים או מכבי.

לא חושב שאיבדנו ערכים כמו שיש כאלו שאוהבים להטיף - בסופו של דבר זה מביש ומביך שהפועל תהיה שם נרדף לאלימות מילולית ופיזית, בטח כשזה בתכלס היה דימוי מוצדק, מה לעשות?
השנה היה עידוד פחות טוב אבל נקי מאלימות - לאורך זמן גם העידוד יישתפר וזה פחות מטריד אותי.
כן ברור שיש קהל רב שמעולם לא הגיע למשחקים, אבל זה קורה בכל מקום ואפילו בכדורגל. זו דרך העולם, לא הבנתי מה הנקודה בעומרי קנדות וכו'. בכל קבוצה מצליחה בעולם בכל ענף רוב הקהל מורכב ממה שאנחנו מכנים 'הקהל הרחב'.

בעונה הבאה לא נתחיל עם מינוס נקודה וזו כבר התחלה טובה.
רק הפועל
קיבל.ה  2637 לייקים

אי אפשר באמת לטעון שהסיבה שבגללה הודחנו מול ירושלים היא שיד אליהו לכאורה אולם פחות ביתי , בכושר הנוכחי של חלק מהזרים פלוס ים פצוע אנחנו ירושלים ומכבי קבוצות ברמה זהה לחלוטין , לא סתם בסדרת הגמר הקבוצה הביתית ניצחה ב3 הפרש בשני המשחקים הראשונים וכמו שהארפר ניצח להם את המשחק עם שלשה ככה גם בלייקני יכל לעשות בדיוק אותו דבר (ובסוף כל זה כמובן לא משנה כלום בגלל המצב הבטחוני)
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

Adom_Adom כתב: 19 יוני 2025, 13:56

אז מה שאתה אומר שיש בעיה בכסף הגדול שהוא לא לפי התנאים שלך, בדיוק כמו שהיה עם רמי כהן בדיוק מה שקורה עם כמה מהאוהדים הותיקים שאתה מדבר אליהם.
מישהו עשיר שישים את הכסף אבל האחרים יקבלו החלטות, לא יקרה לעולם.
ממש לא
ואפשר להפסיק לשטח כל נושא לבינאריות מוחלטת
לא סתם עוד בעסקת המכירה היו מספר נושאים שגם עלו בפגישה וגם עוגנו(או היו אמורים להיות מעוגנים...) בהסכם המכירה

יד אליהו בעיני חלק מהאנשים בגדר יהרג ובל יעבור, אבל אני חושב שיש הרבה יותר שהיו איפשהו באמצע.
האופן בו התבצע המעבר, אי כיבוד פסק בורר מוסכם ע״י שני הצדדים ותחושה שההבטחה לשיפוץ היא הבטחה ריקה, גרמו להרבה אנשים להרגיש חוסר אמון לגבי הכוונות ולתחושה שהמעבר ה״זמני״ יהפוך לקבוע.
מעבר לאירוע המחולל שהוא יד אליהו, הצטרף לא מעט שיט(משני הצדדים) אחר בחודשים האחרונים שעוד יותר דרדר את המצב.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3238 לייקים

פופלינגר:

שיחות בין ינאי לעיריית רמה"ש על בניית אולם חדש
חודשו המגעים, כולל פגישה שנערכה בנושא. הגודל וגם העיר הנוספת שנשקלת

בשבועיים האחרונים חודשו השיחות בין עופר ינאי לבין עיריית רמת השרון בנוגע לבניית אולם בעיר. לפני כשבועיים, בעלי הפועל ת"א נפגש עם ראש העיר יצחק רוכברגר ועם סגנו יעקב קורצקי בנושא, כאשר מצד העירייה יש רצון גדול להקים היכל ספורט לאומי בעיר, שיכיל כ-20 אלף מושבים ויהיה רב תכליתי.

עלות הפרויקט, שאמור להיות מוקם במתחם קרוב למתחם הביג החדש, מוערכת בכמיליארד ש"ח, כשלאחר המלחמה צפוי לצאת "קול קורא" מצד עיריית רמת השרון לנושא, שכמובן לא יהיו אך ורק על ינאי, כשמי שעוד יישא בעלויות הן העירייה, הטוטו, ואנשי עסקים נוספים שעשויים להכנס מסיבות כאלה ואחרות. הכוונה היא שינאי יתבקש "להביא" מהבית סכום דומה למה שהתבקש להביא בפרויקט בת"א.

בשלב זה מדובר בעניין ראשוני בלבד, אך הפרויקט ברמת השרון שנדמה היה שהוקפא, חוזר להיות אפשרות ריאלית, אותה הפועל ת"א בוחנת ברצינות.

מיקום נוסף שנשקל, אך כרגע לא נעשתה שום פעולה בנושא הוא בת ים. צביקה ברוט ראש העיר מעוניין להקים אולם בעיר ויכול לגייס עימו כספים מהמדינה לנושא, אך כרגע הנושא נדחק לשוליים לאור הנזקים שהעיר ספגה במלחמה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2933 לייקים

Berger כתב: 19 יוני 2025, 13:58

בעונה הבאה לא נתחיל עם מינוס נקודה וזו כבר התחלה טובה.
האמת שלא נתחיל עם מינוס נקודה כי אלו שדואגים להורדת נקודות קבועה ורדיוסים בלתי פוסקים בשני המפעלים הבכירים החליטו לא להגיע, תוך כדי שהם מטיפים לנו שאלימות = אהדה אמיתית.
אם החרם המגוחך הזה היה מתחיל כבר מעונת 23/24, מצב טוב שהיינו אלופים ב 24/25. חבל באמת שהתחיל רק העונה.
איפה חותמים שימשיך?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

אף אחד מעולם לא טען שאלימות זה אהדה אמיתית , זה פרשנות שלך לדברים שנאמרים.
אם אתה רוצה לדייק , הבעיה היא שאנשים לא מוכנים לגנות ולהוקיע אלימות , גם כשהיא באה מתוך הקהל של "האוהדים האמיתיים", אבל זה ממש לא המשוואה שאמרת ולא ראיתי אחד שטוען אחרת.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

מילפורד כתב: 23 יוני 2025, 09:46 אם אתה רוצה לדייק
הוא לא רוצה לדייק, המציאות לא מעניינת אותו בשום צורה.
זה משתמש שהוא מכונת רעל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

היה כיף לשמוע אתמול שאוהדי מכבי שהם בעצם אוהבי כדורסל ממירים את המנויים שלהם להפועל
כל כך מרגש! בטוח ש-7even מתמוגג מאושר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

אתה מתאר את זה כאילו זה איזה משהו נורא ואיום.
אני מכיר אנשים שאין להם ממש חיבה למכבי אבל נוהגים ללכת למשחקי יורוליג כי זה הכדורסל הכי טוב שאפשר לראות בארץ.
חלקם, אולי אפילו יותר ״אוהדי״ הפועל מאשר אוהדי מכבי (אם להכליל לכאן או לכאן) ואין לי שום בעיה שאנשים כאלה יבואו למשחקים של הפועל , זה רק אומר שהפועל זה הכדורסל הכי טוב שאפשר לראות בארץ.
ביום שהאולם יהיה מלא עד אפס מקום באוהדי הפועל בדם ובנפש , אפשר יהיה לדבר על זה שיש כאלה שהם פחות אוהדים (וזה מחליא אותי הדיון על רמת האהדה של אוהד) שתופסים מקומות.
כרגע, אנשים שטוענים שהם אוהדים מעדיפים לא לבוא, אז מה הפליאה שנשאר מקום לאחרים?
רק הפועל
קיבל.ה  2637 לייקים

מי שרוצה להיות ממורמר תמיד ימצא סיבות להתלונן גם אם הקבוצה שלו היא היחידה שאפשר להגיד עלייה אלופה בעונה הזו (גם אם זה "רק" אלופת היורוקאפ)
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

תתפלאו, אבל אפשר להיות מאושר עד הגג בזכות הזכיה היסטורית ביורוקאפ ובו זמנית עצוב מאוד בגלל השבר והקרע בקהל, וההשלכות שלהם ביציעים(בית וחוץ)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1696 לייקים

Red Or Dead כתב:היה כיף לשמוע אתמול שאוהדי מכבי שהם בעצם אוהבי כדורסל ממירים את המנויים שלהם להפועל
איזה כיף זה לשחק אותה סתום כדי למצוא עוד משהו לומר נגד עופר.
כל מי שקורא את זה מבין שזו עקיצה כלפי מכבי על ההשקעה והקבוצה שהם בנו.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

ranjef
קיבל.ה  1525 לייקים

Red Or Dead כתב:היה כיף לשמוע אתמול שאוהדי מכבי שהם בעצם אוהבי כדורסל ממירים את המנויים שלהם להפועל
הם לא אוהדי מכבי והם גם לא אוהדי הפועל. בגלל זה אין להם בעיה לעבור. ואם הם מכניסים הרבה כסף כדי לשבת בבוקס או על הפרקט וזה מביא לי את פטרושב למשל - אני גם אענה לו במייל תודה.
חוץ מזה יש בינתיים מנויים לקנייה, הרי יש "אוהדים" שמחרימים את הקבוצה ומפקירים אותה בדרבי באהלן אהלן.
בשאר הזמן הם גורמים לקנסות או סתם דופקים מכות לחברי הנהלה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2933 לייקים

Red Or Dead כתב: 23 יוני 2025, 14:12 היה כיף לשמוע אתמול שאוהדי מכבי שהם בעצם אוהבי כדורסל ממירים את המנויים שלהם להפועל
אני מתמוגג מאושר מכל אדם אלים שמונעים ממנו כניסה למקום בו אני נמצא.
גם אם אהיה בסרט וימנעו כניסה מקרוב משפחה שלי כי הוא אדם אלים, אני אתמוגג מאושר.

אדם שלא מגנה אלימות ואפילו מגונן על אנשים כאלו חייב טיפול.
יש לנו שפע של אנשי מקצוע לזה בארץ. אשמח להפנות אותו לאחד.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2933 לייקים

אגב אתה יכול להמשיך לרדת עליי אישית, זה לא מזיז לי ואני לא זז מילימטר מהאמת שלי. אנשים אלימים או שיילכו לקבל טיפול או שיתרחקו מאיתנו.

אני הייתי שם עם הפועל אוסישקין עוד מימי קרית הצעירים ב-700 איש בקהל ורוכש כרטיסים בקופות המאולתרות.
עוד בתקופה שהפועל העבירה את כל המשחקים לקריית הצעירים כי הקבוצות ממול לא יכלו להתמודד עם עלויות האבטחה.

אתם לא התחלתם כאלו אלימים. קללות תמיד היו ויהיו. אבל הארגון הזה הפך להיות אלים מאד כלפי כל אדם שלא חושב כמוהו.
אוהד, חבר הנהלה, בעלים, אפילו כלפי אנשים שכבר קצה נפשם בצורת ההתנהלות ובאו מתוך האולטראס. גם אליהם התנכלו. הייתי שם וראיתי אז שלא יספרו סיפורים.

אני גם מכיר אנשים מתוך הארגון, שמאסו בכם אבל בלית ברירה פשוט נותנים לחבורה של 8-10 אנשים להסיט קבוצה שלמה נגד כל מה שמזוהה עם הפועל כדורסל. איבדתם את זה לגמרי.
כשאמרנו פה שאלימות מילולית תוביל לאלימות פיסית, גיחכתם. אבל המרחק הוא תמיד מאד קצר.

אז כן, אחרי כל זה אני באמת מאושר על כל רגע ביד אליהו כי זה מרחיק אנשים שרק רוצים להפריע. להפריע לכולנו. כמו להגיע לחופשה מבחינתי. להתנתק קצת מחיי היום יום.
והכי מגוחך שאתם באמת יושבים בינכם לבין עצמיכם ונדמה לכם שכל מה שיושבי האצטדיון מדברים עליו זה "כמה חבל שאין פה אולטראס".
אחרי המעבר אמרתי ש-80% מהאוהדים חותמים עכשיו על עוד 10 שנים ולהעביר לשם את כל משחקי החוץ(הרי כבר עשיתם זאת בעבר), אם זה אומר שתישארו בחוץ ואלימות לא תהיה חלק מרכזי מההצגה.
אני די בטוח שזה עומד היום על 99%. 19% כבר הלכו לכם. יאללה תילחמו על ה-1% רגע לפני שגם הם בורחים לכם.
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

אתה לא מכיר אותי אבל החלטת שאני אלים, יפה.
הדרך הכי קלה היא לעשות דה לגיטימציה למאות(אם לא יותר) אוהדי הקבוצה, מנויי הדרייב אין, שגם היו שם כל השנים - הדר יוסף, קרית הצעירים, אוסישקין וכו׳, ולכרוך את כולם בחבילה אחת של אוהדים אלימים, כך אין צורך להתמודד עם הטיעונים הרלוונטים שהועלו.
תתפלא, אבל הרוב המוחלט לא אלים ולא מעורב באירועים המכוערים, מבין האנשים שלא מגיעים יש לא מעט שכלל לא קשורים לארגון וגם לא ישבו בשער 1 בדרייב אין. גם עליהם אפשר לוותר, בעבור כל מיני טרמפיסטים שגילו את הפועל כדורסל כשהגיע הכסף הגדול ויוכלו להגיע לאיזה דרבי או משחק פלייאוף, בזמן שביתר העונה נקבל אווירת נכאים מול אולם שרובו ריק.

בלי קשר, אני מבטיח לך שהאווירה בדרייב אין היא הסיבה הראשונה שבכלל גרמה למשקיע כמו עופר לרצות להיות חלק מהאירוע, כולנו יודעים מי אחראי עליה.
Adom_Adom
קיבל.ה  335 לייקים

Red Or Dead כתב: 24 יוני 2025, 12:18 אתה לא מכיר אותי אבל החלטת שאני אלים, יפה.
הדרך הכי קלה היא לעשות דה לגיטימציה למאות(אם לא יותר) אוהדי הקבוצה, מנויי הדרייב אין, שגם היו שם כל השנים - הדר יוסף, קרית הצעירים, אוסישקין וכו׳, ולכרוך את כולם בחבילה אחת של אוהדים אלימים, כך אין צורך להתמודד עם הטיעונים הרלוונטים שהועלו.
תתפלא, אבל הרוב המוחלט לא אלים ולא מעורב באירועים המכוערים, מבין האנשים שלא מגיעים יש לא מעט שכלל לא קשורים לארגון וגם לא ישבו בשער 1 בדרייב אין. גם עליהם אפשר לוותר, בעבור כל מיני טרמפיסטים שגילו את הפועל כדורסל כשהגיע הכסף הגדול ויוכלו להגיע לאיזה דרבי או משחק פלייאוף, בזמן שביתר העונה נקבל אווירת נכאים מול אולם שרובו ריק.

בלי קשר, אני מבטיח לך שהאווירה בדרייב אין היא הסיבה הראשונה שבכלל גרמה למשקיע כמו עופר לרצות להיות חלק מהאירוע, כולנו יודעים מי אחראי עליה.
הם מוותרים על עצמם, הם מוזמנים לבוא ליד אליהו.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

רק רוצה לחדד , למרות ההפחדות , אין בסיס לזה שיש קשר בין אחוז התפוסה של האולם לבין "אווירת נכאים" , היו השנה משחקים שהאולם היה בבערך שליש תפוסה והיתה אחלה אוירה.
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

מילפורד כתב: 24 יוני 2025, 12:39

רק רוצה לחדד , למרות ההפחדות , אין בסיס לזה שיש קשר בין אחוז התפוסה של האולם לבין "אווירת נכאים" , היו השנה משחקים שהאולם היה בבערך שליש תפוסה והיתה אחלה אוירה.
כי האווירה, כמה מפתיע לגלות, קשורה גם למשחק שמשוחק על המגרש והם מזינים אחד את השני
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

האווירה תלויה בעיקר בקהל שכן מגיע, ולא במי שלא מגיע ו/או משאיר כסאות ריקים.
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

באותה מידה יש לא מעט אנשים שבגלל האווירה האלימה בדרייבאין (באולם ומחוצה לו) הפסיקו לבוא או לפחות להביא את הילדים (היו על כך עשרות פוסטים פה) ועכשיו
חזרו לבוא בכיף ליד אליהו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2933 לייקים

לא נו, שמע...רמת הניתוק מגיעה לשיאים.
כל מי שלא אלים = טרמפיסט.

אתה גם בכוח נכנס בקיר ורושם שכורכים את כולם בחבילה אח אחרי שבפירוש רשמתי שיש 8-10 שמסיתים את כולם.
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

בני12 כתב: 24 יוני 2025, 13:54

באותה מידה יש לא מעט אנשים שבגלל האווירה האלימה בדרייבאין (באולם ומחוצה לו) הפסיקו לבוא או לפחות להביא את הילדים (היו על כך עשרות פוסטים פה) ועכשיו
חזרו לבוא בכיף ליד אליהו

דל״פ, יש מעט אנשים כאלה, אם בכלל. מה שהיה בדרייב אין זה סולד אאוט מנויים ואנשים שמחפשים כרטיסים בכל משחק.

זה בסדר, זכותכם להגיע ליד אליהו, אף אחד לא מבקש שתעשו אחרת, רק לא צריך להנדס את המציאות.
היה מתווה, בוררות מוסכמת אליה הלכו שני הצדדים ופסק הבורר לא כובד עד עתה. דיבורים על שיפוץ או אולם חדש יש מדי כמה שבועות אך בפועל אין שום דבר ממשי ולצערי אני בספק אם יהיה.
אתם רוצים כל החיים להיות ביד אליהו? אחלה. יש לא מעט אנשים שלא מתחברים לרעיון, חושבים שהפועל ראויה לבית משלה שמתאים למידותיה ומאמינים שהבטחות צריך לכבד.
לעבור באופן בו המעבר התרחש, כשחלקים גדולים מהקהילה לא חלק מהאירוע, בשביל שבמשחקים הגדולים יוכלו להגיע ״אוהדי כדורסל״ שעד לפני רגע היו מנויי מכבי או אוהדים שעד שהגיע הכסף הגדול לא ראו פרקט בחייהם, זו בעיני לא הדרך.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

גם להיות באולם שקטן על מידותינו שעל פי דבריך אי אפשר להשיג אליו כרטיסים , זו בעיני לא הדרך.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1374 לייקים

אני לא מאמין שמכל הסבל עם המערכה באיראן אף טיל לא נפל על יד אליהו. זה פשוט לא נתפס
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

סומך כתב: 24 יוני 2025, 16:18 אני לא מאמין שמכל הסבל עם המערכה באיראן אף טיל לא נפל על יד אליהו. זה פשוט לא נתפס
חבל שלא נפל על האולם בחולון וסגר את הקשקוש הזה
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

מילפורד כתב: 24 יוני 2025, 15:49 גם להיות באולם שקטן על מידותינו שעל פי דבריך אי אפשר להשיג אליו כרטיסים , זו בעיני לא הדרך.
האולם הקטן על מידותינו היה האולם הביתי שלנו במשך עשור
האולם השני מזוהה עם מכבי ולא סתם היה עליו וטו מתחילת הדרך וגם בהסכם בין הצדדים.
מה שהיה נכון לעשות זה לנצל את השנה האחרונה כדי לסגור את כל נושא השיפוץ ואז לעבור באופן זמני ובהסכמה רחבה. מה שקרה בפועל הוא פילוג הקהילה, בוררות שתוצאותיה לא כובדו ומעבר שכרגע נראה קבוע. שיפוץ? אין לנו שום אסמכתא שיהיה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

אתה מאשים את מעבר האולם בפילוג הקהילה, למרות שחזרנו על זה פה הרבה פעמים ואמרנו שפילוג הקהילה החל הרבה לפני שעופר ינאי בכלל הצטרף להפועל והוא לא קשור למעבר האולם.
פשוט עד מעבר האולם הרוב הדומם סבל מהפילוג הזה , וכשעופר החליט לעבור אולם פתאום גם המיעוט הרועש קיבל את חלקו מהפילוג, אבל הוא היה שם הרבה לפני.
לגבי הטענות על בוררות וכדומה, אם רק היינו מצביעים על זה , הכל היה נחסך.
joshsoos
קיבל.ה  371 לייקים

מה שקרה בפועל הייתה הנהלת עמותה שגררה בכוונה את ההצבעה על אותו וטו, גם ובעיקר בגלל אותו פלג קטן ( פילוג זה מונח חזק מדי למה שיש אצלנו, חמישה עד עשרה אחוזים מהקהל הפעיל ). מה שנכון לעשות לדעתך הוא לא מה שנכון לאחרים ואת זה ההצבעה הייתה אמורה לקבוע.
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

Red Or Dead כתב: 24 יוני 2025, 17:41
מילפורד כתב: 24 יוני 2025, 15:49 גם להיות באולם שקטן על מידותינו שעל פי דבריך אי אפשר להשיג אליו כרטיסים , זו בעיני לא הדרך.
מה שהיה נכון לעשות זה לנצל את השנה האחרונה כדי לסגור את כל נושא השיפוץ ואז לעבור באופן זמני ובהסכמה רחבה. מה שקרה בפועל הוא פילוג הקהילה, בוררות שתוצאותיה לא כובדו ומעבר שכרגע נראה קבוע. שיפוץ? אין לנו שום אסמכתא שיהיה.
הוטו מעולם לא היה על מעבר קבוע ליד אליהו.
כל רעיון הוטו נולד בגלל שהנהלות עבר העבירו משחקים מכריעים ליד אליהו כדי להרוויח כסף על חשבון הישגיות

ובכל מקרה בדיוק בשביל זה אמורה להיות אסיפת עמותה והצבעה על הנושא.
יש לך רעיון למה הועד המנהל נמנע בכל כוחו (עד כדי פגיעה בתזרים הכספים לקבוצה שהאיץ את חדלות הפרעון) מלקיים הצבעה כזאת ?
Nati
קיבל.ה  1933 לייקים

סומך כתב:אני לא מאמין שמכל הסבל עם המערכה באיראן אף טיל לא נפל על יד אליהו. זה פשוט לא נתפס
אתה מפתיע.
עד המעבר,כמעט כל משחק היית מחפש כרטיסים למשפחה.
המעבר לא עזר לכם?
אוהד כורסא
קיבל.ה  554 לייקים

בני12 כתב: 24 יוני 2025, 19:20
כל רעיון הוטו נולד בגלל שהנהלות עבר העבירו משחקים מכריעים ליד אליהו כדי להרוויח כסף על חשבון הישגיות

יש לך רעיון למה הועד המנהל נמנע בכל כוחו (עד כדי פגיעה בתזרים הכספים לקבוצה שהאיץ את חדלות הפרעון) מלקיים הצבעה כזאת ?
ההסכם היה שלא יהיה מעבר בלי הצבעת עמותה.
שאקו ופוליטי רצו למנוע מאוהדי הפועל להביע את עמדתם. אל תצפה להתייחסות עניינית.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1374 לייקים

Nati כתב: 24 יוני 2025, 19:24
סומך כתב:אני לא מאמין שמכל הסבל עם המערכה באיראן אף טיל לא נפל על יד אליהו. זה פשוט לא נתפס
אתה מפתיע.
עד המעבר,כמעט כל משחק היית מחפש כרטיסים למשפחה.
המעבר לא עזר לכם?
עזר מאוד, אבל היה יותר עוזר עם ההיכל היה נחרב והיו נאלצים לבנות היכל חדש ולהתחיל מחדש.
אני כבר מותש, מהכל ומכל התחומים, אבל גם מהמאבק המיותר הזה.
ואמנם בעקבות המעבר הצלחתי להשיג מנויים לילדים, אבל הם מגיעים עם פרצוף עקום כי "זאת לא אותה אוירה שהייתה לנו באיינשטיין"
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2933 לייקים

אוהד כורסא כתב: 24 יוני 2025, 20:15

ההסכם היה שלא יהיה מעבר בלי הצבעת עמותה.
שאקו ופוליטי רצו למנוע מאוהדי הפועל להביע את עמדתם. אל תצפה להתייחסות עניינית.
50% מהם מיהרו לתפוס טרמפ ולעלות על המטוס האדום של עופר למשחק מול ונציה אחרי ה 7.10, ואז להיכנס בו ולהסית נגדו בציוצים חודש אח"כ.
העיקר שהמלון היה מפנק.
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

סיפור נחמד אבל לא נכון, אף פעם לא דובר על הוטו ליד אליהו בקונטקסט של משחק ספציפי.
אפשר לדבר על מה העמותה עשתה ולמה, אבל מבחינתי הבעיה העיקרית היא הבטחת לשפץ שכרגע נראית על הקרח, ומעבר זמני שנראה כרגע כקבוע.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

זה יפה שזה מבחינתך הבעיה העקרית.
מה שחבל פה שזה מעולם לא עלה לדיון כמו שצריך , היה ניסיון להפעיל את הוטו בכוח , בניגוד לדעת הרבה חברי עמותה , מה שבסופו של דבר גרם להתפטרות של רוב חברי הועד , ועדיין עד לרגע זה לא התקיים הדיון הזה.
יכול להיות שבחינתך היא העיקר , ויכול להיות שהרוב חושבים אחרת.
בתכלס , כל עוד לא התקיים על זה דיון ובטח ובטח לא הצבעה , אין לנו מושג.
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

אני חושב שכל אוהד הפועל אמור להיות מוטרד במידה והוצג תרחיש של מעבר זמני ושיפוץ הדרייב אין/הקמת אולם חדש, ולבסוף מדובר במעבר קבוע ליד אליהו.
גם אם אם הייתה נערכת הצבעה, היא היתה בנוגע למעבר **זמני**, לכן זה בכל מקרה לא סותר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

מי אמר?
יש פה הרבה שרצו שההצבעה תהיה כן/לא יד אליהו וזהו.
אומרים כן , אז זה כן , למה שצריך.
אומרים לא , אז זה לא.
כאמור, הדיון הזה בכלל לא התקיים , אפילו על מה מצביעים בדיוק.
Nati
קיבל.ה  1933 לייקים

Red Or Dead כתב:אני חושב שכל אוהד הפועל אמור להיות מוטרד במידה והוצג תרחיש של מעבר זמני ושיפוץ הדרייב אין/הקמת אולם חדש, ולבסוף מדובר במעבר קבוע ליד אליהו.
גם אם אם הייתה נערכת הצבעה, היא היתה בנוגע למעבר **זמני**, לכן זה בכל מקרה לא סותר.
יפה שאתה כבר החלטת שזה מעבר קבוע,למרות ששוב ושוב עופר אומר שהוא רוצה היכל חדש של 20 אלף מושבים.
וזה שאתה חושב שכל אוהד הפועל אמור להיות מוטרד זאת דעה שלך.
שליחת תגובה