אז מה שאתה אומר שיש בעיה בכסף הגדול שהוא לא לפי התנאים שלך, בדיוק כמו שהיה עם רמי כהן בדיוק מה שקורה עם כמה מהאוהדים הותיקים שאתה מדבר אליהם.Red Or Dead כתב: ↑19 יוני 2025, 12:39מבחינתי אין שום בעיה עם כסף גדול, ההפך.בני12 כתב: ↑18 יוני 2025, 21:59אבל הכסף התחיל להכנס לפני שלוש שנים ואז לא היו שום תלונות על אוהדים שרצים אחרי הכסף וכולם דווקא היו מאד מרוצים מהסולד אאוטRed Or Dead כתב: ↑18 יוני 2025, 21:39 אתה ממש לא צריך להזכיר לי, דיברתי על כך מספיק בעצמי
החליפו מאות רבות(אם לא יותר) של אוהדים שהיו עם הקבוצה ללא תנאי גם בתקופות הרבה הרבה פחות נוצצות, בעומרי קנדות ואוהדים מזדמנים שלא כל כך עניינה אותם הפועל תל אביב בכדורסל עד שהגיע כסף גדול ושחקני יורוליג. מעניין אם כל אלו יהיו ביציע גם אם הכסף הגדול כבר לא.
בכל מקרה, דיברתי על זה בקונטקסט שהועלה, כאילו אוהדים מעדיפים להגיע לבית הקברות ביד אליהו על פני האולם הכי ביתי בארץ עם ארגון האוהדים הכי טוב בארץ.
מעניין שהטענות הללו החלו רק עם המעבר ליד אליהו
כבר הראיתי לך שיד אליהו יותר ביתי מהדרייבאין אבל אל תתן לעובדות להפריע לך
יש בעיה אם הכסף הגדול גורם לך לאבד כל ערך(ואני לא קובע את סט הערכים של כל אוהד ואיפה עובר הקו האדום. יש כאלו שיד אליהו זה הקו האדום עבורם ויש כאלה שמבחינתם להפוך לרדבול תל אביב. כמובן שהרוב איפשהו באמצע)
יש בעיה אם הקהילה מתפצלת ומתפרקת, ואנשים רבים שהיו שם כל השנים מפסיקים להגיע, ואת מקומם תופסים אנשים שלא היו וגם לא יהיו אם למשל מחר בבוקר עופר ינאי יפסיק להשקיע כ״כ הרבה כסף.
כן, יש הרבה מאוד כאלה, אוהדים שהיו באוסישקין, במחאה על האולם, בליגות הנמוכות ובכל המסע עד היום, ותתפלא, הם לא אנשים אלימים, הם לא שייכים לאולטראס וגם הם רוצים הפועל תל אביב חזקה והישגית, רק שיש להם ביקורת על דברים לא טובים שלדעתם קורים במועדון ובתוך הקהילה.
בנוגע ל״הוכחה״ על הביתיות ביד אליהו, אתה לא מעט שנים כותב בפורום ואני חושב שהטיעונים האלו מתחת לרמתך, אבל בכל זאת הטרלה חמודה.
מישהו עשיר שישים את הכסף אבל האחרים יקבלו החלטות, לא יקרה לעולם.