עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 233 לייקים
באסה
התחילו את החלו בהתלהבות וברצון לעבוד מהר ולחטוף שחקנים לפני שאחרים שמים לב
והאפקט הזה הולך לפח בגלל המלחמה הארורה
אין לי מושג מה יבנו פה... הכיוון רע, צריך להתאים ציפיות
התחילו את החלו בהתלהבות וברצון לעבוד מהר ולחטוף שחקנים לפני שאחרים שמים לב
והאפקט הזה הולך לפח בגלל המלחמה הארורה
אין לי מושג מה יבנו פה... הכיוון רע, צריך להתאים ציפיות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4982 לייקים
מפתיע שאתה בתור אחד שמקורב למקורב חושב ככה.אנחנו בתהליך כתב: ↑23 יוני 2025, 11:20אי אפשר להגיד עובדים בלי סוף ואתה 23 יום לא מביא שחקן
שהסגל שלך צריך עוד 10 שחקנים
הביקורות מוצדקות
אני מבין שאתה לא קונה הפרופגנדה יותר?
המלחמה מקשה מאוד בהחלט אבל היא לא תירוץ -
קבוצות אחרות מצליחות להחתים, גם זרים, מכבי וחיפה בתחרות על איזה כישרון דרום אפריקאי והסכומים שרצים שם באזור ה-1.5 מיליון דולר.
-
- קיבל.ה 447 לייקים
בשורה התחתונה - הפועל היא הקבוצה שהכי נדפקה בארץ מתחילת המלחמה ב-7/10. גם ירדנו ליגה וגם אי אפשר לבנות קבוצה נורמלית לעונה הקרובה. מקווה שזה לא ייגמר בעוד ירידה.
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
מה שבטוח בודאות ואת זה אני כותב לפרימור
סגל לא מספיק טוב- 10 אלף מנויים לכל היותר. הקהל מהמגעל הרחב לא קונה מנוי כי ההתנהלות מסודרת, הנוער טוב ויש חולצה יפה.
אנחנו לא שונים בזה משום קבוצה.
סגל לא מספיק טוב- 10 אלף מנויים לכל היותר. הקהל מהמגעל הרחב לא קונה מנוי כי ההתנהלות מסודרת, הנוער טוב ויש חולצה יפה.
אנחנו לא שונים בזה משום קבוצה.
-
- קיבל.ה 231 לייקים
לא יודע אם זה נכון, אבל לפי דיווחים מוקאריו לדוגמא היה אמור להרוויח 400 אלף דולר/יורו לעונהdino כתב: ↑23 יוני 2025, 11:21 לדעתי הם מאוד קשוחים במסגרת התקציבית ולא דינאמים ופתוחים לשינויים מהמצב הבטחוני ופה הבעיה אם וכאשר
השינויים והאירועים בארץ אמורים לאלץ לעבוד בדרך אחרת
אלא אם הם מאוד רגועים לגבי ההמשך.
כמו שנאמר, בהתאם למטרות שלנו, בהתאם לרצון ההנהלה לראות 12 אלף מנויים לפחות, הפועל צריכה להביא לא מעט שחקנים. לא רק 6 זרים.
אם זה נכון אין לי שום טענה אליהם (לפחות במקרה הזה). שחקן שמקבל כזאת הצעה דוחה אותה נטו בגלל המלחמה
התקווה שלי שימישכו לחפש זרים בפרופיל הזה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 973 לייקים
מרוב שהם קשוחים הם פותחים עונה בלי שחקנים
יש דבר כזה בקבוצת כדורגל שנקרא קישור
הקישור זה המעבר שבין ההגנה להתקפה (שגם שם חסרים שחקני הרכב אבל בסדר, התרגלתי לרעיון שרוטמן פותח פה עד מחזור 4)
איך אפשר לתרגל בכלל מערך וסגנון בלי קשר אחורי וקשר נוסף?
אפילו אל ים סיים חוזה
זה אומר שיש לנו רק את החסר מושג, הפושע כדורגל, גוקו בעמדה שם
עוד שבועיים מתחילים אימונים
אבל יאללה תמשיכו להתענג
יש דבר כזה בקבוצת כדורגל שנקרא קישור
הקישור זה המעבר שבין ההגנה להתקפה (שגם שם חסרים שחקני הרכב אבל בסדר, התרגלתי לרעיון שרוטמן פותח פה עד מחזור 4)
איך אפשר לתרגל בכלל מערך וסגנון בלי קשר אחורי וקשר נוסף?
אפילו אל ים סיים חוזה
זה אומר שיש לנו רק את החסר מושג, הפושע כדורגל, גוקו בעמדה שם
עוד שבועיים מתחילים אימונים
אבל יאללה תמשיכו להתענג
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
את ההצעה הם נתנו כחלק מתוכנית העבודה המסודרת מלפני פתיחת המלחמה.בן לוז כתב: ↑23 יוני 2025, 11:31לא יודע אם זה נכון, אבל לפי דיווחים מוקאריו לדוגמא היה אמור להרוויח 400 אלף דולר/יורו לעונהdino כתב: ↑23 יוני 2025, 11:21 לדעתי הם מאוד קשוחים במסגרת התקציבית ולא דינאמים ופתוחים לשינויים מהמצב הבטחוני ופה הבעיה אם וכאשר
כמו שנאמר, בהתאם למטרות שלנו, בהתאם לרצון ההנהלה לראות 12 אלף מנויים לפחות, הפועל צריכה להביא לא מעט שחקנים. לא רק 6 זרים.
אם זה נכון אין לי שום טענה אליהם (לפחות במקרה הזה). שחקן שמקבל כזאת הצעה דוחה אותה נטו בגלל המלחמה
כל עסק אמור לעשות ניהול מצב משתנה ולהכין תוכנית עבודה שונה.
אז או שהם באמת פועלים כך מתחת לפני השטח, או שלא. כרגע לא יודעים. יכול להיות שהערכת המצב שם היא שהאירוע יסתיים בקרוב ולא ישאיר נזקים ואפשר לחזור לאותה תוכנית.
אני אישית הייתי הולך לשנות את התוכנית והולך לכיוון מה שאפשר להביא מהשוק המקומי. מעדיף ״לבזבז כסף״ על קארצב כקשר מאשר להמר אם יבוא לי שם זר טוב מתישהו או לא.
פחות הייתי פועל בגזרה הזרה כרגע אלא ממלא את השורות בישראלים עם כל המחירים המופקעים שלהם כדי לא ״להשאר עם הזין ביד״ פתאום באוגוסט.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 973 לייקים
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 יוני 2025, 11:30 בשורה התחתונה - הפועל היא הקבוצה שהכי נדפקה בארץ מתחילת המלחמה ב-7/10. גם ירדנו ליגה וגם אי אפשר לבנות קבוצה נורמלית לעונה הקרובה. מקווה שזה לא ייגמר בעוד ירידה.
אם היה כאן אנשי מקצוע אמיתיים ולא בוקסה וחברים של פרימור מבאר שבוע ו/או יותר רצון לשחרר כסף
היה אפשר לעשות הכל, כולל מקום 5-6
-
- קיבל.ה 231 לייקים
הם צריכים לקבל החלטה עקרונית
או שממשיכים ללכת על זרים בכל הכוח ומנסים לשכנע אותם להגיע בתקווה שהמלחמה תגמר בקרוב (שזה מה שחיפה ומכבי עושות אני מניח)
אבל יש כאן הימור להרבה דחייה כמו עם מוקאריו
או שהולכים על המוכר והבטוח, להביא זרים שמשחקים כאן
בנגורה, סורו, מיירון גורג, דיארה ואולי יש עוד כמה ששווים משהו
או שממשיכים ללכת על זרים בכל הכוח ומנסים לשכנע אותם להגיע בתקווה שהמלחמה תגמר בקרוב (שזה מה שחיפה ומכבי עושות אני מניח)
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 973 לייקים
dino כתב: ↑23 יוני 2025, 11:38את ההצעה הם נתנו כחלק מתוכנית העבודה המסודרת מלפני פתיחת המלחמה.בן לוז כתב: ↑23 יוני 2025, 11:31לא יודע אם זה נכון, אבל לפי דיווחים מוקאריו לדוגמא היה אמור להרוויח 400 אלף דולר/יורו לעונהdino כתב: ↑23 יוני 2025, 11:21 לדעתי הם מאוד קשוחים במסגרת התקציבית ולא דינאמים ופתוחים לשינויים מהמצב הבטחוני ופה הבעיה אם וכאשר
כל עסק אמור לעשות ניהול מצב משתנה ולהכין תוכנית עבודה שונה.
אז או שהם באמת פועלים כך מתחת לפני השטח, או שלא. כרגע לא יודעים. יכול להיות שהערכת המצב שם היא שהאירוע יסתיים בקרוב ולא ישאיר נזקים ואפשר לחזור לאותה תוכנית.
אני אישית הייתי הולך לשנות את התוכנית והולך לכיוון מה שאפשר להביא מהשוק המקומי. מעדיף ״לבזבז כסף״ על קארצב כקשר מאשר להמר אם יבוא לי שם זר טוב מתישהו או לא.
פחות הייתי פועל בגזרה הזרה כרגע אלא ממלא את השורות בישראלים עם כל המחירים המופקעים שלהם כדי לא ״להשאר עם הזין ביד״ פתאום באוגוסט.
לא קונה את זה שיש להם תכנית עבודה
גם בגלל המצב בשטח
ובעיקר בגלל העובדה שהם החתימו סקאוט זר לתפקיד מפתח
ואז חודש בתוך הקיץ
הביא פתאום חבר של פרימור לאותה עמדה
היה להם גם את החודש האחרון של העונה להתארגן על שמות
זה מה שכל אחד היה בטוח שקורה
מסתבר שלא
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
עדיף ישראלים כרגע כי הנחת העבודה היא שהשוק המקומי יגמר הרבה יותר מהר מאשר זרים ברחבי הגלובוס שתוכל למצוא ביולי אוגוסט, כאלטרנטיבה למוקיקאקו.בן לוז כתב: ↑23 יוני 2025, 11:40 הם צריכים לקבל החלטה עקרונית
בזרים אתה מוגבל במקומות, כל אחד צריך להיות בול.
-
- קיבל.ה 965 לייקים
עושה רושם ששוק הישראלים הסבירים הולך ונגמר עד לשלב הזה
- 7even
- קיבל.ה 2935 לייקים
דווקא כשנראה היה שפגעו טוב עם מקיארו הוא הולך לטורקיה
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4982 לייקים
אפשר להבין אותו, נתן עונה טובה בליגה ה-2 מה רע לו בלהתקדם לשחק בליגה הראשונה במדינה שהוא כבר גר בה כמעט שנתיים? בטח עדיף על לחפש הרפתקאות במדינה מוזרה שיורים עליה טילים בליסטים באהלן אהלן.
אבל על כל שחקן כזה צריך להיות 2-3 אופציות ב׳ בבנק המטרות של הפועל.
-
- קיבל.ה 475 לייקים
זאת לא קבוצה מהליגה הראשונה, הוא נשאר בליגה השנייה שם.
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
זה שטויות, הליגה לא מתחילה מחר.אנחנו בתהליך כתב: ↑23 יוני 2025, 11:20אי אפשר להגיד עובדים בלי סוף ואתה 23 יום לא מביא שחקן
הביקורות מוצדקות
יש עוד הרבה זמן, אין לך אירופה.
אתה יוצא מנקודת הנחה כאילו לא יגיע יותר רכש.
אתה לא בימים רגילים אתה יודע.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 973 לייקים
לירון האדום כתב: ↑23 יוני 2025, 12:10זה שטויות, הליגה לא מתחילה מחר.אנחנו בתהליך כתב: ↑23 יוני 2025, 11:20אי אפשר להגיד עובדים בלי סוף ואתה 23 יום לא מביא שחקן
הביקורות מוצדקות
ברמה הפרקטית- לא פשוט לעלות ליגה, קבוצות שעולות צריכות להעמיד קבוצה בזמן אם הן בקטע של לשרוד:
- האימונים מתחילים כנראה ב-29 לחודש
- אתה עולה חדשה, הסגל הזה (שעושה רושם שאיתו נפתח את ההכנה) צריך לשפר את כושרו ויכולתו דרמטית כדי לעמוד בקצבים של ליגת העל
- הליגה מתחילה ב-23 לאוגוסט
ההיבט הנוסף הוא מה שהזמן והמלחמה עושים להיצע ולביקוש בשוק הישראלי והזר:
השאלה היא איזה רכש יגיע ומתי, יש פה טקטיקת המתנה ברורה של המועדון
עשינו שרירים בתחילת הקיץ
ועכשיו באה המלחמה ודפקה אותם גם מול השוק הישראלי שרוצה כעת יותר ובטח מול הזרים
בוא נראה בכמה יביאו ואת מי
המציאות היא שזר ברמה של פאסי, שעלה 200 אלף יורו, יכול גם להגיע לפה ב-270
אגב, גם בוסקילה עכשיו יעלה לך יותר
אם כל הפסטיבל הזה יסתיים בשחקנים כמו סורו ומיירון ג׳ורג׳ אתה בבעיה מקצועית קשה מאוד.
אף אחד לא מפריעה להם להתאבד על בנגורה, קארצב או יוספי
אי אפשר להציב מטרות, ולדבר על בסיס מקצועי וללכת על מניה בירידה כמו סורו לעמדה החשובה בסגל
ואתם תראו שזה יכול לקרות, זו דינימיקה מאוד ריאלית
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
אתה יודע להניח מתי אפשר יהיה להביא זרים?לירון האדום כתב: ↑23 יוני 2025, 12:10זה שטויות, הליגה לא מתחילה מחר.אנחנו בתהליך כתב: ↑23 יוני 2025, 11:20אי אפשר להגיד עובדים בלי סוף ואתה 23 יום לא מביא שחקן
הביקורות מוצדקות
סביר לחשוב שיגיע עוד רכש, השאלה למה אתה מכוון ומה האופציות שיהיו ומתי, כי החיים פה עצרו אבל הם נמשכים במקומות אחרים.
אפשר גם להניח שהכל יהיה בסדר וללכת לישון, זו גם דרך.
- 7even
- קיבל.ה 2935 לייקים
בלי קשר למתי המלחמה תסתיים, זה לא שיומיים אח"כ כבר כל הזרים יסכימו להגיע. גם להם יקח קצת זמן וגם הם לא ירצו להישאר בלי קבוצה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2393 לייקים
או שתהיה אפשרות להביא זרים אחרי שהמלחמהdino כתב: ↑23 יוני 2025, 12:32אתה יודע להניח מתי אפשר יהיה להביא זרים?לירון האדום כתב: ↑23 יוני 2025, 12:10זה שטויות, הליגה לא מתחילה מחר.אנחנו בתהליך כתב: ↑23 יוני 2025, 11:20
אי אפשר להגיד עובדים בלי סוף ואתה 23 יום לא מביא שחקן
הביקורות מוצדקות
סביר לחשוב שיגיע עוד רכש, השאלה למה אתה מכוון ומה האופציות שיהיו ומתי, כי החיים פה עצרו אבל הם נמשכים במקומות אחרים.
אפשר גם להניח שהכל יהיה בסדר וללכת לישון, זו גם דרך.
מול איראן תסתיים (כמו שבאו זרים לפני זה), או שכל הליגה תשחק בלי זרים.
אני מסתכל סביב ובינתיים למעט ב"ש, טבריה וקרית שמונה האימתניות, לא ראיתי אף קבוצה מבצעת רכש מסיבי.
במכבי יש יותר עוזבים מבאים, חיפה לא הביאה כלום.
בית"ר הביאה זר שעפי הרקורד הוא לא משהו.
נתניה כלום, הפועל חיפה רק עזבו שם שחקנים.
אתה חושב שאלו הסגלים שיפתחו את הליגה?
אנחנו חודש בלי החתמת שחקן, תן לי את אלטמן ולאיוס אין ברירה, אין שחקנים ישראלים בכלל, וגם זרים מליגה 2 בטורקיה אי אפשר להביא.
אבל אלטמן לא טוב בכדורגל, אז לא ברור למה השם שלו עןלה שוב ושוב.
לאיוס יש לו כדורגל עובדית. חמור שנתקע בקיר, אבל גם אושר דויסה היה בדיוק אותו הדבר, הכל תלוי בקבוצב שמשחקת סביבך.
הייתי מביא את לאיוס בלי קשר גם בתור מחליף.
לאיוס ואלטמן השתינו עליכם בקשת ואתם רוצים אותם
אתם יותר מידי זמן במקלטים
אתם יותר מידי זמן במקלטים
-
- קיבל.ה 6144 לייקים
אף אחד מהם לא השתין עלי בקשת ולא הייתי רוצה אף אחד מהם בקבוצה.
מי אתם אנשים שרוצים את לאיוס בקבוצה? זכרון כזה קצר..
- Red Wolf
- קיבל.ה 925 לייקים
-
- קיבל.ה 231 לייקים
אנחנו בואך עמוד 80 באשכול הזה ועדיין שמות כמו לאיוס מוזכרים, אלוהים
-
- קיבל.ה 323 לייקים
נכון.רדפוקס כתב: ↑23 יוני 2025, 11:26מפתיע שאתה בתור אחד שמקורב למקורב חושב ככה.אנחנו בתהליך כתב: ↑23 יוני 2025, 11:20אי אפשר להגיד עובדים בלי סוף ואתה 23 יום לא מביא שחקן
הביקורות מוצדקות
קבוצות אחרות מצליחות להחתים, גם זרים, מכבי וחיפה בתחרות על איזה כישרון דרום אפריקאי והסכומים שרצים שם באזור ה-1.5 מיליון דולר.
אי אפשר להיות ראש בקיר יותר.
בהתחלה חשבתי אחרת, כי באמת ראיתי ושמעתי שעובדים ועושים הכל.
אבל עכשיו שקט מוחלט, וגם יש תוצאות בשטח.
אני בספק גדול אם התקציב הוא באמת 60 מיליון
ואני לא אתפלא אם ברדה פתאום יתפטר (לא כי שמעתי משהו, תחושה אישית)
נערך לאחרונה על ידי אנחנו בתהליך ב 23 יוני 2025, 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shacham
- קיבל.ה 881 לייקים
מנהל מקצועי/מנכ"ל נמדדים הרבה מאוד באיך הם מתמודדים ברגעי משבר בלתי צפויים, כמו המלחמה עכשיו.
יכול להיות שלפרימור ובוקסה הייתה תוכנית מעולה לעונה הבאה, והיא השתבשה. זה לא תירוץ לכך שלא תהיה קבוצה ברמה.
גם חן סול בנה אחלה קבוצה לפני השביעי באוקטובר ובסוף הכל התמוטט כי הוא לא ידע לנהל את המשבר שהתחיל כשפרצה המלחמה.
יכול להיות שלפרימור ובוקסה הייתה תוכנית מעולה לעונה הבאה, והיא השתבשה. זה לא תירוץ לכך שלא תהיה קבוצה ברמה.
גם חן סול בנה אחלה קבוצה לפני השביעי באוקטובר ובסוף הכל התמוטט כי הוא לא ידע לנהל את המשבר שהתחיל כשפרצה המלחמה.
-
- קיבל.ה 1934 לייקים
נראה לי צריכים לשנות את שם האשכול.
אני למשל הייתי קורא לו,אשכול הבכי קיץ ואז שם את השנה
אני למשל הייתי קורא לו,אשכול הבכי קיץ ואז שם את השנה
-
- קיבל.ה 233 לייקים
הסיטואציה שונה לגמריShacham כתב: ↑23 יוני 2025, 17:09 מנהל מקצועי/מנכ"ל נמדדים הרבה מאוד באיך הם מתמודדים ברגעי משבר בלתי צפויים, כמו המלחמה עכשיו.
לא יודע עד כמה אפשר לבנות קבוצה טובה
אפשר לבנות קבוצה לא רעה ולקוות שדברים יתחברו ושברדה יביא את האימפקט שנניח רוני לוי נתן העונה
אנחנו בבעיה נוראית עם הזרים, ראינו איך זרים כמו דיארה ונטורה קנגאווה עושים את ההבדל בקבוצות שלהם, בלי זה אנחנו יכולים בקלות להילחם על ירידה
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
את מי החתימו קבוצות אחרות חוץ מבש?רדפוקס כתב: ↑23 יוני 2025, 11:26מפתיע שאתה בתור אחד שמקורב למקורב חושב ככה.אנחנו בתהליך כתב: ↑23 יוני 2025, 11:20אי אפשר להגיד עובדים בלי סוף ואתה 23 יום לא מביא שחקן
הביקורות מוצדקות
את גיא בדש? את עידו שרון? זר מאוגנדה?
את מי חיפה החתימה? את מי מכבי? נתניה?
הפועל חיפה? סכנין? ריינה? אשדוד?
אם לא המלחמה והחודש האחרון בחיים לא הייתי כותב תביא לי אלטמן ולאיוס. זה פשןט אין ברירה של האין ברירה. הימים חולפים , הזרים הטובים לא יגיעו בלי קשר , השוק הישראלי מת, וצריך סגל בינוני לפחות ולא סגל חלש ששוב יסכן אותנו בירידה .
-
- קיבל.ה 2133 לייקים
אני לא רואה שחוץ מהקבוצות שמשחקות באירופה מישהו מחתים מישהו מאז שהתחילה המלחמה.
כולם נדפקים מהמצב הזה.
כולם נדפקים מהמצב הזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 447 לייקים
כל הקבוצות האלה לא צריכות להחתים 10+ שחקנים לסגלים שלהן. אנחנו כרגע עם סגל של ליגה לאומית עם קצת חיזוק בהגנה.לירון האדום כתב:את מי החתימו קבוצות אחרות חוץ מבש?רדפוקס כתב: ↑23 יוני 2025, 11:26מפתיע שאתה בתור אחד שמקורב למקורב חושב ככה.אנחנו בתהליך כתב: ↑23 יוני 2025, 11:20 אי אפשר להגיד עובדים בלי סוף ואתה 23 יום לא מביא שחקן
הביקורות מוצדקות
את גיא בדש? את עידו שרון? זר מאוגנדה?
את מי חיפה החתימה? את מי מכבי? נתניה?
הפועל חיפה? סכנין? ריינה? אשדוד?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4982 לייקים
-
- קיבל.ה 323 לייקים
באר שבע התחזקה מצוין והם לא צריכים להביא 10 + שחקנים כמונו.טכנית לארז כתב: ↑23 יוני 2025, 18:00 אני לא רואה שחוץ מהקבוצות שמשחקות באירופה מישהו מחתים מישהו מאז שהתחילה המלחמה.
כולם נדפקים מהמצב הזה.
חוץ מזה, אפשר להביא שחקנים שמשחקים בארץ.
קליי, סדריק דון (יעלה מעל מיליון יורו)
באנגורה
אפילו אוסמן מריינה היה משדרג אותנו באמצע
אני סתם זורק שמות, אבל אם באמת רוצים ויש רצון לפתוח את הכיס עמוק גם בארץ אפשר להביא שחקנים.
-
- קיבל.ה 2133 לייקים
בש הביאו את כנען מאז המלחמה.אנחנו בתהליך כתב: ↑23 יוני 2025, 19:18באר שבע התחזקה מצוין והם לא צריכים להביא 10 + שחקנים כמונו.טכנית לארז כתב: ↑23 יוני 2025, 18:00 אני לא רואה שחוץ מהקבוצות שמשחקות באירופה מישהו מחתים מישהו מאז שהתחילה המלחמה.
כולם נדפקים מהמצב הזה.
באנגורה
אני סתם זורק שמות, אבל אם באמת רוצים ויש רצון לפתוח את הכיס עמוק גם בארץ אפשר להביא שחקנים.
מה עוד?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 323 לייקים
אי אפשר להעתלם מהעובדה שגם לפניי המלחמה היו פה שבועיים וחצי של שקט מוחלט.טכנית לארז כתב: ↑23 יוני 2025, 19:19בש הביאו את כנען מאז המלחמה.אנחנו בתהליך כתב: ↑23 יוני 2025, 19:18באר שבע התחזקה מצוין והם לא צריכים להביא 10 + שחקנים כמונו.טכנית לארז כתב: ↑23 יוני 2025, 18:00 אני לא רואה שחוץ מהקבוצות שמשחקות באירופה מישהו מחתים מישהו מאז שהתחילה המלחמה.
כולם נדפקים מהמצב הזה.
באנגורה
מה עוד?