עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  739 לייקים

לא הבנתי,אמרו שאנחנו בערך בתקציב של באר שבע,לא?
איך הם קונים שחקן בכמעט 2.5 מליון יורו ואנחנו לא מסוגלים להביא את בוסקילה?
oleg neduda
קיבל.ה  2022 לייקים

בז'רנו כתב: 22 יוני 2025, 09:56 לא הבנתי,אמרו שאנחנו בערך בתקציב של באר שבע,לא?
צנציפר כתב ששכר השחקנים יהיה דומה. לי זה מלכתחילה היה נשמע יומרני, אבל זה עוד מילא - מעבר לשכר שחקנים יש אלמנט של דמי העברה, וברור שאנחנו כרגע לא בליגה של ב"ש, חיפה ומכבי. צריך לזכור שעצם ההשתתפות באירופה שווה הרבה מאוד כסף אם מצליחים לעבוד סיבוב או שניים. אלו לא הסכומים ששילמו בתקופה שאנחנו שיחקנו באירופה.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  973 לייקים

לא צריך להסתכל על ב״ש

צריך להסתכל על שכר השחקנים כיום, על התקציב שנטען שיש. ולנסות להבין את הפער.

איזה החלטות נעשו:
- גוקו יישאר כנראה
- אל ים קיבל הצעה פאקינג להאריך חוזה כשחקן בוגרים (בטח יבקש מאה ומשהו אלף דולר ויקבל)
- בן סהר נשאר בסגל, מאחמיד הגיע זה אומר שיבוא רק חלוץ אחד שיהיה זר (בהצלחה עם זה)
- לבקוביץ׳ נשאר שוער שני (בהצלחה גם עם זה, ע״ע רוי ברנס)

אחכ נבחן את ההחתמות והשחרורים שבוצעו (גוני למשל לדעתי הרוויח כמו צור, חטואל קיבל גם לא מעט..)

בסופו של דבר, עם כל ההייפ, חתמו 4 שחקנים חופשיים, אף אחד מהם לא בפרופיל של שובר שוויון ששווה באנקר הרכב בטופ 6 שהקבוצה הציבה לעצמה כמטרה (אולי מאיימבו)
ליידנר זה הימור מחושב, צור ומאחמיד זה החתמות פשוטות לביצוע
ונרקומן
קיבל.ה  329 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 22 יוני 2025, 10:12
לא צריך להסתכל על ב״ש

צריך להסתכל על שכר השחקנים כיום, על התקציב שנטען שיש. ולנסות להבין את הפער.

איזה החלטות נעשו:
- גוקו יישאר כנראה
- אל ים קיבל הצעה פאקינג להאריך חוזה כשחקן בוגרים (בטח יבקש מאה ומשהו אלף דולר ויקבל)
- בן סהר נשאר בסגל, מאחמיד הגיע זה אומר שיבוא רק חלוץ אחד שיהיה זר (בהצלחה עם זה)
- לבקוביץ׳ נשאר שוער שני (בהצלחה גם עם זה, ע״ע רוי ברנס)

אחכ נבחן את ההחתמות והשחרורים שבוצעו (גוני למשל לדעתי הרוויח כמו צור, חטואל קיבל גם לא מעט..)

בסופו של דבר, עם כל ההייפ, חתמו 4 שחקנים חופשיים, אף אחד מהם לא בפרופיל של שובר שוויון ששווה באנקר הרכב בטופ 6 שהקבוצה הציבה לעצמה כמטרה (אולי מאיימבו)
ליידנר זה הימור מחושב, צור ומאחמיד זה החתמות פשוטות לביצוע
אף אחד לא טען לשום תקציב. להיפך, רק מנסים לצנן אותנו מאז שהם הגיעו עם אמירות שבעצם אומרות ״בוא נתנהל נכון ובחוכמה״ שזה אומר בדיוק ההפך.
תפסיק להקשיב לכתבים צמאי קליקים ותבין שההייפ הזה שאתה מדבר עליו הוא בפורום וזהו.
כמו שאמרתי בעבר פה והתחרפנו עליי, ובלי קשר למלחמה - התבלבלתם לגמרי בציפיות, ואגיד תודה אם בכלל נהיה קבוצה תחרותית בפלייאוף העליון בשנה הבאה.
Mario
קיבל.ה  348 לייקים

אני רוצה להישאר אופטימי ולהאמין שבקרוב נראה רכש מרשים יותר בגזרה הישראלית.
בעניין של הזרים כל עוד יש מלחמה וטילים לא רואה זרים מגיעים כרגע אולי רק כאלה שכבר שיחקו פה בשנה שנתיים האחרונות וכבר מכירים ורגילים למצב אבל אף אחד מהם לא שובר שיווין.
צריך להביא לפה ישראלים טובים כמו קארצב וספורי אבל אני לא מצליח להבין מה התקציב ומה השכר?
מצד אחד אני מפנטז על ליגיונרים מצד שני אפילו את חמודי כנעאן לא הצלחנו להחתים ב 1.2 שקלים , אז או שאני מפנטז או שמאכילים אותנו חארטות ?!
למישהו יש תשובות ?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  447 לייקים

אתם שוכחים שכל הגדולות עם סגלים מלאים וצריכות רק חיזוקים נקודתיים. אנחנו צריכים לבנות קבוצה מחדש. לא הגיוני להביא שחקן אחד, טוב ככל שיהיה, בסכום גדול. אולי בעוד שנתיים נהיה במצב של סגל מלא בשחקנים טובים ואז נוכל להתחזק בשחקן שעולה הרבה כסף.
ונרקומן
קיבל.ה  329 לייקים

Mario כתב: 22 יוני 2025, 10:31 אני רוצה להישאר אופטימי ולהאמין שבקרוב נראה רכש מרשים יותר בגזרה הישראלית.
בעניין של הזרים כל עוד יש מלחמה וטילים לא רואה זרים מגיעים כרגע אולי רק כאלה שכבר שיחקו פה בשנה שנתיים האחרונות וכבר מכירים ורגילים למצב אבל אף אחד מהם לא שובר שיווין.
צריך להביא לפה ישראלים טובים כמו קארצב וספורי אבל אני לא מצליח להבין מה התקציב ומה השכר?
מצד אחד אני מפנטז על ליגיונרים מצד שני אפילו את חמודי כנעאן לא הצלחנו להחתים ב 1.2 שקלים , אז או שאני מפנטז או שמאכילים אותנו חארטות ?!
למישהו יש תשובות ?
חמודי כנעאן עלה 1.2 מיליון יורו בעברו חצי מהכרטיס שלו, וזה שחקן שמבלה 60% מהמשחקים ביציע עם פציעה.
קארצב מכביסט שלא יגיע לפה בחיים, וספורי מרוויח המון וחי כמו מלך בטורקיה, ואפילו גם קצת מצליח.

אף אחד לא מאכיל אותכם חארטות. אתם מאכילים את עצמכם עם המשחק מנג׳ר המביך וחסר הגבולות הזה שפיתחתם לעצמכם פה
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

oleg neduda כתב: 22 יוני 2025, 10:01
צנציפר כתב ששכר השחקנים יהיה דומה. לי זה מלכתחילה היה נשמע יומרני, אבל זה עוד מילא - מעבר לשכר שחקנים יש אלמנט של דמי העברה, וברור שאנחנו כרגע לא בליגה של ב"ש, חיפה ומכבי. צריך לזכור שעצם ההשתתפות באירופה שווה הרבה מאוד כסף אם מצליחים לעבוד סיבוב או שניים. אלו לא הסכומים ששילמו בתקופה שאנחנו שיחקנו באירופה.
רק חשוב לציין שבכל מקום שנכתב לגבי התקציב, צויין שהתקציב בין השאר בנוי גם מ15-17 אלף מנויים. שזה הבדל משמעותי מניח בין זה ל10-12 אלף מנויים ריאלים יותר.

מעבר לזה הסכום הזה על כנען שהוא אפילו רק על 50 אחוז כרטיס, זה סכום מחשיד מאוד מאוד ולא סביר בכלל. מחשיד לעסקאות אחרות. בטח ובטח שאותם סוגרים גם עושים ועשו הרבה עיסקאות בעבר.
בן לוז
קיבל.ה  231 לייקים

גם בגזרת הזרים שמשחקים כאן יש אופציות לא רעות ועוד בחינם, הייתי מביא היום את מיירון גורג וסורו
שלא נתקע בסוף
Mario
קיבל.ה  348 לייקים

ונרקומן כתב: 22 יוני 2025, 10:38
Mario כתב: 22 יוני 2025, 10:31 אני רוצה להישאר אופטימי ולהאמין שבקרוב נראה רכש מרשים יותר בגזרה הישראלית.
למישהו יש תשובות ?
חמודי כנעאן עלה 1.2 מיליון יורו בעברו חצי מהכרטיס שלו, וזה שחקן שמבלה 60% מהמשחקים ביציע עם פציעה.
קארצב מכביסט שלא יגיע לפה בחיים, וספורי מרוויח המון וחי כמו מלך בטורקיה, ואפילו גם קצת מצליח.

אף אחד לא מאכיל אותכם חארטות. אתם מאכילים את עצמכם עם המשחק מנג׳ר המביך וחסר הגבולות הזה שפיתחתם לעצמכם פה
אם המחיר 1.2 מיליון יורו על כנעאן הוא לא שווה את זה כי הוא פציע, אני מסכים.
אותי לא מעניין אם קארצב מכביסט או לא גם ערן זהבי גדל בשער 5 , קארצב שחקן מצויין ואני רוצה לקוות ולהאמין שזה השאיפות שלנו מבחינת ישראלים.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  739 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 22 יוני 2025, 10:32 אתם שוכחים שכל הגדולות עם סגלים מלאים וצריכות רק חיזוקים נקודתיים. אנחנו צריכים לבנות קבוצה מחדש. לא הגיוני להביא שחקן אחד, טוב ככל שיהיה, בסכום גדול. אולי בעוד שנתיים נהיה במצב של סגל מלא בשחקנים טובים ואז נוכל להתחזק בשחקן שעולה הרבה כסף.
או להפוך את החשיבה.
גם ככה בלי זרים דומיננטיים אנחנו קבוצת אמצע טבלה.
אז לפחות תביא 2 ישראלים בולטים,שיעלו הרבה כסף אבל יהיו בסיס לעונות הבאות.
מקסימום,אם נראה שבינואר אנחנו סבבה ויש סיכוי טוב לפלייאוף עליון( ואין מלחמה כמובן) תביא 2 זרים טובים ותנסה לעלות לפלייאוף
קפבלנקה
קיבל.ה  213 לייקים

נראה לי שספרא מתחיל לחשוב איך הוא מוציא את עצמו מהברוך הזה. הקיפאון הזה של הפועל לעומת הקבוצות האחרות נראה כמו הוראה מלמעלה לעצור פעילות.

אשכרה קריית שמונה מחתימה זר, אפילו טבריה עובדים והחתימו אוסמן, ואצלנו נראה שאין אף אחד בבית.

זה לא פאניקה ולא לחץ, זה להכיר במציאות - ספרא נעלם.
L.S
קיבל.ה  1176 לייקים

קפבלנקה כתב: 22 יוני 2025, 12:37 נראה לי שספרא מתחיל לחשוב איך הוא מוציא את עצמו מהברוך הזה. הקיפאון הזה של הפועל לעומת הקבוצות האחרות נראה כמו הוראה מלמעלה לעצור פעילות.

אשכרה קריית שמונה מחתימה זר, אפילו טבריה עובדים והחתימו אוסמן, ואצלנו נראה שאין אף אחד בבית.

בדוק, להגיד ספרא נעלם זה לא פאניקה ולא לחץ. מציאות לחלוטין.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
קפבלנקה
קיבל.ה  213 לייקים

L.S כתב: 22 יוני 2025, 12:44
קפבלנקה כתב: 22 יוני 2025, 12:37 נראה לי שספרא מתחיל לחשוב איך הוא מוציא את עצמו מהברוך הזה. הקיפאון הזה של הפועל לעומת הקבוצות האחרות נראה כמו הוראה מלמעלה לעצור פעילות.

שמע אני גם רוצה להאמין שיש מישהו בבית אבל יש במועדון אפס פעילות ואפס תגובה לשינויים, לפחות ברמת תוצאות בשטח ובהשוואה לנעשה בביצה.

אם אתה מכיר אחרת תעיר את עינינו אבל כרגע גם אין אף אחד שמספר או משקף לאוהדים מה לעזאזל קורה
L.S
קיבל.ה  1176 לייקים

קפבלנקה כתב: 22 יוני 2025, 12:47
L.S כתב: 22 יוני 2025, 12:44

שמע אני גם רוצה להאמין שיש מישהו בבית אבל יש במועדון אפס פעילות ואפס תגובה לשינויים, לפחות ברמת תוצאות בשטח ובהשוואה לנעשה בביצה.

אם אתה מכיר אחרת תעיר את עינינו אבל כרגע גם אין אף אחד שמספר או משקף לאוהדים מה לעזאזל קורה
למה לעזאזל שישקפו לנו מה הם עושים החלקתם על השכל עם ההיסטריה שלכם?

אתם באמת חושבים שכולם הלכו לישון וכל המועדון ב"הולד"? השתגעתם!

מה הציפיה שלכם? שיצאו אליכם כמו דובר צהל על בסיס יומי לשקף לכם תהליכי עבודה במועדון?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Nati
קיבל.ה  1934 לייקים

שנה שעברה
הוא לא קיים.
אחר כך בקיץ שעבר
הוא מת.
עכשיו
הוא נעלם.
ותמיד,תמיד אלו אותם האנשים.
קפבלנקה
קיבל.ה  213 לייקים

Nati כתב: 22 יוני 2025, 13:17 שנה שעברה
הוא לא קיים.
אחר כך בקיץ שעבר
הוא מת.
עכשיו
הוא נעלם.
ותמיד,תמיד אלו אותם האנשים.
אותם אנשים, ברור.

אני הייתי מתומכי מינצברג הגדולים בקיץ שהם הגיעו ואשכרה האמנתי בתהליך שלהם לפני שהכל התמוטט.
ובחיים לא אמרתי שספרא לא קיים או כל דבר אחר שכתבת.

ההתנהלות כרגע בהשוואה לקבוצות אחרות וביחס למצב בעיני תמוהה, ולפי הדממה המוחלטת זה נראה שבאמת יש קיפאון ולא עבודה שקטה, זו התחושה שלי ודעתי הצנועה.

מתנצל שהיא לא מתאימה לך, אני אשתדל יותר בפעם הבאה.
jonati
קיבל.ה  340 לייקים

אז אם אני מבין נכון יש פה חצי פורום שנוסע מימין לעץ וחצי שנוסע משמאל.
חלק שאומר, צריך עשרה שחקנים ואנחנו לא בקצב, לא פעילים בשוק הישראלי, לא נביא זרים, הכל שחור.
וחלק שאומר, הבאנו שלושה שחקנים להרכב, שניים מהם ישראלים שנחשבים טובים מאוד לעמדות שלהם, הבאנו חיזוק לספסל, החתמנו בלם ששכבר מכיר את הליגה והיה טוב בה, אנחנו מדברים עם שני זרים התקפיים עם רקורד טוב מאוד. ואנחנו רחוקים חלוץ זר, קשר אחורי זר, מגן ימני זר ועוד שני קשרי אמצע/אחורי לגיבוי ועיבוי ישראליים.
ההפצצה של פורדו באה יחסית בזמן.
אם מחתימים בשבועיים הקרובים את קררצב וזרים יתחילו להגיע המצב יהיה מדהים. כרגע יש אי וודאות גם במקצוע הזה כמו כל שאר המקצועות חוץ מזגגות.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  365 לייקים

אם היו מחתימים את אוסמן ומיכאל אוחנה היו אומרים שספרא זה ניסנוב ואין חדש תחת השמש ויורדים ליגה, כשלא מחתימים אומרים שספרא נעלם, לא עובדים ויורדים ליגה.

אז יורדים ליגה?
Niro
קיבל.ה  1088 לייקים

[/quote]

אותם אנשים, ברור.

אני הייתי מתומכי מינצברג הגדולים בקיץ שהם הגיעו ואשכרה האמנתי בתהליך שלהם לפני שהכל התמוטט.
ובחיים לא אמרתי שספרא לא קיים או כל דבר אחר שכתבת.

ההתנהלות כרגע בהשוואה לקבוצות אחרות וביחס למצב בעיני תמוהה, ולפי הדממה המוחלטת זה נראה שבאמת יש קיפאון ולא עבודה שקטה, זו התחושה שלי ודעתי הצנועה.

מתנצל שהיא לא מתאימה לך, אני אשתדל יותר בפעם הבאה.
[/quote]
ברגע שמינצברג הביא את עזיז קאיונדו הבנתי שאנחנו בבעיה. עד עכשיו ספרא הביא שחקנים לגמרי ראויים וכל עוד לא תהיה לו איזו רכישה מסריחה מחוסר מקצועיות יש לו קרדיט בלתי מוגבל מבחינתי.
cholo
קיבל.ה  83 לייקים

jonati כתב: 22 יוני 2025, 13:32 אז אם אני מבין נכון יש פה חצי פורום שנוסע מימין לעץ וחצי שנוסע משמאל.
חלק שאומר, צריך עשרה שחקנים ואנחנו לא בקצב, לא פעילים בשוק הישראלי, לא נביא זרים, הכל שחור.
וחלק שאומר, הבאנו שלושה שחקנים להרכב, שניים מהם ישראלים שנחשבים טובים מאוד לעמדות שלהם, הבאנו חיזוק לספסל, החתמנו בלם ששכבר מכיר את הליגה והיה טוב בה, אנחנו מדברים עם שני זרים התקפיים עם רקורד טוב מאוד. ואנחנו רחוקים חלוץ זר, קשר אחורי זר, מגן ימני זר ועוד שני קשרי אמצע/אחורי לגיבוי ועיבוי ישראליים.
ההפצצה של פורדו באה יחסית בזמן.
אם מחתימים בשבועיים הקרובים את קררצב וזרים יתחילו להגיע המצב יהיה מדהים. כרגע יש אי וודאות גם במקצוע הזה כמו כל שאר המקצועות חוץ מזגגות.
אי פעם דיברו על קארצב שאנשים פה מעלים את השם שלו כל שני וחמישי? או שזה כמו לדבר על דין דוד ודיע סבע?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2935 לייקים

זה לא משנה כמה כסף יש לבעלים .זה משנה איזה בעלי מקצוע תביא.
למינצברגים היה כסף, מעבר לכסף הרב על אלטמן וחוסה וכו', הם גם חיזקו את הקבוצה במהלך העונה בשחקנים שכולם פה אפילו אמרו שחובה להביא. ע"ע איאב גנאים והריר שהזילו עליו פה.

המינצברגים נכשלו עם אנשי המקצוע שבחרו להם שחקנים לא טובים ולא כשירים ואז נכנסו ללופ בלתי נגמר ששיאו היה בהחתמה שלא היתה צריכה לקרות, עם אבוקסיס. לטובת שני הצדדים.
הם קיבלו עצות אחיתופל פשוט מכל כיוון והלכו כמעט עם כולן.

עסקת הרכישה של ספרא חשפה שהם אפילו לא רכשו באמת את המועדון מהניסנובס, הכל היה לכאורה. גם שם הונו אותם.
כל העיכוב של עסקת ספרא נבע מהעובדה שהוא לא היה מוכן לקבל חצי קבוצה או אפילו 90%. הכל או כלום.
הם דילגו מעל המכשול שבו נפלו קודמיהם(והראו למידה מהירה מהר עם פיטורי דגו והבאת ברדה עם צוות מקצועי חדש).
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  973 לייקים

Carajo כתב: 22 יוני 2025, 13:40 אם היו מחתימים את אוסמן ומיכאל אוחנה היו אומרים שספרא זה ניסנוב ואין חדש תחת השמש ויורדים ליגה, כשלא מחתימים אומרים שספרא נעלם, לא עובדים ויורדים ליגה.

אז יורדים ליגה?
איזה דמגוגיה אלוהים
עכשיו אתה מוכר לי שבעצם זה שלא חתמו שחקנים בעצם התחזקנו?
יפה

אגב אוסמן על גוקו זה שדרוג
ומיכאל אוחנה על ארי כהן זה שדרוג

כרגע המצב הוא שגוקו ממשיך, ארי כהן ממשיך, ואל ים קיבל הצעה לחוזה חדש

יש לך קשר אחורי אחד בשם גוקו

עד כאן העובדות
זרתותח
קיבל.ה  85 לייקים

אני חושב שיש פה הזדמנות להבין מה הציפיות מהפועל העונה ולפי זה לשפוט את ההתנהלות של ההנהלה מאז שהתחילה המלחמה מול איראן לפני עשרה ימים.

אני לא חושב שצריך לדרג את ההתנהלות ולהשוות על סמך ההתנהלות של הקבוצות שמשחקות באירופה כי בסופו של דבר יש להן לוח זמנים משלהן ויש בו הרבה כסף על השולחן שמחייב אותן להשקיע ולהביא גם במצב הנוכחי של השוק.
ויכול להיות אגב שזה משהו גם שייפגע בהן. לדוגמא, אנחנו רואים שחיפה מחתימה את מיכאל אוחנה, שברור לכולם שבמצב רגיל היא לא עושה את זה.
או את ב״ש ששורפת חלק גדול מהתקציב שלה על חמודי כנאען ורועי לוי מה שיכול לפגוע בה מאוד.

גם ביחס לקבוצות שאמורות להתחרות איתנו על מקום באירופה בעונה הבאה אני לא רואה תנועתיות יותר מדי חוץ מק״ש שבאמת החתימה כמה שחקנים
נתניה, הפועל חיפה , בני סכנין , ריינה והפועל י-ם לא החתימו אף שחקן בחלון הנוכחי ומצד שני הרבה שחקנים עוזבים/יעזבו אותן

מצד שני, ברור שהפועל, קבוצה שבנתה על להחתים זרים במחיר גבוה, המצב עם איראן פוגע משמעותית בסיכויים של כאלה להגיע לכאן ולכן לדעתי אם לפני עשרה ימים רצינו להחתים 5-6 שחקני הרכב שמתוכם 4-5 זרים אולי כדאי לשאוף להחתים 3 זרים שגם אולי מכירים את הליגה ולנסות ללכת על הישראלים הכי טובים שיש בשוק בעמדות שצריך ( כארם ג׳אבר, עופרי ארד, נחמיאס, חבשי, קארצב, גלזר, יוספי, סבע וויסמן)

והכי חשוב, לדחוף לדחייה של לוח הזמנים בהתחשב בעובדה שיש כאן מצב חריג כמו ה7 לאוקטובר וכמו הקורונה בזמנו שחייבו הקפאה והתאמה של לוח הזמנים של הליגה .
לירון האדום
קיבל.ה  2393 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 22 יוני 2025, 16:33
Carajo כתב: 22 יוני 2025, 13:40 אם היו מחתימים את אוסמן ומיכאל אוחנה היו אומרים שספרא זה ניסנוב ואין חדש תחת השמש ויורדים ליגה, כשלא מחתימים אומרים שספרא נעלם, לא עובדים ויורדים ליגה.

אז יורדים ליגה?
איזה דמגוגיה אלוהים
יפה

עד כאן העובדות
הבעיה שלך היא שאתה יוצא מנקודת הנחה כאילו לא יבואו שחקנים נוספים וזה או אסומן ואוחנה או ארי כהן וגוקו.

יש פה הרבה משתמשים שכנראה התבלבלו וחושבים שספרא זה אבא עופר והרגל זה סל
לירון האדום
קיבל.ה  2393 לייקים

כנען זה חתיכת הימור מטורף של אלונה
אוחנה זה שחקן גמור.
כמעט כל השוק מוקפא לאור המצב.
גם מכבי וגם חיפה לא בדיוק התחזקו, בית"ר על פניו הביאה זרים לא משהו וזולים.
הפועל חיפה עם רכש של זר.
נתניה בלי רכש בכלל.
זרתותח
קיבל.ה  85 לייקים

לירון האדום כתב: 22 יוני 2025, 17:30 כנען זה חתיכת הימור מטורף של אלונה
אוחנה זה שחקן גמור.
כמעט כל השוק מוקפא לאור המצב.
גם מכבי וגם חיפה לא בדיוק התחזקו, בית"ר על פניו הביאה זרים לא משהו וזולים.
הפועל חיפה עם רכש של זר.
נתניה בלי רכש בכלל.
העתקת לצ׳אט את מה שרשמתי וביקשת לתמצת כמה שאפשר
אבל הוא הטעה אותך כי גם הרכש של הפועל חיפה ביטל להם
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  365 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 22 יוני 2025, 16:33

אז יורדים ליגה?
איזה דמגוגיה אלוהים
יפה

עד כאן העובדות
את זה הקולות בראש מוכרים לך.

אני בסך הכל אמרתי שלא צריך להחתים שחקנים לא ברמה רק כדי להגיד החתמנו וגם לחכות עם הפאניקה כי שבועיים לא היה וולקאם.
Red_man
קיבל.ה  1405 לייקים

גם בסל ששם הפועל מפזרת כסף והולכים לשחק ביורוליג וכל זה עוד אף זר לא חתם (לפחות לא הוצג רשמית) ומדברים על זרים שמנסים לחתוך לנו. כל עוד לא נצליח לחזור לאירופה אז הקבוצות האלה יסגרו ראשונות את הסגלים ואנחנו נצטרך לראות מי נשאר פנוי. אם חיפה הולכת על אוחנה תבינו לבד את המשמעויות על שוק הישראלים. נקווה שנצליח להביא איזה ישראלי או שניים מחול ושהמצב ירגע ונוכל להביא זרים.
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

עוד חודש יהיה וולקאם

בהמשך לשיחה על התקציב
60 מיליון כאמור זה חישוב עם 15 אלף מנויים לא ריאלים.
אז מניח שהתקציב הריאלי עם 11 אלף מנויים זה 55 סביב כזה.
לא רע, אבל לא באזור של באר שבע. מקום טוב בין באר שבע מלמעלה לביטר מלמטה.
htafan99
קיבל.ה  64 לייקים

זיינו את האיראניםםםםםםם.
יאללה פול מקרטני בוא אלינו אתה נראה אחד הבועטים הרציניים שראיתי.
Asafasraf
קיבל.ה  1491 לייקים

7even כתב:זה לא משנה כמה כסף יש לבעלים .זה משנה איזה בעלי מקצוע תביא.
למינצברגים היה כסף, מעבר לכסף הרב על אלטמן וחוסה וכו', הם גם חיזקו את הקבוצה במהלך העונה בשחקנים שכולם פה אפילו אמרו שחובה להביא. ע"ע איאב גנאים והריר שהזילו עליו פה.

המינצברגים נכשלו עם אנשי המקצוע שבחרו להם שחקנים לא טובים ולא כשירים ואז נכנסו ללופ בלתי נגמר ששיאו היה בהחתמה שלא היתה צריכה לקרות, עם אבוקסיס. לטובת שני הצדדים.

עסקת הרכישה של ספרא חשפה שהם אפילו לא רכשו באמת את המועדון מהניסנובס, הכל היה לכאורה. גם שם הונו אותם.
כל העיכוב של עסקת ספרא נבע מהעובדה שהוא לא היה מוכן לקבל חצי קבוצה או אפילו 90%. הכל או כלום.
הם דילגו מעל המכשול שבו נפלו קודמיהם(והראו למידה מהירה מהר עם פיטורי דגו והבאת ברדה עם צוות מקצועי חדש).
המינצברגים עמדו בראש קבוצת משקיעים, כשהמטרה שלהם היא להרוויח כסף.
לעומת הניסנובים הם היו התקדמות, אבל שכחת שבשחרור של רודריגס, מעבר לנזק המקצועי, הם קיבלו דמי העברה וחסכו מעל 150 אלף יורו שכר.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2935 לייקים

Asafasraf כתב: 23 יוני 2025, 01:51
7even כתב:זה לא משנה כמה כסף יש לבעלים .זה משנה איזה בעלי מקצוע תביא.

המינצברגים עמדו בראש קבוצת משקיעים, כשהמטרה שלהם היא להרוויח כסף.
לעומת הניסנובים הם היו התקדמות, אבל שכחת שבשחרור של רודריגס, מעבר לנזק המקצועי, הם קיבלו דמי העברה וחסכו מעל 150 אלף יורו שכר.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ידוע וברור שהמטרה שלהם מעל הכל היתה להציג רווח, אבל ההתנהלות שלהם היתה פי מיליון עדיפה עד הניסנובס.
כאמור הבעיה היתה בבחירת אנשי המקצוע.
יחד, רק יחד! :heart:
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

אפשר להתנחם בזה שאנחנו במגמת עלייה
מהניסנובס למינצברגס ולספראס
עולים
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  52 לייקים

הפורום הזה הופך לפורום של בכיינים מיום ליום
תתחילו לשחרר
עובדים בלי סוף
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4982 לייקים

פול בדרך לחתום בליגה הטורקית הראשונה לפי ספורט 5 שמצטטים דיווח באתר טורקי.
חבל עד שבאמת עלה שם של זר שנראה ברמה הנדרשת.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  973 לייקים

לוסיאנו כתב: 23 יוני 2025, 10:16 הפורום הזה הופך לפורום של בכיינים מיום ליום
תתחילו לשחרר
עובדים בלי סוף
אתה יודע
שהייתי ילד
אמא שלי לימדה אותי ששופטים לפי מעשים
ולא לפי מילים
אגב, מעבר לזה שהמעשים לא מוכיחים שום דבר ועובדתית אתה מאבד שחקנים שרצית לפי פרסומים
אין לך שום ידע שגם מאשש את ההנחה הזו
ספקולציה רגשית שלך
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

רדפוקס כתב: 23 יוני 2025, 11:03 פול בדרך לחתום בליגה הטורקית הראשונה לפי ספורט 5 שמצטטים דיווח באתר טורקי.
חבל עד שבאמת עלה שם של זר שנראה ברמה הנדרשת.
באמת חבל.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  323 לייקים

לוסיאנו כתב: 23 יוני 2025, 10:16 הפורום הזה הופך לפורום של בכיינים מיום ליום
תתחילו לשחרר
עובדים בלי סוף
אי אפשר להגיד עובדים בלי סוף ואתה 23 יום לא מביא שחקן
שהסגל שלך צריך עוד 10 שחקנים
הביקורות מוצדקות
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

לדעתי הם מאוד קשוחים במסגרת התקציבית ולא דינאמים ופתוחים לשינויים מהמצב הבטחוני ופה הבעיה אם וכאשר

השינויים והאירועים בארץ אמורים לאלץ לעבוד בדרך אחרת
אלא אם הם מאוד רגועים לגבי ההמשך.
כמו שנאמר, בהתאם למטרות שלנו, בהתאם לרצון ההנהלה לראות 12 אלף מנויים לפחות, הפועל צריכה להביא לא מעט שחקנים. לא רק 6 זרים.
שליחת תגובה