עופר רובנו תומכים בך.Oferyy כתב:החלטנו על מדיניות תקשורתית של שקט מוחלט אבל בלילה כזה מגיע לכם קצת אסקפיזם.
שנה הבאה תהיה לנו קבוצה חלום.
רק תמשיך בדרך שלך.אל תקשיב לאלו שתמיד מנסים לשים מקלות בגלגלים.
עופר רובנו תומכים בך.Oferyy כתב:החלטנו על מדיניות תקשורתית של שקט מוחלט אבל בלילה כזה מגיע לכם קצת אסקפיזם.
שנה הבאה תהיה לנו קבוצה חלום.
יש! אולי מישהו קורא פהיהלום14אדום כתב: ↑15 יוני 2025, 12:47 עכשיו באפליקציה החדשה של ספורט1: יאיר קרביץ במשא ומתן מתקדם עם הפועל תל אביב https://sport1.maariv.co.il/israeli-bas ... e/1570444/
בעיניי ראוי מאוד. קודם כל בטוח שומר כמה רמות מעל הובר ובורג, מוסר טוב מאוד, גדול יחסית. הובר וגם בורג קלעים טובים יותר. משחק עם הרבה התלהבות. בתור רכז ישראלי מחליף החתמה טובה
יש גם את משגב. אישית הייתי מעדיף מישהו אחר, אבל אני סומך על מקבלי ההחלטות אצלנו.
איך הוא בהשואה לנועם יעקבהוקיץ' כתב: ↑15 יוני 2025, 15:11 צריך להגיד את האמת, אף אחד מהרכזים דרג שני בארץ לא שווים דקות משחק ביורוליג, וזה נכון לכולם כולל הובר.
לגבי קרביץ, היתרון הגדול שלו על שאר השמות הוא היכולת שלו לשמור ברמה גבוהה על כמה עמדות ולעזור בריבאונד. הוא גם מנהל משחק טוב שיוצר לאחרים. החיסרון הגדול שלו הוא כמובן הקליעה שזו בעיה לא קטנה.
אני לא חושב שזה השחקן שהייתי בוחר, אבל ההבדלים הם די קטנים ולכל שחקן יש את היתרונות והחסרונות שלו. בהחלט שחקן ראוי באופן כללי.
ממש לא חושב שהווא מנהל משחק טוב.הוקיץ' כתב:צריך להגיד את האמת, אף אחד מהרכזים דרג שני בארץ לא שווים דקות משחק ביורוליג, וזה נכון לכולם כולל הובר.
לגבי קרביץ, היתרון הגדול שלו על שאר השמות הוא היכולת שלו לשמור ברמה גבוהה על כמה עמדות ולעזור בריבאונד. הוא גם מנהל משחק טוב שיוצר לאחרים. החיסרון הגדול שלו הוא כמובן הקליעה שזו בעיה לא קטנה.
אני לא חושב שזה השחקן שהייתי בוחר, אבל ההבדלים הם די קטנים ולכל שחקן יש את היתרונות והחסרונות שלו. בהחלט שחקן ראוי באופן כללי.
זה לא יושב על התפקיד של פלטין? לדעתי צריך אחד עם יד מבחוץ, קריטי לתפקיד שלו, ראינו כמה זה פוגע משמעותית להבדיל בנועםרדנקו כתב:ממש לא חושב שהווא מנהל משחק טוב.הוקיץ' כתב:צריך להגיד את האמת, אף אחד מהרכזים דרג שני בארץ לא שווים דקות משחק ביורוליג, וזה נכון לכולם כולל הובר.
אבל הוא גדול וחזק ואם יוכל לתת כמה דקות של הגנה טובה ברמת יורוליג זה יהיה טוב.
אולי עם מאמן כמו איטודיס יצליחו לשפר משהו ברמת הקליעה המזעזעת שלו מבחוץ.
מקווה שיהיה אצלנו מאמן שעובד על יכולות עם השחקנים שלנו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אולי מנהל משחק טוב זו הגזמה, אבל הוא כן יוצר יפה לאחרים ומספרי האסיסטים שלו יעידו על זה.רדנקו כתב: ↑15 יוני 2025, 19:05ממש לא חושב שהווא מנהל משחק טוב.הוקיץ' כתב:צריך להגיד את האמת, אף אחד מהרכזים דרג שני בארץ לא שווים דקות משחק ביורוליג, וזה נכון לכולם כולל הובר.
אבל הוא גדול וחזק ואם יוכל לתת כמה דקות של הגנה טובה ברמת יורוליג זה יהיה טוב.
אולי עם מאמן כמו איטודיס יצליחו לשפר משהו ברמת הקליעה המזעזעת שלו מבחוץ.
מקווה שיהיה אצלנו מאמן שעובד על יכולות עם השחקנים שלנו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
סרטון ביצועים בן 27 דקות של אוטורו מהעונה החולפת ביורוליג:
אלייז'הספרא טבא כתב:לא מחזיק מקרביץ
בכלל שפכו עלינו דלי של מים קפואים והורידו לנו את האוויר מאז הסל המקולל של הארפר
גם בגזרת הרכש זה הולך לכיוון לא טוב
נקווה שעופר יצליח להציל את המצב
נכון, בגלל זה אמרתי שיהיה מאד מאד מאד קשה להגיע לפלייאוף, גם אם היינו משחקים בארץ.הוקיץ' כתב:סרטון ביצועים בן 27 דקות של אוטורו מהעונה החולפת ביורוליג:
https://youtu.be/1a39zISD_oQ?si=TfsnrA5EJrlb3baq
המסקנה העיקרית שלי מהסרטון הזה היא שצמרת היורוליג איכותית בקטע פסיכי. לאנדולו היה סגל סופר סופר עמוק ואיכותי וסיימה רק במקום השישי. ריאל מדריד סיימה אחריה.
הולך להיות קשה קשה.
טופ 8 זה אומר להשתחל איפשהו בין 2 היווניות, פנר, מונאקו, ריאל, ברצלונה, ולנסיה, מילאנו שמשכיבים כספים, הכוכב.גביזון כתב: ↑15 יוני 2025, 21:07נכון, בגלל זה אמרתי שיהיה מאד מאד מאד קשה להגיע לפלייאוף, גם אם היינו משחקים בארץ.הוקיץ' כתב:סרטון ביצועים בן 27 דקות של אוטורו מהעונה החולפת ביורוליג:
המסקנה העיקרית שלי מהסרטון הזה היא שצמרת היורוליג איכותית בקטע פסיכי. לאנדולו היה סגל סופר סופר עמוק ואיכותי וסיימה רק במקום השישי. ריאל מדריד סיימה אחריה.
הולך להיות קשה קשה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
ודובאיNiro כתב:טופ 8 זה אומר להשתחל איפשהו בין 2 היווניות, פנר, מונאקו, ריאל, ברצלונה, ולנסיה, מילאנו שמשכיבים כספים, הכוכב.גביזון כתב: ↑15 יוני 2025, 21:07נכון, בגלל זה אמרתי שיהיה מאד מאד מאד קשה להגיע לפלייאוף, גם אם היינו משחקים בארץ.הוקיץ' כתב: סרטון ביצועים בן 27 דקות של אוטורו מהעונה החולפת ביורוליג:
הולך להיות קשה קשה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
שיהיה לנו בהצלחה.
מסכים.Red_man כתב: ↑15 יוני 2025, 23:21 אני לא מאשים את אטורו שלא רוצה לבוא במצב הזה. כנראה שהכי נכון כרגע זה לומר לזרים גם כאלה ששיחקו בארץ שכל עוד המלחמה עם איראן נמשכת הם לא חייבים להגיע לארץ. כל יום נופלים פה בניינים ונפצעים ונהרגים אזרחים. הדירה של איטודיס חטפה טיל זה לא מעורר מוטיבציה אצל אף אחד להגיע.
אני חושב שאי אפשר להחזיק עוצמת אש כזאת יותר מחודש ככה שעד פתיחת העונה המצב יהיה רגוע יותר וכן נוכל להביא זרים.
נכון. שכחתי אותו. הוא השלישי .ארבעת המופלאים כתב:יש גם את משגב. אישית הייתי מעדיף מישהו אחר, אבל אני סומך על מקבלי ההחלטות אצלנו.