סגל לעונה הבאה 2025-2026

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Nati
קיבל.ה  1906 לייקים

Oferyy כתב:החלטנו על מדיניות תקשורתית של שקט מוחלט אבל בלילה כזה מגיע לכם קצת אסקפיזם.

שנה הבאה תהיה לנו קבוצה חלום.
עופר רובנו תומכים בך.
רק תמשיך בדרך שלך.אל תקשיב לאלו שתמיד מנסים לשים מקלות בגלגלים.
אוהד כורסא
קיבל.ה  540 לייקים

Oferyy כתב: 14 יוני 2025, 23:45 החלטנו על מדיניות תקשורתית של שקט מוחלט אבל בלילה כזה מגיע לכם קצת אסקפיזם.

רואים שאתה חייב יועץ לקהל.
אנחנו נרקומנים של וולקאמים :smoke:
:heart: :heart: :heart:
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  517 לייקים

Oferyy כתב: 14 יוני 2025, 23:45 החלטנו על מדיניות תקשורתית של שקט מוחלט אבל בלילה כזה מגיע לכם קצת אסקפיזם.

אוהבים אותך עופר!
תמשיך בדרכך.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1467 לייקים

מתים לראות איזו קבוצה תיבנה פה!!
וגם מאוד נשמח לשקט תקשורתי לאורך הקיץ והעונה כולה.
יהלום14אדום
קיבל.ה  998 לייקים

עכשיו באפליקציה החדשה של ספורט1: יאיר קרביץ במשא ומתן מתקדם עם הפועל תל אביב https://sport1.maariv.co.il/israeli-bas ... e/1570444/
יאללה הביתה!!!
גולובורודקו
קיבל.ה  66 לייקים

יהלום14אדום כתב: 15 יוני 2025, 12:47 עכשיו באפליקציה החדשה של ספורט1: יאיר קרביץ במשא ומתן מתקדם עם הפועל תל אביב https://sport1.maariv.co.il/israeli-bas ... e/1570444/
יש! אולי מישהו קורא פה 🙂 אחלה שחקן, מאוד סולידי, שומר מעולה, יופי של תוספת
Charlie
קיבל.ה  878 לייקים

מבין האפשרויות שהועלו כאן: קרביץ, בורג ועוד שם שאיני זוכר כרגע (אחרי שהובר כבר חתם בירושלים), היכן זה ממקם אותו? ברירת מחדל כי הובר אצל אידלסון ובורג אולי במכבי, או שחקן ראוי בפני עצמו?
גולובורודקו
קיבל.ה  66 לייקים

Charlie כתב: 15 יוני 2025, 13:25 מבין האפשרויות שהועלו כאן: קרביץ, בורג ועוד שם שאיני זוכר כרגע (אחרי שהובר כבר חתם בירושלים), היכן זה ממקם אותו? ברירת מחדל כי הובר אצל אידלסון ובורג אולי במכבי, או שחקן ראוי בפני עצמו?
בעיניי ראוי מאוד. קודם כל בטוח שומר כמה רמות מעל הובר ובורג, מוסר טוב מאוד, גדול יחסית. הובר וגם בורג קלעים טובים יותר. משחק עם הרבה התלהבות. בתור רכז ישראלי מחליף החתמה טובה
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  517 לייקים

Charlie כתב: 15 יוני 2025, 13:25 מבין האפשרויות שהועלו כאן: קרביץ, בורג ועוד שם שאיני זוכר כרגע (אחרי שהובר כבר חתם בירושלים), היכן זה ממקם אותו? ברירת מחדל כי הובר אצל אידלסון ובורג אולי במכבי, או שחקן ראוי בפני עצמו?
יש גם את משגב. אישית הייתי מעדיף מישהו אחר, אבל אני סומך על מקבלי ההחלטות אצלנו.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1368 לייקים

ראיתי שיש לו אחוזי קליעה מאוד לא טובים ל3
זה חסרון משמעותי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3205 לייקים

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3205 לייקים

אגב, אתמול אוטורו בהפסד נגד בשקיטש לא פתח,
נתן ב23 דקות 8 ריבאונד ו13 נקודות.
ממה שהספקתי לראות לאורך כל הפלייאוף הוא יכול להיות פקטור משמעותי לעיתים בריבאונד התקפה.
הוקיץ'
קיבל.ה  6075 לייקים

צריך להגיד את האמת, אף אחד מהרכזים דרג שני בארץ לא שווים דקות משחק ביורוליג, וזה נכון לכולם כולל הובר.
לגבי קרביץ, היתרון הגדול שלו על שאר השמות הוא היכולת שלו לשמור ברמה גבוהה על כמה עמדות ולעזור בריבאונד. הוא גם מנהל משחק טוב שיוצר לאחרים. החיסרון הגדול שלו הוא כמובן הקליעה שזו בעיה לא קטנה.
אני לא חושב שזה השחקן שהייתי בוחר, אבל ההבדלים הם די קטנים ולכל שחקן יש את היתרונות והחסרונות שלו. בהחלט שחקן ראוי באופן כללי.
רק הפועל
קיבל.ה  2609 לייקים

כמו שזה נראה עכשיו אנחנו נצטרך נס בשביל שנוכל להעמיד קבוצת יורוליג תחרותית שלא תהיה קבוצת תחתית (גם החלאות )
אדום ותיק
קיבל.ה  782 לייקים

הוקיץ' כתב: 15 יוני 2025, 15:11 צריך להגיד את האמת, אף אחד מהרכזים דרג שני בארץ לא שווים דקות משחק ביורוליג, וזה נכון לכולם כולל הובר.
לגבי קרביץ, היתרון הגדול שלו על שאר השמות הוא היכולת שלו לשמור ברמה גבוהה על כמה עמדות ולעזור בריבאונד. הוא גם מנהל משחק טוב שיוצר לאחרים. החיסרון הגדול שלו הוא כמובן הקליעה שזו בעיה לא קטנה.
אני לא חושב שזה השחקן שהייתי בוחר, אבל ההבדלים הם די קטנים ולכל שחקן יש את היתרונות והחסרונות שלו. בהחלט שחקן ראוי באופן כללי.
איך הוא בהשואה לנועם יעקב
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הוקיץ'
קיבל.ה  6075 לייקים

אין שאלה שנועם יעקב שחקן יותר מוכשר, אבל גם יותר בוסרי.
אני חושב שבשלב הזה של הקריירה שלהם קרביץ יותר מתאים לתפקיד הזה של הרכז שעולה מהספסל ל-10 דקות ונותן הגנה טובה וניהול משחק.
השאלה היא האם חוסר היכולת שלו להעניש מבחוץ לא יפגע ביכולת שלו להרוויח זמן פרקט.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1683 לייקים

הוקיץ' כתב:צריך להגיד את האמת, אף אחד מהרכזים דרג שני בארץ לא שווים דקות משחק ביורוליג, וזה נכון לכולם כולל הובר.
ממש לא חושב שהווא מנהל משחק טוב.
אבל הוא גדול וחזק ואם יוכל לתת כמה דקות של הגנה טובה ברמת יורוליג זה יהיה טוב.
אולי עם מאמן כמו איטודיס יצליחו לשפר משהו ברמת הקליעה המזעזעת שלו מבחוץ.
מקווה שיהיה אצלנו מאמן שעובד על יכולות עם השחקנים שלנו.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3205 לייקים

רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:צריך להגיד את האמת, אף אחד מהרכזים דרג שני בארץ לא שווים דקות משחק ביורוליג, וזה נכון לכולם כולל הובר.

זה לא יושב על התפקיד של פלטין? לדעתי צריך אחד עם יד מבחוץ, קריטי לתפקיד שלו, ראינו כמה זה פוגע משמעותית להבדיל בנועם

הוקיץ'
קיבל.ה  6075 לייקים

רדנקו כתב: 15 יוני 2025, 19:05

אולי מנהל משחק טוב זו הגזמה, אבל הוא כן יוצר יפה לאחרים ומספרי האסיסטים שלו יעידו על זה.
הוא גם עשה את זה בנס ציונה למרות שפעמים רבות הוא לא היה בול הנדלר עיקרי.
Maor
קיבל.ה  102 לייקים

לא חושב שהוא אמור לראות דקות ביורוליג
הוקיץ'
קיבל.ה  6075 לייקים

גביזון כתב: 15 יוני 2025, 15:08 אגב, אתמול אוטורו בהפסד נגד בשקיטש לא פתח,
ממה שהספקתי לראות לאורך כל הפלייאוף הוא יכול להיות פקטור משמעותי לעיתים בריבאונד התקפה.
סרטון ביצועים בן 27 דקות של אוטורו מהעונה החולפת ביורוליג:
https://youtu.be/1a39zISD_oQ?si=TfsnrA5EJrlb3baq

המסקנה העיקרית שלי מהסרטון הזה היא שצמרת היורוליג איכותית בקטע פסיכי. לאנדולו היה סגל סופר סופר עמוק ואיכותי וסיימה רק במקום השישי. ריאל מדריד סיימה אחריה.
הולך להיות קשה קשה.
ספרא טבא
קיבל.ה  219 לייקים

לא מחזיק מקרביץ
בכלל שפכו עלינו דלי של מים קפואים והורידו לנו את האוויר מאז הסל המקולל של הארפר
גם בגזרת הרכש זה הולך לכיוון לא טוב
נקווה שעופר יצליח להציל את המצב
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3205 לייקים

ספרא טבא כתב:לא מחזיק מקרביץ
בכלל שפכו עלינו דלי של מים קפואים והורידו לנו את האוויר מאז הסל המקולל של הארפר
גם בגזרת הרכש זה הולך לכיוון לא טוב
נקווה שעופר יצליח להציל את המצב
אלייז'ה
אוטורו
שגב
זה בינתיים, מה לא טוב?!

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3205 לייקים

הוקיץ' כתב:

המסקנה העיקרית שלי מהסרטון הזה היא שצמרת היורוליג איכותית בקטע פסיכי. לאנדולו היה סגל סופר סופר עמוק ואיכותי וסיימה רק במקום השישי. ריאל מדריד סיימה אחריה.
הולך להיות קשה קשה.
נכון, בגלל זה אמרתי שיהיה מאד מאד מאד קשה להגיע לפלייאוף, גם אם היינו משחקים בארץ.

Niro
קיבל.ה  1067 לייקים

גביזון כתב: 15 יוני 2025, 21:07
הוקיץ' כתב:

הולך להיות קשה קשה.
נכון, בגלל זה אמרתי שיהיה מאד מאד מאד קשה להגיע לפלייאוף, גם אם היינו משחקים בארץ.

טופ 8 זה אומר להשתחל איפשהו בין 2 היווניות, פנר, מונאקו, ריאל, ברצלונה, ולנסיה, מילאנו שמשכיבים כספים, הכוכב.
שיהיה לנו בהצלחה.
הוקיץ'
קיבל.ה  6075 לייקים

טופ 10 זה פלייאין.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3205 לייקים

Niro כתב:
גביזון כתב: 15 יוני 2025, 21:07
הוקיץ' כתב: סרטון ביצועים בן 27 דקות של אוטורו מהעונה החולפת ביורוליג:

הולך להיות קשה קשה.

טופ 8 זה אומר להשתחל איפשהו בין 2 היווניות, פנר, מונאקו, ריאל, ברצלונה, ולנסיה, מילאנו שמשכיבים כספים, הכוכב.
שיהיה לנו בהצלחה.
ודובאי

Niro
קיבל.ה  1067 לייקים

מלא דיווחים שאוטורו מתחרבן ולא רוצה להגיע.
הוקיץ'
קיבל.ה  6075 לייקים

מה אני אגיד לכם, זמן ממש טוב לאחד הניסים של עופר.
hapoel15
קיבל.ה  41 לייקים

סומך על עופר
Red_man
קיבל.ה  1388 לייקים

אני לא מאשים את אטורו שלא רוצה לבוא במצב הזה. כנראה שהכי נכון כרגע זה לומר לזרים גם כאלה ששיחקו בארץ שכל עוד המלחמה עם איראן נמשכת הם לא חייבים להגיע לארץ. כל יום נופלים פה בניינים ונפצעים ונהרגים אזרחים. הדירה של איטודיס חטפה טיל זה לא מעורר מוטיבציה אצל אף אחד להגיע.
אני חושב שאי אפשר להחזיק עוצמת אש כזאת יותר מחודש ככה שעד פתיחת העונה המצב יהיה רגוע יותר וכן נוכל להביא זרים.
הוקיץ'
קיבל.ה  6075 לייקים

Red_man כתב: 15 יוני 2025, 23:21 אני לא מאשים את אטורו שלא רוצה לבוא במצב הזה. כנראה שהכי נכון כרגע זה לומר לזרים גם כאלה ששיחקו בארץ שכל עוד המלחמה עם איראן נמשכת הם לא חייבים להגיע לארץ. כל יום נופלים פה בניינים ונפצעים ונהרגים אזרחים. הדירה של איטודיס חטפה טיל זה לא מעורר מוטיבציה אצל אף אחד להגיע.
אני חושב שאי אפשר להחזיק עוצמת אש כזאת יותר מחודש ככה שעד פתיחת העונה המצב יהיה רגוע יותר וכן נוכל להביא זרים.
מסכים.
זה יתרון מסוים שיש לכדורסל על פני הכדורגל.
Niro
קיבל.ה  1067 לייקים

עוד סיבה לאופטימיות, ובשונה ממקרה מוטלי, הסוכן של אוטורו הוא גם הסוכן וחבר של איטודיס.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1683 לייקים

ואני מעריך שבכל מקרה כל עוד המצב ככה לא תהיה ליגה בארץ
נקווה שזה באמת יסתיים מהר.

אדום ותיק
קיבל.ה  782 לייקים

פרט לליגה בארץ, יש גם את המפעלים באירופה שאליהם נרשמו קבוצות ישראליות.
אלה מפעלים שימשיכו כרגיל בלי קשר למלחמה עם אירן. אני מניח שלהיפך, רובם ישמחו מאד אם לא יהיו שם קבוצות ישראליות.
יורוליג\יורוקאפ כנראה מתחדש בסוף ספטמבר. לא יודע מתי ליגת אלופות וכו.
כלומר קבוצות צריכות כבר ביולי להתחיל בהכנות מעשיות קונקרטיות לפחות לעונה האירופית. כל זה כשהמלחמה להערכתי, לא תסתיים, ותימשך בעצימות כפי שהיא היום, אולי פוחתת במעט מבחינת האיומים והטילים על העורף.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
lior777
קיבל.ה  209 לייקים

לא מבין מה הקטע עם אוטורו, זה לא שהוא צריך להגיע עוד שבוע לארץ.. יש לו עוד חודש בערך.. אם המלחמה לא תסתיים עד אז אז מובן לגמרי. אולי קיבל הצעה יפה מקבוצה אחרת..
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2510 לייקים

אתה לא מבין את הקטע?
אם לא היה קטע כזה עם זרים (כולל אלו שהיו פה השנה) עם מה שהולך פה השבוע , לא הייתי מבין את זה.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1509 לייקים

אני לא מבין איך אין קטע כזה עם כל הישראלים.

מדינה של חולי נפש.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Charlie
קיבל.ה  878 לייקים

ארבעת המופלאים כתב:
יש גם את משגב. אישית הייתי מעדיף מישהו אחר, אבל אני סומך על מקבלי ההחלטות אצלנו.
נכון. שכחתי אותו. הוא השלישי .

בינתיים דווח כי פריצקי שוקל לוותר על המכללות והפועל ת"א וירושלים כבר הביעו בו עניין.
שליחת תגובה