יש מלחמה (מלחמת איראן ה1?)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

המשיחסטוביביסטים כבר התעוררו לבוקר שטראמפ לא מעוניין במלחמות?
איך מתחילים שיחה קשה כזו?
בואו, אני מציע שתשבו?
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

טוב כבר מתחילים למות הרבה בשביל השארות הממשלה
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

ראש הממשלה בנימין נתניהו ספד ללוחמים שנפלו בפיצוץ מטען שגרם לקריסת מבנה בחאן יונס: "זהו יום עצוב וקשה. בשם כל אזרחי ישראל, רעייתי ואני שולחים תנחומים מעומק הלב למשפחותיהם של ארבעת לוחמינו הגיבורים שנפלו בעזה במערכה להכרעת חמאס ולהשבת חטופינו. ארבעת לוחמינו מסרו את נפשם למען הביטחון של כולנו. עם ישראל כולו מחבק את המשפחות היקרות באבלן הכבד".

חתיכת שקרן מסריח
אין לו גבולות
D&3
קיבל.ה  1022 לייקים

מבחינת צופי sky news האומללים תחקיר מהולל של הערוץ גילה שהתקיפה של צהל בחודש שעבר בבית החולים בחאן יונס כוונה בכלל נגד בית החולים, והמנהרה שנטען עליה שהיא מטרת התקיפה הייתה בכלל תעלת ביוב, לפי expert analysis, לא פחות!
בפועל באותה תקיפה חוסלה ההנהגה הבכירה של החמאס באותה מנהרה מתחת לאותו בית חולים.

נשים בצד רגע שחלק גדול מהmedia outlets הם גופים רקובים שמורכבים בידי לא מעט אנטישמים מטונפים שמתמחים בפרופגנדה, הסיפור הזה הוא דוגמא לבעיה (או אולי לא בעיה בכלל) כללית יותר:
מתי גופי התקשורת ויתרו על יושרה עיתונאית והפכו לדווח חדשות כמו שאנשים מתווכחים על החדשות: קובעים קודם את הנרטיב שצריך לדווח (במקרה הזה, מטרת העל היא להשחיר את ישראל כמה שיותר ע"מ לייצר לחץ שבתורו יוביל את מנהיגי העולם המערבי להכריח את ישראל להגיע להפסקה אש, נתעלם מהקיצונים המטורללים שמטרת העל שלהם היא רחבה יותר), ומחפשים לדוג עובדות (או להמציא, אם צריך) שייצרו את האייטם הרצוי.

ואולי זה בכלל בסדר, ואם לדווח שקרים יגרום להפסקת המלחמה זה מבחינת עורכי הערוץ כטרייד אוף מוצלח. ואולי זה בסדר כי המומחה באמת האמין לתחקיר שהוא ביצע, כי מבחינתו סט העובדות הוא אחר (ושגוי) לחלוטין, ותחת סט העובדות שהוא מאמין בו התחקיר שלו אכן עונה לסטנדרט המומחיות שלו. הוא פשוט מאמין שהחמאס לא עושה שימוש בבתי חולים, זה שקרים של צה"ל שתוקף בתי חולים כחלק ממסע ההשמדה שלו לשם ההשמדה, ותחת המצב הזה הרף העובדתי שכל אופציה צריכה לעמוד בו משתנה (שזה אכן מה שמצופה ממומחה).

אקדמית אגב זה לגמרי ברור ומובן למה (הפרטים שמרכיבים את) גופי תקשורת מתנהלים בצורה שהם מחבקים פרטי מידע שמחזקים את התזה שהם החזיקו מראש, ומאתגרים כאלה שלא. השאלה האם מצופה שהסטנדרט של גופי התקשורת יהיה גבוהה יותר.
בני12
קיבל.ה  1723 לייקים

D&3 כתב: 09 יוני 2025, 12:34 מבחינת צופי sky news האומללים תחקיר מהולל של הערוץ גילה שהתקיפה של צהל בחודש שעבר בבית החולים בחאן יונס כוונה בכלל נגד בית החולים, והמנהרה שנטען עליה שהיא מטרת התקיפה הייתה בכלל תעלת ביוב, לפי expert analysis, לא פחות!
בפועל באותה תקיפה חוסלה ההנהגה הבכירה של החמאס באותה מנהרה מתחת לאותו בית חולים.

נשים בצד רגע שחלק גדול מהmedia outlets הם גופים רקובים שמורכבים בידי לא מעט אנטישמים מטונפים שמתמחים בפרופגנדה, הסיפור הזה הוא דוגמא לבעיה (או אולי לא בעיה בכלל) כללית יותר:
מתי גופי התקשורת ויתרו על יושרה עיתונאית והפכו לדווח חדשות כמו שאנשים מתווכחים על החדשות: קובעים קודם את הנרטיב שצריך לדווח (במקרה הזה, מטרת העל היא להשחיר את ישראל כמה שיותר ע"מ לייצר לחץ שבתורו יוביל את מנהיגי העולם המערבי להכריח את ישראל להגיע להפסקה אש, נתעלם מהקיצונים המטורללים שמטרת העל שלהם היא רחבה יותר), ומחפשים לדוג עובדות (או להמציא, אם צריך) שייצרו את האייטם הרצוי.

ואולי זה בכלל בסדר, ואם לדווח שקרים יגרום להפסקת המלחמה זה מבחינת עורכי הערוץ כטרייד אוף מוצלח. ואולי זה בסדר כי המומחה באמת האמין לתחקיר שהוא ביצע, כי מבחינתו סט העובדות הוא אחר (ושגוי) לחלוטין, ותחת סט העובדות שהוא מאמין בו התחקיר שלו אכן עונה לסטנדרט המומחיות שלו. הוא פשוט מאמין שהחמאס לא עושה שימוש בבתי חולים, זה שקרים של צה"ל שתוקף בתי חולים כחלק ממסע ההשמדה שלו לשם ההשמדה, ותחת המצב הזה הרף העובדתי שכל אופציה צריכה לעמוד בו משתנה (שזה אכן מה שמצופה ממומחה).

אקדמית אגב זה לגמרי ברור ומובן למה (הפרטים שמרכיבים את) גופי תקשורת מתנהלים בצורה שהם מחבקים פרטי מידע שמחזקים את התזה שהם החזיקו מראש, ומאתגרים כאלה שלא. השאלה האם מצופה שהסטנדרט של גופי התקשורת יהיה גבוהה יותר.
זה נכון לכל גופי התקשורת, מימין ומשמאל
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1781 לייקים
יצירת קשר:

כמה פסעים עוד נשאר לנצחון המוחלט?
are we there yet?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
D&3
קיבל.ה  1022 לייקים

ממש קרובים, כל פעם עושים מחצית מהדרך שנותרה
ארז שדה
קיבל.ה  1069 לייקים

הפועל כתב: 09 יוני 2025, 14:51 כמה פסעים עוד נשאר לנצחון המוחלט?
are we there yet?
הניצחון המחורטט
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

תהיה תקיפה באיראן השבוע?

-דרעי אמר לגפני להמתין שבוע עם הפירוק
-איראן צפויה לדחות את הצעת יארצות הברית של אמריקה
-הבריטים הזהירו כלי שיט שלהם באזור
- פיט הגסת׳ טוען שיש אינדיקציות שאיראן מתחילה לפתח ראשי נפץ גרעיניים
- ספרא מסרב להחתים חלוץ ב400 אלף דולר

אני פשוט צריך לדעת אם להכין את הבקבוקי מים ורדיו על סוללות
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

להוסיף לרשימה בבקשה

- שגרירות ארה"ב בבגדאד נערכת להתפנות בשל המצב הביטחוני באזור, כך מסרו לרויטרס הערב (רביעי) גורם עיראקי וגורם אמריקני.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  422 לייקים

או שלטראמפ נשבר מהפרסים והוא נתן לנו אור ירוק, או שזה חלק ממשחקי המו״מ שלו ו״תחזיקו אותי״ לפני חתימה על הסכם בקרוב. שעות או ימים יגידו…
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

מה זה יעזור שנתקוף שם בלי ארה״ב לא הבנתי.
נחטוף אחר כך 500-1000 טילים או יותר ומקסימום נדחה את היציאה מהארון שלהם כשיהיו להם מספיק ראשי נפץ גרעיניים, לכמה חודשים-שנה. זה לא שאין להם כמה ראשי נפץ כבר עכשיו.
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

dino כתב: 11 יוני 2025, 19:31 תהיה תקיפה באיראן השבוע?

-דרעי אמר לגפני להמתין שבוע עם הפירוק
-איראן צפויה לדחות את הצעת יארצות הברית של אמריקה
-הבריטים הזהירו כלי שיט שלהם באזור
- פיט הגסת׳ טוען שיש אינדיקציות שאיראן מתחילה לפתח ראשי נפץ גרעיניים
- ספרא מסרב להחתים חלוץ ב400 אלף דולר

אני פשוט צריך לדעת אם להכין את הבקבוקי מים ורדיו על סוללות

- הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית קבעה היום (חמישי) כי איראן מפרה את התחייבויותיה הגרעיניות לראשונה זה 20 שנה. ההחלטה התקבלה במועצת הנגידים ברוב של 19 קולות. שלוש מדינות נמנעו, ו-11 נמנעו. איראן מגנה את ההחלטה ואומרת שהיא תכריז בהמשך על צעדי תגובה. בין היתר, בטהראן מאיימים לפתוח אתר העשרת אורניום חדש ולשדרג את מערך הצנטריפוגות.

- משרד החוץ של ארה"ב הורה היום (חמישי) לעובדיו בישראל שלא לצאת מאזור תל אביב, ירושלים ובאר שבע עד .הוראה חדשה.

אז זה היום בלילה? לא יודע אם מתאים לי
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

מתי נודע לנתניהו שאיראן מתכננת ועובדת על נשק גרעיני?
הוא הרי ראש ממשלה פה שנים רבות מאוד. מה הפריע לו לפעול צבאית כשהם היו קטנים? הוא לא ידע? מסכן הוא לא ידע.
El dudernio
קיבל.ה  1618 לייקים

dino כתב: 12 יוני 2025, 20:34 מתי נודע לנתניהו שאיראן מתכננת ועובדת על נשק גרעיני?
הוא הרי ראש ממשלה פה שנים רבות מאוד. מה הפריע לו לפעול צבאית כשהם היו קטנים? הוא לא ידע? מסכן הוא לא ידע.
מתי הם היו קטנים?
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1509 לייקים

אין מילים
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Gur
קיבל.ה  136 לייקים

הלך עלינו
El dudernio
קיבל.ה  1618 לייקים

KingAlpaca כתב: 13 יוני 2025, 08:26 אין מילים
איזה מזל שהסכמנו לתת לחרדים להתפלל למען שלום ישראל
אל באנדי
קיבל.ה  511 לייקים

Gur כתב: 13 יוני 2025, 08:38הלך עלינו
כן
אף שחקן זר לא יבוא
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

El dudernio כתב: 13 יוני 2025, 07:49
dino כתב: 12 יוני 2025, 20:34 מתי נודע לנתניהו שאיראן מתכננת ועובדת על נשק גרעיני?
מתי הם היו קטנים?
כשהיה להם פחות טילים
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

ורע מאוד כל ההתרברבות בתקשורת(לפחות קושמרו ב12)
קצת צניעות מול מדינה שיכולה לשגר לפה 500-700 טילים של טון ביום ומי יודע אם יש באחד מהם גם אטום.
ומי יודע כמה ימים נהיה בלי חשמל, מים ואולי אסון באיזה מפעל כימי.
ניצחנו קושמרו? מזכיר לי את מכמבי סל או אחרי ניצחון של ישראל בכדורגל וישר אנחנו בטופ 5 בעולם.
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

חייל האוויר הקפלניסטי הזה
מי צריך אותם?
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1509 לייקים

אל תשכח את המוסד...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

הקפלניסטי
L.S
קיבל.ה  1143 לייקים

תן בראש דינו
אלו הימים שלך לפרוח
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

הבוגדים והקפלניסטים האלו
מזל שהביביסטים אחראים על התכנון.
בוא נגיד להם שלא צריך אותם. שלמה קרעי ומאי גולן יפציצו במקומם.

לתת עוד?

טוב עכשיו מאשר כבר 15-20 שנה לא לעשות כלום
מזל שהוא אמר להם לעשות את זה.
Asafasraf
קיבל.ה  1484 לייקים

dino כתב:ורע מאוד כל ההתרברבות בתקשורת(לפחות קושמרו ב12)
קצת צניעות מול מדינה שיכולה לשגר לפה 500-700 טילים של טון ביום ומי יודע אם יש באחד מהם גם אטום.
ניצחנו קושמרו? מזכיר לי את מכמבי סל או אחרי ניצחון של ישראל בכדורגל וישר אנחנו בטופ 5 בעולם.
הברירה האחרת הרבה יותר גרועה (ואני מתעב את נתניהו).
לא ניצחנו, אבל נתנו את האגרוף הראשון בקרב והוא חזק מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

Asafasraf כתב: 13 יוני 2025, 15:20

אין לי בעיה עם האירוע בכלל, חושב שהוא הופעל מאוחר
היה צריך לטפל בזה לפני שנים, במקום לתת נאומים בקונגרס ובאום הבנאדם פה שנמצא כאן בשלטון 17 שנה לא עשה כלום. רק בלבל תביצים.
אני מלין כנגד ההתרברבות באולפנים, כל האופוריה הזו מיותרת ואף מסוכנת ומובילה לשאננות. כאילו האירוע נגמר.
כולם מצפים לטילים, אבל זה יכול לבוא גם דרך חדירות. אין מספיק כוחות בטח אם יש אופוריה.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1509 לייקים

Asafasraf כתב: 13 יוני 2025, 15:20

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  422 לייקים

זה לא ייאמן איך צה״ל פותח להיטלרים האלה את התחת. לכותבי הסרטים תהיה הרבה עבודה בזמן הקרוב.
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 13 יוני 2025, 19:04 זה לא ייאמן איך צה״ל פותח להיטלרים האלה את התחת. לכותבי הסרטים תהיה הרבה עבודה בזמן הקרוב.
תהיו פחות מכמביסטים ויותר הפועל חבר׳ה
בגלל האופוריה שלכם אנחנו נחטוף הפסקת חשמל לשבוע
במקרה הטוב.
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

הם עוד לא הגיבו וכולם פה פתחו שמפניות.
לא לומדים כלום.
dino
קיבל.ה  2582 לייקים

אגב מישהו יכול להבטיח שאם הם יהיו עם הגב לקיר אין להם איזה אטום אחת-שתיים?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  422 לייקים

אף אחד לא חושב שלא תהיה תגובה ותגובה קשה, אבל מותר לפרגן לצה״ל שעושה להם בית ספר.
טילים של חצי טון או טון על מרכזי אוכלוסיה זה הרבה מאוד הרוגים פה. ועדיין זה עדיף פי מיליון מטיל גרעיני על ישראל.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1509 לייקים

איזה פיגור
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
בני12
קיבל.ה  1723 לייקים

מתי יוצא החדש של פנינה ?
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1509 לייקים

או של פנינת...
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1509 לייקים

איך הזקפה עכשיו?
חזקה? אימתנית?

איזור של מטורפים.
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
רק הפועל
קיבל.ה  2609 לייקים

אני שואל ברצינות איך אפשר לתפקד ככה ? אני מול הטלוויזיה כל היום בפאניקה מוחלטת לא מסוגל לישון בכלל , חייבים לברוח מפה כמה שיותר מהר , לברוח , זה פשוט נורא
שליחת תגובה