סבבה, אז לא מלך השערים של הליגה, אבל היה מלך השערים של ויסלה קרקוב.רדפוקס כתב: ↑09 יוני 2025, 15:22אתה מזכיר לי דבר שמעולם לא קרה - דודו ביטון מעולם לא היה מלך השערים בפולין, הוא נתן שם עונה של 11 שערים לפני 15 שנים.לירון האדום כתב: ↑09 יוני 2025, 15:04לגבי בן לדרמן - מזכיר לך שדודו ביטון היה מלך השערים בפולין, אני לא חושב שלדרמן יהיה שחקן הרכב במכבי, בטח כבר בינואר או שנה הבאה הוא יושאל באיזה טרייד.רדפוקס כתב: ↑09 יוני 2025, 13:08
כן אני שומע מצוין.
בן לדרמן שיחק בקבוצת צמרת בפולין ולקח איתה אליפויות, נכון בעונה האחרונה בקושי שיחק, ועדיין אני מהמר ששחקן שהיה שחקן הרכב ורוטציה בכיר בקבוצת צמרת בפולין טוב על שחקן שבקושי הצליח להראות סביר בלאומית.
דרוויש אחלה מגן ימין לליגה, אם לא להרכב אז לכל הפחות לספסל - עמדה שאין לנו כרגע בה שחקנים פרט לחילטור עם פיבן כמגן. ליידנר מגן שמאל אין קשר.
חיה מגעילה אתה יודע למי אתה יכול לקרוא ילדון.
איתמר נוי זה בכלל שחקן שאין בו כלום.
דרוויש אני מסכים איתך אבל זה גם הזוי שהוא הלך וישר חתם בק"ש...
הפועל תקום ותיפול על הזרים, אני מאמין שיהיו גם עוד ישראלים, הקיץ רק התחיל...
הפועל אכן תקום ותיפול על הזרים מעולם לא טענתי שלא, אבל אנחנו גם צריכים ישראלים כי אפשר להביא רק 6 זרים כזכור.
צודק, זה היה לפני הרבה זמן. מאז כמה ישראלים כיכבו בליגה הפולנית?
אני בטוח שאם הינו מביאים את לדרמן היית כותב איזה יופי של רכש וכל הכבוד... בחיאת רדפוקס.
בוא ננסה לבנות הרכב נוכחי עם מה שיש בצירוף 6 זרים
צור
זר פיבן מאיימבו ליידנר
בנימין זר
טוריאל זר דיארה
זר
אני מאמין שיגיעו עוד ישראלים - אם זה נחמיאס, גוני נאור, בוסקילה, רטנר, גלזר וכו'