עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2373 לייקים

רדפוקס כתב: 09 יוני 2025, 15:22
לירון האדום כתב: 09 יוני 2025, 15:04
רדפוקס כתב: 09 יוני 2025, 13:08
כן אני שומע מצוין.
בן לדרמן שיחק בקבוצת צמרת בפולין ולקח איתה אליפויות, נכון בעונה האחרונה בקושי שיחק, ועדיין אני מהמר ששחקן שהיה שחקן הרכב ורוטציה בכיר בקבוצת צמרת בפולין טוב על שחקן שבקושי הצליח להראות סביר בלאומית.
דרוויש אחלה מגן ימין לליגה, אם לא להרכב אז לכל הפחות לספסל - עמדה שאין לנו כרגע בה שחקנים פרט לחילטור עם פיבן כמגן. ליידנר מגן שמאל אין קשר.
חיה מגעילה אתה יודע למי אתה יכול לקרוא ילדון.
לגבי בן לדרמן - מזכיר לך שדודו ביטון היה מלך השערים בפולין, אני לא חושב שלדרמן יהיה שחקן הרכב במכבי, בטח כבר בינואר או שנה הבאה הוא יושאל באיזה טרייד.
איתמר נוי זה בכלל שחקן שאין בו כלום.
דרוויש אני מסכים איתך אבל זה גם הזוי שהוא הלך וישר חתם בק"ש...

הפועל תקום ותיפול על הזרים, אני מאמין שיהיו גם עוד ישראלים, הקיץ רק התחיל...
אתה מזכיר לי דבר שמעולם לא קרה - דודו ביטון מעולם לא היה מלך השערים בפולין, הוא נתן שם עונה של 11 שערים לפני 15 שנים.
הפועל אכן תקום ותיפול על הזרים מעולם לא טענתי שלא, אבל אנחנו גם צריכים ישראלים כי אפשר להביא רק 6 זרים כזכור.
סבבה, אז לא מלך השערים של הליגה, אבל היה מלך השערים של ויסלה קרקוב.
צודק, זה היה לפני הרבה זמן. מאז כמה ישראלים כיכבו בליגה הפולנית?
אני בטוח שאם הינו מביאים את לדרמן היית כותב איזה יופי של רכש וכל הכבוד... בחיאת רדפוקס.

בוא ננסה לבנות הרכב נוכחי עם מה שיש בצירוף 6 זרים
צור
זר פיבן מאיימבו ליידנר
בנימין זר
טוריאל זר דיארה
זר

אני מאמין שיגיעו עוד ישראלים - אם זה נחמיאס, גוני נאור, בוסקילה, רטנר, גלזר וכו'
נחום תקום
קיבל.ה  4 לייקים

לירון האדום כתב: 09 יוני 2025, 15:40
Sin Queso כתב: 09 יוני 2025, 15:14
לירון האדום כתב: 09 יוני 2025, 15:01 @נחום תקום הצטרפת לפורום באפריל 24.
ההודעה הראשונה שלך בפורום היתה רק אתמול באשכול הזה..
איפה היית עד עכשיו?
אתה יודע כמה שנים אני קראתי בפורום בלי להגיב?
אפשר לקרוא בפורום גם מבלי להיות יוזר
מה החשד לירון? שאני אוהד הצלחות?
טכנית לארז
קיבל.ה  2104 לייקים

אם כבר יש חשד אז מי שנרשם לפורום כרגע הוא אוהד כשלונות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Mendelson
קיבל.ה  179 לייקים

נחום תקום כתב: 09 יוני 2025, 16:01

או איזה דודו דהאן או מישהו מהז'אנר :rofl: :rofl:
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4891 לייקים

לירון האדום כתב: 09 יוני 2025, 15:47
רדפוקס כתב: 09 יוני 2025, 15:22
לירון האדום כתב: 09 יוני 2025, 15:04
לגבי בן לדרמן - מזכיר לך שדודו ביטון היה מלך השערים בפולין, אני לא חושב שלדרמן יהיה שחקן הרכב במכבי, בטח כבר בינואר או שנה הבאה הוא יושאל באיזה טרייד.
איתמר נוי זה בכלל שחקן שאין בו כלום.
דרוויש אני מסכים איתך אבל זה גם הזוי שהוא הלך וישר חתם בק"ש...

הפועל תקום ותיפול על הזרים, אני מאמין שיהיו גם עוד ישראלים, הקיץ רק התחיל...
אתה מזכיר לי דבר שמעולם לא קרה - דודו ביטון מעולם לא היה מלך השערים בפולין, הוא נתן שם עונה של 11 שערים לפני 15 שנים.
הפועל אכן תקום ותיפול על הזרים מעולם לא טענתי שלא, אבל אנחנו גם צריכים ישראלים כי אפשר להביא רק 6 זרים כזכור.
סבבה, אז לא מלך השערים של הליגה, אבל היה מלך השערים של ויסלה קרקוב.
צודק, זה היה לפני הרבה זמן. מאז כמה ישראלים כיכבו בליגה הפולנית?
אני בטוח שאם הינו מביאים את לדרמן היית כותב איזה יופי של רכש וכל הכבוד... בחיאת רדפוקס.

בוא ננסה לבנות הרכב נוכחי עם מה שיש בצירוף 6 זרים
צור
זר פיבן מאיימבו ליידנר
בנימין זר
טוריאל זר דיארה
זר

אני מאמין שיגיעו עוד ישראלים - אם זה נחמיאס, גוני נאור, בוסקילה, רטנר, גלזר וכו'
האמת שאני רשמתי פה ששווה לברר לגביו (לדרמן) עוד לפני שפורסם שהוא מקושר למכבי - אתה מוזמן לבדוק.
מה לעשות שקארצב לא ריאלי ושאר הישראלים באמצע חלשים מאוד? צריך לחשוב יצירתי ולכן הייתי מרוצה אם לדרמן היה חותם.

הרכב עם רן בנימין זה דבר שאני לא מסוגל לשאת, צר לי.

לגבי הישראלים שהזכרת -
רטנר יגיע אבל הוא משחק בעמדה שיש לנו כבר עליה 2 שחקנים (טוריאל וקורין) והוא לא באמת ברמה לפי דעתי, במקרה הטוב גיבוי חביב מהספסל.
גוני נאור - ראה לעיל את עמדתי בנוגע לרן בנימין, לא ברמה.
בוסקילה - לא יגיע ממה שהבנתי.
לירון האדום
קיבל.ה  2373 לייקים

נחום תקום כתב: 09 יוני 2025, 16:01

שאתה בעל אינטרס כזה או אחר או אוהד של קבוצה אחרת שבא להטריל כאן
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  311 לייקים

עם רן בנימין באמצע אתה תוך שנה חוזר לליגה הלאומית.
לירון האדום
קיבל.ה  2373 לייקים

רדפוקס - שכחתי את רוי קורין באמת.
לא רואה בעיה ברן בנימין, מאמין שאם שחקנים טובים לידו הוא יהיה טוב יותר.
אני חושב שהוא שחקן טוב יותר מאיתמר נוי לדוגמה.
ושוב בינתיים כל הדיונים תיאורטים ואם מסתכלים גם על האחרות אז רואים שאין מה להיכנס ללחץ
cholo
קיבל.ה  74 לייקים

לירון האדום כתב: 09 יוני 2025, 16:10 רדפוקס - שכחתי את רוי קורין באמת.
ושוב בינתיים כל הדיונים תיאורטים ואם מסתכלים גם על האחרות אז רואים שאין מה להיכנס ללחץ
איך בדיוק רן בנימין יותר טוב משחקן סביר בליגת העל?
הבחור החביב הזה חירב לנו כל כך הרבה משחקים גם בלאומית שלא ברור לי איך אנשים חושבים כמוך
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  496 לייקים

cholo כתב: 09 יוני 2025, 16:17
הבחור החביב הזה חירב לנו כל כך הרבה משחקים גם בלאומית שלא ברור לי איך אנשים חושבים כמוך
אם הוא היה משחק בנתניה/אשדוד והפועל הייתה מביאה אותו ב-700 אלף יורו כל הפורום היה משפריץ (נוסיף לכם כתבה שמכבי התעניינה על הדרך)
טכנית לארז
קיבל.ה  2104 לייקים

ואם רן בנימין היה פולני שמנפח כדורים בראקוב צ'נסטוחובה ובא כישראלי, אז בכלל הוא היה נחשב רכש מדהים (נוסיף לכם כתבה שמכבי התעניינה על הדרך).
לירון האדום
קיבל.ה  2373 לייקים

אני חושב שבנימין לצד שחקנים טובים יהיה טוב יותר.
אליאל פרץ היה שחקן שלא השאיר יותר מידי חותם בליגה והנה בגיל 28 היה אחד הטובים בב"ש וקיבל זימון לנבחרת.
רן בנימין בן 21..
רן בנימין בליגה הלאומית 34 משחקים 7 שערים
מור בוסקילה 31 משחקים 7 שערים

אבל בוסקילה זה כוכב ורן בנימין זה שחקן נפל.
סה"כ הגיוני.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4891 לייקים

זה לא מעניין אם הוא שחקן יותר טוב מאיתמר נוי כי איתמר נוי לא הולך לשחק בהרכב של מכבי, הוא הולך להיות שם על תקן עידו שחר ויגרד 700 דקות בלחץ.
אין לי בעיה שרן בנימין יעשה את התפקיד הזה אצלנו, אבל צריך להביא שחקן להרכב כדי שזה יקרה.

תפסיק לדבר על לחץ, אני לא לחוץ, אי אפשר לנהל פה דיון בלי שלהקת השוטרים יתבכיינו על אנשים שחלילה מעיזים להעביר ביקורת.
וכן יש פה כמה משתמשים שבאמת רושמים הודעות הזויות אבל אני לטעמי ענייני וביקורתי בצורה מתונה ואין שום צורך לכנות אותי "חיה מגעילה" כמו שאיזה ליצן רשם לי לאחרונה.
ההוא מפעם
קיבל.ה  239 לייקים

קראתי שוב בעיון את ההודעות בדפים האחרונים באשכול.
סקירה קצרה מעלה שכנ' ההודעות הן יותר תלוי ציפיות
מי שחושב שצריך להתחרות עם מכבי/ב"ש/יפה ( לא יקרה ) .... מעלה טענות נכונות לבעלים ודורש שחקנים בהתאם.
מי שחושב פלייאוף עליון ואולי לגרד אירופה - מנהל דיון אחר על שחקנים אחרים וחושב שצריך לעשות רמונט בסגל.
מי שחושב קודם כל יציבות, מצפה לעונה סולידית ושמח בחלקנו ( החלק שלא קשור יותר למינצברגים והניסנובים ) - אלה האנשים היותר רגועים באשכול, סה"כ כמה תיקונים בסגל הקיים ואנחנו מגרדים גם פלייאוף עליון ביום טוב.

אני אישית ? המטרה שלי השנה זה לקחת ניצחון אחד בדרבי ( אני לא בטוח איזה שחקנים צריך, אבל זה לגמרי בר ביצוע )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
טכנית לארז
קיבל.ה  2104 לייקים

לירון האדום כתב: 09 יוני 2025, 16:48
אליאל פרץ היה שחקן שלא השאיר יותר מידי חותם בליגה והנה בגיל 28 היה אחד הטובים בב"ש וקיבל זימון לנבחרת.
רן בנימין בן 21..

סה"כ הגיוני.
זה מה שאמרתי לפני כמה שבועות.
ארי כהן נתן חצי עונה נהדרת בהפועל כפ"ס שנה שעברה, עם מספרים לא פחות טובים משל בוסקילה בר"ג.
בוקסילה על המספרים האלה שווה עניין והייפ ויאללה חייבים להביא אותו. ארי כהן "שחקן שנרד איתו ליגה" וכאלה.
עדיין לא הבנתי על בסיס מה ההבדל ביחס.
ואן גוך
קיבל.ה  167 לייקים

נחמיאס הלוואי שיגיע, ידוע אם קיבל הצעה?

קצת מבאס אבל שאנחנו לא פקטור בישראלים, איך כנעאן לא ברשימה וב״ש עומדים להביא אותו? החונטה עם בעלי הקבוצות לדעתי סתם המצאה כדי שנחשוב שאין לנו סיכוי, בסוף כל בעל קבוצה ושחקן רוצים כסף, ואם נציע יותר כנראה יבואו אלינו (ראה כדורסל).
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  311 לייקים

ההבדל הוא שיש לאנשים זוג עיניים ואנחנו לא מבססים אם שחקן טוב או לא טוב רק לפי מספרים
גם רוטמן נתן עונה טובה של מספרים
אז?
אם בונים על בנימין להיות שחקן הרכב פותח אפשר לזרוק את העונה הזאת לפח
נועם שחם
קיבל.ה  874 לייקים

טכנית לארז כתב: 09 יוני 2025, 17:19
לירון האדום כתב: 09 יוני 2025, 16:48

רן בנימין בן 21..

סה"כ הגיוני.
זה מה שאמרתי לפני כמה שבועות.
ארי כהן נתן חצי עונה נהדרת בהפועל כפ"ס שנה שעברה, עם מספרים לא פחות טובים משל בוסקילה בר"ג.
בוקסילה על המספרים האלה שווה עניין והייפ ויאללה חייבים להביא אותו. ארי כהן "שחקן שנרד איתו ליגה" וכאלה.
עדיין לא הבנתי על בסיס מה ההבדל ביחס.
לא שמספרים לא חשובים, אבל הם נותנם תמונה חלקית לגמרי. בנימין שחקן עם הרבה יכולות, אבל יש לו בעיה חמורה של איבודי כדור שהוא חייב לפתור. גם חוסר דיוק, גם דריבלים מיותרים, גם נטילת סיכונים בחצי שלנו וקושי בשמירה על כדור, וגם חוסר יציבות.

אם ישפר את המימד הזה, הוא יכול להיות אחד השחקנים הטובים בליגה תוך זמן קצר. הוא נמצא בלכ מקום במגרש, מתקל, מוסר, כובש. אבל האיבודים הם נזק רציני. במקרה הטוב הם הורסים את שטף המשחק, במקרה הרע הם נגמרים בספיגה. ואם זה מה שהיה בלאומית אז תארו לעצמכם איך זה יראה מול יריבות כמו ב"ש, חיפה ומכבי ת"א.
נועם שחם
קיבל.ה  874 לייקים

אה, ומצדיק את כל מי שמודאג. זה לא אומר שלא נראה רכש משמעותי בהמשך, אבל אחרי ההחתמות של צור וליידנר ובזמן שכל הליגה מתחמשת, נראה שנכנסנו לתרדמת.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  44 לייקים

התגעגעתי לפסימיות
רן בינימין אחד הכשרונות שיש לנו להציע, זה שהוא לא מצא את עצמו ואוהב ללכת ראש בקיר זה ברור אבל מפה ועד לחרוץ גורלות.. ברגע שיהיה איתו שחקן שניים על המגרש שגם ינווטו את הקבוצה הכל יראה אחרת
לירון האדום
קיבל.ה  2373 לייקים

נועם שחם כתב: 09 יוני 2025, 17:27 אה, ומצדיק את כל מי שמודאג. זה לא אומר שלא נראה רכש משמעותי בהמשך, אבל אחרי ההחתמות של צור וליידנר ובזמן שכל הליגה מתחמשת, נראה שנכנסנו לתרדמת.
כל הליגה מתחמשת?
את מי חיפה הביאה? נתניה? ב"ש?
הפועל חיפה החתימה 2 זרים
בית"ר גם
אנחנו זר אחד
לירון האדום
קיבל.ה  2373 לייקים

ההוא מפעם כתב: 09 יוני 2025, 17:17 קראתי שוב בעיון את ההודעות בדפים האחרונים באשכול.
סקירה קצרה מעלה שכנ' ההודעות הן יותר תלוי ציפיות
מי שחושב שצריך להתחרות עם מכבי/ב"ש/יפה ( לא יקרה ) .... מעלה טענות נכונות לבעלים ודורש שחקנים בהתאם.
מי שחושב פלייאוף עליון ואולי לגרד אירופה - מנהל דיון אחר על שחקנים אחרים וחושב שצריך לעשות רמונט בסגל.
מי שחושב קודם כל יציבות, מצפה לעונה סולידית ושמח בחלקנו ( החלק שלא קשור יותר למינצברגים והניסנובים ) - אלה האנשים היותר רגועים באשכול, סה"כ כמה תיקונים בסגל הקיים ואנחנו מגרדים גם פלייאוף עליון ביום טוב.

אני אישית ? המטרה שלי השנה זה לקחת ניצחון אחד בדרבי ( אני לא בטוח איזה שחקנים צריך, אבל זה לגמרי בר ביצוע )
המטרה צריכה להיות פלייאוף עליון לנצח דרבי
ובעצם לנצח כל קבוצה בליגה לפחות פעם אחת
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  88 לייקים

לרן בנימין יש פוטנציאל אך את הפריצה שלו אם וכאשר תגיע הוא יצטרך לעשות מהספסל אי אפשר להסתמך עליו כרגע כשחקן הרכב בעמדה כל כך חשובה שמנהלת את כל ההתקפה שלנו.

בעמדה הזו יש צורך בזר בגלל ההיצע הישראלי הדל,מהביצה שלנו סדריק דון אופציה נפלאה אחרת יש למצוא זר מוכח עד כמה שאפשר במסגרת התקציב והייתי מקדיש נתח יפה מהמשכורות לעמדה הזו.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  311 לייקים

בלאומית הוא לא היה טוב
בעונת הירידה הוא לא היה טוב
אז עכשיו הוא יהיה טוב?
אלקוקין ב3 משחקים הרשים אותי יותר מכל הקריירה של רן בנימין.
שליחת תגובה