עונת המלפפונים 25/26
לא צריך את שון - אנאס מחמיד מגיע
-
- קיבל.ה 1043 לייקים
ביברס סיכם לעונה נוספת בפרטיזן. מה שטוב למקום 2 בליגה הסרבית לא טוב לאנליסטים מפורום שדים.
מה קשור פוליטיקה? אולי תפסיקו כבר להכניס לכל דבר פוליטיקה? נו ומותר לו להיות ככה כמו שלך מותר להיות בדרך שלך
-
- קיבל.ה 211 לייקים
טפי עליו
לא לגעת
גם חרא שחקן
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 871 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4880 לייקים
לא מעניין אותי מה דעותיו - הוא שחקן פח מקצועית, מקווה מאוד שיביאו זר כי אם החלש הזה יהיה החלוץ הפותח שלנו הלך עלינו.
דווקא לא מסכים איתך, אני חושב שיש שלו יכולות מוכחות, זה נכון שיש פה סיכון, אבל לדעתי סיכון ששווה לקחת, פלוס הוא ישראלי וחזרה לארץ עם קהל מטריף יכול לעשות לו פלאים
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
-
- קיבל.ה 2093 לייקים
מכה למורל.
ממש רציתי שהוא יגיע.
ממש רציתי שהוא יגיע.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 190 לייקים
שון וייסמן מרוויח היום איזור 600-700 אלף יורו בעונה. היה פרסום באיזה עמוד אוהדים באינסטגרם שמדברים איתו, לדעתי לא הייתה כוונה לעמוד בעלויות שכר כאלו בשבילו.
אנאס מחמיד החתמה קצת מוזרה, אבל בהיעדר שבירו צריך שמישהו יעלה מדי פעם מהספסל כדי לאייש את העמדה הזאת. אם אמרנו שמחתימים 15-16 שחקנים חדשים, אז הוא בהחלט ה-15.
שובר אותי שביברס לא מגיע, אבל ראינו כבר כל כך הרבה קאמבקים לא מוצלחים, שאולי עדיף להשאיר את ביברס מחוץ לקלחת הזאת עכשיו. יכול להיות שעדיף לזכור משהו מתוק מאשר לנסות למחזר ולהגיע למשהו מר.
אנאס מחמיד החתמה קצת מוזרה, אבל בהיעדר שבירו צריך שמישהו יעלה מדי פעם מהספסל כדי לאייש את העמדה הזאת. אם אמרנו שמחתימים 15-16 שחקנים חדשים, אז הוא בהחלט ה-15.
שובר אותי שביברס לא מגיע, אבל ראינו כבר כל כך הרבה קאמבקים לא מוצלחים, שאולי עדיף להשאיר את ביברס מחוץ לקלחת הזאת עכשיו. יכול להיות שעדיף לזכור משהו מתוק מאשר לנסות למחזר ולהגיע למשהו מר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4880 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
אבל הוא לא זר , כולה בן 29. נתונים פיזיים טובים. ומפנה מקום לזר למגן ימיני שאני לא רואה מי יהיה שם
-
- קיבל.ה 1134 לייקים
ההקבלה לסל לא קשורהarik89 כתב: ↑04 יוני 2025, 17:42לא מצליח להבין את ההודעות האלה. בוא נניח מצב היפותטי וג'קי ואברמוב/ברקת עושים עסקאות שלא קשורות לכדורגל ולכן סוגרים ביניהם עסקאות שכן קשורות לכדורגל, לכאורה. וככה, למשל, הם יסגרו את עסקת אנדזי לב"ש, לדוגמה.
עזוב רגע שאני לא מבין למה שב"ש יביאו את אנדזי כשיש את ונטורה. אבל בוא נצא מנקודת הנחה שאין הצעות מחו"ל, המועדונים סגרו ביניהם את ההעברה, וברקת מציעה לאנדזי 200K לעונה. תבוא הפועל ותציע 300, ולג'קי את אותו סכום שכביכול ב"ש מציעה. אתה חושב שברקת וג'קי יכריחו אנדזי לעבור לב"ש או להישאר באשדוד? תציע למועדון סכום כסף מסוים, ואז לשחקן יותר מהאחרים. הוא המפתח. תציע יותר, ירצו לבוא אליך. חלקם לא, כי אנחנו לא משחקים באירופה. אבל יש לך עוד דברים להציע (דקות משחק) ומעבר לזה - שוב, כסף. תציע יותר, לרוב תצליח. שאל את ינאי.
וברמת השכר שתציע לשחקן כל סכום שאתה יכול לתת גם המתחרים שלך יכולים.
את הקומבינות בין ג׳קי לאלונה- אברמוב אתה לא יכול לעשות.
ואני חא דברתי על אנדז׳י הזה שלדעתי בכלל ימכר לאירופה בסוף.
דברתי על כנען. הפועל היו מוכנים להשכיב כסף.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1134 לייקים
אז אנחנו לא רוצים שחקנים בגלל הקרבה שלהם לדת.
טוב לדעת שהמילה גזענות היא חד צדדית
טוב לדעת שהמילה גזענות היא חד צדדית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4880 לייקים
-
- קיבל.ה 618 לייקים
מי, שון וייסמן?
אני מניח שזה כי הוא קרא לירות בראשים של עזתים לא חמושים ולהרוג גם ילדים לפי הפרסום הזה
https://www.google.com/search?q=%D7%A9% ... e&ie=UTF-8
וגם, ובעיקר, כי הוא בקושי הבקיע בעונות האחרונות
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
חצי משחקני הכדורגל אמרו משהו בסגנון תתבגרו ואל תערבו פוליטיקה.תא מרבוטא כתב: ↑04 יוני 2025, 22:11מי, שון וייסמן?
אני מניח שזה כי הוא קרא לירות בראשים של עזתים לא חמושים ולהרוג גם ילדים לפי הפרסום הזה
-
- קיבל.ה 2364 לייקים
מחמיד מגיע על תקן הערבי שכובש בטדי?
יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.Sin Queso כתב: ↑04 יוני 2025, 22:15חצי משחקני הכדורגל אמרו משהו בסגנון תתבגרו ואל תערבו פוליטיקה.תא מרבוטא כתב: ↑04 יוני 2025, 22:11מי, שון וייסמן?
- 7even
- קיבל.ה 2861 לייקים
חבר, אנחנו לא בשנות ה-50 של המאה הקודמת.Piz כתב: ↑04 יוני 2025, 22:34יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.Sin Queso כתב: ↑04 יוני 2025, 22:15חצי משחקני הכדורגל אמרו משהו בסגנון תתבגרו ואל תערבו פוליטיקה.תא מרבוטא כתב: ↑04 יוני 2025, 22:11
מי, שון וייסמן?
הגיע הזמן להתחבר לקידמה, טכנולוגיה, וראש פתוח.
אוטוטו 2026, כן?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 677 לייקים
הקדמה והטכנולוגיה זה אומר להיות ימני? או שפשוט אתה אידיוט?
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 407 לייקים
הוא לא עשה את זה כבר אצלנו?לירון האדום כתב:מחמיד מגיע על תקן הערבי שכובש בטדי?
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
שהתחלתי לאהוד את הקבבוצה כאשר הייתי בן 6 לא חושב שידעתי להגיד את המילה פוליטיקה. גם ככה כל החיים שלנו התערבבו עם המצב החרא לא צריך להכניס את הפועל לשם.Piz כתב: ↑04 יוני 2025, 22:34יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.Sin Queso כתב: ↑04 יוני 2025, 22:15חצי משחקני הכדורגל אמרו משהו בסגנון תתבגרו ואל תערבו פוליטיקה.תא מרבוטא כתב: ↑04 יוני 2025, 22:11
מי, שון וייסמן?
וגר זאב עם כבש, ושון ויסמן ואנאס מחמיד יהיו בחוד הפועל.
-
- קיבל.ה 176 לייקים
הצהרות של גבר על רגשות בזמן סקס הן הרבה יותר אמיתיות ומשמעותיות מאמירה של כמעט כל ישראלי ב- 08/10. אני די בטוח שאני אמרתי באותו יום שיש מזל לאנושות שאני לא האיש שהיד שלו קרובה לכפתור האדום של הנשק הגרעיני שלנו. וזה לא קרוב לעולם הערכים שלי, אבל בזעזוע והכאב והאמוציות של אותו רגע - אמרתי את זה עם המון כוונה. ושוב, זו בטח לא תפיסת העולם שלי.Piz כתב: ↑04 יוני 2025, 22:34יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.Sin Queso כתב: ↑04 יוני 2025, 22:15חצי משחקני הכדורגל אמרו משהו בסגנון תתבגרו ואל תערבו פוליטיקה.תא מרבוטא כתב: ↑04 יוני 2025, 22:11
מי, שון וייסמן?
לשפוט ישראלי על אמירות כאלו זה מגוחך בעיני. ועכשיו לעניין - לא עוקב אחרי שון וייסמן ולא יודע מה הוא שווה, נשמע ששיחק לא מעט משחקים העונה בליגת המשנה בספרד. כמה גרוע הוא כבר יכול להיות?
-
- קיבל.ה 1134 לייקים
עמוד אוהדים ברמת אמינות של אייל לחמן מפרסם שהפועל מעונינת באירהים זובריו שחקנה של פרטיזן בלגרד
כיוון שאין לנו כרגע כלום ביד, קחו לכם קליפ ביצועים של הבחור, בקליפ ניתן לראות את ידידנו ביהרס בכמה נגיעות קסם:
https://www.google.com/search?sca_esv=a ... RZFKA,st:0
תבלו
כיוון שאין לנו כרגע כלום ביד, קחו לכם קליפ ביצועים של הבחור, בקליפ ניתן לראות את ידידנו ביהרס בכמה נגיעות קסם:
תבלו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2861 לייקים
שמע...הכי מצחיק בפורום עד היום. כולל ימי אדום לוהט.

יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 303 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4880 לייקים
שחקן בן 21 עם חוזה עד 2028 בפרטיזן שמוערך לפי הטרנספרמרקט ב-2.2 מיליון יורו... נקסט.L.S כתב: ↑05 יוני 2025, 00:03 עמוד אוהדים ברמת אמינות של אייל לחמן מפרסם שהפועל מעונינת באירהים זובריו שחקנה של פרטיזן בלגרד
תבלו
-
- קיבל.ה 103 לייקים
אז קח את כנעאן. ב"ש יכולה להרשות לעצמה להציע 350 שכר שנתי, אבל הם לאו דווקא יעשו את זה. נחמיאס - מכבי יכולה להרשות לעצמה להציע 275, אבל הם לאו דווקא יעשו את זה. אנדז'י - אברמוב (אולי) יכול להרשות לעצמו להציע 300, אבל לאו דווקא יעשה את זה.L.S כתב: ↑04 יוני 2025, 20:58ההקבלה לסל לא קשורהarik89 כתב: ↑04 יוני 2025, 17:42לא מצליח להבין את ההודעות האלה. בוא נניח מצב היפותטי וג'קי ואברמוב/ברקת עושים עסקאות שלא קשורות לכדורגל ולכן סוגרים ביניהם עסקאות שכן קשורות לכדורגל, לכאורה. וככה, למשל, הם יסגרו את עסקת אנדזי לב"ש, לדוגמה.
עזוב רגע שאני לא מבין למה שב"ש יביאו את אנדזי כשיש את ונטורה. אבל בוא נצא מנקודת הנחה שאין הצעות מחו"ל, המועדונים סגרו ביניהם את ההעברה, וברקת מציעה לאנדזי 200K לעונה. תבוא הפועל ותציע 300, ולג'קי את אותו סכום שכביכול ב"ש מציעה. אתה חושב שברקת וג'קי יכריחו אנדזי לעבור לב"ש או להישאר באשדוד? תציע למועדון סכום כסף מסוים, ואז לשחקן יותר מהאחרים. הוא המפתח. תציע יותר, ירצו לבוא אליך. חלקם לא, כי אנחנו לא משחקים באירופה. אבל יש לך עוד דברים להציע (דקות משחק) ומעבר לזה - שוב, כסף. תציע יותר, לרוב תצליח. שאל את ינאי.
וברמת השכר שתציע לשחקן כל סכום שאתה יכול לתת גם המתחרים שלך יכולים.
את הקומבינות בין ג׳קי לאלונה- אברמוב אתה לא יכול לעשות.
ואני חא דברתי על אנדז׳י הזה שלדעתי בכלל ימכר לאירופה בסוף.
דברתי על כנען. הפועל היו מוכנים להשכיב כסף.
אני לא נכנס בכלל לשאלה אם הם שווים סכומים כאלה. תציע שכר גבוה יותר ממה שהמתחרות יסכימו להציע, וסביר שתשכנע את השחקן. תשכנע את השחקן? הקומבינות בין הקבוצות יהיו פחות רלוונטיות, כי עבור תמורה טובה גם לקבוצה, אף אחד לא יכריח אנשים לעבוד במקום בו הם לא רוצים לעבוד. קל
הפועל תל אביב פנתה לביברס נאתכו, אבל הוא צפוי להישאר בפרטיזן בלגרד"
הנהלת המועדון נפגשה עם הקשר בן ה-38 והציעה לו חוזה חדש, במסגרתו הוא יקצץ משמעותית בשכרו ויוותר על בונוסים נכבדים • בסרביה משוכנעים: "רק נשאר ה'כן' הסופי, למרות ההצעה מישראל אין לו סיבה למהר לעזוב"
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/18115606
הנהלת המועדון נפגשה עם הקשר בן ה-38 והציעה לו חוזה חדש, במסגרתו הוא יקצץ משמעותית בשכרו ויוותר על בונוסים נכבדים • בסרביה משוכנעים: "רק נשאר ה'כן' הסופי, למרות ההצעה מישראל אין לו סיבה למהר לעזוב"
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/18115606
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 618 לייקים
זה הוצג כאילו הבעיה היא הקרבה לדת. זה לאSin Queso כתב: ↑04 יוני 2025, 22:15חצי משחקני הכדורגל אמרו משהו בסגנון תתבגרו ואל תערבו פוליטיקה.תא מרבוטא כתב: ↑04 יוני 2025, 22:11מי, שון וייסמן?
ובהנתן שמחו פה נגד שחקן יזן נאסר שצייץ פוסט של מישהו אחר- הייתי אומר שמושפעים פה מפוליטיקה מכל כיוון (אם תמיכה ברצח של בלתי מעורבים, ערבים או יהודים, נכנסת להגדרה של פוליטיקה)
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1190 לייקים
יזן לא צייץ ולא פרסם כלום, ראו אצלו בנעקבים באינסטגרם הלא פעיל איזה עמוד שלא בא טוב לכל מיני אנשים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- 7even
- קיבל.ה 2861 לייקים
פשוט שכל אוהד ירשום איזה משפטים היה מותר לכל מועמד להפועל עד 7 שנים אחורה והאם זה מקובל עליו. יהיה יותר קל ככה.
נצליב את זה עם כל מועמד ונחליט האם מותר אם אסור להביא אותו.
נצליב את זה עם כל מועמד ונחליט האם מותר אם אסור להביא אותו.
יחד, רק יחד! 

אופיר סער פרסם בוואלה שהפועל תל אביב ממתינה
ריימס טרם קיבלה החלטה בנוגע לדיארה
העולה החדשה בדקה שוב, הצרפתים יחליטו בשבועיים הקרובים אם להשאיר את הקשר או למכור אותו. משא ומתן מתנהל עם אנאס מחאמיד
https://sports.walla.co.il/item/3755051
ריימס טרם קיבלה החלטה בנוגע לדיארה
העולה החדשה בדקה שוב, הצרפתים יחליטו בשבועיים הקרובים אם להשאיר את הקשר או למכור אותו. משא ומתן מתנהל עם אנאס מחאמיד
https://sports.walla.co.il/item/3755051
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
-
- קיבל.ה 319 לייקים
אנס מחמיד זה שם שחייב להכניס פה אנשים לפרופורציות.
עאלק דין דוד וקארצב, יא מסטולים. תגידו תודה אם ישאירו את שבירו וגוני
עאלק דין דוד וקארצב, יא מסטולים. תגידו תודה אם ישאירו את שבירו וגוני