עונת המלפפונים 25/26
- Red Wolf
- קיבל.ה 911 לייקים
אני עדיין משתגע מזה שבוקסנבוים חזר אלינו
כשל כשלון חרוץ, לא עשה כלום אחר כך ואז חזר אלינו
על מה ולמה
כשל כשלון חרוץ, לא עשה כלום אחר כך ואז חזר אלינו
על מה ולמה
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
-
- קיבל.ה 2093 לייקים
הנה רועי לוי חותם בבאר שבע, כל השחקנים הכי משמעותיים נתפסים, כמו שאמרתי, אם הוא לא יתן למישהו הצעה שוברת שוק אף שחקן מוביל לא יגיע לפה כנראה.
-
- קיבל.ה 1043 לייקים
וואלה? דראפיץ' קיבל 6 מב"ש בגלל התנאים של ניסנוב?טכנית לארז כתב: ↑04 יוני 2025, 12:11צריך לשפוט אותו בתנאים נורמליים, לא בתנאי עולב של ניסנוב.
לדעתי כל מאמן או איש מקצוע שנכשל תחתם, צריך לקחת את הכישלון שלו בעירבון מוגבל.
-
- קיבל.ה 2093 לייקים
כן בין היתר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
רועי לוי בבאר שבע בסכום של 550 אלף יורו ל50 אחוז מכרטיסו.
אלו המחירים של הישראלים המבוקשים. השוק דל מאוד וזה מה יש. השאלה מה האלטרנטיבות של הפועל, כי אי אפשר לחיות רק על 6 זרים(טובים ככל שיהיו) והסגל מהלאומית פלוס ליידנר ואיזה מחמיד או שניים.
או שנאבק מול נתניות על הישראלים או באר שבות
מה הבחירה?
אלו המחירים של הישראלים המבוקשים. השוק דל מאוד וזה מה יש. השאלה מה האלטרנטיבות של הפועל, כי אי אפשר לחיות רק על 6 זרים(טובים ככל שיהיו) והסגל מהלאומית פלוס ליידנר ואיזה מחמיד או שניים.
מה הבחירה?
-
- קיבל.ה 475 לייקים
גם אם היית מציע כפול ג'קי לא היה מוכר לךdino כתב: ↑04 יוני 2025, 12:40 רועי לוי בבאר שבע בסכום של 550 אלף יורו ל50 אחוז מכרטיסו.
מה הבחירה?
-
- קיבל.ה 2093 לייקים
בענייני העסקאות של דז'קי זה מכור מראש לביטר ולב"ש.
כלומר אם אנחנו וביטר נרצה איזה שחקן שלו, זה גמור והוא יהיה בביטר לא משנה כמה נציע.
נראה לי שנצטרך להביא מגן ימני זר.
כלומר אם אנחנו וביטר נרצה איזה שחקן שלו, זה גמור והוא יהיה בביטר לא משנה כמה נציע.
נראה לי שנצטרך להביא מגן ימני זר.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 04 יוני 2025, 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- בז'רנו
- קיבל.ה 732 לייקים
היית חייב לפתוח את הפה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 יוני 2025, 22:36 תודו שזה כיף סופסוף לדבר נטו מקצועי על הפועל, בלי הנעלות זונות, חובות וכל השיט הזה. כמה חיכיתי לימים כאלה.
-
- קיבל.ה 2093 לייקים
מה קרה? לא קרה כלום שלא קשור למקצועי.בז'רנו כתב: ↑04 יוני 2025, 12:47היית חייב לפתוח את הפה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 יוני 2025, 22:36 תודו שזה כיף סופסוף לדבר נטו מקצועי על הפועל, בלי הנעלות זונות, חובות וכל השיט הזה. כמה חיכיתי לימים כאלה.
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
למה לא ימכור לי ב600 על חצי?adom4 כתב: ↑04 יוני 2025, 12:44גם אם היית מציע כפול ג'קי לא היה מוכר לךdino כתב: ↑04 יוני 2025, 12:40 רועי לוי בבאר שבע בסכום של 550 אלף יורו ל50 אחוז מכרטיסו.
מה הבחירה?
-
- קיבל.ה 475 לייקים
כי הוא שונא אותך והוא ימכור שחקנים מוכשרים רק לבאר שבע או בית"ר, את קופרמן בקושי הצלחת להוציא ממנו אז את רועי לוי או כנעאן כן תצליח?dino כתב: ↑04 יוני 2025, 12:50למה לא ימכור לי ב600 על חצי?adom4 כתב: ↑04 יוני 2025, 12:44גם אם היית מציע כפול ג'קי לא היה מוכר לךdino כתב: ↑04 יוני 2025, 12:40 רועי לוי בבאר שבע בסכום של 550 אלף יורו ל50 אחוז מכרטיסו.
מה הבחירה?
-
- קיבל.ה 190 לייקים
ג'קי עד היום אוכל לעצמו את הכבד שהוא מכר לנו טוריאל.
אמן שיתפרק המועדון האפסי הזה.
אמן שיתפרק המועדון האפסי הזה.
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
באר שבע וביטר לא רצו את טוריאל?
אולי הפועל פשוט לא מוכנה להוציא סכומים כאלו? סכומי רכישה כאלו.
אולי הפועל פשוט לא מוכנה להוציא סכומים כאלו? סכומי רכישה כאלו.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 04 יוני 2025, 12:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 475 לייקים
-
- קיבל.ה 190 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 871 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 732 לייקים
קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5טכנית לארז כתב: ↑04 יוני 2025, 12:49מה קרה? לא קרה כלום שלא קשור למקצועי.בז'רנו כתב: ↑04 יוני 2025, 12:47היית חייב לפתוח את הפה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 יוני 2025, 22:36 תודו שזה כיף סופסוף לדבר נטו מקצועי על הפועל, בלי הנעלות זונות, חובות וכל השיט הזה. כמה חיכיתי לימים כאלה.
מסתבכת? ערעור הפועל ת''א על החובות נדחה - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=507884
-
- קיבל.ה 190 לייקים
-
- קיבל.ה 2093 לייקים
כמובן.
עדיין אני חושב שכל ההתעקשויות של ספרא לפני שנה היו כדי שלא נצטרך להתרגש מהקאס.
למה הוא שונא אותנו לא הבנתי?
-
- קיבל.ה 1134 לייקים
הפועל מוכנה וגם מציעה
כמו שרשמתי כבר, לא רוצים למכור לנו שחקנים.
יהיה יותר פשוט בזמן הזה להביא ליגיונרים מישראלים מהליגה. ולהבנתי זה גם הכיוון.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4877 לייקים
איזה ליגיונרים רלוונטים יש בכלל?
אם זה יוספי ואופק ביטון אפשר לוותר מראש.
ושוב אציע לרכישה גשר חדיש, מתקפל ומתכוונן על הירח לאלו שחשובים שג'קי יעדיף לדפוק את הפועל מאשר להרוויח יותר כסף.
-
- קיבל.ה 176 לייקים
ראש מערך הסקאוטינג של ב"ש יצטרף להפועל ת"א
אחרי גיא פרימור, אליניב ברדה, סמניאגו וקליף, גם עופר ניר, מנהל מערך הסקאוטינג של הפועל באר שבע בשלוש השנים האחרונות, צפוי להצטרף לחודורוב
https://www.one.co.il/Article/24-25/1,1 ... tml?ref=hp
לא מכיר את האיש, אבל אם הוא אחראי על כך שב"ש זו הקבוצה עם האחוז פגיעה הגבוה ביותר של זרים ללא רקע בליגת העל בשנים האחרונות - זה שיחוק לא פחות גדול מכל מלפפון חמוץ שהשם שלו עלה פה השבוע. אולי לא יעשה הבדל ענק בפגרה הנוכחית (ואולי כן), אבל זה יכול להיות דרמטי בעתיד הרחוק יותר. גם מקצועית וגם כלכלית.
השאלה המתבקשת היא מה המשמעות של זה לגבי בוקסנבוים? ואולי מישהו יוכל להסביר מה בכלל הגדרת התפקיד שלו? שלפחות נדע במה הוא נכשל.
אחרי גיא פרימור, אליניב ברדה, סמניאגו וקליף, גם עופר ניר, מנהל מערך הסקאוטינג של הפועל באר שבע בשלוש השנים האחרונות, צפוי להצטרף לחודורוב
לא מכיר את האיש, אבל אם הוא אחראי על כך שב"ש זו הקבוצה עם האחוז פגיעה הגבוה ביותר של זרים ללא רקע בליגת העל בשנים האחרונות - זה שיחוק לא פחות גדול מכל מלפפון חמוץ שהשם שלו עלה פה השבוע. אולי לא יעשה הבדל ענק בפגרה הנוכחית (ואולי כן), אבל זה יכול להיות דרמטי בעתיד הרחוק יותר. גם מקצועית וגם כלכלית.
השאלה המתבקשת היא מה המשמעות של זה לגבי בוקסנבוים? ואולי מישהו יוכל להסביר מה בכלל הגדרת התפקיד שלו? שלפחות נדע במה הוא נכשל.
נערך לאחרונה על ידי Mendelson ב 04 יוני 2025, 13:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1043 לייקים
אנדזי של אשדוד גם בדרך לב"ש. ליגה פארטיה. חבל אשדוד לא ירדו.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 958 לייקים
מצד אחד, מכעיס ומבאס
מצד שני, האם הפועל צריכה לשים 650 אלף יורו על שחקן ששווה 350 בגג ועכשיו משלמים עליו 500?
ממש לא בטוח
מקומם שקבוצה כמו הפועל ב״ש עושה יד אחת נגדנו
שתו מאיתנו שחקנים שנים, רוקנו לנו את כל הסגל
מה שקרה פה בשנים האחרון זה פשעים מקצועיים שיהיה קשה מאוד לתקן בשנה אחת
המועדון הזה לא מקסם רווח, פספס ואיבד עשרות שחקנים
מלאיוס ואושר ועד אליאס
מצד שני, האם הפועל צריכה לשים 650 אלף יורו על שחקן ששווה 350 בגג ועכשיו משלמים עליו 500?
ממש לא בטוח
מלאיוס ואושר ועד אליאס
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
סבבה שיביאו מהשוק המעפן הזה מה שיכולים(כולל לגיונרים) ומה שנשאר לפי העמדות החסרות שימלאו בזרים. זרים יש בשפע למי שמוכן לשלם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4877 לייקים
לא לא, זה מי שהביא להם את הזרים הכושלים עד הקיץ האחרון. בקיץ הם החליפו אותו.Mendelson כתב: ↑04 יוני 2025, 13:46 ראש מערך הסקאוטינג של ב"ש יצטרף להפועל ת"א
לא מכיר את האיש, אבל אם הוא אחראי על כך שב"ש זו הקבוצה עם האחוז פגיעה בול בזרים ללא רקע בליגת העל בשנים האחרונות - זה שיחוק לא פחות גדול מכל מלפפון חמוץ שהשם שלו עלה פה השבוע. אולי לא יעשה הבדל ענק בפגרה הנוכחית (ואולי כן), אבל זה יכול להיות דרמטי בעתיד הרחוק יותר. גם מקצועית וגם כלכלית.
אגב למה צריך אותו? נמאס להם מהבולגרי? מחפשים מישהו לגזור קופונים איתו ולא איש מקצוע אמיתי?
-
- קיבל.ה 1043 לייקים
מה אתה רוצה מב"ש? שיגידו לא תודה אנחנו לא רוצים להתחרות בהפועל? זה רק על המריץ מניות מאשדודצ'ימבויקה כתב: ↑04 יוני 2025, 13:47 מצד אחד, מכעיס ומבאס
ממש לא בטוח
מלאיוס ואושר ועד אליאס
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 958 לייקים
Mendelson כתב: ↑04 יוני 2025, 13:46 ראש מערך הסקאוטינג של ב"ש יצטרף להפועל ת"א
הידיעה הכי מטרידה של הקיץ
פרימור מצא פראייר עם כסף ומביא חברים שלו
עושה כשלו במועדון
אפס
מי הזרים שהוא הביא?
למה הוא עזב שם?
במקום לקחת את אשפת הזרים של הגדולות (עיין ערך קאיו)
התחלנו לקחת את האשפה של הסקאןטים שמוצאים את הזרים החלשים בגדולות??
מה זה החרא הזה?
היתרון בתוכנה שהביאה את פאסי זה שלפחות
אני יודע שיש כוונה טובה
פה יש רק רק סידור עבודה
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 04 יוני 2025, 13:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 176 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=498614רדפוקס כתב: ↑04 יוני 2025, 13:49לא לא, זה מי שהביא להם את הזרים הכושלים עד הקיץ האחרון. בקיץ הם החליפו אותו.Mendelson כתב: ↑04 יוני 2025, 13:46 ראש מערך הסקאוטינג של ב"ש יצטרף להפועל ת"א
לא מכיר את האיש, אבל אם הוא אחראי על כך שב"ש זו הקבוצה עם האחוז פגיעה בול בזרים ללא רקע בליגת העל בשנים האחרונות - זה שיחוק לא פחות גדול מכל מלפפון חמוץ שהשם שלו עלה פה השבוע. אולי לא יעשה הבדל ענק בפגרה הנוכחית (ואולי כן), אבל זה יכול להיות דרמטי בעתיד הרחוק יותר. גם מקצועית וגם כלכלית.
אגב למה צריך אותו? נמאס להם מהבולגרי? מחפשים מישהו לגזור קופונים איתו ולא איש מקצוע אמיתי?
אני לא באמת יודע או מכיר, אבל לפי הכתבה הזאת מפברואר השנה על הסקאוטינג של ב"ש, כתוב שפרימור היה אחראי גם לזרים שהגיעו בקיץ הקודם שכיכבו השנה. והשם של עופר ניר כתוב שם כחלק ממערך הסקאוטינג שנשאר במועדון (תחת כפיר וולפסון, שכנראה עדיין שם, אין לי מושג מי האנשים האלו).
-
- קיבל.ה 2093 לייקים
בכלל אין פה תרבות ספורט.
חצי מהקבוצות הבינוניות ומטה בליגה פה הן קבוצות בת של איזה מועדון. רובן המוחלט של אגודת הרמאים, אבל חלקן הקטן גם בקומבינות עם בש, ביטר וחיפה.
בנוסף מריעים לרמאויות, מנרמלים הפחתת נקודות וחוסר הוגנות בוטה, רק כי ה"תקשורת ספורט" פה מוטה לכיוון של אגודת רמאים אחת, והיא הייתה מנרמלת גם הפחתות של 16 נקודות אם היה צריך.
מרימים על נס מי שבוחר בכוונה להישאר בבינוניות, לעומת הקטנת אלה שכן מגיעים להישגים אמיתיים ושבוחרים לאתגר את עצמם.
הענף הזה אפילו לא חולה, הוא כבר מת מזמן.
חצי מהקבוצות הבינוניות ומטה בליגה פה הן קבוצות בת של איזה מועדון. רובן המוחלט של אגודת הרמאים, אבל חלקן הקטן גם בקומבינות עם בש, ביטר וחיפה.
בנוסף מריעים לרמאויות, מנרמלים הפחתת נקודות וחוסר הוגנות בוטה, רק כי ה"תקשורת ספורט" פה מוטה לכיוון של אגודת רמאים אחת, והיא הייתה מנרמלת גם הפחתות של 16 נקודות אם היה צריך.
מרימים על נס מי שבוחר בכוונה להישאר בבינוניות, לעומת הקטנת אלה שכן מגיעים להישגים אמיתיים ושבוחרים לאתגר את עצמם.
הענף הזה אפילו לא חולה, הוא כבר מת מזמן.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
אנשים תנשמו, אשדוד היא לא הקבוצה היחידה שאפשר לעשות איתה עסקים ולקנות שחקנים.
ובואו אני אגיד לכם - אם הפועל באמת באמת הייתה רוצה גם כנעאן ורועי לוי היו חתומים פה ממזמן, הכל זה כסף.
אנחנו כרגע במצב שהשם שלנו כמותג חלש לעומת בש חיפה ומכבי ואותו דבר תקף גם לגבי החוזק מקצועי.
אז אם רוצים לצמצם פעמים צריך לפתוח עמוק את הכיס ולתת הצעות גבוהות יותר.
ובואו אני אגיד לכם - אם הפועל באמת באמת הייתה רוצה גם כנעאן ורועי לוי היו חתומים פה ממזמן, הכל זה כסף.
אנחנו כרגע במצב שהשם שלנו כמותג חלש לעומת בש חיפה ומכבי ואותו דבר תקף גם לגבי החוזק מקצועי.
אין איזה דיבור על זר אכזר?אנחנו בתהליך כתב: ↑04 יוני 2025, 14:02 אנשים תנשמו, אשדוד היא לא הקבוצה היחידה שאפשר לעשות איתה עסקים ולקנות שחקנים.
- בז'רנו
- קיבל.ה 732 לייקים
שים לב מה כתוב שם.טכנית לארז כתב: ↑04 יוני 2025, 13:05 כמובן.
זה בכל מקרה נלקח בחשבון.
משמע- אם צריך לשלם, זה על ספרא.
יכול להיות שהוא יתבע את הניסנובים,אבל יצטרך לשלם.
מה המרחק משם עד להודעה ש" בגלל החובות התקציב יהיה קטן ממה שתכננו בהתחלה"?
-
- קיבל.ה 1134 לייקים
אני לא הולך לעשות איתך למי יש יותר גדול.
אם תבדוק תשמע.
ממשולש האהבה - ג׳קי-אלונה-אברמוב לא תוציא שחקן
בעד שום סכום
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 176 לייקים
אתה אומר דברים מאוד נחרצים, לא יודע עד כמה כל זה מבוסס, ולא טוען שאני יודע משהו או עוקב מקרוב מאוד אחרי הפועל ב"ש.צ'ימבויקה כתב: ↑04 יוני 2025, 13:53Mendelson כתב: ↑04 יוני 2025, 13:46 ראש מערך הסקאוטינג של ב"ש יצטרף להפועל ת"א
הידיעה הכי מטרידה של הקיץ
פרימור מצא פראייר עם כסף ומביא חברים שלו
עושה כשלו במועדון
אפס
מי הזרים שהוא הביא?
למה הוא עזב שם?
במקום לקחת את אשפת הזרים של הגדולות (עיין ערך קאיו)
התחלנו לקחת את האשפה של הסקאןטים שמוצאים את הזרים החלשים בגדולות??
מה זה החרא הזה?
היתרון בתוכנה שהביאה את פאסי זה שלפחות
אני יודע שיש כוונה טובה
פה יש רק רק סידור עבודה
בדקתי עכשיו בשביל הספורט - גיא פרימור היה אחראי על כל העסק בב"ש עד ל- 10/24 כשעזב אותם והצטרף אלינו, אחרי שהיה שם כמעט ארבע שנים. קנגוואה חתם בהפועל ב"ש ב- 07/24, פול גריטה חתם שם ב- 08/24, לוקאס ונטורה חתם שם ב- 09/24. השחקנים שהגיעו אחרי העזיבה של פרימור, בינואר, היו מדיירוש ופונק (שנעלם להם בסוף העונה ואולי בגללו איבדו את האליפות). הלדר לופש גם הגיע במהלך התקופה שלו ועד היום משחק בב"ש. כמובן שהיו גם זרים פחות מוצלחים, אבל באחוזים - היא מהקבוצות שיותר פוגעות בזרים בליגה הישראלית (לא רק בתקופתו של פרימור, אם להיות הוגן). ואני שם רגע בצד את המחלה, שהשקיעו הרבה שנים בצוות מקצועי ברמה של מועדון אירופי ושמו על זה המון המון כסף, וידעו להביא לפה שחקנים זרים בקליבר רציני (עם עלות בהתאם).
אני לא יודע אם זו קומבינה או לא, אני כן חושב שלברדה יש חלק בהבאה של כל האנשים האלו, וזה לא אומר שזה בגלל שמשעמם לו והוא רוצה חברים לשבת איתם על בירה בסוף היום. תחושת הבטן שלי שזה כן יותר טוב מבוקסנבוים, בטח שיותר טוב מחן סול וכל מיני כוכבים אחרים שעברו בתפקידים האלו בעשורים האחרונים אצלנו. חובת ההוכחה עליהם, אבל אני כן שמח מזה שמנסים להביא דמויות מקצועיות ממועדון שבסה"כ עשה דברים יפים מאוד בעשור האחרון, עם הכנסות וקהל ועניין קטן יותר מארבעת הגדולות.
יש פה אוהדים שמשגעים אותי. כל הליגה מחתימה שחקנים ושאני זורק שמות הגיוניים יוצאים עליי כאילו יש את מי להביא.
נאתכו אומרים לי זקן .
אלי דסה ודיה סבע אומרים לי יקרים ולא ירצו
חזיזה אומרים לי שחקן גמור וערס.
ספורי אומרים לי ילד קקה.
יונתן כהן אומרים לי מכביסט .
קליי ודמאשקן אומרים לי לא ברמת ליגת העל.
תתעןררו אנחנן כרגע עם סגל תחתית ואולי לרדת ליגה שוב. מאיימבו וצור וליידנר אחרי פציעה זה טוב עד סביר מי אנחנו שנסרב לשחקנים שציינתי פה .
נאתכו אומרים לי זקן .
אלי דסה ודיה סבע אומרים לי יקרים ולא ירצו
חזיזה אומרים לי שחקן גמור וערס.
ספורי אומרים לי ילד קקה.
יונתן כהן אומרים לי מכביסט .
קליי ודמאשקן אומרים לי לא ברמת ליגת העל.
תתעןררו אנחנן כרגע עם סגל תחתית ואולי לרדת ליגה שוב. מאיימבו וצור וליידנר אחרי פציעה זה טוב עד סביר מי אנחנו שנסרב לשחקנים שציינתי פה .
נערך לאחרונה על ידי yoni143 ב 04 יוני 2025, 14:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4877 לייקים
בעוונותי אני אוהב להסתכל על שחקנים חופשיים בטרנספרמרקט ולפעמים אני מוצא כאלה מגניבים, מניח את זה פה -
https://www.transfermarkt.com/kristoffe ... ler/180215
אגף שמאל נורווגי בן 30, שחקן חופשי החל מהקיץ, לפני כן שיחק בפולין, אלוף הליגה הפולנית 23/24.
https://www.transfermarkt.com/kristoffe ... ler/180215
אגף שמאל נורווגי בן 30, שחקן חופשי החל מהקיץ, לפני כן שיחק בפולין, אלוף הליגה הפולנית 23/24.