עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
yos
קיבל.ה  76 לייקים

הלך המומנטום כתב: 27 מאי 2025, 23:36 ערוץ הספורט על העניין עם ביטון:
מספרים את העובדות ואז מתמקדים במי האנונימי? מנחשים מי שלח אותו? לאילו בתים של בכירים אחרים הוא הגיע עם ההקלטות? מה ההשלכות על השופטים ששופטים במשחקים של הפועל? על איך זה משליך על המשחק מחר?
מה עם להתייחס לאמירותיו הדוחות של בכיר האיגוד השופטים כנגד בעלים של קבוצה בליגה? שזה העיקר.

לא אוהב להגיד את זה אבל תחליפו את ״עופר ינאי״ ב״שימוו מזרחי״ ואייטמים שלמים על אמירותיו הדוחות של ביטון.
תסלח לי, אבל אם מישהו שקשור למועדון הלך לשופט כדורסל הביתה כדי להשפיע על דעתו, והגיע גם לבכירים נוספים באיגוד, זה אירוע חמור מאד.
זה נשמע כמו אירוע מהעולם התחתון.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  365 לייקים

Nati כתב: 28 מאי 2025, 08:48
רועי גווארה כתב:
Nati כתב: 27 מאי 2025, 23:48
הבנתי את מה שכתבת.
אני אומר שהגיע הזמן שאנחנו נקבע את החוקים.חוקים שיעזרו לנו.
אין לי בעיה שאחרי שנבסס את מקומנו בצמרת ועם כמה תארים.להתחשב גם בקבוצות אחרות.
וואלה, קצת נשבר לי הלב מהודעה כזאת...האובססיה לתארים פירקה כל זכר של זהות וערכים שהיו לנו פעם בתור קהילה.
מהלך "ספינתו של תסאוס" הושלם.
לצערך לא כולם אוהדים את הפועל באותה צורה.
לי נמאס להיות הילד הטוב שכולם דורכים עליו.
הדרך הזאת לא הובילה אותנו לשום מקום.
בסופו של דבר הפועל היא קבוצת ספורט.לא תנועת נוער.וכמו כל קבוצת ספורט,המטרה שלה חייבת להיות ניצחונות וזכייה בתארים.
בוודאי שהמטרה היא ניצחונות וזכייה בתארים.
האם זו המטרה היחידה? האם כל העקרונות/מטרות האחרים מתנדפים עבור המטרה הזו?
בשבילי, המילה "ספורט" שווה תחרות הוגנת, רוח האדם וסוג של אחווה תחת כללים מוסכמים.
אתה רושם שאנחנו צריכים להוביל מהלכים שיעזרו רק לנו לזכות בתארים. זה לא ספורט, אלא מניפולציה שמוכרת לנו כבר עשרות שנים ממקומות אחרים...
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

לדעתי גם אם מקדמים את העניין של 7 זרים זה לא בהכרח אומר שזה יהיה על חשבון השחקנים הישראלים פשוט יותר רוטציות תלויי כמובן איך מנצלים את זה
Niro
קיבל.ה  1026 לייקים

אדום כתב: 27 מאי 2025, 18:48
Nati כתב: 27 מאי 2025, 16:57
הלך המומנטום כתב:חייב להגיד שמעציב אותי שהפועל מובילה מהלך של שבעה זרים.
עד עכשיו היינו במקום של רצון לארבעה זרים, אבל משחקים עם חמישה לפי החוקים.
עברו הימים שהיינו דגיג באקווריום.
יותר מ50 שנה שיחקנו לפי החוקים.לאן זה הביא אותנו?
מסכים. מצד שני, זה מה שהפך אותנו לשונה מההם. אם את הזיקה לישראלים לא תהיה לנו, מה יבדיל אותנו?
אז מבחינתך בכדורגל נניח, אין שום דבר שמבדיל אותנו ממכבי?
לא מבין למה בכדורסל הזהות כאוהד הפועל צריכה להיות אנטיתזה למכבי. אני שונא מכבי בכדורגל כדורסל וגם בדוקים והאהבה שלי להפועל לא תלויה בתעודת הזהות של השחקנים.
Nati
קיבל.ה  1870 לייקים

רועי גווארה כתב:
רועי גווארה כתב: וואלה, קצת נשבר לי הלב מהודעה כזאת...האובססיה לתארים פירקה כל זכר של זהות וערכים שהיו לנו פעם בתור קהילה.
בסופו של דבר הפועל היא קבוצת ספורט.לא תנועת נוער.וכמו כל קבוצת ספורט,המטרה שלה חייבת להיות ניצחונות וזכייה בתארים.
בוודאי שהמטרה היא ניצחונות וזכייה בתארים.
האם זו המטרה היחידה? האם כל העקרונות/מטרות האחרים מתנדפים עבור המטרה הזו?
בשבילי, המילה "ספורט" שווה תחרות הוגנת, רוח האדם וסוג של אחווה תחת כללים מוסכמים.
אתה רושם שאנחנו צריכים להוביל מהלכים שיעזרו רק לנו לזכות בתארים. זה לא ספורט, אלא מניפולציה שמוכרת לנו כבר עשרות שנים ממקומות אחרים...
כל הדברים האלו נכונים אם אתה לא בספורט בישראל.
ברומא התנהג כרומאי.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1752 לייקים
יצירת קשר:

"ברור שזה נכון. חוץ מאשר לגבינו כמובן"
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  50 לייקים

צריך להפריד בין מהלכים מלוכלכים שהחלאות עשו כמו לקנות כל ישראלי טוב ולהושיב אותו ביציע כדי שלאחרים לא יהיה או איזרוח כל זר שבא להם
לבין שיתוף זרים על חשבון ישראלים
הגדלת מספר הזרים .. שלדעתי ומאמין שגם לדעת אחרים רק יעזור לחזק את רמת הליגה וגם את רמת הישראלים שכמובן יצטרכו לעמוד בקצב בשביל לראות דקות
הדבר נכון לדעתי גם לכדורגל
רק הפועל בלב
קיבל.ה  192 לייקים

iamgabormarton כתב: 28 מאי 2025, 10:30 צריך להפריד בין מהלכים מלוכלכים שהחלאות עשו כמו לקנות כל ישראלי טוב ולהושיב אותו ביציע כדי שלאחרים לא יהיה או איזרוח כל זר שבא להם
הגדלת מספר הזרים .. שלדעתי ומאמין שגם לדעת אחרים רק יעזור לחזק את רמת הליגה וגם את רמת הישראלים שכמובן יצטרכו לעמוד בקצב בשביל לראות דקות
רמת הליגה תהיה הכי גבוהה אם ישחקו רק אמריקאים
ממש ספורט ישראלי במיטבו
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1658 לייקים

רועי גווארה כתב:
Nati כתב: 27 מאי 2025, 23:48
הבנתי את מה שכתבת.
אני אומר שהגיע הזמן שאנחנו נקבע את החוקים.חוקים שיעזרו לנו.
אין לי בעיה שאחרי שנבסס את מקומנו בצמרת ועם כמה תארים.להתחשב גם בקבוצות אחרות.
וואלה, קצת נשבר לי הלב מהודעה כזאת...האובססיה לתארים פירקה כל זכר של זהות וערכים שהיו לנו פעם בתור קהילה.
בשביל לקחת תארים לא צריך שיהיו יותר זרים. מצטער.
ההבדל הוא באיכות השחקנים.
ברוב השנים מכבי שיחקו עם אותה כמות זרים כמו שאר הקבוצות (הם רימו באמצעות המתאזרחים).
תמיד ימצאו תרגילים כדי להביא זרים שאינם באמת ישראלים.
אם ניקח השנה אליפות זה לא יהיה בגלל שיש לנו יותר זרים.
עבורנו זה לא ישנה כלום.
זה כן ימנע מישראלים בקבוצות אחרות להגיע לליגת העל.
ולכן אני לא מוצא שום הצדקה (לפחות כרגע. אולי בעוד שנה המצב יראה אחרת לגמרי) להגדיל את מספר הזרים בליגה.
כן זה יעזור לנו ביורוליג כנראה, כי יהיו לנו יותר שחקנים שמשחקים גם שם וגם בליגה, אבל אני מוותר על זה. יהיו לנו מספיק משחקים ביורוליג כדי לתת דקות לכל הסגל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1658 לייקים

iamgabormarton כתב: 28 מאי 2025, 10:30 צריך להפריד בין מהלכים מלוכלכים שהחלאות עשו כמו לקנות כל ישראלי טוב ולהושיב אותו ביציע כדי שלאחרים לא יהיה או איזרוח כל זר שבא להם
זה בטוח יחזק את הליגה. היורוליג והאנביאיי שהן הליגות הכי חזקות משחקות ללא מגבלת זרים והתוצאה היא (לפחות ביורוליג) שיש קבוצות בהן השחקנים המקומיים פשוט לא משחקים יותר מכמה דקות במשחק ביורוליג.
השאלה אם אנחנו רוצים ליגה כזאת.
וזה לא יחזק את הישראלים כי יהיו פחות מקומות בליגה בשבילם. זה אולי יחזק את אלה שכבר כאן והטובים ביותר, אבל גם להם ישארו פחות דקות משחק.
תא מרבוטא
קיבל.ה  616 לייקים

הפועל כתב: 28 מאי 2025, 09:58 "ברור שזה נכון. חוץ מאשר לגבינו כמובן"
לא הבנתי עד כה מה עשינו שהיה שונה מהפועל רגל

גם את הפועל רגל רכשו טייקונים (סגול ועכשיו ספרא)
גם הפועל רגל רכשו שחקנים של קבוצות אחרות, כולל כאלו בצמרת (כשרכשנו את שכטר נתניה הייתה בחלק העליון בטבלא ולדעתי יאמר עוד היה בעלים)
גם הפועל רגל דרסו יריבות גם כשהיה ברור שהמשחק גמור (עע עונת הדאבל נניח מול רעננה).

שיריון ? כששיחקנו ביורופקפ ב2004 זה היה על בסיס מיקום? ובבלקנית בכלל שיחקנו בליגה שניה. שלא לדבר על נס ציונה שזכתה במפעל אירופי בלי מיקום גבוה ובלי תואר מקומי

עכשיו - אני בעד העפלה למפעל על בסיס מיקום, אני נגד יבוש שחקנים ישראלים ואני בטח נגד לערער יריבות במומ מסריח עם שחקנים שלהם טרום סדרה. רק שאנחנו לא ניהלנו מומ עם שחקני יריבות כמו מכבי וירושלים באמצע סדרה, ובכדורסל אין קשר בין מיקום למפעל האירופי. לא רק למכבי.
אדום ותיק
קיבל.ה  768 לייקים

Niro כתב: 28 מאי 2025, 09:49
מסכים. מצד שני, זה מה שהפך אותנו לשונה מההם. אם את הזיקה לישראלים לא תהיה לנו, מה יבדיל אותנו?
אז מבחינתך בכדורגל נניח, אין שום דבר שמבדיל אותנו ממכבי?
לא מבין למה בכדורסל הזהות כאוהד הפועל צריכה להיות אנטיתזה למכבי. אני שונא מכבי בכדורגל כדורסל וגם בדוקים והאהבה שלי להפועל לא תלויה בתעודת הזהות של השחקנים.
אהבתי מאד את המשפט שהדגשת!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום ותיק
קיבל.ה  768 לייקים

רדנקו כתב: 28 מאי 2025, 10:54
זה בטוח יחזק את הליגה. היורוליג והאנביאיי שהן הליגות הכי חזקות משחקות ללא מגבלת זרים והתוצאה היא (לפחות ביורוליג) שיש קבוצות בהן השחקנים המקומיים פשוט לא משחקים יותר מכמה דקות במשחק ביורוליג.
השאלה אם אנחנו רוצים ליגה כזאת.
וזה לא יחזק את הישראלים כי יהיו פחות מקומות בליגה בשבילם. זה אולי יחזק את אלה שכבר כאן והטובים ביותר, אבל גם להם ישארו פחות דקות משחק.
מדברים על השחקן הישראלי (המוכשר, הכוכב) שרוצה להשתלב בקבוצות צמרת ומתעלמים מהמהפכה שה NCAA ליגת המכללות הביאה לשולחן.
ברגע שמותר לשלם שם סכומים, ולא רמת ה NBA אבל עדיין מיליונים, אני לא רואה שחקנים צעירים ומוכשרים שישארו בליגה . עיין ערך מאייר, שארפ ועוד. הם רק סנוניות. אתפלא מאד עם עמיאל לא ייצא לשם.
וכשהקבוצות הישראליות משתתפות במפעלים באירופה, ובמקביל גם בארץ,אתה חייב סגלים גדולים ועמוקים. החתמת זרים רק תואיל ותאפשר יותר גמישות.
אולי האלטרנטיבה היא הסרת מגבלת כמות הזרים שאתה יכול לרשום אבל השארת הדרישה שבכל מצב יהיה שחקן יליד ישראל (לא מתאזרח) על המגרש.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  792 לייקים

בדיוק....
הדיון פה הוא לא על איכות השחקן הישראלי והאם הוא ראוי לשחק בליגה עם 5,6 או 7 זרים

הדיון הוא על המהפכה במכללות ששותה ותשתה יותר את כל הכשרונות הישראלים הנורמליים בגילאי ה19-22 עם משכורות של בלייקני ממוצע

כששנה הבאה עומר מאייר, רון ציפר, יובל לוין, אלון מיכאלי ואילי דולינסקי כבר סגורים במכללות ויש דיבור חזק גם על נועם יעקב ואיתן בורג ואני ממש לא אהיה מופתע אם עמיאל ילך גם מעבר לים, איזה ישראלים אתה רוצה שישחקו פה שנה הבאה ויוכלו לתת אימפקט אמיתי במשחקים גדולים? מה יקרה אם המספר הזה יגדל ועוד 5-10 שחקנים צעירים בדרג ביניים יעשו את המעבר?

לא מדבר איתך על ים מדר ובר טימור או תומר גינת..

מעבר ל6 זרים הוא הכרחי כדי שהרמה בליגה הזאת לא תרד ולדעתי "להכריח" את הישראלים להילחם על הדקות שלהם רק יוציא לך פה שחקנים כישרוניים יותר ומוכנים יותר לכדורסל האירופי

7 זרים מיותר כרגע אפילו *להכפועל* כי יש לנו סגל ישראלי מוכשר ואיכותי שיכיל שנה הבאה 6-7 ישראלים ברמה מעולה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1658 לייקים

יובל לוין הולך למכללות.
ההוא מפעם
קיבל.ה  228 לייקים

הלך המומנטום כתב:חייב להגיד שמעציב אותי שהפועל מובילה מהלך של שבעה זרים.
עד עכשיו היינו במקום של רצון לארבעה זרים, אבל משחקים עם חמישה לפי החוקים.
אין שום הבדל , ההבדל היחיד היה בכסף ובתארים.
עכשיו אנחנו ההם על סטרואידים לטוב ולרע וכמו שאתה רואה פה בפורום האנשים מאוד מרוצים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
בני12
קיבל.ה  1710 לייקים

ההוא מפעם כתב: 28 מאי 2025, 16:02
עכשיו אנחנו ההם על סטרואידים לטוב ולרע וכמו שאתה רואה פה בפורום האנשים מאוד מרוצים
ההבדל הוא שאצלם המטרה מקדשת את האמצעים (כל האמצעים) ואצלנו לא.
זה ההבדל היחיד הרלוונטי. כל שאר ה"ערכים" זה דברים שאמצנו לנו כי זה היה הפוך מההם ולא באמת כי זה היה עקרוני למישהו.
לדוגמא, מקטרים עכשיו על 4 מתאזרחים במכבי והמשתמש הפועל הזכיר לנו שבדאבל של 69 היו 4 מתאזרחים בהפועל ולאף אחד זה לא הפריע.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1463 לייקים

yos כתב: 28 מאי 2025, 09:19
הלך המומנטום כתב: 27 מאי 2025, 23:36 ערוץ הספורט על העניין עם ביטון:
מספרים את העובדות ואז מתמקדים במי האנונימי? מנחשים מי שלח אותו? לאילו בתים של בכירים אחרים הוא הגיע עם ההקלטות? מה ההשלכות על השופטים ששופטים במשחקים של הפועל? על איך זה משליך על המשחק מחר?
מה עם להתייחס לאמירותיו הדוחות של בכיר האיגוד השופטים כנגד בעלים של קבוצה בליגה? שזה העיקר.

לא אוהב להגיד את זה אבל תחליפו את ״עופר ינאי״ ב״שימוו מזרחי״ ואייטמים שלמים על אמירותיו הדוחות של ביטון.
תסלח לי, אבל אם מישהו שקשור למועדון הלך לשופט כדורסל הביתה כדי להשפיע על דעתו, והגיע גם לבכירים נוספים באיגוד, זה אירוע חמור מאד.
זה נשמע כמו אירוע מהעולם התחתון.
אם מישהו מרגיש מאוים שיתבע את אותו האדם וגם את האדם ששלח אותו.
אבל עוברים על מה שנאמר באהלן אהלן.
ההוא מפעם
קיבל.ה  228 לייקים

בני12 כתב: 28 מאי 2025, 16:19

זה ההבדל היחיד הרלוונטי. כל שאר ה"ערכים" זה דברים שאמצנו לנו כי זה היה הפוך מההם ולא באמת כי זה היה עקרוני למישהו.
לדוגמא, מקטרים עכשיו על 4 מתאזרחים במכבי והמשתמש הפועל הזכיר לנו שבדאבל של 69 היו 4 מתאזרחים בהפועל ולאף אחד זה לא הפריע.
אתה מנסה להתבצר מאחרי סיסמא ריקה כי זה הדבר היחיד שהוא לא בר הוכחה
אז הינה שלחנו (לכאורה ) חוקרים פרטיים לעקוב אחרי שופטים, אם מכבי היו עושים את זה היה פה אשכול שרק משתמש אחד (נחש לבד מי ) היה ממלא בו 100 עמודים.
אנחנו לגמרי הם פשוט עכשיו אנחנו ( כמו שאמרו פה ) הדג הגדול והם לא ( ונקווה שפדרמן יישאר שם לנצח )
תא מרבוטא
קיבל.ה  616 לייקים

ההוא מפעם כתב: 28 מאי 2025, 17:07

אתה מנסה להתבצר מאחרי סיסמא ריקה כי זה הדבר היחיד שהוא לא בר הוכחה
אז הינה שלחנו (לכאורה ) חוקרים פרטיים לעקוב אחרי שופטים, אם מכבי היו עושים את זה היה פה אשכול שרק משתמש אחד (נחש לבד מי ) היה ממלא בו 100 עמודים.
אנחנו לגמרי הם פשוט עכשיו אנחנו ( כמו שאמרו פה ) הדג הגדול והם לא ( ונקווה שפדרמן יישאר שם לנצח )
זו הבעיה? שנשלחו חוקרים?
בחשד לשחיתות?
לא נניח חלוקת כרטיסים למשחקים, נהגים של סגל מכבי, הטבות שונות...
החוקרים זה הבעיה?

עכשיו
אכן זו טקטיקת איומים ומחוץ להקשר זה בהחלט מגונה

אבל יש הקשר
הקשר מדובר, ידוע כולל לאחרונה בערוץ שאחד מבעליו גם בעלי היריבה הכי מרה- שאומר מאמן עבר שלהם על היחס בין השופטים למכבי

חלאס להתייפיף
איגוד השופטים קנה (!) ביושר את השם הרע שלו

ואגב
אחרי השופט בגמר נגד הרצליה- מצידי שכל שופט באיגוד יעבור בדיקת פוליגרף לפני דרבי. כל דרבי.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  365 לייקים

בורות מביכה או גניבת דעת?
ההתנגדות להגדלת מספר הזרים ולעליית ליגה במתנה הגיעה כי זה הפוך מההם? על מה אתה מדבר?
סובלנות ושוויון אלו ערכים שאימצנו כי הם הפוכים מההם?
"הפועל" זו תנועה פוליטית-חברתית מפוארת בת יותר מ-100 שנים עם יסודות ערכיים מוצקים שלא זקוקים לשום מראה כדי לעמוד בגאון בזכות עצמם.

בעונת 69' הכדורסל בארץ היה רחוק מלהיות מקצועני (ולראייה הפסילה של בארי) ולעומת זאת היו גלי עלייה גדולים מארה"ב ואזורים אחרים. כל הקבוצות בליגה קיבלו עולים חדשים. אין שום בסיס להשוות למצב בימינו.
ולמה אתה אומר שלאף אחד זה לא הפריע? בדקת מה רשמו בעיתוני התקופה? עשית סקר אוהדים? איזה טענה חלולה ומניפולטיבית...
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
Nati
קיבל.ה  1870 לייקים

עופר הוא מכה לתנועת הנוער
רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

חבל מאוד שבזה אנשים מתעסקים במקום לשמוח , אני עד פסח לא זכיתי לראות תואר אחד של קבוצת הכדורסל בחיי [!!!!!] היה חשש גם שלא אזכה לראות אחד כזה
טכנית לארז
קיבל.ה  2078 לייקים

חייב להגיד שבמצב של שחיתות ככ עמוקה כמו שיש בכדורגל ובכדורסל פה עם אגודת הרמאים, יהיה טוב אם משרד חקירות יתלבש גם על מאירי, זוארץ, ה"דיינים" וה"שופטים" בליגת מאירי.
ינאי עשה את מה שבכדורגל היה צריך לעשות מזמן.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Nati
קיבל.ה  1870 לייקים

נראה לי שצריך לארגן משהו בשביל הבת של עופר.כדי שתראה שלא כולנו חולראות .
ranjef
קיבל.ה  1503 לייקים

Nati כתב: 29 מאי 2025, 07:38 נראה לי שצריך לארגן משהו בשביל הבת של עופר.כדי שתראה שלא כולנו חולראות .
מוכן לתרום אם יארגנו משהו
El dudernio
קיבל.ה  1602 לייקים

איש גדול כתב: 20 מאי 2025, 09:02
Nati כתב: 20 מאי 2025, 08:25
איש גדול כתב:
יש הבדל בין אוהדים שגרמו נזק ממשי לקבוצה לבין אוהדים שכל מה שהם עושים זה לכתוב נגד הבעלים בטוויטר.
שוב אני בעד עופר והלוואי וישאר פה לשנים ארוכות אבל לא חושב שזהה יקרה אם הוא יתייחס ויכניס את עצמו לויכוחים ופינות עם כל אחד שרושם משהו בטוויטר או באיזה קבוצת וואטצאפ.
באמת??
זה הדבר היחיד שהם עושים?
משום מה הייתי בטוח שבכל משחק חוץ הם מקללים אותו.יש גם דיבורים על אלימות נגד אנשי סגל.ואוהדים שמעיזים לתמוך בו.
בטיסה משארים לו הודעת נאצה על הכיסא שלו.
אבל אם זה הדבר היחידי שהם עושים,אז זה בטח בסדר.
האנשים שהוא הזכיר בסרטון שלו והבן אדם שצייץ בטוויטר ושלח אליו את לאן בקטנוניות עשו את הדברים שרשמת ?
בלי קשר לזה שוואו אז מקללים אותך ושמים לך פתק ילדותי על הכיסא במטוס.
אתה איש עסקים מצליח ו90 רמות מעליהם
בחיאת תתעלם.
אתה באמת לא מבין שההתעסקות הזאת בהם רק מחזקת את המחאה נגד עופר?
איזה כיף להגיד תתעלם מבלי להיות בסיטואציה אפילו עשירית מזה...

אני מת על הוא בחר להיות שחקן זה חלק מהחבילה...
הוא אישיות ציבורית שיתמודד עם ביקורת...
מאנשים שברגע שמציצים משהוא שלא נראה להם חוסמים.

לא אישי ולא מכיר את הכותב, אבל כולנו בני אדם לפני כל דבר אחר
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1163 לייקים

עופר אם במקרה אתה קורא את זה
אני מבין שאתה בעסק בשביל הכותרות בעמוד הראשי של וויינט, אבל אם גם אכפת לך מסיכויי ההצלחה של המועדון בפלייאוף אתה חייב להתחיל לסתום את הפה. אתה עושה נזק
Nati
קיבל.ה  1870 לייקים

הוא עושה נזק???
איפה היינו לפני שהוא עשה ועושה לנו נזק?
עופר מחר תתן להם את הלחי השניה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3180 לייקים

פרימו לוי כתב: 29 מאי 2025, 08:57 עופר אם במקרה אתה קורא את זה
אני מבין שאתה בעסק בשביל הכותרות בעמוד הראשי של וויינט, אבל אם גם אכפת לך מסיכויי ההצלחה של המועדון בפלייאוף אתה חייב להתחיל לסתום את הפה. אתה עושה נזק
אתה באחת הליגות המושחטות בעולם אם לא "ה" בעשרות שנים האחרונות,
הפועל תל אביב ספציפית היתה שק החבטות לאורך שנים של הליגה הזאת.
אתה לא יכול לעשות נזק למשהו שרקוב ומקולקל ולא רוצים לתקן אותו לנצח.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2825 לייקים

פרימו לוי כתב: 29 מאי 2025, 08:57 עופר אם במקרה אתה קורא את זה
סתמנו את הפה 50 שנה.
הגיע הזמן לצעוק.
יחד, רק יחד! :heart:
ההוא מפעם
קיבל.ה  228 לייקים

ממשיך עם המריבות והדיבורים המיותרים שלו, על מי בדיוק הוא מאיים שהוא לא ישחק בליגה שנה הבאה ?
מדהים כמה מטומטם יכול להיות אדם כל כך חכם
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1503 לייקים

הוא לא חכם
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Adam
קיבל.ה  43 לייקים

ranjef כתב: 29 מאי 2025, 08:01
Nati כתב: 29 מאי 2025, 07:38 נראה לי שצריך לארגן משהו בשביל הבת של עופר.כדי שתראה שלא כולנו חולראות .
מוכן לתרום אם יארגנו משהו
גם אני.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  412 לייקים

כאילו הבן אדם נמצא במועדון 10 שנים.
הוא סוליסט מובהק.
שופך כסף בהיקפים שלא מתאימים לשוק הישראלי. כמו שהגיע גם יעזוב בקלות.
יש מה לעשות כרגע? לא.
לחיות את הרגע.
זה לא יחזיק מעמד לאורך זמן. במיוחד אם לא ישיג כבר עכשיו אליפות.
על בעיות עם האולטרס זה לא לב העניין. בעיות עם אוהדים יש בכל מועדון.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2825 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 29 מאי 2025, 11:11 כאילו הבן אדם נמצא במועדון 10 שנים.
הוא סוליסט מובהק.
שופך כסף בהיקפים שלא מתאימים לשוק הישראלי. כמו שהגיע גם יעזוב בקלות.
יש מה לעשות כרגע? לא.
לחיות את הרגע.
זה לא יחזיק מעמד לאורך זמן. במיוחד אם לא ישיג כבר עכשיו אליפות.
על בעיות עם האולטרס זה לא לב העניין. בעיות עם אוהדים יש בכל מועדון.
הנירמול שלכם של אלימות זה הדבר הכי מסוכן שקרה פה לאחרונה בתחום הספורט בישראל.
זה יותר גרוע מהאלימות עצמה של אנשי האיקאה.

באיזו קלות אתם מנרמלים אלימות פיסית. ועוד נגד ילדים ונשים.
על נירמול של האלימות המילולית אנחנו אפילו לא מדברים. התרגלנו לביוב שיוצא לאנשים האלה מהפה.

מטורף איך התדרדתם לתהומות המוסר האנושי בשם האיקאה.
יחד, רק יחד! :heart:
Xavi
קיבל.ה  1125 לייקים

אם עופר יעזוב נהרוג אתכם יא בני זונות
נערך לאחרונה על ידי Red Wolf ב 29 מאי 2025, 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: המשתמש קיבל אזהרה
indiferent
קיבל.ה  82 לייקים

עופר עושה את מה שהוא יודע...
"הם" עושים את מה שהם יודעים, לאמלל אותו, לייאש אותו, להפריע לו, לתקוע לו מקלות בגלגלים...
...עכשיו יש ל"הם" עוזרים...בתוך הקהילה שלנו!!!
גם אם המאבק שלכם צודק(?) זו הדרך החכמה לשנות את ההחלטות? זו הדרך החכמה להוביל את הקהילה? לפגוע בקבוצה שכ"כ יקרה לכולנו?
...מאבק של ילדים שלקחו להם את הצעצוע, הבעיה היא שהצעצוע לא רק שלהם, אין זכויות יתר למי שנולד קודם, אין זכויות למי היה באלקנה, בליגה ב' או הצטרף רק בליגה לאומית או ל"ע רק בליגת העל.
יש דמוקרטיה, העמותה לקחה החלטה לטובת הקהילה, הקהילה לקחה החלטה לטובת העמותה.
תתקדמו
ההוא מפעם
קיבל.ה  228 לייקים

Xavi כתב: 29 מאי 2025, 12:11 אם עופר יעזוב נהרוג אתכם יא בני זונות
אם/כש הוא יעזוב זה אומר שהם צדקו לפחות חלקית וחוץ מזה אף אחד לא העז להגיד להם מילה (במגרש לא בפורום ) בכל שנות שלטון הטרור שלהם
אז הם ממש מפחדים ממך שתהרוג אותם ... רועדים
ונרקומן
קיבל.ה  315 לייקים

הבן אדם משקיע בהפועל בשביל פרסום וכוח. עיוור מי שלא רואה את זה.
אז לבקש ממנו להפסיק להתראיין זה ממש לא ריאלי.. זו כל הפואנטה. ועדיין - עם כל בלבולי השכל שלו בתקשורת, שישאר כל החיים.
צריך להיות נבלה גדולה כדי לא להעריך אדם ששם המון כסף והעלה את הרמה במועדון ב5 רמות, גם אם אמר ועשה הרבה טעויות ושטויות במהלך הדרך. תתמקדו בעיקר

ומאחל בת ממקצוע זונה לכל אחד מהאוהדים שצעק לילדה בת 15 שהיא זונה. כמה אפסים אפשר להיות?
שליחת תגובה